نظر منتشر شده
۲۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 252108
نگاهی به گزارش های سیاسی روزنامه ها؛
فساد اداری حاصل تشکیل طبقه نوکیسه در دوران سازندگی
بخش داخلی الف، 19 اذر 93
سخنان عراقچی در کمیسیون امنیت ملی و گزارش از کنفرانس بین المللی جهان عاری از خشونت محتوای اصلی روزنامه های امروز را تشکیل می داد. بحث فساد اداری و مرقومه تلخ و تند رهبری هم همچنان حاشیه های خود را دارد. روزنامه آرمان البته در میان همه ی این سوژه ها از پرداختن به نوه های امام و فرزندان هاشمی رفسنجانی غفلت نکرده است!
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۰
ظریف به مجلس نیامد، معاونش از وین و مسقط گفت
وطن امروز در گزارش یک صفحه ی سیاسی اش به گزارش عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس پرداخته است: «سوال نمایندگان برای کشاندن محمدجواد ظریف به جلسه علنی مجلس به جایی نرسید. نمایندگان پس از حرف‌های ظریف در جلسه غیرعلنی، بشدت از او عصبانی شدند و گفتند او درباره محتوای مذاکرات هسته‌ای پنهانکاری می‌کند و به همین دلیل خواستار حضور او در جلسه علنی برای پاسخگویی به نمایندگان مردم درباره واقعیت مذاکرات وین شدند. نمایندگان معتقدند ظریف باید درباره مذاکرات وین، دلیل شکست آن و تمدید ۷ماهه توافق ژنو به نمایندگان توضیح دهد و آنان را در جریان واقعیت‌ها قرار دهد. با این حال اما به دلایلی که مشخص نیست، سوال نمایندگان از وزیر امور خارجه از دستور کار خارج شد. ظریف هم به مجلس نیامد اما روز گذشته عباس عراقچی، معاون ظریف به کمیسیون امنیت ملی آمد تا او به جای وی نمایندگان را در جریان مذاکرات وین و مسقط و به طور کلی دلایل شکست مذاکرات قرار دهد. عراقچی از فاصله زیاد ایران و آمریکا در مذاکرات گفت. او گفت همه سناریوها برای توافق به بن‌بست رسیده بود و حتی در مذاکرات مسقط، تیم ایرانی به خاتمه مذاکرات فکر می‌کرد. اینها را سیدحسین نقوی‌حسینی، نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی به تسنیم گفت. نقوی که در روز حضور ظریف در جلسه غیرعلنی بشدت از رفتار وزیر امور خارجه انتقاد کرد و گفت او واقعیات را درباره مذاکرات پنهان می‌کند؛ درباره اظهارات عراقچی در جلسه کمیسیون امنیت ملی اظهار داشت: آقای عراقچی فاصله بین دو طرف را «بسیار زیاد» ارزیابی و تاکید کرد: «طی مذاکرات بعد از توافق ژنو، مسیر طولانی طی شد و نقاط مشترک زیادی هم به دست آمد اما هنوز فاصله زیاد است و خطوط قرمز طرفین همچنان حفظ شده، اگرچه طرف مقابل تغییراتی در مطالبات و خطوط قرمز خود داده، ولی فاصله زیاد است. به همین دلیل مذاکرات برای ۷ ماه دیگر تمدید شد.» آقای عراقچی در این جلسه تاکید کرد: «خطوط قرمز ما و کف مطالبات ما تعریف شده است و تحت هیچ شرایطی از آنها عبور نخواهیم کرد.»

