نظر منتشر شده
۱۲۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 286130
احمد توکلی:
مجلس باید به بررسی توافق هسته‌ای ورود کند؛ مگر آنکه...
بخش خبری الف، 9 مرداد 94
تاریخ انتشار : جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۰۰
نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس باید به توافق هسته‌ای ورود کند، گفت: البته در این زمینه یک راه وجود دارد و آنهم این است که مقام معظم رهبری بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی این پرونده را به جای دیگری ارجاع دهند و یا بر اساس اصل ۵۷ ، بر مبنای نظر ولی فقیه نهاد دیگری برای رسیدگی به پرونده مورد نظر تشخیص داده شود.

احمد توکلی، نماینده مردم تهران در مجلس شوری اسلامی در گفتگو با میزان، با اشاره به اظهارات برخی مقامات دولتی، مبنی بر اینکه توافق هسته ای نیازی به تصویب مجلس ندارد، گفت: من تاکنون دلیل مشخصی از سوی دولتمردان ندیده ام که توضیح دهند چرا مجلس نقشی در فرآیند تصویب توافق هسته ای ندارد.

وی افزود: بر اساس نص قانون اساسی در اصل های ۷۷ و ۱۲۵، مطرح شده است که "هر نوع" معاهده، قرارداد و توافق نامه ای، باید در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد و حتی امضای نهائی توافق و یا معاهده، به بعد از نظز نهائی مجلس شورای اسلامی موکول شده است.

چهره شاخص مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در تفسیر شورای نگهبان از اصول فوق نیز اینگونه آمده است که "مهم نیست لفظی که به مناسبت بین المللی مورد نظر اطلاق می شود چیست، بلکه هر نوع مناسبت و رابطه ای که برای دولت ایران تعهدی ایجاد کند، صرف نظر از آنکه اسم آن چه باشد، باید به تصویب مجلس برسد".

توکلی تاکید کرد: بنابراین در این موضوع هیچ گونه تردیدی نمی توان داشت.

وی تصریح کرد: البته در این زمینه یک راه وجود دارد؛ به این ترتیب که مقام معظم رهبری بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی این پرونده را به جای دیگری ارجاع دهد و یا بر اساس اصل ۵۷ ، بر مبنای نظر ولی فقیه نهاد دیگری برای رسیدگی به پرونده مورد نظر تشخیص داده شود.

نماینده تهران مجلس شورای اسلامی در توضیح این مطلب گفت: بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی مقام معظم رهبری می تواند، درباره تصمیمات حساس در معضلات کشور با مشورت مجمع تشخیص مصلح نظام تصمیم گیری لازم را انجام دهد.

توکلی افزود: بر اساس اصل ۵۷ نیز بر مبنای جایگاه ولایت مطلقه فقیه در قانون اساسی، حکم ولی فقیه از حکم سه قوه برتر دانسته می شود.

وی اظهار کرد: بر این اساس، تنها با شرایط فوق، مجلس از بررسی توافق هسته ای صرف نظر خواهد کرد.

توکلی تصریح کرد: از آنجا که رابط میان مجلس شورای اسلامی و مقام معظم رهبری، ریاست مجلس است، ما منتظر می مانیم تا تکلیف در این زمینه مشخص شود.

طی روزهای گذشته برخی مقامات دولتی از جمله الهام امین زاده معاون حقوقی رئیس جمهور گفته اند توافق هسته ای نیازی به تصویب مجلس شورای اسلامی ندارد.
 
کلمات کلیدی : توافق هسته‌ای
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۸:۳۳:۴۱
1- نمايندگان كنگره امريكا هم همين استدلال را براي ورود به پرونده هسته اي داشتند كه مذاكره كنندگان ما اعلام كردند مسائل داخلي امريكا به مذاكره ارتباطي ندارد و ما دولت امريكا را مسئول مذاكره مي دانيم .

2- در تمام مدتي كه پرونده هسته اي در جريان بوده ، مسئوليت آن با شوراي امنيت ملي بود كه اين نهاد بالاتر از مجلس تعريف شده است، كما اينكه رئيس مجلس و اعضاي كميسيون امنيت ملي نيز در آن حضور دارند .
شايد اين مسئله اشتباه باشد ولي روال قانوني فعلي بدين شكل است .

در در دوره قبل هم شاهد بوديم كه كوچكترين خبري از محتواي مذاكرات منتشر نمي شد و هيچ گزارشي هم به مجلس ارائه نشد (3082625) (alef-13)
 
ابوالحسن-ع
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۰۶:۱۷
ظاهراً نان خیلی ها در اختلافات است ومنافع مردم مطرح نیست. (3082888) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۰۵:۱۹
آنچه قانوان می گوید دلیل مهم تری است وضمنا الان مساله بررسی یک توافق تعهد اور برای مملکت است که در دوره دولت قبل چنین تعهدی نداشتیم در مورد مذاکرات که این دوره خفقان بیشتری از ابتدا حاکم بود (3083092) (alef-13)
 
مودی
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۰۸:۳۹:۰۲
چرا مغلطه میکنید ؟؟مگر در دوره قبل بین ایران و آژانس توافقی شد که مجلس بخواهد نظر بدهد.تمام 8 سال قبل دولت و تیم مذاکره ایرانی در حال رفع و رجوع توافقات و تعهدات یکطرفه عجیبی بودند که همین اقایان در توافقهای سعداباد و بروکسل و پاریس داده بودند .... لطفا کمی مطالعه داشته باشید (3086902) (alef-13)
 
مودی
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۰۹:۱۵:۴۹
اقای توکلی اما و اگر ندارد .... رهبر انقلاب حکم این قضیه را در سخنرانی علنی و نیز در جواب نامه رییس جمهور صراحتا مشخص کردند .... اکنون بعد از صراحت دستور رهبر انقلاب چه اما و اگری وجود دارد که شما بیان میکنید. این حرف شما فقط وقتی موضوعیت دارد که هنوز ایشان اظهار نظر نکرده باشند.....
همین دیروز هم جناب رییس مجلس در اظهار نظری عجیب فرموده اند: قطعنامه 598 هم را مجلس بررسی نکرد و به آن ورود نکرد. نمیدانم چرا باید رییس مجلس چنین حرف عوامانه ای بزند .... اولا قطعنامه 598 با برجام زمین تا اسمان فرق دارد.... رد یا تایید 598 به معنی ادامه یا توقف جنگ بود که این موضوع در قانون اساسی صراحتا از اختیارات ولی فقیه و فرمانده کل قواست. دوما در ان موضوع از همان ابتدا ولی فقیه (حضرت امام ) بنا به اختیارات قانونی خود در ان ورود کردند و انرا پذیرفتند و بعد از اعلام نظر صریح ایشان در پذیرش ؛ قوای حکومتی اختیار قانونی اظهار نظر در رد یا تایید انرا ندارند و بعد از ان در نحوه ی اجرا ان میتوانند نظر داده و اجرایی سازند....
نمیدانم چه اتفاقی افتاده که بزرگان مجلس دارند دنبال بهانه میگردند که از زیر تکلیف قانونی خود شانه خالی کنند .... دنیای وارونه همین است دیگر.... قاعدتا حتی اگر دیگران خارج از مجلس بخواهند مانع اجرای وظایف قانونی ان شوند بزرگان مجلس باید در برابر انان بایستند ....
اقایان لاریجانی و توکلی و .... نکند طبق گفته جنابتان که قبلا گفته بودید موضوع مذاکرات هسته ای و توافق ؛ فروش سیب زمینی که نیست .... شان مجلس را فقط در حد سیب زمینی و تجارت ان میدانید ؟؟؟ که اکنون از ورود به موضوعی مهم تر از سیب زمینی سرباز می زنید ؟؟!!!! (3086980) (alef-13)
 
