نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 242704
از روستای آب‌های اسیدی چه خبر؟ ‌
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۸
‌روستای "فرخ‌آباد" که سال‌ها از زایش آب‌های اسیدی رنج می‌برد، با جابجایی جانی تازه گرفته و بوی زندگی در آن به مشام می‌رسد.

به گزارش ایسنا روستای فرخ آباد ازتوابع شهرستان دهلران که سالیان سال بدلیل زایش آب‌های اسیدی مردم آن مردم آن با مشکلات بهداشتی مختلف دست وپنجه نرم می‌کردند و دارای وضعیتی غیر قابل تحمل بود، این روزها بوی زندگی ‌می‌دهد. این روستا با ۱۲۵ خانوار و جمعیتی درحدود ۸۰۰ نفر در سال ۷۲ براساس برنامه دولت ایجاد شد و مردمی که پیشه اصلی آنها دامداری وکشاورزی بود، در این مکان اسکان یافتند‌.

مشکل اصلی این روستا این بود که سطح آب‌های زیرزمینی در آن بسیاربالاتر ازحد طبیعی بود که مشکلاتی را در فصول مختلف برای آنها به‌بار می‌آورد، به طوری‌که عملاً زندگی کردن درآن با توجه به نگهداری احشام در روستا به اقتضای شغل این مردم با مشکلات فراوانی روبرو بود.

«عیسی درویشی» معاون فرماندار دهلران در جریان بازدید مدیرکل امور روستایی استانداری و معاون بنیاد مسکن استان از روستای جدید و قدیم فرخ آباد، اظهار کرد: طرح جابجایی این روستا سال ۹۰ به واسطه بالا آمدن سطح آب‌های زیرزمینی و خسارت به منازل مردم و موارد بهداشتی اجرا شد.

وی به جابجایی ۴۰ خانوار به روستای جدید اشاره و تاکید کرد: دولت تمامی زیر ساخت‌ها شامل آب، برق و راه ارتباطی را در منطقه جدید برای مردم فراهم کرده است. معاون فرماندار دهلران علت جابه جا نشدن مابقی مردم روستا به محل جدید را نبود مکان مناسب برای نگهداری احشام اعلام و عنوان کرد: در این بازدید جانمایی برای احشام مردم روستا در مکان جدید در دستور کار قرار گرفت.

«افشین کریمی» مدیرکل امور روستایی استانداری نیز گفت: جهاد کشاورزی و منابع طبیعی مطالعه برای جانمایی مکان نگهداری احشام مردم روستا را پیگیری خواهند کرد. کریمی اضافه کرد: استقرار مردم در روستای جدید منجر به ارائه خدمات بهتر و مطلوب خواهد شد.

وی بر ضرورت تشویق روستاییان برای نقل مکان به روستای جدید تاکید و تصریح کرد: مردم باید در جهت جابجایی به روستای جدید همکاری کنند. «مجید تیموری» معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان نیز در جریان این بازدید گفت: از نظر بنیاد مسکن روستای جدید رسمیت دارد و همه خدمات باید به روستای جدید ارائه شود.

وی اضافه کرد: خانه‌های قدیمی در روستای فرخ‌آباد از نظر فنی مورد قبول نیستند و دولت تسهیلات لازم برای جابجایی به روستای جدید در اختیار مردم قرار داده است.
 
۱۳۹۳-۰۷-۰۱ ۱۵:۲۸:۲۶
این روستا با ۱۲۵ خانوار و جمعیتی درحدود ۸۰۰ نفر در سال ۷۲ براساس برنامه دولت ایجاد شد و مردمی که پیشه اصلی آنها دامداری وکشاورزی بود، در این مکان اسکان یافتند‌. کاش در تمام روستاها امکان زندگی واشتغال پایدار فراهم شود ومنجر به مهاجرت وحاشیه نشینی نگردد (2387924) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۷-۰۱ ۲۱:۳۰:۰۵
بنام خدا- برای عدم مهاجرت روستائی هابابد امکانات زندگی فراهم شود پولهائی که در شهر ها برای برج سازی هزینه میشود وهمچنین منابعی که برای آبادی شهرهاخرج میشود اگر درروستا سرمایه گذاری بشود بنفع کشور است در تبریز میلیاردها تومان برای تخریب ایستگاههای اتوبوس وساخت مجدد این ایستگاه ها هزینه شد ودارد هزینه میشود وچندان نیاز اضطراری باین تجدید ایستگاهها نبود وایستگاههای سابق احتیاج مردم را رفع میکرد (2388334) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.