نظر منتشر شده
۲۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 235379
بسته 174 سیاست خروج از رکود در راه است
بخش خبری الف، 1 مرداد 93
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۴۷
بسته سیاست های جامع دولت برای خروج از رکود مراحل نهایی خود را طی می کند.

برخلاف گمانه زنی های اولیه در مورد کلی و بدون برنامه بودن بسته خروج از رکود دولت، اخبار دریافتی "الف" نشان می دهد، برنامه منتشر شده صرفا مقدمه ای برای بسته سیاستی جامع خروج از رکود بوده است که مراحل نهایی خود را طی می کند.

در این بسته که خبرنگار الف یک نسخه از آن را رویت کرده است، ضمن تاکید بر این نکته که مجموعه تهیه شده یک برنامه توسعه نیست و لذا نمی توان از آن انتظار جامعیت داشت، گفته شده که عدم اشاره مستقیم به بخش هایی مانند کشاورزی، محیط زیست و آب و .... به معنی تعطیلی سایر فعالیت های دولت یا فراموشی اقدامات توسعه ای میان مدت و بلند مدت نیست و این برنامه صرفا شتاب دادن به خروج از رکود با درپیش گرفتن محرک های ویژه را در دستور کار خود دارد.

بسته مذکور با فرض ادامه تحریم ها تدوین شده و در آن حداقل ۱۷۴ سیاست مشخص در بخش های مختلف پولی، ارزی، بودجه ای، بازار سرمایه، نفت و گاز، صادرات غیرنفتی و ... گنجانده شده است.

بنابر مفاد این بسته، از ۱۷۴ بند مذکور، ۱۳۴ بند به طور مستقیم و ۴۰ بند به طور غیرمستقیم در راستای سیاست های مقاومتی تدوین شده اند.

دولت تاکنون در مورد برخی بخش ها مانند مسکن به جمع بندی نرسیده است که مقرر شده پس از دریافت نظر کارشناسان و ارزیابی نهایی تکمیل شود.
 
عمو
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۰۸:۵۴:۳۰
واقعا فکری به حال اقتصاد کشور کنید ، حیفه که ما با این ذخایر و این ثروت ملی کشوری ورشکسته باشیم.. (2268626) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۲:۱۸:۱۲
دوست من همت همگانی میخواد و باید از خودمون شروع کنیم و اول هم باید دست هرچی دست کجه کوتاه بشه... (2268903) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۲۳:۳۷:۰۵
تنها چاره کار برای اقتصاد ایران : برگشت دلار به قیمت واقعی زیر 1000 تومان هست (2269907) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۲ ۰۲:۲۸:۰۳
ما تو اقتصاد یه کشور مافیایی هستیم پس پیشرفت و خروج از رکود کشکه تو همین تحریم هم میشه به رفاه رسید ولی یه سری از اقایئن ضرر می کنن (2270072) (alef-14)
 
محمد میانجی
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۰۸:۵۵:۵۱
خالی بندی پشت سر خالی بندی
تنها تفاوت ساستهای اقتصادی این دولت با دولت قبل اینه که برنامه هاش روی کاغذ شکیل هست.
در اقتصاد نمی شود همزمان دو هدف رو با یک ابزار دنبال کرد
هم کاهش تورم و هم خروج از رکود به طور همزمان رویای شیرینی است که فقط زمان را تلف می کند (2268627) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۰:۴۰:۵۹
من مييييدونم ما موفق نميشيم! (2268721) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۰۸:۵۶:۱۲
یعنی عمر ما کفاف میده برنامه ریزی آقای طیب نیا را ببینیم یا مثل آقای حسینی وزیر قبلی، در پایان وقت دولت اعلام خواهند کرد که وقت نشد برنامه هایمان را اجرا کنیم؟ آقای طیب نیا! بورس را از این فضای سفته بازی و باندبازی رها کنید. 50% اقتصاد سالم می شود. (2268629) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۰:۳۶:۳۳
عجیبه معلوم نیست چرا با این همهمنابع نفت و گاز و معادن و نیروی انسانی و....یک کشور ورشکسته هستیم. رشد اقتصادی سال گذشته منفی 5.8 و تورم بالای 30 و بیکاری هم که بیداد میکنه (2268712) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۲ ۱۱:۴۹:۳۷
به خاطر احمدي نژاد (2270331) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۰۶:۲۰
بــــــدون رســـــــــــــیدن به تــــــــــــوافق ، از رکــــــــــــود خــــــــــــارج نمــــــــــیشــــــــــویم . (2268749) (alef-10)
 
