نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 290270
انتقاد تند وزیر سابق ارشاد به عملکرد سینمایی دولت
تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۵
دکتر سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، حذف نام فجر از جشنواره فیلم را بخشی از جهت گیری‌های فرهنگی دولت دانست و گفت: حذف نام فجر انقلاب اسلامی از بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر، چراغ سبزی است به غربی‌ها و عناصر معاند که نشان بدهد هر فردی با هر فیلمی که علاقه داشت می‌تواند در آن حضور پیدا کند.

 حذف نام فجر از بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر، شاید برای عده‌ای سوال برانگیز و مایه تعجب باشد. اما برای کسانی که در دو سال گذشته فعالیت‌های فرهنگی دولت را رصد کرده‌اند، مسئله، خیلی عاده جلوه می‌کند. چون این گونه اقدامات برگرفته از یک مبنای فکری است و به نظر می‌رسد که یک اتاق فکر، خارج از وزارت ارشاد درباره این نوع مسائل تصمیم گیری می‌کند و مدیران هم باید اجرا کنند، وگرنه افرادی که ما می‌شناسیم به نظر نمی‌رسد که این گونه تفکراتی داشته باشند.

وی افزود: در این دو سال غالب برنامه‌های فرهنگی ارزشی که وجود داشته یکی پس از دیگری تعطیل شده‌اند. ازجمله جشنواره‌ای به مناسبت ۹دی با عنوان بصیرت یا جشنواره‌هایی به مناسبت‌های مذهبی مثل جشنواره از قربان تا غدیر، جشنواره‌های قرآنی، برنامه‌های تجلیل از علما و بزرگان، کنفرانس هالیوودیسم، جشنواره افق نو، جشنواره موسیقی مقاومت و ... در مقابل از برخی از فیلم‌ها، کتاب‌ها و تئاترها حمایت شده که جهت گیری آنها کاملا معلوم است.

حسینی ادامه داد: وقتی اعلام می‌شود که همه افراد، حتی معاندین و ضدانقلاب‌هایی که در خارج از کشور درصدد براندازی نظام بوده‌اند ورودشان به کشور برای فعالیت‌های هنری مشکلی ندارد، و یا افرادی که معارض و معاند هستند کتاب‌های آنها در کشور اجازه چاپ می‌گیرد، آن هم به این بهانه که مهم نیست نویسنده چه کسی است و مضمون و محتوا مهم است و یا نمایش فیلم‌هایی که به نوعی از فتنه سال ۸۸ حمایت می‌کنند، این‌ها اقداماتی است که یکی پس از دیگری و به تدریج صورت می‌گیرند و نشان می‌دهند که چه نوع جهت گیری در عرصه فرهنگی در دستور کار است. گذشته از مواردی که به خاطر واکنش‌ها، شاهد عقب نشینی تاکتیکی بوده‌ایم.

وزیر سابق ارشاد تصریح کرد: لذا تغییر نام جشنواره فجر هم یکی از این سلسله اقدامات است. احتمالا دلیل این تغییر نام و حذف فجر انقلاب اسلامی از بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر، چراغ سبزی است به غربی‌ها و عناصر معاند که نشان بدهد ما هیچ جهت گیری در این جشنواره نداریم و هر فردی با هر فیلمی که علاقه داشت می‌تواند در آن حضور پیدا کند.این می‌تواند پیامدهای خاص خودش را داشته باشد.

حسینی در پایان تأکید کرد: همچنین این تغییر نام ما را یاد شعار سال ۸۸ می‌اندازد که برخی جمهوری ایرانی را در مقابل جمهوری اسلامی مطرح کردند. همه این‌ها ناشی از همان تفکری است که در آغاز این دولت مطرح شد که ما اصلا هنر ارزشی و غیرارزشی نداریم. این‌گونه اتفاقات فروع آن مبنای فکری است و چه بسا در آینده، اتفاقات دیگری به بهانه تعامل با دنیا رخ دهد.

