توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 300693
بی بی سی: حضور نظامی روسیه در سوریه موجب تقویت ایران می‌شود
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۵۱
شبکه بی بی سی در گزارشی نوشت عملیات نظامی مسکو در سوریه به افزایش قدرت ایران در منطقه کمک می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛ شبکه بی بی سی در گزارشی به تحلیل آثار حضور نظامی روسیه در سوریه پرداخت و مدعی شد: دخالت نظامی مسکو در بحران داخلی سوریه و آغاز نبرد علیه داعش، بهترین موقعیت را برای ایران فراهم کرده است تا بیش از گذشته نقشی پررنگ در منطقه ایفا کند. در ۱۵ ماه گذشته اخبار فراوانی از رفت و آمدهای سردار "قاسم سلیمانی،" فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، به دمشق، بغداد و تهران به گوش می‌رسید. اکنون مشخص شده وی نقشی اساسی در حمایت از نیروهای مسلح شیعه حامی دولت مرکزی عراق ایفا کرده است و حتی برخی منابع از دخالت وی در تصمیم آغاز حمله نظامی روسیه در سوریه خبر می‌دهند.

بی بی سی در ادامه گزارش خود مدعی شد: بازپس‌گیری شهر تکریت عراق از دست تروریست‌ها نشانه روشنی بر همکاری نزدیک نیروهای سپاه پاسداران ایران و نیروهای نظامی عراق است. در سوریه نیز اوضاع به همین منوال است و ایران از گروه‌های مسلح حاملی دولت "بشار اسد،" رئیس جمهور سوریه، حمایت می‌کند. این گروه‌های مسلح شامل حزب الله لبنان و نیروهای ارتش سوریه می‌شود. کشته شدن یک سردار ایرانی در سوریه گواه حمایت‌های نظامی تهران از دمشق است.

حمله نظامی روسیه به سوریه بستر مناسبی فراهم کرده است تا ایران علاوه بر اطمینان حاصل کردن از پابرجا ماندن دولت اسد، از میزان نفوذ آمریکا در منطقه نیز بکاهد. اعمال قدرت روسیه در خاورمیانه نه تنها تهدیدی برای ایران محصوب نمی‌شود؛ بلکه موجب افزایش قدرت این کشور نیز خواهد شد. روسیه یک دوست و شریک قدیمی برای ایران است و مشارکت آن در حل بحران سوریه – با حفظ دولت اسد – همان هدفی است که ایرانی‌ها دنبال می‌کنند.

بی بی سی پیش بینی کرد حملات روسیه علیه مواضع داعش در سوریه موجب می‌شود تمام طرف‌های درگیر در این کشور بدون تعیین پیش شرط پای میز مذاکره حاضر شوند و از راه حل سیاسی در مقابل ادامه جنگ مسلحانه حمایت کنند.

قانع کردن غرب برای چشم‌پوشی از برکناری بشار اسد، یک پیروزی بزرگ برای ایران و سیاست خارجی این کشور محسوب می‌شود. در چنین شرایطی احتمال عادی‌سازی روابط ایران و غرب نیز تقویت خواهد شد.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.