نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 261605
نظر وزیر بهداشت درباره چیپس و پفک
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۹
وزیر بهداشت در خصوص برخی تبلیغات و تولید تنقلات و سایر کالاهای آسیب رسان با تاکید بر اینکه نمی توان تولید را متوقف کرد گفت: باید با وضع عوارض مصرف را کنترل کرد.

دکتر سید حسن هاشمی در خصوص تبلیغات گسترده برخی تنقلات در رسانه ها و در سطح شهرها اظهار داشت: به هر حال ما هم شاهد این نوع تبلیغات در سطح شهرها هستیم و این درحالیست که این کالاها پروانه بهداشتی دارند و به میزان بسیار زیاد هم تولید می شوند و بر اساس قانون نمی توان جلوی تولید این نوع کالاها را گرفت.

وی افزود: برخی تنقلات شور مثل چیپس و پفک و یا حتی سوهان و گز هم در برخی موارد در صورتی که توسط کودکان دارای اضافه وزن و افراد مبتلا به پرفشاری و قند مورد استفاده قرار گیرند صدمات جبران ناپذیری را پدید می آورند. وزیر بهداشت یادآور شد: در خصوص کنترل مصرف این قبیل تنقلات و دیگر کالاهای آسیب رسان به نظر می رسد باید با برنامه ریزی و وضع عوارض دست به اقداماتی زد که در نهایت کاهش مصرف را به دنبال دارد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون موفق به متقاعد کردن دولت هاو مجالس در وضع عوارض بر این کالاها نشده ایم، به تجربه موفق سایر کشورها در کنترل مصرف این نوع کالاها از طریق وضع عوارض اشاره کرد و گفت: در ۷۰ کشور مطالعه ای صورت گرفته است که توانسته اند با وضع عوارض مصرف کالاهای آسیب رسان در میان افراد جامع و گروه های مختلف کاهش بدهند. وزیر بهداشت با یادآوری اینکه این مسئله با وضع عوارض بر خرده فروشی سیگار نیز محقق می شود تاکید کرد: از این طریق ما می توانیم ۱۱ هزار میلیارد به درآمدهای کشور اضافه کنیم.

وی خواهان توجه جدی مجلس و دولت به وضع عوارض بر کالاهای آسیب رسان شد و تاکید کرد: در شرایطی که نمی توان جلوی تولید را گرفت، می توان با وضع عوارض مصرف را کنترل کرد.
منبع: مهر
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۱۴:۴۴:۵۶
نمی شود چیز سالمتر تولید کنید . نمکش را کمتر کنید یا از چربی کمتر استفاده شود . (2708070) (alef-3)
 
کارمند دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۱۵:۰۲:۲۵
همه مردم از عوارض اینگونه تنقلات باخبرند. بهتر است آقای وزیر به کیفیت خدمات پزشکی به بیماران بپردازند و تنها به افزایش سرسام آور تعرفه پزشکان و درآمد آنها نپردازند.

ضمنا وزارت بهداشت تنها مال پزشکان نیست بلکه افراد بسیاری در این وزارتخانه خدمت می کنند. گویا آقای وزیر فقط همکاران خود را مدنظر دارند.

شاید بهتر باشد وزارت تحت امر ایشان را به وزارت پزشکان تغییر نام بدهیم و وزراتخانه جدیدی را برای سایر کارکنان این وزارتخانه در نظر بگیریم. (2708102) (alef-7)
 
بیگی
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۱۵:۴۴:۴۹
لطفا نوع ترکیبات آسیب رسان در مواد غذایی مضر را دقیقا مشخص کنید: بخاطر نمک؟روغن؟کیفیت روغن؟رنگ و مواد اضافی بکار رفته؟ کمبود بودجه؟ (2708155) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۷ ۱۶:۵۲:۵۴
اگر زیان آور است پس می توان تولیدش را متوقف کرد. با استدلال وزیر برای مواد مخدر هم باید عوارض گرفت و برخورد نکرد. (2708237) (alef-7)
 
شهروند
۱۳۹۳-۱۲-۰۸ ۱۰:۰۱:۲۱
خیلی جالبه برا سود بردن چند تا سرمایه دار و ایجاد چند تا شغل کارخانه چیپس و پفک و نوشابه میسازیم و بی مهابا روغن و شکر و سیگار وارد میکنیم و صدها خوراکی مضر دیگه تا مردم مریض میشن بعدش میلیارها تومان از جیب همین مردم بدبخت هزینه میکنیم تا اونها را مداوا کنیم به این میگن دور باطل مثل بت و مت
. چرا تو کشور ما تولید محصولات مضر بیشتر سود داره و کسی از تولیدات سودمند خوب حمایت نمیکنه (2709098) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۸ ۱۰:۵۰:۴۶
نميشود توليد را متوقف كرد !!!!!!!!!!!!!!! جان مردم مهم نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2709137) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.