نظر منتشر شده
۱۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 261920
ایرانی ها سالانه ۵۳۰ هزار میلیارد تومان مالیات نمی دهند
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۹
رییس سازمان امور مالیاتی گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده امکان مدیریت ۶۰ تا ۷۰ درصد فرار مالیاتی را خواهیم داشت.

به گزارش ایرنا؛علی عسگری روز یکشنبه در حاشیه نشست مشترک مقامات عالی قضایی و مسئولان سازمان مالیاتی در گفت و گو با خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی در خصوص رقم فرار مالیاتی در کشور، گفت: براساس مطالعات انجام شده حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی از پرداخت مالیات فرار می کنند که اگر این منابع را براساس قیمت جاری محاسبه کنیم، هزار میلیارد تومان از تولید ناخالص داخلی کشور که معادله ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است فرار مالیاتی داریم اما اگر این رقم را به قیمت ثابت محاسبه نماییم، بعنوان مثال ۵۳۰ هزار میلیارد تومان و حدود یک چهارم این عدد می شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: آن چیزی که در خصوص فرار مالیاتی واقعیت دارد این است که حجم فرار مالیاتی در اقتصاد کشور چه از نوع قاچاق و فعالیت های غیرقانونی و چه از نوع فعالیت قانونی که دارای کتمان است، حجم بسیار بالایی است و کشور باید در این زمینه بصورت جدی تر عمل کند.

او در پاسخ به پرسشی در خصوص قانون تصویب شده در مجلس شورای اسلامی و تاثیر آن بر کاهش فرار مالیاتی، گفت: در هیچ اقتصادی فرار مالیاتی صفر نیست و در کشورهای توسعه یافته نیز که به همه ابزارها دسترسی دارند، باز هم فرار مالیاتی وجود دارد اما موضوع این است که باید این فرار به حداقل کاهش یابد.

عسگری گفت: فرض بر این است که می شود با ابزارها و امکانات موجود درکشور و همکاری قوا با یکدیگر ۶۰ تا ۷۰ درصد فرار مالیاتی را مدیریت و کنترل کنیم، هرچند بخشی نیز به لحاظ ترفندهایی که مودیان می زنند و در همه اقتصادها وجود دارد، باید شناسایی شوند و با آنها برخورد لازم صورت گیرد.

معاون وزیر امور اقصادی و دارایی درباره درآمدی های مالیاتی امسال نیز گفت: از ابتدای سال تاکنون از مجموع ۵۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده در این بخش ۹۶ درصد آن تا ۱۱ ماهه سال جاری محقق شده است. سال آینده نیز حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی پیش بینی کرده ایم که امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته به این رقم دست یابیم.

رییس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به پرسشی در خصوص چگونگی بهره گیری از اطلاعات بانکی برای دریافت مالیات، گفت: فردی که در کشور تسهیلات و امکاناتی را برای فعالیت اقتصادی دریافت می کند، باید اطلاعات آن را به نظام مالیاتی ارائه کند و البته نظام مالیاتی هم اکنون به بخشی از این اطلاعات دسترسی دارد ولی موضوع این است که در آینده اطلاعات نظام مند می شود و این طور نیست که در سال های آتی بعنوان مثال ۱۰ نفر اطلاعات ارائه دهند و ۵ نفر دیگر از ارائه اطلاعات سرباز زنند. برهمین اساس اطلاعات تمام افرادی که از امکانات استفاده می کنند بصورت نظام مند دریافت خواهد شد و در تشخیص مالیات از آنها استفاده خواهیم کرد.

معاون وزیر اقتصاد در پاسخ به پرسشی در خصوص دریافت مالیات از ال.سی (گشایش اعتبار) نیز گفت: سازمان امور مالیاتی از ال.سی ها مالیات دریافت نمی کند بلکه از آن برای تشخیص میزان مالیات بهره گیری می کند.

او ادامه داد: بعنوان مثال فردی که از بانک تسهیلات، یا ضمانت نامه و یا ارزی را برای واردات دریافت می کند، مشخص است که میزان فعالیت این فرد در اقتصاد چه میزان است. فردی که ده میلیون دلار ارز دریافت می کند با فردی که دو میلیون دلار ارز می گیرد، تعیین کننده میزان فعالیت وی در اقتصاد است، بنابراین سازمان امور مالیاتی این ارقام را با میزان ابرازی ها بررسی می کند که باید این ارقام با یکدیگر همخوانی داشته باشد.

