نظر منتشر شده
۱۳۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 285032
دفاع جانانه مدیران خودروسازی ایران از فرانسوی ها/ روایتی از کلاه برداری رنو در ایران
بخش اقتصادی الف، 4 مرداد 94
تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۱
دو تن از مدیران صنایع خودروسازی ایران با اعتراض به منتقدان عملکرد فرانسوی ها در زمان تحریم، اظهار کردند که شرکت فرانسوی رنو بخاطر حضور در ایران میلیون ها دلار ضرر کرد، اما به فعالیتش در کشورمان ادامه داد.

به گزارش شبکه خبر، همزمان با ابراز اشتیاق برخی شرکت های خودروساز اروپایی برای حضور در بازار ایران، این موضوع که چنین رویکردی باید به عنوان فرصتی برای انتقال فناوری های نوین به ایران مورد توجه قرار گیرد و یا اینکه تنها فرصتی برای واردات قطعات و خودروهای خارجی باشد، مورد توجه کارشناسان و مسئولان ذیربط قرار گرفته است.

علی علیلو، رئیس هیات تحقیق و تفحص عملکرد صنایع خودروسازی کشور در برنامه "تیتر امشب" شنبه شب شبکه خبر، با اشاره به اهمیت ویژه ایران برای جهان غرب، چه در گذشته و چه پس از انقلاب، نیاز صنایع غربی به بازار ایران را مهمترین عامل توجه خودروسازان اروپایی به کشورمان دانست و خواستار پرهیز مسئولان و مدیران صنایع خودروسازی ایران از تعجیل و شتابزدگی شد.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تماس سال های گذشته باراک اوباما و واسطه قرار دادن مقامات برخی کشورهای منطقه برای برقراری ارتباط با ایران و انجام مذاکره، تصریح کرد: در زمان مذاکرات آلماتی نیز، امریکایی ها برای برقراری رابطه و مذاکره، حتی پشت در سالن مذاکرات منتظر ماندند و علت اشتیاق آنها توجه و نیازشان به بازار ایران بود.

علیلو قطع روابط اقتصادی با جهان غرب را باعث بروز مشکلاتی برای صنایع داخلی دانست و افزود: با این وجود، آسیب تحریم ها برای صنایع غربی به مراتب بیشتر از مشکلات بوجود آمده برای ما بود و به عنوان مثال صنایع خودروسازی فرانسه در آستانه ورشکستگی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: این موارد از جمله عواملی بود که آنها را واداشت به دنبال برقراری رابطه با ایران باشند و نگاه آنها به ویژه بر بازار ایران بود.

احمد نعمت بخش، دبیر انجمن خودروسازان ایران نیز، با اشاره به قراردادهای قبلی صنایع خودروسازی ایران با پژو فرانسه اظهار کرد: خودروسازها بطور معمول حدود ۲۰ میلیون ظرفیت مازاد برای تولید خودرو دارند و همواره به دنبال پر کردن این خلا هستند. علت ورود شرکت های آلمانی و فرانسوی به ایران نیز همین امر است.

وی افزود: در وضعیت فعلی، ما معیارها و شرایطی در نظر گرفته ایم که بازار را برای آنها رقابتی کنیم تا به ارتقا کیفیت محصولات منجر شود.

نعمت بخش اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت صنعت، معدن و تجارت، قراردادهای جدید ما باید برای تولید خودروهایی بسته شود که بیشتر از ۲ سال از تولید آنها نگذشته است.

در ادامه این برنامه، علیلو با ذکر این سوال که آیا بازار ایران باید به مازاد تولید شرکت های خارجی اختصاص یابد و یا اینکه برای ارتقا صنعتی کشور و بر اساس اقتصاد مقاومتی بکار گرفته شود، تصریح کرد: طبیعی است که خودروسازان اروپایی به دنبال فروش مازاد ظرفیت خود هستند، اما باید توجه داشت که آنها در گذشته بدترین کلاهبرداری را از ایران کردند و یک نفر از مدیران ما حواسشان نبود و یا اینکه حواسشان بود و بنا را بر سکوت گذاشته بودند.

وی افزود: در قراردادهای قبلی یکی از تعهدات آنها انتقال تکنولوژی، صادرات محصول از ایران، طراحی های جدید مثلا در خودرو ال نود بوده اما هیچ یک از آنها اجرایی نشد و علاوه بر آن، به سود رنو فرانسه قیمت ها چندین میلیون تومان افزایش یافت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارسال نامه ای در این زمینه به مقامات ذیربط، تصریح کرد: وقتی مراتب با ارسال این نامه به اطلاع مسئولان رسانده شد، بعد از وزیر صنایع، ۱۹ نفر از مدیران آن را پاراف کرده بودند اما حتی یک مدیر هم پاسخگو نبود.

علیلو اضافه کرد: فقط مدیرعامل وقت سایپا نوشته بود به نظر می آید باید به اصل قرارداد بازگردیم. در این کلاهبرداری بزرگ، این تنها پاسخ مدیران ما بود.

وی ادامه داد: امروز هم خبری منتشر شد که یکی از مدیران ما با آسوشیتدپرس مصاحبه کرده و گفته ما قصد داریم شرکت خود را واگذار کنیم.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: من نمی دانم این توافق (برجام) چرا برخی را خواب زده و رویایی کرده است؟ فرانسه ای که از زمان قاجار تاکنون، بدترین خیانت و عهدشکنی را کرده، حتی در زمان شاه ملعون بدترین عهدشکنی را در قرارداد هسته ای کردند و بعد از انقلاب و به ویژه در دوران تحریم ها وارد شدند و منافع خوبی بردند و بعد رها کردند، چگونه است که اکنون یک گروه صنعتی و تجاری ایرانی به راه افتاده و به فرانسه رفته است؟

علیلو ادامه داد: چرا در شرایطی که آنها برای ورود به بازار ایران اشتیاق نشان می دهند، گروه های ایرانی با شیفتگی به آنجا می روند؟

وی تصریح کرد: ما دنبال کینه و انتقام نیستیم، اما آیا نباید اولویت بندی کنیم و در میان کشورهایی که در روزهای سخت کنار ایران بودند و یا اینکه حداقل با این شدت دشمنی نکردند، بهترین و قابل اعتمادترین را انتخاب کنیم؟
آیا واقعا ایجاد شک و شبهه نمی کند که چرا تا اتفاقی درایران رخ می دهد، تعداد محدود و شناخته شده ای سریع در دفاتر رنو و پژو در فرانسه حاضر می شوند؟

رئیس هیات تحقیق و تفحص عملکرد صنایع خودروسازی کشور، اظهار کرد: از مدیران و وزرای محترم می خواهیم که با طناب پوسیده برخی ها که پیش از این نیز صنایع ما را دچار مشکل کرده اند، وارد چاه نشوند.

وی هشدار داد: یک خودشیفتگی در برخی مدیران ما وجود دارد که هیچکس را جز خودشان قبول ندارند اما همواره صنعت را به قهقرا برده اند. آنها اکنون نیز واسطه گری را آغاز کرده اند. از وزرا می خواهم که نظارت کنند و اجازه ندهند که این موضوع به مجلس کشیده شود.

در ادامه این گفتگو، مرتضی شفیعی، معاون مهندسی سایپا در تماس تلفنی با اعتراض به انتقادهای علیلو به دفاع و توجیه عملکرد خودروسازان فرانسوی پرداخت و گفت: این قضاوت ها زودهنگام است و من از آقای علیلو انتظار نداشتم. شرکت رنو در زمان تحریم در کشور ما ماند. اگر پژو رفت به این دلیل بود که ارتباط مالی ما قطع شده بود. سیتروئن هم رفت، چون سوئیفت قطع شده بود.

وی افزود: قرارداد ال نود با پلت فورم مشترک قرارداد خوبی بود اما محدودیت های کشورما باعث می شد داوطلبان کمی بیایند. در مناقصه فقط رنو حضور داشت.

شفیعی نداشتن اختیار کافی برای تصمیم گیری نهایی را از ضعف های مدیران مذاکره کننده ایران دانست و گفت: ورود مجلس به قراردادها باعث شد که طرف مقابل دپرس شود.

وی اضافه کرد: شرکت های خارجی این شرایط را مطالعه می کنند و می خواهند ببینند منافعشان چقدر تضمین می شود.

شفیعی از بکار بردن واژه کلاهبرداری در قبال شرکت های فرانسوی انتقاد کرد و گفت: استفاده از لفظ کلاهبرداری برای شرکتی که هنوز در کشور ما کار می کند و در زمان تحریم هم ماند و حداقل روزی ۵۰ دستگاه خودرو تولید می کرد (درست نیست).

این مدیر شرکت سایپا افزود: ما نباید درباره شرکتی که به خاطر قطع بودن ارتباطات بانکی نمی توانست ارز به دست آمده را (به دفتر شرکت در فرانسه) پرداخت کند و ۵۰۰ میلیون یورو زیان دید، اینطور درباره اش صحبت کنیم.

شفیعی ادامه داد: همه چیز را باید با اعتدال و درست ببینیم و نباید بحث سیاست را در صنعت وارد کنیم.

وی با اشاره به اینکه فرانسوی ها در دوران انقلاب حضرت امام را در نوفل لوشاتو پذیرفته بودند، افزود: ما هم می دانیم که فرانسه بهترین خودروساز جهان نیست اما بعد از انقلاب فقط فرانسوی ها به ماجواب مثبت دادند. آلمان، امریکا و ژاپنی ها هم جواب ندادند. آنچه که مسلم است این است که درست است که خطاهایی در قراردادها هست اما مذاکره کننده همه اختیارات را ندارد چون فضای کسب و کار دیکته می کند که چطور مذاکره شود.

