نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 286066
مقاله ای در نقد نطق میان دستور احمد توکلی؛
غرب تمایلاتشان را زیر پا گذاشت تا ما مدتی توسعه هسته ای خود را کنترل کنیم
امیر محمد فاطمی*، 8 مرداد 94
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۱
پس از انتشار متن کامل نطق میان دستور دکتر احمد توکلی در الف{اینجا}، کامنت های بسیاری ذیل آن منتشر شد. کامنت تفصیلی زیر که خود حجم یک مقاله را داراست، از آن جمله است که گرچه متن آن موضع الف نیست، اما به سبب انتشار نظر مخاطب، در ستون اصلی سایت الف منتشر می شود.

************************

۱- توکلی عزیز در در نطق خود در مجلس به نکاتی اشاره فرمودند که می تواند زمینه مناسبی برای طرح برخی مطالب باشد لذا بنده نیز ضروری دیدم به همین منوال به چند نکته اشاره کنم. شاید که بتواند در دستیابی به تحلیلی قابل قبول یاریمان کند.

۲- توکلی عزیز به راحتی یک سوال خصوصی از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی می توانستند به مصوبه ابلاغی شورای عالی امنیت ملی که با تأیید مقام معظم رهبری از مورخه ۲۴/۰۵/۹۴ برای تمامی آحاد مردم و دستگاههای دولتی و حکومتی لازم الاجرا است دسترسی داشته و از ابهام آفرینی در خصوص دستورالعمل وزارت ارشاد فرهنگ و اسلامی و البته نطق اخیر الذکر پرهیز نمایند چرا که مصوبات شورا علی الخصوص پس از تأیید مقام معظم رهبری بعنوان قانون بالادستی و فوری حتی بر قوای سه گانه و تمامی ارکان حکومتی و آحاد مردم غیر قابل اجتناب می باشد.

۳- توکلی عزیز به رسم سیرت آزاد اندیشی حق نقد و بررسی همه جانبه و در تمامی ابعاد و لحظات را برای منتقدین مذاکره لازم و ضروری می دانند که قطعا نیز باید چنین بوده باشد اما شاید بتوانیم به این سوال نیز بیندیشیم که مخالفین گرایش کشور به موضوع هسته ای نیز می توانستند یا می توانند از چنین حقی برخوردار باشند؟ یا همانطور که آقای توکلی و بسیاری می دانند و اطلاع دارند باید همچنان به خیانت محکوم و مورد لعن ، توهین ، فحاشی و برخوردهای امنیتی و قضایی قرار گیرند.

۴- آقای توکلی عزیز همانطور که قبلا نیز خدمتتان عرض گردید باید روزی در کشورمان اجازه یابیم به این سوال پاسخ دهیم که امضا کنندگان عهدنامه ترکمنچای بدست فرزندان رشید ایران و حمایت تام مردم شریف و غیرتمند آذربایجان ایران که در مقابله با ارتش روسیه از بذل جان و مالشان دریغ نکردند منعقد گردید باید مورد شماتت و لعن و نفرین باشند یا آنانی که زمینه هجوم همه جانبه روسیه و اشغال تمامی خاک و ناموس ایران را فراهم کردند؟ اگر به چنین موضوعاتی نیز علاقمندید مناسب است فشای این بحث را نیز بگشایید که آیا ایران هسته ای با چنین هزینه هایی در راستای منافع و مصالح ایران و مردم شریفش بود؟ اقای توکلی مردم غیرتمند و شریف ایران پیروزی انقلاب اسلامی و ایستادگی هشت ساله در برابر جنگ تحمیلی و بسیاری دیگر از شدائد را با اتکا بر توانمندی هسته ای و حتی توانمندیهای علمی مرسوم بدست آوردند؟