دولت سازندگی زايشگاه فساد ديوانی در سيستم اجرايی
روزنامه جوان در گزارش یک صفحه ی سیاسی خود با اشاره به مرقومه رهبری در مورد فساد اداری، سرچشمه ی این فساد را در سیاست های اقتصادی دولت سازندگی می داند. این روزنامه با اشاره به سیاست های اقتصادی اواخر دهه ۶۰ و سپس دهه ۷۰ که منجر به شکل گیری طبقه ای جدید در ایران شد، می نویسد: «اين سياست اقتصادي و اجتماعي گرچه بعضاً به بهبود مالي طبقات تهي‌دست روستايي و افزايش عظيم طبقه متوسط و هجوم بخش كثيري از جامعه به بازار مصرف انجاميد اما نتوانست در ميان اين گروه‌ها حس تأمين و رضايت را به وجود آورد از سوي ديگر اين طبقه متوسط جديد فاقد الگوهاي يك طبقه متوسط مولد همانند آنچه در كشورهاي غربي شكل گرفته است، بود. اين طبقه متوسط جديد عملاً به دنبال بالا بردن مصرف كمپاني‌هاي جهاني بود كه به تبع آن افزايش گروه‌هاي دلال و واسطه و درگير در مشاغل مرتبط با مبادله كالاهاي مصرفي را ايجاد كرد، در قلب اين طبقه متوسط نوع جديدي از تراكم و ثروت شكل گرفت و به ظهور طبقه جديدي از ثروتمندان انجاميد. اين طبقه جديد كلان ثروتمند همچون خاستگاه اصلي خود دو رويكرد اصلي داشت؛ اول ارضاي نيازهاي مصرفي خود و دوم تأمين منافع خود از طريق تأمين ارتباطات گسترده با نهادهاي دولتي و حكومتي كه به تبع آن نيز گسترش فساد را مي‌توان شاهد بود.

طبقه نوكيسه جديد كه در حقيقت در دو دهه اخير به ثروت فوق‌العاده‌اي رسيده است از لحاظ بينش سياسي تعلقي به فرهنگ بومي ايران ندارد. اين بورژوازي بروكراتيك طبقه جديد كلان‌ثروتمندي است كه از طريق يك بازار ناقص و دولتي به ثروتي انبوه دست يافته است و منشأ انباشت و تكثر ثروت خود را از طريق رانت‌هاي دولتي مي‌بيند و از اين طريق رشد و ارتزاق مي‌كند. اين طبقه جديد نه به دنبال منافع ملي است و نه به دنبال فرهنگ سنتي و عملاً به وسيله زور و تزوير نفوذ خود در عمق دستگاه‌هاي حكومتي به پيش مي‌رود.

اين طبقه جديد علاوه بر استفاده از رانت‌هاي دولتي پيوندهاي محكمي نيز با طبقه حاكم ايجاد مي‌كند تا هرگونه برخورد و تعقيب قضايي را به شدت براي نظام حاكم هزينه‌بردار كند و از سوي ديگر با ايجاد لابي‌هاي گسترده با مراكز قدرت به دنبال جلوگيري از هرگونه تغييري است كه بتواند منافع خود را به خطر بيندازد. اولين موردي كه سبب شد تا زنگ‌هاي خطر در خصوص گسترش فساد اداري در كشور به صدا در‌بيايد، اختلاس در بانك صادرات در زمان مديريت ولي‌الله سيف رئيس‌كنوني بانك مركزي بود.

فاضل خداداد كه هنوز در خصوص وابستگي‌هاي خانوادگي وي نيز بحث‌هاي بسياري در جريان است به جرم اختلاس يكصد و ۲۳ ميليارد توماني از بانك صادرات به اعدام محكوم شد. بحث ديگر فساد در قرار‌دادهاي مرتبط با پارس جنوبي بود كه از آن به عنوان پرونده پترو پارس ياد مي‌شود و همچنين فساد در قرار‌داد گازي كرسنت كه همچنان كشور را درگير خود كرده است.

كرسنت بارها از سوي مديران عالي و كارشناسان وزارت نفت به عنوان قراردادي خلاف منافع ملي عنوان شده است و مديريت آن هم‌اكنون در اختيار دبيرخانه شوراي امنيت ملي است. با اين حال هنوز مشخص نيست كه ابعاد اين فساد در خصوص رشوه به مقامات دولتي به خصوص مقامات دولت دوم اصلاحات به كجا مي‌رسد. از سويي بحث اختلاس ۳ هزار ميليارد توماني كه سبب مشكلات جدي در سيستم اقتصادي كشور شد، از جمله مواردي است كه نتيجه تشكيل همين طبقه است.