كاوه
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۱۳:۱۶:۰۶
احسنت كاملا درست است.. ايران هميشه در طول اين سالها به همه كشورهاي غربي اتهاماتي وارد كرده كه به خودش بيش از انها وارد بوده. مثال اقاي ظريف كاملا مبين همين مشكل است كه در مجلس ما بيش از كنگره امريكا نمود دارد (3087573) (alef-13)
 
یک بنده خدا
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۱۵:۵۵:۱۴
بند 2 کاملا مغایر با قانون اساسی است. به هیچ وجه شورای عالی امنیت ملی مافوق مجلس تعریف نشده و درمورد تایید توافق نامه یا معاهده بین المللی هیچ اختیاری ندارد بلکه طبق نص صریح قانون اساسی این امر منحصرا بر عهده مجلس است. ضمناٌ آقای توکلی برداشت ناقصی از اصل 110 را مطرح کرده اند. در آنجا صراحت دارد که معضلات نظام که از طرق عادی قابل حل نیست میتواند توسط رهبر و با مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، حل و فصل گردد. بنابراین در موضوع توافق هسته ای که در قانون اساسی به روشنی راه حل برای آن پیشبینی شده است رهبر نمی تواند به این مساله ورود کند. (3087997) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۸:۳۵:۲۲
نمی دونم چرا اینقدر دولت برای رسیدن به "توافق به هر قیمتی" عجله کرد که حالا همه موندن با این توافق بد و خطرناک چکار کنن. (3082626) (alef-13)
 
سعيد ايراني
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۳۹:۲۴
به نظر من كه توافق خيلي خوبيه (3082948) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۳:۴۶
چی؟ خدا خیرت بده همین توافق 2 سال زمان برد و ویژگی های مثبت زیادی دارد
یادمون نرفته مدت مذاکرات رو باهم داشتن!!!!
نکنه فکر میکنی مذاکرات از 13 سال باید 30-40 سال می شد
به نظر این توافق از هر نظر به نفع ایران هست و به ضرر تند روهای که دنبال بمب و سلاح های هسته ای هستن هستش (3083013) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۱۴:۰۵
هیچوقت شاید درطول تاریخ مذاکره ای تا این حد طول نکشید عجله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟کردند ؟؟ (3083102) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۹:۲۳:۱۶
شاید عجله برای انتخابات. (3083471) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۳۴:۴۲
بله عجله کردند و همه حیثیت ما به باد داره میره
من بعنوان یه کارگر بی سواد شرکت سایپا بشدت با این توافق هسته ای( توقف هسته ای) مخالفم (3084134) (alef-3)
 
دلسوز
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۶:۰۷:۱۷
میشه توضیح بدی چیش خطرناکه؟؟؟؟ مجلس کلا با دولت غیر اصولگرا مشکل بنیادی دارد. دولت اصولگرا بر سر کار بود گمان نمی کنم توکلی و دیگران چنین برافروخته می شدند.
مرسی از الف در نشر ارای متنوع (3083232) (alef-13)
 
کرمانی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۱:۱۹:۱۴
این توافق برد وباخت است وخودمون راگول نزنیم
اما بهتره باخت رو قبول کنیم و بفکر اقتصادی پاک وبدون اختلاس باشیم
که در ده وبیست سال اینده در دنیا حرفی برای فردا های دیگر داشته باشیم
ایکاش در گذشته فهمیده بودیم پیام هشت ماده ای رهبری یعنی چی
همینقدری که الان به تذکرات اقا توجه میکنیم
این ثمر نافرمانی ما هست
متن انگلیسی توافق را خوندم هیچ امتیازی ایران ندارد (3083583) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۳۳:۰۰
بنده هم به عنوان کارمند ایران خودرو با این توافق بشدت مخالفم
واقعا ذلت را پذیرفتیم
ننگ بر ما اگر توافق نهایی بشه................. (3084130) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۸:۳۷:۳۴
با اجرای قانون اساسی موافق هستم، اما نه فقط در مورد توافق هسته‌ای. در همه‌ی زمینه‌ها! (3082628) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۲۱:۱۲
مثلا چه زمینه ای. میشه بیشتر توضیح بدی؟ (3082907) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۵:۳۳
مثلا برگزاری ازاد تجمع ها
ازادی روزنامه ها
عدم سانسور
پاسخ گویی مسولان
استقلال سیاسی و ازادی مردم
احترام به فکر مخالف
و...... (3083022) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۸:۳۱:۱۶
همون نقد سازنده منظورته دیگه؟
عزیز این برچسب های دلواپس و افراطی و...بی سواد و.... کاملا در تضاد با صحبت های شماست در صورتی که کسانی که این حرف ها را می زنند فقط در حرف از نقد وازادی صحبت می کنند (3083405) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۴:۰۰:۵۱
نه دلشون میخواد در عمل هم عین شما انتقاد کنند ولی‌ از حمایت نهادهای بالا دستی‌ برخوردار نیستند و با تجمعشون برخورد میشه توسط امثال خود شما .

آیا مخالفین انرژی هسته‌ای هم میتوانستند همانند شما مخالفین توافق هسته‌ای تظاهرات کنند ؟؟؟؟ انصاف داشته باش بچه مسلمون مکتبی‌ .

شما میگی‌ ما هر کار دلمون خواست بکنیم و بقیه هم خفه بشن . (3083914) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۲ ۱۳:۰۷:۵۱
در کشور ما توهين تهمت ودروغ آزاده چه برسه آزادی بیان (3090182) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۳۶:۲۱
مثلا بند بند فصل سوم قانون اساسی "حقوق ملت"
مثلا دیگری هم میخواید؟ (3083118) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۱۵:۴۱
اصول معطل مانده قانون اساسی از جمله حق آزادی بیان، حق آزادی اجتماعات،... از اصولی هستند که همه می دانند اجرا نمیشوند. شما یا خوابی یا خودت رو به خوابی زدی (3083307) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۳:۴۵:۵۰
حقوق شهروندی. آزادی بیان. رایگان بودن تحصیل و امکانات ورزشی و ...
به طور کلی فصل سوم قانون اساسی که اصولگرایان نسبت به آن بی توجهند. (3084891) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۰۸:۱۹
بله عزیزم. شما هم اگه می تونی، هر جا قانون اساسی رعایت نشد، بیا بگو ما هم کنارتیم و مطالبه ش می کنیم. (3083003) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۰۹:۱۷
آن را که حساب پاک، از محاکمه چه باک..
دوستان اگر واقعا این توافق رو توافق خوب می دانند؛ چه ترسی دارند؟ (3083005) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۵:۰۱
ترسی ندارند. شما میگویند ترس دارند (3083531) (alef-13)
 
حميد
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۸:۲۳:۵۴
دوستان ترسي ندارند.اين مجلس است که حاضر نيست زير بار امضاي اين توافق برود.آقاي توکلي هم که خيلي مايل بود حالا ديگر دارد حرفش را عوض مي کند.
جناب توکلي آن روز که آن نامه معروف به رييس جمهور را نوشتيد مگر اصل 110 قانون اساسي را نخوانده بوديد و يا اينکه اطلاع نداشتيد پرونده زير نظر مقام معظم رهبري از شوراي عالي امنيت ملي گرفته شده و به وزارت خارجه محول شده؟ (3084020) (alef-13)
 
