نظر منتشر شده
۵۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 185905
انتقام اهالي فرهنگ از سياست
عليرضا بهرامي، 9 اردیبهشت 92
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۲۷
هرچند حضور اهالي حوزه‌ي فرهنگ در مناصب سياسي – اجتماعي امري بي‌سابقه – چه در حكومت‌هاي پيشين و چه در سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب – نبوده، اما به‌نظر مي‌رسد هجوم اين قشر براي شركت در انتخابات شوراي شهر پيش رو، علاوه بر وسوسه‌ها، از جنبه‌ي نوعي واكنش متقابل نيز قابل تحليل باشد. واكنشي كه تبعات آن نيز قابل ارزيابي است.

در تاريخ دور اين مملكت پس از حضور مؤثر شاعران و حكيمان در دربار حاكمان تا صدارت امثال قائم‌مقام فراهاني‌ها، از آغاز دوران مشروطه و شكل‌گيري نوع مدرن زمامداري و اجزاي دموكراتيك در جامعه بود كه با حضور امثال ملك‌الشعراي بهارها در مجالس و نيز امثال محمدعلي فروغي و پرويز ناتل خانلري در اركان حكومت، اين مشاركت را شاهد بوده‌ايم. در سال‌هاي پس از انقلاب اگر از همكاري اهالي فرهنگي چون علي موسوي گرمارودي بگذريم، مي‌توان گفت كه تا مدت مديدي عرصه‌ي سياست تقريبا به‌طور كامل به سياست‌ورزان وانهاده شده بود؛ تا آن‌كه پس از روي كار آمدن دولت اصلاحات، با حضور سينماگران و شاعراني در مجلس شوراي اسلامي و شوراي شهر تهران، روند اين نوع حضور باز هم كليد خورد.

در نخستين دوره‌ي شوراي شهر تهران بود كه «محمدحسين حقيقي»، كارگردان نه‌چندان سرشناسي كه به‌تازگي با فيلم سينمايي "براده‌هاي خورشيد" تاحدودي در ميان علاقه‌مندان جدي سينما مطرح شده بود، به‌عنوان منتخب مردم تهران به صحن شوراي شهر راه يافت. در همان زمان اين بحث درگرفت كه حضور يك سينماگر در عرصه‌ي فعاليت‌هاي سياسي – اجتماعي چه كاركردهايي براي حوزه‌ي فرهنگ و هنر مي تواند داشته باشد. در همين دوره، از اهالي ادبيات هم «صديقه وسمقي» در تركيب شورا قرار گرفت. حدود يك سال بعد با انتخاب «بهروز افخمي» - كارگردان - و «فاطمه راكعي» - شاعر – به‌عنوان منتخب مردم تهران در ششمين دوره‌ي مجلس شوراي اسلامي، اين روند گسترش يافت و به‌شكلي وضعيت خود را تثبيت‌شده تعريف كرد.

البته بعدها ثابت شد اين موفقيت‌ها در انتخابات، بيش از آن‌كه به شهرت اين افراد وابسته باشد، به حضورشان در فهرست‌هاي انتخاباتي چون جبهه مشاركت اسلامي و بعدها گروه‌هايي چون آبادگران و جبهه‌ي متحد اصولگرايان وابسته است. چراكه در همان سال‌ها حتا مديران عامل تيم‌هاي پرطرفدار فوتبال پيروزي و استقلال هم كه نامزد انتخابات شوراي شهر مي‌شدند، برخلاف انتظار، درنهايت به‌عنوان عضو علي‌البدل انتخاب شده، بعدتر با خروج يكي از اعضا، به تركيب شورا راه مي‌يافتند. يا اين تفاوت را در انتخاب شدن و نشدن «سعيد ابوطالب»، «اميررضا خادم» و «عليرضا دهقان» در دو دوره‌ي متوالي مجلس شوراي اسلامي شاهد بوديم كه با وجود شهرت بيشتر در دوره‌ي دوم حضورشان، به‌دليل خروج از يك فهرست انتخاباتي خاص و البته غالب، از ورود دوباره به صحن مجلس بازماندند.