وی ادامه داد: همه خودروسازها انگیزه زیادی به واردات خودرو دارند و خودروهای چینی بازار ما را تهدید می کند. ما نباید هول شویم. درباره طرف خارجی هم نباید اغراق کنیم که هول شده اند. آنها دنبال منافع خودشان هستند و ما هم باید دنبال منافعمان باشیم.

شفیعی موضوع انتقال فناوری را بحثی تخصصی عنوان کرد و گفت: فاصله ما با طرف های خارجی زیاد شده و اگر دنبال انعقاد قراردادهایی هستیم که بخشی از قطعات را در ایران تولید کنیم، باید شرایطی فراهم شود که قطعه سازان بین المللی وارد ایران شوند.

در ادامه، احمد نعمت بخش با تائید اظهارات شفیعی گفت: ایشان کار مرا هم ساده کردند. من در مقام دفاع از فرانسوی ها نیستم، اما شرکت رنو که فرانسوی است، نمی توانست درآمدش را تبدیل به یورو کند و بفرستد به کشورش و به میزان زیادی ضرر کرد. باید شرایط ببینیم و انتقاد کنیم.

وی افزود: درباره پارس خودرو (که از واگذاری به شرکت رنو) خبر داده، این تصمیم هیات مدیره پارس خودرو است و آنها می توانند تصمیم گیری کنند.

نعمت بخش درباره انتقال دانش فنی خودروسازان غربی به ایران گفت: ما در حال حاضر قطعه ساز بزرگ نداریم و نمی توانیم چنین کاری انجام دهیم. اگر قطعه سازان ما، ماشین آلات خود را نو کنند و قدیمی ها را تعویض کنند، خارجی ها هم می بینند و قرارداد مشترک می بندند.

وی لحاظ کردن صادرات ۳۰ درصد از محصولات پژو در ایران را یکی از امتیازهای قرارداد جدید عنوان کرد و گفت: این خیلی ارزشمند است. الان هم ما بخشی از تولیداتمان را به عراق یا افغانستان صادر می کنیم اما اگر به اروپا صادر کنیم صادرات واقعی می شود.

علیلو در واکنش به این اظهارات شفیعی و نعمت بخش گفت: من تاسف می خورم به برخی نکات مطرح شده اما وقتی اینطور صحبت می شود مجبورم موضوعاتی را تکرار کنم. درباره قرارداد ال نود اگر نگویم کلاهبرداری پس چه بگوییم؟ اینکه خودرو را به دلیل قصور فراسنوی ها ده، دوازده میلیون تومان گرانتر به مردم فروختیم پس چیست؟ الان یک سال و نیم است که گزارش ما (تحقیق و تفحص) منتشر شده پس چرا این مدیران یک جمله دفاع نکرده اند؟ اما امروز که بازار باز شده آقای شفیعی با صدای رسا از رنو و پژو دفاع می کند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: من تمجید می کنم از این صدای رسا ولی آیا روزی که مردم ما ضرر می کردند نمی توانستند این صدای رسا را برای اجرای درست قرارداد به سود مردم بلند کنند؟

علیلو ادامه داد: از پژویی دفاع می کنند که نوع محصولی را وارد ایران کرد که در کشور خودش ۳۰ سال پیش از رده خارج شده بود.

وی در واکنش به تکرار زیان ۵۰۰ میلیونی رنو بخاطر حضور در ایران و قطع بودن ارتباطات بانکی گفت: مگر رئیس بانک مرکزی ما از میلیاردها دلار ما در کشورهای اروپایی نمی گوید؟ اروپایی ها چند میلیارد دلار پول نفت ما را ندادند؟

علیلو با اشاره به صحبت های شفیعی درباره ماندن رنو در زمان تحریم ها گفت: چطور پژو نتوانست درآمد خود را به فرانسه منتقل کند و رفت اما رنو توانست و ماند؟ هر دو که مال یک کشورند.

این نماینده مجلس در واکنش به این صحبت که واگذاری پارس خودرو به رنو تصمیم هیات مدیره این شرکت است، گفت: می گویند این شرکت خصوصی است و نیازی به اجازه دولت نیست. مردم را که نباید گول بزنیم. مگر هیات مدیره بدون اجازه مقامات بالا دست آب می خورند؟ قوانین تجارت که شما می گویید فقط یک پوشش است. این یعنی گول زدن مردم. آیا مردم نمی دانند که دو معاون وزیر ما عضو هیات مدیره است؟ آیا مردم نمی دانند که تمام عزل و نصب ها در صنایع خودروسازی دست دولت است؟ چرا انکار می شود؟

وی ادامه داد: همین ۳۰ درصدی که می گویید قرار است صادر شود، همین بند مگر در قرارداد ال نود نبود؟ آیا یک دستگاه را صادر کرد؟

نعمت بخش: چون تحریم بودیم و تولید کم بود.

علیلو ادامه داد: چرا در این شرایط غیرعادی (تحریم ها) همه چیز باید به نفع آنها پیش برود؟ چرا یک مورد به سود مردم ما نشد؟ چرا در شرایطی که قرارداد به مشکل می خورد برای اصلاح به مجلس می فرستند؟

وی تصریح کرد: ما به قرارداد اشکال نداریم، بلکه به اجرا مشکل داریم. ای کاش این دفاع ها و تعصب ها نسبت به مردم ما بود که با محصولات همین شرکت ها در جاده ها کشته می شوند.

در پایان این برنامه، احمد نعمت بخش خطاب به اسحق جهانگیری، معاون رئیس جمهور گفت: الان خارجی ها که می آیند می گویند ما مشکل داریم در قیمت گذاری. من امیدوارم این مشکل رفع شود تا ما بتوانیم قرارداد ببندیم.

تماشای فیلم
 
کلمات کلیدی : خودروسازان
 
سيدحسين
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۱۴:۴۶
رنو اولين شركت تحريم كننده ي ايران بود ... ورود دوباره ي رنو. و پژو خيانت به مردم هست تا وقتي ماشين سازان آلماني هستند چرا فرانسه ؟!!؟!!؟؟!؟!؟!!؟!؟! (3069018) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۱۹:۳۲
یعنی‌ دادن امتیاز به خارج برای تثبیت و ادامه پست‌ها در داخل!!! (3069027) (alef-3)
 
العبد
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۴۸:۰۲
آقا فکر کنم با تویوتا قرارداد ببندید خیلی مناسب تر باشد
دنبال کشورهای غربی نباشید اون ها همیشه به ما به چشم یک دستمال نگاه می کنند!
جو زدگی همیشه نتایج نا خوشایندی به همراه داشته ! (3069891) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۶:۳۶:۴۸
متاسفانه ژاپن وكره خيلي سريع به ايران پشت كردند وجواب ايران را هم ندادند (3070555) (alef-13)
 
فراهین
۱۳۹۴-۰۵-۰۷ ۱۱:۴۶:۴۳
وقتی با هزار مشقت چند میلیون برای خرید ماشین هزینه میکنی و براحتی تبدیل به کالایی اعصاب خورد کن میشود و هر نمایندگی برای گارانتیش میروی جواب سربالا میدهند که همینه که هست میخواستی نخری
بنظر شما چقدر برای این مردم ارزش قائل هستند ؟
اما مدیر عامل تویوتا دو زانو روبروی مشتری زانو زده و عذر خواهی میکند و در نتیجه میشود تویوتا . مقام اول در خودروسازی دنیا . من هم وقتی میبینیم مدیر عامل جلوی مشتری زانو زده و عذر خواهی کرده بنابراین به آن برند و محصولاتش ایمان می آورم و خریدارش میشوم . مبلغش میشوم و ......
اما حالا که اروپایی ها به بازار ایران سرازیر شده اند
گرچه میتوان امید داشت که سوار ب ماشینهای روز و مذل بالا و امن شویم اما از آنطرف مهمتر اینکه ثروت ملی رو بسوی اروپا گسیل میشود و به جیب استعمار گران قدیم میرود
خواهش داریم که تولید کنندگان خودرو داخلی محصملات را به همان قیمتهایی که د رکشورهای دیگر عرضه میدارند به مردم داخل نیز بفروشند تا بازار داخل را از دست ندهند (3078109) (alef-13)
 
ضد فرانسه
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۵۹:۱۱
فرانسه همیشه نقشی ضد ایرانی داشته و زمان جنگ چون طبق قانون فرانسه ، فروش ادوات نظامی به کشورهای در حال جنگ ممنوع بود، فرانسه هواپیمای سوپر استاندارد که مخصوص زدن کشتی بود رو به عراق اجاره میداد که قانون خودشو هم دور زده باشه، تازه اون دولت سوسیالیست میتران بود که جزو خوباشون بود،.
به خاطر حمایت علنی فرانسه از عراق در زمان جنگ و حمایت مجدد از جنگ و تحریم علیه ایران در قضییه هسته ایی( با دریافت رشوه بصورت خرید تسلیحات و هواپیما از سوی عربستان ) قطع تدریجی مونتاژ پژو و دیگر محصولات فرانسوی باید انجام شود ، دولت فرانسه که سابقه پناه دادن به تروریستها را هم دارد راکتورهای هسته ای دیمونا را به اسراییل داده ، اساسا قرارداد مونتاژ پژو پس از جنگ که فرانسه آشکارا و بیشرمانه حامی عراق بود ، قراردادی مشکوک بود که توسط بهزاد نبوی انجام شد و باعث شد میلیونها پژو وارد ایران شود و کارخانه ورشکسته وقت پژو امروز تبدیل به دومین کارخانه اروپا شود ، آمریکا صد شرف دارد به فرانسویها ی گدا و رشوه گیر. (3069931) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۴:۳۸:۳۹
جناب توکلی : بدلیل حمایت مدیران خودروساز از فرانسوی های بنجل ساز , عهدشکن و صهیونیست باید حتما مجلس وارد این قضیه شود و از قراردادها , صورتهای مالی و کلا دو شرکت خودروساز تحقیق و تفحص کند تا مشخص شود علت این حمایتهای غیرمنطقی از پژو و رنو توسط خودروسازان داخلی چیست. (3070150) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۱۳:۳۱
چه توقعاتی که از مجلس ندارین
این مجلس اگه خیلی همت داره باید جلوی تصویب ننگنامه رو بگیره که مایه همه بدبختی های اینده س (3070661) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۰۹:۴۷:۳۱
حتما پورسانت خوب می دهند که حامی اون ها هستن! (3074620) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۰۱:۲۱:۲۶
اگه سراغ فرانسه نرن كه در ايران خودرو تعطيل ميشه،فك كرديد خودرو سازاى المانى ميدن ايران خودرو ماشيناشو مونتاژ كنه...
اونوقت با خلاقيت دوستان بنز سوار ميشى با موتور پيكان... (3071594) (alef-3)
 
