نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 262217
شکارچیان در سال جدید نقره داغ می شوند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۰
مدیرکل حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست از افزایش جرائم جبران خسارت جانوران در سال ۹۴ خبر داد.

علی تیموری به مناسبت روز جهانی حیات وحش درگفت و گو با واحد مرکزی خبر، یکی از راههای بازدارنده شکار حیوانات در معرض خطر انقراض را افزایش جرائم نقدی شکارچیان غیرمجاز دانست و گفت: سازمان حفاظت محیط زیست فهرست جدید این نوع جرائم را یک ماه پیش برای تصویب نهایی تقدیم شورای عالی محیط زیست کرد که این شورا پس از بررسی‌های مقدماتی اشکالاتی را به آن وارد دانست.

او با اشاره به اینکه فهرست جدید جرائم قرار است پس از رفع اشکلات مجددا به شورای عالی محیط زیست ارسال شود تاکید کرد: فهرست نهایی از سال ۹۴ اجرایی می شود. تیموری گفت : براساس تصمیم شورای عالی محیط زیست جریمه شکار یوزپلنگ از پنج میلیون تومانی که دوسال پیش تصویب شده است به نزدیک ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان می رسد.

او همچنین از اخطار سازمان حفاظت محیط زیست به مدیران سیرکهای فعال در کشور که از حیات وحش استفاده می کنند خبر داد و گفت: این افراد موظف هستند براساس یک برنامه زمان بندی دو ساله حیوانات خود را به مرور از چرخه سیرک خارج کنند و دراختیار باغ های وحش قرار دهند. مدیرکل حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه این سازمان برای اجرایی شدن برنامه های زیست محیطی خود در سیرکها از مدیران آنان تعهد محضری گرفته است گفت: درصورتی که سیرک‌ها به تعهد خود عمل نکنند از ادامه فعالیت باز خواهند ماند.

تیموری اخذ مجوز از سازمان حفاظت محیط زیست برای واردات و صادرات گونه های جانوری درخطر معرض انقراض را ضروری دانست و گفت: این سازمان در این خصوص با متخلفان به شدت برخورد می کند. او گفت: علاوه بر سازمان حفاظت محیط زیست، واردکنندگان و صادرکنندگان حیات وحش باید از سازمان دامپزشکی از لحاظ ژنتیک و کنوانسیون منع تجارت بین المللی گونه های گیاهی و جانوری (سایتیس) مجوز دریافت کنند.

تیموری به حساسیتی که برای واردات و صادرات این گونه های جانوری وجود دارد اشاره کرد و از صدور مجوز برای واردات ۲۰ گونه جانوری به کشور در یک سال اخیر خبر داد و افزود: هم اکنون مقدمات واردات یک قلاده ببر سفید به درخواست باغ وحش ارم فراهم شده است و به زودی این گونه جانوری از یکی از کشورهای افریقایی به ایران انتقال داده می شود .

او به فعالیتهای سازمان حفاظت محیط زیست برای مقابله با قاچاق گونه های جانوری در معرض خطر اشاره کرد و گفت : روز گذشته در استان بوشهر ۱۲ بهله باز شکاری و ۳۴ قطعه هوبره کشف شدند و به زودی رهاسازی می شوند.
 
آریابان
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۸:۱۳:۲۴
این خبر بسیار امیدوارکننده ایست و باید خیلی زود تر از اینها ، بها و جایگاه لازم را به این بخش ارزشمند از پهنۀ طبیعت ارزانی میداشتند ؛
......و جا دارد باز هم بیش از اینها به مواردی همچون تورهای ویژۀ شکارچیان ، توانمند سازی واقعی تسلیحاتی و معنوی وحقوقی شکاربانان در رویاروئی با قانون-شکنانی که با بی پروائی و گستاخی علنی از هیچ گونه تجاوزی به طبیعت ابائی ندارند و.... تمهیدات ضروری را اتخاذ نمایند؛
تردیدی نیست که مفاهیمی همچون محیط زیست ، حفظ حیات وحش و..... ، آورده های وارداتی شیک و مدل بالا !!!! ، از جامعۀ غربیست که مطابق معمول ، فرهنگ و ساز- و- کار های لازمش ، یا اصلا به همراهشان وارد کشور ما نشده و یا با ورودی نیم بند ، دست و پاگیر ، دردسر ساز و غیر قابل اجراء ، منتهی به روز شمار اجرای حکم اعدام !!!! برای مأمورین وظیفه-شناس شکاربانی شده است ؛
همان مأمورینی که هر چند دارای اسلحه اند ولی اجازۀ شلیک حتی در دفاع از خود !!!! ، در مواجهه با شکارچیان و قاچاقچیان مسلح انسان-نما !!!! ندارند ، زیرا پاسداری از زنده نگهداشتن حیات وحش و مثله نشدن جانوران وحشی- نما (ولی موجود در فهرست موجودات در حال انقراض) ، هنوز در کشور ما جا نیفتاده و در واقع یک مأموریت شیک !!!! و بی معنا و مفهوم تلقی میشه ؛ (2720280) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۲۰:۳۹:۴۱
بسیار عالی. متشکرم از بانیان طرح. (2720555) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۲۲:۱۴:۵۱
درود بر شما که از حیات وحش حمایت میکنید آنقدر جریمه ها سنگین کنید تا کسی جرات شکار را نداشته باشد به نظر من بایستی همانند دیه یک انسان باشد، اگر حیوانات بمیرند ما هم خواهیم مرد ، از نظر فلسفی آخه انسان هم حیوانی ناطق است از آن گذشته از نظر زیست محیطی هم چرخه حیات و هرم غذایی به هم میخورد و ما هم خواهیم مرد (2720833) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۰۹:۲۶:۱۳
متاسفانه یکی از مهمترین علتهای ازبین رفتن حیوانات وحشی تصادفات حاده ای است به خصوص در جاده های شمال کشور که هر ساله تعدادزیادی از حیوانات در اثربرخورد با خودروها در هنگام عبور از جاده به خصوص در شبها که دید رانندگان ضعیف است از بین میروند لذا در کنار تصویب قوانین بازدارنده از شکار باید زیر گذر یا روگذر هایی در مناطق پر رفت و آمد حیوانات وحشی ساخته شود تا کشتار حیوانات از این طریق هم کاهش یابد. (2721255) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.