ابوالحسن-ع
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۸:۴۳:۴۶
جناب آقای دکتر توکلی خداقوت
چرا بعضی ها در داخل هم صدا با دشمنانمان همسو شدند و نمی خواهند مشکل مردم ودین حل شود. (3082631) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۳۶:۴۷
دوست عزیز حتی کنگره امریکا که مخالف توافق هست می توانید صحبت هایشان را بخوانی ان ها هم نگران کشور و خود هم پیمانانشان هستند، اعضای کنگره حتی به 15 سال بعد هم نگاه می کنند ولی ما فقط جلو پایمان را می بینیم (3082942) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۴۳:۵۱
دوست عزیز انشا الله حضرتعالی باکنگره واسرائیل واعراب مرتجع همسو نیستید. (3083560) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۳:۴۸:۱۱
شما به کنگره استناد می کنی به صدا و سیما فشار بیاورید مشروح جلسات علنی مجلس را از تلویزیون پخش کند . مشروح جلسات مجمع تشخیص . همچنین شورای نگهبان... (3084902) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۸:۴۵:۳۰
نکند مجلس و نمایندگان در بررسی جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای وین دچار خوش‌گمانی و خیالبافی‌های هوس‌آلود شده و خدای ناکرده تن به توافق بد داده شود. در آن صورت کمر راست نخواهیم کرد. (3082632) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۰:۳۱:۴۹
اتفاقا نتانیاهو و تندروهای آمریکا هم حرف شما را تایئد میکنند نتانیاهو گفته اگه خودم را هم بکشم اینکار را میکنم که این توافقنامه اجرا نشه و 20 میلیون دلار هم تابحال جهت تبلیغ بر علیه توافقنامه در آمریکا هزینه کرده (3083833) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۸:۴۵:۴۳
وقتی در جای‌جای توافق هسته‌ای دشمنان از ما امتیاز نقد گرفته و برای فعالیت آینده کشور محدودیت ایجاد کرده‌اند ولی در خصوص تعهدات خویش اما و اگر گذاشته‌اند چگونه آقایان اصرار دارند که اسم این توافق را توافق خوب و متوازن بگذارند. خودمان را که نباید گول بزنیم. (3082633) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۵:۳۹:۴۵
من ازانجایی که توهمین هفته 4روزپیاپی کنگره وسنای و...جان کری وهمکارانش رابه ثلابه کشیدن وبهش اعتراض زیادی کردندمشخصه که ایران درمذاکرات برنده است.ایکاش شما هم 4روزهرروز4ساعت بصورت زنده میدیدید بعدقضاوت میکردی. (3083196) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۸:۳۴:۱۵
یک سوال اگر بعد از توافق معلوم شد همه چی بازی وفیلم بوده چی؟ اگر معلوم شود قراره تبدیل به چماقی بشه روی سر ایران چی میشه؟ (3083408) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۳:۱۰:۰۹
ای عزیز ساده نباش .مخالفت ها ی کنگره نقش بازی کردنه وهمچنین اسراییلی ها .نعل وارو میزنند . خودشون بهتر از هر کسی دیگه می دانند که ایران دنبال بمب نبوده نیست ونخواهد بود خب وقتی میدونند نگران چی میتونند باشند .حالا فرض کن همین الان ما صدتا بمب هسته ای داشته باشیم . خب مثلن فکر میکنی چه ضرری میتونه از طرف ما برای اونا داشته باشه . معلومه هیچی .تنها میتونه عامل باز دارنده باشه یعنی غربیها دیگه نمیتونن مارو تهدید اتمی کنن . ازطرف دیگه انها برای نابودی ما احتیاجی به بمب اتمی ندارند . ما با الوده کردن هوا خاک و اب و.......... خودمون داریم بدست خودمون گور خودمونو میکنیم . مگه خدایی ناکرده عقلشون کمه که بما حمله نظامی کنن . ای عزیز اصل اصل اصل قضیه دعوا سر لحاف ملا ست . (3083906) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۸:۴۶:۰۵
امروز همه ما با یک آزمایش بزرگ الهی مواجه هستیم و آن اینکه اگر برای راحتی چند روز دنیا عقب‌نشینی کردیم چه بسا خوشی چند روزه دنیا را هم نبینیم. (3082634) (alef-13)
 
سپهرام
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۲:۲۰:۳۰
نظر شما راجع به صلح امام حسن پس چیه ؟ یا صلح حدیبیه با کفار که بعضی موارد به نفع مسلمین نبود اما پیامبر اونا را امضا کرد ؟
من این دین اسلام را قبول دارم که منعطف و عقلانی باشه و بسته به شرایط گاهی چند قدم به عقب برداره تا بتونه جهش بزرگتری داشته باشه. (3083652) (alef-13)
 
omid
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۷:۴۳:۲۱
آخه چرا نظر خودتو به آزمایش الهی ربط می دین؟؟؟
عادت کردین هر جا جا کم می یارید از خدا و دین و ... مایه می زارید. (3083961) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۱۵:۵۴
مگر ندارد اگر دارد
اگر واقعا نگران منافع ملی هستید با آگاهی ورود کنید نه با شعار (3082659) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۳:۲۶
دیدید عباس عراقچی چند بار به یه میئله پاسخ داد و نمایندگان انگار نه انگار توضیح داده شده و دوباره همون رو میپرسیدند؟ سپردن تصمیم گیری در باره توافق به این اشخاص کار اشتباهی است. (3082666) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۹:۰۵:۳۸
هی وای چه سرمملکت اومده که این دولت داره به مجلس مردمی توهین (3083449) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۶:۴۱
مگه دولت رو از مریخ اوردیم؟؟ دولت مردمی نیست عایا؟؟؟ (3083536) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۰:۳۳:۰۱
عراقچی توضیح نمیده توضیح اونه که شما بگی طبق این قسمت برجام تحریمها یکجا روز امضای توافق لغو‌میشه نه اینکه آقای عراقچی ادعا کنه بعد بری متن برجام رو بخونیم ببینیم اصلا اونجور که اون میگه نیست (3083838) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۸:۵۷
اگه ریگی به کفش ندارین خب بزارین مجلسم تصویب کنه (3082673) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۵۹:۰۲
نمایندگانی که به رغم حمایت آقا از تیم مذاکره کننده آنها را با صدای باند و غیر مودبانه خائن خطاب می کنند صلاحیت رسیدگی به این موضوع رو ندارند. (3083158) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۱:۵۰:۳۸
چرا قبل توافق بهتون نمیگفتن خائن (3083612) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۴۴:۲۲
اقا فرمودند این توافق روی کاغذ خوب وقوی است (3084173) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۳۰:۰۰
اقای توکلی خدا خیرت بده انگار تو این کشور همه مسئولین باهم دست به یکی کردن (3082675) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۴۱:۱۲
! اگر ریگی به کفش ندارید رفرندام بگدارید مردم تصمیم بگیرند !! (3082956) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۷:۳۲
تو موضوع های مهم همه باهم دست به یکی می کنند به اختلافا زیاد توجه نکن!! (3083537) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۳۰:۴۴
اقای توکلی اون موقع که داشتید مصوبه انجام می دادید به لطف جناب لاریجانی در تغییر مصوبه ، تیم مذاکره کننده فقط وظیف داشت به مجلس اطلاع رسانی کند و تمام (3082677) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۳۱:۴۶
اقای توکلی چرا نماینده های مجلس مثل کنگره امریکا تیم مذاکره کننده را در برنانه زنده به چالش نمی کشد؟ اگر این اتفاق بیوفتد مردم خودشان هم اگاه می شوند وهم تصمیم گیرنده (3082678) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۴۸:۴۶
"طی روزهای گذشته برخی مقامات دولتی از جمله الهام امین زاده معاون حقوقی رئیس جمهور گفته اند توافق هسته ای نیازی به تصویب مجلس شورای اسلامی ندارد."
این ها برای خودشان می گویند . (3082698) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۰:۳۷:۵۱
میشه خانوم امین زاده بگن پس برای چی دولت قانون حفظ دستاوردها ی هسته ای رو ابلاغ کرد طب
در ثانی دولتیها اگر ریگی به کفش ندارند چرا میترسند متن بره مجلس اگر ادعا دارند همه ی خطوط قرمز رو رعایت کردند چرا نگران رفتن متن‌به مجلسند ا‌ونها که میگن بازی رو سه بر دو بردند (3083841) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۱۳:۳۷
جناب توکلی عزیزبنظر میرسد تعهدات و توافقات موضوع این توافق از سنخ آنچه که در قانون اساسی پیش بینی شده نباشند .