در اين ميان اما از حضور اهالي ورزش در اين منصب‌ها هم نبايد غافل بود كه بيشتر با حضور قهرماناني چون «رسول خادم» در شوراي شهر تهران و «اميررضا خادم» در مجلس شكل گرفت و با افزوده شدن «هادي ساعي» و «عليرضا دبير» در شوراي شهر تهران، وسعت يافت. البته در اين بين، حركت‌هايي چون ثبت نام يك خواننده‌ي نه‌چندان مطرح موسيقي پاپ براي كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري را هم شاهد بوده‌ايم؛ اما اين گرايش هنوز تا اين سطح وسعت نيافته كه باب شود.

بي‌شك، قصد اهالي فرهنگ و هنر و ورزش كشور گاهي وسوسه‌هاي مادي است كه مهمترين آن‌را گريز از افت موقعيت و فراموشي در زمان بازنشستگي يا كم‌كاري مي‌توان دانست، اما حتما در ذهن برخي هم با قصد اصلاح برخي تصميم‌‌ها به‌نفع فرهنگ و هنر كشور و دست‌اندركاران آن صورت مي‌گيرد، درحالي‌كه در عمل، نه‌تنها اتفاق خاصي در اين زمينه صورت نگرفته، بلكه آن‌ها را بعضا از فايده‌هاي ديگرشان هم دور كرده است. به قول ظريفي، وقتي يك كارگردان خوش‌فكر نماينده‌ي مجلس مي‌شود، چهار سال كسي جايگزين فيلم‌سازي او نمي‌شود؛ درحالي كه اگر او نماينده‌ي مجلس نبود، بسياري بودند كه مي‌توانستند اين رسالت را به انجام برسانند!

البته در اين ميان از اين واقعيت نبايد گذشت كه وقتي مثلا يك ورزشكار، عضو شوراي شهر تهران مي‌شود، قطعا از نظر موقعيت اجتماعي در جايگاه مطلوبي قرار مي‌گيرد كه ديگران را وسوسه مي‌كند اقدام مشابهي انجام دهند. برخي از مردم تهران با اين تصوير از قهرمان سابق و عضو هشت سال گذشته‌ي شوراي شهر تهران بيگانه نيستند كه گاهي از ماشين مدل بالايش درحالي كه لباس سواركاري به تن دارد پياده شده و مانند ديگر مردم، خريد مي‌كند!

امسال اما در موسم ثبت نام براي نامزدي در انتخابات شوراي شهر تهران، علاوه بر اين جنبه‌ها، وضعيتي ديگر نيز به‌نظر مي‌رسد؛ انگار پس از اقدام اهالي ورزش به اقدام متقابل در برابر ورود پررنگ اهالي سياست در حوزه‌ي ورزش كه همواره نسبت به آن انتقاد شده است، اهالي حوزه‌ي فرهنگ و هنر نيز تصميم گرفته‌اند اقدامي مشابه انجام دهد. در اين ميان حتا از نوعي ائتلاف و شكل‌گيري گروهي هم صحبت شده و انگار هنرمندان اين‌بار قصد دارند قاعده‌ي قديمي استفاده از يكي دو چهره‌ي هنري و ورزشي در فهرست‌هاي انتخاباتي - به‌منظور ايجاد جذابيت بيشتر - را هم به هم بزنند. شاهد آن، حضور پرشمار آنان براي شركت در انتخابات شوراي شهر تهران است.