یک ایرانی گرسنه
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۲۸:۰۴
ما را از گرسنگی و فقر غذایی خارج کنند ؛ خروج از رکود پیشکش (2268778) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۰۶:۵۱
عمرا" از رکود خارج شیم . (2268752) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۰۸:۴۰
خارج شدن از رکود به توافقات با 1 + 5 بستگی دارد . (2268754) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۱۱:۴۳
ما که از اقتصاد سر در نمیاریم اما درمورد دولت جناب روحانی اینطور بر میاد که حالت یک دولت موقت را دارد. به دو دلیل یکی اینکه در شرایط شدیدا بحرانی روی کار اومد دوم اینکه فقط یک هدف ویژه یعنی برداشتن تحریم ها را دنبال می کند. تو این دولت ها زمان حرف اول رو میزنه. زمان کوتاه مدت. برنامه پیچیده و بلندمدت اصولا ماموریت اینا نیست. البته این نظر بنده هست و ممکن است اشتباه باشد. با تشکر از سایت الف. (2268757) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۳ ۱۱:۱۹:۱۲
یه چیزی هست به نام بحران که اول باید رفع شه. تمام تلاششان تثبیت تورم و قیمت دلار بود تا بتونن برنامه خروج از رکود رو اجرا کنن. حالا جدای از اینکه بتونن موفق شن یا نه چاره دیگه ای ندارن.
یه مثال عینی میزنم درک کنید. اگر شما یک بچه کوچیک داشته باشید که بیفته واز پاش به شدت خون بیاد چیکار می کنید? مطمئنا اولین کاری که می کنید بستن زخم برای بند آوردن خونه وبعد از اینکه خون کامل بند اومد به فکر این میوفتید که چجوری میشه کاری کرد که جای زخم باقی نمونه. به نظر من اقتصاد کشور ما هم تو همچین وضعیتیه.
۸ سال به قبلی وقت دادید تا همه جای مملکتو زخمی کنه حالا یکم به این وقت بدید اول خون رو بند بیاره بعد کارشو بکنه. (2271387) (alef-14)
 
غضنفر
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۱۲:۵۳
حالا قراره با شیب ملایم از رکود خارج شویم یا با شیب تند ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! (2268760) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۱۳:۲۶
با پراید 20 میلیونی نمیتوان از رکود خارج شد . (2268761) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۱۴:۱۱
بسته اش هم شبیه سبد کالاشه !!!
از روی تدبیر و امید !!!! (2268762) (alef-10)
 
حسنی از قم
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۱۶:۰۵
با فقر و گرسنگی و بیکاری ؛ خروج از رکود دور از ذهن به نظر می رسد . (2268766) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۲۸:۵۹
من به شما مثبت دادم اما دوست عزیزم ریشه اصلی فقر و بیکاری در دولت قبلی باید جست (2268780) (alef-10)
 
لیسانس مکانیک 33 ساله مجرد بیکار از قم
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۱۱:۳۷:۲۷
من کار میخوام .
لطفا" به من کار بدهید . (2268791) (alef-10)
 
بابا
۱۳۹۳-۰۵-۰۱ ۲۳:۳۵:۱۷
فقط باید ماده 10 نوسازی صنایع اجزا بشه تا اشتغال زایی سریع ایجاد بشه و بیکاری حل بشه پولی که به بیمه بیکاری اختصاص یافته بایستی به ماده 10 داده بشه نه اینکه مقطعی به بیکاران بدهند (2269906) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۵-۰۲ ۰۴:۵۴:۰۱
تنها راه خروج از رکود،تغییر فرهنگ جامعه است. (2270123) (alef-14)
 
