نظر منتشر شده
۳۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 267365
خانم مهندس گوی سبقت را از مردان برد
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۳
عزم و اراده رسوخ ناپذیر برای کارآموزی و کاریابی از بانوی مهندس جوان در شهر کرمان تعمیرکار ماهر لوازم خانگی ساخته است.

به گزارش ایرنا، لاله موذن نعمت اللهی با تحصیلات کارشناسی در رشته مهندسی برق و الکترونیک بدون ادعا با دست گرفتن آچار و پیچ گوشتی برای خود کارآفرینی کرده است.

وی که خود را مجرد و دارای پنج برادر و یک خواهر معرفی می کند می گوید: خانواده ام که از وضع مالی به نسبت خوبی برخوردار هستند در ماهان زندگی می کنند.

او مغازه ای در یکی از محلات شهر کرمان برای خود دایر کرده و نظم و ترتیب خاصی در محیط کارش به چشم می خورد و مصمم و مسلط به تعمیر انواع لوازم خانگی می پردازد.

وارد کارگاهش که شدم مشغول توضیح به یکی از مشتریان در زمینه استفاده از اتو بود، جواب سلامم را داد و خوش آمد گفت شاید روابط عمومی بالای این خانم مهندس یکی از دلایل موفقیت وی محسوب می شود.

بعد از احوال پرسی خودم را معرفی کردم و از او خواستم از خودش بگوید و دلیل انتخاب این شغل را که برایم جای سووال های زیادی را باقی گذشته بود.

پشت میز نشستن مرا راضی نمی کرد

لاله موذن نعمت الهی گفت: از کودکی تعمیر وسایل را دوست داشتم برای همین در دانشگاه رشته برق و الکترونیک را انتخاب کردم.

وی افزود: بعد از اتمام تحصیلاتم در دانشگاه نخواستم مانند سایر همکلاسی هایم به دنبال کار دولتی بروم راستش کار دولتی و پشت میز نشستن مرا راضی نمی کرد برای همین به فکر کار در زمینه تعمیر وسایل برقی خانگی افتادم که علاقه ام هم در آن بود برای همین به استاد افخمی که بیش از ۳۰ سال از عمرش را در این مسیر گذارنده بود و تجربه خوبی داشت مراجعه کردم و وی بعد از اینکه درخواست مرا در مورد شاگردی در کارگاهش شنید تعجب کرد و نخواست مرا بپذیرد.

لاله اظهارداشت: استاد افخمی بعد از اینکه تایید پدر و مادرم را در مورد کار در کارگاهش گرفت به کار کردن من در آنجا رضایت داد.

این بانوی موفق گفت: سه سال قبل زمانی که در کارگاه استاد افخمی مشغول به کار شدم بهترین روز زندگی ام را تجربه کردم آن روز آغازی زیبا برای یک راه پر فراز و نشیب بود.

پدرم با کار کردنم در کارگاه مخالف بود


وی افزود: پدرم با کار کردن من به عنوان یک دختر تحصیلکرده در کارگاه تعمیر وسایل خانگی مخالف بود و بیشتر می خواست مرا به عنوان کارمند دولت به دوست و آشنایمان معرفی کند.

خانم مهندس گفت: با مشقات زیاد از ماهان به کرمان می آمدم و در کارگاه استاد افخمی کار و درس آموزی می کردم.

آموخته هایم در دانشگاه کاربردی نبودند


خانم موذن نعمت الهی آموخته هایش را در دانشگاه کاربردی ندانست و گفت : آنچه در کنار استاد یاد گرفتم با آنچه که به صورت غیرکاربردی در دانشگاه آموختم قابل مقایسه نیست.

وی افزود: خودم را مدیون استاد افخمی می دانم او علاوه بر اینکه تجربیات خودش را در اختیار من گذاشت راه و رسم زندگی کردن را نیز به من آموخت.بعد از گذشت چهار سال از کار در کنار استاد افخمی و کارآموزی، وی به این نتیجه رسید که من می توانم روی پای خودم بایستم و به من اجازه داد به صورت مستقل به کارم ادامه دهم.

این بانوی کرمانی گفت: با مشقت های زیاد مغازه ای را با کرایه ای اندک پیدا کردم، صاحب مغازه اول راضی نمی شد آن را کرایه بدهد اما بعد از مدتی صحبت کردن رضایت داد و کلید مغازه اش را که چهار سال بلااستفاده بود به من داد.روز اولی که در مغازه را باز کردم با تل انباری از وسایل و خاک و بهم ریختگی روبرو شدم.

