نظر منتشر شده
۶۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 280290
استقبال توکلی از رویکرد وزیر بهداشت در کاهش هزینه‌های درمانی/از موضع عقلانی هاشمی تشکر میکنیم
بخش داخلی الف؛ 12تیر 94
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از اظهارات اخیر وزیر بهداشت در مورد مدیریت منابع وکاهش هزینه‌های تحمیلی درمانی به ویژه اقدامات تشخیصی استقبال کرد.
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۳۲
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از اظهارات اخیر وزیر بهداشت در مورد مدیریت منابع وکاهش هزینه‌های تحمیلی درمانی به ویژه اقدامات تشخیصی استقبال کرد.

 به گزارش ایسنا، احمد توکلی گفت که این کار علاوه بر کاهش هزینه‌ها از راه افزایش بهره وری، فساد در بخش درمان را هم کاهش می‌دهد.

وی اظهارکرد: وزیر بهداشت اخیرا با اشاره به کاهش بودجه طرح سلامت از ۶۸۰۰ میلیاردتومان سال گذشته به ۴۸۰۰ میلیاردتومان در سال جاری موضع عقلانی و امیدوارکننده ای در این باره اتخاذکرده که من و اقتصاددانان مجلس از ایشان تشکر می‌کنیم.

وی افزود:‌ آقای هاشمی گفته‌اند برای جبران کاهش بودجه دست در جیب مردم نمی‌کنند و راه حل جبران را مدیریت منابع و کاهش هزینه‌های تحمیلی درمان اعلام کردند و از تشکیل کمیته مشترک کاهش هزینه‌های القایی با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاهاجتماعی خبر دادند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اقدامات تشخیصی پزشکی از سونوگرافی و سیتی اسکن و ام آر آی گرفته تا انواع آزمایش های گران قیمت در کشور ما از جهت کثرت با مقیاس‌های جهانی فاصله بسیار دارد، یادآورشد:‌ متاسفانه به هربهانه‌ای چنین هزینه‌های القایی برای مردم ایجاد می‌شود و مردم و شرکت های بیمه‌ای‌ ناچارند انواع هزینه های بی وجه را متحمل شوند یعنی از جیب مردم و کیسه بیت المال به کیف دسته ای از پزشکان متخصص و سهامداران بیمارستان های خصوصی منتقل می‌گردد که امیدواریم آقای وزیر همچنان که وعده داده اند، این مشکل را حل کنند.

توکلی خاطرنشان کرد: وجود این هزینه‌های اضافی آثارسوءزیادی ازجمله تشدید بی اعتمادی بین پزشک و بیمار، کاهش تفاهم‌ اجتماعی و تشدید نابرابری درآمد، دارد.

وی گفت:‌ درحال حاضرهزینه‌هایی به بیماران تحمیل می‌شود که منطق پزشکی ندارند. بازنگری دراین بخش علاوه بر اینکه هزینه ها را کاهش می‌دهد ازفساد در بخش درمان هم می‌کاهد. بنابراین اظهارات وزیر بهداشت هم ازجهت مبارزه با فساد در سیستم درمان و هم کاهش هزینه‌های بیماران بسیار مهم است و مجلس نیز در این راستا به این وزارت‌خانه کمک خواهد کرد.

توکلی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره نامه‌های اعتراضی خود و چند اقتصاددان دیگر مجلس به رئیس‌جمهور در خصوص نحوه تخصیص اعتبار به بخش درمان، تصریح کرد: اعتراض ما چند وجه داشت. یکی این بود که با افزایش اعتبار بخش، در واقع ما با پرداخت بیشتر میخواهیم خدمت بیشتر به دست آوریم. یعنی از طریق افزایش سرمایه، رشد تولید را در این بخش رقم بزنیم که به این روش، رشد سطحی میگوییم. چون اعتبارات به منابع ناپایدار متکی است، چاله میکَنیم بعد گرفتار می‌شویم. راه درست تعقیب روش رشد عمقی است که به جای افزایش سرمایه تخصیصی به بخش، با اصلاح مدیریت منابع و کاهش هزینه های اضافی و در اینجا ظالمانه، بهره وری را بالا ببریم و با بهره برداری بهتر از سرمایه های موجود در بخش، خدمت درمانی بیشتری تولید کنیم که به این روش رشد عمقی میگوئیم. رویکرد جدید آقای دکتر هاشمی آن رویکرد نادرست قبلی را اصلاح میکند و ما از آن استقبال و تشکر میکنیم.

وی ادامه داد: وجه دیگر که از جهاتی مهمتر است، تأثیر افزایش اعتبارات بخش درمان و نحوه هزینه کردن آن بود. وزارت بهداشت و درمان به اسم تعدیل تعرفه های نسبی خدمات درمانی، دست به افزایش شدید تقریبا تمام تعرفه های درمانی زد به نحوی که نفع آن عمدتا به شکل تبعیض آمیزی نصیب متخصصان گردید. این اقدام یک‌باره درآمد بخش خصوصی درمانی و متخصصان را به طور چشمگیر افزایش داد. این نحوه کار انتظارات سایر کارکنان بخش بهداشت و درمان به شدت بالا برد. حق هم داشتند، زیرا فاصله تبعیض درآمدی موجود متخصصان، با درآمد پزشکان عمومی و پرستاران و پیراپزشکان و سایر کارکنان را تشدید کرد و نارضایتی در پی داشت. این بی عدالتی با شکاف درآمدی بیشتری که می آفریند هم بر نرخ رشد اثر منفی میگذارد و هم شکاف طبقاتی را زیادتر میکند.

این نماینده مجلس در ادامه به وجه مهم‌تر و کلی‌تری هم اشاره کرد و افزود: احساس این تبعض ناروا به این بخش محدود نمی ماند. به سرعت فرهنگیان به حق اعتراض کردند که ما تا حال فقر نسبی را تحمل میکردیم، حالا چگونه این "فرق" ناعادلانه را تحمل کنیم؟ اعتراض مهمتر اکثر اقتصاددانان مجلس این بود که به این ترتیب، دولت ناچار خواهد شد به این اعتراض برحق توجه کند و دست به افزایش حقوق دیگر کارکنان دولت بزند. از خود بخش بهداشت و درمان آغاز می‌شود، بعد فرهنگیان، بعد بقیه کشوری ها و بعد لشکری ها و خلاصه تا چشم باز کنیم، بودجه جاری دولت به شدت افزایش می یابد. ما اقتصادی ها میدانیم این بلیه، به ویژه در فقدان درآمد معمول نفتی، چه بلایی بر سر نرخها و هزینه های تولید می آورد، که دودش اول به چشم کارمندان متوسط به پائین، کارگران زحمتکش، کشاورزان بی‌زمین و کسبه خرده‌پا می‌رود و یکی از بهترین سیاستهای دولت را که مهار تورم بود، نابود می‌کند.

وی اضافه کرد: در سال آخر دولت آقای خاتمی این خطا رخ داد و از افزایش حقوق استادان دانشگاه شروع شد و همه جا را به سرعت در بر گرفت و بودجه جاری را در اولین بودجه دولت آقای احمدی نژاد ۴۳ درصد به بالا جهاند.

توکلی در پاسخ به سوالی باره راه حل پیشنهادی خود نیز، گفت: اولا بدون شک باید تعدیل تعرفه بکنند و افزایش ها را باز گردانند و به جای آن برای تعدیل درون بخشی و به ویژه، بین بخشی دست به ترمیم دریافتی معلمان و نیروهای نظامی و انتظامی بزنند. با رویکرد اخیر درخور تقدیر آقای دکتر هاشمی، وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در باره مدیریت منابع و افزایش بهره وری، میتوان امیدوار بود این قدم هم برداشته شود.
۱۳۹۶/۰۴/۲۵ ۱۰:۰۳
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۴ ۱۶:۱۰
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۶ ۱۴:۴۵
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۲ ۱۲:۴۴
 
۱۳۹۶/۰۱/۰۹ ۱۵:۴۸
 
۱۳۹۵/۱۲/۲۸ ۰۷:۱۹
 
۱۳۹۵/۱۱/۳۰ ۰۴:۰۰
 
۱۳۹۵/۱۰/۰۶ ۱۸:۰۳
 
۱۳۹۵/۰۹/۱۴ ۱۲:۰۴
 
۱۳۹۵/۰۹/۰۸ ۱۰:۵۷
 
 
کلمات کلیدی : طرح تحول سلامت
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۴:۳۴:۵۳
ممنون آقای توکلی
خدا قوت به شما و آقای هاشمی
به واقع اگر مردم غدغه زندگی رو اگر دارند حدافل دیگه دغدغه بهداشت و درمان رو نداشته باشن
با حمایت های شما نماینده مجلس و تدبیر وزیر دوست داشتنی مردم خیالشان راحت باشه (3012632) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۱:۳۱:۱۹
لطفا نطرات رو سانسور نکنید (3013496) (alef-2)
 