آرش
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۱۸:۱۱:۳۳
بله دوست عزیر آلمان هم تمایل داره حتی در مورد مرسدس بنر زمانی شروع به مونتاژ در ایران شد باید بازاریابی درست از ایران صورت بگیره و فضا رقابتی بشه در فضای رقابتی که ما باید ایجاد کنیم حتی چین هم باید باشه ولو برای داغ کردن فضا و بعد بر اسا س یک سرس کرایتریا انتخاب صورت بگیره نه صرفا با لابی گری (3073507) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۴۱:۵۵
فرانسه و انگلیس کثیف ترین کشورهای غربی و منشا شیطان و فراماسونری هستند. آلمانها حداقل تا قبل از جنگ جهانی دوم انسانهای شریفی بودند و دست به استعمار نمی زدند و روح پاک آریایی داشتند. ولی خودرو سازان حریص و طماع و پول پرست هیچ رگی از غیرت و وطن پرستی در وجودشان نیست. خودروهای قدیمی و با کیفیت پایین و آلایندگیو مصرف سوخت بالا را در کشور تولید میکنند (3069073) (alef-3)
 
A Teacher 4 All Seasons
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۴:۲۷:۵۸
اگه این دو کشور نبود آیا می توانستیم ۲۰۶ و پیکان سوار شویم؟ چرا نباید از این دو کشور که جهان بیشتر اختراعات را مدیون آنهاست تشکر کنیم؟
آیا ابن فرانسه نبود که امام را وقتی ترکیه عراق از پذیرش او سرباز زدند در نوفل شاتو اسکانش دادند. (3070080) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۲۳:۲۹
هواپیماهای سوپر اتاندارد و موشکای اگزوست فرانسوی رو که به عراق میداد رو از قلم انداختی . (3070316) (alef-13)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۰۶:۲۹:۰۲
بيشتر اختراعات متعلق به آمريكاست. (3074283) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۰۹:۴۹:۲۶
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره فرانسه در تمام اقداماتش منافع سرشاری برده است و فرانسوی ها مجبور بودن در ایران فعالیت کنند وگرنه پژو رو در جهان کی می خرد وقتی این همه ماشین های بهتر و با کیفیت تر وجود دارد (3074630) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۳:۵۴:۰۲
خب اگه اینطوره چرا مملکتو دو دستی تحویلشون ندیم؟ (3075682) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۴۶:۳۵
مسئولان فرانسه بدانند کاخ‌ الیزه این کشور موجب نفرت ما ایرانیان است. چرا که تمامی سیاست‌های خصمانه آنان علیه ایران از میتران در گذشته گرفته تا امروز که اولاند بر قدرت تکیه زده در این مکان شوم برنامه‌ریزی و اجرا شده است. (3069082) (alef-3)
 
کاوه
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۴:۰۴:۳۸
به کاخ چکار داری مومن؟ اگر مشکلی با هیئت حاکمه فرانسه داری به اونا بگو. (3069957) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۱۴:۱۵
ببخشید شما نسبتی با کاخ نشینان فرانسه دارین که بهتون برخورده؟ (3070664) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۴۷:۳۲
با این شرایط کنونی ورود شرکتهای خارجی به کشور برای در اختیار گرفتن نبض بازار، دیگر امیدی برای اشتغالزایی جوانان بیکار وجود نخواهد داشت. تولیدکنندگان داخلی هم با توجه به رانت‌خواری واردکنندگان و سود ویژه ترجیح می‌دهند دست از تولیدات برداشته و راحت‌طلب شوند. (3069085) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۲۲:۳۱
بر عکس با ورود این شرکتهای سرمایه گذار؛ موج عظیمی از اشتغال زایی بخصوص برای کارشناسان با تجربه در کشور ایجاد میشود و شرایط کاری بهتری نسبت به کارخانجات داخلی برای این افراد و سایرین بوجود میآید. (3070309) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۵۶:۲۸
همان هایی که پژو را وارد ایران کردند هم اکنون خودشان جز مدیران هستند (3069101) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۲۹:۴۹
از کجا مطمئنید که آلمانی ها تمایلی به مونتاز خودروهاشون در ایران دارند؟ (3069186) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۳۷:۴۱
چ ربطی داره؟؟؟ انموقع که ما با کل دنیا سر جنگ داشتیم و مث کره شمالی میگفتیم دل مردم دنیا باماست فقط دولت های برامده از رای همون مردم باهامون مشکل دارن
اونموقع که میگفتیم این باید محو شه ،اون باید نباشه،اونیکی باید تغیبر کنه و ...
هر شرکتی بود جای اینها ایرانو ترک میکرد
اگه المانی هم بود بازم ترک می کردش
اونایی که با ما رابطه داشتن عاشق چشم و ابرومون نبودن که بگیم بشون دوست دوران سختی
منافعشون رو در پی داشته
کلی دلالی کردن
الان باید بکنیم ازشون
نه اینکه بیشتر بریم سمتشون (3069203) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۵۷:۵۲
تولید اخرین مدل ماشین با قیمت اقتصادی و ساختن قطعه در ایران. (3070415) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۰۲:۳۱
بهتر است با استفاده از طراحان و تیم های ایرانی یک خودرو وقعا شیک و در سطح روز دنیا طراحی و تولید کنیم....مگه ما طراح نداریم؟ ( یکم بیخیال تغییرات پژو و پراید بشید خسته نشدید)
اینطوری می توانیم حتی به فکر صادرات هم باشیم (3069435) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۱۶:۳۵
وقتی این مدیران بابت هر عدد خودرو که از یک برند خاص در ایران میفروشن 500 الی 1000 دلار پورسانت دریافت میکنن باید به این صورت دفاع کنند!!!! (3069479) (alef-3)
 
m.r
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۱۱:۴۱:۵۷
نظرشما کاملا اشتباه من خودم در بزرگترین خودرو ساز کشور کار میکنم و کار ما مذاکره و بستن قرارداد با هرشرکت خارجی
بابت هر خودرو تولید شده با برند خارجی شرکت ها موظف به پرداخت رویال تی هستن یعنی پولی بابت برندینگ دریافت میکنند نه اینکه پول بگیرن
اتفاقا از فردا شرکت پزو فرانسه برای مذاکره وارد میشه ولی ما مثل قبل مذاکره نمیکنیم ما از گذشته درسهای ارزش مندی گرفتیم (3072411) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۶:۴۲:۴۱
36 ساله که کار مدیران صنعتی ما شده درس گرفتن از کلاه های گشادی که میره سرشون. معلومه این طور که شما فرمودین، صنعت خودرو سازی آماده ی یک کلاه بسیار بسیار گشاد دیگه اس که بکنه سر خودشو و ملت!
زنده باد 405 و زنده باد پرداید در مدلهای مختلف. و زنده باد این ملت بیچاره! (3076139) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۵۴:۳۹
دیشب بنده دقیق برنامه فوق رو مشاهده کردم. پر واضح و بدیهی بود که دو مهمان برنامه به جای نماینده خودروسازهای داخلی تبدیل شده بودند به نماینده و مستشار رنو و پژو و عجیب اینکه بدیهیات را هم انکار میکردند (3069605) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۵۶:۲۲
اینا همه شعاره، همه ما می دونیم چه بلایی سرمون آوردن و قراره بیارند. اونایی که باید جلوی این خیانت ها رو بگیرن نمایندگان مجلس هستند که متاسفانه می دانند و نمی خواهند ببینند. چون اونا هم سهم خودشون رو ازین ندیدن ها میگرند (3069620) (alef-13)
 
خواهان سربلندی ایران اسلامی
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۰۶:۴۲
اول اینکه : موضوع تحریم ربطی به عملکرد شرکتها و صنایع ندارد!
دوم اینکه : در پاسخ به اینکه میپرسید چرا شرکتهای داخلی تمایل به سرمایه گذاری خارجی دارند؛ لازم است باطلاع شما و عموم مردم فهیم برسانم : " در شرایط فعلی ؛ قطعات یدکی این خودروها را مجبوریم از طریق شرکتهای واسطه و با پرداخت حداقل 2 پورسانت و هزینه حمل و نقل برای دریافت کالاها از طریق کشورهای همسایه یا چین و هند و یا بوسیله لوازم مشابه با کیفیت نازل تر از لوازم اصلی! حداقل 30 درصد قیمت کالا برای هر شیپینگ و حمل و نقل و بنابراین تا 50 درصد قیمت لوازم یدکی همین خودروها یا مونتاژ آنها هزینه سربار به قیمت تمام شده این خودروها یا هزینه تعمیراتشان افزوده میشود!
سوم اینکه : کسانیکه با ورود رغبای خارجی در صنایع ایران مخالفت میکنند لازم است امروز پاسخ دهند با گذشت بیش از ده سال از سرمایه گذاری در صنایع!!! چه پیشرفتی در صنعت خودرو داشته اند!!؟؟ چرا هنوز تحمل رقابت را ندارند و چرا تا اسم شرکای خارجی میآید اینقدر میترسند؟؟؟ آیا حاشیه امن ایشان و شرکتهای واسطه و حق دلالی هایشان به خطر میافتد؟؟؟
چهرم اینکه : ورود صنایع خارجی به ایران با انگیزه ایجاد رقابت سالم و بالا بردن کیفیت و نیز افزایش مشاغل و احداث کارخانه هایی که نیاز به نیروی متخصص دارند موجب شکوفایی صنعت کشور میشود. این همان مسیری است که هند و پیش از آن کره جنوبی ؛ و ژاپن و سایر کشورهایی آسیای جنوب شرقی طی کرده اند ولی برخی تنگ نظران و کوته بینان هنوز نمیتوانند پیشرفت و آسایش مردم ایران را ببینند! (3070264) (alef-13)
 