چرا که این تعهدات و توافقات موجب از دست دادن چیزی نمیشود بلکه با قبول آن رفع اتهامی را رقم میزند که یکطرفه و بلحاظ ساختار معیوب سازمان ملل بر ما تحمیل شده است را در پی خواهد داشت.


به این معنا که ما رفع اتهامی را به شیوه تعهد و توافق ( همانند یک قرینه یا دلیل و یامدرک که در یک دادگاه به هنگام مواجه شدن با یک اتهام از آن بهره میگیرند ) برای رفع و نفی این اتهام پذیرفته ایم که با مرور زمان ارائه و مستند حقانیت خود قرار دهیم . لذا مصداق موضوع خاص تعهدو توافق قانون اساسی نیست .


خلاصه همانگونه که در هنگام حضور در یک دادگاه باقرائن و یا دلیل و مدرک از خود رفع اتهام میکنیم .

در اینجا قرائن و دلیل و مدرک جایش را به دادن نعهد و توافق داده است .کما اینکه خیلی از اتهامات را نمایدده دولت در یک دادگاه بین المللی حاضر و رفع اتهام مینماید .

با این وجیزه جنابعالی با ژرف نگری خاص خودتان قبول یا رد نمائید. (3082711) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۴:۲۴
در پاسخ به علي اقا كه نوشته بودند ما الان در دادگاه داريم رفع اتهام مي كنيم من فكر مي كنم فعلا از مرحله دفاع كذشته ايم واگر با دادكاه خودمان مقايسه كنيم حكم براي ما قبلا صادر شده الان ما مي گوييم مثلا بجاي بيست سال محروميت ما را ازاد بكذاريد در عرض مثلا ده سال ما برابر نظر شما مثبت بودن خود را ثابت مي كنيم ودادگاه هم حكم بيست ساله ما را تعليق وما را با محدوديت هايي ازاد ميگذارد واين ازادي مشروط به هيج عنوان معني تبرعه را نمي دهد والان هم اين محدويت ها هيج كدام معني واقعي برسميت شناختن را تا پايان نخواهد داد (3083016) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۲۴:۴۴
فکر نکنید مجلس خیلی مهمه
تمام مشکلات این مملکت از مجلس شروع شد (3082720) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۶:۰۴:۱۹
این توافق رو به رفراندوم بذارن قضیه حل بشه دیگه بره پی کارش
یا مردم مخالفت می کنن که خیلی خوبه چون دیگه خودشون قبول کردن تحریمها و فشار رو کسی دیگه غر نمیزنه
اگر موافقت کنن هم باز خوبه
اینه که رفراندوم بهترین کار ممکنه الان
ضمن اینکه اگر مردم موافقت کنن و کنگره مخالفت اون موقع برای امریکا خیلی بد میشه (3083225) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۸:۳۶
مگه واسه شروع هسته ای رفراندوم گذاشتن؟؟ من مخالفم (3083539) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۳:۱۹:۳۳
خیالت راحت محاله کنگره مخالفت کنه اینارو که میبینی نعل وارو هست (3083908) (alef-13)
 