۵- توکلی عزیز ماهها است که می شنویم که اتحاد منحوس غربی ، عربی و شرقی و غربی پیشرویمان جز به خاک افنادگی ایران اسلامی رضایت نداده و نمی دهند اما چه شده است که دستاوردی چندساله را جایگزین همه چیزمان می دانیم همه چیزی که از ۱۲ بهمن ۵۷ باورش کرده و در روزهای بالیدند به نامه ارسالی حضرت امام خمینی(ره) به گورباچف و اعلام حکم الهی الحاد رشدی ملعون که همین دنیا را در برابرمان به صف کرده و قرار داد پایدار و ماندگارش کردیم. توکلی عزیز چرا و چطور به این باور رسیدیم که همه چیزمان در گرو ایجاد و حفظ یک چیز باید باشد؟ چیزی که طی تمامی سالهای پر از غرور و افتخار نداشتیم؟ توکلی عزیز تصور می کنید آحاد مردم همچون منتقدین مذاکره یا نتایج حاصله اجازه داشته باشند بی هراس از قرار گرفتن در جایگاه خیانت به کشور به طرح سوالاتشان یا بقول امروزیها دلواپسیهایشان اقدام کنند؟ یا شما نیز معتقدید که انتقاد و دلواپسی می تواند صرفا حق برخی از آحاد و اقشار جامعه باشد؟

۶- فرمودید غرب چه میخواست؟ یعنی نمی دانیم در تمامی سالهایی که مقابل انقلابمان صف آرایی کردند چه می خواستند؟ حتما می خواهند سر به تن ما و باورهای انقلابی برآمده از حماسه عاشوراییمان نباشد مگر چیز دیگری می توانست باشد؟ اما مهم این است که ما چه می خواسته و می خواهیم؟ توکلی عزیز ما به هزار و یک دلیل نمی توانیم به غرب ، شرق و عرب وهابی و بسیاری اعتماد داشته باشیم که تمامی تاریخمان با جنایتشان همراه بوده و است مانند ترکمنچایی که باید بدون ذکر نام مسببان ملی و ارتش مهاجمش مورد لعن و نفرین تاریخی قرار گیرد دفاع مقدس هشت ساله که علی رغم برخورداری از صدها هزار شهید و جانباز کشورمان باید همچنان بدون ذکر تأمین کننده اصلی ارتش عراق و حتی نقش مردم عراق در این جنایت عظیم در حق مردم ایران بررسی گردد همانطور که علی الظاهر می توانستیم برای مصالح بالاتری قتل و عام حجاج مظلوم کشورمان بدست وهابیون را حداقل برای سالهای طولانی به فراموشی بسپاریم و از سلاطین خونخوار و شیعه کشش در تهران به گرمی استقبال کنیم.

۷- توکلی عزیز جبهه ضد ایرانی غربی ، شرقی و غربی همانطور که اوباما با صداقت تام گفت بدنبال بازکردن تمامی پیچ و مهره های صنعت هسته ای و به قول بسیاری دیگر نبودنمان هستند اما در شرایط موجود ناچار از پذیرش حداقلهایی هستند یعنی که بودنمان را تحمل کنند هسته ای باشیم و اجازه دهیم از گرایش نداشتن به ساخت سلاح هسته ای اطمینان یابند. توکلی عزیز به درستی فرمودید که نباید به امضای عهد نامه شان نیز اطمینان کنیم شاید یان سوال نیز مناسب باشد که چرا این دنیای سراسر نیرنگ و چپاولگری به ما و گفته های ما اعتماد کنند؟ مگر در اقصا نقاط جهان و علی رغم خواست و اراده شان مکرر پوزه مبارکشان را با خاک آشنا نکردیم؟ اجازه دهید که این دنیای غرق در حیله گری و ظلم گستری نیز کمی از باورها و اقدامات ما وحشت کنند. اجازه دهید از کشور و مردمی که یک تنه جنگش را علی رغم تمامی جنایاتی که به ما رفت به نقطه افتخار رساند ، حکم قتل رشدی ملعون را به رغم صف آرایی شرق و غرب صادر کرد ، شیعه در معرض نابودی را در لبنان و در برابر اراده جهانی و رژیم صهیونیستی تنومند ساخت ، غزه را بر سر تمامیشان آوار کرد ، سودان و یمن را از حیات خلوتی وهابیها به جهنمشان مبدل ساخت و عراق را به جهنم غرب ، شرق و وهابیون مبدل ساخته و یک نته سوریه را در برابر همین جهان حفظ کرده است بترسند و وحشت کنند اجازه دهید از ایرانی با باورهای انقلاب اسلامی ، اقتصادی توانمند و مجهز به علوم و صنایع استراتژیک مانند نانو و اتمی بر خود بلرزند چرا که آنکه در گذشته حاصل گردید و مایه کابوس عرب و شرق شد صرفا با اتکا بر باورهایمان بود. آقای توکلی باور کنید ما گفتیم آمریکا را زیر پا قرار داده و له خوهیم کرد سیلی به شرق خواهیم زد که برقش چشم غرب را کور کند جهانی بی وجود تمامی آنها که امروز به ظلم و شیوه های ظالمانه امروز هستند خواهیم ساخت. اقای توکلی باور کنید فرش را از زیر پای همه کشیدیم نباید به ما اعتماد کنند لذا است که باید با زیرکی مومنانه به زیرشان بکشیم.