آرتین
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۲۶:۱۰
همه مردم دوست دارند سوار ماشینی شوند که لذت رانندگی راحت و مطمئن داشته باشد نه اینکه ....
از سوی دیگر نمیدانم چرا خودروهای داخلی در کشورهای همسایه به یک چهارم قیمت بفروش میرسد ؟؟!!
اگر همین خودرو ها در ایران نیز به همین قیمت ها که واقعی اند بفروش برسد
به احتمال بالای 90 درصد مردم ایران از تولیدات داخلی حمایت کرده و نمیگذارند که ثروت ملی به جیب اروپایی ها گسیل شود (3070326) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۵۷:۲۱
از نظر من باید کیفیت, امنیت و موارد دیگر رو در مورد ماشین سازان در نظر گرفت... اینکه کی تحریم کرد و کی نکرد و شرایط چی بود رو باید گذاشت کنار... ماشینی که کیفیت نداره هزینه ی بیشتری ایجاد می کنه, الودگی بیشتری تولید می کنه و ... (3070412) (alef-13)
 
2566
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۰:۳۱:۲۷
خب با کجا تجارت کنیم کره وژاپن بیش از حد نیاز تحریمون کردن باید تنبیه شن! المان .خو گوش به فرمان امریکاست . فرانسه عهد شکنه اتالیا تحت کنترل اتحادیه اروپا است در تهایت گزینه باقی مانده کشور دوست و همسایه چیییییین!!
تو دنیای الان همه منفعت طلب اند باید دون بریزی براشون تا بتونی از تخم مرغشون استفاده کنی (3071070) (alef-13)
 
من
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۲۰:۲۱:۵۳
کاری ندارم که المان خوبه یا فرانسه ولی یه جوی افتاده تو کشور که انگار المان ها همینجور فی سبیل الله کار میکنن (3073725) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۷ ۰۷:۱۵:۳۸
من تعجب میکنم !!
RQ170 آمریکا با آخرین تکنولوژی میافته تو ایران و یک سال بعد میگن ما از روش کپی کردیم !!
اما ۵۰ ساله نتونستیم یه ماشین خوب تولید کنیم !!
ای کاش یکی آمار سفرهای خارجی و امتیازات ویژه مدیران و کارکنان خودرو سازیهای ایران رو به مردم نشون بده تا مردم بفهمن که دلیل گران شدن خودروها چیه !!

برادر عزیز ما مشکل از خودمونه !! بجای اینکه ( برای منافع شخصی و سفرهای خارجی ) بجون هم بایفتین که کدوم خودروساز بهتره ،۱٪ همین پولی که آقایان خودرو ساز صرف بردز و بپاش خودشون میکنن رو اگه به همین جوانان دانشجوی شریف و صنعتی اصفهان و ..... بدهند تا هم از مهاجرت و هم از بیکاری رنج نیرن انوقت متوجه میشین که ما واقعا میتوانیم !! (3077409) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۶ ۱۴:۵۳:۲۵
تازه پژو +206 رو با همکاری همون فرانسویها به اسم 207 به مردم غالب میکنن (3169897) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۱۵:۴۷
هر موقع آقای روحانی و ظریف و تیم‌ ایشان، انحصار ورود و ساخت خودرو را شکستند، بنده هم برای ایشان هورا میکشم.... ولی‌ همه کاری که اینها کردند فقط تثبیت همان روندهای گذشته، با دادن امتیاز به خارج بوده.... ما در تاریخ اینجور رفتار را در ایران بسیار داشتیم و البته همیشه یک سری از مردم ایران هورا میکشن!!!!! (3069019) (alef-13)
 
آماده
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۳۳:۰۵
انگار تفنگت فقط یک تیر داشت منتظر بودی خوب جایی ازش استفاده کنی تا به آرامش برسی (3069054) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۰۶:۵۵
دوست عزيز من هم طرفدار آقاى روحانيم ولى اين به اين معنى نيست كه هر كارى كردند توجيه كنم و در عقل را ببندم انحصار هر جا باشه بده و به ضرر مردم و به نفع يك عده خاص هست (3069661) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۲۱:۰۷
تا انحصار بطور کامل رفع نشه یعنی هیچ هیچ هیچ (3070683) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۴۵:۵۰
نمیدونم اگه فرانسه ما رو تحریم نکرد،چرا برای ساخت موتور پژو ۲۰۶ TU3 دست به دامان چین شدیم،اکثر قطعات خودروهای داخلی چینیه،حتی پراید!وقتی میبینن میتونن هنوز پژو رو تا ۱۰ سال دیگه بفروشن سودهای آنچنانی کنن چرا برن با خودروساز های دیگه قرار داد ببندن،بدبختی اونجاست که اینا سینه چاک پژو و رنو هستن میرن اشغال ترین محصول فرانسوی رو وارد میکنن و با قیمت های نجومی میدن دست مردم،همین ال نود قرار بود زیر ۱۰ تومن بدن دست مردم ولی قبل از گرونی ها تا ۱۷ تومن قیمت گذاری شد!!!!بابا همین شرکت رنو و پژو ماشین هایی میزنن که واقعا خوبه چرا اون هارو نمیارن!اینا دیدن هنوز جا داره۴۰۵ رو ۲۰ تا اتاق دیگه سوار کنن بدن دست مردم بشه ماشین جدید البته با همون موتور پرمصرف xu (3069081) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۴۵:۳۵
من یک 405 انژکتوری مدل 82 دارم. باید بگویم تا به حال فقط یکبار کلاچش را عوض کرده ام. چون درست رانندگی می کنم، در شهر صدی 8 لیتر می سوزاند. بسیار از این ماشین راضیم و حاضر نیستم با هیچ ماشین دیگری آن را عوض کنم. (3069567) (alef-3)
 
اصغر
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۲۳:۵۸
شما بفرمایید درست رانندگی کنید. (3069725) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۴:۴۴:۲۱
من هم 405 انژکتوری مدل ۹۳ دارم , درست هم رانندگی میکنم , صدی ۱۶ مصرف میکنه قبلش پیکان ۱۳۵۷ داشتم خداییش اگه خودرو فرسوده بهم گیر نمی داد یک مو گندیده پیکان ۵۷ بهتر از این ۴۰۵ آشغال مزخرف بود , صد رحمت به پراید , این ۴۰۵ لاشه آهن قراضه است و صاحاب اول و آخرش خودمم. (3070167) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۴:۵۰:۲۱
در گدشته مانده ای! اگر یک ماشین درست و حسابی بهت بدن تازه میفهمی که چه اشتباه فکر میکردی! عزیزم اگه 405 ماشین خوبی بود که فرانسوی ها کنارش نمی گذاشتن (3070189) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۰۹:۴۶:۳۸
"صنایع خودروسازی فرانسه در آستانه ورشکستگی قرار گرفتند." (3069083) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۰۴:۲۷
وقتی ایران تحریم شد هنوز دستورش بصورت رسمی ابلاغ نشده بود ولی این فرانسوی ها ایران را رها کردند (3069118) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۰۴:۵۰
ایران اقتصاد اروپا را نجات خواهد داد تنها هدف از توافق همین است برای ان ها (3069121) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۰۷:۲۶
من نمیفهمم چرا ایران دنبال شرکت های ژاپنی و آلمانی نمیرود ؟!! چه سودی وزارت صنعت و معدن و مدیران شرکت های خودرو ساز میبرند که اصرار به قرارداد با ماشین های پر استهلاک فرانسوی دارند!!؟؟ که بیایند ماشین های 15 سال و از رده خارج شده خویش را در ایران تولید کنند!!؟؟لطفا یک سفر به فرانسه بروید ببینید یکی از ماشین هایی که تحت عنوان پژو با این شکل و مدل در ایران عرضه میشود یا تندر!!! در خود فرانسه پیدا میکنید؟؟؟ (3069127) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۴۶:۳۷
دلیل روشن است
حاشیه سود تولید خودروهای از رده خارج فرانسوی برای فرغون سازان وطنی بمراتب بیشتر از همکاری با شرکتهای قانونمند آلمانی و ژاپنی است
بنابراین تا وقتی مردم برای ال 90 که در ابتدا هفت میلیون با منت میفروختند 40 میلیون تومان پول میدهند چرا باید از شرکتهای فرانسوی حمایت نکرد؟!!!!! (3069229) (alef-3)
 
