نظر منتشر شده
۲۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 294771
دو پیشنهاد برای بحران مالی واحدهای کوچک دانشگاه آزاد اسلامی
بخش تعاملی الف - محمدعلی آتش سودا
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۳


روی سخنم با مسئولان محترم دانشگاه آزاد اسلامی و به ویژه ریاست محترم آن دکتر حمید میرزاده است. پیش از این نیز از طریق ایمیل و یکی از معاونت‌های دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت آنچه که هم‌اکنون در این نامه‌ عرض می‌کنم خدمت ایشان نامه نوشته‌ام و حقیقتا نمی‌دانم که سرنوشت آن نامه‌ها به کجا انجامیده است و از این روست که اقدام به نوشتن این نامه‌ی سرگشاده کردم.

بنده عضو هیات علمی واحد فسا هستم. امروز که این نامه بدان مورخ است (۸/۶/۹۴) هنوز حقوق مردادماه این واحد پرداخته نشده و متاسفانه این چندمین بار است که در یک سال اخیر پرداخت حقوق اساتید و کارمندان این واحد با تاخیر همراه شده است. باری غرض از نگارش نامه‌ی حاضر گله و شکایت از فرد یا مسئول خاصی نیست. هدف اصلی نگارنده در واقع طرح بحران مالی‌ای است که در حال حاضر گریبانگیر واحد فسا و احتمالا برخی دیگر از واحدهای دانشگاهی کم‌بنیه شده است. مشکلات مالی که قبلا فقط شامل اختلال در پرداخت حق‌التدریس و طرح‌های تحقیقاتی و تشویقی مقالات و حق‌الزحمه‌ی پایان‌نامه ها می‌شد، اکنون به پرداخت حقوق ماهیانه‌ی اساتید و کارمندان رسیده است و ظاهرا مسئولان فعلی واحد فسا نیز از حل این بحران مالی ناتوان و درمانده‌اند و بعضا به گونه‌ای رفتار می‌کنند که اعضای هیات علمی و کارمندان باید از بابت پرداخت همین اندک مقرری ماهیانه نیز منت‌پذیر آنان باشند.

شاید با خواندن نامه‌های پیشین نگارنده (اگر به دست مسئولان رسیده باشد) و آنچه که در سطور پیشین نوشتم، برای ایشان این سوال پیش آمده باشد که: «آیا تاخیری چندروزه در پرداخت حقوق اساتید می‌تواند معیشت آنان را با مشکل مواجه کند؟» متاسفانه پاسخ این پرسش مثبت است. واقعیت این است که ضعف بنیه‌ی مالی دانشگاه و در نتیجه ناتوانی از پرداخت حق‌الزحمه‌ی طرح‌های پژوهشی و حق‌الزحمه‌ی پایان‌نامه‌ها و تشویقی مقالات، باعث شده که بسیاری از اساتید این واحد از چند سال پیش کلا قید کارهای پژوهشی را بزنند و دلخوش به حقوق ماهیانه‌ی خود و استمرار آن باشند.

در واقع این دسته اساتید که می‌دانم تعداد آنان در واحدهای دیگر نیز کم‌ نیست اما از سر شرم زبان بسته و به انتظار اقدامات مسئولان نشسته‌اند، جز همین حقوق ماهیانه درآمدی برای گذران زندگی ندارند. امیدوارم مسئولان محترم توجه داشته باشند که نوشتن این نامه برای نگارنده نیز چندان آسان نبوده، اما به قول شاعر کار دل به جان رسیده و کارد به استخوان.