۸- فرمودید می خواهند با شیوه های سختگیرانه همه تآسیسات مظنون را بازرسی کنند پس باور کنیم که همه تأسیساتمان باید بمانند که در صدد بازرسی هستند پس باور کنیم که به حذف تأسیساتمان دست نیافتند پس باور کنیم که پایمردی ما نتیجه درخشانی داشت پس باور کنیم که علاقمندان به بازکردن تک تک پیچ و مهره های تأسیسات ایران ناچار به بازرسی تن دادند. توکلی عزیز سالها است که طعم توان موشکی ایران را نه در مانورهای داخلی که آوردگاههای واقعی لبنان و غزه تجربه کردند امروز باور دارند که توان ایران نه در دستیابی به ظرفیتهای موشکی که قدرت ایران اسلامی در بسیج یک ملت اعم از عراقی و سوری و یمنی و غیره در مقابلشان است. توکلی عزیز هر سطحی از بازرسی تحت مدیریت فرزندان نظامی ایران اسلامی قابل تحقق است فرزندان نظامی که می دانند چگونه باید بیش از هشتاد هزار موشک را در آوردگاه دشمن و در برابر چشمانشان به میدان نبرد برساند توکلی عزیز باور کنید فرزندان زیرک ایران اسلامی به خوبی می دانند که بازرسی که در هر سطحش چگونه باید به طاق کوبید. توکلی عزیز بنده و شما و تمامی آنانی که حماسه دفاع مقدس را رقم زدند امروز باید به نسلهای جوان توضیح دهند چگونه در برابر چشمان مسلح جهانیان پلهای خیبر همزمان و در تمامی خیابانها و محلات تهران ساخته و آماده شد.

۹- توکلی عزیز به درستی به موضوع باز بازگشت پذیری بعنوان دغدغه اشاره فرمودید اما سوال این است که دغدغه برای ما یا آنهایی که بیش از یک دهه بدنبالمان آمدند تا بعنوان یکی از بزرگترین پیروزیهای تارخ دیپلماسی به چنین توافقی برسند؟ آنها بسیاری از تمایلاتشان را زیر پا گذاشتند تا ما مدتی توسعه توانمندی هسته ای خود را کنترل کنیم آیا تصور می کنید آماده و مایل به بازگشت به شرایط رفتار هسته ای غیر قابل کنترل ایران باشند؟ توکلی عزیز اگر باور داریم همانطور که رهبری معظم بارها به درستی و ظرافت سنجی تأکید فرمودند آنان بیش از ما نیازمند دستیابی به توافق هستند پس باید باور کنیم که بازگشت پذیری از نگاه آنها کابوسی هراس انگیزتر خواهد بود. یعنی که ایران با توجه به برخی اشکالات در تصمیمات و رفتار طرف مقابل که شامل هر یک از اجزاء پر تعداد و نا متناجس تحریم کننده است می تواند به بازگشت بیاندیشد توکلی عزیز مایم در برابر دهها عضو غیر همگن که باید با وحشت از هم یک چشم بخوابند باور کنیم که با اتکا بر الطاف حضرت باریتعالی دنیای مکاری و حیه گری را با بد چالشی همراه کردیم.

