نظر منتشر شده
۵۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 262766
ذبح توليد ملی با 3 سلاح داخلی
حبيب نيکجو*، 17 اسفند 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۷
صحبت از توليد ملي و ضرورت حمايت از آن زياد شده است. همه مي دانيم اگر توليد ملي در کشور اتفاق بيفتد، به موازات آن اشتغال براي جوانان ايجاد مي شود و معضلات اجتماعي نظير فقر، اعتياد و طلاق کاهش پيدا مي کند. با اين حال در کشور ما با وجود شعارهاي زيادي که در اين زمينه سرداده مي شود، اقداماتي عليه آن اتفاق مي افتد.

قبل از هر چيز بايد بگوييم که توليد ملي زماني اتفاق مي افتد که صاحبان مشاغل و توليدي ها (که در ايران اکثرا صاحبان سرمايه هستند) تصميم به توليد بگيرند و با استفاده از سرمايه خود و نيروي کار ديگران، فرآيند توليد را رقم بزنند. يعني تا زماني که صاحبان سرمايه تصميم به توليد نگيرند، هيچ اتفاقي در زمينه توليد نمي افتد. عوامل زيادي هستند که بر تصميم صاحبان سرمايه براي انجام توليد اثر مي گذارند که از جمله مي توان به شرايط کلي اقتصاد، ميزان بازدهي سرمايه و روان بودن قوانين اشاره کرد. در چند سال گذشته و امروز که اقتصاد در وضعيت رکود به سر مي برده است ما همواره با هزينه تراشي براي توليد، به توليد ملي ضربه هاي سهمگيني وارد کرده ايم و به عبارتي توليد ملي را با سه سلاح داخلي ذبح نموده ايم. اين سه سلاح عبارتند از:

سلاح اول- نرخ سود بانکي:

شايد شديدترين ضربه اي که به اقتصاد ايران در زمينه توليد وارد شده است، سود بالاي سپرده هاي بانکي است. در سال هاي نه چندان دور نرخ سود سپرده پايين تر از تورم بود و به زبان اقتصاددانان با «نرخ سود سپرده واقعي» منفي روبه رو بوديم. در تمامي اين سال ها براي توليدکننده به صرفه بود که از بانک وام بگيرد و کار خود را سر و سامان بدهد. اما در سال گذشته کاهش نرخ تورم به زير ۱۶ درصد و افزايش نرخ سود سپرده سالانه به ۲۲ درصد، سبب شد که نرخ سود سپرده واقعي به مثبت ۶ درصد برسد. به اين نرخ مثبت، شرايط رکودي بازار را هم اضافه کنيد و خود را جاي توليدکننده قرار دهيد. آيا به صرفه نيست که پول هاي خود را در بانک قرار دهيد و بدون زحمت سودهاي قابل توجهي به دست آوريد؟ لازم به ذکر نيست که بگوييم کشورهاي ديگر در مواجهه با شرايط رکودي نرخ هاي سود سپرده خود را کاهش مي دهند. براي مثال در ايالات متحده پس از بحران مالي نرخ هاي سرمايه گذاري دولت فدرال به زير ۱ درصد کاهش پيدا کرد. با اين وجود اولين ابزار ذبح توليد ملي، نرخ هاي بالاي سود بانکي است.

سلاح دوم- دستمزد کارگران:

در کشور ما مرسوم است که به اسفند ماه که مي رسيم زمزمه افزايش دستمزد کارگران يا همان حداقل دستمزد قانون کار به گوش مي رسد. اصلا هم مهم نيست که اقتصاد در وضعيت رکود قرار دارد يا رونق. قبول داريم که دستمزد واقعي کارگران به ميزان تورم سالانه محصولات خريداري شده آن ها کاهش پيدا مي کند، اما در شرايطي که رکود بر اقتصاد حکمفرماست، کارفرما نمي تواند و قادر نيست که اين افزايش دستمزد را بدون در نظر گرفتن شرايط رکودي تحمل کند. در اين شرايط کارفرما در مقابله با اين افزايش دستمزد اقدام به اخراج کارگران و پايين آوردن سطح توليد مي کند که باعث مي شود ضربه دوم به توليد ملي وارد شود. اين ضربه به قيمت اخراج و کاهش اشتغال در کشور اتفاق مي افتد. پذيرش اين سخن دشوار است اما بايد بپذيريم که کارگران نيز بايد در مواجهه با رکود و رونق، شرايط متفاوتي را تجربه کنند. اين گونه نباشد که کارگران بي توجه به ميزان فروش کارفرما، خواستار افزايش دستمزد باشند. به عبارت ديگر کارگران بايد در بازي برد- برد با کارفرما شرکت کنند. لذا افزايش دستمزد کارگران بي توجه به وضعيت کلي اقتصاد، سلاح دومي است که با آن به ذبح توليد ملي پرداخته ايم.

سلاح سوم- تعرفه هاي تجاري:

امضاي موافقتنامه ترجيحي ميان ايران و ترکيه در ماه هاي گذشته سبب گرديده است، اين مساله راحت تر درک شود. در شرايطي که اقتصاد در وضعيت رکودي به سر مي برد و سطح توليد در پايين ترين حد خود قرار گرفته است، کاهش هزينه واردات به بهانه بهبود کيفيت کالاي داخلي و افزايش رقابت پذيري حرفي بي پايه است. معمولا کشورها حمايت هاي خود از توليدات داخلي را به صورت مشروط و مرحله اي و به گونه اي از پيش عنوان شده کاهش مي دهند. مثلا مي گويند تا ده سال آينده قرار است تعرفه واردات خودرو صفر شود. لذا در اين مسير هر سال مقدار مشخصي از تعرفه کاهش پيدا مي کند تا در نهايت به پايان برسد. اين زمان، به توليد کننده اين فرصت را مي دهد که بتواند خود را با شرايط جديد وفق دهد و موجب افزايش کيفيت کالاي داخلي مي شود. با اين حال تصميم هاي خلق الساعه نه تنها کيفيت کالاي داخلي را افزايش نمي دهد بلکه باعث اشباع کشور به وسيله کالاهاي خارجي مي شود. علاوه براين سياست هاي کاهش تعرفه هاي تجاري در شرايط رکودي کشور کمي عجيب به نظر مي رسد.