خانم موذن نعمت الهی گفت: نمی توانستم روی کمک اطرافیان حساب کنم برای همین به تنهایی آستین هایم را بالا زدم و شروع به تمیز کردن مغازه کردم گاهی خسته می شدم و گریه می کردم ولی باز اشک هایم را بی آنکه کسی بفهمد پاک می کردم و با جدیت بیشتری به کارم ادامه می دادم.

طلوع خورشید زندگی با کار و تلاش


وی گفت: سرانجام اوضاع مغازه ام را سر و سامان دادم و درب کارگاه را باز کردم و آن روز خورشید با کار و تلاشم طور دیگری در چشم من طلوع کرد.

این بانوی کرمانی افزود: مشتری هایم اول مرا به عنوان یک تعمیرکار زن نمی پذرفتند و حتی همکاران و اطرافیانم به من خرده می گرفتند و می گفتند داری عمرت را هدر می دهی.

یک سال فرصت برای خود آزمایی

مهندس جوان گفت: پدرم برای اینکه به خودم ثابت شود که این کار به درد من نمی خورد یک سال به من فرصت داد و اکنون هشت ماه از این فرصت می گذرد و من هر روز بیش تر از روز گذشته خودم و کارم را باور می کنم.

وی افزود: پدرم همیشه به من می گفت دخترم تو تحصیلات مهندسی برق و الکترونیک داری و نباید خودت را دست کم بگیری باید بتوانی در یکی از ادارات دولتی جذب شوی.

من عاشق کارم هستم

خانم موذن نعمت اللهی گفت: هنوز هم پدرم می گوید باید دنبال کار دولتی باشی این در حالی است زمانی که من در حال تعمیر وسایل برقی هستم همه مشکلات و دردهایم را فراموش می کنم؛ من عاشق کارم هستم.اکنون مشتری هایم زیاد شده اند و آنها به کار و دانشم اعتماد دارند.

وی افزود: مردم کمتر باور می کنند یک زن بتواند در مشاغلی که بیشتر در آنها مردها مشغول به کار هستند کار کند، بسیاری از مشتری هایم از من سووال می کنند شما ایرانی هستید؟!

این مهندس جوان افزود: همیشه به خودم می گویم لاله اگر خوب کار نکنی و از روی عشق و علاقه به کار نچسبی همه خانم ها را زیر سووال می بری، باید تمام انرژی خودم را برای کار بگذارم.

لاله گفت: بعضی از مشتری هایم از من سووال می کنند از برق نمی ترسی؟ و من می گویم، نه! برق ترس ندارد، وقتی به کار احاطه داشته باشی و کار را بشناسی ترس ندارد البته باید مخاطرات کار را هم پذیرفت.

وی افزود: همکلاسی هایم گاهی به دیدنم می آیند اما چون کارم تخصصی است نمی توانند در این کار به من کمکی بدهند.بعضی از همکلاسی هایم در قسمت اداری مخابرات کار می کنند و برخی در کارخانه ها و شرکت ها هستند و تعدادی نیز در خانه و بیکارند.

خانم موذن نعمت اللهی گفت: درآمد ماهانه چندان برایم مهم نیست این آغاز کارم هست و من به همین اندازه که کرایه مغازه ام را می دهم و خرج و مخارج خودم را تامین می کنم و روی پای خودم ایستاده ام خوشحالم.

وی افزود: همیشه می گویم خدایا شکرت! استادم همیشه به من می گفت باید صبر کنی، افرادی که وارد این شغل می شوند باید یک تا دو سال صبر کنند و صبور باشند و شما که خانم هستی باید بیشتر تحمل کنی.

توسعه کار بزرگترین هدف پیش رویم است

این تعمیرکار لوازم خانگی گفت: می خواهم کارهای بزرگتری انجام دهم و توسعه کار بزرگترین هدف پیش رویم است در سرم آرزوهای زیادی دارم که با حمایت مسوولان محقق می شود.

آرزو دارم روزی پدرم را از کارم راضی کنم

لاله می گوید آرزو دارد یک روز آنقدر پیشرفت کند که پدرش را از کارش راضی کند و این کار به چشم پدر نیز خوب، قشنگ و قابل افتخار بیاید.