فرزندان بزرگان در آرمان
روزنامه آرمان گرچه موضوع اصلی اش کنفرانس بین‌المللی«جهان علیه خشونت و افراطی‌گری» است، اما ترجیح داده به جای عکس رئیس جمهور که سخنران اصلی مراسم بود، عکس سید علی خمینی را به عنوان نوه ی امام عکس یک خود انتخاب کند. در صفحات میانی نیز سخنانی از فائزه هاشمی در دفاع از دانشگاه آزاد به چشم می خورد: « فائزه هاشمی ظهر دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: چون بحث دانشگاه آزاد در این چند وقت داغ هست بگذارید از گزارش تحقیق و تفحص دانشگاه آزاد که در رسانه‌ها اعلام شد که گزارشی ، منطقی، حقیقی و حقوقی نبود و یک کار سیاسی بود صحبت کنم... متاسفانه بخش عمده‌ای از اطلاعات، گزارشات و آمارهایی که از دوران دکتر جاسبی آماده شده بود و پاسخ‌هایی که به سوالات در این تحقیق و تفحص داده شده بود را از آن حذف یا اینکه اصلا استفاده نکرده‌اند. به نظر می‌رسد که این اقدام هماهنگ از قبل برنامه‌ریزی شده بود و برای تخریب گروهی مدیران دانشگاه صورت گرفته است... با طرح این موضوع می‌خواهم تفکراتی که در مجلس وجود دارد و اینکه یک مجلس سازنده چه تاثیری بر جامعه خواهد گذاشت را بررسی کنیم و این وظیفه همه ما مردم، دانشجویان و دانشگاهیان را سنگین تر می‌کند که نماینده سیاسی کار را انتخاب نکنیم تا اینگونه عمل کند و این منظور نیست که نماینده نباید سیاسی باشد بلکه باید سیاسی‌کاری نکند .
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۰:۴۸:۴۷
پس تكليف نوكيسه هاي دوران مهرورزي چه مي شود ؟
دوران سازندگي 17 سال است كه به پايان رسيده است ، اگر قرار باشد كسي نوكيسه باشد ، قاعدتا"‌در اين 6-7 سال اخير ظهور كرده است (2540820) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۹:۲۳
دعوای جناحی بر سر مسبب بروز فساد اداری مالی فراگیر در کشور، اصلا روا نیست.

آنچه مهمه این هست که نه دولت سازندگی، نه اصلاحات و نه مهرورز و نه دولت موجودفعلی، هیچکدام همتی برای مقابله با فساد نداشتند و به اینروز افتادیم که حتی کوچکترین مدیر در سازمانهای اقتصادی، به فکر سواستفاده از موقعیت شغلی خودش است.

راه مقابله فقط و فقط، تشدید مجازات ها و کنارگذاشتن رودربایستی و ملاحظات است.
سیستم نظارتی کشور فعلا قادر به انجام این مهم نیست. (2540940) (alef-17)
 
زارع
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۸:۳۰:۳۳
خدا پدر احمدی نژاد بیامرزه كه . كمر پدر دولت سازندگی و اصلاحات و آقا زاده هاشون شكست . و اكنون باید بخوبی آقا زاده ها محاكمه شوند . (2541634) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۰ ۱۹:۳۵:۲۳
البته دولت مهرورزی که روزنامه جوان سینه چاک آن بود تلاش در حذف حداقل سیتم نظارتی کرد و در واقع آتش تخلف عیان و اختلاص را را هر روز با هیمه های انحرافی شعله ور تر کرد و هر روز بیشتر آنرا منکر و ساخته ذهن مخالفان میدانست (2543114) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۴:۳۸:۵۶
داداش نوکیسه تر از اونا کسایی هستند که یه سال سرکار اومدن (2541261) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۶:۳۳
"فساد اداری حاصل تشکیل طبقه نوکسیه در دوران سازندگی"
صحیح من همش فکر میکردم نتیجه فساد اداری در همون دوره بروز میکنه نه دوره خدمتگزاران پاکدست. (2540830) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۸:۵۱
بنظر من ظاهر سالاری که جای شایسته سالاری را در رده مدیریتی گرفته است

و گستردگی فساد در تمامی قوای حکومتی و به دنبال آن بهانه مصلحت اندیشی و حفظ آبروی نظام بزرگترین عوامل ایجاد فساد میباشند

