نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 224048
نمایندگان مجلس چه می خواهند بگویند؟
بخش تعاملی الف - سهیل مختاری
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : جمعه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۲
تعدادی از نمایندگان اصولگرای مجلس شورای اسلامی در این بهبوهه مذاکرات ایران و ۵+۱ و در حالی که مذاکرات به مراحل حساس خود نزدیک می شود و ارتباط مستقیم با منافع و امنیت ملی ما دارد خواهان حضور در صدا و سیما و نقد! توافق ژنو هستند.

جدای از این حدیث شریفه که معصوم فرمود :"الاعمال بالنیات" و اینکه نیت این تعداد از محترمین مجلس برای نقد توافق ژنو چه می باشد؟ و ما نیز فرض را بر این قرار می دهیم که این بزرگان نه در فکر منافغ خود بلکه در پی منافع ملی هستند،حال سوال اصلی این است که آیا همین نمایندگان محترم مجلس نهم و قبل ترها هشتم که خواهان نقد مذاکرات آن هم نه در سایت ها و روزنامه ها بلکه در صداوسیما هستند، چنین حقی را برای سایر گروه های سیاسی و حتی افراد مستقل، در طی هشت سال حکومت مطلق خود بر تمام ارکان نظام قائل بوده اند یا خیر؟

به عنوان یک شهروند جمهوری اسلامی اعلام می کنم که این حق نقد (که نقد تقوای سیاست است) را اصولگرایان نه تنها به مردم و گروه های سیاسی دیگر بلکه حتی به اصولگرایان معتدلی چون علی مطهری و احمد توکلی نیز نداده اند. در مناظرات نیز محسن رضایی و دکتر ولایتی لب به نقد اصولگرایانی چون جلیلی و حدادعادل گشودند که "مذاکرات فقط خواندن بیانیه و گذاشتن قرار بعدی نیست"!

حال که دولت دکتر روحانی با حمایت رسمی بیست میلیون نفری و غیر رسمی هفت و چند میلیون نفری ملت بزرگ ایران و با نظارت رهبری معظم انقلاب پای به این میدان حساس بین المللی نهاده اند و تا بحال نیز به نقل از دکتر عراقچی قریب به ۲/۴۰۰میلیارد دلار از دارایی های بلوکه شده ایران را حسب وظیفه و تکلیف آزاد کرده اند عده ای بر طبل نقدی می کوبند که خود هشت سال خورشیدی راه را بر آن بسته بودند.

با این حال رد چنین درخواست هایی از جانب صداوسیما نه بخاطر منافع ملی بلکه به این علت است که راه را برای نقد هشت سال گذشته باز می کند و این بار اصولگرایی چون مهندس ضرغامی اجازه نقد هشت سال گذشته را نمی دهد!
۱۳۹۳/۰۱/۱۰ ۰۸:۴۶
 
 
کلمات کلیدی : سهیل مختاری
 
نجوا کنگان
۱۳۹۳-۰۲-۰۵ ۱۰:۱۲:۴۸
مجله « نیویورکر » آمریکا » گزارش می دهد:حکم برجسته قضائی در ایالات متحده : حق دروغ گفتن برای سیاستمداران چیزی مانند رفتن به کلیسا ست

حکم برجسته قضائی در ایالات متحده آمریکا : دروغ گفتن برای سیاستمداران یک "حق" است چیزی مانند رفتن به کلیسا .

حكم تاریخی فی الولایات المتحدة : الكذب حق للسیاسیین وعقیدة كالذهاب الى الكنیسة
جمعه، آوریل 24 / آوریل 2014




حکم برجسته قضائی در ایالات متحده : حق دروغ گفتن برای سیاستمداران چیزی مانند رفتن به کلیساست

« قانون اساسی آمریکا از حقوق سیاستمداران دروغ گو ، دفاع می کند. چون به بیان ایمان خود پرداخته است » !.. براین پایه ، دیوان عالی آن کشور در روز سه شنبه گذشته براین حکم ابرام کرد.



مجله « نیویورکر » آمریکا » گزارش می دهد: دیوان عالی کشور این قانون را که در ایالت اوهایو به تصویب رسید ه مبنی بر عدم مجازات سیاستمداران دروغ گو حتی در صورتی که در آگهی های خود در طول مبارزات انتخاباتی مرتکب شوند. را با این عنوان دقیق اعلام کرده است " دادگاه : " هر گونه تلاش برای محدود کردن و یا مجازات سیاستمدار برای دروغ گوئی تخطی از آموزه های قانون اساسی بوده واین رویه متعارفی است که از سوی سیاستمداران برای چندین دهه انجام شده است. " بنابراین تخلف محسوب نمی شود.



با اعلام این حکم ، سیاستمداران هر دو حزب عمده در ایالات متحده ، حزب جمهوری خواه و حزب دموکرات با ستایش واستبقال از آن .... این حکم را تاریخی نامیدند . و بسیاری از آنها گفتند که تائید به کارگیری دروغ گوئی توسط سیاستمداران "حقی" بوده که پیش ازاین باید اتفاق می افتاده است و به این موضوع باید مدت ها قبل اعتراف می شد که مقداری در رسیدگی به آن تاخیر افتاده است .



این دادگاه، در جلسه ای با پنج رای به نست یک به چهار این حکم را صادر کرده است. قاضی جان رابرتز که یکی از دست اندر کاران صدور این حکم پشتیبانی از سیاستمداران دروغگو را پیگیری و صادر کرده می گوید: " این حقی عقیدتی برای سیاستمداران است تنها تفاوت این با سایر اعتقادات این است که آنها به این اعتقاد (دروغگوئی) هفت روز هفته عمل می کنند و، د(روغ گفتن مانند مراسم به طور کامل مذهبی مانند رفتن به کلیسا یا کنیسه است " که این عمل را فقط یک روز در هفته انجام می دهند.



یکی از کاربران با مورد انتقاد قرار دادن این تصمیم ، گفت: « این که دادگاه ظاهرا دچار اشتباه در فهم تصویر " آن زن چشم بسته " ، که (میزان) و ترازوی عدالت را در دست دارد. بدیهی است که آنها درک نکرده اند که قانون اساسی برای حفاظت و دفاع از حقوق اساسی مردم است و نه برای تامین منافع گروه ها و نهادهای سیاسی » . تهیه وترجمه : عبدالمجید اورا




ادامـــه ی مـطــلــب

نظرات (1)

لینک ثابت - نوشته شده توسط عبدالمجید اورا در جمعه 5 اردیبهشت 1393 ساعت 08:05 ق.ظ

طبقه بندی: خبر، (2102860) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۵ ۱۰:۵۸:۵۲
این نمایندگان با اهمال کاری و سیاسی بازی قوه قضاییه در وصعیت فعلی کشور سهمیم هستند و متاسفانه طلبکار هم هستند (2102938) (alef-10)