اگر از اهالي ورزش، «حسين رضازاده»، «عباس جديدي»، «آرش ميراسماعيلي»، «محمد فنائي»، «بهنام «ابوالقاسم پور»، «ميرشاد ماجدي»، «علي محمد ياري» (قهرمان پارالمپيك) و «حميد سوريان» و البته مجددا «عليرضا دبير»، «رسول خادم» و «هادي ساعي» در محل ثبت نام حضور يافتند، اين نسبت براي اهالي فرهنگ و هنر پررنگ‌تر بوده است؛ كافي است به اين نام‌ها و تناسب غريبشان توجه كنيم:

«افسانه بايگان» (بازيگر)، «حبيب‌الله كاسه‌ساز» (تهيه‌كننده)، «امين زندگاني» (بازيگر نقش سليمان نبي(ع))، «اميد زندگاني» (بازيگر و مجري)، «دانيال عبادي» (بازيگر)، «علي‌رام نورائي» (بازيگر فيلم قلاده‌هاي طلا)، «محمد سلوكي» (مجري)، «احمد نجفي» (بازيگر)، «زهره ميرسپاسي» (مجري خبر)، «الهه رضايي» (مجري قديمي برنامه‌هاي كودك)، «اسماعيل آذر» (مجري و اديب)، «عبدالحسين مختاباد» (خواننده)، «محمدرضا عيوضي» (خواننده) و «افشين علاء» (شاعر كودكان و نوجوانان).

در كنار اين افراد البته پس از سابقه‌ي حضور خبرنگار و مجري‌هاي تلويزيوني ديگري چون بيژن نوباوه وطن و عليرضا دهقان، علاوه بر تعدادي از مجري‌هاي تلويزيون كه خوب مي‌دانند حضور در تلويزيون چقدر در استقبال مردمي مهم است، رسانه‌يي‌هاي ديگري چون حسين انتظامي، عبدالرضا داوري، مجيد رفيعي و چند خبرنگار خبرگزاري و روزنامه نيز ثبت نام كرده‌اند.
 
دلی خون
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۰:۴۸:۳۲
بالاخره اینها خوبه یک هنری دارند... (1266973) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۲۴:۲۶
هنرمنـــدان از ورزشکاران خیلی بهتــرند. (1267193) (alef-10)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۲:۲۵
کشتی گیرا برن کشتی رو نجات بدن که از المپیک اخراج شدیم...! در کشور ما هیچ کس در جایگاه خود نیست (1267297) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۷:۰۹:۱۵
حضور ورزشکاران و بازیگران سینما و خوانندگان در سیاست گره ای از مشکلات را باز نمی کند جز مطرح شدن بیشتر از جنبه تبلیغاتی و شهرت ،این خود نشان دهنده عدم بلوغ سیاسی در جامعه ایران و سطحی نگری در همه اقشار جامعه است.
این کار مانند این است که هواپیمای مسافر بری را هنرپیشه فیلمی در نقش خلبان از بین جنگنده های دشمن به سلامت به زمین بنشاند اما در عمل اوست و کابین خلبان و 350 مسافر. (1268596) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۵۷:۲۰
بواسطه مردم محبوب می شوند، منتش هم بر سر مردم مظلوم میگذارند (1267218) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۵:۵۶
"مشهـــــــــور" شدن بازیگران و هنرمندان، بواسطه این مردم مظلوم و سرمایه های ملی بوده است.
چرا باید مردم همیشه جور این قشر را بکشد؟؟؟؟؟؟؟؟ (1267302) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۴:۱۳:۱۷
اونایی که منفی زدن میشه دلیلشو بگن؟ (1268092) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۵۸:۲۶
دوستان ورزشکار ابتدا بروند و یاد بگیرند با «توپ» بازی بکنند، تا آبروی ایران را نبرند
..... کاندیدا شدنشان پیشکش (1267219) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۴:۵۲
خطاب به ورزشـــکارانی که کاندید شدند:

شما اگه میخواستید خدمتی بکنید، آبروی ایران را در میادین ورزشی حفظ میکردید. توی ورزش ناموفق بودید حالا اومدید که "شهــر" را هم مثل زمین فوتبال به باد دهید.
خجالت هم چیز خوبی است. (1267300) (alef-13)
 