در پايان بايد گفت که اين همه ماجرا نيست و توليدکننده داخلي خود داراي معايب زيادي است که به کمک اين سلاح ها مي آيد. براي مثال توليدکننده اي که نتواند از افزايش ۳ برابري نرخ ارز در سال هاي گذشته براي افزايش قدرت رقابت پذيري خود استفاده کند، قطعا داراي مشکلات عديده اي است. با اين حال موارد فوق به تضعيف و از بين رفتن هرچه بيشتر توليد ملي دامن مي زند که بايد جلوي آن ها گرفته شود.
*خراسان
 
سا
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۱:۰۶:۵۶
سلاح چهارم: اسکله های غیر قانونی و انحصار واردات در دستان ارگان های خاص

سلاح پنجم: عدم شفافیت سیستم بانکی و پولی کشور

سلاح ششم: عدم پاسخگویی و مسئولیت پذیری مدیران انتسابی

سلاح هفتم: عدم وجود اتحادیه های مستقل کارگری

سلاح هشتم: عدم ثبات اقتصادی و مدیریتی و متعاقباً عدم تمایل سرمایه گذار به حمایت از تولید داخلی

سلاح نهم: عدم حمایت از سرمایه گذاران خرده پا برای شروع فعالیت های اقتصادی کوچک

......

و متاسفانه هزاران مورد دیگر (2729072) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۰۲:۴۵
سلاح اول , دولت فربه و چاق و بزرگ و کند و فساد خیز و ... است!!! (2729364) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۳۱:۲۶
پیش کشیده سود سپرده ها، یک حربه انحرافی است.
زیرا منابع بانکی می تواند با نظارت دولت در خدمت تولید قرار گیرد.
مهم آنست که آیا بورس سالمی داریم که مردم دارایی شان را بجای بانک به آنجا ببرند؟ (2729410) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۶:۰۰:۴۹
سلاح نابود کننده اصلی قیمت 360درصدی غیر واقعی دلار هست که مصنوعا به دلار اضافه گشته دلاری که قیمت واقعی آن 900 تومان هست و این باعث گشته قدرت خرید مردم 360 درصد کمتر و تورم واقعی وحشتناک و نابودی تولیدکننده ها گشته بطوری که بیش از 14000 واحد تولیدی بسته شده

تورم واقعی فعلی 40 درصد هست پس سود بانکها زیاد که نیست بلکه کم هم هست

با کاهش دلار یه قیمت واقعی زیر 1000 تومان تورم واقعا کاهش یافته و می شود سود بانکی را بر اساس تورم واقعی نه تورم دلبخواهی اعلامی مسئولان پایین آورد


با کاهش قیمت دلار به قیمت واقعی زیر 1000 تومان آن هزینه تولید بشدت کاهش یافته قدرت خرید مردم بالا رفته و واقعی گشته تورم کاهش یافته وبزگشت سرمایه سریع صورت می گیرد کارحانجات با تمام ظرفیت کار خواهند کرد
البته باید جلوی ورود کالاهای خارجی هم کیفیت و هم قیمت با کالاهای داخلی گرفته شود همانطور مبارزه سخت با قاچاق کالا صورت پذیرد


پس سلاح نابود کننده اصلی گران فروشی فعلی 360 درصدی دلار

و بعد ورود کالاهای مشابه خارجی هم کیفیت و هم قیمت و قاچاق کالا هست (2729787) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۳۱:۲۴
سلاح نهم : ايجاد جزاير مستقل خود مختار مثل الومينيوم. المهدي. و هرمزال با معافيت دائم از پاسخگويي و عدم اعتنا به گزارش حسابرس و بازررس و مجامع. نمايشي در خدمت مافياي الومينيوم سلاح دهم: بكار گيري همه نوع ابزار اعم از پول كثيف جهت. ايجاد حمايت و پشتوانه سياسي رجوع شود به گزارش حسابرسي سال ٩٢ هرمزال بند مربوط به پرداخت حدود ١٤٥ ميليارد ريال تخفيف و كرايه حمل تا تهران به يك عده شركت خاص متعلق به افراد خاص (2729408) (alef-13)
 
بهرام
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۲۰:۵۷:۴۳
سلام الف بادرود بر شما که بهترین رسانه برای فرهنگ شفاف سازی جامعه نقش افرینی صادقانه میکنید خواهشمندم مطالبی در مورد مفاسد اقتصادی و اسیب اجتماعی ارائه فرمائید. (2730283) (alef-3)
 