فرشید
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۲۵:۰۴
جهت اطلاع شما دوست عزیز و بی اطلاع باید بگم خودروسازان ژاپنی و آلمانی برخلاف خودروسازان فرانسوی به همین راحتی در یک کشور سرمایه گذاری نمیکنند.آنها یک افق حداقل بیست ساله را در کشور مقصد مورد تحلیل و بررسی قرار میدهند و تا مطمئن نشوند در این بازه زمانی ثبات اقتصادی و سیاسی در اون کشور حاکم نیست دست به سرمایه گذاری نمیزنند.وضعیت ایران هم که از نظر ثبات اقتصادی و سیاسی برای همه ما روشنه. (3069511) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۲۸:۱۲
دوست گرامی و با اطلاع
کجای دلیل شما نفی کیفیت پایین و حاشیه سود بالای خودروهای فرانسوی نسیت به آلمانی و ژاپنی بود؟!!!!
عدم تمایل به سرمایه گذاری یک بحث است و کیفیت خودرو بحث دیگر.
لطفا متن را کامل بخوانید سپس اظهار نظر بفرمائید. (3069739) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۷ ۰۲:۴۶:۴۱
بخشید مزدا ژاپن پیشنهاد همکاری با بهمن خودرو تو زمان تحریما داده بود ولی کارخانه دارهای ما زیر این قرار داد نرفتن (3077330) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۱:۰۶:۲۷
از نظر من و شما 50 درصد قضیه که خودمانیم حله اما باید دید آیا آنها هم تمایل دارند یا نه. آقای شفیعی گفتند که تجربه خوبی از آلمان در تولید خودروگل در کرمان نداریم ژاپنی‌ها هم اصلا علاقه نشان نمی‌دهند. البته فکر نمی‌کنم بین کشورها فرقی باشه آنها به دنبال منافع خودشانند و ماهم همین طور اگر شرایط سیاسی کشور برگردد شک نکیند شرکت‌های آلمانی هم بازارنی جهانی را به بازار اریران ترجیح می‌دهند و می‌روند. (3069287) (alef-3)
 
Saeid
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۳۵:۰۲
تولید کم در کرمان را با تولید میلیونی در ایرانخودرو مقایسه می کنی؟
معلومه آلمانی ها راضی نمیشوند.
آلمانی ها منتاژ سواری بنز در تبریز را می خواستند که ندادیم!!
تبریز و قطعه سازهایش را به خاک سیاه نشاندیم. عوضش سمنان و کاشان و کرمان و ...

خودمانیم مشکل، خودمان (3069765) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۲۵:۳۷
شرکت های المانی و ژاپنی هرگز با این خط تولید با این وضعیت مهارت کارگر ایرانی
با این نرخ بهره وری حاضر به همکاری نیستن اعتبار خودشون زیر سوال ببرن پژو دقیقا عکس این قضیه اس فقط با مدیران داخلی دنبال سودن و مردمی که حق انتخاب ندارن (3070698) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۷ ۰۲:۴۷:۳۶
این اعتبار خوب اومدی (3077332) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۰۸:۴۵
وقتي شايسته سالاري نباشد نتيجه همين است (3069131) (alef-3)
 
امیراسد
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۱۲:۰۱
اول خودرو سازان باید روشهای مناقصه در خصوص ساخت قطعه توسط قطعه سازان را تغییر دهند تا قیمت ها واقعی و کیفیت ها ارتقا یابد.

در حال حاضر بر خلاف همه کشور های صاحب این صنعت، روش به این شکل است که قیمت پایه را قطعه سازان تعیین می کنند!!!!! ( چون عکس روال جهانی، خودرو سازان ما کمیته استعلام و تعیین قیمت پایه ندارند) و چون متقابلا پول آنها توسط خودرو سازان با تاخیر های عجیب و غریب پرداخت می گردد، آنها این تاخیر ها را هم در اعلام قیمت پایه لحاظ می کنند!!! (3069142) (alef-3)
 
Saeid
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۳۶:۱۳
قطعه ساز کدام است. هیات مدیره ... تعیین می کند که از شرکت فامیل و خودی قطغه ساز به چه قیمتی خرید کنند و برای شورای رقابت فاکتور کنند!

کجای کاری برادر. (3069781) (alef-13)
 
امیراسد
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۲:۰۹:۲۵
البته آنچه شما فرمودید یک اپیدمیه که همه جا در مملکت وجود داره.اونی که بنده عرض کردم تازه بصورت رسمی و به ظاهر قانونی کار در خودرو سازی های ماست!!
یهنی قانونیش تازه پر از اشکاله! (3071274) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۱۹:۳۵
فرانسویا برن آلمانیا بیان؟!! این یک خیال باطله آلمانیها هیچوقت تو کشور پر ریسکی مثل ایران با قوانین دست و پا گیرش سرمایه گذاری نمیکنن. اگه فرانسویها برن کسی به جز چینیها جاشون رو نمیگیره (3069162) (alef-3)
 
پسر شجاع
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۲۸:۵۹
اگر مدیران شرکت های خودروسازی داخلی بخواهند دوباره بازار خودرو را در انحصار کشوری که دشمنی مسلم با ایران و اسلام دارد قرار دهند، خودروسازان داخلی را تحریم می کنیم. ملت مسلمان ایران محتاج خودروهای بی کیفیت و بدون خدمات شما نیستند. (3069181) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۵۱:۵۱
بالاخره فرقی نداره ، یه چارچرخه بعنوان شاسی پیدا کنید مل هر کشوری بود بود و هفته ای یکبار چراغ جلو یا چراغ خطر عقبش را کوچیک و بزرگش می کنیم و میگیم با طراحی پلتفرم جدید با 7 - 8 میلیون اختلاف قیمت ، کی به کیه ؟ (3070395) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۶:۴۹:۴۱
کجای کاری عمو، یه عمره خودروی خارجیِ تحمیل شده توسط دشمن ایران و اسلام رو سوار میشی تازه یادت افتاده میخای تحریم کنی!
احتمالا شما هم از مسوولان و مدیران خودرو سازی هستیا ! (3076161) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۶:۵۵:۲۲
یعنی من موندم مدیران خودرو سازی که میخوان با خودرو سازی فرانسوی قرارداد ببندن یاد هموطنامون که تو پژو سوختن نمی افتن؟ (3076181) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۳۱:۳۶
انتقال فناوری نیازمند یک بستر مناسب هست. متأسفانه به قطع یقین میشه گفت که این بستر وجود نداره. ما نه دانشگاه سازنده ای داریم که بتونه لااقل تکنیسین تربیت کنه و نه کارخانه هامون قابلیت های بالایی دارند. بیخود نباید خودمونو گول بزنیم. ساختن خودرو نیازمند یک صنعت پویاست که ما نداریم. بهتره آرام آرام حرکت کنیم اما اصولی. (3069193) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۴۲:۳۵
تحریم که دربارش صحبت میشه همینه یعنی قرارداد عملی نمیشه اگه همه چیز خوب بود پس چرا مذاکره کردیم خیانت و کلاهبرداری رو رنو و پژو نکرد کسی کرد که به عواقب کارش توجه نداشت. تقصر رو گردن دیگران انداختن خیلی راحت است. تو دنیا همه دنبال منافعشان میگردند هرکس زور بیشتری داره منافع بیشتری میبره . اگه منظور نماینده از کشورهای حامی ما در تحریم چین هستش که الان اونا خودرو تولید میکنند. وگرنه تمام خودرو سازهای بزرگ در زمان تحریم در ایران کار نکردند (3069222) (alef-3)
 
بهرام
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۴۳:۵۰
مدیر محترمی که فرموده اند "فرانسویها آخرین کشوری بودند که بعد از تحمل ضررهای فراوان بدلیل تحریمها مجبور به ترک ایران شدند" لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنند، و ثابت کنند که ضرر فرانسویها بدلیل عمل به تعهداتشان بوده.
بعنوان یک شهروند ایرانی از هیچ کشور خارجی انتظار ندارم که بخاطر ما متحمل ضرر شوند! کارشان را درست انجام بدهند، "تکنولوژی را انتقال بدهند"، شر نرسانند، برای ما کافی است.
ضمنا، عملکرد مدیران قبلی شرکت های خودرو سازی (در طول بیش از 2 دهه) نشان داده که "لیاقت ندارند" و باید سمت هایشان به افراد کاردان و "دلسوز" داده شود. (3069224) (alef-3)
 
گرز رستم
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۴۶:۰۸
دست مدیران خودروسازی ایران با خودرویازان فرانسوی تو یک کاسه هست ،چ لزومی داره وقتی المانها اومدن بازهم بگیم فرانسه (3069228) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۴۸:۴۴
لطفا بحث رنو و پژو را مطرح نکنید بلکه بحث فرانسه را مطرح کنید.
۱- فرانسه در زمان مذاکرات بیشترین سخت گیری را داشت و اگر آنها اینگونه سخت گیری نمی کردند شاید ما امتیازات بیشتری می گرفتیم. پس الان باید این موضوع را در مراوداتمان با تجار فرانسوی در نظر بگیریم.
۲- هیچ شرکتی را از گردونه خارج نکنیم. با همه مذاکره کنیم و بین آنها رقابت ایجاد کنیم و هر که با شرایط بهتری پیشنهاد دارد با او کار کنیم.
۳- داخلی سازی و همکاری های فنی واقعی و موثر و همچنین صادرات متقابل حتما باید در شرایط ما باشد.
۴- لطفا چینی ها را از رده خارج کنید که صنعت ما افت می دهند.