کامران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۷:۴۲
عزیزم همه وزرشکاران که با توپ بازی نمی کنند. مثلا همین رضازاده فکر می کنی چند بار پایش به توپ خورده است؟ ورزشکار یک واژه عمومی است که به همه کسانی که ورزش می کنند اطلاق می شود. خواه این شخص وزنه بردار باشد، خواه کشتی گیر، خواه فوتبالیست، خواه هر رشته دیگر. ضمنا نمی دانم چه شده که الف عزیز به این قشر اینقدر گیر داده است. نکند از رای آوردنشان می ترسد؟ (1267307) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۱:۴۷:۴۷
عزیزم توپ یک تمثیل است (1267628) (alef-10)
 
جیگر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۵۱:۴۸
رفیق مگه هر ورزشی باید توپی باشه؟ یادت باشه خیلی از همین حضرات تحصیلات دانشگاهی دارن.
قضاوتامون درباره افراد صنفی نباشه و هر کسی رو همون که هست بسنجیم میخواد سیاسی باشه یا ورزشکار یا هنرمند (1267459) (alef-10)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۵۰:۱۲
شورا شهر باید ترکیبی از همه تخصصها باشه. و حضور یه هنرمند یا ورزشکار در کنار یه سیاستمدار یا مهندس و دکتر و اقتصاد دادن به خودی خود امری مفیده.
فقط باید از این نکته نگران باشیم که این آرا صرفا به دلیل به یک سمت سوق پیدا کنه و شورایی صرفا فرهنگی یا صرفا سیاسی نشه.
البته خوبه اینجوری سیاسیون میدون پا تو کفش دیگر حوزه ها کردن چقده میتونه اذیت کننده باشه (1267456) (alef-10)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۲:۰۱:۱۰
چطور ميگيد هنر دارن اينهايي كه در فيلمهايشان كمترين هزينه را از خود مي كنن يعني در صد تا فيلم فقط يك جور بازي مي كنن
اين تيتر براي رأي آوردن هست كه الف هم در دام آن افتاده
اگر اينها رأي بياورند يعني هنر كشور نجات پيدا مي كند ؟ آقاياني كه فقط و فقط براي پول زندگي مي كنن چه ميدانند هنر چيست (1267669) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۳:۲۱:۲۱
شورای شهر باید از افراد آشنا به شهرسازی و معماری و عمران تشکیل شده باشه نه ورزشکار و بازیگر (1267926) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۱:۰۰:۳۱
کسی نمی تواند منکر این شود که شورای" شهر " ، همچنانکه از نامش بر می آید ، گستره ای با وسعت " شهر " و در مورد تهران با وسعت یک " کلانشهر " را در بر می گیرد ؛
از اینروی جا دارد و باید به تمامی آتچه که در این " کلانشهر " می گذرد (شهرسازی ، فرهنگ ، هنر ، ورزش ، محیط زیست ، برنامه ریزی شهری ، حمل و نقل ، آب ، فاضلاب ، انواع آلودگی ها و ......... ) بپردازد و برای روان سازی آنها راهکار دهد و بسامانی هر چه بیشتر و هر چه بهتر آنها را دلمشغولی بنیادی خود بداند ؛
این چنین است که با جایگاه بی همانندی که در نهاد هر نهاد بشری و اجتماعی ، باید به " فرهنگ " ، ارزانی داشت ، پس باید بهترین طلایه داران و شایستگان این وادی ( همچون نمایندگانی کوشا و تلاشگر از هر یک از دیگر رشته ها و لایه های سازنده و شکل- دهی یک کلانشهر ) ، در این شورای فراگیر ، به درستی برگزیده شوند و به شایستگی کرسی آن را ، نمایندگی کنند ؛
چقدر شگفت آور است که همین الآن ، مجموعۀ مدال های طلای رقابت های جهانی !!!! در رشته های گوناگون ورزشی ، که به اعضای شورای شهر تهران تعلق دارد ، بسیار بیشتر از بسیاری از کشور های دنیاست که در طی دهها سال قادر به درو کردن حتی بسیار کمتر !!!! از این تعداد مدال طلا از میادین ورزشی جهان نبوده اند ؛
آیا حتی حضور این تعداد نام-آور مدال-آور در شورای شهر تهران ، در عمل قادر بوده که نگرش و جایگاه ویژه ای را دست کم در همان وادی " ورزش" ، برای شهروندان تهرانی به ارمغان آورده باشد ؟!؟!؟!؟!؟ (1267489) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۴:۰۵:۵۰
قطعا هنرمندان (و ورزشکاران) توانایی و علم حضور در شورای شهر رو ندارن. ولی از اونجایی که اگر هنرمندها نیان بجاشون یه عده سیاستمدار که اونها اصلا و ابدا توانایی و علم ندارن وارد شورای شهر میشن، پس بهتره که هنرمندها بیان تا یک عده بی هنر!!!!!!! (1268065) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۵:۲۵:۲۴