سعید
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۰۸:۵۰:۱۴
برادر نظرات خوبی رو ارائه کرده اید ولی ایکاش به املای کلمات هم توجه می کردید مانند کلمه انتصابی که شما آن را به گونه دیگری نوشته اید انتصاب به معنی نصب کردن ،منصوب شدن ولی انتساب به معنی نسبت داشتن، خویشاوندی (2730844) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۲۰:۲۷:۱۸
با سلام
یکی از سلاح های مهم را نفرمودید،
سلاح فرهنگ است یعنی :
1-فرهنگ استفاده از کالای وطنی، راستی کسی می‌تواند مدیر یا نماینده‌ای را پیدا کند که از کالاهای وطنی استفاده کند ، حتی کاسه توالت منزل آنها خارجی است چه برسد به سایر کالاها .
2- فرهنگ راحت طلبی و بدست آوردن سود کلان از دلالی بجای کار تولید،
3- فرهنگ مفت خوری . رانت خوری،
4- فرهنگ زیاده خواهی ،
5- فرهنگ بهانه تراشی برای کار نکردن و کسب درآمدکلان، مثلا آقایان افزایش دستمزد را بهانه‌ای برای ذبح تولید نامیدن ، در حالیکه حضرات بخوبی می‌دانند دستمزد درصد خیلی کم و پائینی از هزینه تولید را در بر می‌گیرد، ولی بهانه‌ای برای اخراج کارگران و تعطیلی تولید می‌گردد.
6- فرهنگ نزول خواری بجای درآمد حلال.
7- (2732133) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۱:۲۴:۰۱
باید از تولید ملی حمایت کرد مانند صنعت خودروسازی، که میبینیم نتیجه ی سالها حمایت ، شده این، خودروهای بسیار زیبا و متنوع و با کیفیت و با قیمت مناسب!!!! (2729114) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۵:۱۵
ربطی نداره. تولید خودرو خصوصی نیست.
این هم شده گزگ دست یه عده که حمایت از تولید را به سخره بگیرن.
تولید خودرو در کشور ما یه بحث جداست و پولهایی به این ارگان و اون ارگان میرسه که باعث افزایش هزینه ها شده... (2729343) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۰۷:۱۹:۰۸
چرا ربط نداره؟
تعرفه ی واردات رو بالا بردند که مردم مجبور باشند از این ایران خودرو و سایپا ماشین بخرند. این ها هم در این فضای انحصاری، هر کاری دلشون می خواد سر مردم درمیارن (2730731) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۱:۲۸:۲۰
تولید بی کیفیت و بنجل باید ذبح شود . (2729130) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۰۲:۳۴
خب بعدش چی کار کنیم؟ (2729232) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۴۳:۰۴
بعدش میریم دنبال تولید با کیفیت و به درد بخور ، حتی با 4 برابر قیمت (2729434) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۴:۱۷:۲۰
تولید فقط خودرو بی کیفیت نیست ،، کشاورزیه شیلاته معدنه پتروشیمیه......... نمیخواد با این خودرو سازیها که هر لحظه ماندگاریشون کشور و بیشتر تو باطلاق فرو میبره مردمو کار بدینو زن بدینو سر و سامون بدین این حقه ها قدیمی شده واسه سواستفاده بیشتر کاسه داغ تر از آش شدن >>>>> (2729524) (alef-13)
 
داود
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۱:۲۸:۵۱
سلام عليكم
سلاح اصلي براي كشتن توليد داخلي رانت است كه دست يك عده است كه از تصميمات آگاهي دارند و سلاح هايي كه شما شمرديد ظاهر قضيه هستند و همه سلاحه هاي فوق را كه بشكافيد به قضيه (مرغ قبلا بوده يا تخم مرغ )خواهيد رسيد يعني راه بن بست كه سالهاست با اين راههاي بن بست براي همه سرگرمي ردست شده است و هر ساله از همين بحثهاي بي نتيجه زياد داريم و نتيجه اين بحثهاي بي سر و ته ضعيف تر شده روز به روز قشر كارگري است و البته علي رغم گفته ها قوي شدن كارفرماهاست و. . . . البته دولت هم طرفدار سرمايه دار است زيرا آنقدر از منابع اين كشور توسط مسولين ناشايست در دولتها هدر شده است كه ديگر قابل جبران نيست و دولت مجبور به حمايت سرمايه دار است تا كثافت كاري هاي مسولين ناشايست را جبران كند واين وسط كسي كه طرفدار ندارد خانواده هاي بد بخت كارگري هستند. (2729133) (alef-13)
 
ابراهيم
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۱:۵۵:۵۸
با سلام . افزايش حقوق كارگران را نبايد مانع توليد ملي دانست . مطابق گفته هاي مسولان وزارت كار سهم هزينه نيروي كار در توليد زير ده درصد و مطابق گفته هاي آقاي نيلي مشاور اقتصادي رئيس جمهور 14 در صد مي باشد. ايران يكي از پايين ترين در خصوص سهم هزينه هاي نيروي كار در توليد مي باشد. ميانگين اتحاديه اروپا پنجاه درصد است و به تجربه دريافته اند كه افزايش دستمزدها منجر به بهره وري و انگيزه نيروي كار خواهد گرديد. نمي توان يك بعدي موضوع را ديد . كارفرما در نقاط ديگي توليد مشكل دارد ولي راحت ترين راه كاهش هزينه هاي نيروي كار است كه در دراز مدت منجر به ضرر خود كارفرما خواهد شد. (2729216) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۹:۰۵
مطابق گفته ها مشاور اقتصادی رییس جمهور؟؟؟!!!

در بقیه موارد هم به گفته های این آقایان استناد می کنی؟/
برای این که بفهمی افزایش حقوق کارگران در شرایط رکورد ضربه به تولید است باید تولید کننده باشی وگرنه حرف مفت زدی (2729355) (alef-13)
 
و
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۱۹:۴۵
هرچند میدانم خیلی زحمت کشیده می شود و تحقیقات زیادی انجام می شود تا چنین مقاله و نوشته هایی از سر دلسوزی نوشته بشود چون نویسنده اش دغدغه دین و کشور دارد
ولی من نمی خونمش چون:
1-می دانم هیچ کدام از مسئولین برایشان مهم نیست که نویسنده چنین مقالاتی یا کتابهای مربوط به چنین مقولاتی چه چیزی نوشته اند و آیا درمان مشکل اقتصادی کشور در این نوشته ها پیدا می شود آنها فقط به امروزشان فکر می کنند و در آمد خود و راه هایی که بشود غیر اصولی برای خود و آشنایانشان یک ممر در آمد میلیاردی بله هزاران میلیاردی بدون زحمت داشته باشد.
ایا غیر از آن است ؟
2- تا بحال یعنی حدود سی و پنچ سال گذشته کدام یک از طرح های مردم پسند و مفید بحال قشر پائین و متوسط اجرا شده که از این به بعد اجرا شود مثل هین طرح بهینه سازی حاملهای انرژی که با کمی یارانه به مردم تحمیل کردند که ده ها برابرش را از جیب بدهند ولی در همان زملان همان پولها را خرج بر گزاری سمینار و گرد هماءی و مسافرت به خارج به دلایل واهی و ...می کنند و مردم عملا می بینند که فقط دعوا بر سر لحاف ملا بود .ایا غیر از این است؟