در خاتمه تکرار می کنم رفتار وزیر امور خارجه فرانسه را فراموش نکنیم. (3069238) (alef-3)
 
شناسا
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۱:۰۷:۱۷
افتصاد فرانسه کلا در انحصار صهیونیستهای کودک‌کشه و صنعت خودرو ایران هم مستعمره فرانسه و مدیران نالایق آن هم خاینین وطن فروشی هستند که به صهیونیزم جهانی خدمت میکنن. (3082494) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۵۴:۱۷
خداوکیلی kia بهترین نوع ماشین رو داره میسازه هم مناسب جاده های ایران هم به صرفه خب برو با اون ها بشین سرمیزه مذاکره ..... تازه کره و یا ژاپن خیانتی (تا اونجا که من میدونم )به ایران صورت ندادند .... (3069253) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۵۶:۵۱
پژو خودرو 30 سال پیشش را به ایران وارد نکرد 405 خودرو سال اروپا شده بود وقتی به ایران ورود پیدا کرد منتهی مدیران ما 30 سال به آن چسبیدند. وقتی پژو در فرانسه 406 را معرفی کرد ایران خودرو هنوز قالبهای بدنه 405 را تهیه نکرده بود وقتی به شخصی که حالا معاون معاون است و آنوقت قایم قام مدیر عامل ایران خودرو بود موضوع را گفتم وپیشنهاد دادم بهتر است 406 را جایگزین کنید فرمودند خبر خوبی دادی حساسیت پژوهیها روی 405 کم میشود و میتوانیم قطعاتی را که از لحاط کیفی ایراد میگرفتند را در 405 استفاده کنیم. (3069259) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۳۷:۱۴
سال 1988 خودرو سال شده بود برادر.
تاریخ را جابه جا نخوان (3069798) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۸:۰۳:۵۴
قرار داد ایران خودرو و پژو در سال 1368 منعقد شد یعنی چند ماه پس از اینکه 405 خودرو سال اروپا شده بود . (3070792) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰:۵۷:۴۱
فقط خودروهای آلمانی ، ژاپنی و آمریکایی. (3069264) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۱:۴۰:۴۴
یارو را در ده راه نمی دادندسراغ کد خدا را می گرفت (3071221) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۱:۱۰:۱۲
تا موقعی که انحصار تولید خودروی داخلی منافع عده ای اندک پرقدرت را تامین می کند قرارداد بستن با هر شرکت و کشور خارجی جز ضرر مصرف کننده نیست مگر این که فضای رقابتی ایجاد شود و انحصار تولید و واردات خوردو برداشته شده که با توجه به تفکرات پوسیده مسئولان صنعت خودرو و وزارت صنعت این امر حداقل تا آینده نزدیک بعید به نظر می رسد . مصاحبه چند روز پیش آقای نعمت زاده در خصوص عدم کاهش قیمت خودروی داخلی موید این نکته است (3069298) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۱:۲۰:۲۳
خودروهای فرانسوی جایگاهی در اروپا و بقیه دنیا ندارند و این را از برنامه های حرفه ای که در مورد ماشین های جدید پخش می شود می توان فهمید. به نظر من بهتر است روی ژاپن، آلمان و کره جنوبی تمرکز کرد. (3069328) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۰:۴۱:۲۰
فرانسه عضو اتحادیه اروپا است بنا بر این مرز و گمرکی برای کالاهای سایر اعضا وجود ندارد با این وجود دو خودرو ساز فرانسوی در سال حدود 2.5 میلیون خودرو سواری تولید و در اروپا بفروش میرسانند (3071089) (alef-13)
 
حسين
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۱:۲۳:۵۲
سلام
آدم ياد دلواپسان اين روزها ميفته كه دلواپسي براي اصل رو فراموش كردند و دلواپس فرعيات شدند.
اينكه مجبور شديم تنها جنسهاي بنجل چيني رو به قيمتهاي گزاف بخريم و خوش باشيم.
مطمئنم كسايي كه نگران و دلواپس حضور اروپاييها در بازار ايران هستند ، منافعي از چينيها دارند كه از به خطر افتادن اين منافع مي‌ترسند تا حفظ عزت ايراني!!!! (3069338) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۱:۲۶:۵۰
دست دوستی دادن با راهزنان جان و مال هموطنان، خیانتی است که تنها از دنیا دوستان و بی خردان ممکن الانجام است. اگر هم قرار باشد که مبادله ای صورت گیرد ( که من مخالف آنم) دیگر فرانسه و فرانسویان و کره و کره ای ها را راه دادن به بازی، اثبات وجودی حماقت دست اندرکاران است! (3069344) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۱:۵۳:۲۳
موتور چینی سوار میشم، ولی ماشین فرانسوی هرگز. (3069408) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۴:۰۰:۰۴
داداش منم کم کم داره نطرم به چین عوض میشه خودروهای با برند چینی که الان تو ایران چند ساله تولید میشن خوب در اومودند .الان یه پژو پارس 93 خریدم به جرات میگم رق چندانی با پزو مدل 90 که قبلا داشتم نداره ولی ذاتا این ماشین مال 30 سال پیشه و نباید دیگه تولید بشه. (3069935) (alef-13)
 
بچه شیراز
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۲۶:۵۵
بیشترین کار شکنی در مذاکرات از طرف همین فرانسویها بود که نماینده اسراییل بودند حالا شدند شریک اقتصادی (شریک دزد ورفیق قافله) (3069515) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۳۵:۵۲
خودرو و صنعت و... فقط آمریکایی!! (3069545) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۰۱:۲۳
عرض به خدمتتون ، شرکت شورولت امریکا ، کلاس " ماتیز " هیوندای کره را خرید و با آرم شورولت به بازار عرضه کرد . البته ما بعلت دور بودن از بازار جهانی ، خیلی از روابط شرکت های بزرگ صنعتی دنیا را نمی دانیم و بهر صورت وقتی سرمایه گذاری وارد بازار خودرو می شود با چشم باز و اطلاعات کافی و برنامه ریزی دقیق بدنبال بهترین کیفیت با سود مطمئن و مستمر می باشد . بنابر این ، زور و اجباری برای خریدن و سرمایه گذاری به شرکت و برند و کلاس خاصی از یک خودرو محدود نیست . حالا ما در ایران هستیم و بعضی از مقامات و مسؤلین حرف های قدیمی و خنده داری می زنند که در دکان هیچ عطاری یافت نمی شود . (3070617) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۲:۵۲:۵۷
شما مثل اینکه ریسک سرمایه گذاری در ایران را متوجه نمیشوید . خود ایرانیها هم میروند در ملک و طلا سرمایه گذاری میکنند تا از تاخت و تاز سیاسیون در امان باشند. حالا یک کشوری مثل ایران که درامد سالانه مردم آن به اندازه ارزش دلاری یک خودرو نمیشود ، باید ناز کند که کدام کشور خارجی اونهم از نوع غربی که خوراک عده ای معلوم الحال است ، بیاید و میلیاردها دلار سرمایه گذاری کند بعدش هم یکی با بالا از رفتن از دیوار یک سفارت ، سرمایه آنها را قفل کند ؟
والا من نمیفهمم که کی ما ایرانیها فکر کردن را فراموش کردیم و فقط یک مشت شعار را مثل طوطی تکرار میکنیم و آنقدر آنرا تکرار کرده ایم که خودمان هم باورمان شده است. (3069601) (alef-13)
 
کفشدار
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۰۵:۲۵
کوتاه امدن فرانسه از برخی مواضع اسرائیلیش در مذاکرات مطمئنا همراه با گرفتن برخی امتیازات بوده که ممکنه ورود مجدد و بدون اما و اگر خودروسازانش به ایران یکی از اونا می تونه باشه. (3069654) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۱۱:۱۵
میرسه داداش. میرسه. میفهمی یعنی چی. من هم بودم دفاع میکردم (3069675) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۲۳:۴۹
متاسفانه مقاله عوام فريبى است ربطى به شركت نداره كشور از سوى سازمان ملل تحريم شد و همه شركت هايى جهانى مجبور به رعايت تحريم هستند چرا اصل مطلب را نميگويبد كه كشور تحريم بود و هيچ ربطى به شركت ها ندارد حالا هر أسمى داشته باشند أفغاني هندى فرانسوى المانى چيزى همه ما را تحريم كرد و مجبور شدن كه به قانون بين الملل عمل كند (3069723) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۸:۱۲:۳۹
به علت تحریم امکان ارسال پول به پژو و رنو و هیوندایی از سیستم بانکی وجود نداشت و ندارد و امکان ارسال وجه خرید قطعات در آن تعداد از طریق صراف ممکن نیست. نتیجه افت تولید پژو و لوگان و توقف تولیدات هیوندایی در کرمان موتو شد. (3070819) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۴۲:۴۷
همه از جمله شخص وزیر صنعت خوب میدانند که راه نجات صنعت خودرو سازی کشور فقط و فقط ازاد سازی این صنعت هم در بعد واردات و هم در بعد تولید است ؛ تا زمانیکه وزارت صنعت بخواهد با حمایت بی دلیل و فقط به بهانه بیکاری و خروج ارز با تعرفه های بالا دست خودروسازان را باز بگذارد این صنعت از این باتلاقی که در آن گرفتار است بیرون نخواهد آمد.

جناب آقای وزیر ؛ تصمیمات اقتصادی باید فقط و فقط با متر و عیار اقتصادی گرفته شود و یادتون باشه که تصمیمات اقتصادی دردناکه ؛ جرات داشته باشید و بدور از منافع شخصی و جناحی یکبار برای همیشه این صنعت رو با آزادسازی نجات بدید. (3069849) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۴۶:۳۶
به مسائل سياسيش هم كاري نداشته باشيم و فقط به فكر منافع مردم مان باشيم باز حضور و شراكت فرانسه نمي تواند حداقل منافع اقتصادي را براي ما داشته باشد
اگر قرار است با اروپائيان روابط اقتصادي داشته باشيم باز هم آلمان بهتر حتي آمريكا بهتر از فرانسه و انگليس است (3069884) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۵۰:۱۸
چرا وقتی بهتر از فرانسوی ها در دسترس است باز هم فرانسه? (3069899) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۵۱:۰۸
خود رو سازان (بلكه خورد رو بازان) فقط منافع خود را در نظر مي گيرند به تعدال بازار و منافع مردم اصلا توجه كه ندارند بلكه قصد خيانت به مردم و كلاه گذاري را مثل قبل را هم دارند
بنابر اين اين مردمند كه بايد با تحريم خودروي اين شركتهاي بظاهر ايراني ،مستقيما از شركتهاي معتبر و ارزان خارجي خريد كنند تا هم خود روهاي بي مصرف نا امن اين شركتهاي سر هم كن داخلي را نخرند و هم درسي باشد به مفت خوري رفتار ارباب منشانه و خائينانه به مردم اين شركتهاي داخلي (3069902) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۲:۱۴:۴۷
مردم بیچاره که دستشون به جایی بند نیس!!
مجبورن بخرن! (3071283) (alef-13)
 