۱۰- فرمودید ما چه میخواستیم؟ می خواستیم که افتخارمان را به خفتشان بپذیرند آقای توکلی مگر حاکمان جهانی شورای امنیت پس از صدور احکام ظالمانه که علی الظاهر باید زمینگیرمان کرده باشد ناچار از گفتگو و صحه گذاری بر حقوقمان نشدند مگر گفته های قبلی خود را زیر پا نگذاشتند مگر از تنبیهات خود نگاشته شان عدول نکردند فرض کنیم که به عهدی که بستند وفا نکنند پس بپذیریم ناچار به انعقاد عهد با ما شدند پس به قدرتمان افتخار کنیم و به بالیم توکلی عزیز امروز همگان از عدم دستیابی تیم والیبال کشورمان به برتری جهان گلایمندیم امام فراموش نکنیم که افتخار به جایگاه فعلی بخشی از شکرگذاری و درک شرایط واقعی است فراموش نکنیم که در برابر تلاش و مجاهدت ما و فرزندانمان در مذاکرات تمامی تیمهای مقابل نیز از تلاش شبانه روزی برخوردار بودند همه با هم برای عدم موفقیت ما تلاش کردند و امروز همه با هم در برابر ما به رعایت یکایک بندهای برجام تعهد کردند. توکلی عزیز آمریکا ، اروپا ، شرق (کمونیست دریروز) و به تبع تمامی آنها اعراب وهابی زده و سازمان ملل متحد در برابر ما ناچار از امضای مفاد تعهدنامه شده اند که چیزهایی را ما بپذیریم و چیزهایی را جهان بعنوان حقوق ایران اسلامی باید گردن نهد انصافا دستاوردی والاترین از این قابل تصور است؟ مسافرتهای کاری اخیر به برخی کشورها فرصتی بود تا نگاه جهانیان به ایران یگانه و مقتدر را از نزدیک نظاره کنم توکلی عزیز ایکاش عظمت و اقتدار ایران اسلامی از نگاه مردم جهان و حتی سیاستمداران و استراتژیستهای سایر کشورها دقیقا از منظر همین موضوع برجام برای مردممان ترسیم می فرمودید تا همگان قدرشناس جایگاه عزتمندانه و مقتدرانه ایران اسلامی در جهان باشیم
 
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۴۸:۲۲
با این کارتون عملا در حال تحریک مردم هستید تا بلاخره امر بر اونها مشتبه بشه که توافق بد است. تو رو خدا بی خیال. بله ما از زمان کاندید شدن توکلی عزیز برای ریاست جمهوری ایشان را می شناسیم ولی انتظارات بالاتری داریم (3081509) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۴:۴۲:۵۴
احسنت بر نويسنده محترم و همجنين سايت الف كه جاب كرد (3082570) (alef-13)
 
محمّد
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۶:۲۴:۵۲
خوب بود. (3081691) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۶:۴۱:۵۰
آقای محترم تورو جون هرکسی دوست داری فارغ ازنظرات مخالفین وموافقین برو یه بارمتن برجام روبخون ببین بعضی جاهاش چه گل به خودی های ضایعی داریم (3081713) (alef-13)
 
بنده خدا
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۱۰:۵۲
سلام
آقای "امیر محمد فاطمی" عزیز :
شما خوب است مفاهیم روابط موجودات شامل دشمنی، دوستی و همزیستی مسالمت‌آمیز را بر اساس تعاریف منطقی یکبار دیگر مورد بازنگری قرار دهید.
بعد موجودیت خدا، پیامبران، دین، اسلام و ایران اسلامی را از یکسو بازنگری کرده و موجودیت مخالفان خدا، پیامبران، دین، اسلام و ایران اسلامی را هم تحلیل کنید.
آنگاه رابطه این دو گروه موجودات را تشخیص دهید.
اگر رابطه دشمنی باشد یعنی هر یک ایمان دارد که ادامه وجود طرف دیگر تحت هیچ شرایطی قابل پذیرش نیست و در نهایت طرف دیگر باید نابود شود. براین اساس دادن کوچکترین مهلت یا امتیاز به طرف مقابل برای ادامه حیات بی معنی است.