مصطفي
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۰:۰۹:۴۹
موضوع مورد اشاره توسط آقاي دكتر توكلي، درآمد ناشي از يك جراحي خاص نبوده و كل عملكرد وزارتخانه را ايشان مورد هدف قرار داده اند. يك سوال: آيا واقعا همه جراحي ها و سي تي اسكن ها و انواع آزمايشات و... ضروري است؟؟! (3013827) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۲:۴۶:۵۷
چرا وقتى كه از چيزى خبر نداريد تشكر ميكنيد؟!!!!
بيمه ها پس از افزايش تغرفه ها يا لغو قرارداد كردند ياتعرفه ها را نپذيرفتند
و تعداد ريادى از بيمارستانها از مهرسال گذشته دريافتى نداشتند
جاى بسي تاسف كه فقط تبليغ ميكنيد (3014210) (alef-2)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۲:۵۴:۰۳
امیدوارم دولت سریعتر یارانه پردرآمدها را حذف کند و پول آن را در راستای پوشش بیشتر هزینه های درمانی به خصوص هزینه های دندانپزشکی و گسترش حمل و نقل عمومی و ریلی و کمک به تولید . هزینه کند. (3014233) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۳:۴۶:۵۵
يادم مياد قديم اطباء با حذاقت و هوش و علم تشخيص بيماريها را ميدادند ، الان براى يك دل درد ساده دكتر ميفرستد براى سى تى اسكن و ام آر آى و سونوگذافى وووووو (3014370) (alef-2)
 
reza
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۴:۴۹:۲۱
آقای توکلی عزیز یک سوال ساده میپرسم و اگر پاسخ داده شود ممنون میشوم.یک جراحی برداشتان کیسه صفرا را چقدر قیمت گذاری میکنید؟با توجه به نرخ تورم سالیانه و وضعیت فعلی جامعه که قیمت یک نان حدود 1000 تومان است.همچنین با توجه به استاندارد جهانی و ضمنا عوارضی که این جراحی پزشک را درگیر خود و حتی دادگاه و دیه خواهد کرد چون در هر حال طبق معتبرترین رفرانسهای پزشکی هیچ جراحی بدون عارضه نخواهد بود.
برای جنابعالی میگویم که اکنون که میگویید تعرفه خیلی زیاد است ،تعرفه برداشتن کیسه صفرا 340 هزار تومان است که حداکثر 50 درصد آن یعنی 170 هزار تومان را به جراح میدهند ،آیا میخواهید از این هم کمتر باشد.میتوانید به کتاب تعرفه مراجعه و صحت مطلب را ببینید.چرا درامد تعداد محدودی را به کل کشور تعمیم میدهید.بگذارید حداقل پزشکان هم از خود دفاع کنند .اگر چه سایت وزین (الف) چاپ نخواهد کرد. (3012662) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۷:۴۸:۱۷
اقاي توكلي همچنين توجه بفرماييد كه وزارت محترم بهداشت در اولين اقدام جهت حل كردن كسري بودجه اقدام به نپرداختن حقوق پزشكان طي سه ماه اخير كرده كه منجر به نارضايتي شديد شده است.
حقوق پزشكان در حالي پرداخته نشده است كه بعضي افراد و رسانه ها به دنبال انتشار موضوع كذب درآمدهاي چند ده ميليوني به پزشكان هستند. (3013008) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۰:۵۳:۲۹
اخی دلم برای جراح ها کباب شد بمیرم براشون یکوقت با لکسوس و خونه پنت هاسشون از گشنگی نمیرن اخی (3013466) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۱:۵۰:۴۸
ما که توی متخصصین و فوق تخصص ها توی هر گرایش و رشته ای درآمد نجومی اون هم توی شهرستانها می بینیم
تعدادمحدود را ندیدیم
مطمئنا پزشک خانواده و عمومی که جراحی نمی کنند ! (3013510) (alef-2)
 
کریم همکار
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۸:۴۳:۰۴
عموما به مساله دستمزد پزشکان پرداخته می شود.بعد هم مساله تفاوت دستمزد وحقوق آنان با پرستاران پیش می آید و اخیرا حداکثر سرایت می کند به معلمان .این محدوده بررسی از بالا و پایین بسته می ماند.انگار کسی حق ندارد در مورد درآمد بی حساب و کتاب بخش خصوصی وبه قول رسانه ها، کارآفرینان حرف بزند.دراین مملکت از یک میوه فروش ساده بگیر تا یک تاجر دم کلفت محتکر بیسواد دستش باز است که هر اندازه بازار اجازه بده ثروت اندوزی کند.از پایین هم فقط به پرستار و معلم پرداخته می شود.انگارکارگر ساختمان ویا منشی فلان شرکت جزء این مملکت نیست و باید دائما در معرض سوء استفاده و اخراج باشد.

من سیاست های وزیر بهداشت را در مقایسه با وزرای بهداشت قبلی درست تر می دانم .نظر اقتصادی دکتر توکلی هم قبول دارم .اما مشکل مملکت با این تعدیل ها حل نمی شود.

دائما تاکید می کنیم که پیشگیری مهمتر از درمان است ،اما هیچ استراتژی برای پیشگیری نداریم .عموم دست اندرکاران منظورشان از پیشگیری ،پیشگیری از شیوع ویروس است.مشکل مردم ما نحوه زيستشان است.

مردم بد زندگی می کنند.بد غذا می خورند.غذای بد می خورند.هوای بد استنشاق می کنند.بد می نشینند.توالتشان بد است.ورزش نمی کنند.شرایط کارشان استاندارد نیست .بلد نیستند تفریح کنند.برنامه های مسافرتشان با اروپایی ها متفاوت است.از خانه شان در می آیند،رنج و هزینه سفر را تحمل می کنند،اما مقصدشان چیزی بهشان نمی دهد.از خانه خودشان به خانه خواهر.

همه آسیب هایی که مردم درحین کار وزندگی می بینند،اولا پيريشان را پردردسر می کند،دوما برای سازمان ها بیمه بسیار گران تمام میشود.

آموزش وپرورش ایران نه به کار " کار" می خورد ونه به درد " خانه داری " .کاش به جای مشتی ریاضی وفیزیک و ( سایر به درد نخورها را اسم نمی بزم ) ،روش زندگی ،غذا خوردن ،نشستن ،بحث کردن ،تفاهم کردن ،بچه داری و غیره را به دانش آموزان یاد می دادند.تحصیلات دانشگاهی دشمن شعور مردم شده است دانشگاه ها نه فقط دردی را دوا نمی کنند.بلکه مانع زندگی و کسب آگاهی مردم هستند.چرا ؟ چون دانشگاه وقتی برای جوان نمی گذارد که برود مطالعه کند ،برود کار یاد بگیرد،برود کارکند.در دانشگاه مجموعه ای موزائیکی از خرده علوم یاد می دهند.و دانشجو همه آن ها را با اکراه می خواند.شوق علم نيست.بیش از شصت در صد زنان دانشگاهی ما کار بیرون ندارند.بقیه هم کار مرتبط با رشته شان انجام نمی دهند. (3013686) (alef-2)
 
سارا
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۳:۰۶:۱۶
حرفات عالی بود بیشترش درسته (3014270) (alef-2)
 
آزاده
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۹:۲۶:۰۶
چرا با افکار عمومی بازی میکنین؟ بحث عوارض و دیه هیچ ربطی به تعرفه نداره. تمام دیه توسط بیمه پرداخت میشه و پزشک حتی یک ریال هم پرداخت نخواهد کرد. شما گشتین کمترین تعرفه رو پیدا کردین، اما چرا فکر میکنین همین 170 هزار تومان برای یک جراحی 15 دقیقه ای مبلغ کمیه؟ کافیه این پزشک در روز 7-8 جراحی انجام بده، که متوسط دریافتیش بایت هر کدوم 400 تومن باشه (در حالی که خودتون میدونین هم تعداد عمل های پزشک در بیمارستانهای دولتی بیش از اینهاست، هم متوسط دریافتیشون). حالا حساب کنید درامد ماهیانه این پزشک رو، و مقایسه کنید با میانگین درامد تاپ ترین رشته های مهندسی و علوم انسانی، که از بهترین دانشگاهها فارغ التحصیل شدن و در سطح جهانی حرفهای بسیاری برای گفتن دارن. (3013755) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۴ ۲۱:۴۳:۴۶
اتفاقا بحث عوارض و ديه به شدت با تعرفه مرتبطه. اگر اينطور باشد كه شما ميفرماييد يك پزشك به هيچ وجه دو سال از وقت خودش را در دادگاه و نظام پزشكي براي پاسخگويي به يك شكايت واحد نمي گذراند و خيلي راحت مسئله را با پرداخت توسط بيمه حل ميكرد.

ضمن اينكه شما از كجا درآوردي كه عمل جراحي كله سيستكتومي عمل ساده اي است و فقط هم 15 دقيقه طول مي كشه؟؟؟!!!!!!
اين جراحي طولاني ميتونه عوارض بسياري داشته باشه و در برخي از جمعيت هاي بيماران بسيار سنگين و پرعارضه است.