حین مصاحبه کتاب های تخصصی برق و الکترونیک و چند کتاب دیگر در قفسه ای پشت سر لاله نظرم را به خود جلب کرد از او پرسیدم این کتاب ها چه هستند؟ مهندس جوان گفت: گاهی از این کتاب ها در مسیر کارم کمک می گیرم.

نوشتن برای فرزند خیالی دلم را آرام می کند

این بانوی کرمانی گفت: گاهی که دلم می گیرد با نوشتن برای فرزند خیالی خودم در آینده دلم آرام می شود.گاهی که بیکار می شوم چیزهایی را که به سختی و در تنهایی به دست آورده ام، مشقات و آرزوهایم را می نویسم، تا شاید زمانی برای فرزندم چراغ راهی باشد.

خانم مهندس می گوید: گاهی در تنهایی‌ام شعر می خوانم و گریه می کنم، با وجود کار سخت و مردانه ای که انجام می دهم، فوق العاده احساساتی هستم.

خواستن توانستن است

وی گفت: بعضی ها می گویند تو وارد این کار شدی و پایت را جای پای مردها گذاشته ای اما من می گویم هدف من این نیست من نیامده ام به مردی ثابت کنم که من می توانم، این اثبات یعنی مبارزه در حالی که من نمی خواستم مبارزه کنم من مبارزه کردن را هیچ وقت دوست نداشتم من می خواستم به خودم ثابت کنم که خواستن توانستن است حتی اگر سخت و دشوار باشد.

این تعمیرکار لوازم خانگی معتقد است باید روح زنانگی را در خود حفظ کند و افزود: وقتی سر کار هستم دست ها و قدرتم مردانه است در حالی که حسم همان حس زنانه است زیرا اگر چنین نباشد نمی توانم به زندگی شخصی ام ادامه دهم.

قصد دارم کار تولیدی انجام دهم

نعمت اللهی گفت: تولید و مونتاژ قطعاتی مانند ماشین لباسشویی و سبزی خرد کن را انجام داده ام و منتظر نتیجه آن از تهران هستم.

وی افزود: هدف من از انتخاب این شغل گسترش آن در راستای تولید قطعات است و آموزش تولید قطعات را در تهران طی یک دوره فرا گرفته ام، راه زیاد و طولانی در پیش دارم با آنکه سختی های زیادی را تحمل می کنم اما همچنان ایستاده ام.

لاله اظهارداشت: مطالعه در برنامه های کاری ام قرار دارد هر روز ظهر بعد از اتمام کار به کتابخانه می روم و آنجا همزمان با مطالعه استراحت می کنم؛ شب ها نیز منزل خواهرم و عمویم می روم.

این مهندس جوان قصد دارد در آینده زنان و مردانی را که مانند خودش علاقه مند انجام این قبیل کارها هستند به طور گسترده آموزش دهد.

وی می گوید: از زمانی که در این مغازه مشغول به کار شده ام پسرهای جوانی که در بعضی از ساعات روز سر کوچه های این خیابان می ایستادند به قول مادرانشان دیگر خجالت می کشند که وقت خود را به بطالت بگذرانند.

بیشتر از یک ساعت را کنار لاله در محیط کارش گذارندم، مشتری ها در لابه لای صحبت های ما وارد مغازه می شدند، وسیله ای را برای تعمیر می آوردند یا سراغ وسیله برقی شان را می گرفتند.

یکی از مشتری های مهندس جوان می گفت : وصف کار خانم مهندس را از همسایه هایم در جیرفت شنیدیم از آن روز هر زمان که به کرمان می آیم وسایل برقی خود و همسایگانم را برای تعمیر نزد او می آورم.

او افزود: بدقولی بین تعمیرکاران اصناف مختلف مسئله ای رایج و غیر قابل انکار است در حالی که خانم مهندس طبق زمانی که وعده می دهد اجناس را تحویل می دهد. وی از تعمیر وسایل خود توسط این تعمیرکار زن ابراز رضایت و برایش دعای خیر کرد.

یکی دیگر از مشتری های لاله گفت: وی از نظر کار، برخورد با مشتری و سلیقه در کار بسیار قابل قبول و پسندیده است و ما به وجود چنین زنی در جامعه افتخار می کنیم.در حالی که بسیاری از تعمیرکاران لوازم برقی خانگی برای تعمیر وسایل هزینه گزافی دریافت می کنند او هزینه متعارفی را برای تعمیر وسایل می گیرد.

