نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241553
خبر احمدی مقدم از مقابله با فساد درونی پلیس
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۶
فرمانده نیروی انتظامی گفت: با وجود اینکه دشمنان زحمت هایی را برای ما به وجود می آورند اما نمی توانند به امنیت کشور خدشه ای وارد کنند.

به گزارش مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح یکشنبه در سی و چهارمین مراسم دانش آموختگی دانشگاه علوم انتظامی اظهار داشت: مراسم دانش آموختگی در روزی برگزار می شود که میان دو واقعه ۱۷ شهریور و آغاز دفاع مقدس است. خوشبختانه در هفدهم شهریور که نقطه عطفی در انقلاب اسلامی است بند اسارت پس از سالها باز شد و استقلال و آزادی را برای کشور به ارمغان آورد ضمن اینکه در هشت سال دفاع مقدس تمامی نیروهای نظامی دلیرانه در برابر ظالمان ایستادگی کردند.

رئیس پلیس کشور بر لزوم داشتن بصیرت تاکید کرد و گفت: بصیرت مانند چراغ روشن در شب تاریک است که هدف صحیح را نشان می دهد. برای اینکه در فتنه دچار دودلی نشویم باید به زمان خود مسلط بود و دشمن را شناخت.

به گفته احمدی مقدم، ماموران نیروی انتظامی علاوه بر شجاعت و ایمان باید بصیرت نیز داشته باشند.

وی تاکید کرد: دشمن با تزویر، دروغ، قدرت رسانه ای، توان علمی و تسلط بر محیط اطلاعاتی تلاش می کند ملت را در بند خود بکشد.

احمدی مقدم تصریح کرد: دشمن ابتدا از گروهک های تروریستی حمایت کرده، آنها را تقویت کرده و سپس بدون هر گونه مجوز به بهانه برخورد با گروهک های تروریستی استقلال کشورها را لگدمال می کند، این در حالی است که دشمنان از دیکتاتورها به اسم آزادی دفاع کرده و مردمی ترین نظام ها را به بهانه آزادی مورد هجوم قرار داده و متهم می کنند.

احمدی مقدم با اعلام اینکه اقتدار لازمه بقای هر حکومتی است، افزود: بقای هر نظامی متکی بر قدرت صرف مادی نیست بلکه باید علاوه بر فکر و اندیشه، قدرت اطلاعاتی و دشمن شناسی داشته باشیم. امروز سارقان عرصه فضای مجازی و مروجان فساد و جاسوسان اطلاعاتی از زور بازو استفاده نمی کنند و با استفاده از هوش شان، مرتکب جرم می شوند. نیروی انتظامی نیز باید مسلح به دانش جدید شود چرا که اقتدار یک مفهوم چند بعدی است.

به گفته وی، امروز ایران امن ترین کشور در جزیره متلاطم منطقه است به صورتی که با وجود اینکه دشمنان زحمت هایی را برای ما می آفرینند اما نمی توانند در کشور ایجاد ناامنی کنند.

احمدی مقدم بر لزوم کارآمدی تاکید کرد و گفت: بقای هر نظامی در گرو کارآمدی و مبارزه با فساد است. امروز نیروی انتظامی در دو جبهه فساد بیرونی برای برخورد با متخلفان، تبهکاران و زیر پا گذراندگان حقوق مردم فعال است و باید بدانند که هیچکس به دلیل تبعیض نمی تواند از عدالت فرار کند.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی در حوزه فساد درونی نیز با فساد برخورد کرده و اگر نقطه ای چرکی در گوشه ای از نیروی انتظامی وجود داشته باشد آن را جراحی کرده و به اطلاع مردم می رسانیم، هیچ وقت فساد درونی را منکر نمی شویم.

احمدی مقدم در پایان خطاب به دانشجویان گفت: لباس نیروی انتظامی را برای داشتن شغل و معاش به تن نکنید چرا که این لباس برای سربازی و جانبازی است و تلاش نیروی انتظامی این است که زندگی آبرومندانه ای را برای نیروها و خانواده هایشان تامین کند.

به گزارش مهر، در این دوره ۸۵۹ افسر پسر فارغ التحصیل شدند ضمن اینکه برای سال تحصیلی جدید ۱۵۵۳ دانشجو پذیرفته شدند.
 