3- سالهای زیاد و دروهای مختلف ایثار کردند و پای همه چیز ماندن و پی همه چیز را به تن مالیدند تا کشورمان سر بلند باشد ولی امروزه از رفتار و برنامه ریزی و سیاستهای اقتصادی و سیاسیتهای خارجی کشور چه چیز می فهمن ؟ می غهمند که خواسته بر حقشان در دیدن عدالت اجتماعی در امور اقتصادی کشور همه خواب و خیالی بیش نیست باز عده ای که از طریق رانت و دزدی و ارتشاء و رد و بند و غیره پولدار و ثرتمند شده اند ثروت نجومی که فقط وسایل تفریح و تصیل بچه هاشون سالانه هزار میلیارد می رسد ولی مردم معملی پول تحصیل بچه هاشون را ندارند پول یک ازدواج ساده را ندارند پول یک زیارت رفتن را ندارند ولی بچه پولداری که باباش از مسئولین سیاسی و اقتصادی و بانکی کشور هست ماشین شش میلیاردی سوارمی شود و وقتی باباش که با یک ماشین سه چهار میلیونی بنا بر فشارهای عصبی و با این ماشین بچه سوسول سرمایه دار مفتخوار تصادف می کنه و بیمه همه حاضر نیست آنهمه پول بیمه را بدهد بابا این بچه بیچاره باید برود گوشه زندان با جانیان و آدمکشان و قاچقچیان بخوابد
حالا شما بگوئید چرا باید من مقاله ای با این خوبی و درستی و صادقانه و وقا دارنه و کار گشا را بخوانم ؟بخوانم که چی بشه ؟ (2729275) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۶:۳۵:۳۴
دقیقا حرف دلم زدی من هم داشتم با خودم حرف میزدم تا اینکه کامنت شما رادیدم.
یادم می یاد آقای تد کندی سناتور ایالت ماساچوست در جسله پریش و پاسخ وزیر دفاع وقت آقای رامس فیلد خطاب به او گفت: " اخه در کشتی اگر دوش طرف مقابل زمین بخورد طرف بازنده هست و در مسابقه بوکس اگر فردی ناکت بشه و نتوانه بلندشه باخته شما در دو جنگ هردو جنگ را باختی با ید چه اتفاقی بیفته که کنار بری؟ " من فقط موندم این اقتصاد کشور چطور باید بشود که این مسئولین اقتصادی تسلیم بشن و برن کنار . (2729857) (alef-10)
 
ازگل
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۲۲:۵۹
یک اظهار نظر به ظاهر علمی دیگر برای ذلیل کردن هر چه بیشتر کارگران مستضعف آن هم در جایی که بیش از همه ادعای دفاع از مستضعفین را دارد. (2729284) (alef-13)
 
من
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۲۹:۴۹
شنیده ام درکشور چین برای حمایت از تولید داخلی کمترین هزینه ها را برای تولید کننده ایجاد میکند.
درکشور ما اکر شما بخواهید یک کارگاه کوچک تولیدی یاخدماتی تاسیس کنید که شاید چند نفر هم در کنار شما نانی بخورند اول بدبد بختی شماست.
1-اگر مجبور باشید کارگاه کوچکی اجاره کنید ،چون قانونی برای نرخ اجاره محل برای کار وجود ندارد (سیستمی نیست که اجاره یک مکان را برای کسب وکار تعیین کند ) اولین گرفتاری شما اجاره دلبخواهی مالکان محل کسب است.
2- دومین مشگل شما مودیان مالیاتی میباشند شما هنوز هیچ کاری نکرده اید که سودی داشته باشد (هیچ کاری در استرت اولیه سود آور نیست بلکه هزبنه بر است جز مواردی استثنایی ) آنها طلب مالیات میکنند.
3-اگر ناچار باشید نیروی کار جذب کنید با بیمه سرسام آور (30 درصد حقوق نیرو) مواجه هستید .
3- حالا نوبت شهرداری انواع عوارض نصیبتان میشود.
4-اداره برق تعرفه یک کارکاه کوچک را برمبنای کارگاه صنعتی ویا خدماتی محاسبه
میکند.
و الی آخر.
درنهایت اگر شما بخواهید کاری انجام دهید دو راه پیش روی خود دارید:
1-کارگاه مخفی(مثلا زیر زمینی) اجاره کنید ونیرو نگیرید یا نیروی غیر قانونی بگیرید و در ب محل کار شما همیشه بسته باشد و شما مشتریان شناخته شده داشته باشید،که آنوقت نه دارایی دارید نه بیمه و نه بهداشت.
2- راه دوم بسیار ساده تر میباشد:
...............................................................
...........................................................
قید کار وکارگر وخدمت به ملکت و همه مصایب دیکر را بزنید :
پول خود را در صندوق های قرض الحسنه بگذارید چون سودشان بیشتر از بانکهاست .
مهمتر اینکه هیچ دردسری برای خودتان درست نکرده اید مثل من!.
کارگاه خدماتی و تولیدی داشتم با هفت نفر نیروی کار ، قیدش را زدم و خودم را از جنگ با بند های 1 الی4 نجات دادم و حالاهم این شرح مفصل را برای شما نگاشته ام . (2729295) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۴:۵۶
خوب کاری کنید مگر شما غیرت ملی ندارید!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2729340) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۵۵:۰۷
من به عنوان یک ایرانی که در کارخانه ای تولیدی مشغول به کار میباشم رغبتی به خرید کالای ایرانی ندارم.
چرا؟
به این دلیل که من در همین مجموعه همواره شاهد اجحاف ها و پایمال شدن حقوق کارگران و پرسنل هستم و همواره شاهد سودهای کلان مالکان. مالکانی که در هر لحظه خود را باشرایط جدید اقتصادی (مانند بالا و پایین رفتن قیمت ارز ویا مواد اولیه) وفق میدهند اما به هر راهی برای کاهش درامد کارگر متوسل میشوند. به عنوان نمونه در هنگام استخدام کارگری که فرزند نداشته باشد اولویت دارد، چون شرکت مجبور نمیشود به وی هزینه حق اولاد را پرداخت کند!! با این دیدگاه که نسبت به کارگر شاهد هستم رغبتی برای خرید کالای ایرانی برایم میماند؟
ضمنا" داستان هرساله تعیین حقوق و دستمزد و تناسب آن با تورم (که هرگز به آن عمل نشد) خود داستان دیگریست!!! (2729341) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۶:۰۴:۴۹
پات گیر اداره مالیات و شهرداری بی افته کاری ندارند کار ایجاد کردی یا نه کارگاه شروع به کار کرده یا نه اینقدر نقره داعت می کنند همان اول نابود می شی