به موارد فوق رانت و انحصار هم اضافه میشود که بایستی برچیده شود

ویکی از مهمترین عوامل برای جلوگیری از فساد باز خواست مدیران ارشدی است که کار را به نا هل و خائن در امانت سپرده اند( مثلا چه کسانی مرتضوی را منتصب نمودند آنها نیز باید پاسخگو باشند) (2540834) (alef-17)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۸:۵۴
چرا پس رانت خواري بعضي ارگانها و.... كه در دوران احمدي نژاد شروع شد رو نميگيد. شركت در مناقصات يكطرفه وخارج كردن رقباي اقتصادي با استفاده از قدرت سياسي و.... (2540835) (alef-17)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۴:۱۶:۴۰
دقیقا! اما قسم میخورم که منظورش مخابرات نیست ها! همه میدونن که واگذاری مخابرات سند افتخار و مایه مباهات خصوصی سازی است! (2541206) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۰:۴۸
اقایان نماینده ما یک زندگی ارام میخواهیم .چه خبره کارتان شده از صبح تا عصر تهدید وزرای دولت روحانی.ما به این دولت رای دادیم و این دولت باید فقط و فقط به خواست اکثریت مردم توجه کند دیگر ما زیر بار زورگویی یک اقلیتی چون شما نمی رویم. (2540836) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۷:۴۹
این تیتر کاملا درسته. (2540845) (alef-17)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۱:۲۴:۱۰
سایت وزین الف
هدف از انتخاب مقاله روزنامه جوان چیست؟ چرا می خواهید به همه چیز رنگ و لعاب جناحی دهید؟ اگر در دوره سازندگی جزایری پرورش یافت که حالا نوع تخلفش هم جای بحث دارد، در 8 سال بیش از 1000 نفر جزایری و هزار برابر تخلف وی رشد یافت. اگر آقای خاتمی با درآمد های اندک نفتی 28 میلیارد دلار ذخیره ارزی تحویل داد، در 8 سال گذشته با بالاترین فروش نفت آن ذخیره قبلی به اضافه دارو ندار مملکت به تاراج رفت. الفی های عزیز یادتان باشد خراب کردن در کوتاهترین زمان اتفاق می افتد ولی ساختن ویرانه ها به این زودی ها ممکن نیست. (2540863) (alef-17)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۸:۲۲
اختلاس 3000 میلیاردی دو طرف دارد. اختلاس و تخلفات مالی جریان بابک زنجانی نیز همینطور. یک طرف که مه آفرید خسروی و بابک زنجانی و ... بودند محاکمه شدند یا در حال محاکمه اند اما طرف دیگر که بسیار مهمتر است دولتمردان و مسوولان وقت بوده اند که اجازه داده اند و امضا کرده اند و بستر این فسادهای عظیم را مهیا کرده اند. جای حیرت و شگفتی است که چرا به دادگاه فراخوانده نمی شوند و محاکمه نمی شوند؟ آیا مگر 35 سال نیست که فریاد می زنیم اسلام دین عدالت است و ضد تبعیض است؟! با ذهن و ایمان و عقیده جوانانمان به خاطر عده ای و رابطه بازی و مصلحت اندیشیهای زیانبار . چه می کنیم؟ جوانان ما سوال می کنند چگونه است که افرادی به هزاران میلیارد تومان دسترسی دارند اما یک زوج جوانان باید ماهها و حتی سالها به دنبال چند میلیون تومان وام ازدواج بدود؟! با چند ضامن و چک و سفته و ...؟! (2540896) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۳:۴۳
دوستان بحث اصلاح طلب و اصولگرا را بگذارید کنار . چراجناب سیف که در زمان ایشان اختلاس صورت گرفته و بانک صادرات را ریاست میکرده الان رییس بانک مرکزی است ؟ ایشان اگر عرضه داشت جلوی همان اختلاس را میگرفت ؟ این نشان میدهد باندهای ثروت و قدرت زنجیر وار به هم وصل هستندو ریشه در بعد از جنگ دارند و به مرور رو میشود ، به همین دلیل از اعدام یک مفسد اقتصادی همه ناراحت بودند . (2540915) (alef-17)
 