zizi
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۰۸:۵۵:۱۵
نعل وارونه یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین (3086946) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۲۸:۵۷
کاملا صحیح است اما بشرطی که مجلس واقعا مجلس باشد که متاسفانه هم اکنون نیست (3082725) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۰۰:۵۳
متاسفانه یک دلیلش ریاست ضعیف مجلس می باشد (3082992) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۴۸:۵۹
دولت هم واقعا دولت نیست! (3083349) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۰:۴۲:۱۰
مجلس کی مجلس میشه برادر حتما هر وقت که از همه ی کارهای شما تعریف کنه و ندیده همه رو قبول کنه
اینم شد اون داستان که هروقت رای نیارید تقلب شده کل منطقتون همینه دیگه چهار تا دلیل نمیتونید بیارید برای اینکه ثابت شه توافق خوبه الان هم به خاطر خرابکاری که کردید تو بحث نوشتن متن جرات ندارید ارایه کنیدش به مجلس و‌میخواید مجلس رو دور بزنید (3083847) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۳۴:۲۰
جناب استاد توكلي عزيز ....دولت تلاش دارد اين توافق در حد توافق سياسي بماند چون تبعات حقوقي ان كمتر است ولي متاسفانه عده اي تندرو داخلي با ندانم كاري ميخواهند با پالس دادن به ديگر كشورها ي مذاكره انرا به معاهده ارتقا دهد تا تبعات انرا براي كشور زياد كند...همانگونه كه قبل از توافق براي چوب لاي چرخ دولت گذاشتن طرح الزام دولت به ارايه متن به مجلس را ارايه كردند و حالا شده معضلي براي مجلس...از سخنان جنابعالي هم استنباط ميشود كه تلاشتان اين است كه اين مسوليت از مجلس برداشته شود ...چرا..چون اگر نظر نظام بر قبول توافق باشد نظر مجلس ديگر مهم نيست چون مجلس در عرض نظام نيست و در طول نظام است وبعد از تصويب ديگر عده اي با دليل و بي دليل نميتوانند به ان حمله كنند...اين چاه را تندروها جلوي پاي مجلس كندند...پس بنظر حقير تصميمات كلان كه با امنيت كشور بستگي دارد را بايد جمع عقلاي نظام كه شما هم مطمينا جزو انها هستيد تاييد كنند افرادي كه علقه سياسي در نظراتشان تاثير ندارد...افرادي كه جنگ را براي صلح ميخواهند نه براي جنگ...افرادي كه خداترس باشند نه خود ترس...وسجاياي اخلاقي ديگر...حالا جناب توكلي بنظر شما چند درصد از نمايندگان مجلس صلاحيت نظر دادن درباره اين موضوع را دارند...مويد باشيد (3082736) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۰۱:۵۷
دوست عزیز توافق امضا کردندريال قطعنامه شورای امنیت داده شده بعد بار حقوقی نداره؟ مسئول دولتی میگه تا 90 روز دیگه اجرا میشه تبعات نداره؟ (3082994) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۵۱:۱۱
عزيز من اگر امضا شده چه نيازي به بررسي دارد...منظور من تفاوت معاهده و توافق است ..كاري ندارم كه در ابن مسيله ملي چه كسي تصميم ميگيرد چون نه اطلاعاتش دارم و نه فهمش..فقط ميدانم كسي بايد تصميم بگيرد كه جوابگو باشد..كه دلسوز باشد ..كه اينده نگر و واقع بين باشد ..كه ضلاح مملكت را بداند... بنظرتان ايشان چه كسي است... (3083566) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۴۵:۲۶
مقامات امریکایی همش از این دم می زنند که توافق بر اساس راستی ازمایی است وای دولت مردان ایران این توافق را از بر اساس اعتماد صحبت می کنند (3082767) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۴۶:۱۲
بنده خیلی علاقه مند هستم که اقای صالحی به همراه اقای عباسی هردو در یک برنامه زنده به مناظره بپردازند تا متوجه شویم کدام درست است (3082770) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۴۷:۳۶
توافقی که درست یا نادرست بودن ان در محافل خصوصی بررسی می شود بدرد نمی خورد. مردم هم عضو این کشور هستند چرا نباید تیم مذاکره کننده در مقابل مردم به چالش ها پاسخ دهد؟ (3082774) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۴۹:۰۰
تیم مذاکره کننده ایرانی در مجالس خصوصی به سوالات پاسخ می دهد، مثلا الان نماینده های مجلس چه تخصصی در مسائل فنی هسته ای دارند که اقای صالحی به انان پاسخ می دهد؟ بهترین کار پرسش وپاسخ در برنامه زنده تلویزیونی است بدون سانسور (3082780) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۰۲:۳۵
حالا اقای صالحی که دکترای هسته ای دارد علنی توضیح بده شما متوجه میشی!!! (3083090) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۸:۴۲
یعنی مردم عادی از نماینده های مجلس بیشتر می دانند؟! (3083430) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۵۷:۳۰
درست است كه مجلس بايد ورود كند اما توافق نامه اي كه فقط ما حق داريم انرا يا تاييد كنيم ويا رد كنيم واين زمان فقط سه ماه است وحتي سكوت ما در مقابل توافق بمنزله تاييد است حال بفرض اينكه به مجلس واگذار شد ودر اين فاصله بررسي .. حالت اول اينست كه كنكره امريكا انرا رد كند كه مطمعنا چنين نخواهد بود ولي در ان صورت شما فكر مي كنيد مجلس ما هم انرا رد مي كند بعيد بنظر ميرسد در صورت عدم تاييد كنكره امريكا. موافقين ودولت ومسولين در خوب بودن توافق اكر تا حالا شك هم داشتند از ان ببعد با اطمينان بيشتر بر تاييد ان اسرار مي كنند وعملا نمي خواهند كاري كنند كه بهم خوردن توافق بايران ويا به مجلس مربوط گردد ومي گويند الان كه كنكره رد كرده كافي است وحتي مخالفين در ايران نيز بخاطر اينكه عواقب بهم خردن توافق بگردن ايرا ن نيفتد ممكن است از مخالفت خود دست بردارند چون تصور بر ان خواهد بود با رد كنكره توافق اجرايي نميشود وبراي تصحيح توافق زمان هست پس در صورت رد توافق از طرف كنكره مجلس انرا تاييد خواهد كرد در حالت دوم اكر كنكره انرا قبول كند ايا فكر مي كنيد دولت ومسولين بار تبليغاتي وحقوقي بهم خوردن وبي نتيجه ماندن مذاكرات را كه در اثر رد توافق ممكن است بگردن ايران بيفتد قبول مي كنند وبا تبليغاتي كه تا كنون بر مفيد بودن اين توافق انجام داده اند مجلس ونمايندكان انرا قبول خواهند كرد اگر چنين بود ان قانون يكماه پيش كه بررسي مذاكرات را به شورا واگذار كرد تصويب نمي كردند برداشت نمايندگان اين بود كه دست دولت وتيم مذاكره كنند بايد باز باشد خب باز هم بهمين دليل مجلس توافق را رد نمي كند پس چيزي كه از هم اكنون نتيجه اش مشخص است نبايد باعث مناقشه گردد بله مجلس با استفاده از كارشناسان خبره در مدت مثلا يكماه موارد كليدي را بررسي وبا توجه به ميزان سود ضررش وبا دادن راه حل قابل اجرا به مقامات رده بالا يا رهبري ارايه دهد با اين كار هم بوظيفه خود عمل نموده است وهم باعث شده است اين موضوع زودتر به نتيجه برسد بهر حال بايد كاري كرد كه حيله ونيرنگ انان به خودشان بر گردد اينكه اين توافق ما را به حقوق خود نمي رساند براي همه ما چه مخالف وچه موافق مشخص است حال بايد ترتيبي اتخاذ شود كه اجراي ان با ضرر كمتري به نتيجه برسد مطلوب دادن اين راه حل مي باشد (3082788) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۱:۵۶:۴۶
دکتر توکلی گرامی نظر جنابعالی صحیح

اما ایا مجلسی که در طول فعالیتش هنوز قادر نبوده از وزیر مسکن برای توقف در مسکن مهر، رئیس محیط زیست برای بی اعتنایی به آلودگی آب و خاک و هوا، وزیر اقتصاد برای سقوط بورس بخاطر سو مدیریت و رانت و حباب، وزیر صنعت بخاطر خودروسازی های مرگ افرین، و ..... نتوانسته بازخواست کند، ایا قادر است تا در مورد توافق نامه ایی که حتی در جهان بسیار استراتزیک است تصمیمی بگیرد؟ (3082871) (alef-13)
 
حقیقت جو
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۰۱:۵۸
اقای توکلی فرمایش شما وقتی درست است که
نظر مجلس برایند نظرات اکثریت جامعه باشد و در شرایطی که مجلس سخنگوی اقلیت جامعه است باید اینگونه معاهدات بین المللی به رفراندوم عمومی گذاشته شود (3082882) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۴۰:۳۲
اقای حقیقت جو کسی مخالف مذاکره نیست بلکه مهم متن داخل توافق است که گویا مشکل دارد (3082952) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۴۲:۰۶
دوست عزیز وقتی تیم مذاکره کننده و دولت شما را از توافق مطلع نمی کند( ترجمه صحیح فارسی بدون سانسور) میشه بگی رفراندوم چه معنی دارد؟
حتی در انتخابات هم شما اول تحقیق وبررسی میکنی بعد رای می دهی، غیر از این است؟ (3082959) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۴:۰۶
با استدلال شما، اگه رفراندم برگزار بشه و رای نیاره، باز هم اقلیت جامعه رای دادند و رفراندوم باطل است. کلا هر وقت نظری مخالف نظر شما باشه، اقلیت جامعه ان. باشه عزیزم. (3083014) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۱۳:۳۳
الان دولت برایند اکثریت جامعه است ومجلس نیست؟؟؟؟؟ (3083101) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۲۶:۲۴
اقای حقیقت جو
گاهی بهتم میزند از اینهمه اعتماد بنفس امثال شما . اخر روی چه حسابی مجلس سختگوی اقلیت جامعه است ؟ اخرین نتایج ریاست جمهوری ؟ حتی انهم این را نمی گوید . من کاری به هیچ کدام از این جناح ها ندارم . ازدست هردو طرف هم ناراحتم . ولی شما ها دیگه ازچه زاویه ای وارد میشوید ؟ خدایا صبر بده (3083115) (alef-13)
 
حقیقت جو
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۲۴:۲۲
با تشکر از شما و همه دوستانی که نظر دادند
من از این زاویه نگاه میکنم که در همین سایت اصولگرای الف با تمام سانسورهای نظرات مردم و برداشتن گزینه منفی به نظرات باز هم میتوان افکار عمومی را سنجید. یک نگاه به لایک های نظرات مختلف در موضوعات مختلف بیاندازید لطفا... (3083550) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۵۲:۳۲
مجلس برآیند رای مردمه! یعنی ما این همه اقلیت داریم، پس نباید بهشون گفت اقلیت.
شاید هم شما اقلیت و اکثریت رو اشتباه گرفتید... (3083358) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۸:۳۷:۴۹
قابل توجه شما مجلس نهم با یکی از بالاترین مشارکت ها در تاریخ انتخابات مجلس تشکیل شد. به طوری که بعد از انتخابات مجلس ششم که با مشارکت 67 درصدی برگزار شد با 64 درصد در رتبه دوم مشارکت قرار می گیرد.