درخواست ملاقات با استاندار کرمان
وی گفت: برای دیدار با استاندار کرمان به استانداری مراجعه کردم که مرا به بخش امور بانوان هدایت و بعد از شنیدن صحبت هایم به بانک مهر امام رضا (ع) معرفی کردند؛ آن روز موفق نشدم استاندار را ببینم، بانک هم با اینکه کارشناسانش را برای بازید از مغازه ام فرستاد ولی به من گفتند برای دریافت تسهیلات باید بد سرپرست یا بی سرپرست باشی!

این تعمیرکار موفق افزود: برای ادامه مسیر کارم احتیاج به کمک مالی دارم.

حرکت در مسیر آب
مهندس جوان افزود: برخی فکر می کنند من خلاف مسیر آب حرکت می کنم در حالی که در مسیر آب قرار دارم و به درست بودن کارم یقین دارم!

وی گفت: بعضی وقت ها خانم هایی به کارگاه کوچک من مراجعه می کنند و از می خواهند اینجا در کنار من بمانند و کار آموزی کنند اما من با شرایط کنونی نمی توانم کاری انجام دهم.می توانم با گسترش کارم زنان زیادی را آموزش دهم و زیر پوشش و حمایت یک شرکت به کار مشغول شوند.

خانم نعمت اللهی گفت: از مسوولان انتظار دارم به عنوان یک زن، من و پشتکارم را ببینند ثروت من تلاش و پشتکارم است، خیلی ایده در ذهنم دارم و خیلی کارها می توانم انجام دهم.

وی گفت: اینکه بتوانم اندکی فکر افراد دور و برم را تغییر دهم یا بر روی فکر کسی تاثیر بگذارم برای خودم ارزشمند است.این دیدگاه که والدین فرزندانشان را با امید دست یافتن به کار دولتی به مدرسه و دانشگاه می فرستند بسیار اشتباه است.

لاله می گوید: باید به فرزندانمان بیاموزیم چگونه کار آفرین باشند و این به نفع آنهاست چون در این صورت فرزندانمان در ابعاد مختلف رشد و تعالی می یابند. خانم نعمت اللهی کار دولتی را آب باریکه ای توصیف کرد که می توان با آن گذاران مخارج زندگی کرد و افزود: وقتی جامعه به سمت تولید و خصوصی سازی می رود والدین باید استعداد فرزندانشان را در زمینه تولید و اشتغالزایی پرورش دهند.

وی گفت: مدتی در پژوهشکده تعلیم و تربیت رباتیک تدریس می کردم و برخی از والدین فرزندانشان را بدون شناخت استعداد آنها به زور به این کلاس های می آوردند در حالی که ممکن بود همان فرد در زمینه نقاشی یا کار و فن دیگری استعداد داشته باشد و این برای جامعه یک خطر محسوب می شود. بسیاری از دوستانم در کار دولتی مشغول به کار هستند ولی شاد و پویا نیستند زیرا به کارشان علاقمند نیستند.

موفقیت سهم لاله است
استاد نعمت الله افخمی با موهای سپید ۶۷ سال سن و بیش از۳۵ سال در زمینه تعمیر لوازم برقی خانگی سابقه کار دارد.

وی گفت: لاله چهار سال قبل به من مراجعه کرد و از من خواست به عنوان شاگرد در کنارم باشد. خیلی ها برای کار به من مراجعه می کردند با خودم گفتم لاله هم مانند سایرین می آید مدتی می ماند و بعد می رود.

افخمی افزود: از او خواستم برای مرحله نخست خانواده اش را ملاقات کنم، آنها آمدند و بر علاقه لاله مهر تایید گذاشتند و از آن روز لاله کار خود را آغاز کرد.دقت عمل لاله برایم جای خوشحالی داشت و مطمئن بودم که در کارش موفق می شود.

وی اظهارداشت: پنج ماه از کار لاله در کنار من می گذشت که کم کم کارگاه را به او سپردم و دورا دور او را زیر نظر می گرفتم؛ مشتری هایم اول او را نمی پذیرفتند و از سپردن کار به او راضی نبودند اما با حمایت های من و دیدن توانایی های لاله به او اعتماد کردند چنانچه بعد از هشت ماه کارگاه را بطور کامل به او واگذار کردم و برای انجام کاری به تهران رفتم.