متاسفانه باید پذیرفت که ضرباتی که دولت پیشین بر پیکر دانشگاه آزاد اسلامی وارد کرده است کاری و اثرگذار بوده و حداقل این که اقدامات لجوجانه‌ی دولت پیشین ادامه‌ی حیات واحدهای کوچکی مثل واحد فسا را با خطر مواجه کرده است. اکنون و با پذیرفتن واقعیت پیش‌گفته، بجاست که ریاست محترم دانشگاه با یاری هیات امنای محترم و سایر مسئولان دلسوز و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی، چاره‌ای اساسی برای حل این بحران بیندیشند و چه زمانی بهتر از اکنون که مسئولان دولتی از سر تخاصم و ستیز به مجموعه‌ی دانشگاه آزاد نمی‌نگرند و احیانا مسئولان مربوطه را در بهبود وضعیت مجموعه‌ای که زمینه‌ی اشتغال هزاران نیروی متخصص را فراهم کرده است همراهی خواهند کرد. نگارنده‌ی این سطور به نوبه‌ی خود دو پیشنهاد را که برای برون‌رفت واحدهای کوچک دانشگاه آزاد اسلامی از وضعیت حاضر به ذهنش می‌رسد، به عرض می‌رساند و امیدوار است که مسئولین محترم دانشگاه با نظرخواهی از افراد دانسته و بایسته‌ای که صلاحیت و تعهد لازم را دارا هستند، بتوانند برای حل مشکلات مالی واحدهایی چون واحد فسا اقدامی اساسی بکنند.

۱-به عنوان فردی که بیست سال سابقه‌ی همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان عضو هیات علمی را دارد، باید بگویم که بسیاری از بخشنامه‌ها و نامه‌های سازمان مرکزی فقط و فقط بر اساس اقتضائات و شرایط واحدهایی صادر و نوشته می‌شود که تعداد زیادی دانشجو و بنیه‌ی مالی بالایی دارند. طبیعی است که وقتی دانشگاهی فاقد استطاعت مالی باشد، اختصاص و تعیین درصدهایی خاص از درآمد آن دانشگاه برای طرح‌های پژوهشی و تشویقی مقالات از طریق بخشنامه بیهوده است.

بهتر است که در کنار صدور بخشنامه‌های خاص واحدهای توانمند (که البته برای خود آنان مفید و سازنده است) از اجبار واحدهای کوچک به اجرای بخشنامه‌هایی که فقط هزینه‌های مالی را افزایش می‌دهند و با واقعیت‌های اقتصادی آنها همخوانی ندارند، پرهیز و در عوض تصمیماتی درخور برای تقویت توان آن‌ها اتخاذ شود. در این مسیر حمایت مالی سازمان مرکزی از انجام فعالیت‌های اقتصادی متناسب با توانایی‌های هر واحد، می‌تواند نتیجه‌بخش باشد. برای نظارت بر این کار می‌توان از مشاورت افرادی از واحدهای درگیر بحران مالی استفاده کرد.

۲-اخیرا بخشنامه‌ای برای بازنشستگی پیش از موعد کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده است. به نظر می‌رسد با توجه به وضعیت مالی موجود در دانشگاه‌های کوچک، لازم باشد شمول این بخشنامه به اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نیز تسری یابد تا اساتیدی که مایلند بتوانند با رعایت شرایط همان بخشنامه خود را بازنشسته کنند.

شاید در وهله‌ی اول این تصمیم مخالف چشم‌اندازهای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی در جذب هیات علمی و افزایش تعداد آنان به نظر برسد، اما باید گفت که در حال حاضر بسیاری از استادان از شرایط هیات علمی بودن فقط نام آن را یدک می‌کشند و به جای پرداختن به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، نگران پرداختن حقوق ماهیانه و آینده‌ی شغلی خود هستند. نتیجه این که بهتر است با تصمیمی درخور بخشی از بار مالی واحدهای دانشگاهی برداشته شود تا شرایط برای ادامه‌ی حیات بقیه‌ی مجموعه فراهم گردد.

در پایان برای ریاست محترم دانشگاه و هیات امنای محترم مجموعه‌ی دانشگاه آزاد اسلامی توفیق الهی را آرزو می‌کنم و امیدوارم که با درایت و تدبیر ایشان و سایر مسئولان دلسوز و متعهد دانشگاه مشکلات پیش‌گفته به نحوی شایسته و بایسته برطرف شود.