کریم آقا
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۵۶:۵۵
الکفر ملت واحده
اینها همه سرو ته یک کرباس هستن - المان از ژاپن بدتر - امریکا از آلمان بدتر فرانسه از همه بدتر - تا موقعی که ما چشم بدست فرانسه و آلمامن و ژاپن باشیم - با تحریم و بی تحریم وضع بدتر میشه که بهتر نمیشه - اگر مثل کره روی پای خودمون ایستادیم - اون درسته - راستش من که دیگه نا امیدم - فهمیدم همه اون حرفهایی که میگفتن هنر نزد ایرانیان است و بس و نمی دونم استعداد ایرانی و الی آخر ، جفنگیاتی بیش نبوده - راستش ما هم یه کشور بدبخت و بیچاره هستیم مثل همین کشورهای دور و برمون !!!! (3069920) (alef-13)
 
A Teacher 4 All Seasons
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۴۶:۵۷
چرا فکر می کنیم اگه ما نباشیم المان فرانسه و کشورهای اروپایی ضرر می کند. فکر کنم ما بیشتر به اونا نیاز داریم تا اونا به ما. داروی ساخت المان را ایا قادریم درست کنیم؟ تجهیزات پزشکی چطور؟ چرا خودمان ایت قدر دست بالا می گیریم. صنعت ما بعد از انقلاب فقط محدود شد به فرقون، کبریت، کولر آبی و آفتابه. آیا تغییراتی در این چهار قلم در طول ۵۰ سال گذشده ایجاد شده است؟ حتی کبریت را ۸۰ سال با همان کیفیت و شکل می سازیم (3070746) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۳:۵۸:۴۵
من خودروی چینی جک جی 5 دارم خیلی هم راضی ام به نسبت قیمت امکانات (3069928) (alef-13)
 
a teacher
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۴۸:۰۶
حتما جدیدا گرفتی گذشت زمان نشان خواهد داد چه قدر راضی هستی (3070752) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۲:۵۹:۴۱
آقا معلم اگه اون دوستمون تازه گرفته فکر کنم تو فقط از شیشه داخلش رو نگاه کردی والا به لا هر کی ماشین چینی خریده راضی بوده منم می خوام برم بخرم تو نخر تو اصن سوار اشتر بشو چون خیلی خوبه مصرف سوختش هم صدی هیچه قطعه یدکی هم راحت گیر میاد (3071363) (alef-13)
 
شيرازي
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۰۹:۰۰:۱۳
مگر چه قدر وقته كه خريدي كافي 2 سال ديگه صبر كني بعد مي فهمي چه بنجلي خريدي
امثال شما هستند كه به منافع كل جامعه ضربه مي زنن كه فقط نگاه قيافه ماشين مي كنين (3071882) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۴:۵۶:۳۴
فکر نمی کنید هیات های اعزامی تجاری و رجزخوانیهای امریکائیها یک سناریو از پیش طراحی شده برای جلب افکار عمومی ایران باشد (3070217) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۰۶:۴۳
باید خود ملت تمامی کالاهای فرانسوی رو تحریم کنه .
فرانسه در مذاکرات هسته ای بسیار بد عمل کرد و باید هزینه اش رو بپردازه اما بدتر از عملکردش در موضوع هسته ای توهین این کشور به دین اسلام و پیامبر عظیم الشان اسلام بود .
حضرت امام رحمة الله علیه: هر کس در برابر دین ما بایستد در برابر تمام دنیای آن خواهیم ایستاد. (3070265) (alef-13)
 
ارجمند
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۳۵:۵۸
معروفترین( و البته نه علمی ترین) برنامه خودرو در دنیا برنامه "تخت گاز "است که 70 در صد آن شوخی است ولی 30 در صد حرف هایی که قاطی شوخی ها می گویند جدی است و برآمده از یک دید کارشناسانه ی خوب. در این برنامه
یک بار برای انتخاب بدترین ماشین دنیا یک مدل از پژو کاندید شده بود و بارها خودروسازان فرانسوی دراین برنامه مسخره شده اند ...
جدا از این برنامه نه چندان جدی. واقعا خودروهای آلمانی/ژاپنی در سطحی دیگر کار می کنند و البته کره ای ها و سوئدی ها و ایتالیایی ها هم بد نیستند مدل های جدید فیات عالی است (3070352) (alef-13)
 
آریو سوئد
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۸:۰۵:۳۹
ببخشید دوست گرامی مثل اینکه خبر نداری که سوئدها هردو خودروسازی سواری ساب و ولوو را به چین فروختند. (3070801) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۵:۲۱:۳۶
مالکیت ولوو و ساب تغییر کرده اون هم چند درصد ولی کیفیت و تکنولوژی این دو برند تغییری نکرده و این نشان از مدیریت صحیح است حتی ام جی انگلیس که تمام سهامش خریداری شده توسط چینی ها ولی از لحاظ نو آوری و تکنولوژی و کیفیت تغییر نداشته (3075943) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۵:۵۰:۲۲
اونقدر دست اینها رو باز گذاشتید که هیچ کس نمیتونه کوچکترین انتقادی بهشون بکنه. آقای نعمت بخش! شما چه افتخاری برای این مملکت درست کردی که اینطور با مردم بدبخت حرف میزنی؟ کی هستی؟ کی بهت اجازه داده؟ مطمئن باش بساط امثال شما دلالهای عزیز یه روزی جمع خواهد شد. توی ده سال در جاده های ایران برابر تعداد کشته شدگان جنگ انسان فوت کرده بر اثر تصادف و نعمت بخش ماشین ساخته خودش رو سوار نمیشه هیچ وقت! (3070388) (alef-13)
 
الهام
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۶:۰۴:۳۷
ما حاضریم فقط دوچرخه سوار شیم ولی زیرساخت های این مملکت درست پی ریزی تشه. البته اگر ... (3070440) (alef-13)
 
الهام
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۲۳:۴۴:۴۵
درست پی ریزی شود منظورم بود! با عرض معذرت (3074075) (alef-13)
 
قرتاسي
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۶:۳۶:۵۷
جان پدرتون هركدومشون چيزي ساخت به هانه آپشن اون قطعات دو دره نكنيد. بخدا ماشين هاي ايراني لخت شده اند. نكنيد زشت به مولا (3070556) (alef-13)
 
صب
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۱۱:۳۲
بابا!! چرا اینقدر حرص می خورید؟؟/
وقتی خودروساز می بینه با همین پلت فرم 30 سال پیش پژو 405 ، تا 40 سال دیگه هم می تونه فروش کنه و مردم مجبورند که ارزانترین خودرو ها (مثل همین 405 و پراید و سمند و... ) بخرند، برای چی خودشون رو بدردسر بیاندازند و برن سراغ طراحی و ابداع و نوآوری؟؟ چرا باید دنبال خودروهای جدید ، قراردادهای جدید و ... باشند؟؟ وقتی هنوز هم می تونند با عوض کردن سرو ته ماشین های بنجل ، اونا رو بکنن تو پاچه مردم... (3070652) (alef-13)
 
بابا
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۰:۱۴:۳۲
مدیران دولتی شرکت های خودروساز مخصوصا دوشرکت بزرگ را اداره می کنند که اگر با شرکت های زیر مجموعه انها در نظر گرفته شود یعنی حضور تقرببا 1000 مدیر وابسه به دولت در هیئت مدیره های صنعت خودرو که همگی کارمند هستند که با توجه به روابط گروهی می آیند و می روند. این مدیران مالک نیستند و لذا پاسخگو هم نیستند . حقوق بگیر هستند و با عضویت در شرکت های مختلف ، دغدغه آنها فقط درامد خودشان است که باید تا آمدن گروه بعد به دست آورند. بنابراین دولت باید از اداره کردن این صنعت خودداری نماید و همزمان نسبت به کاهش معنی دار تعرفه هم اقدام نماید. (3071041) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۳:۱۴:۰۲
مرگ بر خودروساز ایرانی مزدور فرانسه !!! (3071397) (alef-13)
 
نیما
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۳:۴۰:۵۹
اون موقع که تازه زانتیا تو بازار ایدان اومد و کلی کلاس داشت سال پیشش هط تولیدش تو اروپا به علت عدم ایمنی زانتیا اعطیل شد و فروختن به ما تازه ما اون موقع کلی باید پول میدادیم و یه ماشین خفن بود البته نمیشه این رو تقصیر فرانسه انداخت تقصیر مدیرا هست که میرن بنجل میخرن (3071443) (alef-13)
 
شهرام
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۰۰:۲۱:۵۱
می گویند نا امیدی مساوی است با مرگ و البته امید داشتن به بهبود ی اوضاع ( صنعت و معدن و تجارت ) مساوی است با شیرین عقلی پیشرفته که از مرگ هم بدتر است . (3071523) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۰۲:۳۴:۰۵
به نظرم اگر واردات خودرو آزاد شود(تعرفه به صفر برسد) و خودرو سازان هم از شراکت منع شوند ،مجبور به رقابت شده و بهترین خودروها را خواهند ساخت.
واردات با حداقل تعرفه صفر چند حسن دیگر هم دارد:
1- مصرف انرژی و بنزین کمتر می شود
2- ایمنی بیشتر و تلفات کمتر
3- وابستگی و عطش کشورهای بیشتر به بازار ایران
4- حداقل "هاپولی" نشدن پول نفت
5-تزریق نشدن دلارهای بلوکه شده به اقتصاد و ایجاد تورم
6- استفاده از خودروهای زیبای و بروز دنیا با آپشنهای و خدمات رفاهی بدون منت

من مطمئنم آنها برگهای برنده خود را به ما نخواهند داد و با تحریمهای داخلی و مدیران نالایق مادام العمر دولتی در بر همین پاشنه خواهد چرخید (3071631) (alef-13)
 