به گفته وی از باب کنترل فعالیت فرد و تشخیص درآمد از اطلاعات مربوط به ال.سی استفاده می کنیم.

معاون وزیر اقتصاد درباره افزایش میزان مالیات ها، گفت: در سال آینده حدود ۲۸ درصد درآمدهای مالیاتی نسبت به امسال افزایش می یابد اما این افزایش از محل رشد نرخ مالیاتی و قرار نیست از اشخاص حقوقی که زیان می کنند مالیات دریافت کنیم ضمن آنکه سازمان مالیاتی از زیان مالیات نمی گیرد بلکه تنها از سود مالیات دریافت می کند.

به گفته او، البته فردی که از اشخاص غیرحقوقی که به درآمدی دست یافته بعد از معافیت باید مالیات درآمد را پرداخت کند قرار نیست نرخ مالیات را افزایش دهد بلکه از طریق شناسایی و ارزیابی های مناسب در سازمان مالیاتی از او مالیات دریافت می شود.

او گفت: سازمان مالیاتی از اطلاعات مربوط به تسهیلات و ضمانت نامه ها برای دریافت اطلاعات استفاده می کند و فعلا لازم نیست وارد سایر اطلاعات شویم البته اطلاعات مربوط به معاملات، قراردادها، تجارت خارجی، بیمه ها و بورس در بخش کالایی مورد استفاده قرار می گیرد.


او درباره چرایی عدم دریافت مالیات در مجموع درآمد نیز گفت: لازمه دریافت این مالیات داشتن اطلاعات لازم است و از آنجا که تاکنون نتوانستیم این بستر سازی را انجام دهیم عملا پیاده کردن مالیات بر مجموع درآمد عملی نشده است.
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۵:۳۰:۴۳
خوب کاری میکنند (2713923) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۵:۳۳:۱۱
واله ما کارمندان قبل از دریافت حقوق، شیتیل دولت(مالیات) رو می پردازیم
حالا دولت زورش به بازاری ها و طلافروش ها و .. نمیرسه و یا نمی خواد برسه تقصیر خودشه (2713933) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۵:۴۷:۵۹
به خاطر اینکه اقتصاد نا سالمه و ماموران اداره مالیات رشوه می گیرند. به من ضمانت جانی بدهید تا ثابت کنم. (2713981) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۵:۵۰:۳۲
وقتى اقتصاد كشور ٨٥ درصد دولتى است معلوم است كه ماليات نميدهند !! برويد سراغ ان اقتصاد بنيادى و نهادى و دولتى و نيمه دولتى و پنهانى (2713989) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۶:۰۶:۲۳
چرا مالیات نمیدهند ؟ چون دولتها از کیسه خلیفه(نفت) مصرف میکنند.فعلا قیمت نفت سقوط کرد بحث مالیات داغ است قیمت نفت بالابرود مالیات هم فراموش میشود. (2714040) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۷:۱۸:۲۴
اینم یکی دیگر از حرفهای بی حساب از اقایی که حدود 30 سال رییس اداره مالیه کشور است مرد حسابی اگر بخواهی از ملت ایران مثال ۵۳۰ هزار میلیارد تومان مالیات 20% بگیری باید درامد سرانه خانوار ایرانی را تا 150 میلیون تومان برسانی که 20% بشود 30 میلیون تومان بعدا از 18 میلیون خانوار بگیری تا بشود 540 هزار میلیارد 18/000/000 ضربدر 30/000/000 می شود 540/000/000/000/000 آیا این حساب درست نیست (2714220) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۸:۲۸:۱۶
کل تولید ناخالص ایران حدود 660 هزار میلیارده چطور 580 هزلر میلیارد مالیات نمی دن یعنی 90 درصد تولید و خدمات مشمول مالیات میشه ضمن اینکه مایات در ازای خدمات واله هر اداره و سازمانی میری کلی پول و عوارض و فیش و غیره حتی فتوکپی فرمهای مورد نیاز رو هم از ارباب رجوع می گیرن همین کلانتریها یه نمونش اول که میری برگه احضاره رو میده میگه از رو ش 5 تا فتوکپی بگیر (2714397) (alef-10)
 