با سپاس فراوان
دکتر محمدعلی آتش‌سودا
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فسا
 
کلمات کلیدی : محمدعلی آتش سودا
 
دکتر میثاق- هیات علمی تبریز
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۰:۳۳:۴۶
با سلام به خدمت استاد گرامی. به نظر اینجانب بهتر بود که این پیشنهادها را به رییس محترم دانشگاه آقای میرزاده ارائه می کردید تا بررسی شود. حالا من نمی دانم مطرح کردن این مساله در سایت خبری چه حسنی دارد. مسلما رییس واحد فسا با مدیران رده بالای دانشگاه در ارتباط هستند و ایشان می تواند پیگیر مطالبات کارکنان و اساتید واحد فسا بشود. (3186142) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۰:۵۷:۴۷
آقای دکتر، جالب اینکه من و شما باید مالیات بدهیم، آنوقت عضو هیات علمی دانشگاه دولتی برود فرصت مطالعاتی!! (3186197) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۲:۰۲:۰۹
بهترین راه بازنشستگی اساتید- البته با مدرک علمی معتبر - و تعطیلی دانشگاه آزاد است.
ادارات از نگهبان تا منشی و ... همه به یمن دانشگاه ازاد و علمی کاربردی فوق لیسانس و جدیدا دکترا شدند. بدون اینکه ذره ای از علم بهره برده باشند علاوه بر این موجب ضایع شدن حق کسانی که سالها درس و خوانده و از بهترین دانشگاهها فارغ التحصیل شده ، گشته اند (3186393) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۲:۲۴:۵۳
الان هر شهرستان کوچکی هم میبینی یک دانشگاه دولتی (غیر پیام نور)غیر از مرکز استان زده.
همه شهرستانهای مازندران خوزستان خصوصا یک دانشگاه دولتی دارند امل رامسر مراغه مرند رامهرمز هویزه بهبهان خرمشهر

همه اش هم بخاطر لابی نماینده های مجلسه
چرا بودجه عمومی کشور باید صرف دانشگاه دولتی زدن در شهرهتی غیر مرکز استان بشه وقتی پیام نور ازاد هست چشم همچشمیه؟

این دانشگاههای دولتی شهرهای کوچک هم باید تعطیل و ساختمانهایش فروخته شود (3186461) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۲:۴۲:۲۱
كجاي كاري عزيز ما كه يك ماه حقوق نگرفتيم
تازه حقوقم ذره ذره بمون ميدن مثل گدا ها
كسي هم نيست كه يك تصميم درست بگيرد
البته در واحد ما سوء مديريت باعث اين بحران شد كه همچنان مدير آن در جاي خود براي تعطيلي واحد تلاش مي كند (3186510) (alef-13)
 
گنجی
۱۳۹۴-۰۶-۲۳ ۱۳:۰۳:۰۸
جناب دکتر محترم

شما باید به آن کسانی اعتراض کنید که مثل پرورش قارچ دانشگاه آزاد را مثل رستوران های زنجیره ای در هر کوی و برزن توسعه دادند و به تنها چیزی که فکر نکردند علم و دانشگاه و پژوهش و امثالهم می باشد


نه دولت قبل و نه هیچ دولت دیگری زورش به دانشگاه آزاد نرسیده و نخواهد رسید و فعلا مشکل شما این است که شهریه های نجومی تان سر به فلک می زند و پرداخت آن بجز با فروش خانه و زندگی و ده ها وام امکان ندارد


و مشکل دیگر این است که دانش آموزان کشور تعدادشان کاسته شده است و اگر شما توقع دارید از خارج باید دانشجو وارد کنیم یا مثل سران و تاسیس کنندگان دانشگاه بگویید که فارغ التحصیلان 4 سال دیگر هم در دانشگاه مشغول باشند و به آنها مدرک ضمیمه ای خواهیم داد


و بالاخره کارکرد دانشگاه آزاد خود بدترین ضد تبلیغ برای آن می باشد درست است که تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه ازاد پیشرفت کردند ولی همه اذعان دارند که پیشرفت آنها بخاطر تلاش های فردی خودشان بوده است و غالب دانشگاه آزاد کسانی را پرورش داده اند که از علم سهم زیادی از دانشگاه نصیب شان نشده است و با این موضوع همه مردم دنیا آگاهی داشته و ظنزهایی نیز برای آن در برد بین المللی پخش شده است