استادکار لوازم خانگی گفت: برخی از مردانی که در این حرفه فعالیت می کنند به اندازه لاله پشتکار و مهارت ندارند.آینده لاله را سرشار از موفقیت می بینم و از مسوولان می خواهم از «لاله ها» حمایت کنند.
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۲۸:۰۵
مثلا میخواین زنها بیان تو همین شغلها که فقط مردونه موندن هم مردا رو بیرون کنن؟
خودتون متوجه هستین چی رو ترویج میدین؟؟ (2828627) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۵۹:۱۴
خوب اگر توانایی شون بیشتر و دقت و کیفیت کارشون بهتره، چرا که نیان؟ مگر ملاک، مرد و زن بودنه؟ (2828940) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۷:۴۶:۴۲
عزیز جان، این طرز تفکر مرد، تموم شد. برو خودت رو به روز کن. زنها هر کاری که با روحیاتشون سازگار باشه انجام میدن. درست مثل مردها. از خونه داری گرفته تا رانندگی جاده و پزشکی و کارهای فنی. مگه مردها وارد کارهای آشپزی و خیاطی و کارهایی که از نظر شما زنونه هستند نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر، عزیزم فکر. باید فکرمون رو اصلاح کنیم و با هر مشکلی زنونه مردونه برخورد نکنیم. مملکت فساد داره، میگین خانم ها حجابشون رو درست کنند. جوان ها ازدواج نمی کنند میگین چون خانم ها سخت گیری می کنند. بیکاری زیاد شده، میگین چون دخترها سر کار میرن. به محض بروز هر مشکلی راه حل حذف کردن زنها و دخترها به ذهنتون میرسه. همین چند روز پیش پسر جوانی بعد از شنیدن جواب رد رفته دختر و چند نفر از اعضای خانواده ش رو به گلوله بسته و کشته، یکی از همفکران شما نوشته بود از بس که دخترها قر و اطوار میان پسرهای مردم رو ذله کردن!!!!!!!!!! واقعا راست میگن که در ایران برای زن بودن اول باید مرد بود... (2829077) (alef-10)
 
محمدامین
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۷:۴۷:۲۰
خودت فهمیدی چی گفتی؟ (2829078) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۸:۳۰:۴۶
رقابت در کیفیت سرویس دهی هست (2829125) (alef-10)
 
علی 12
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۰۱:۰۳
عرضه داری برو یه کار خوب برای خودت پیدا کن،
اگر هم عرضه نداری که این خانم نه، ولی صد تا پسر دیگه هستن که میان جاتو میگیرن. (2829162) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۴۰:۲۲
منظور اینه که هر کس بره دنبال علاقه اش (2829219) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۰:۲۸:۴۹
من هم با شما موافقم برادر. باید یه این خانم آفرین گفت ولی این کار برای یک زن ارزش به حساب نمیاد به نظر من زن بودن و زنانه رفتار کردن خیلی زیبنده تر برای یک خانم تا انجام کارهای مردونه... من انگلستان زندگی میکنم اینجا زنها همه کارهای مردهارو انجام میدن اما آخرش این شده که بنیان خانوداده از هم پاشیده شده و همه اینجا مجرد زندگی میکنند یا به قول خودشون پارتنر دارن ازدواج از بین رفته و همه بچه ها خارج از پیمان شرعی و قانونی ازدواج به دنیا میان و یک فاجعه انسانی در حال شکلگیری هستش ... اینها همه زمانی اتفاق میفته که زنها زن نباشن ... (2829270) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۷:۱۱:۰۴
خودش رفته دنبال کار
خودش آستین رو بالا زده
این که دیگه کار دولتی نیست که بگید جای آقایون رو اشغال کرده
علاقه داره استعداد داره می توانی بگی نداشته باشد بشین تو خونه !!! (2829780) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۷:۴۰:۱۸
کجای دنیا زنان وارد کارهای مختلف شدن مردها رو بیرون کردن؟ یک کم مثبت نگاه کردن یاد بگیر. (2829808) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۷:۵۷:۰۴
چه فرقی میکنه؟ زن و مرد نداره. هر کی کاربلده بسم الله (2829820) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۳۶:۴۳
احسنت بر این بانو (2828643) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۲:۴۷:۴۴
واقعا درسته خانم آموخته های دانشگاه کاربرد نداره (2828666) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۸:۵۲:۰۵
بله اگه میخواین اتو و یخچال تعمیر کنین حرفتون درسته! (2829149) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۲۳:۲۸
دانشگاه داریم تا دانشگاه . (2829189) (alef-10)
 