ايران خودرو
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۱۰:۴۸:۵۷
آقايان مجلس
خودم شاغل در ايرانخودرو هستم. ميديدم كه با شروع تحريم ها همين پژو و رنو چطور به ايرانخودرو پشت كردند و چه ضربات سهمگيني به پيكره ايران خودرو و قطعه سازان و از همه بدتر به كارگران وارد كرد.
چقدر بابت خروج اين دو شركت خائن فرانسوي از دريافتي‌هاي كارگران ايرانخودرو كاهش پيدا كرد.خودرو ها با آرم پژو و رنو ولي با قعات بي كيفيت و ارزان چيني ساخته و با سه برابر قيمت به خلق اله ميدادند كه در نتيجه تصادفات و هزينه هاي سنگين تعميرات را به مردم ايران وارد كرد.بيكاري هاي ما ، تعليق و اخراج نيروي كارگر و ...
به هرحال دوباره نبايد ريش و قيچي صنعت بزرگ خودرو سازي و و قطعه سازان را و امثالهم را به اين خائن ها و سودجو سپرد. (3072181) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۱۳:۲۹:۰۹
مدیران خودرو دیگه به شیتله گرفتن و دادن به فرانسویان عادت کردند و مقدار پورسانت را میدانند و نمی خواهند با تازه واردان قاطی شودند بخصوص المانیها که دسیپلین دار و با کفایتند و مثل فرانسویان مکار و دورو و دغل نیستند (3072830) (alef-3)
 
صادقی
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۱۶:۳۳:۴۰
وقتی عده ای سرهم بند را خودروساز لقب دادند امر برایشان مشتبه و آنی شد که می بینیم (3073304) (alef-3)
 
فرهاد
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۰۹:۴۰:۰۹
تا زمانی که این دو شرکت و مدیران نا لایقش که هدفشان فقط سرکیسه کردن مردم است هستند امیدی به صنعت خودروی ایران نیست (هر چیزی که انحصاری شد انگیزه بهتر شدن را از دست میدهد) (3074600) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۰۹:۵۵:۳۷
فرانسه شریک اسراعیل است . البته همه کشورهای غربی و حتی چین و روسیه در حق ایران خیانت های بزرگی کرده اند. اما خیانت واقعی از سوی مدیران خودرو ساز است که به خاطر منافع شخصی دست به هرکاری می زنند و خون مردم را در شیشه کرده اند. پاداش های میلیونیشان کم نمی شود اما قیمت خودرو مرتب بالا می رود و از حقوق کارگران بدبخت می زنند. ادامه همکاری با فرانسه در زمینه خودرو خیانت به مردم غیور ایران است.
واردات شرف دارد به آشغالها و ارابه های مرگی که ایران خودرو و سایپا بعد از سالها پیشرفت دنیا به اصطلاح تولید می کند. (3074658) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۰۹:۵۷:۴۶
بنظر من توی مدیران خودرو سازی باید یک خانه تکانی اساسی بشود و کسانی که رشوه گرفته اند به زندان انداخته شوند. (3074666) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۰:۰۲:۵۲
من وتو هم اگر بجای مدیران خودرو ساز باشیم که ماموریت های خانوادگی به دعوت رنو و پژودر سواحل زیبای فرانسه ساپورت شویم حتما وقطعا با فرانسوی ها قرا داد می بندیم .اکثر مدیران خودروی کشور منافع شخصی خویش را بر منافع عمومی ترجیح می دهند. (3074679) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۲:۲۸:۰۶
متاسفانه بعضی از مسئولان در مقابل کشورهای غربی بسیار ضعیف و به عبارتی واداده عمل می کنند و طوری قرارداد می بندند که بیش از آنکه به نفع کشور باشد به نفع غرب می باشد.!!!!! (3075340) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۵-۰۶ ۱۵:۱۶:۴۳
وقتی در راس هرم به اصطلاح خودروسازی مدیران بیکفایت قردارند و هیچ تصمیمی در قبال استراتژی نمی توانند اتخاذ کنند بدلیل دولتی بودنن و همچنین فربه شدن این شرکت ها بخاطر تعرفه بالای واردات و مزه کردن سود بالای خودروهای از رده خارج فرانسویی ها و بخدمت گرفتن و تولید این خودروها چرا باید مدیران به اصطلاح خودروسازی خودرا به زحمت بیندازند تا تکنولوژی روز وارد کنن در صورتی با همین تکنولوژی قدیمی بازار خوبی دارند و هر روز چاق و چاق تر میشوند و تاوان این بی مسولیتی کسی پرداخت نمیکند جز مردم (3075932) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۷ ۱۱:۲۶:۰۰
چطور شد اين حرفا الان دراومد؟؟؟ تا الان و وقتي كه بحث خريد قطعا از اين شركتا بود اين حرفا نبود؟؟؟
آهان موضوع عوض شده ... يه شركت با كيفيت بين المللي ميخوان بخره كلا ...
يعني نتيجش ميشه پايين اومدن قمت خودرو با كيفيت عالي ... يعني خريد خودرو با كيفيت اصل فرانسوي .... با قيمت مناسب ... اونوقت ديگه كسي پرايد و پژو 405 و پارس و غيره نميخره كه سرش سا نوك پاش كلاه بره ...
رنوي با كيفيت و قيمت مناسب ميخره تا با خدمات پس از فروش واقعي ...
بعد وقتي بره نمايندگي رنو ... ازش دزدي نميشه ... جوابشو درست ميدن ... به بهترين وجه كارشو انجام ميدن ... چون استانداردش ميشه رنوي فرانسه ...
اين آقا تا الان كجا بود ؟؟؟ اين حرفها تا الان كجا بود ؟؟؟ چيشود يهو الان در اومد ... اونموقع كه ما زجه ميزديم اينايي كه تو تحريم مارو پس زدن الانم حق كار و تجارت پسا تحريم ندارن ... اين آقا كجا بود ؟؟؟ الان خطناك شده ؟؟؟ الان ممكنه منافع به خطر بيوفته ؟؟؟ ممكنه ديگه كسي خودروي زيقي نخره ؟؟؟ (3078016) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۷ ۱۱:۳۲:۵۱
خيلي راست ميگي ... خيلي برات مهمه ؟؟؟ كيفيت خودرو رو درس كن مردم الكي نميرن ... آتيش نگيره ... محكم باشه ... به 2 سال نرسيده به سرو صدا نيوفته ... موكت كف ديگه چيه ورميدارين پلاستيك ميندازين؟؟؟؟ نمايندگي هارو درست كنيد خون مردمو نكنن تو شيشه... (3078048) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۰۵:۲۹:۳۵
خودشیفتگی نیست عزیزم
خودفروختگی است


این مدیران رشوه و پورسانت می گیرن از یه کشوری که همیشه آسیب زده دفاع می کنند (3080495) (alef-13)
 
ناصر
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۲۷:۴۵
در آلمان که من زندگی میکنم ماشین رنو یکی از ارزانترین است
چون خود من هم خریدم رنو مگان بعد از ۶ سال گارانتی تمام شد دچار مشگل شدم
سیستم الکترونیک وحتی آنقدر دچار مشگل شدم درب ماشین دیگر قفل نمی شود
بنا بر این از ایرانی ها تقاضا میکنم خر بخرید ولی رنو نخرید
درصورتی ماشین دیگری داشتم گلف بعد از ۱۱ سال با گریه ازش جدا شدم
بهترین ماشین ماشین آلمانی (3080930) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۵:۲۴:۰۲
تاوقتی این مدیران نالایق سرکارهستندوفقط به منافع خودشان فکرمیکنندوتاوقتی که من وشمابرای تولیدات داخلی بی کیفیت ناچاراسرودست میشکنیم وضع به همین منوال افتضاح ادامه داردفقط بدبختی منه مصرف کننده موقعی دوچندان میشه که این مدیران نالایق طلبکارانه بامردم طرف میشوند (3083185) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۴ ۱۰:۵۵:۲۲
به نظر من ایران باید با کشورهایی همکاری خودرویی داشته باشد که جرات لازم در حمایت از ایران را در داشته و یا حد اقل رفتار نامناسبی با ایران در زمان تحریم نداشته اند از جمله امریکا، آلمان ، ژاپن و ایتالیا. (3094950) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۱۶ ۱۷:۱۹:۳۵
بسمعه تعالی .
تا اسفند چند نفر دیگه باید بخاطر کیفیت پایین ماشین ها کشته شوند ؟ آن هم با قیمت های جندبرابری نسبت به همه دنیا .
آقای مدیر عامل متاسفانه شما خودورساز نیستید . شما با مونتاژ قطعات چینی فقط سمبل کار هستید . یعد 50 سال هنوز هم نتوانستید خودرو تولید کنید و با افتخار و تبلیغ برندهای چینی بی کیفیت را بعنوان همکار به مردم معرفی و خودرویشان را مونتاژ میکنید .
لطفا مدیریت کارخانه را به خودروسازان بین المللی دهید . هم اشتغال سرجاش میمونه و صادرات خودرو خواهیم داشت و هم مردم خودرو یا کیفیت با قیمت مناسب سوار میشوند و رضایت خواهند داشت .
دیگه حنا شما برای مردم رنگی نداره . لطفا دست از سر مردم بردارید . کدام خودکفایی ؟ خودکفایی که با گران شدن ارز خودروش هم متناسب با افزایش فیمت ارز بالا بره یعنی شعار . یعنی همش وارداتی ست که با افزایش ارز آن هم افزایش می باید .
از مردم شریف و مظلوم کشورم تقاضا دارم تا زمان اتخاذ یک نصمیم صحیح از جانب دولت و دعوت شرکتهای بین المللی برای مشارکت در تولید خودرو از خرید خودرو نو و صفر خودداری کنند . آ... . آقای وزیر صنایع خودش بنز 350 سوار میشه اما مردم باید این ارابه های مرگ را سوار شوند . (3170353) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.