علاوه بر همه اينها عمل جراحي فقط چند ساعت داخل اتاق عمل نيست و مراقبت هاي قبل و بعد از عمل گاهي اوقات استرسي بسيار بيشتر از خود عمل دارند.

نهايتا اينكه با كاهش تعرفه ها دود آن به چشم بيماران خواهد رفت چون در اين صورت جراحان اقدام به انجام عمل هاي جراحي سنگين و پرعارضه كه بخش زيادي از اعمال جراحي موثر را تشكيل مي دهند، نخواهند كرد. (3018104) (alef-13)
 
علی -ح
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۰:۳۰:۰۶
یک سپوال ساده هم من دارم
با توجه به اینکه در رسانه های کشور شیطان بزرگ هر ساله تعداد مرگها بر اثر تشخیص اشتباه پزشک تجویز اشتباه پزشک و عفونت های بیمارستانی اعلام می شود لطفا یک بار هم در ایران این رقم بدون هیچ ملاحضه کاری اعلام شود (3013872) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۴:۵۲:۵۶
هر پزشک عمومی تو اورژانس منطقه محروم 17 میلیون میگیره و هر داروساز 10 میلیون.
حقوق یک متخصص بالای بیست میلیونه
در حالی که یک استادیار تازه کار 3.5 میلیون میگیره .

این چه تبعیض ظالمانه ای است در حالیکه اساتید دانشگاه با گزینشهای بیشتر و اغلب درسخهای سخت مواجه هستند.
اغلب اساتید انگیزه ای برای تدریس یا وقت گذاشتن در دانشگاه ندارند وقتی یک پزشک عمومی تا 5 برابر بیشتر از اونا حقوق میگیره. (3012668) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۹:۱۵:۲۰
اولا ما جایی ندیدیم 17 میلیون بدن اگه سراغ داری من و دوستام دسته جمعی میریم اصلا 17 نخواستیم 5 تومن نفری بدن بهمون (3013143) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۲۱:۲۰:۳۰
اورژانس راور کرمان (3015375) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۹:۲۳:۳۴
سلام دوست عزیز
من پزشک عمومی هستم و حاضرم در محلی که گفتید 17 میلیون حقوق میدهد مشغول کار شوم.
لطفا دروغ وزرای دولت تدبیر و امید را باور نکنید.
مثل دروغهای پاکدست ترین دولت است.
در چند دولت اخیر، هر حرفی که زده شد یعنی برعکسش درست است مثل "بر رره". (3013156) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۱:۱۲:۴۵
دوست من در سي كيلومتري خاش پزشك تمام وقت مركز بهداشت است مسول سلامت ٥٠٠٠نفر است متصدري بررسي اب اشاميدني. اموزش مردم كنترل بيماري ارجاع بيمار و بدون حق مرخصي مي باشد حقوق اش ١٢ميليون است كه ٩ميليون به اش ميدن و بقيه رو در صورت راضي بودن و نتائجه بخش بودن اقدامات. اش ميدن به نظر من كه تو تهران راحت نشستن ام حق اش است نوش جونش شما هم پست گود نشستي عرضه داري پا شو مثل دوست من تو دهات. محروم مسول سلامت مردم باش (3013476) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۷:۱۵:۳۵
قياس مه الفارق بهترست ابتدأ درامد وزير اصلاح شود (3013604) (alef-2)
 
کارمند
۱۳۹۴-۰۴-۱۴ ۰۸:۰۱:۳۲
بهتر است اول شما برید فارسی نوشتن را یاد بگیرید بعد بیایید اینجا اعلام نظر بفرمایید. شما هنوز نمی دانید مع الفارق است نا آنچه که شما نوشته اید. ببینید آموزش نظام جدید چه بر سر زبان ما آورده است که حتی فارسی نوشتن را هم از یاد برده ایم. (3015920) (alef-13)
 
کارمند دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۸:۰۰:۳۵
من با مدرک کارشناسی ارشد و بیش از 20 سال سابقه کار کمتر از 2 میلیون می گیرم. آن وقت من چه باید بگویم؟ امثال من در وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی زیاد هستند که مورد ظلم مضاعف قرار گرفته اند و صدایشان به جایی نمی رسد. (3013629) (alef-2)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۹:۳۷:۲۳
بنده هم فق لیسانس آموزش زبان انگلیسی هستم یک ریال هم در آمد ندارم تازه متاهل هم هستم از متولدین دهه شصت یعنی نسل سوخته می باشم . (3013783) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۰۲:۰۱
مطمءن باشید هیچ تعرفه ای کاهش نمی یابد چون با این افزایش سه برابری تعرفه ها هنوز مشکلات جامعه پزشکی از قبیل زیر میزی وویزیت های چند دقیقه ای وعدم تکریم بیماران توسط پزشکان واختلاف صد برابری در پراختهای وزارت بهداشت هنوز ازامه دارد .وقتی سونو گرافی شکم پارسال زیر ۲۰ هزار تومان بوده وامسال۷۰ تا ۸۰هزار تومان شده یعنی چه اقای توکلی اب رفته به جوی باز نمیگردد وتا چقتی وزارت بهداشت مدارا وتعارف را با پزشکان کنار بگذارد وبا تخلفات انها مثل سایر کارمندانش برخورد نکند حتی با افزایش چند برابری تعرفه وکارانه انها مشکلات حل نمیشود ومردم در این بین از همه بیشتر ضرر میکنند (3012693) (alef-13)
 
کارشناس 1
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۰۳:۲۴
در ابتدا باید گفت تاکنون هیچ مرجع مستقلی غیر از خود مدیران وزارتخانه در مورد میزان کاهش زیرمیزی و یا دیگر فواید پایدار این طرح گزارشی نداده که بتوان به آن استناد کرد در حالیکه طرح تحول با افزایش تعرفه ها در بسیاری موارد همان مبلغ زیر میزی در بخش خصوصی که مردم چاره ای جز مراجعه به انجا را ندارند ، را رسمی و قانونی کرده و این خطر هم هست که به محض ایجاد بحرانی برای بیمه ها که با کاهش قیمت نفت محتمل هست، بخش دولتی درمان و مراجعین آن هم ازطرح تحول دچار صدمه شدید شوند ، به عقیده بعضی از مخالفین طرح تحول وزیر بهداشت مثل یارانه احمدی نژاد است که وزیر از تبلیغ آن سود می برد ولی ممکنست کمر بخش بهداشت و درمان کشور را در آینده بشکند. طرح دیگر عملا شکست خورده وزیر مقیم کردن پزشکان در بیمارستانهای آموزشی در قبال پرداخت روزانه تا 750 هزارتومان از بودجه مملکت هست که می توان گفت در بسیاری موارد فقط اتلاف بودجه بوده و در این بیمارستانها حتی مدیریتی که بتواند دستیاران سال آخر را هم در کشیهای قانونی شان مقیم بیمارستان کنند وجود ندارد چه برسد به مقیم کردن اساتید این دستیاران، غیر عملی بودن این طرح حتی صدای مدیران مربوطه را هم درآورده ، جالب است در همین مجموعه پرداخت حق انکالی روزانه اساتید فقط 4000 تومان است که نشانه نابسامانی و عدم کارشناسی در وزراتخانه است که باعث عدم کارآیی عملی طرح انکالی و انجام بعضی جراحی های سنگین در کشیکها توسط رزیدنت های کم تجربه شده است
افزایش شدید و قانونی تعرفه ها در بخش خصوصی از ره آوردها طرح تحول است طوریکه این تعرفه ها گاه حتی چند برابر همان زیرمیزی هم شده است !که این آشکارا خلاف سیاستهای مجموعه دولت برای کنترل تورم است و مهم و عجیب اگر عمده قیمتهای جدید بر عهده بیمه ها بود شاید تا حدی قابل فهم و قابل دفاع بود ولی سهم زیادی از افزایش قیمتهای طرح تحول در بخش خصوصی، افزایش دریافتی از بیمار خواهد بود که با توجه به تورم و گرانی های به ارث رسیده از دولت قبل، چنین فشار مضاعفی قطعا مورد نظر و سیاست مجموعه دولت روحانی نیست و بسیار بعید است ریس جمهور در جریان کامل این تغییرات قرار گرفته باشد، اقای وزیر به جای وادار کردن سازمانهای بیمه به تقبل تعرفه های جدید ، بدون توجه به وضعییت اقتصادی وخیم مردم ،اصل اضافه قیمت را بر دوش مردم گذاشته است ( سازمانهای بیمه گر مثل سابق حتی در بخش خصوصی فقط 70 درصد تعرفه بخش دولتی و نه 70 درصد تعرفه بخش خصوصی را می پردازند و بقیه یعنی عمده هزینه بر دوش بیماری است که دلش به دفترچه بیمه ای خوش است که یک عمر در ازای آن به سازمان مربوطه حق بیمه پرداخت کرده است ).گران کردن درمان بسیار متفاوت و دردناک تر از گرانی دیگر کالاها و یا حتی مواد غذایی است زیرا مردم برای حفظ جان خود و عزیزانشان ناچار به پرداخت این هزینه ها هستند و گریزی از آن ندارند. (3012698) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۰۷:۲۵
میشه بگویید کجا و چطوری هزینه پایین امده...شاید سر کوچه شما... (3012706) (alef-13)
 