به این میگن شیر تو شیر شدن نه انتقام--حالا اهالی سیاست از روی طمع یا پررویی یک اشتباهی کردند-اهالی ورزش و برهنگ چرا؟ (1268332) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۱:۱۱:۲۲
بهمه مشکلات و بدبختی مملکت ما » نداشتن حزب واقعی « است. (1267010) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۴۰:۵۳
به خوب یا بد بودن حضور این قشر کاری ندارم
اما خواهش می کنم، موضوع رو با سیاست قاطی نکنید؛ شوراهای شهر یک نهاد مدنی و مردمی است و در هیچ کجای دنیا به سیاست ربطی ندارد، در حقیقت شوراهای شهر یک نهاد اجتماعی است نه یک نهاد سیاسی. (1267417) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۴۳:۰۵
شوراهای شهر یک نهاد مدنی و اجتماعی است، نه یک نهاد سیاسی و حضور تمام اقشار جامعه در اون مشکلی ندارد، حتی شرط مدرک تحثیلی گذاشتن برای اون اشتباهه !!!!!!!!
این قشر بزرگ کارگر ساختمانی یا سپور شهرداری ایا نماینده ای در شورای شهر نباید داشته باشد؟؟؟؟؟ (1267428) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۱:۱۵:۳۲
به نظر من این خانم ها و آقایان هنرمند و ورزشکار همان به که در زمینه و حوزه خودشان فعالیت کنند و بگذارند کسانی که در این زمینه تخصص دارند وارد گود شوند.
چون مسائل مربوط به سیاست و حل مشگلات شهروندان و مردم بازی و فیلم نیست.وصرف اینکه فیلم بازی کردند و یا مدال جهانی دارند و چهره هستند دلیل نمیشود که به این حوزه ورود کنند.در کل مردم خودشان باید به این اسامی رای ندهند واحساسی تصمیم نگیرند و کسانی که تجربه و تخصص لازم دارند را انتخاب کنند..... (1267019) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۰۴:۲۶
توضیحتان قانع کننده نیست. مگر آنها که تابحال بر مسند ریاست تکیه زده بودند، مثلا تحصیلات مدیریت و علوم سیاسی (توجه شود که صرفا رشته های مدیریت و علوم سیاسی) داشته اند؟ صرف داشتن مدرک دکترا یا پزشکی کفایت نمی کند! پس این بندگان خدا هم میتوانند بخت خودشان را بیازمایند. (1267171) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۱۰ ۲۳:۱۱:۱۳
مگه بخت آزمایی هست برادر .. میخوان یک شهر رو داره کنن . شما نکنه خیال میکنی تو شورای شهر بلبت لاتاری میفروشن؟ (1272185) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۳۹:۵۵
این که برخی از هنرمندان و ورزشکاران وارد عرصه سیاست شوند در واقع سوء استفاده این افراد از شغل خود می باشد چرا که نوع فعالیت این افراد در واقع با تبیلغاتی غیر مستقیم و غیر ملموس عجین شده است. و خواه نا خواه در برخی از اقشار جامعه تاثیر گذار بوده، هست و خواهد بود. نمونه این موضوع را در انتخاب آقایان خادم و برخی از ورزشکاران در مجلس و شورای شهر می توان دید!!!
ولی اگر به پرونده کاری برخی از همین افراد نگاه کنیم می بینیم که حتی در حوزه تخصصی خود هم چندان موفق نبوده اند!مانند آقای خدامیکه در کسوت یک کشتی گیر بسیار عالی ولی در کسوت مربی متاسفانه ناموفق بوده است. نمونه همین موضوع را می توان به هنرمندان ، مجریان تلویزیون و ... نسبت داد که فقط کافیست شرکت کنند تا بتوانند رای قابل قبولی و عموما از افرادی با سطح تحصیلات پایین جذب کنند که این موضوع می تواند مانند سمی مهلک برای اداره کشور باشد. زیرا در اداره مملکت به حرافی و یا فیلم بازی کردن نیازی نیست. بلکه آن چیزی که تعیین کننده است. علم مدیریت و کشور داری است که متاسفانه حتی در بسیاری از سیاسیون هم نیست چه برسد به اینکه ما بخواهیم این حلقه مفقوده را در وجود عده ای ورزشکار!، هنرپیشه! و ... جستجو کنیم. (1267207) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۴۴:۳۷
با ورود هنرمندان به عرصه انتخابات کشوری با ظاهر بالیود و با باطن دهلی و بمبئی فقر زده خواهیم داشت! آنها که به کشور فقیر و کثیف هند رفته باشند متوجه این موضوع می شوند (1267210) (alef-13)
 