واقع بین
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۵:۰۸:۳۰
در زمان اختلاس اقای جهرمی رییس بانک صادرات بودند.... (2541317) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۵:۵۳
مهر‌ماه سال گذشته و در ماه‌هاي آغازين كار دولت يازدهم اعلام شد كه بر‌اساس بررسي‌هاي يك نهاد مسوول در دولت، مطالبات صندوق كاركنان دولت از دستگاه‌هاي مختلف ميلياردها تومان است و نهاد رياست‌جمهوري نيز جزو بدهكاران مهم اين صندوق به شمار مي‌رود كه در سال ٨٨ بالغ بر ٣٤ ميليون تومان، سال ٨٩ بالغ بر ١٠٠ ميليون تومان، سال ٩٠ بالغ بر ٢٧ ميليون تومان و در سال ٩١ بالغ بر ٩٤ ميليون تومان به اين صندوق بدهكار است كه جمع اين مبالغ بيش از ٢٦٠ ميليون تومان (2540922) (alef-17)
 
بی نام
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۲:۳۱:۳۵
درآمد نفتی دولت نهم و دهم(عدالت محور): در حدود 700 الی 800 میلیارد دلار
قیمت نفت(هر بشکه): بین 100 الی 150 دلار
تورم در انتهای دولت دهم: در حدود 40 درصد
رشد اقتصادی: بین منفی 5 الی منفی 6 درصد
بیکاری: 13 درصد
----------------------------------------------------------------------
در آمد نفتی دولت هفتم و هشتم(اصلاحات): در حدود 28 میلیارد دلار
قیمت نفت: بین 7 الی 16 دلار
تورم در انتهای دولت هشتم: بین 10 تا 11 درصد-البته مدتی هم با نفت 9 دلاری،تورم 7 درصد بدست آمد که پایدار نماند
بیشترین تورم در دوران اصلاحات 20 درصد بوده که در مدت کوتاهی کاهش یافت.

رشد اقتصادی: در اولين سال رياست جمهوری سید محمد خاتمی، به دليل کاهش شديد قيمت نفت رشد اقتصادی نرخ ۱/۳ درصدی را تجربه کرد و اين نرخ رشد با وجود افزايش قيمت نفت در سال آخر دولت هشتم به ۵/۴ درصد رسيد

بیکاری: نرخ بيکاری در دولت اصلاحات نيز از ۱۶ درصد در سال ۷۶ به ۴. ۱۰درصد در پایان عمر دولت هشتم رسید . همچنین میانگین تعداد فرصت های شغلی ايجاد شده از ۲۸۱ هزار به ۵۷۰ هزار فرصت افزایش داشت.
--------------------------------------------------------------
قضاوت با شما (2540983) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۳:۰۸:۳۲
متاسفانه ویا خوشبختانه سوابق نشان دهنده آن است که اصولگرایان کمتر اهل عمل بوده اند چه آنکه دولت آقای هاشمی ودولت آقای احمدی نژاد از بطن اصولگرایان برآمد اما دولت آقای خاتمی بواقع کارکرد علیرغم آنهمه فشار های سیاسی وجناحی که بر دولت ایشان بود در مهار تورم فوق العاده موفق عمل نمود و صد البته عملکرد دولت آقای موسوی نیز با توجه به مخارج بالای زمان جنگ عملکردی بسیار قابل قبول داشت که چندین بار توسط حضرت امام مدیریت ایشان تحسین گردید (2541054) (alef-17)
 
اسفندیار
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۳:۱۴:۰۷
دوستان محترم سایت الف ، چرا همیشه به گذشته های دور برمی گردیم ؟ چرا همین حالا را نمی بینیم ؟ آیا واقعا این همه رکود در جامعه و فساد فعلی مرتبط به گذشته است ؟ چرا این همه لابی گری هایی که هم اکنون در کل سیستم های تولیدی ، اداری و ... انجام می شوند (برای خفظ مدیریت های فامیلی و غلط ) و نمی گذارند مدیریت جامع و منطقی در سطح موسسات جان بگیرند را مورد خطاب نمی دهید؟ چرا فضای باز مطبوعاتی را که خود شما هم به نوعی از همان جبهه اید را مدنظر قرار نمی دهید ؟ چرا باید این همه نخبه را منفعل بکنیم و یکسری بابلدان راس کار باشند را مورد بررسی قرار نمی دهیم؟ اگر مدیران بالا هزینه بالایی را برای خطاها و یا پنهان کاری های خود ببینند می توانند به راحتی چشم برروی فساد ها ببندند؟ فضای باز مطبوعات و افشاگری ها و پرسشگری ها و چالش گری ها می توانند به بهبود نظام اداری کمک کنند. (2541063) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۷:۰۶:۲۵
زنجانيها نوكيسه دوران سازندكى هستند؟ اكثر اىن فاسدين متعلق به دو دوره رياست احمدى و طاءفش هستند ادرس عوضي ندهيد (2541519) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۷:۱۰:۵۷
تواین مملکت علنا از بی قانونی و تخلف حمایت میشود نمونش همین تصویب قانون فروش غیبت و جعل کارت پایان خدمت که از 20 تا 50میلیون جریمه گزاشتن....وای بر ما (2541528) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۰ ۰۸:۲۴:۵۹
نو کیسه خاندانی نه نو کیسه خالی ،خاندانهائی که از نطفه صاحب منصب بودند در خاندان ها (2542334) (alef-13)
 
