توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 235477
ایران متولی اتحادیه فیلمسازی درباره فلسطین شود
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۳۴
جمعی از هنرمندان سینما و تلویزیون گردهم آمدند تا جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و اعتراضات خود را نسبت به جنایات وحشیانه اسرائیلی ها ابراز کنند.

به گزارش مهر عصر امروز چهارشنبه اول مرداد گردهمایی سینماگران در حمایت از مردم غزه با حضور شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمد خزایی دبیر جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون در فرهنگسرای شفق برگزار شد.

در ابتدای مراسم سید صابر حسینی دبیر انجمن سینمای جوان مقاومت طی سخنانی گفت: این سوگ اینقدر بزرگ است که نمی توانیم با این مراسم این درد و داغ را کمتر کنیم. امیدوارم زودتر این اتفاقات تمام شود و رنگ آرامش را ببینیم. روز جمعه در راهپیمایی روز قدس حضور به هم می رسانیم و سهم خود را ادا می کنیم.

در ادامه مراسم کامران تفتی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص حضورش در این مراسم گفت: دلیل حضورم در این مراسم مشخص است. حرف ما راجع به یک سری انسان است. این انسانها یک سری حقوق دارند و بحث ما بر سر حقوق این انسانهاست. جنگ نامرد است. آثار جنگ تحمیلی ما هنوز در کشور وجود دارد. نمی دانم اسم جنگ غزه را چه می توان گذاشت. در هر یک ساعت بچه ها و زنان زیادی تلف می شوند. من سهم کوچکی دارم و به نوبه خود این سهم خود را به انسانهایی تقدیم می کنم که خونشان جاری است. حضور ما برای این است که بگوییم از بین رفتن یک عده آدم بی گناه مهم است. من می دانم که جامعه هنری از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

در ادامه مجید قناد مجری برنامه کودک در خصوص حمایت خود از مردم غزه گفت: ۳۵ سال است برای بچه ها کار می کنم. می گویند وقتی می خواهی به بچه ها چیزی را بیاموزی اولین قدم این است که رنگ ها را به آنها آموزش دهید. الان رنگی که بچه ها با آن آشنا می شوندرنگ خون است. امروز این بچه ها پرپر می شوند. چطور می توان به آنها گفت کودکی داشته باشید. چطور می شود قبول کرد که آنها از موشک ها و گلوله هایی استفاده کنند که مغز استخوان یک کودک را می سوزاند. ما فقط تصویر می بینیم و نمی دانیم که این کودکان چه رنجی را متحمل می شوند. این بچه ها جنگ را دوست ندارند.

در ادامه حمید منوچهری یکی از مدیران دوبلاژ صدا و سیما طی سخنانی گفت: من نمی دنم در مورد این جنایات چه باید گفت. از سال ۱۳۴۲ رژیم صهیونیستی دارد مردم مظلوم فلسطین را می کشد کسانی هم که دم از دموکراسی می زنند از این کشندگان حمایت می کنند. من به عنوان کوچکترین هنرمند این مملکت اینجا صحبت می کنم. اگر تمام مسلمانان جهان بخواهند می توانند در ثانیه ای اینها را از بین ببرند.

وی ادامه داد: من آرزو می کنم به حق مولا علی جنگ ها به زودی در سراسر جهان تمام شوند و با صدای بلند فریاد می زنم تمام کودکان دنیا باید در امنیت و آسایش زندگی کنند.

رضا توکلی بازیگر سینما و تلویزیون نیز از دیگر چهر ه هایی بود که حمایت خود را از مردم مظلوم غزه چنین عنوان کرد: آیا هنرمندی است که نسبت به مسائل پیرامونش بی تفاوت باشد؟ ما نمی توانیم نسبت به مسائل منطقه بی تفاوت باشیم. از اهالی رسانه و نویسندگان می خواهم بستری را فراهم کنند تا هنرمندان بتوانند حق مظلومین را از ظالمین بگیرند. هنوز جنگ تحمیلی را فراموش نکرده ام و هنوز که هنوز است تبعات این جنگ بر روی فرزندان من حس می شود.

در ادامه خالد قدوسی نماینده جنبش حماس در کشور ضمن تشریح موقعیت جغرافیایی مردم غزه گفت: مردم من کسانی هستند که علیرغم مشکلات متعددی که با آن دست و پنجه نرم می کنند فرهیخته هستند و ۹۶ درصد آنها از تحصیلات عالیه برخورداند. رژیم صهیونیستی در این مدت تمام مکان های غیر نظامی را هدف گرفته است و کودکان و زنان را نابود می کند. مسجد، مدرسه و بیمارستان از جمله این مکانهای غیر نظامی است که مورد حملات این رژیم وحشی و جنایتکار قرار می گیرد. رسالتی که بر دوش ما است این است که مظلومیت مردم غزه را به گوش جهانیان برسانیم. نباید کودکان و زنان در مقابل جلادان قرار بگیرند.