بیشترین هزینه مصنوعی ایجاد شده از طرف همینها و بقیه ادارات هست که باعث ایجاد تورم می شوند (2729795) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۱۱:۲۷
دو نکته
- وقتی بانک ها به همه مردم وام می دهند نتیجه اش صدمه به تولید میشود ضمن اینکه پول قدرتمند تبدیل به پول ضعیف میشود از طرف دیگر قدرت خرید مردم بالا میرود و در نتیجه تورم بالاتر می رود
- قانون کار نیز بر اساس نگرشهای سوسیالیستی نوشته شده است. این قانون کار آفرین نیست و با اسلام نیز تطابق ندارد کما اینکه در شورای نگهبان رد شد و در مجمع تشخیص مصلحت به تصویب رسید. این قانون به ضرر کار و کارگران جویای کار است (2729373) (alef-13)
 
قربانی تولید
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۲۰:۰۰
ده ساله تولید کننده ام از خودم ، از هر چه تولیده، از وزارت صنعت ، از همه بانکها،از روحانی ، از احمدی نزاد متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم،متنفرم ، متنفرم، متنفرم،متنفرم، (2729384) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۵۳:۳۶
من هم یک متنفر هستم (2729458) (alef-3)
 
محیا
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۴:۳۶:۲۰
خیلی متاسفم.وقتی بچه بودم فک می کردم می توانم یه تولید کننده بزرگ بشم اما بعدها که وضعیت بازار و بانک و عدم سرمایه رو دیدم رفتم سراغ کاری که دوستش ندارم.خیلی بده حس لذت از تولید رو از تولیدکنندگان گرفتن. (2729584) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۶:۱۳:۰۲
شانس آوردی
کاشکی منم به جای تولید می رفتم سراغ یک کار دیگه (2729819) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۶:۰۳:۲۷
من هم یک متنفر هستم که به علت شکایت یک کارگر که محل کار خودش را ترک کرده هم محکوم شدم هم باید جریمه بدم.
من هم از بانک متنفر هستم
با 36 سال سن یک کارخونه با حدود 20 تا اشتغال مستقیم دارم اونقوقت بانک ملی به خاطر 60 میلیون بدهی منو می بره دادگاه.
من غلط کردم کارآفرین شدم.
جوانها
فریب قصه ها را نخورید
فقط دلالی کنید.
مغازه بزنید تولیدات چینی بفروشید.
برنده شما هستید (2729792) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۶:۱۲:۱۷
من می توانم قسم بخورم که تو این کشور هر کی بخواد تولید کنه باید با دولت بجنگه و اگر رمقی موند با بازار
من چه جوری با چینی رقابت کنم!!
هزینه کارگر :
حقوق+ بن خواربار+ حق مسکن+ حق اولاد+ سالی یک ماه سنوات+ 23 درصد بیمه + سالی دو ماه عیدی+ ماهی 2.5 روز مرخصی+ میزان مرخصی استعلاجی+ حق بیمه بیکاری
راندمان کارگر = صفر و اگر بهش بگی بالای چشمت ابرو باید با قضات تامین اجتماعی روبرو شی
تسهیلات 28 تا 33 درصد با وثیقه ملکی اونم فقط مسکونی در محدوده شهری
فروش = چک برگشتی بدون قانون خاص و بدون حمایت دولت
بعد از فروش :
مالیات بر ارزش افزروده
مالیات شرکت
حسابرسی دفاتر . گرفتن دزد توسط اداره مالیات و یا اونچه همه می دونند زیر میز چه خبره!
بنزین گران
اگر یک ماه قبض برق دیر پرداخت شه بعد از آبرو ریزی قطع می کنند
آب گران قیمت
مواد اولیه بی کیفیت
من مواد غذایی تولید می کنم. بازرسی بهداشت و ...
در نهایت
مرگ تولید
مرگ صنعت
و در انتها کشور فقیر
ما تولید کنندگان اعلام می کنیم دولت محترم ما جنگ را به شما باختیم. (2729817) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۲۰:۲۸:۲۱
از احمدی نژاد متنفر باش ولی روحانی چه گناهی کرده؟این گند رو احمدی نژاد وتیمش به بار آوردن (2730244) (alef-3)
 
وحید
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۳۱:۳۷
ممنون از نوشته مفیدتون اما به نظرم میشه برام مزد ما جامعه کارگری دولت همت کنه و با کم کردن مالیات از کارفرما و کمک های دیگه هم به جامعه کارگری کمک بشه هم به کارفرما
باور کنین با این حقوق نمیشه زنده موند چه برسه به زندگی کردن! (2729411) (alef-3)
 