منبع: کیهان
 
۱۳۹۴-۰۵-۳۱ ۱۳:۲۲:۱۷
تا کی فقط باید شما حرف بزنید

شما برای مردم تعین کنید چی خوبه چی بد (3131895) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۰۶:۴۸:۲۷
دفاع از ارزش های انقلاب وظیفه همه است
وظیفه نخبگان همین است و البته مردم هم که الحمد لله ثابت کرده اند همیشه در صحنه هستند نیز در پاسداری از این ارزشها خوب عمل کرده اند. (3133964) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۳۱ ۱۴:۰۱:۴۶
سرویس فرهنگی فردا- پس از افزایش انتقاد های رسانه ای به حذف نام «فجر» از بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر، حجت الله ایوبی در نامه ای به محمد سرافراز از چیزی که آن را «رویکرد تخریبی» بخش خبری بیست و سی خوانده گلایه و به پخش خبر «کذب» متهم کرده است.

به گزارش فردا در متن نامه ایوبی به سرافراز آمده است:

«جناب آقای دکتر محمد سرافراز؛ رئیس محترم سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران؛

با سلام و احترام؛

وظیفه خود می دانم از رویکرد مثبت سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران در پوشش رویدادهای سینمایی کشور به ویژه پخش بسیار بهتر تیزرهای سینمایی تشکر کنم؛ بی تردید اعتلای سینمای ایران کمک بزرگی به رسانه ملی برای انجام رسالت خطیراش،خواهد کرد.

با این وجود و به رغم میل باطنی برای پاسخگویی به شبهه افکنی های رسانه ای که هرازگاهی رخ می دهد، به دلیل اهمیت موضوع از شما درخواست می شود دستور فرمایید گزارش سراسر کذب و نادرست بخش خبری "بیست و سی" شامگاه پنجشنبه 29 مرداد با موضوع تغییر نام جشنواره فیلم فجر را جهت روشن شدن افکار عمومی تصحیح کنند؛ البته این نخستین بار نیست که این برنامه با رویکردی تخریبی موجب تشویش افکار عمومی نسبت به برنامه های سازمان سینمایی شده است.

در برنامه یادشده این گونه تصریح شده که دیگر جشنواره فیلمی به نام فجر وجود نخواهد داشت به زعم تحلیل گر برنامه در جمع بندی نهایی خود از اینکه نام فجر از سینمایی که در خور نام انقلاب اسلامی نیست، برداشته شده، اظهار خوشوقتی کرده است. این برنامه علاوه بر نشر خبر کذب، سینمای پرافتخار کشور را که مورد حمایت بی دریغ مقام معظم رهبری است در مقابل ارزش های اسلامی و انقلابی قرار داده است.

به زودی مقرارات جشنواره فیلم فجر از سوی دبیر محترم این جشنواره اعلام و سیمرغ های سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر نه تنها در تهران و استان های مختلف بلکه برای نخستین بار در شماری از کشورهای جهان همزمان با دهه جشن های پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به پرواز درخواهد آمد و زود باشد که آفتاب آید دلیل آفتاب. و زود باشد که این حقیقت بر همگان آشکار شود. اما سرمایه بزرگ رسانه ملی که همان اعتماد مخاطبین است چه خواهد شد؟ آیا شایسته است که فردی یا گروهی برای منفعتی گذارا و سیاسی سرمایه بزرگ اعتمادملی را مخدوش کند؟ با شناختی که از جنابعالی وجود دارد یقین می دانیم که آنچه روی داده بیرون از خواست و اراده سازنده شماست. امید که با دستور فوری شما آب رفته به جوی بازگردد.

موفقیت های روزافزون تان را از خدواند بزرگ خواستارم.

با احترام؛حجت الله ایوبی» (3132136) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۵-۳۱ ۱۶:۵۷:۵۵
اقای حسینی این کشور فقط متعلق به شما و افرادی همسو با افکار شما نیست بلکه این کشور متعلق به تمام افرادی است که در ان بدنیا امده اند و یا پدر و مادر ایرانی دارند. (3132680) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.