در چنین شرایطی موافقت برد برد محال است (این محال بودن نتیجه منطقی فرض مسئله است)

اما اگر رابطه دو طرف مسالمت آمیز بود امکان موافقت برد برد هم وجود دارد.
اگز رابطه دو طرف دوستانه بود هر توافقی منطقاً و حتماً برد برد است.

حال به وضع موجود بپردازیم.
- موجودیت ما جمهوری اسلامی ایران است با این ویژگی های عمده:
- جمهورییت چون به اداره کشور بر اساس نظر مردم اعتقاد دارد.
-اسلامییت چون اکثریت مطلق مردم مسلمان هستند و به وحدانیت خداوند ایمان داشته و حکومت را فقط حکومت الهی و از آن خدا می دانند.
-ظلم ستیزی در همه زمان ها و مکان ها. بنابراین در کجا مظلومی هست جمهوری اسلامی ایران در کنار مظلوم و علیه ظالم است.
-استقلال به معنی عدم پذیرش سرسپرده گی در مقابل احدی جز خدا در هیچ زمینه‌ای.
-آزادی بر اساس اسلام و فرمان خدا و محدود به حدود الهی
-...
ویژگی های فوق ذاتی ماست و قابل تغییر نیست زیرا در صورت تغییر دیگر جمهوری اسلامی ایران آنگونه که امام خمینی ره و شهدا میخواستند نخواهد بود.

حال آمریکا و حکومت بیش از 200 ساله آن چه ویژگی های ذاتی دارد:
برخی ویژگی های ذاتی عیان :
- مبتنی بر سرمایه داری
- مدعی دموکراسی
- نسبت به دین کاملا سکولار
- معتقد به اداره جهان و برقرار نمودن صلح با تعریف خود
- معتقد به برتری نژادی و سروری نسبت به همه مردم جهان
- اولین و تنها بکاربرنده بمب اتمی علیه بشریت
-حاکم بر سرزمین غصبی. پیدایش آمریکا درست مانند اسرائیل بر اساس غصب سرزمین دیگران و کشتار صاحبان اصلی بوده است.
- تعریف منافع بر اساس ایجاد جنگ و خونریزی و نا امنی در سراسر جهان
- کشوری که تقریبا از زمان پیدایش همواره در وضعیت جنگی بسر میبرد و در براه انداختن جنگ استاد است.
- حامی مطلق رژیم غاصب صهیونیستی.
- حامی کلیه حکومت های ظالم خودکامه و تروریست های معروف دنیا مانند سازمان مجاهدین خلق، طالبان، داعش و غیره.
- دارای استاندارد دو یا چندگانه در تعریف تروریسم، صلح، آزادی و دموکراسی
-...

حال ببینیم آیا این دو موجود می توانند در شرایطی وجود دیگری را تحمل و برای لحظه ای از ادامه حیات دیگری خرسند و یا حداقل بی تفاوت باشند یا نه؟

عقلا و منطقاً خیر اما اگر سلیقه ای و احساساتی یا با ساده لوحی به موضوع نگاه کنیم پاسخ میتواند بلی هم باشد! بخصوص که این سلیقه و احساسات منافع کوتاه مدت حزبی را در بر داشته باشد.
در واقع منظور از اراده سیاسی دوطرف چیزی جز اراده سیاست بازی دوطرف معنا ندارد و سیاست بازان حرفه ای دو طرف بطرز شگفت آوری به این نتیجه رسیده اند که اگر منافع کوتاه مدت احزاب خود را بر منافع حکومت های خود ترجیح دهند پس از استفاده سیاسی (گذستن خرها یشان از پل) دوباره می توانند به حیات سیاسی خود در راس حکومت ها باقی بمانند!

حالا بهتر مشخص میشود که من شما و توافق هسته‌ای همه یک جورایی بازی خورده ایم و نباید با یک دیگر جدل بیجا کنیم. ما نه سر پیازیم و نه ته آن!