mohammadi
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۵۴:۴۲
تقویت تولید ملی مستلزم استفاده ازظزفیت های اقتصاد مقاومتی است که که مبتنی بر درون زائی وبرون گرائی است ودیگرثبات وارامش اقتصادی اولیه است که در دولت تدبیر وامید تاحدودی حاصل شده ونیز تامین واختصاص منابع اولیه ارزی وریالی به منظور ارائه تسهیلات ودر اختیار قرار دادن اعتبارات باکارائی بالا برای بخش تولید میباشد که بتوانند زمینه ایجاد تولید انبوه باقیمت مناسبتر وسود بیشتررا فراهم اورند که فاکتور مهمی بحساب می اید که ضمن کنترل تقا ضا ازطرق مختلف زمینه عرضه مناسب کالا در بازار فراهم باشد که بوسیله ان بتوان زمینه تعادل عرضه وتقا ضا را امکان پذیر نموده وروند کاهشی تورم را که یکی از معضلات ریشه ای اقتصاد ایران محسوب میشود همزمان برطرف نماید و اینکه از اختصاص منابع با ارزش به سایر بخشهای خدماتی وبازر گانی تا حدودی کاسته شود و اساسااز فعالیت بازار های موازی که بیشتر جنبه واسطه گری دارند شبیه بازار قاچاق کالای غیر قانونی و ورود کالای لوکس وغیر ضروری از مبادی رسمی کشور ممانعت بعمل ایدو فاکتور مهم و اسا سی دیکر سرمایه گذاری در ضمن دریافت نسبی اعتبارات بانکی است بدین منظور شرکت های دولتی وسازمانهای مربوطه تنها متکی به بانک ها برای سر مایه گذاری نباشند برای فعال نمودن ظرفیت های خالی خود که احتیاج به منابع مالی بیشتری دارند از مشارکت مردم وصاحبان نقدینگی استفاده نموده وامکانات معطل خود را باقیمت مناسب واگذار کنند ونقدینگی موجود را جذب نموده به کاهش تورم ورونق تولید کمک کنند ودیگر احتیاج به افزایش نقدینگی نداشته باشند و بدین طریق بهره وری را ارتقا داده واز نیروی کار در محیط اصلی کار بیشترین استفاده را ببرند وعوائد انان را کلا ویا بر حسب فعالیت انان افزایش دهند ودر اخر بدین ترتیب فوق امکان کاهش سود بانکی فراهم میشود وتنها سپرده گذاران محترم دراینه تنها برای حفظ امنیت منابع خود وان هم در مقیاس کم نزد بانکها سپرده گذاری نمایند وچه بسا در این صورت از بنگاهداری بانکها کاسته شود ویا اصولا تامین منابع کمتر از روشهای بانک محور صورت گیرد وبیشتر وفزون تر از سوی بازار سرمایه صورت گیرد (2729461) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۵۸:۰۸
خیلی خنده دار هست در بیلبورد تبلیغاتی بانکها و موسسات مالی عکس چرخ دنده گندم از اینجور عکسها میگذارند که به مردم نشان بدهند از تولیدگر صنعتی و کشاورزی حمایت میکنند ولی آمارها سال به سال نشان میده از تولید هیچ حمایتی نمیکنند فقط از دلالی و بساز بفروش ها حمایت میکنند (2729470) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۴:۱۰:۲۵
نرخ ارز رو هم فراموش كرديد، نرخ ارز نسبت به تورم داخلي ميبايست افزايش پيدا كنه تا به توليد كننده خارجي يارانه غير مستقيم از جيب ملت پرداخت نكنيم (2729505) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۸:۱۱:۴۵
کالای شما را در ایران نمی خرند می خواهی صادر کنی؟ بسی خنده آمد خلق را!
شاید هم وارد کننده ای و می خواهی جنست را در بازار دوبله بفروشی (2730005) (alef-7)
 
محمد حسین
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۴:۱۱:۵۵
بعنوان یک تولیدکننده گرفتار عرض میکنم اگر قرار باشد سرنوشت تولیددر کمسیون ماده 1 و گمرک و سازمان توسعه تجارت رقم بخورد اوضاع از این هم بدتر خواهد شد .
جلوتولیدکننده سفارشی و سیاسی چون ایران خودرو و سایپا و کرمان خودرو و.. امثالهم باید گرفته شود واز 57000قلم کالای وارداتی کالاهایی که بدست تولیدکننده غیرسفارشی تولید میشود باید گرفته شود و از محصولات کشاورزی و صنعتی و صنایع دستی تا سرحد شرافت ملی باید دفاع شود . فقط در اینصورت است که نیازی به التماس به امریکا و5 +1 نداریم و اشتغال و مصیبت های اجتماعی و فساد و اعتیاد و طلاق و..درمان میشود و رانت هم خود بخود از بین میرود. (2729509) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۴:۲۲:۲۰
در سالهای پس از هدفمندی یارانه ها آنچه برسرکار وتولید آمد نگفتنی است .اگر دولتی را مامور نابودی کار وتولید میکردند چه کار دیگری می توانست انجام دهد . کار وتولید در محاصره سیاستهای بانکی ،گمرکی ، بیمه ومالیات
رکود ، عدم دریافت مطالبات ، افزایش قیمتها ، سیاستهای ارزی ، عدم رعایت قوانین توسط مدیران دولتی و.... عملا نابود شده است . (2729546) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۴:۲۶:۰۷
1- قوانين دست و پاگير و دولت محور كه توام به باج خواهي كارمندان دولتي از توليدكنندگان ميشود.
2- مهارت پايين نيرو هاي كار بخاطر ضعف در آموزش نيروي ماهر

3- ساعت مفيد كم كاري نيروي انساني
كه بايد به موارد فوق اضافه شود. (2729558) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۵:۴۲:۲۸
توليد ملی يعني نفت بفروشيم و پولشو بديم بازاريها جنس بنجل از چين و كشورهاي ديگر بخرند يا به صورت معمول و يا به صورت قاچاق وارد كنند و هم خودشان سود مفت ببرند و هم دلالها و گردن توليد كننده و توليد را ببرند تا اين بساط پهن است توليدي در كار نيست عزيزنم فقط بازي سياسي است. (2729758) (alef-13)
 
حسین قارداش2415
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۷:۰۵:۲۳
نویسنده مقاله: چرا سود وامهای دریافتی از مردم را نمیگی؟چرا؟چرا؟ چرا؟ چرا؟ (2729899) (alef-10)
 