فرهنگ
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۲:۰۷:۴۰
بارها مسئولین نیروی انتظامی اعلام کرده اند :هیچ مامور راهنمایی ورانندگی حق ندارد برای اعمال جریمه ،رانندگان را به پای خودرو مامورین بکشاند وخود مامور باید با نهایت احترام به کنار خودرو رانندگان بیایند.درحالی که هیچ گاه این عمل انجام نمی گیرد .رانندگان باید پس از دستور توقف مثل یک مجرم به کنار مامور پلیس نشسته در ماشین آمده وبرگ جریمه خودرا دریافت کنند.هیچ نشانی از راهنمایی هم نیست .شاید اسم این اداره را اداره جریمه بگذارند بهتر باشد. (2373508) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۳۰:۴۷
با سلام. متاسفانه در ایران پیاده شدن و یا نشدن پلیس راهور از ماشین را به عنوان احترام یا بی احترامی تعبیر و تفسیر کرده اند. در صورتی که اصل مساله برای حفظ جان پلیس و توانایی واکنش سریع در برابر خطرات احتمالی می باشد. علت اینکه در کشورهای خارجی راننده حق خروج از ماشین را ندارد این است که پلیس بتواند راحت تر و با سرعت عمل بیشتر از جان خود دفاع کند چرا که کسی که پشت فرمان نشسته با محدودیت عمل بیشتری روبرو می باشد. چرا وقتی راننده خاطی پیاده شده می تواند با سهولت بیشتری دست به سوقصد نسبت به پلیس داخل خودرو بزند. کاش پلیس لااقل برای حفظ جان خود هم که شده به این مساله توجه کند. (2374175) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۰:۲۴:۵۵
احسنت دوست عزيز همه مردم از نظر پليس مجرمند مگر عكس آن ثابت شه در صورتيكه مردم تخلف كرده ولى به پابوس پليس بايد بروند (2374242) (alef-13)
 
حسین پناهی
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۳:۰۳:۴۳
بنام خدا و با سلام و تشکر خدمت شما و سدار احمدی مقدم ضمن تشکر ازایشان جهت شهامت بیان ناگفته ها از جمله آنچه در برخی مراکز معاینه فنی می گذرد درخواست میکنم سردار ترتیبی اتخاذ فرمایند که بصورت نامحسوس ناظرانی به مراکز نیروهای انتظامی ارسال فرمایند تا برخی رفتار و برخوردها را در برخی نقاط مشاهده نمایند که چگونه برخی ماموران در عوض احترام و اکرام مراجعین برخورد مینمایندو اطمینان دارند کسی جرات اعتراض ندارند. ضمناً در سایت الف مطلبی در باره زیرخاکی و دستگاههای غیرقانونی منتشر، توجه سردارمحترم را به این مطلب مهم جلب مینمایم که سرقتهای زیادی با استفاده از طلایاب از منازل صورت گرفته که امیدوارم توجه ویژه به آن داشته باشند. تبلیغات وسیعی بصورت مکتوب در سطح شهرهای شمال کشور از جمله در صومعه سرا هست که هیچ مقامی نسبت به آن عکس العملی نشان نمی دهد اما همه سنگ مردم را به سینه میزنند.آیا واقعاً هرکسی هرچه بخواهد مجاز به انجام آن هست، مورد مصرف این گونه از دستگاهها جز سرقت طلای خانمها از منازل و یا شاید زیرخاکی چیست؟ آیا ورود آن و تبلیغ آن هیچ اشکالی ندارد و آیا اگر آدرس شهر معروف "هرت" را بخواهند جایی بهتر از جامعه خودمان نیست. از سردارمحترم تقاضا دارم به این دو مطلب جداًرسیدگی فرمایند. با آرزوی توفیق هر چه بیشتر در راه حق برای ایشان و هرکه صادقانه خئمت میکند.ممنونم (2373623) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۶:۳۷:۳۴
نمیشه,اما اگه بشه چی میشه (2373966) (alef-10)
 
سالی
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۶:۵۳:۰۹
ینی چی آقا به نظر منکه رفتار مناسبه در مقابل بعضی بی ادبی های مردم ..در بعضی از کشورها ی اروپایی مردم تا پلیس راهنمایی یا هر پلیس دیگری دستور توقف ماشین را میدهد سرخودشون رو باید روی فرمون ماشین بزارن و سوویچ رو از ماشین جدا و تحویل افسر بدن حالا مقایسه کنید!!!!!! (2373988) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.