کارشناس 2
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۰۷:۵۳
...پرداخت عمده هزینه های افزایش یافته توسط مردم و نه سازمان بیمه گر ،قطعا موجب سرگردانی و نارضایتی بیماران می‌شود زیرا امکان انجام آزمایشات و عکسبرداریها و جراحی هایی در این حجم وسیعی که در هزاران مرکز خصوصی کشور روزانه انجام میشود در بیمارستان‌های دولتی و یا تامین اجتماعی اصلا امکانپذیر نیست و فقط در درصد کمی از بیمارستانهای دولتی انهم به تعدادی محدود انجام می‌شود و اقدام سازمانهای بیمه بر نپرداختن سهم خود از تعرفه خصوصی بی معنی است مگر اینکه آنها از اساس درستی تعرفه وزارت را نپذیرند و این مشکل این سازمانها و وزارتخانه است که باید حل شود نه اینکه توپ و یا بمب افزایش قیمتها را به زمین مردم بیاندازند زیرا به علت عدم توانایی دولت و تامین اجتماعی در خدمات رسانی به بیمه شده ها، قطعا مردم مجبورند باز هم برای انجام خدمات گران شده به مراکز خصوصی بروند و تعرفه خصوصی بپردازند و بدون شک عده ای به خاطر گرانی قید انجام آنرا خواهند زد و بیماریشان بدون تشخیص و درمان در مراحل ابتدایی ، پیشرفته خواهد شد و بنابراین نه فقط دولت و مردم از این طرح متضرر میشوند حتی سلامتی مردم نیز بازیچه این طرح وزارتخانه شده است.
درمورد جارو جنجال روغن پالم هم که بدون معرفی کارخانجات متخلف به مردم قضییه فراموش شد ، بخش عمده تخلفات مربوط به زمان دولت‌های گذشته است. آقای دیناروند که اکنون رئیس سازمان غذا و داروست در زمان آقای احمدی‌نژاد هم این سمت را داشته است. تعداد زیادی از مدیران وزارت بهداشت از دولت‌های نهم و دهم هستند و ابقای چنان مدیرانی که در دوره آنها این بی توجهی های نظارتی به سلامت غذای مردم صورت گرفته توسط آقای وزیر، و فقط کارخانجات مربوطه را مقصر دانستن در واقع نوعی فرافکنی و عدم پذیرش اشتباهات وزارت بهداشت و خود وزیر در ابقای چنان کسانی است. (3012708) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۱۵:۴۵
دستگاه سلامت دومین سازمان دولتی از نظر تعداد نیروهای استخدامی است. این یعنی حیف و میل شدید منابع. وزارت بهداشت باید حاکمیت نظام سلامت را به شکل دولتی حفظ کند و الباقی کارها را به بخش های غیر دولتی واگذار کند تا ضمن صرفه جویی در منابع ، شاهد یک رفرم واقعی باشیم.
در ضمن اعتقاد به اینکه "ظلم علی السویه عدل است" خیلی با روند توسعه سازگار نیست. بجای ایراد گرفتن از واقعی کردن دستمزد پزشکان، به دنبال واقعیکردن دستمزد باقی مشاغل باشیم. (3012726) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۲۳:۳۶
اقای وزیر اکثریت کارکنان خدمات بهداشتی ودرمانی منتظر اعلام شکست طرح تحول سلامت هستند . در حالی که در تمام کشورها وحتی کشور خودمان دولتها انجام امور مختلف را به بخش خصوصی واگذار میکنند شما در خلاف جهت جریان اب شنا میکنید. چقدر هزینه و سرمایه این مردم بی زبان را به هدر خواهید داد تا پشیمان شوید . چقدر ما باید تاوان آزمون و خطای شما را بپردازیم . (3012747) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۲۱:۴۴:۰۵
من از نظرات برخیها کم مانده شاخ رو سرم سبز بشه . جناب کاربر عزیز اونوقت بخش خصوصی لابد از جیبش برای سلامتی مردم خرج می کنه ؟ !اگر می خواهید سرنوشت سپردن کلیه امور درمانی به بخش خصوصی را ببینید علاوه بر نیم نگاهی به سریال " در حاشیه " توصیه می کنم مطالعه ای هم در مورد سیستم درمانی آمریکا داشته باشید . (3013286) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۲:۴۰:۲۵
دوست محترم نه اينجا امريكاست نه ميتوان سلامت مردم را براساس نظرات طنز نويسان عقده اي سياست گذاري كرد و نه تا بحال هيچ انسان شاخ داري كشف شده است. حق انتخاب از جمله حق انتخاب پزشك يكي از حقوق بديهي هر انساني است . در طرح تحول اقاي دكتر هاشمي اين حق ناديده گرفته شده است و بجاي تقويت پزشكان خانواده ي واقعي كه مردم سالهاست براي خود انتخاب نموده اند بودجه سلامت كشور در سيستم دولتي تزريق ميگردد . مطمئن باشيد نوع تكامل يافته طرح سلامت مشابه سيستم درماني شوروي سابق خواهد بود نه امريكا. (3014192) (alef-2)
 
يك پزشك
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۲۹:۵۰
راه حل حذف هزينه هاي اضافي انجام اصلاحات در آموزش پزشكي است كه متاسفانه در كشور ما رو به قهقرا مي رود و نه تنها قدم مثبتي در اين راه برداشته نشده بلكه با پذيرش دانشجويان پولي در پرديس هاي خودگردان وضعيت اسفناك تر مي شود.

وقتي دانشجوي پزشكي به جاي آموزش مجبور است اقدامات درماني سطح پايين و نامربوط را در بيمارستان هاي اموزشي انجام دهد معلوم است كه در ا
آينده به دليل ناتواني در تشخيص بيماري ها براي هر نوع بيماري انواع اآزمايشات و تصوير برداري ها را درخواست مي كند.

از آقاي توكلي خواهش ميكنم جهت افزايش بهره وري در حوزه پزشكي به دنبال اصلاحات اموزشي باشند، پذيرش دانشجويان در پرديس هاي بين المللي را متوقف كنند و از پذيرش دانشجوي پزشكي در بعضي دانشگاه هاي كوچك كه حتي اعضاي هيئت علمي هم ندارند ممانعت به عمل آورند و . . . .

با سپاس فراوان (3012766) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۳۱:۵۱
هاشمی را دوست داریم (3012771) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۰:۰۲:۳۹
شما پزشکان باید هم ایشان را دوست داشته باشید. از جیب ملت به شما خوب بخشیده. (3013419) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۵:۵۰:۳۳
فقط بازنشستگان ضرر کردند ومیکنند ودر تمامی این سالها بیشترین هزینه را این قشر محروم به معنی واقعی کشیدند ورویشان را با ذغال احمدی نژادی سیاه کرده ومیکنند (3012805) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۶:۰۲:۲۲
آقای هاشمی نمونه یک وزیر خوب است. ضمن آن‌که حرف‌هایش و کارهایش همه نشان‌دهنده آن است که از تصمیم‌های سطحی و فکر نشده پرهیز می‌کند و احتمالاً یک تیم کارشناسی خوب را دم دست دارد (که پسرخاله‌هایش در آن‌جا جایی ندارند)، تقریباً در تمام موضوعات بهداشتی که در جامعه مطرح می‌شود فوری و دقیق اظهار نظر می‌کند و بر خلاف وزرای قبلی که هر گونه اعتراف به اشتباه و خطا را تف سربالا برای خود می‌شمردند و گاه ماه‌ها طول می‌کشید تا درباره موضوعات تحقیق کنند و اگر می‌توانستند صدایش را درنمی‌آوردند، جایی که لازم باشد توبیخ می‌کند، جایی که لازم باشد خطا را می‌پذیرد و عذرخواهی می‌کند و جایی که لازم باشد دفاع می‌کند و اصلاً هم دنبال جنجال آفرینی و حاشیه‌سازی نیست. هم‌زمان فعالیت‌های انسانی و انسان‌دوستانه خود را هم دنبال می‌کند و طوری هم نیست که انسان از آن بوی ریا و ریاکاری استشمام کند. خداوندا با زبان روزه در این ماه مبارک از تو می‌خواهم که موفقش کنی و خدماتش را بپذیری و در نامه عملش با نمره بالا درج کنی و او را سرمشق وزرای ناکاردان ما قرار دهی. (3012826) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۸:۰۵:۴۳
آقای دکتر هاشمی یک وزیر بسیار خوب و مردم دوست هستند که با صرف هزینه های بسیار کلان از بودجه مملکت و کارها و حرفهای پوپولیستی نیم نگاهی هم به انتخابات ریاست جمهوری آینده دارند و با توجه به مردم دوستی بینظیرشان هزینه انتخابات را از بودجه مملکت پرداخت کرده و در تمامی صحنه ها و کانالهای تلویزیونی و جلو همه دوربینها حاضرند. تیم کارشناسی بسیار خوبی دارند البته نه برای سلامت و بهداشت و امنیت درمانی مردم و ارتقاء کیفیت آموزشی و درمانی بلکه برای اقدامات پوپولیستی با بودجه کشور که در نهایت این طرح سلامت ایشان به سقوط سیستم درمانی و بهداشتی و ورشکستگی بیمارستان های خود گردان دولتی و غیردولتی و افزایش پرداخت از جیب مردم برای درمان خواهد شد. طرح سلامت ایشان خیلی وقته شکست خورده ولی با سرم رو به پایین بودجه دولتی هنوز نفس می کشد. (3013033) (alef-2)
 