استاد محترم باید توضیح بدهند که دولت قبل چه نقشی در این مصایب پیش آمده توسط دانشگاه آزاد داشته اند (3186574) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۰:۰۲:۰۷
نه دانشگاه دولتی در هر شهر کوچکی زدند؟ده؟پیام نورش بماند. در مراکز استان هم مد شده یک دانشگاه صنعتی هم بزنند
نه ظرغیت کارشناسی ارشد دولتی شد ۴۰ نفر روزانه دولتی

یک نگاه کن دانشگاه صنعتی هویژه دانشگاه صنعتی بهبهان خرمشهر و ..
ساری امل بابل و ....
چرا باید بدلیل فشار نماینده از بودجه ملی دانشگاه دولتی در هر شهر وده کوره بزنند وقتی بخش خصوصی هست؟ (3188238) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۱:۴۴:۲۱
متاسفانه کسانی که ور سازمان مرکزی ور تهران و ور قصر عاج خود نشسته اند فقط به فکر کارهایی سیاسی خود هستند وگرنه پرداخت حقوق همه واحدها را متمرکز می کردند تا مشکل واحدها کوچک هم حل شود (3188374) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۱:۵۰:۱۳
علت مشکلات این واحد فقط ضعف ریاست واحد است (3188378) (alef-3)
 
تابش
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۰۵:۳۳
دانشگاه آزاد بزرگترین ظلم را به جامعه علمی کشور و حتی خود فارغ التحصیل دانشگاه ازاد در 10 سال گذشته کرده است.
بنده در سال 80 بعد از اخذ مدرک لیسانس از دانشگاه تهران در واحد علوم و تحقیقات تهران رشته اقتصاد خواندم. در ان زمان فقط این واحد 7 دانشجو فوق لیسانس می گرفت و وسلام.ما بایستی حتی برای قبولی در این واحد تمام دروس تخصصی را بالای 80 درصد می زدیم. خوشبختانه بعد از ان در یکی از دانشگاه های دولتی درجه 1 موفق به اخذ دکتری شدم
اما الان کسانی با ضریب منفی در مقطع ارشد و دکتری دانشگاه ازاد قبول می شوند که این مرا بسیار ناراحت می کند. و الان احساس می کنم داشتن این مدرک ارشد جز سر افکندگی هیچ چیز ندارد. این مسئله مشکل زیادی در هیئت علمی شدن من بوجود اورده
الان در هر دهاتی واحد دانشگاه ازاد ارشد و دکتری با مجوز و بی مجوز باظرفیت بالا می گیرد و هنوز هم نمی خواهد بپذیرد که جمعیت دانشجو کم شده و باید بسیاری از واحدهای خود را تعطیل یا تغییر کاربری دهد .در هیچ جای دنیا حتی امریکا به همه کسانی که لیسانس می گیرند ارشد و دکترا نمی دهند.
دانشگاه های امریکا هم تلاش در جهت جذب دانشجوی خارجی دارند.
بروید ببینید چند درصد امریکایی ها مدارک ارشد یا دکتری دارند.
این مدارک حتی توازن بازار کار را بهم زده است. بطوریکه در مشاغل تکنسین که چرخه تولید و خدماتی با این مشاغل می چرخد فاقد نیروی انسانی هستیم و در عوض .....
خدا لعنت کند زراندوزی و سیاست بازی را (3188718) (alef-13)
 
نادر
۱۳۹۴-۰۶-۲۴ ۱۴:۱۵:۵۷
با سلام
من خودم هئیت علمی دانشگاه آزاد هستم.ضمن موافقت کامل با گفته های آقای دکتر آتش سودا باید بگویم که مشکل اصلی دانشگاه آزاد این است که افرادی خارج از دانشگاه آزاد برای آن تصمیم می گیرند.به تصمیم های معاونان آموزشی سابق دانشگاه آزاد(غریبی و بلندی و...)نگاه کنید ببینید چه آسیبی به دانشگاه زده اند.همین الان معاون پژوهشی شناخت و درکی از دانشگاه آزادندارد (ایشان در مصاحبه با ارگان دانشگاه بیان می کنند که تنها ارتباط ایشان قبل از معاونت با دانشگاه آـزاد این بوده که یک ترم درس دادهاند وبعد به خاطر کم بودن حق التدریس ارتباط شان را با دانشگاه قطع کرداند) و تنها چند واحد پولدار مانند نجف آباد و تهران را دیده اند،؛می خواهند برای دانشگاه تصمیم بگیرند.نتیجه معلوم است. (3189823) (alef-13)
 
