نظر منتشر شده
۲۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 269605
ترفند پزشکان برای جبران تعرفه پایین
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۵۹
رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران، گفت:‌ تعرفه پایین متخصصان داخلی باعث شده تا بسیاری از آن‌ها برای تأمین مایحتاج خود به تجویز آزمایش و خدمات پاراکلینیک روی بیاورند و وقت کمتری را برای بیمار اختصاص دهند.

به گزارش فارس، ایرج خسرونیا در نشست خبری به مناسبت برگزاری همایش متخصصان داخلی گفت: در این همایش ۲ هزار شرکت‌کننده حضور دارند که در رابطه با بیماری‌های شایع در کشور مانند دیابت، سرطان، قلب و عروق، متابولیک بحث خواهد شد چرا که اکنون به دلیل پیشگیری بیماری‌های عفونی در رده‌های بعدی قرار گرفته و بیماری‌‌های قلب و عروق، سرطان و تصادفات شایع‌ترین علت مرگ و میر شده است.

وی افزود: در این همایش از مشکلات متخصصان داخلی که شامل مشکلات مربوط به تعرفه، مالیات و مباحثی که در رابطه با زیرمیزی پزشکان مطرح می‌شود بحث خواهیم کرد همچنین به این می‌پردازیم که چرا با پخش برنامه‌های طنز مخالفیم ما با انتقاد مشکلی نداریم اما پخش چنین سریال‌هایی شک و تردید برای خانواده‌ها ایجاد می‌کند. رسانه ملی فقط نکات منفی جامعه پزشکی را بازگو می‌کند ما قبول داریم برخی مشکلات وجود دارد اما نباید خدمات پزشکی را فراموش کرد.

خسرونیا در رابطه با وضعیت تعرفه‌‌ها، گفت: وزارت بهداشت سعی کرده مشکلات را حل کند و تعرفه‌ها را افزایش دهد اما امسال با وجود تورم ۲۲ تا ۲۵ درصدی فقط نرخ تعرفه ۱۵ درصد افزایش یافته یعنی ما زیر خط تورم هستیم، درآمد ما کمتر می‌شود و این شامل بیمارستان‌های خصوصی هم می‌شود که اکثراً بدهکارند و به بسته شدن آنها ختم خواهد شد بنابراین امیدواریم در تنظیم تعرفه‌های سال‌های بعدی ما نیز دخالت کنیم.

وی ادامه داد: شورای عالی بیمه تعرفه متخصصان داخلی را ۳۵ هزار تومان تأیید کرد اما در هیأت دولت به ۳۰ هزار تومان کاهش یافت که این مورد اعتراض متخصصان داخلی است چون درآمد آنها فقط از طریق نسخه‌نویسی است و جراحی انجام نمی‌دهند. رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران گفت: هدف ما از اعتراض به این تعرفه این است که فاصله درآمدها را کم کنیم در نتیجه یا باید تعداد ویزیت بیمار‌ها را افزایش دهیم یا تعرفه واقعی شود این در حالی است که هر پزشک توانی دارد و در یک ساعت نمی‌تواند بیش از ۶ بیمار را معاینه کند.

خسرونیا گفت: در حال حاضر وقتی پزشک فرصت معاینه کافی را ندارد و به جای یک ربع، ۵ تا ۱۰ دقیقه برای بیمارش وقت می‌گذارد و به سمت تجویز خدمات پاراکلینیک و تجویز سی‌تی‌اسکن و آزمایش می‌رود برای این است که درآمد خود را افزایش دهد در حالی که در گذشته اینطور نبود و پزشکان با تشخیص خوب به درمان می‌رسیدند. وی افزود: اگر تعرفه واقعی باشد و مسائل مالی پزشک را تأمین کند متخصصان دیگر به سمت استفاده از خدمات پاراکلینیک کمتر می‌روند.

رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران با اشاره به برخی از بیماری‌های شایع در کشور گفت: بیماری کبد چرب یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها شده تا ۳۰ سال پیش فقط در زنان باردار رخ می‌داد اما اکنون شایع است و به بیماری گفته می‌شود که ۱۰ درصد وزن کبد را چربی تشکیل دهد و علائم آن بی‌حالی، ضعف و خستگی است.