فلاح
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۱:۲۳:۳۲
پس از اقدام متقابل اهالي ورزش در برابر ورود پررنگ اهالي سياست در حوزه‌ي ورزش، اهالي حوزه‌ي فرهنگ و هنر نيز تصميم گرفته‌اند اقدامي مشابه انجام دهد.
----- چرا که نه .کار خوب کردند .
گرچه ما فقط به نامزدهای اصلاح طلبان رأی خواهیم داد . (1267034) (alef-10)
 
پشیمان
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۱:۵۱:۱۴
دیگه بایداسمش راعوض کنیم وبگذاریم خانه هنرمندان واردوی ورزشکاران محترم
شورای شهربه متخصصین رشته های مختلف شهری جامعه شناس وحتی حقوقدان نیازداردبهتراست هنرپیشه هافیلمشان رابازی کنندوورزشکاران به فکرپیشرفت رشته های ورزشی باشند. (1267066) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۲:۱۴:۲۶
تعجب می کنم که شما دوست دارید قیم مردم باشید. اگر مردم خواستند انتخاب می کنند و گرنه مبالغی از جیب آنکه نامزد شده و مشوقانش به باد رفته است. (1267083) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۲:۲۰:۵۹
متاسفم برای جامعه ای که هیچکس در جایگاه خودش قرار نداره. (1267088) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۶:۵۳:۲۹
واقعا يكي به داد اين شورا برسه، مردم تاكي هزينه ندانم كاري بدهند وزمان در گذر است وفرصتها ازدست ميرود، مهندسين شهر سازي و عمران ومحيط زيست وتوانبخشي شهري كجا هستند كه عرصه به دست هنر پيشه وشاعر و فاميل فلان مسئول افتاده است؟؟؟؟!!!!
اين موضوع مهمي است (1267132) (alef-10)
 
نقی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۰۱:۱۰
مهندسان و شهرسازان و افراد کار بلد هم نامزد شوند. پس از آن انتخاب را بگذارید به عهده مردم. چون میزان رای ملت است بگذارید ملت خودشان میان وزرشکاران، هنرمند و افراد متخصص اعضای شورا را انتخاب کنند. (1267169) (alef-10)
 