معلم دانشگاه
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۲۰:۳۰:۰۶
به عنوان یک مدرس مدعو دانشگاه آزاد اسلامی تهران ضمن موافقت با این نوشته باید بگویم با کما تاسف یک بحران واقعی در راه است. در سازمان ما تمام پرسنل خدمات و شاغل در امور غیر کارشناسی کع البته همه انسانهای شریفی هم هستند در مقطع ارشد و با کمال تعجب در مقطع دکتری پذیرفته شده اند. من وقتی کارنامه دو تن از این افراد را دیدم شوکه شدم. تمام نمرات منفی و فقط در یک درس 5 درصد نمره داشت . با این حال در مقطع ارشد تهران مرکزی یا تهران شمال پذیرفته شده بود. من این افراد را چون از نزدیک می شناسم باید بگویم حتی توان نوشتن یک نامه یا گزارش ساده اداری را هم ندارند.
جدا فاجعه در راه است. آقای دکتر روحانی وجدانا به شورایعالی انقلاب فرهنگی ماموریت بدهید تمام مجوزات توسعه این دانشگاه پس از سال 1392 مورد بازنگری قرار بگیرد.... دود این کار به چشم همه می رود شک نکنید.!! (3196563) (alef-13)
 
رضانیا
۱۳۹۴-۰۷-۰۱ ۱۸:۵۸:۵۲
در دانشگاه ازاد یک شهر فردی که دانشجوی دکتری هست در مقطع دکتری تدریس می کند در واقع در خیلی از واحدها همین است بنده در سال 87 با رتبه 8دکترا رد شدم وسال بعد با رتبه 2 قبول شدم اما الان طرف با رتبه 300 دکتری قبول شده بعدش هم میگن دکترمیرزاده به تحصیلات تکمیلی خیلی اهمیت میده اخه چه اهمیتی به چه قیمتی تعداد بالای دانشجوی بیسواد استاد بی انگیزه دانشگاه بی پول و ولخرجی واحدهای برخوردار باعث افت کیفیت اموزش و مدرک گرایی شده به اساتید میگن نمره بدین که دانشجو بیاد و استاد حقوقش هم بموقع نمیگیره بنظربنده تنها راه برون رفت از این وضعیت واحدها تجمیع کامل واحدها و پرداخت متمرکز حقوق و اجتناب از انتصابات سیاسی افراد ناشایسته در پستهای مدیریتی هست حتی در صورت لزوم فروش کامل اموال مازاد واحدها (3208300) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۷-۰۳ ۰۱:۰۹:۱۵
مشکل واحد فسا فقط مدیریت ضعیف ان است. امیدواریم به زودی مشکل حل شود. (3211177) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۴ ۱۵:۵۰:۲۸
مگه حقوق دانشگاه آزادی در چه حدیه وقتی یه کارمند دانشگاه با مدرک دکتری و فوق لیسانس و لیسانس یک و پونصد می گیره برو ببین چه خبره با یه حساب سرانگشتی می تونی درآمد چند صد میلیاردی دانشگاه رو بفهمی (3214746) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۱۷:۲۷:۲۷
واحد فسا از اول مشکل ریاست داشته و بعد از مرحوم رفیعی که دلسوزان واحد را اداره می کرد بقیه روسا غیر بومی بودند و هستند و جالب است که با وجود اساتید مجرب و با تحصیلات بالا در فسا اساتید حق اتدریس را با صرف هزینه ایاب و ذهاب خوراک و... از شیراز میآورند (3220205) (alef-11)
 