آزاده
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۹:۳۲:۵۰
دوست عزیز، در این کا آقای هاشمی انسان خوبی هستن شکی نیست، همین طور که به نظر من آقای احمدی نژاد هم انسان خوبی بودن. اما مسئله مدیریت و کاردانی یه چیز دیگه ست!! تا زمانی که در این مملکت بحث تعهد و تخصص اشتباه گرفته شه، و افرادی در بالانرین سطوح مدیر شن که حتی چند واحد مدیریت پاس نکردن و دو تا کتاب غیر از رشته تخصصیشون نخوندن، نمیشه به بهبود مدیریتها امیدوار بود! (3013773) (alef-2)
 
شهرام
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۶:۲۰:۳۲
در کشورهای موفق دنیای , شاغلین در (( حرفه پزشکی )) تنها مجاز به فعالیت در یک بخش دولتی یا خصوصی می باشند و ظاهرا این اولین و اخرین راه حل است . (3012859) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۶:۲۸:۳۱
نخیر مطمئن باشید قرارنیست از درامد بزشکان کم بشه اگر هم صرفه جویی باشه از منابع دیگه خ.اهد بود تا تصمیم گیرو مجری و سیاستگذار و ناطر بزشکای وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت مجلس و نظام بزشکی هستن همین اشه و همین کاسه.چاقو دسته خودشو نمیبره (3012874) (alef-13)
 
دبیر
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۸:۰۱:۵۹
کاش آقای توکلی از توجه ویژه مجلس ,دولت ووزیر محترم اموزش وپرورش هم به فرهنگیان که با عنایت همه این عزیزان زیر خط فقر هستند هم تشکر می کردند تا ازسلام وصلوات بیشتر برای این عزیزان در این ماه مبارک محروم نگردند!!! (3013028) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۸:۱۹:۱۰
نظام تحول سلامت در واقع نظام تحول درآمد پزشکان بود وبس (3013055) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۸:۲۵:۴۴
بالاخره فهمید اشتباه کرده و تو این مملکت مسئولان وقتی جوگیر میشن یه حرکت افراطی انجام میدن و وقتی می فهمن اشتباه کردن که ملت رو به خاک سیاه نشوندن!!! و حالا حکایت جناب هاشمی است با طرح تحول سلامتش ! یا ربنا ارحمنا !! (3013062) (alef-2)
 