البته این موضوع از حدود سال 1391 معلوم شد که ادامه تحریم ها علیه ایران مقدور نیست و استقامت مردم ایران در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با عنایت الهی منجر به پیروزی شد اما بازیگران سیاسی (چه متمایلان به دشمن و چه متمایلان به هوای نفس و نفاق) تمام تلاش خود را بر پوشاندن مطلع فجر پیروزی بر تحریم ها بکار بردند. البته دوستان جاهل که گول این حرفها را خورده بودند کم نبودند اما شما می‌توانید با مراجعه به اخبار آن زمان به نشانه هایی در احکام قضایی دادگاه های اروپا دال بر لغو تحریم برخی بانکهای ایرانی دست یابید.
اگر روند سیاسی کشور مانند دولت قبل با تکیه بر شعار های اصلی انقلاب ادامه می یافت آمریکا با ذلت مجبور به پذیرش حذف تحریم ها میشد. آنها نیازمند خروج آبرومندانه از مخمصه بودند. آنها تحمل شکست خطوط قرمز خود در گسترش روابط ایران با کشور های آمریکای لاتین و ایجاد بانک مشترک برای شکست تحریم ها را نداشتند. آنها علناً اعلام کردند که از نفوذ ایران در حیاط خلوت آمریکا باید جلوگیری شود. کاری که حتی روسها هم بسختی میتوانستند انجام دهند. باید بدقت بررسی کنید تا متوجه شوید که آمریکای لاتین از اموال و ناموس آمریکا محسوب می‌شود و نفوذ به آن درست مانند حمله به آمریکا است. همانطور که تحقیق در مورد هولوکاست برای اسرائیل خط قرمز است و در مقابل آن ذره‌ای کوتاه نمی آیند. امروز هرکس رابطه دوستانه جمهوری اسلامی ایران را با.کشورهای مظلوم آمریکای لاتین مسخره کند اگر مامور دشمن نباشد، فردی بسیار ساده لوح و یا بسیار بی اطلاع است. و البته آمریکا و اسرائیل تمام مساعی خود را با طرق مختلف بکار برند تا مناسب ترین مهره‌ها شرایط خروج آبرومندانه از مخمصه تحریم ها و البته جلوگیری از روند نفوذ ایران به آمریکای لاتین را فراهم کند. آنها باظرافت تمام و با استفاده از رسانه‌ها و مدیریت افکار عمومی و بهره‌برداری از سربازان گمنام و بی جیره و مواجب جهل کار خود را در داخل ایران پیش برده و می برند.

دقت در کلمات و جملات آقای اوباما درست پس از انتشار جمع بندی مذاکرات (دقت کنید جمع بندی مذاکرات نه توافق- جمع بندی فاقد وجاهت قانونی جهت اجرا برای طرفین است) متوجه احساس آرامش او از به نتیجه رسیدن نیم بند مذاکرات شده و وی اعتراف میکند که روند تحریم قابل ادامه دادن نبود.
اینکه عده‌ای محدود بگویند ما دیوار تحریم را شکستیم کاملا مهمل است. دیوار تحریم ها در دولت دهم شکسته بود اما سعی بر مخفی کردن آن داشتند.

نشانه دیگر بر این مدعا حرص و ولع دولت های اروپایی برای تجارت با ایران است. آنها اصلا مهلت ندادند متن جمع بندی در کشورهای دور میز بررسی شود چه رسد به آنکه طبق قانون مراحل تایید آن طی شود.
این نشانه‌ها کافی نیست؟
ذوق مرگی دولتمردان خودمان را بنگرید. در یک فاصله زمانی بسیار کوتاه چندین جلسه با وزارتخانه های مختلف برای وزیر امور خارجه فرانسه چه معنایی دارد؟
طرف در حد خوردن یک چایی و چند گپ دوستانه بیشتر نمی توانست وقت بگذارد!

جالب آنکه یک روز بازی را به برد برد تعبیر کردند
روز دیگر به بازی فوتبال با نتیجه 3 گل زدیم دو گل خوردیم
روز دیگر گفتند اصلا دوران بازی برد باخت تمام شده!