لطفا قبل از اظهارنظر کمی هم مطالعه کنید! (3083412) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۷:۵۱:۱۷
بله درسته، ولی قدرت انتخاب مردم تو مجلس ششم کجا و مجلس نهم کجا.
انتخابات رو آزادتر (حالا نه کاملاً آراد) برگزار کنید ببینید نتیجه چه می شه. (3083963) (alef-13)
 
اصغر
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۴۹:۴۲
من فکر می کنم ارجاع توافق نامه فوق به مجلس امری لازم است / گرچه بیشتر نمایندگان در این امر تخصصی نداشته و زحمت لازم نیز برای دانستن نمی کشند/ و متاسفانه در خصوص برنامه های فوق و توافقنامه های قبلی نیز گزینشی عمل نموده اند. اما ارجاع امور ملی در راه درست خود مانع از سوء استفاده در آینده خواهد شد.
از سوی دیگر مطمئن باشیم که مجلس رای به تائید خواهد داد. و اگر هم ندهد . عدو شود صبر خیر بیشتر برای کشور / تا تکلیف جایگاه مجلس در ت.ازن قدرت فعلی نظام برای مردم روشن شود. (3082972) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۵۶:۵۹
دولتمردان به خوبی می دانند آنچه که در این‌توافق رعایت نشده خطوط قرمز نظام است و به همین دلیل ترس دارند که در مجلس بررسی شده و رای نیاورد و این مسئله منجر به شکست سیاسی آنها شود
همچنین باعث شود تمام تلاشهایشان برای به دست آوردن کرسیهای مجلس و ریاست جمهوری در سال ۹۶ برباد برود به همین‌دلیل سعی می کنند در یک‌اقدام‌دیکتاتور مآبانه به روش سلاطین مجلس رو‌کنار زده وبه هرقیمتی هست این‌توافق رو‌به تصویب برسونند
ما‌که هرچی از دوستان موافق پرسیدیم چرا توافق خوبه جواب نداند حالا ازشون‌میپرسیم چرا دولت میترسه توافق بره مجلس مگه توافقی که منعقد شده خطوط قرمز رهبری رو رعایت نکرده؟
مگه دلواپسان یه عده ی قلیلی نیستند همونطور که‌اونها ادعا میکنند
گفتیم الف گفت دگر گفتم هیچ/ در خانه اگر کس است یک حرف بس است (3082984) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۰:۱۹
آقای توکلی توافقنامه وقتی باید به تصویب مجلس برسد که الزام آور باشد. با توجه به اینکه تعهدات ایران در این تفاهم الزام آور نیست و در متن این تفاهم آورده شده، نیاز به تصویب مجلس ندارد. در واقع هر دو طرف اعلام کرده اند که یک سری کارها را انجام می دهند ولی در صورت انجام ندان طرف مقابل نمیتواند از نظر حقوقی شکایت کند. (3083007) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۱:۳۲
من ذره ای به این مجلس اعتماد ندارم و حتما در انتخابات شرکت خواهم کرد که نمایندگانی همچون نمایندگان فعلی مشهد برای شهرم تصمیم گیرنده نباشند (3083009) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۱۹:۰۴
آقای توکلی حق با شماست
مجلس باید بررسی کند
ولی شما چند نماینده با سواد به ما نشان بده که صلاحیت اینکار را داشته باشند!
نماینده‌ای که لقب دکتر را یدک می‌کشد ولی سواد خواندن متن انگلیسی را ندارد و از طرفی متن فارسی ترجمه را هم قبول ندارد و فقط کورکورانه از چیزی که از ان آگاه نیست انتقاد می‌کند آیا صلاحیت دارد؟ (3083104) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۶:۰۲:۱۹
حالا اگر کنگره امریکا توافق رو رد کنه دوستان میان میگن ما موافق بودیم اونا رد کردن دیدین به قولشو وفادار نبودن و...دیگه هیشکی نمیگه که اگه به ضرر ایران و به نفع امریکا بوده چرا کنگره خودشون ردش کرده! و کسی نمیگه که خوب شد که رد شد چون ما هم موافق نبودیم همه میگن ما موافق بودیم امریکا نگذاشت و امریکا مشکل داره و...نباید مذاکره کرد و دولت چرا مذاکره کردی و... (3083220) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۹:۰۱:۲۹
اگه این توافق سر نگیره این دولت با چه روحی میخوادکشور اداره کنه (3083441) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۴۴:۳۸
آقای توکلی اگر منافع ملی را می خواهید؟؟
رفراندم. (3083342) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۴۵:۰۱
مجلس که نماینده ملت هستند؟؟ نه؟؟
رفراندم (3083344) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۴۹:۰۴
رهبری چند بار باید تکرار کنند که توافق باید مسیر قانونی خود را طی کند؟ چرا یک عده دنبال دور زدن مجلس و سلب اراده ملت هستند؟ (3083350) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۷:۵۸:۰۱
سلب اراده ملت؟؟
لطفا از طرف ملت حرف نزنید. (3083971) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۵۰:۳۹
اگر واقعا حسابتان پاک است چرا از قانون فرار میکنید. شما که تا همین امروز هم دولت گذشته را بزرگترین تضعیف کننده مجلس میدانستید.
اگر در توافق غش و خیانتی نیست نباید ایقدر دلواپس باشید؟! (3083354) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۲۴:۱۹
درسته که مجلس باید بررسی کنه! ولی اگه مجلس تایید کنه دیگه همه چی خوبه؟ اگه توافق مشکل داره با تایید مجلس نقصش برطرف نمی شه!! (3083549) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۲:۱۳:۵۴
بابا خود مجلس دو ماه پیش تصویب کرد که فقط ناظره و شورای عالی امنیت ملی باید تصویب یا رد کنه! خودکرده را تدبیر نیست دوستان! (3084585) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۵۱:۵۴
وبخت با این حرفت به رای ملت ایران توهین کردی نماینده ها ی مجلس مردم انتخاب کرده خیلی برات متاسفم به ملت ایران توهین میکنی (3083357) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۷:۵۶:۱۰
امیدوارم بعد از این به اصطلاح توافق اون منافع مردمی که مدام از ازش دم میزنید محقق بشه وگرنه!!!!!!!!!!!!! (3083363) (alef-13)
 
بی بی گل
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۵۳:۲۸
دلواپسان عزیز و شما که توافق را بد میدانید
پیشنهاد بدین که اگه این توافق انجام نشه بجاش چی میخواین بذارین! ؟
ادامه تحریمها ؟ بیکاری؟ بسته شدن کارخانه ها؟ فساد ؟....
حدود 10 سال همه چی در اختیار شما بود و تحریم روی تحریم آوردید . یکبار اجازه بدین مردم خودشون تصمیم بگیرند (3084202) (alef-13)
 
............
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۰:۵۱:۳۲
وقتی قراردادبین طرفین صاحب صلاحیت منعقدشددخالت شخص دیگردرمتن ان محلی از اعراب نداردومجلس نهایتا"میتواندقراردادبین المللی رابدون دخل وتصرف درآن ،ردیاقبول کند. (3083567) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۱:۴۳:۵۴
سلام
خيلي جالبه امروز شبكه 6با حضور دكتر صالحي در كميسيون امنيت ملي را نشون ميداد وجالبه اقايوني كه سوال ميكرد ند موقع جواب دكتر صالحي حضور نداشتند و تا جايكه مي توانستند به ايشان تهمت ميزدند
واقعا برأي انتخاب اقايون شرمنده ام (3083607) (alef-13)
 