وی افزود: چاقی، دیابت، کلسترول بالا، بیماری ویروسی، کم‌کاری تیروئید، اعمال جراحی معده برای لاغری و سندروم تخمدان از دلایل ایجاد این بیماری است. خسرونیا افزود:‌ در این بیماری کبد قادر نیست چربی‌ها را بشکند در نتیجه در آن ذخیره می‌شوند و بافت کبد سخت می‌شود. در نتیجه بدن ورم کرده و شکم آب می‌آورد. در این صورت اگر درمان به خوبی انجام نشود به سرطان کبد منتفی می‌شود.

رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران افزود: ورزش کردن، کاهش وزن، کنترل دیابت از موارد پیشگیری از ابتلا به این بیماری است همچنین مصرف شکلات در کودکان باعث ابتلای آنها به این بیماری در سنین ۴۰ تا ۶۰ سالگی خواهد شد.

* بیشترین ابتلای مردان به سرطان در استان مرکزی

خسرونیا به بیماری سرطان به عنوان یکی دیگر از بیماری‌های شایع اشاره کرد و گفت: بیشترین استان مبتلا به سرطان سینه استان یزد است و مردان بیشتر در استان مرکزی به انواع سرطان مبتلا می‌شوند. به طوری که در کشور از هر ۱۰۰ هزار مرد ۲۰۵ نفر و از هر ۱۰۰ هزار زن ۱۳۲ نفر سرطان می‌گیرند.

وی افزود: زنان کمتراز مردان گرفتار سرطان می‌شوند شایع‌ترین سرطان در مردان پرستات، پوست، معده، مثانه و کولون و در زنان سینه، پوست کولون، معده، مری و رحم است. رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران گفت:‌ در ایران سالانه ۸۵ هزار نفر به سرطان مبتلا می‌شود و سومین عامل مرگ است و زنان ۱۰ سال زودتر نسبت به سایر کشورها به سرطان مبتلا می‌شوند و اکنون سن ابتلا در مردان و زنان ایرانی به ۲۰ تا ۲۵ سال هم رسیده است.

خسرونیا گفت: مهمترین مناطق درگیر سرطان در کشور آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، تهران و اصفهان است و سیگار عامل ایجادکننده ۱۳ نوع سرطان شناخته شده که گوارش، مثانه و پانکراس از این نوع است.
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۰۹:۳۶
فقط پول و دیگر هیچ!!! (2867622) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۱۰:۱۲
در حاشیه (2867623) (alef-13)
 
دکتر یاری
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۱۱:۳۹
6 تا 30 تومن در ساعت میشه 180 تومن! فقط واسه یک ساعت کار باکلاس زیر باد کولر. کمه بنظر شما؟؟؟؟؟ تو خارج نصف این مقدارم نیست بخدا. خب خودشونو با جراحها مقایسه نکنند تا راضی بشن..... (2867629) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۲۲:۰۱:۰۵
تو چقد بیچاره و حسودی که نشستی ضرب و تقسیم میکنی.پس اون دلال محترم که تو 5 دقیقه واسه قولنامه 50 میلیون میگیره خیلی زحمتکشه ؟ حالا بشین مال اون دلالو هم ضرب و تقسیم کن (2868226) (alef-13)
 
مجی
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۳۲:۳۶
بیخودی به مهران مدیری نمیتاختن آخه داشت دستشونورومیکرد (2867679) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۳۸:۱۰
تعرفه بائین!تامین مایحتاج!تورو خدا ببین چجور توجیه میکنه بازی با جان مریضارو (2867691) (alef-13)
 
DAYANI
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۵۱:۴۱
در این کشور بیش از هر شغلی معلمان و پزشگان امکان می یابند که از کمی درآمد ماهیانه بنالند. دیگر شغلها فاقد هرگونه بلندگویی برای نالیدن هستند.
مقایسه همین دو گروه نیز آموزنده است. با ویزیت 35 هزارتومانی و با پذیرش اینکه هر پزشک در ساعت 6 نفر را میبیند، اگر یک پزشک در شبانه روز 5 ساعت کارکند معادل یک میلیون تومان در هر روز کاری درمی آورد، اگر به معلمان دو میلیون هم حقوق بدهند، باز درآمد ماهیانه پزشک 15 برابر معلم است.