بنده خدا
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۱۹:۱۹
خدا قوت و آفرین به این خانم مردها یاد بگیرند، و اینقدر دنبال پشت میز نشستن نباشند، تنها راه نجات مملکت ما سه حرف است کار، کار و کار (2828707) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۳۲:۱۰
پشت میز نشینی یعنی یک شغل دایم و بدون استرس اخراج و ... با حقوق مزایای بازنشستگی بیمه درمان و ...

بهترین شغل در جهان کارمندیه
تنها درصد بسیار کمی از افراد در شعل ازاد موفقن بقیه همه عمرشان در استرس و تنش است

چرا بقیه میزنشین باشند و من و امثال من نباشند (2828900) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۱۶:۵۶
با دیدن برخی نظرها آأم نمیدونه باید گریه کنه یا بخنده!

این خانم داره تمام تلاش خودش را میکنه و باید هزار بار به او و اراده او آفرین گفت.
تازه شروع کرده و راه درازی برای تولید و جا افتادن در پیش رو داره.

ولی مهم اینه که خوب شروع کرده.

تمام بدبختی مملکت ما از این نقطه آغاز میشه که مردم ما تولید کننده نیستند. توجه کنید که خدمات هم بخشی از چرخه تولید محسوب میشه.

از نظر من کارمند دولت شدن وقت تلف کردن صرف، و دور ریختن سرمایه با ارزش زندگی و دانش هست.

قد و قواره دولت اگر پنج درصد اندازه فعلی باشه کاملا کافیه.

در ادارات دولتی بسیارند افرادی که از روی بی کاری به دنبال موردی میگردند که یک گیر الکی به آن بدهند تا به ظاهر کاری کرده باشند.

به عنوان کسی که که سالها با ادارات مختلف صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر سازمانهای بزرگ نظیر توسعه نیشکر، کار کرده اینها را نوشتم. (2829178) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۲۸:۳۳
بنده خدا کار داریم تا کار . . .

یک از علت هایی که کشورمون فلج اقتصادی شده اینه که مردم از روی ناچاری می روند به سمت شغل های کاذب و امثال شما افتخار می کنند . (2829199) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۲۴:۲۴
برای این خانم مهندس از صمیم قلب آرزوی موفقیت می کنم. اتفاقا کشور ما به منهدسین خانم و آقا مانند ایشان نیاز دارد کسانی که بتوانند با علم و مهارت خود کارآفرینی کنند. (2828716) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۲۶:۲۳
ای ول
برو کار میکن مگو کار چیست که سرمایه جاودانیست کار (2828720) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۳:۵۷:۵۷
چطوری نتیجه گرفتید گوی سبقت را دزدیده ؟؟؟

اصلا چطوری نتیجه گرفتید موفق شده است ؟؟؟ (2828774) (alef-10)
 
زهرا
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۲۲:۵۷
شما چطور نتیجه گرفتی که در موفقیت اش شک کنی؟! (2828892) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۲۰:۳۶
اینطور که خیلی واضحه اون یک تعمیر کار ساده است و اگر موفق باشه برای خودشه و همچین کار خاصی انجام نداده .

حالا شما چطور نتیجه گرفتی از همه مرد ها موفق تر شده ؟؟؟ (2829182) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۲۶:۵۹
زهرا خانم چیزی برام ثابت نشده که بخواهم توش شک کنم .

آدم که به هیچ شک نمی کنه . (2829195) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۴:۰۱:۱۱
چقدر بدبخت هستیم ما .

مردم از روی ناچاری هدایت می شوند به سوی شغل های کاذب و عده ای اینها را الگو می دانند !!!!!!!