م ح
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۷:۳۷:۰۶
چرا واقعی بینی نمیکنیم طبق فرمایش شما باید وام بیبهره نیروی کار ارزان انرژی رایگان وبازار انحصاری ایجادکنیم تا با.راندمان پایین وتوزیع دلال بازی ومعافیت ازمالیات سودی تامین شودبایداعلام کتیم که مدیریت تولید نداریم (2729950) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۰۱:۲۳:۰۷
احسنت بر شما که حرف دل من را زدی . تمام امکانات برای سود جویی باید فراهم باشد به اسم تولید کننده تا با منابع ارزان و ذخایر خدادی حق همه مردم شامل انرژی و معادن و آب عده ای پولدار شوند و دوقورت و نیمشان هم باقی باشد که با گران شدن ارز جلوی ورود کالای خارجی گرفته شود و محصول آقایان برای صادرات (بخوانید قالب کردن به مردم به قیمت صادرات ) تبدیل به پول شود . (2730600) (alef-7)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۸:۱۰:۱۱
سلاح دوم- دستمزد کارگران کاملا بی ربط است و نشان می دهد نویسنده به طور کامل مطالعه نکرده و دقیق نشده است. افزایش دستمزد کارگران و کارمندان نه تنها ضد تولید نیست بلکه در بازاری که جلوی ورود قاچاق و آزاد کالای خارجی گرفته شده است کاملا ضد رکود است.
افزایش درآمد کارگران و کارمندان بلافاصله خودش را در رونق بازار و خرید کالا و خدمات نشان می دهد. کارگر و کارمند اکثر درآمدش را خرج خرید همین کالای ایرانی می کند. به بهانه رکود تیشه به ریشه طبقه فقیر و متوسط نزنید. (2730001) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۸:۱۰:۲۳
تا حالا فکر کردید که چرا همیشه تولید وتولیدکنندگان ما نیاز به حمایت دارند؟
قرار اینها به عنوان یکی از مراکز تولید شغل و ثروت عمل کنند ونیاز ما را به واردات برطرف کنند و با ایجاد اشتغال بخشی از مشکل ما را حل کنند ولی چی شده که همیشه دنبال کمک و یارانه و وام و بانک وسرمایه گذار و از این حرفها هستند

بنظر من این موضوع تو دو بخش خود تولید و مصرف میشه قرار میگیره
در بخش مصرف ما باید کاری بکنیم که مصرف کنندگان داخلی ترقیب و مایل بشوند که محصولات داخلی را مصرف کنند
این موضوع باید جوری باشه که از لحاظ کیفیت و قیمت مصرف کننده ترقیب بشه که از این کالا خریداری کننده
بنده بعنوان یک ایرانی حاضرم که یک کالای داخلی حتی اگر از لحاظ کیفیت مقداری پایین تر از نمونه خارجی اون باشه و از لحاظ قیمت کمی گرانتر هم باشه از اون کالا استفاده کنم و ابن جوری مقداری به سهم خودم به تولید داخلی کمک کنم
البته به شرط این که این نوع حمایت ها باعث نشه که تولید کننده سطح کیفیت خدمات وتولد خودش را افزایش نده و بقول معرف در جا بزنه و توقع داشته باشه که همیشه مصرف کننده بیاد و از محصولات اون خریداری کنه و یا تو برخی موارد (سایپا وایران خودرو) نتنها کیفیت را بالا نبره بلکه هر سال کیفیت را کاهش و قیمتها را افزایش بده!!!!

در بخش تولید هم تولید کنندگان باید راه های علمی را برای افزایش کیفیت و کاهش قیمتها در پیش بگیرند
یکی از مسائلی که باعث میشه تولید در کشور ما همیشه با مشکل مواجه باشه موضوع مصرف انرژی برای تولید یک محصول هست
جالب بدونید که ما در برخی از کارخانه ها و کارگاه ها تجهیزاتی استفاده میکنیم که دو سه برابر حد نرمال انژی مصرف میکنند
حالا شما ببینید که کالایی که با این روش تولید میشه اگر کیفیت مطلوب هم نداشته باشه چطور و به چه قیمتی باید فروخته بشه که بتونه جبران هزینه های تولید کننده را بده
با این شرایط دولت و وزارت چقدر باید به این تولید کنندگان کمک کنند که بتونند سرپا بمونند (2730002) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۰۱:۳۷:۱۳
جانم لازم نیست شما توقعاتی را که ذکر کردید با خرید محصول داخلی بنجل برآورده شود . مطمئن باشید هیچ وقت نمی شود .
با گول زدن مردم و شعار دادن به نفع تولید داخلی هیچگاه تولید داخلی رشد نمی کند همانگونه که در این سی و اندی سال صنعت علیل و مفت خور و رانت خور خودرو سازی که از حمایت همه دولتها بر خوردار بوده رشد نکرده و خسارات مالی و جانی و زیست محیطی فراوانی برای ایرانیان به ارمغان آورده و هیچگاه هم یک صنعت بومی مستقل و بی نیاز از خارج نشده و زمانی مونتاژ کار فرانسه بوده و امروژ مونتاژکار چین .
حساب ذو دو تا چهار تاست . حساب سود خواهی است . باید رقابت باشد . صنعت و محصولات داخلی هم در سایه رقابت و هم در سایه برخی سیاست های حمایتی رشد خواهند کرد و اگر فقط سیاستهای حمایتی باشد تولید ملی به حال و روز خودروسازی در می آید وهم صنعت و تولید در جا میزند و هم مصرف کننده بی نوای داخلی ضرر میکند . (2730610) (alef-7)
 