حتما فهرستی از هزینه های پزشکان تهیه می شود تا نشان داده شود که آنها وضع بدتری از معلمان دارند، اما رقمی که من حساب کردم ، خود پزشکان را نیز به خنده می اندازد، زیراآنها خوب می دانند که درآمد ماهیانه آنها خیلی خیلی بیشتر از آنی است که اینجا حساب شد.

پیشنهاد میکنم که کل کار پزشکی به دولت واگذار شود و دولت به هر پزشک در ماه رقم ثابتی مثلا ده برابر متوسط حقوق دیگر شغلهاپرداخت کند و در مقابل از بیماران حق ویزیت و درصدی که تامین کننده هزینه هاست را دریافت کند. خیال می کنم در انصورت پزشگان خیلی احساس استرس خواهند کرد. (2867723) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۵۵:۳۴
کمه!! اگر به قول شما پزشک داخلی که جراحی هم ندارد، در روز فقط 4 ساعت کار کند و در هر ساعت هم فقط همان 4 مریض را ببیند (زحمت بکشد هر مریض را یک ربع معاینه کند!) در آمد ایشان روزانه 480 هزار توامان بوده و در صورتیکه تنها 22 روز در ماه کار کند، درآمد ماه ایشان 10 میلیون و 500 هزار تومان خواهد بود! اگر این درآمد کفاف مخارجشان را نمی دهد، شاید باید مخارجشان را کنترل فرمایند!
ضمن اینکه از آنجا که این درآمد مربوط به 88 ساعت کار در ماه است، می توانند باقی 90 ساعت را صرف مطالعه فرمایند تا مریض ها نیز بهره مند شوند! (2867727) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۷:۰۶:۱۳
تاجر سلامت را مردم خوب ببینند تعرفه 30000 تومان برای دو یا سه دقیقه راضی نیستند اگر در روز فقط و فقط 70 مریض ببینند حدود دو میلیون تومان در امد و در ماه حد اقل 50 میلیون تومان در امد با 25 روز کار کرد دارند ولی راضی نیستند چون این ترفند ها سالهاست در این کشور پیاده میشود که هر چه تعرفه بیشتر نارضایتی پزشک بظاهر بیشتر میشود کنکره های پزشکی هم در بهار هرسال اجرا و شوی افزایش تعرفه پیاده می کنند بیچاره این ملت نگون بخت که دست این مار های افعی گرفتار شده اند در اروپا و کشور های همسایه با سلامت مردم چه رفتاری دارند و در داخل کشور ما حوزه سلامت را به تجارتخانه تبدیل و دولت هم توان مبارزه و کاهش تعرفه ندارد چون میدانند چظور دولت را بترسانند متوسط حقوق کار مندان کشور یک میلیون تومان و متخصصان حداقل چهل میلیون تومان در ماه ایا نظیر این وضع در دنیا سراغ دارید در امریکا سایت تابناک چند روز پیش گزارش داده بود که بالاترین درامد به جراح تعلق دارد با 65 میلیون تومان در امد در ماه و حقوق بگیران 13 میلیون تومان در ماه در امد دارند یعنی یک به پنج و در انگلستان این رابطه یک به سه بود ولی در کشور ما متخحصص می فرماید امروز سوپر مارکت سلامت یا مطب را باز کردم دوسال بعد باید بیمارستان خصوصی سهامدار باشم و الا جزو فقرا محسوب میشوم داستان غم انگیز سرنوشت سلامت یک ملت شهید داده را ببینید و گریه کنید و.... (2867745) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۰۰:۰۷:۲۸
البته ناگفته نماند که پزشک عمومی حقوق بگیر است و اجازه مطب زدن ندارد. فقط پزشکان متخصص چنین درآمدی می توانند داشته باشند (2868417) (alef-10)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۷:۱۶:۰۱
مگه تعرفه پزشکان پایینه؟ این هم جک امسال. خجالت نمی کشید؟ حقوق بازنشستگی پدرم امسال شده 750 هزار تومن. با این درآمد اقشار مردم، باز هم این پزشکان از رو نمیرن و به هر بهانه ای دنبال چپاول مردم بیچاره هستن.