دوست عزیز من یک تعمیر کار ساده شغل کاذب حساب میشه .
نصف ایران شدن تعمیر کار و لوله کش و برق کار و مسافر کش . . .
پس کی تولید کنه ؟ (2828788) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۷:۴۹:۴۵
نه جناب تعمیرکاری اتفاقا کاذب نیست. اونی که کاذبه دلالی و قاچاق کالا و خرید و فروش سکه و ارزه. ضمنا تا جایی که من میدونیم نصف بیشتر مردم ایران دلال هستند، بقیه هم مسافرکش. حالا اینا شغل کاذبه یا تعمیرکاری؟ (2829082) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۸:۵۱:۵۸
خودت اينو تنهايي كشف كردي كه تعمييركاري لوازم برقي شغل كاذبه؟! (2829148) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۸:۵۲:۴۸
ای کاش به آمارها نگاه کنی و بعد حرف بزنی. تنها ۳۰ درصد آلمانی ها تحصیلات دانشگاهی دارند. در حالی که آلمان یک کشور بزرگ صنعتیه. برای تحصیل کرده گان ما کار عملی افت داره و باید کار در شأن خودشون پیدا کنن. ماشالله با این همه دانشگاه تو مملکت هم که دیگه همه لیسانس رو دارن. این خانم محترم با تلاش برای خودش کار درست کرده و محتاج دولت و هیچ کسی هم نیست. ماشتلله به غیرتش (2829150) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۲۱:۲۲
تعمیرکاری شغل کاذب نیست (2829435) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۱:۰۷:۴۰
کجای دنیا به تعمیر کار میگن شغل کاذب؟
الان شما به عنوان پزشک نمی‌تونی به کانادا مهاجرت کنی ولی تعمیر کارها رو سر دست می‌برند! (2829682) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۵:۳۴:۳۸
تعمیر کار بودن با مهندسی برق داشتن افتخار آمیز نیستش اگه اختراعی کرده بود یا واحد تولیدی واقعی زده بود میشد ازش به عنوان الگو نام برد و خبرش رو پخش کرد اما تعمیر کار وسایل خانگی شدن رو پسرعموی من با دیپلم علوم انسانی وقتی بعد از ده سال از کارش اخراج شد رو در عرض دو ماه یاد گرفت و الان انجام میده اما چون دست زیاد ه توی کار تعمیرات وقتی کار توی شرکت پیدا کرد ول کرد و الان فقط بعضی وقتها تعمیرات اگه باشه رو انجام میده . این خانم کار شاقی نکرده که اینجوری ازش خبر کار می کنید (2828903) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۸:۵۷:۲۷
شهامت اين زن مهمترين نكته اين گزارشه نميدونم چرا يك سري مثل شما به عناوين مختلف ميخوايد تصميم و پشتكار اين بانوي شجاع رو بي ارزش جلوه بديد، اونم تو زمونه اي كه همه دنبال كاراي بي زحمت و دستمزداي بالا و دلالي و كلاه برداري و كلاً يك شبه پولدار شدنن به نظر من فعالييت اين خانوم كرماني شايسته تقدير است (2829157) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۹:۲۵:۵۴
یه جوری تیتر زدن فکر کردم دکترای برق شریف داره ول کرده رفته تعمیرکار مخصوص جنگنده های نیروی هوایی آمریکا شده . (2829194) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۷:۵۹:۲۱
منظور این گزارش این بوده که آقایون و خانم‌های تحصیلکرده فقط دنیال کار پشت میز نشینی نباشند (2829824) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۱۶:۴۷:۴۹
گه کودکستان داشت بهتر بود. (2829007) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۰:۳۳:۲۰
آموخته های دانشگاهی کاربردی ندارد!!!!!!
دوستان عزیز دقت کنید مسلما آموخته های دانشگاهی کاربرد دارد. ولی باید بدانید کارببردشان چیست. مسلما شخصی که مهندسی برق خوانده در سیستم آموزشی برای او تعمیرکاری تصور نشده که به او این را آموزش دهند
مهندس برق درسی که میخواند برای طراحی سیستمهای برقی و آنالیز و برنامه ریزی آن است. یا مثلا رشته عمران برای طراحی سازه و آنالیز رفتاری آن ولی مشکلات بیکاری در کشور باعث میشود که افراد به سمت مشاغل دیگر روند که با درسی که خواندن همخوانی ندارد و این قضیه منجر به این تفکر می شود. (2829278) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۱-۲۸ ۲۲:۱۰:۱۸
سلام
به نظر من آقای حمید خیلی بی انصاقی کرده کار این خانم واقعا قابل تحسینه (2829420) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۰۵:۵۴:۲۱
هرکس در هر کاری که استعدادش را دارد حق دارد تلاش کند. مرد و زن ندارد. (2829756) (alef-10)
 
خانم مهندس گوی سبقت را از مردان برد