پیراسته فر
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۸:۳۳:۲۱
2تاازوزرای آقای روحانی ازمحبوبیت خاصی برخوردارند،"ظریف"بخاطرسیاستش،"هاشمی"بخاطردرایتش،اولی "شهرت "جهانی کسب کرده ،دومی قلوب راتسخیرکرده (3013076) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۹:۲۲:۲۵
اگر درامد بهترين متخصص را با بهترين پيتزا فروشي ، بهترين رستوران، بهترين كارخانه، بهترين دلال، بهترين املاكي، بهترين ميوه فروش، بهترين آتليه، بهترين مزون، بهترين آرايشگاه و بهترين .... مقايسه كنيد قطعا از بسياري از آنها كمتر است. تعمييم بهترين يك گروه به كل گروه بي انصافي است. بيشتر شدن درامد پزشكان در بخش دولتي با توجه به افزايش ماليات و پلكاني شدن دريافتي براي اكثر رشته ها دروغي بزرگ است (3013154) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۱۹:۳۳:۵۵
بجای هزینه کردن این پولهای هنگفت در زیرساختهای بهداشت جامعه همه رو به سوی پزشکان سرازیر کردند
بیمارستانی که گله از کمبود منابع وسایل و غیره داره هر ماه میلیلارها تومان به پزشکان پرداخت میکنه
این درامدهای هنگفت در جامعه به بخشهای مختلف سرازیر شده و تورم ایجاد میکنه
مالیات هم نمیدن (3013167) (alef-2)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۲۰:۴۷:۲۳
اقای وزیر زیر میزی بیداد میکند من یک متخصص بیهوشی هستم که در یک بیمارستان دولتی مشغول خدمتم و همکاران بنده به صور مختلف به این امر خلاف شرع ووجدان مبادرت میکنند (3013237) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۲۰:۴۸:۰۱
جناب اقای توکلی
چرا از وزیر بهداشت نمیپرسید با بودجه هنگفت طرح سلامت چه زیرساختی برای بهداشت ودرمانکشور ساخته شد؟کدام طرحهای عطیم پیشگیری از بیماری انجام شد؟ایا مشابهتی بین این فرصت ازدست رفته بخاطر بالترین بودجه به وزارت بهداشت در تاریخ و عدم استفاده درست از ان با درامد نفتی بالا در دولت قبل و عدم استفاده از ان در زیرساختها نمیبینید؟
ایا دادن حوله و دمپایی و لباس بیمار رایگان و کسب رضایت عوام ارزش این را داشت که بیمارستانهای بزرگ جدید و مدرن ساخته نشود؟
ایا جز این است که طرحی نمایشی مثل طرح یارانه نقدی بود که فقط پول هدر ررفت .ایا فکرکرده اید با این سونامی بیماریها و افزایش جمعیت کدام زیرساختها و کدام بیمارستانها قرار است جوابگوی 10 سال بعد باشد؟
طرحی نمایشی که همین الان با کسری بودجه 40000 میلیاردی بخاطر تعهد ایجاد کردن شکست خورد
چرا شما و نمایندگان محترم بیمه هارا بازخواست نمیکنید که حمایت از درمان مردم باید وطیفه انها باشد در حالیکه همین بیمه ها با هوچی گری و قدرت رسانه ای خود و پیش گشیدن بحث زیرمیزی کاملا خودرا از بازی مصون نگه داشته اند (3013238) (alef-2)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۲۱:۵۷:۳۳
اقای توکلی که افزایش تعرفه ها و افزایش حقوق پزشکان را با حقوق فرهنگیان و کارکنان کشوری و لشکری مقایسه میکنند ایا امار شکایت از پزشکان در نظام پزشکی و پزشکی قانونی را مطالعه کرده اند کدوم بیمار از پرستار به دادگاه شکایت نموده کدوم فرهنگی یا نظامی به خاطر عوارض ایجاد شده از خدمات دهی جریمه میلیونی پرداخت کرده یا حبس کشیده پزشک مسئول جان بیمار است و ممکن الخطاست و سطح خدماتش را نباید با دیگر کارکنان کشوری و لشکری مقایسه کرد حتی یک نسخه نویسی ساده ممکن است عوارض بد جوری برای بیمار ایجاد کند تا برسد به اعمال جراحی بزرگ و کوچک که دادگاه فقط پزشک را مسئول میداند پس با توجه به ریسک پذیری این شغل خیلی از پزشکان حتی با افزایش تعرفه ها هنوز ناراضی میباشن وقتی یک جراحی را انجام میدهند تا یک عمر از اون بیمار و احتمال ایجاد عوارض حتی دهها سال بعد از عمل واهمه دارندایجاد عارضه در تمامی کتب و مقالات پزشکی بحث شده هست و مخصوص پزشکان ایرانی نیست و ارتباطی با تکنیک وسواد یا دقت جراح ندارد و نکته خیلی جالبتر این استکه اگر راننده ای عابری را زیر بگیرد و عابر زیر دست جراح بعلت شدت جراحات فوت کند راننده با استفاده از بیمه ازاد میشود ولی جراح با داشتن بیمه مسئولیت ممکن است به زندان برود یا باید دیه پرداخت کند (3013298) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۲ ۲۲:۲۰:۲۱
آقاي توكلي بيائيد ببينيد در خود وزارت بهداشت چه تبعيضي وجود دارد ، زياد به حرفهاي اين وزير اعتماد نكنيد فقط در يافتي پزشكاه چندين برابر شده ، مردم را قول زدند ، بخصوص سازمان غذا و دارو در خواب است بيايئد ببينيد دريافتي يك كادر با تحصيلاتدكترا ( غير پزشكي ) در سازمان غذا وادرو چقدر است ، كادر قراردادي كه ديگر برده اين وزير شده اند (3013325) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۰:۰۲:۳۵
جناب دکتر نوکلی عزیز :
1- جناب وزیر و مدیران وزارتخانه بگویند کدام منابع و از جیب چه کسانی و با ندادن حق وحقوق چه نیروهای تخصصی در کادر پزشکی را مدیریت کردند.
2- قرار بود کارانه پزشکان و کادر درمانی مراکز اموزشی درمانی از اول مهرماه 93 پرداخت شود. شما نماینده مجلسید . از بیمارستانهای اموزشی کشور استعلام کنید که در کدام دانشگاه این کارانه ها را اعم از پزشک وپرستار و بقیه کادر درمانی تا به امروز داده اند.؟ اگر در دانشگاهی هم پرداخت شده همراه با اعتصابات و اعتراضات پزشکان وکادر درمانی بوده است. در اکثر بیمارستانها ی کشور این طرح نه تنها اجرا نشده بلکه کارانه پزشکان بصورت علی الحساب ومیانگین 5 ماه اول سال 93 پرداخت می شود. بنابراین نه تنها کارانه ای پرداخت نشده بلکه از میزان ان هم کم شده است و الان دانشگاهها و مراکز اموزشی با هزار ترس و لرز نمی توانند این طرح را اجرا کنند چرا که خواهند دید با چه عوارضی زوبرو خو.اهند شد.
3- اقای توکلی مطمئن باشید همان بلایی که یارانه ها برسر اقتصاد و زندگی مردم و تورم جامعه اورد این طرح دهها برابر بیشتر برسر بهداشت و درمان مردم خواهد اورد.
4- جناب دکتر توکلی یکی از مشکلات اساسی این طرح این بوده که بیمه ها علی رغم امضا برای اجرای این طرح اما عملا و رسما تعرفه های مصوب را اجرا نمی کنند وبراساس سلایق خود این تعرف ها را اجرا می کنند. وهمین باعث بروز مشکلات بسیاری برای مردم و مراکز اموزش یدرمانی کشور شده است. شما استعلام بگیریئ مطالبات مراکز اموزشیدرمانی دولتی وخصوصی ازبلیمه ها تا چه تاریخی پرداخت شده است. اینها همششعار است. ما داریممشکلات را عملا لمس می کنیماما اقایان مدعیند که مدیریت منابع کردند کدام منابع؟ کدام مدیریت و از حیب چه کسانی ؟
5- اقای دکتر توکلی هنر مدیران وزارت بهداشت این است که با ندادن حق و حقوق کادر بهداشتی درمانی بقول خودشان مدیریت منابع مالی کردند. اینکه حق وحقوق کارکنان و ... را ندهید و بگویید مدیریت منابع کردیم هنر نیست بلکه داستانیست خنده دار. ایا از نظر شما به عنوان یکاقتصاددان این مدیریت منابع است؟
6- اقای توکلی در زمان وزارت وصدارت هیچ وزیری چه در زمان گذشته و چه در حال تا به این اندازه جامعه پزشکی کشور مورد استهزا وهجمه و ...قرار نگرفته است. این آقای وزیر ومدیرانش با ابروی پزشکان که در جامعه از ارزش و احترام بالایی بدلیل نوع شغلشان برخوردار بودند با ابروی انها بازی کردند. پزشکان را مشتی ادمهای مرفه پولدار ی معرفی کردند که با مکیدن خون مردم ارتزاق می کنند. جامعه پزشکی را مشتی زیر میزیبگیر معرفی کردند که هیچ چیزیجز پول برلیشان ارزشی ندارد. اما دکتر توکلی عزیز شما تشریف بیاور تا من بسیاری از پزشکان وکادر درمانی را به شما نشان دهم که نتنها پولی از بیمار نمی گیرند بلکه هزینه دوا و درمان انها را هم می پردازند. بسیاری از پزشکان را به شما نشان دهم که بیکارند وبنگاه املاک زده اند و بکار غیر پزشکی رو اورده اند. شما از سازمان نظام پزشکی سوال کنید تا امار پزشکان بیکار را به شما بدهند. این اقای دکتر هاشمی با ابروی جامعه پزشکی بازی کرده است ومتاسفانه کسی هم یارای برخورد با ایشان را ندارد.
7- ایشان وضعیت را طوری کرده است که جامعه پزشکی با مشکل روبرو شده است .شماره تلفنی را اعلام کرده اند که هر کس از پزشکان ناراحت است با ان شماره تماس بگیرند. الان این داستان شده وسیله و ابزاری که پزشکان را به انواع واقسام مراجع حواله می دهند. ما تا بحال چنین چیزیهایی ندیده بودیم که مسئولان بهداشتی درمانی مملکت امنیت شعلی پزشکان وکادر درمانی را اینگونه زیر سوال ببرند. کسی مخالف حفظ احترام برای بیماران نیست اما این داستان نه تنها کرامت بیماران را حفظ نمی کند بلکه اعتبار جامعه پزشکی را هم خدشه دار کرده است.
8- بهم ریختگی وضعیت بیمارستانها ومراکز آموزشی کاملا برای کادر مدیریتی بیمارستانها و کادر پزشکی کاملا مشخص است .صدای این وضعیت بعدها شنیده خواهد شد همان داستان دزدی که میگفت دارد تار می زند و پلیس سوال کرده بود که چرا صدایش در نمی اید و سارق گفت صدایش را فردا خواهی شنید. دکتر توکلی صدایش را فردا خواهی شنید.

9- از اقای وزیر سوال کنید چند درصد پزشکان ما درامدهای نجومی دارند. ایا همه پزشکان اینگونه درامد دارند یا نرم جامعه پزشکی درامدهای مشابهی دارند. از خود ایشان سوال کنید قبل از اینکه وزیر شود درامدش از حرفه پزشکی چقدر بوده ؟ (3013417) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۰:۰۲:۳۷
تعرفه ها را تا 300% افزایش دادند حالا از مدیریت منابع سخن می گویند!!! (3013418) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۰:۴۱:۴۴
با درخدمت گرفتن فناوری و بهینه سازی و رواج اخلاق اسلامی باز هم بیشتر میشود هزینه ها را برای مردم کمتر نمود. (3013458) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۰:۴۳:۱۷
تمام فكر هاشمي بالا بردن درامد دكترهاست و تبعيض زيادي بين دكترها وساير پرسنل ايجاد شده . اين تعرفه هاراهم خودش سه برابر كرده حالا شما ميخواهيد برگرداند به همين خيال باشيد سرشما را شيره ميمالد اصلا هاشمي خبري از جيب مردم و بدبختي مردم ندارد خيال ميكند همه بازاري و پزشك هستند (3013459) (alef-2)
 
فرهاد از زنجان
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۸:۳۳:۰۰
جناب آقای توکلی با سلام شما خودتان بهتر میدانید که وزیر بهداشت مجری برنامه ها و قوانین مصوب مجلس است.برنامه های توسعه و سند چشم انداز توسط دولتها به اجرا در می اید.هر دولتی بر اساس شرایط اقتصادی داخلی و خارجی(تحریمهاو...)بخشی از برنامه را تا زمان اتمام دوره ریاست جمهوری مربوطه و بقیه برنامه که از برنامه ناتمام مانده به دولت بعد منتقل میشود.مستحضر هستید که اگر قانون هدفمندی یارانه و افزایش قیمت حاملهای انرزی در دولتهای نهم و دهم اتفاق نمی افتاد در آنصورت دولت یازده و شخص جناب وزیر دکتر هاشمی قادر نبود طرح تحول نظام سلامت را اجرا کند. (3013666) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۹:۲۱:۵۵
چیزی نمانده مردم به جای مراجعه به پزشک بروند دنبال جن گیر و رمال و دعا نویس از نداری (3013745) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۰۹:۳۳:۴۲
ایا میدانستید حراح می نویسد که به سونوگراف ی فلان و ازمایشگاه فلان برو و طوری نتیجه نوشته می شود که مریضی که نیاز به جراحی ندارد جراحی میشود و از هم پورسانت می گیرند و بازرسی هم نیست (3013775) (alef-2)
 
mahdi
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۰:۳۰:۲۹
با تشمر ازچناب تولی در مورد بقیه بخش ها نیز دست دولت توچیب مردم است مثل مخابرات نیز همین تصمیم بایدباشد (3013877) (alef-2)
 
دکتر امیدی
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۲:۰۱:۴۵
حضور محترم جناب اقای دکتر توکلی و مجموعه ی حقجو وحق طلب سایت الف
سلام علیکم
چند نکته را متذکر می شوم واگر فرصتی بود به اجمال مطرح خواهم کرد:
1/ با فرض صحت مطالب وزیر محترم بهداشت مبنی بر صرفه جویی 2000 میلیارد تومانی در سال جاری میتوان نتیجه گرفت که به همین میزان در سال قبل حیف ومیل شده وتعجب از دولت مردان حکومت اسلامی که در این خصوص حرکتی نمی کنند چون مربوط به سال گذشته بوده وکاریست که انجام شده!
تمام هزینه های که نا عادلانه مصرف شده باید به بیت المال برگردد