.
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۲:۰۳:۲۷
سپردن بررسی موضوعی در این وسعت واعتبار بین المللی وملی به افرادی که موقع گزارش مسئولین امر خودرا ته خواب زده اند کار عاقلانه ای به نظر نمی رسد (3083625) (alef-13)
 
mansour
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۲:۲۵:۲۹
ا سلام
سه حالت ممکن است
۱- مقام رهبری با توجه به احاطه شان به مسیله هسته ای پا توافق موافق هستند
۲- مقام رهبری با توجه به احاطه شان به مسیله هسته ای پا توافق موافق نیستند
۳- ایشان تردید دارند
فقط در حالت سوم میتوان بحث نظر مجلس یا رفراندم را مطرح کرد این روح قانون اساسی ایران است. (3083664) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۵:۵۹:۱۱
ایشان فرمودند نه موافق هستند نه مخالف (3085380) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۳:۲۲:۵۹
بهتره همین جوری کشش بدیم تا کنگره و سنا طرح رو تصویب یا ردش کنن. اون وقت مجلس میتونه هوشمندانه و دقیق اظهار نظر کنه.
درضمن گمان نمی کنم دولت مخالف اظهار نظر مجلس باشه مخصوصا اگه رای ش مثبت باشه چون مسئولیت توافق می افته گردن مجلسی ها. (3083733) (alef-13)
 
محمدجوادعباسی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۳:۴۰:۲۵
باسلام ,بدون تردید تضارب افکار درصورتی غرض ومرضی در نباشد خوب است .مردم شریف ایران شاهد کار این مجلس با دو دولت ودوروی کرد بودهانداقای دکتر توکلی شما هزاران سوگند حضرت عباس یاد کنید چون دم خرس نمایان است مردم دیگرازشماوهمفکران شما نمیپذیرند . بگذارید مدم اعتمادشان به دولت منتخبشان باقی باشند شما هماین چندمدت را بیایید وبروید تاملت درانتخاب مجلس دهم تصمیم لازم را بگیرند .اره عزیزمباشه (3083767) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۰:۰۰:۵۱
من معتقدم که مجلس نباید کوچکترین دخالتی در امور هسته ای کند ورود مجلس در این زمینه موجب خشم مردم و سوءاستفاده دولت خواهد شد دولت خواهد گفت ما میخواستیم مشکلات معیشتی شما را با این توافق حل کنیم اما نماینده های مجلس همه چیز را خراب کردند در این صورت آتش خشم مردم شعله خواهد کشید در این برهه بهتر آن است که خود مردم آثار و نتایج این توافق نامه را در وضعیت اقتصادی و سیاسی خود تجربه نمایند (3083811) (alef-13)
 
فارض
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۰:۳۸:۴۷
فقط رفراندوم . اگه مسؤلين راست ميگن و نظر مردم براشون مهمه چرا همه پرسى نميكنند ؟ (3083843) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۷:۵۹:۱۴
توافق خوبیه (3083975) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۱۳:۵۰
اگر مجلسی قدرتمند و مستقل داشتیم کار اصلا به اینجا نمیرسید. (3084085) (alef-13)
 
علی کریمی
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۱۵:۵۲
جناب آقای توکلی


مذاکرات هسته ای با گروه 1+5 را دولت های آقای احمدی نژاد به مدت هشت سال انجام دادند که نتیجه آن قعطنامه های متعددی بود که از طریق شورای امنیت سازمان ملل متحد بر علیه کشورمان تصویب شد و آقای احمدی نژاد با کاغذ پاره نامیدن آنها و عدم تحرک سیاسی مناسب کشور را در وضعیت بدی قرار داد .مجلس محترم هم هرگز خواستار ورود به بحث مذاکرات هسته ایی نشد .لذا مجلس خود قبلا از حقش صرفنظر کرده است و درخواست مجدد برای ورود به این موضوع از نظر سیاسی مطلوب نیست . (3084090) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۲۰:۳۵:۱۴
اون زمان صنعت هسته ای در حال پیشرفت بود و در اثر همون پیشرفت هاست که امروز امثال ظریف سر میز نشستن و مذاکره کردن و همه دستاوردهارو بر باد دادن (3088543) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۱۶:۰۵
الان اينا همه بحث هاي جانبدارانه از سوي همه گروه ها است آثار برجام فقط در اجرا خود را نشان خواهد يعني زماني كه بازديد ها و نظارتها آغاز مي شود .آنجاست كه معلوم ميشود چه خبر است و آيا ميتوان كاري كرد كه در اين صورت ديگر فايده اي ندارد (3084092) (alef-13)
 