آرام
۱۳۹۴-۰۷-۰۸ ۲۲:۳۲:۳۶
پیشنهاد می کنم دانشگاه آزاد شبانه راه اندازی بشه.تمام کارمندان درستکار ادارات که نمی خوان از وقت کار روزانه اداره برای ادامه تحصیل استفاده کنند مطمئنا ثبت نام خواهند کرد. نظرخواهی کنید در ادارات ببینید که همینطوره یا نه. (3228238) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۱ ۱۵:۰۶:۴۸
واحد فسا از بی تدبیری و بی مدیریتی رنج میبرد فسا با وجود داشتن هزاران تحصیل کرده واساتید مجرب و مدیر به دست رییس و مدیرانی غیر بومی و بی تجربه و کم سن وسال و دل نسوز اداره میشود که نشان از بی تدبیری و بی مدیریتی سطوح بالای مدیریتی سازمان مرکزی است. (3234387) (alef-11)
 
میثم
۱۳۹۴-۰۷-۱۶ ۰۲:۰۸:۲۹
با سلام.
جناب آقای دکتر بنده هم به عنوان عضوی از مجموعه دانشگاه آزاد و با اجازه شما بند سومی به این راه کارها اضافه میکنم تا شاید از این طریق به دست مسئولین رده بالای دانشگاه هم برسد.
3 .جناب آقای میرزاده لطفا بدون تعصبات بی مورد بر روی اعضای مثلا هیئت علمی با آنها هم همانند کارکنان رفتار نمایید .
وقتی یک عضو هیئت علمی به تعهدات خود که همانا تولید علم و پژوهش است عمل نکرده و به اعتبار و اسم هیئت علمی بودن برای خودش بنگاه های اقتصادی ایجاد کرده و هیچ گونه حس دلسوزی نسبت به علم و دانشگاه ندارد چرا باید آنچنان حمایت شوند که خدای ناکرده جز عزرائیل کس دیگری نتواند آنها را از سیستم دانشگاهی خارج کند ؟
واقعا این اعضای به چه دردی میخورند بجز آنکه با هفته ای فوقش 12 ساعت تدریس حرفهای تکراری و علم عهد بوق جامعه را نسبت به علم و دانشگاه زده می کنند که ماهیانه حداقل 3 برابر کارکنان حقوق دریافت کرده در صورتیکه اکثرا حتی علم و مدرکشان نیز از این کارکنان کمتر است؟
واقعا برای حل این بحران لطفا صادقانه این اعضای محترم که اکثرا بی مصرف هستند را از دانشگاه خارج کنید ِ
با تشکر (3245805) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۰۱ ۱۹:۱۰:۲۶
كاملاً صحيح است (3555792) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۲۱ ۲۲:۲۸:۲۲
با سلام
با کلیت ورشکستگی دانشگاه آزاد موافقم ولی این مساله از زمان دکتر جاسبی اتفاق افتاد که در هر ده کورهای یک واحد تاسیس کرد تا شاید مدت زمان بیشتری ریاست کند دولت گذشته نیز بی تقصیر نیست زیرا بدون هیچ امکاناتی پیام نور را گسترش داد وبه هرکسی که صاحب نفوذ بود مجوز غیر انتفاعی داد که بیشتر آنها در رشته های غیر تخصصی دانشجو از طریق سازمان سنجش می گرفتند مثلا رتبه 80000 ویا 100000 کنکور که درهیچ دانشگاهی حتی دوره کاردانی قبول نمیشد با انتخاب بند 7 دفترچه انتخاب رشته حداکثر پس از یک ماه ازاعلان نتایج کنکور دریک رشته مهندسی تاپ مثلا برق ویا مکانیک دریک شهر دیگر دردانشگاه غیر انتفاعی قبول میشد اکنون به موارد فوق سو مدیریت وفساد مالی وعلمی را اضافه نمایید آیا نتیجه ای بهتر حاصل میشود این تازه اول قضیه است بنظر من با مدیریت فعلی مخصوصا معاونان فعلی دانشگاه آزاد که از باند خاص هستند وسابقه انها غیر از تملق وچاپلوسی و.. مشاهده نمیشود نمی توان با بحران مقابله کرد زیرا مدیر بحران قاطع وشجاع ودلسوز ودوراندیش واز خود گذشته است که این مطلب دست کم شامل معاونین فعلی وبیشتر روسا ومعاونین واحدها نمیشود والسلام (3970751) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.