حامد.م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۸:۴۶:۳۳
خیلی زشته است کسی شهرت را در جایی کسب کند اما در جای دیگری خرج کند و این دلیل کافی است برای انتخاب نکردن این افراد. (1267212) (alef-10)
 
Qatar
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۱۳:۲۳
همینه که وضع مملکت اینجوریه (1267243) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۳۰:۵۶
وقتی یه قصابی گوشت الاغ بفروشه درشو میبندن . چرا؟ چون جاش اونجا نیست
در شورای شهر ببندن بهتره شده مجمع المشاهیر (1267270) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۶:۲۷
شورای شهر ، سیاسی نیست بلکه نهادی عمرانی و فرهنگی است و اتفاقا سیاستمداران بایستی سهم کمتری در این شورا داشته باشند و بشتر اعضای آن بیستی از نیروهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی و البته عمرانی باشد. یادمان باشد حتی در تایید صلاحیت نامزدهای شوراهای شهر ، شورای نگهبان دخالت نمی کند و این یعنی اینکه این شورا سیاسی نیست . در ثانی به مردم اجازه دهیم به هرکسی که خود صلاح می دهد رای دهد . سیاستمدار ، هنرمند و یا ورزشکار . انتخاب حق مردم است . (1267303) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۴۹:۱۵
اینکه جوانی صرفا به خاطر اینکه در فلان جا مدال طلا، نقره و ... گرفته و یا در فلان فیلم خوب بازی می کند(با هر میزان از تحصیلات)، چه دلیلی می شود بر اینکه این شخص توانایی برنامه ریزی شهری و ... را دارد. (1267452) (alef-10)
 
ahmad
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۷:۴۳
در نظر من ؛ این خیلی طبیعی است که یک فرد تحصیل کرده و فرهنگی بخواهد وارد حوزه مدیریت کلان بشود . و اتفاقا برعکسش خیلی سخیف و وقیحانه است؛ کسی یا کسانی را میبینیم که نه سواد دارند و نه در اجتماع بوده اند و از مفاهیم اولیه زندگی امروز هیچی نمیفهمند؛ آنوقت مثل برخی ، میروند مدیر کلان میشوند! آنهم ده سال در دانشگاه درس میدهند و بعد مدیر صدا و سیما میشوند.واقعا این افراد خیلی بی فرهنگ و بی شعور هستند و بدون داشتن پیشنیازهای لازم و به صرف تعلق به یک قشر حاکم خود را صاحب همه چیز میدانند! (1267308) (alef-13)
 
reza
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۰۲:۳۴
صحنه گردانی با هنر مند بودن خیلی تفاوت دارد امروز یه فیلم دو ساعته می خوان بسازن شش ماه طول می کشه تا تو هر ثانیه یادشون بدن دستت را اینجوری بلند کن لبت را اینطوری به چرخان و صدها صدا گذاری وادا واطوار در اوردن ها اونوقت طرف می شینه دو ساعت فیلمش را می بینه دیگه فکر می کنه اندشه حالا هوس می کنه بیاد نماینده شورای شهر هم بشه البته من قصد جسارت به هنر مندان واقعی ندارم واعتقاد دارم انها هیچ وقت خودشونا درگیر این مسائل نمی کنند (1267313) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۱۶:۵۱
الف جان،رئیس جمهوری در اینجا خودش یک رل محسوب میشه.چرا متوجه نشدی؟اهالی فرهنگ و هنر اینو سریع گرفتن. (1267335) (alef-13)
 
نوید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۰:۴۹:۵۴
شعار انتخاباتی جدید (سنگ مفت گونجشک مفت)
واقعا جای مهندسین معماری شهر سازی عمران و ......خالیه تو این شورای شهر
واقعا خسته نباشد از این همه احساس تکلیف
من نمیدونم وزنه برداری و کشتی گیری چه ربطی داره به شورای شهر
خدا به شهر وندان تهرانی رحم کنه (1267454) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۱:۰۳:۰۱
چه مظلوم است علم مدیریت!!! (1267493) (alef-10)
 