2/متاسفانه به نظر میرسد که برخی از حرکات وزیر جنبه ی واکنشی و پوپولیستی دارد بعنوان مثال :
الف )
بجای کم کردن از هزینه های تشخیصی که در بسیاری موارد از اعمال جراحی نابجا و...جلوگیری می کندازهزینه های جراحی های بدون اندیکاسیون که اتفاقا در بخش دولتی هم امار کمی ندارد جلوگیری میکرد به نظر میرسد وزیر محترم توان یا تمایل ورود به این حوزه را ندارد
ب )
در خصوص صرفه جویی دراقدامات گرانقیمت تشخیصی باید به عرض برسانم که حداقل در حوزه ی آزمایشگاه بسیاری از این خدمات تاکنون نیز از تعهد سازمانهای بیمه گر پایه خارج بوده اند و بیماران عزیز به ناچار این مبالغ را تماما پرداخت میکرده اند.حال سوال اینجاست چگونه وزیر محترم در این خصوص صرفه جویی کرده است
ج)
مشاهدات میدانی نشان میدهد که در بسیاری موارد منابع وزارت هم در حوزه ی بهداشت وهم حوزه ی درمان در محل های نادرست هزینه شده است وفقط تعدیل تعرفه در این خصوص کارساز نیست .باید هزینه کرد های وزارت نیز بررسی گردد وتعدیل تعرفه صرفا یک کار نمایشی و در جهت جلب نظر نمایندگان محترم وواکنش سطحی به اعتراض انان بوده است که البته به این عزیزان بایدگفت المومن فطن
3/ درخصوص تعرفه ها باید گفت
الف)بازگشت به تعرفه های قبلی ناعادلانه است وهمین تعرفه ی فعلی نیز چندان عادلانه نیست واقعیت اینست که مراکز دولتی وخصوصی باتعرفه ی قبلی ورشکسته وزیان ده بودند وریشه ی بسیاری از مفاسد در بخش درمان وبهداشت همین موضوع بوده است (از جمله پرداخت سنگین بیماران و...)
اشکال عمده در نوع تخصیص ها و پرداخت هاست
ب) شاید بتوان با کمی ملاحظه گفت که اکثر کسانیکه از این طرح رقم های نجومی دریافت میکنند به نوعی از رانت مسوولیت مدیریت ویا.. استفاده میکنند چطور میتوان هم مدیر بلند مرتبه بود هم طرح کارانه ی بالایی دریافت کرد اقای دکتر توکلی ریشه ی کار در اینجاست نه در تعرفه شما در بیمارستانهای خصوصی بررسی کنید که چند درصد انها در سال گذشته سود اور بوده اند
ج) دولت در بخشنامه ی ابلاغی اعلام کرده که افزایش هزینه های بیمه های
نیروی مسلح وبیمه ی سلامت را خودش پرداخت میکند چرا ؟با کدام بودجه ؟مگر این منابع متعلق به بیت المال و تمام ملت ایران نیست چرا باید بیمه شدگان تامین اجتماعی و سایرین از این حق محروم باشند؟
د) بیاد بیاوریدکه درشروع اجرای طرح تحول سلامت در بوق وکرنا کردندکه ارزو های دیرینه به تحقق پیوست خدمات پزشکی ارزشگذاری شد هزاران ساعت کار کارشناسی شد الان میگویند ان تعرفه ها حدودا با محاسبه ی تورم امسال باید 35 تا 30 درصد کاهش یابد!
باید پرسید ان کارشناسی چه بود و این کارشناسی چگونه انجام شد؟
ه) ازسالیان قبل دولت برای بخش خصوصی تعرفه وضع میکند ولی سازمانهای بیمه گر این تعرفه را قبول نمیکنند واین موضوع چند عارضه دارد
اولا با این کار هزینه ی بیماران در بخش خصوصی بالا میرود
دوما مراجعه به بخش دولتی زیاد تر وتصدی گری دولت در این خصوص بیشتر میشود وبا توجه به کارایی کمتر بخش دولتی در هزینه کرد ها در نهایت دولت ضرر میکند
در... (3014086) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۴:۰۴:۴۵
ای بابا ویزیت 26 هزار تومانی پزشک از بیمار 23 هزارتومان دریافت میشود با دفترچه بیمه فقط سه هزار تومان کمتر میشود این چه بیمه ای است باید حد اقل نصف ان را بیمار بپردازد نه اینکه کمتر از 2./ان را بیمه بدهد خوب این 3 هزار تومان را هم بیمار بدهد و از دفتر چه او برگی کم نشود یعنی یک پزشک برای 3 هزارتومان میرود اداره بیمه حتی اگر روزی 50 بیمار هم باشند پزشک این کار را انجام نمیدهد یک کمی تعرفه های خدماتی برای بیماران بیشتر شود (3014440) (alef-2)
 
کاوه
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۴:۳۳:۲۱
الان وقتی برای یک سردرد به دکتر مراجعه میکنی بلافاصله تو دفترچه ات می نویسد : MRI, BLOOD ANALYSIS , سی تی اسکن و .... آزمایش خون با دفترچه میشه صد هزار تومان، ام آر آی با دفترچه میشه 400 هزار تومان و سی تی اسکن اگر رنگی نباشه، با دفترچه میشه 120 هزار تومان. اضافه کن دوبار حق ویزیت . هزینه ایاب و ذهاب و م سه ساعت انتظار برای ویزیت اونم تو ی این گرمای طاقت فرسا. آخ داشت یادم میرفت - حالا فرض کنیم که چیزیت نبوده و حالت خوبه و یا خدای ناکرده مشکلی داری و باید دارو بخوری.
هفت هشت ذه تا از این قرصا و شربتا می نویسه و میده دستت و میگه " خارجیشو بخر"
زحمتت ندهم - یه سردردی که با یخ اسپیرین حل میشد برات یک تومن ( یعنی یک میلیون تومان ) اب میخوره.
راستی با دیدن جواب ازمایش خون و سایر آزمایشات عمه جون منم طبیب خوبیه و میتونه نسخه بهن بده!!!!
این بود انشای من (3014537) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۸:۱۹:۴۹
لطفا نطر بتده را به سمع دکتر توکلی برسانید
جناب اقای دکتر توکلی
چرا از وزیر بهداشت نمیپرسید با بودجه هنگفت طرح سلامت چه زیرساختی برای بهداشت ودرمانکشور ساخته شد؟کدام طرحهای عطیم پیشگیری از بیماری انجام شد؟ایا مشابهتی بین این فرصت ازدست رفته بخاطر بالترین بودجه به وزارت بهداشت در تاریخ و عدم استفاده درست از ان با درامد نفتی بالا در دولت قبل و عدم استفاده از ان در زیرساختها نمیبینید؟
ایا دادن حوله و دمپایی و لباس بیمار رایگان و کسب رضایت عوام ارزش این را داشت که بیمارستانهای بزرگ جدید و مدرن ساخته نشود؟
ایا جز این است که طرحی نمایشی مثل طرح یارانه نقدی بود که فقط پول هدر ررفت .ایا فکرکرده اید با این سونامی بیماریها و افزایش جمعیت کدام زیرساختها و کدام بیمارستانها قرار است جوابگوی 10 سال بعد باشد؟
طرحی نمایشی که همین الان با کسری بودجه 40000 میلیاردی بخاطر تعهد ایجاد کردن شکست خورد
چرا شما و نمایندگان محترم بیمه هارا بازخواست نمیکنید که حمایت از درمان مردم باید وطیفه انها باشد در حالیکه همین بیمه ها با هوچی گری و قدرت رسانه ای خود و پیش گشیدن بحث زیرمیزی کاملا خودرا از بازی مصون نگه داشته اند
چرا دولت بایددر مقابل بیمه ها کوتاه بیاید وقتی بیمه با پررویی تمام میگویند ما تعرفه های 94 را قبول نداریم ؟چرا باید فشار را بر پزشک عمومی بیاورند و تعرفه مصوب هیت دولت که کمنراز نعرفه کارشناسی و کمتر از میزان تورم است بازهم توسط بیمه ها قبول نشود ؟
در شورای بیمه سلامت 12 عضو همه از بیمه ها و دولت هستند و فقط یک عضو از نطام پزشکی با یک رای است این چجور عدالتی است ؟که هرچه بیمه ها خواستند همان شود؟و بعد با پول و قدرت رسانه ای چنان پزشکان را در جامعه چپاولگر نشان دهند که همه تقصیرها متوجه پزشک باشد
شما که در انگلستان تحصیل کرده اید میدانید که رابطه بیمار و پزشک پولی نیست چون بیمه ها کاملا حقوق پزشک را پرداخت میکنند اما در اینجا یک صدم حق پزشک انهم بعد کسر کلی مالیات و جریمه من دراوردی و بعد از 78 ماه پرداخت میشود از طرف بیمه
ایا ارزش پول 8 ماه قبل با امروز یکسان است ؟سودی که بیمه ها از تاخیر نزدیک به یکساله پرداخت حق پزشکان میکند در هردوره میلیاردها تومان است .ایا این دزدی نیست ؟
چرا همه چیز را بر سر پزشکان خراب میکنید ؟ (3015123) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۳ ۱۸:۲۰:۳۰
ایا جز این است که طرحی نمایشی مثل طرح یارانه نقدی بود که فقط پول هدر ررفت .ایا فکرکرده اید با این سونامی بیماریها و افزایش جمعیت کدام زیرساختها و کدام بیمارستانها قرار است جوابگوی 10 سال بعد باشد؟
طرحی نمایشی که همین الان با کسری بودجه 40000 میلیاردی بخاطر تعهد ایجاد کردن شکست خورد
چرا شما و نمایندگان محترم بیمه هارا بازخواست نمیکنید که حمایت از درمان مردم باید وطیفه انها باشد در حالیکه همین بیمه ها با هوچی گری و قدرت رسانه ای خود و پیش گشیدن بحث زیرمیزی کاملا خودرا از بازی مصون نگه داشته اند
چرا دولت بایددر مقابل بیمه ها کوتاه بیاید وقتی بیمه با پررویی تمام میگویند ما تعرفه های 94 را قبول نداریم ؟چرا باید فشار را بر پزشک عمومی بیاورند و تعرفه مصوب هیت دولت که کمنراز نعرفه کارشناسی و کمتر از میزان تورم است بازهم توسط بیمه ها قبول نشود ؟
در شورای بیمه سلامت 12 عضو همه از بیمه ها و دولت هستند و فقط یک عضو از نطام پزشکی با یک رای است این چجور عدالتی است ؟که هرچه بیمه ها خواستند همان شود؟و بعد با پول و قدرت رسانه ای چنان پزشکان را در جامعه چپاولگر نشان دهند که همه تقصیرها متوجه پزشک باشد
شما که در انگلستان تحصیل کرده اید میدانید که رابطه بیمار و پزشک پولی نیست چون بیمه ها کاملا حقوق پزشک را پرداخت میکنند اما در اینجا یک صدم حق پزشک انهم بعد کسر کلی مالیات و جریمه من دراوردی و بعد از 78 ماه پرداخت میشود از طرف بیمه
ایا ارزش پول 8 ماه قبل با امروز یکسان است ؟سودی که بیمه ها از تاخیر نزدیک به یکساله پرداخت حق پزشکان میکند در هردوره میلیاردها تومان است .ایا این دزدی نیست ؟
چرا همه چیز را بر سر پزشکان خراب میکنید ؟ (3015124) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۵ ۰۰:۵۲:۵۲
اقاي وزير و اقاي توكلي لطفا سري به بيمارستان جزيره كيش بزنيد كه شده كشتار گاه با هزينه هاي بسيار گزاف و ظاهري زيبا جهت پنهان كردن جرايم كه در اون اتفاق ميوفته (3018444) (alef-13)
 