نگین غربی مالباخته
۱۳۹۳-۰۹-۲۰ ۱۰:۳۹:۰۵
الف عزیز رودربایسی داری یا تعهد دادی در مورد برخی اختلاس های میلیاردی حرفی نزنی.
شما که منتقد خوبی نسبت به فساد های تشکیلاتی هستی و انشااله و حتما با نیت اصلاح امور است ؛ چرا اینگونه ظلم ها در حق مردم و خلاف ها را گزینشی درج مکنید.
بارها در مورد پرونده اختلاس ۱۴ ساله نکین غرب واقع در وردآورد منطقه ۲۲ تهران نوشتیم و منتشر نکردید.در این پرونده انواع و اقسام مظاهر فساد وجود دارد که سالیان درازی است که خانواده های زیادی را نسبت به اجرای عدالت نا امید کرده است.
همانطوریکه در خبر ها و در برنامه ۲۰/۳۰ بارها در اینمورد اطلاع رسانی شده است؛ بیان نظرات مالباختگان این فساد در رسانه ها میتواند خیلی از نا گفته ها و عدم شفافیت ها را آشکار کند.
جالب است بدانید که متهم محکوم به اخلال در نظام اقتصادی کشور این پرونده با احساس امنیت و حفاظت ترددمیکند ولی مالباخته بی پناه از ترس مجازات جرات اظهار نظز ندارد. (2542496) (alef-13)
 
ف-ه
۱۳۹۳-۰۹-۲۲ ۱۷:۵۸:۰۷
جناب توکلی اگر اینهمه که از آقای هاشمی نقد می کردی و می کینی یک صدمش را در دولت های گذشته به صورت واقعی نه شعاری و نامه نگارانه نقد می کردید امروز در این وضعیت نبودیم. (2545053) (alef-13)
 
M
۱۳۹۳-۰۹-۲۳ ۰۷:۱۹:۲۶
اینها تمومی نداره چون از ریشه خرابه (2545687) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۴ ۱۰:۴۷:۱۴
اگر كشور حزبي بود و فعاليت احزاب به گونه اي بود كه در مجموع دو حزب اول و دومي در راس امور اولي دولت را تشكيل و دومي به عنوان حزب مخالف به صورت سمبوليك ولي قدرت دار به صورت دولت سايه همان تعداد وزير سايه را داشت كه هر كدام از وزيران سايه بتوانند تك تك كليه امور انجام شده وزير فعلي را در برابر مجلس و كل نمايندگان ملت واكاوي و به عرض ملت برسانند ديگر تخلفي صورت نمي گرفت و اگر هم ميگرفت مردم و ملت اطلاع ميداشتند مثلا اگر وزيري هزينه ماموريت و خرج سفر ميگرفت ميرفت استاني كه مادرش انجا ساكن بود و به جاي هتل رفتن ميرفت منزل مادرش و صورت وضعيت تقلبي مالي درست ميكرد و ميداد وزير سايه انرا در مجلس برملا ميكرد وابروي نداشته وزير متقلب در مجلس و مقابل مردم ميرفت و باعث ميشد كه هيچ مسئولي ديگر كار خلافي انجام ندهد كشور هاي پيشرفته و اروپايي چنين وضعيت مديريتي را وضع كردند كه همه كارها و امور اجرايي و عمراني را زير زره بين دارند و ميتوانند همه كار ها را به عرض ملتشان برسانند و از حيف و ميل جلوگيري بكنند و به ملت پاسخگو باشند نه به يك نفر نه فقط به وزير و يا ريس دولت بلكه به ملت و نمايندگان و وزراي سايه پاسخگو باشند. (2548434) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.