اقتصاد دانان نظر خودشون را بدهند
۱۳۹۳-۰۵-۰۲ ۱۹:۱۷:۲۸
با حذف 20 میلیون یارانه بگیر مبلغ 900 میلیارد ماهیانه در اختیار دولت قرار می گیرد که بعنوان یارانه تولید و اشتغال می تواند در اختیار صنایع قرار گیرد به این نحو که دولت براساس مبنای حداقل حقوق قانون کار 50% سهم حقوق افرادی که در بنگاه های تولیدی و کشاورزی جذب و استخدام شوند را پرداخت کند یعنی جمعیتی در حدود 1 میلیون نفر و هر ساله 10% از این سهم بکاهد و در سال دوم به جای 50% ,40% سهم پرداختی دولت باشد که مثلا در سال دوم هم 20 میلیون نفر دیگر حذف و تقریبا همین جمعیت دیگر حالا بعلاوه بنگاه های تولیدی بنگاه های خدماتی و یا پیمانکاری هم شامل شوند که حداقل از این طریق برای 2میلیون نفر کار ایجاد می شود در کوتاه مدت و چند میلیون نفر دیگر بصورت غیر مستقیم که نیازی به تعریف ایجاد منابع جدید که باعث نقدینگی شود ندارد و از همان پول یارانه ها استفاده خواهد شد و از درآمدهای که از سایر مراحل هدفمندی و ذخیره ارزی می باشد برای توسعه ی این بنگاه ها استفاده شود. مراحل جذب هم بهتر هست که 2 ماه یکبار و از طریق آزمون هماهنگ سازمانی مثل سنجش و برای 50 هزار نفر در هر مرحله و پس از دریافت نیازهای کارخانجات و براساس لیست بیمه که از فروردین 91 تا اسفند 92 ریزشی در نیروهای خود نداشته بودند و در سخترین شرایط اقتصادی به کار خود ادامه داده بودند در الویت باشند البته باید برای هر کارخانه سهمیه ای از تعداد دیپلم- کاردانی- کارشناسی-ارشد و دکترا مشخص کرد که تمام افراد بیکار را پوشش دهد و یا برای لیسانس یک سن خاص و برای ارشد یا کاردانی یک سن خاص دیگر سپس کارخانه های تازه تاسیس و سپس کارخانجاتی دیگر که ریزش داشته اند. در واقع این طرح کمک میکند که لیست بیمه شدگان هم شفاف و قانون مند شود البته طرح تفضیلی فراوانی هست که بنظرم میتونه در این برهه برای جوانان زیر 34 سال مورد استفاده قرار گیرد (2270938) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۲ ۲۳:۲۳:۲۵
من يك كارآفرين هستم در دولت قبل كه ما نه از حمايت چيزي ديدم و نه از يارانه دلمان خوش است به دولت آقاي روحاني كه ظاهرا وزير محترم صنعت و تجارت نيز اصلا يادشان نه به توليد هست و نه به جوانان أين مملكت .يكي از مشكلات ما بانكها است مثلا براي گشايش يك اعتبار اسنادي داخلي به نفع يكي از بزرگترين كارخانه هاي فولاد سازي مثل فولاد مباركه بايد صد در صد وثيقه ملكي گذاشته شود خوب مگر يك توليد كننده كه هر روز با هزاران مشكل روبرو هست چقدر وثيقه دارد كه ميبايست براي هر گشايشي دنبال وثيقه باشد أين تازه يكي ازمشكلات هست ،مشكلاتي مانند برخورد أداره دارايي ، بانكها،بيمه.........به نظر من خداوند هر كه را در أين دنيا دوست ندارد او را در جمع توليد كننده
قرار ميدهد.اگر فقط ده درصد از شعار عزيزان در دولت كه در حمايت از توليدكنندگان ميدانند عمل مي شد به نظر من جوان بيكار در اين مملكت وجود نداشت . آقاي وزير (2271124) (alef-13)
 
کاظم
۱۳۹۳-۰۵-۰۵ ۰۰:۱۶:۱۵
همه اذعان دارند رکود کمر. توليدراشکسته بعد مالياتهارا چند. برابر ميکنند اينطورميخواهند بکجا برسند (2273531) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.