معلم بازنشسته وجانباز
۱۳۹۴-۰۴-۱۶ ۰۰:۴۹:۰۳
بنده یك معلم هستم دانستن اقتصاددرحديک اقتصاددان مثل آقای دكترتوكلی وديگراقتصاد دانان لازمه شغل من نبوده ولی يک معلم بايد دايره دانستنی ها يش آنقدرباشدتااتفاقات اقتصادی پيرامونش رابشناسد البته نه فقط اقتصادبل ديگر حوزه هانيزبايدچنين باشد؛ ضمن تشکرازدکترتوكلی وسايت الف به خاطربذل توجه به اين مقوله مهم ؛امابنظرم يک مؤلفه اساسی دراين بين مغفول مانده ؛برای رسانيدن منظورم نيازبه ارائه چند مثال دارم آنهم نزداهل فن كه اميدوارم خرده نگيرند؛جامعه مامانندكسي است كه پس گردن کتف ياپشتش دردمزمنی دارد ولی آرتروزياديسک مهره گردن نداردواين آدرس غلط دردشايد پزشک يابيمار را ازمنشادرديعنی قلب غافل کند؛يادراقتصادچيزی بنام مزيت افتصادی وسود داريم ؛مزيت اقتصادی وسود هميشه در تيراژبالای توليدو فزونی نیروی انسانی نيست چه بساباكاستن ازتيراژوتعديل نیروی انسانی مشكل حل شود ولی شايدمديران شركت زمانی متوجه شوندكه ديرشده باشد؛يا خودروهای بسياری درسطح كشور درحرکتند فكركنم بالای 20ميليون شماتصوركنيدسالانه چقدرازمنابع کشورصرف قطعات يدكی ميشوندوسالانه جقدربنزين مازادبرمصرف واقعی داريم آيابنظرشماهمه اش بخاطربی كيفيت بودن قطعات و موتورخودروهاست ؛بنظرشما اگركيفيت قطعات وموتورها حتي عالی باشدباداشتن اين جاده های غيراستانداردوسطح نازل فرهنگ رانندگی مشكل حل خواهدشد‏?‏آياجاده بدفقط به قطعات جلوبندی ماشين آسيب ميزنند؟ خصوصاوقتی دريک جاده 4بانده بين شهری 100كيلومتری علاوه بر نامرغوب بودن آسفالت ؛دست اندازهاوچاله چوله ها؛100 سرعت گیربافرض شيب ملايم وپلاستيكی بودن كه نه شيب ملايم دارندوبتونی هم هستندكه باعث استهلاک سريع لاستيک ؛ازادسازی آزبست ؛ افزايش مصرف بنزين ؛آسيب به تسمه تايم كه باعث احتمال گير پاچ موتوروترک بدنه وو كه با اصلاح نوع آسفالت وبهسازی جاده وحذف سرعت گيرها ميتوان ازضررهاي بسياری هم به مردم وهم كشورجلوگيری كرد وهكذا درحوزه سلامت ؛آيا خدای ناكرده گذرشمابه مطب ؛راديولوژی ؛آزمايشگاه ؛بيمارستان افتاده ؛چه خبراست چراتعدادبيماردرکشورما ازديگر كشورهابيشتراست ؛چه شده است مارا ؟ كجای كارمی لنگد‏?‏ آيا اينجا آدرس غلط نداريم ؟ آيا تنها وزارت بهداشت مسئول است ؟ ديگروزارتخانه هاو سازمانهاكه فعاليت ومسئوليت شان باسلامتی مردم ارتباط مستقيم دارند نبايدبخشی ازبار مسئوليت رابردوش بکشند؛آيا فكرنميكنيدمنشا اصلی کثرت بیماران دركشورغذا باشدغذای ناسالم ؛فرمالين ؛روغن پالم كه بايدگفت ناپالم ؛وووو آيا رفع اين نقيصه سطح سلامت غمومی ارتقا نمي بخشد!؟ آيا با ارتقا سطح سلامت جامعه نيازبه دارو وموادآزمایشگاهی وراديولوژی و غيره كاهش نمی یابد‏? آيا دراين صورت ازهدر رفت سرمايه مادي ومعنوی وانسانی پيشگير ی نكرده ايم ؟ آيا دراینصورت ازتجاری شدن طبابت پيشگيری نميشود‏?آيا وظيقه معاونت غذا و داروی وزارتخانه دوچندان نيست پس چراعلی رغم اخذ نمره مردودی درماجرای روغن پالم وبا به استهزاكشيدن افكار عمومی بابستن ماست بندهای سنتی با كارنامه ای سياه همچنا ن برمسندامورند‏?وزيرمحترم نبايد سلامت عموم راباعلائق جناحی وسياسی پيوندبزند‏!‏ البته دراين بين تمامی مسئوليت متوجه غذا نيست گرچه عامل اصلیست نبايد استرس های ناشی ازفقروتنگدستی وياحداقل مضايق موجود؛ نبودوكمبود تفريحات سالم مفرح ؛محروم نمودن مردم ازموسيقی دلخواه وتحکم وسوق دادن شان به سمت آن موسيقی وتفريحاتی كه خوددوست داریم وياممانعت از برگزاری کنسرت وبجاي كشاندن مردم به اماكن شادی بخش به جاهای محزون كه بي ترديد بجای ايجادشادی موجبات تنش عصبی ميشود كه اين تنش ها درخيابان بارانندگی بدودرگيري های خيابانی بین راننده ؛پياده ؛خريداروفروشنده پزشک وبيمار؛معلم ودانش آموز زن وشوهر؛ پدروفرزندوبه بدترین شكل آن يعنی اعتيادوو نمود پيداكندكه صدالبته مصاديق آنها را آماروارقام انكارناپذير ميكنند (3021154) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.