در دولت نهم و دهم گفته شد قطعنامه های شورای امنیت کاغذ پاره ای بیش نیست.
اما طوفان تبلیغات علیه وی بپا شد که این چه حرف بد و غلط و ناروایی است.
در دولت محترم راستگویان فرمودند ما حقوق دانیم و می دانیم فرق قطعنامه و کاغذ معمولی را اما امروز با شگفتی شاهدیم همین حقوق دانان می فرمایند میتوانیم مفاد قطعنامه جدید را مانند گذشته اجرا نکنیم و تخلف کنیم. برای ما مشکلی بوجود نمی آورند!
این یعنی قطعنامه کشک!

اصلا معلوم هست چه خبر است؟
آری همان است که قبلا گفته شد اراده سیاست بازی!

اکنون شرایط بگونه‌ای شده که از یکسو کشورهای گرسنه غربی کارد و چنگال برداشته‌اند و آمده‌اند شکمی از عزا در آورند.

بعد با اعمال بازرسی های موجود در پروتکل الحاقی که البته سرزده و فراگیر است جاسوسان تعلیم دیده آمریکا امکان اشراف اطلاعاتی از نظر سیاسی اقتصادی اجتماعی و نظامی را فراهم و طبق روش مرسوم و جواب داده آمریکا شرایط حمله به ایران را فراهم می کنند.
با کمترین هزینه و زمان گردن پیر و جوان را خدای ناکرده خرد میکنند.

آنوقت خدای ناکرده موجودیت جمهوری اسلامی ایران دیگر تغییر خواهد کرد. این است نتیجه توافق برد برد بین دو دشمن.

البته خدا را شکر این ها به خواست خدا اتفاق نخواهد افتاد زیرا این کشور کشور امام زمان (عج) است و خود خدا آنرا مانند گذشته حفظ خواهد نمود انشاءالله.

از نکات مهم و قابل توجه برای گریز از این مخمصه یا در واقع دام آن است که مجلس بر عدم وجود متن فارسی همگام با متن انگلیسی جمع بندی تاکید کند. آنها باید از ابتدا متن فارسی تهیه میکردند و ترجمه متن انگلیسی بهیچوجه اعتبار حقوقی برای مجلس ندارد تا آن را مورد بررسی قرار دهد. هر ترجمه ای بیاورند سلیقه‌ای خواهد بود.
طرف مقابل باید متن فارسی ما را بخواند و امضاء کند همانطور که ما متن انگلیسی او را تایید و امضاء میکنیم.
بعد از آن است که امکان بررسی متن جمع بندی برای مجلس محترم فراهم می شود.

ایجاد خدشه در جمع بندی امروز برای ما یک گزینه نیست بلکه یک امر واجب است.
همانطور که کنگره آمریکا همین کار را کرده و میکند.
اکنون با آمدن کشورهای اروپایی به ایران و قطعنامه غیر الزام آور جدید برای ما، عملاً تحریمها شکسته شده و دیگر قابل بازگشت نیست اما ما نباید با امضاء توافق خود را به مهلکه جنگ بیاندازیم. سیاست مفید برای میهن اسلامی این است.

پیروز باشید. (3081883) (alef-13)
 
سلیمی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۵۱:۳۸
ممنون از این کار خوب.نشان دادید به لوازم نقد و نقادی پایبندید.که نظر مخالف خودتان را هم با احترام منتشر می کنید. (3082108) (alef-1)
 
امیدوار
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۵:۳۵
با احترام، به نظرم این نوشتار پاسخی به سؤالات مطرح شده در اصل متن نبود و صرفاَ کلی گویی و فرافکنی محسوب می شد.!! (3082669) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۲:۳۵:۵۳
این همه گفتید و نوشتید. اکثریت مردم می خواهند با دنیا تعامل کنیم و اقتصاد درست بشه. بیکاری کم بشه. شما هایی که مقاله می نویسید و ترکمن چای را مثال می زنید، خودتان رو به کاغذپاره های شورای امنیت ملل متحدد دعوت می کنم.
زندگی فقط هسته ای نیست. زندگی آرامش و رفاه می خواهد. مثل ژاپن، اتریش و ... سانتریفیوژ باید بچرخد، زندگی هم باید بچرخد. (3082940) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.