عليرضا
۱۳۹۳-۱۲-۱۷ ۱۸:۵۵:۰۲
من ٢٥ ساله توليد كننده هستم بغير از دوره اي كوتاه كه جمعاً شايد ٥ سال از كل دوره باشد كه كمي شرايط مناسب بود ( البته درست زماني بود كه دولت درامد كمي داشت ) الباقي سال ها بما خيلي سخت گذشت و هرماه بحران داشتيم واصولاً كار اصلي ما در اين سالها بجاي توليد وافزايش كيفيت و تمركز به بهره وري بالاتر وبهتر حل موضوعات و مشكلاتي سپري گرديد كه خارج از اراده ما و به وتوسط مسئوليني تحميل گرديد كه گرفتار خود بزرگ بيني و يا اسير مشاورين وابسته خود به جريان سرمايداري سياه وكثيف بودند
من كه عاشق توليد وخلق ثروت بودم كه تنها را نجات كشور و مردم عزيز را توليد ثروت ميدانم ، در صورتيكه با واردات بي برنامه ما مصرف ثروت مي كنيم وهروز مردم خود را فقيرتر ميكنم ( اثبات اين ادعا سالهاي طلايي در امد كلان نفت بود كه با مصرف ان مردم فقيرتر شدند ) ، لذا به فرزاندان خود وصيت كردم تا زماني كه اداره اين كشور با فروش نفت وگاز انجام ميشود نه دولت بفكر توليد كننده خواهد بود ونه مصرف كننده متناسب با توان وشايستگي فرزاندانش انتظار كمي وكيفي را دارد ( عدم كيفيت در توليد داخلي منشاء تاريخي وعلمي و ريشه در نوع اموزش وپرورش و دانشگاه ما دارد ، مثل مثلاً اسفالت كه از ٤ يا ٥ مواد تشكيل شده است ونزديك به ١٠٠ سال است كه اينكار را انجام ميدهيم ولي كيفيت در حد صرف ، ولي همين كسي كه بعد از ١٠٠ سال نميتواند كيفيت در اسفالت را ارائه كند ، به خودرو كه ميرسد انتظار توليد خودرو با كيفيت بنز را دارد ، چرا ؟ چون خودرو ميتواند وارد شود، لذا براي تحصيل در واردات وارد كنندگان عزيز با ترور خودروي داخلي ،بستر را براي واردات ومنافع خود فراهم مبكنند ، چرا يك نفر از اين ادم ها كه كار هروزشون شده به ريشخند گرفتن توليد داخل ، به مثلاً اسفالت ويا خانه هاي بي كيفيت بساز بفروش ها كار ندارند ، چون اينجور كارها وكالاها قابل وارد كردن نيست) در نهايت وصيت كردم كه اگر دولت گفت پول مجاني ميدم ، ١٠٠ سال از ماليات معافت ميكنم و اينجور ميكنم ،انجور ميكنم
خلاصه مجسمه ات را ميسازم وسط شهر ميگذارم ووووووو خيلي كمك هاي ديگه ، گول نخوري اگه از گرسنگي مردي براي حفظ ابروت هم كه شده توليد نكن ، توليد نكن ،توليد نكن (2730076) (alef-7)
 
حمید
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۰۰:۳۴:۴۰
با عرض خسته نباشد خدمت دست اندر کاران سایت الف وکسب اجازه از خوانندگان محترم میخواهم برای دومین بار نظر تکمیلی خود را بیان کنم واینکه پژو هش گر محترم می فر مایند دستمزد درشرائط رکود مانع تولید می باشد ظاهرا این مطلب درستی است ونیز میفرمایند که کارگر وکار فرما در یک توافق برد -برد به موضوع افزایش دستمزد رسیدگی کنند واین هم درست ولی این شرائط رکودنسبی چگونه ایجاد شده است در نهایت شرائط بیرونی باین مشکل دامن زده است بدین معنی که فشار هزینه ها به تولید کننده از بیرون وارد شده است ازقبیل مالیات تسهیلات وهزینه های دیگری که یکی از انها دستمزد است بطور خلاصه در این مورد دولت محترم نیز لازم است پادر میانی کند واین امکان وجود دارد (2730565) (alef-7)
 
ایکس بیقرار
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۰۵:۱۳:۴۵
در تکمیل کامنت اولی اضافه میشود دهم .تقلب در تولید ات ملی .یازدهم بی غیرتی مردم ایران در استفاده از تولیدات ملی .دوازدهم خیانت دولتی ها وتجار سود جو و... بهترین سنگ ها را به دنیا صادر میکنیم .چه معنی دارد از چین وبرزیل و...سنگ قبر و مهر و سجاده وکافور وارد میکنیم. وچرا میخریم وچرا میفروشیم ؟ وچرا؟ حضرت اقا از بالا نظاره میکند وزجر میکشد . (2730674) (alef-7)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۰۹:۳۹:۵۳
مقام معظم رهبری فرمودند اگر خائنین داخلی نباشند دشمنان خارجی کاری نمیتوانند بکنند. وقتی صحبت از خیانت میشود همه فکر میکنند فری اطلاعات نظامی یا امنیتی را فروخته است اما بزرگترین خیانت در زمان امروز وابسته کردن کشور به بیگانگان است و این با نابودی تولید داخلی و افزایش واردات امکانپذیر شده است. منهم متنفر و متاسفم (2730929) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۱۸ ۱۰:۰۶:۴۵
نه اينكه صنعت خودرو با اين همه انحصارگرايي و تعرفه بالا پيشرفت كرد روبروز كيفيت خودرو بدتر از ديروزه با انحصارگرايي به جايي نميرسيم نگارنده محترم ولي در اينكه سود بانكي واسه توليد كننده بياد پايين موافقم (2730983) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۲۰ ۱۴:۵۵:۴۰
من نمیدونم چرا کسی نمیفهمه که ذهن و روح و اعنقاد روحانیت با تولید مخالفه
اصلا کدام کارخانه دار و تولید کننده با انقلاب همراهی کرد
این بازار و دلالها بودن که در قالب احزابی چون موتلفه از انقلاب حمایت کردند
بنابراین انقلاب ما به بازار بدهکاره
برا همینه که شما طی سی سال گذشته فقط رشد رو در سیستم ذلالی و بازار میبینید در در تولید
و این تا قیامت ادامه خواهد داشت
شک نکنید
من تولید کننده ام
اما بچه هامو تو تولید راه ندادم گفتم برید دنبال دلالی و خرید و فروش
از تولید چیزی در نمیاد (2736951) (alef-13)
 
مشکرم
۱۳۹۳-۱۲-۲۱ ۱۵:۱۵:۱۹
من هم متنفرم (2739637) (alef-11)
 
کافرین بی پول
۱۳۹۴-۱۰-۳۰ ۰۸:۲۶:۲۸
هرکس که هنر وسواد واندیشه تولید ملی دارد ثروت ندارد وکسی هم که پول دار که غمی ندارد پس ثروت باید به دست توانمند هنرمند وکار افرین بیفتد که نخواهند گذاشت بیفتد و داستان همچنان ادامه دارد (3481833) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.