توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 343965
مخالف با کلیات بودجه ۹۵: دولت در بودجه۹۵ تنها به تکرار مکررات پرداخته است
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۰
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت درلایحه ارائه شده به مجلس بدون در نظر گرفتن آنچه که قابل تحقق است به تکرار مکررات پرداخته است در صورتی که بودجه باید به صورت تکاملی ارائه شود.

به گزارش خانه ملت، سید محمدحسین میرمحمدی درنشست علنی امروز (یکشنبه ۲۲ فروردین) مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف کلیات لایحه بودجه سال ۹۵ کل کشور گفت: در بررسی گزارش لایحه بودجه نخستین مطلبی که برجسته است عدم توجه به قابلیت عملیاتی شدن آن می باشد.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد بودجه سال ۹۵ تکرار فرضیات بودجه سال ۹۴است. دراین لایحه بدون درنظر گرفتن آنچه که قابلیت تحقق دارد، اعداد و ارقام تکرارشده است. تکرار مکررات بدون در نظر گرفتن واقعیات موجب ضربه خوردن اقتصاد کشور می شود.

وی تصریح کرد: بودجه باید به صورت تکاملی تدوین شود نه اینکه تکرار مکررات صورت بگیرد. دولت در تدوین لایحه بودجه باید اولویت بندی مسائل مختلف مدنظر داشته باشد. اقتصاد مقاومتی رویکردی است که باید در بودجه ارائه شده لحاظ می شد، اما دولت در این موضوع غفلت کرده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: درلایحه بودجه سال ۹۵ موضوعات مختلفی مورد توجه قرار نگرفته است. به عنوان نمونه در سال گذشته ۸۵ درصد بودجه مورد نیاز توسعه اقتصادی از صندوق توعه ملی به عنوان کمک بلاعوض ارائه شده بود اما این مبلغ در بودجه به عنوان وام در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: دولت کاهش بودجه وزارتخانه ها و نهادهای دولتی را لحاظ نکرده است و تنها براساس درآمدهای مالیاتی بودجه مورد نیاز خود را لحاظ نموده است. در شرایط رکود اقتصادی قطعاً درآمدهای مالیاتی محقق نخواهد شد. دولت اگر هزینه های جاری خود را کاهش دهد، می تواند دخل و خرج خود را افزایش دهد.

میرمحمدی افزود: رویکرد بودجه سال ۹۵ براساس اقدام و عمل با توجه به اقتصاد مقاومتی نیست. دولت مسائل بخش کشاورزی و صنایع را درنظر نگرفته است و مسئله اشتغال مورد غفلت قرار گرفته است. توجه به سرمایه گذاری خارجی مسئله قابل اتکایی نیست؛ بررسی آمارنشان می دهد که میزان انتظار دولت در رابطه با سرمایه گذاری خارجی قابل تحقق نخواهد بود./
 
کلمات کلیدی : بودجه95
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.