الف ر
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۹:۳۲:۴۵
آقای عسگری اگر مردم مالیات نمی دهند نه اینکه همه شون از پرداخت مالیات فراری هستند سری به هیئت خل اختلافتون بزنید کسی گوشش بدهکار به حرف حساب نیست به خاطر بی عدالتی است که مردم از دادن مالیات امتناع میکنند شما این کمیسیون ها را مستقل کنید آن وقت متوجه میشوید البته شما اینکاره نبودید نمی دونید چه خبر (2714551) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۹:۳۳:۱۱
انهایی که مالیات نمی دهند صددرصد ازمایه دارها هستنند که ککشان هم نمی گزدوالابقیه اقشارجامعه خصوصا کم درامدها بامیل ورغبت مالیات می دهند (2714552) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۹:۴۴:۰۷
وقتی مامور دارایی میاد میگه مالیات شما ده میلیون تومن میشه دو ت من به من بدید 4 تومن بنویسم چرا باید مالیات داد . بعدشم این همه اختلاس و دزدی آقایان را میشنویم چرا باید مالیات بدهیم .یه کم به مردم خدمت کنید بعد روتون بشه مالیات بخواید . چه رویی دارید والله . (2714575) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۱۹:۵۴:۴۶
چرا خبر را جهت دار درج کرده وگناه را گردن ملت معصوم ومظلوم می اندازید ؟؟ طی 30سال کارمند بودن قبل از دریافت حقوق مالیاتمان را داده ایم ..2سال است که مغازه باز کرده ام وپارسال بعداز 7ماه از شروع کارم یک فیش مالیات دریافت کردم که گفتند مالیات بر درامد است که صاحب مغازه برای تسویه حساب اورده بود گفتم مالیات بر درامد کسب نشده هم مگر داریم ؟ گفت دارائی این حرفها تو گوشش نمی رود . خبرتان را اینجوری اصلاح کنید .... درایران افرادی که به مقامات دولتی وحکومتی ربط دارند وبعضی ها که راه حل رشوه دادن وزدو بند را بلد هستند فلان قدر مالیات را نمی دهند . وبیخود به مردم معصوم تهمت فراراز مالیات نزنید . (2714599) (alef-10)
 
مردم
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۲۱:۰۹:۳۰
آخی خدا بداد کارمند و کارگر جماعت برسه
یک ماه باید بره سر کار به امید حقوق آخر برج یه سال به امید افزایش حقوق اول سال البته با هزارتا منت
با التماس با اضافه کاری بتونه حقوقشه بکشه بالا
اخر ماه فیش حقوقیشو که میگیره کلی مالیاتم ازش کم شده
باشه مالیات قانونه
ولی فقط برا قشر حقوق بگیر؟
چرا شغل آزادها و کاسبا و .... به راحتی باید این قانونو دور بزنن
طلا فروشه برای حساب مشتری از کارت خونه مغازه خودش استفاده نمیکنه میره پای عابر بانک که ارزش افزوده و .... نده
سر سال هم که میشه میرن ازمان ننه من غریبم بازی در میارنو صغری کبری میچینن
که یا تخفیف بگیرن یا معاف بشن
خداییش ظلمه بیعدالتیه (2714793) (alef-10)
 
بیات
۱۳۹۳-۱۲-۱۰ ۲۲:۳۵:۰۹
مردم باید اصلا مالیات ندهند مگر دولت برای مردم چه کار کرده است برای اختلاس کننده ها مالیات می گیرند (2714977) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۱ ۱۲:۱۵:۲۸
ماليات براى كشورهايى است كه نفت ندارند و گاز ندارند و اينهمه منابع ندارند ما اينها را داريم ٨٠٠ ميليارد درامد ارزى هم بود ماليات ارزش افزوده هم گرفتند و اين مردم را فقير تر كردند براى چه بايد ماليات داد براى بيكارى جوانانمان براى وجود اپارتمانهاى مترى ٣٠ مليون تومان براى چه براى اين شكافى كه بوجد اورديد !! برويد ماليات را از پاساژ سازها از زمين خوارها از اين شركتهاى بالاى شهر از رستورانهاى با منوى هرنفر صد هزار تومان از تورهاى خارجى بيست مليونى بستانيد از بنيادها و آستانهاى مختلف از نهادهاى نظامى و انتظامى وارد شده در اقتصاد كشور از ستادهاى احرايى و اينجور چيزها كه بيش از ٨٠ درصد اقتصاد را قبضه كرده اند بستانيد (2716019) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.