از پس شما همین مهران مدیری بر میاد که این رفتارهای زشت شمارو مانند آینه به خودتون نشون بده که حتی تحمل دیدن این رفتار خودتونو هم ندارین. (2867758) (alef-13)
 
بی فکر
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۷:۵۷:۰۳
واقعا متاسفم دولت تورم را14درصد اعلام کرده وحقوق فرهنگیان را14درصد افزایش داده است (2867839) (alef-13)
 
یک دبیر
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۸:۱۶:۳۰
یعنی بازم تعرفه پایینه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای خدا پس ما چی بگیم که ماهی یک میلیون حقوق داریم با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات در سیستم پوسیده آموزش و پرورش. (2867867) (alef-13)
 
رضایی
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۸:۱۹:۱۱
"" به سمت تجویز خدمات پاراکلینیک و تجویز سی‌تی‌اسکن و آزمایش می‌رود برای این است که درآمد خود را افزایش دهد..........""

یعنی چجوری ؟ زدوبند با مراکز پاراکلینیک و گرفتن پورسانت ؟؟
بیمار بیچاره ده ها هزار تومان (بغضا صدها هزار ) بی دلیل پول خدمات پاراکلینیک
بدهد که درصدی از ان صرف افزایش درامد پزشک شود..؟
(رجوع به متن) (2867871) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۸:۲۹:۱۹
اقای دکتر درمانگاههای خیره با نصف این رقم بیماران را ویزیت میکنند و از ان هم نصف را به متخصص خود میدهند یعنی هر بیمار حدود 8000 تومان !!! (2867881) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۲۰:۵۷:۲۳
نوشته اگر 6 بیمار در ساعت.
یه پزشک که اینقدر بیمار نداره. (2868131) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۲۱:۳۲:۲۳
کدام پزشکی هست تو ایران که در یک ساعت 6 نفر را ویزیت کند؟؟؟ هر پزشکی تو یک ساعت حداقل 20 نفر را ویزیت می کند و تعرفه هم خیلی خیلی خیلی بالاست؛ چون من کارمند درآمد یک روزم را باید برای دو دقیقه ویزیت پزشک پرداخت کنم! حق ویزیت باید با درآمد اقشار جامعه مطابقت داشته باشد اینجا آمریکا نیست که متوسط درآمد مردم ماهیانه 10 میلیون تومان باشه و تعرفه هم 30 هزار تومان، اینجا متوسط درآمد مردم حدود یک میلیون تومان است و تعرفه هم باید متناسب با آن باشد (2868193) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۰۶:۲۶:۲۱
آموزش پزشكي بايد زير نظر وزارت علوم باشد تا پذيرش رشته هاي پزشكي با توجه به نياز جامعه تعيين شود. در حال حاضر آقايان پزشكان با هياهو از افزايش پذيرش در رشته هاي پزشكي مورد نياز جامعه جلوگيري مي كنند نتيجه آن مي شود كه ملاحظه مي فرماييد. تنها راه با اين مافياي پزشكان كه در همه ارگانها از وزارتخانه تا مجلس نفوذ كرده اند افزايش پذيرش مثل همه رشته هاست (2868591) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۰۹:۲۱:۰۶
درصدي هم از ازمايشگاهها و غيره به اين گروه از پزشكها ميرسه. (2868733) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۰۹:۳۵:۳۶
تعرفه پايين؟!!!! اين واژه ايي است كه در وزارت بهداشت و در بين همه پزشكان تكيه كلام شده است ! اين انتظارات را چه كسي ايجاد و مديريت مي كند؟ آيا يك پزشك متخصص حق اش بيش از 10 ميليون تومان در ماه بايد باشد؟ به خدا قسم اين عبارت ظلم است به جامعه كه تعرفه پايين است مگر بقيه فارغ التحصيلان هم رده پزشكان چقدر درآمد دارند؟! (2868762) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۵ ۱۵:۰۴:۰۰
جالبه یه متخصص برای 5 دقیقه در حدود 30000 تومان پول می گیره اونوقت باز هم میگه تعرفه پایینه پس من چی باید بگم که برای یک روز کامل ی 25000 می گیرم (2869661) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.