نوید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۱:۴۰:۲۷
باید به عزیزانی که منفی میدن بگم
حرف حق همیشه تلخه درکشون میکنم (1267613) (alef-10)
 
رامین
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۲:۰۵:۲۱
بعضی ها حتی نمی تونند یک فدارسیون و تیم ورزشی را اداره کنند چطور فکر می کنند می تونند شهری مثل تهران را اداره کنند (1267687) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۲:۱۲:۲۸
وقتی توی کشور، احزاب سیاسی وجود نداره و مردم نمی تونن به کسی رای بدن که همفکرشون باشه و متاسفانه از روی اسم رای می دهند، ورزشکاران و هنرمندان هم وسوسه میشن بیان به صحنه و مطمئنا هم رای می یارن (1267708) (alef-10)
 
امين الاسلام
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۲:۲۹:۱۷
طبع دمكراسي تكيه به آرا مردم است
به همين دليل در شرايط موجود و با توجه نياز جدي شوراي كلان شهري به تخصصهاي مديريت كلان شهری رسالت نخبگان و اصحاب قلم و رسانه در آگاهي بخشی و سمت دهی مردم به طرف راٌی دادن به اصلح متخصص متعهد بجاي راٌی دادن به يك چهره معروف بسيار سنگين تر از گذشته خواهد بود (1267748) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۲:۳۸:۵۸
درکشورما همه مردم خودرا همه فن حریف میدانند .دکتری ،مهندسی ، سیاستمدار

کارشناس تصادفات ،روانشناسی ،بازیگری ،اقتصاددان ،معلمی ،ورزشکار وخیلی از

عناوین دیگر که نمونه اش درهمین دولت ۸ساله متجلی است . (1267782) (alef-10)
 
رامین
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۲:۴۹:۲۶
خیلی خوبه از همه اقشار مردم باشند این هم تمرین دموکراسی تا هرکه شایسته هست اتنخاب بشه (1267820) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۴:۲۳:۳۱
نوشته خیلی خوبی بود وقتی سیاست مداران در هر حوزه ای دخالت دارند چه انتظاری از اهالی آن حوزه ها دارید (1268131) (alef-10)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۴:۴۴:۱۶
به نظر شما اون بازیگری... که دغدغش فشن کردن موهاشه میتونه به فکر مردم بدبخت تهران هم باشه؟؟ (1268200) (alef-10)
 
علا
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۹:۵۰:۵۴
ما که مدعی تاریخ وپیشینه بلند تمدن هستیم نباید توجهمان به عنوان و چهره وپست ومقام افراد باشد ما در رای دادن باید بدانیم که جه شخصی برای چه جایگاهی مناسب است که بعدا تبعات انتخاب اشتباه ما دامنگیر خود وجامعه خواهدشد که آن وقت دیر شده است پس روی تعقل وادراک وآگاهی رای بدهیم نه احساس وغرض ورزی (1268982) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۲۰:۰۵:۱۹
قحط الرجال بودن هم بد دردیها. (1269013) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۲-۰۲-۱۰ ۰۰:۰۷:۳۲
چه میشه گفت جز اینکه باز هم تاسف بخوریم و به این فکر کنیم که ما ایرانیها چرا اینجوری شدیم . (1269610) (alef-10)
 
محمدعلی محمدی م.ریحان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۲-۱۰ ۱۰:۰۴:۱۰
هر کسی هر تصمیمی را که خودش گرفته باشد لابد دفاعی برای ان دارد
اما کسانی که به توصیه دیگران به میدان می ایند نه هنرمندند نه ورزشکار نه روزنامه نگار و نه به هیچ وجه قابل اعتماد و قابل احترام هستند (1270353) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.