امیر محمد فاطمی
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۹:۵۳:۰۸
1- اقای دکتر صالحی در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نکات بسیار کلیدی شاما موارد ذیل اشاره فرمودند:
1-1 ایران برای استفاده از نیروگاه اتمی بوشهر نیازمند صرف سالانه 30 هزار کیلیو ارانیوم غنی شه می باشد.
2-1 تولید موجود ایران با توجه به استتفاده از حدود 20 هزار سانتریفوژ 1 حدود 2 هزار کیلیو می باشد.
3-1 در برجام پذیرفتیم که تولید کشورمان 1500 کیلو باشد که 500 کیلیو کمتر از ظرفیت فعلی می باشد.
4-1 تفاوت ظرفیت تولید حداکثری امروز با نیاز بوشهر حداقل 28 هزار کیلو است.
5-1 ایران برای تولید 30 هزار کیلو با اتکا بر سانتریفوژهای پی 1 نیازمند ساخت و نصب حداقل 170 هزار سانریفوژ دیگر است یعنی ایجاد حداقل سه مرکز نطتز جدید با ظرفیت حداگثری 50 هزار سانتریفیوژ که با در اختیار داشتن تمامی منابع فنی ، تولیدی و مالی نیازمند صرف زمانی بالغ بر 10 سال خواهد بود.
6-1 اگر همین امروز نیز دارای 190 هزار سانتریفوژ نصب شده و آماده چرخیدن بودیم واقعیت این است که فاقد اورانیوم مورد نیاز برای تزریق هستیم و عملا دست یابی به چنین خواستی برای ایران ممکن نیست.
7-1 ایران تا سالهای بسیار طولانی هرگز قادر به ـأمین اورانیم غنی شده برای نیازهای بوشهر نخواهد بود و باید بوسیله خرید از روسیه و مقداری از سایر کشورها اقدام کند لذا ایران در حوزه نیروگاه برق هسته ای همواره وابسته به واردات از روسیه خواهد ماند.
8-1 نیروگاه بوشهر در بهترین شرایط قادر به تولید 1000 مگا وات برق خواهد بود که کمی بیش از 2% از تولید و نیاز برقی کشور می باشد.
9-1 وزارت نیرو رشد میزان تولید برق کشور از حدود 7 هزار مگا وات در قبل از انقلاب اسلامی را به بیش از 60 هزار مگا وات در سال 91 با حدود 96% خود کفایی در ساخت نیروگاه و البته 38% راندمان که باید در 92 به راندمان 41% ارتقاء یابد اعلام کرده است راندمانی که اگر به نرم جهانی رسانده شود تولید برق کشور با حفظ همین میزان ظرفیت تولیدی را به بالغ بر 100 هزار مگا وات ارتقا که با کاهش هزینه های تولید و مصرف حداقل 35% الی 45% نیز همراه خو.اهد بود.
2- جناب توکلی ارتقاء 15% راندمان تولید برق در نیروگاههای موجود کشور حداقل معادل برق تولیدی ظرفیت کامل 10 نیروگاه اتمی بوشهر می باشد. آقای توکلی عزیز ایران با افزایش راندمان 15% نیروگاههای موجود از ساخت 1/5 میلیون سانتریفیوژ IR1 که با در اختیار داشتن تمامی شرایط فنی و غیره نیازمند زمانی معادل سی سال خواهد بود. نیروگاههایی که در تأمین سوخت و مواد اولیه یعنی اورانیوم صد در صد وابسته به واردات می باشد.
3- آقای توکلی عزیز ایکاش نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به همین اندازه که نسبت به روند مذاکرات سیاسی با 1+5 و برجام و غیره فریاد می کنند لحظاتی نیز در خصوص واقعیتهای صنعت هسته ای و دستاوردهای چنین روندی می اندیشیدند ایکاش نمایندگان مجلس حداقل یک بار دیگر سخنان آقای دکتر صالحی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را مرور می کردند تا بدانند گرایش ناخواسته ایران به موضوع هسته ای با چه دستاوردهای واقعی برای کشور همراه بوده و خواهد بود.
4- آقای توکلی عزیز برق تولیدی موجود که بنابر ادعای وزارت نیرو با 96% خود کفایی همراه است و با اتکا بر جریان آبهای سطحی و مصرف گاز رایگان به تولید برق(36% راندمانی) مشغول است همواره و بی هیچ مکثی از اقتصادی نبودن تولید و فروش برق سخن می گوید تصور می کنید برق تولیدی نیروگاه بوشهر با حداقل 96% وابستگی تجهیزات ساخت روسیه ، اورانیوم و اورانیوم غنی شده (حداقل 27 هزار کیلو تا 10 سال آینده) و مدیریت و نیروی کارشناسی نیروگاه(حداقل تا 10 سال آینده) با چه قیمتی موفق به تولید برق خواهد بود؟
5- آقای توکلی عزیز همانطور که جنابعالی قبلا مکرر فرمودید و امام جمعه موقت تهران نیز دیروز تأکید می فرمودند که باید منتقدین امکان اعلام دیدگاههای خود را در خصوص روند مذاکرات و برجام داشته باشند مناسب بود و است تا از امکان تریبون نمایندگی و سایت الف استفاده فرموده و برای نقد گرایش ایران به موضوع هسته ای نیز سخن بگویید تا همگان بدانیم که تمامی دعوای امروز و بر برجام یا هر موضوع مشابه اصولا می تواند در چارچوب منافع کشور قابل تعبیر باشد؟
6- آقای توکلی عزیز لازم است بر هزینه های معمول تولیدی در بهترین شرایط را که بنابر توضیحات دکتر صالحی رییس سازمان انرژی هسته ای کشور برای تولید برق صد در صد غیر اقتصادی و غیر فنی است را با افزایش هزینه های غیر قابل محاسبه تحمیلی ناشی از برخورد سیاسی و ظالمانه 1+5 واقع بینانه کنیم هزینه های غیر قابل محاسبه و تخمینی که حداقل طی 30 سال آینده گریز ناپذیر و در بهترین شرایط با روندی فزاینده روبرو خواهند بود.
7- توکلی عزیز فراموش نکنیم مصلحت سنجی خردمندانه مسئولین کشوری و لشگری با تأییدات هوشمندانه حضرت امام(ره) باعث گردید در سخت ترین شرایط به اتمام جنگ با تجاوزگری عراق رضایت دهیم تصور می کنم ضروری است نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درک واقعیاتی که غالبا مغفول مانده اند به تصویر سازی مجدد از شرایط هزینه و فایده تولید برق هسته ای اقدام کنند تا ملت علاوه بر تحمل تمامی مشغات بیش از یک دهه گذشته نا خواسته و در رویارویی با رفتار ظالمانه 1+5 به مشکلات بزرگتر و ماندگارتری مبتلا نشده باشد. (3084199) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۱:۲۸:۴۵
به نظرم بعضی اقایون مفاد برجام را نخونده اند ومی گن تعهد والزامی برا ی دولت ندارد . توصیه می کنم اول برجام را مطالعه بفرمایید وبعد اظهار نظر کنید .هر سطر از مفاد برجام برای دولت وملت ما الزام وتعهد ایجاد کرده ودر مقابل قرار است امتیازی به ما بدهند بررسی برجام وتصمیم در تایید ان در مجلس نه تنها لازم است بلکه با تعهداتی که ایجاد میکند قانونی است اما ان چیزی که مهم است این است که مجلس ودولت با کمک هم وفقط به فکر مردم باشند که کاری نکنند که در اینده شرمنده ملت باشند ومردم را به خاطر منافع شخصی ویا جناحی مردم را دچار مشکل نمایند. (3084447) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۲۰:۲۵:۱۰
اتفاقا عنوانها را نگاه کنید قبل از شروع تعهدات ایران بصورت یک عنوان بزرگ آورده شده که "ایران داوطلبانه" و بعد از آن بقیه تعهدات آمده. (3086093) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۲۰:۳۴:۰۱
شما متن رو از کجا اوردین ؟
نکنه منظورتون همون ترجمه ای که وزارت خارجه منتشر کرده که البته تا الان 10مرتبه اونو ویرایش کرده (3088542) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۶:۵۸:۵۹
اقایون ذوق زده, نه نیازی به رفراندوم هست نه چیز دیگر. متن توافقو بخونی میفهمی چی دادیم و هیچ نگرفتیم (3085559) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۱۱:۱۲:۱۶
درست است كه اين توافق در حال حاضر بضرر ماست ودر اصل فعلا هر حقي هم كه دوستان ميگويند ما بر خوردارشده ايم موقتي وابقاي ان براست ازمايي اژانس ورضايت شش كشور تا پايان. ده سال مي باشد ولي موضوعي است كه دانسته ويا ندانسته اتفاق افتاده ومسولين با در نظر گرفتن تمام جوانب انرا تاييد مي كنند تمام هييت دولت وكليه وزرا ورياست جمهوري رياست مجلس مسولين شوراي امنيت ملي واكثر مجمع وهمچنين اقاي ولايتي وبسيا ري از بزرگان واگر به مجلس هم برود فعلا مشخص نيست كه راي نياورد واقاي عراقچي هم گفته اند ما بايد قبل از كنكره انرا تصويب كنيم بهر حال كفه ترازو بسمت تاييد است. پس كساني كه در مخالفت ورد توافق سخن مي كويند بايد راه حل نشان دهند كه به چه صورت ما اين توافق را رد كنيم كه هم بار منفي وحقوقي برايمان نداشته باشد وهم ما در درجه بالا تري براي احقاق حقوق خود قرار گيريم چيزي كه بنظر من ميرسد اينست كه اگر درست مي گويند بايستي ان شش كشور ترجمه فارسي را تاييد كنند خب مي شود فعلا روي اين مساله مانور داد تا موضع كنكره مشخص شود وبعد با توجه به موضع انها ومسايل پيش امده وهمين راه كارهايي كه دوستان ارايه ميدهند موضوع پيگيري شود (3087212) (alef-13)
 
هموطن
۱۳۹۴-۰۵-۱۲ ۱۷:۱۲:۱۲
عزیزان اتفاقا خوب است این موضوع در مجلس بررسی شود ولی حضرت عباسی در مجلسی که رئیسش برای مشارکت نمایندگان در رای گیری سه بار پشت تریبون خواهش وتمنا نکند ،در مجلسی که برای جلوگیری از گردهمایی نمایندگان آن هم در وسط مذاکرات فضای خالی را با گلدان پر نکنند آیا فکر میکنید در موقع بررسی موضوع هسته ای نمایندگان سر جای خود نشسته به بررسی می پردازند یا در گوشه گوشه مجلس (همان فضای اندکی که باقیمانده ودرختکاری نشده) با موبیل های خود درحال مذاکره هستند این بررسی که رئیس مجلس برای مشارکت دررای گیری سه بار به نمایندگان تذکر دهد ودرب سالن را برای ورود وخروج بیموقع آقایان ببندد به چه درد میخورد (3091062) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.