در ادامه محمد خزایی دبیر جشنواره بین المللی فیلم مقاومت طی سخنانی گفت: جنایت در غزه بویژه در شهرک شجاعیه به معنای واقعی کلمه یک فاجعه انسانی است که شبیه صبرا و شتیلا بود که در اذهان جهانیان ثبت شد. بمباران کورکورانه مردم کوچه بازار یک شهر بی دفاع و اجتماع شهروندان عادی چه معنایی دارد. جنایاتی که اسرائیل در فلسطین و غزه مرتکب شده است در تاریخ بشریت کمتر دیده شده و متاسفانه همچنان ادامه دارد.

وی گفت: سهم بی غیرتی و بی تفاوتی سران عرب و دولت های عربی دست نشانده استکبار و غرب در کشتار بیرحمانه مردم فلسطین در غزه کمتر از اسرائیلی ها نیست. بی توجهی اتحادیه اروپا و بسیاری از مجامع بین المللی عریض و طویل در قبال حملات خونبار در فلسطین نشان می دهد که حقوق بشر و آزادی هایی که آنان همواره مطرح می کنند برایشان شعاری بیش نیست و آنجا که منافع غرب و صهیونیست نیز مطرح است این شعارها را دستاویز قرار می دهد.

وی خاطرنشان کرد: من معتقدم باید اتحادیه ای تشکیل دهیم و فیلمسازان تمام دنیا بتوانند فیلم های خودشان را در ارتباط با موضوع فلسطین ثبت کنند و نمایندگی این اتحادیه باید بر عهده کشور ایران باشد. ما دو سال گذشته در جشنواره مقاومت بخش «عماد مقنیه» را اضافه کردیم که همین اقدام کوچک مورد توجه آنها قرار گرفت و حملات تند و تیزی را علیه ما انجام دادند.

حجت الاسلام شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در خاتمه مراسم گفت: خیلی حرکت خوب و مبارکی است که سینما به این فاجعه انسانی توجه کرده است. شما بی تردید نقش بی نظیر و یکتایی را در روشنگری دارید. کمتر از ۷۰ سال است که کشوری تصمیم گرفته است کشور دیگری را تصاحب کند و مظلومان را می کشد. این قصه تمام نمی شود و هر بار در مقطعی که رسانه ها دوربینشان به سمت دیگری می چرخد و بازیهای جام جهانی فوتبال و یا المپیک شروع می شود اسرائیلی ها بدون دلیل به کشتار مردم بی دفاع فلسطین دست می زنند. تا به امروز بیش از ۶۵۰ نفر کشته شدند و هر روز در شبکه های اجتماعی تصاویر دلخراشی از آنها منتشر می شود.

وی ادامه داد: من نگران این هستم که با دیدن این تصاویر لطافت روح خود را از دست بدهیم. تکرار این تصاویر ما را دچار قصاوت قلب می کند. در برخی از جمعیت های دانشجویی می بینم که اسرائیل را قدرتمند جلوه می دهند در صورتی که چنین نیست ۴۰۰ سال است که انگلیس بر همه جای دنیا استعمار کرده و در تمام دنیا نفوذ کرده است. در این ۴۰۰ سال اسرائیل کجا بوده است . شیطان اکبر آمریکا است که اسرائیل تحت حمایت آنهاست. اگر اسرائیل خودش باشد از پس حماس برنخواهد آمد. در جنگ ۳۳ روزه قدرت اسرائیل محک خورد و نشان داد که زورش نمی رسد. قدرت اسرائیل پوشالی است و این رژیم صهیونیستی شکننده و محکوم به فنا است. نباید فلسطین را محکوم به زوال بدانیم و اسرائیل را قدرتمند بدانیم.

شهاب مرادی در خاتمه حرف هایش گفت: خیلی ها تلاش می کنند فضا را به سمت عربی و غیر عربی ببرند. موضوع غزه انسانی و برای ما مهم است قطعا برای شما که در این سالن حاضر هستید کشته شدن یک بچه آهو مهم است، اینجا انسان های بی دفاع کشته میشوند و تنها مسئله مذهب و دین نیست. هنر نباید این ظلم را قبول کند و ما نباید این ظلم را بپذیریم حرف ما سیاسی نیست ما انسانیم و به اصول انسانی پایبندیم. هیچ منطقی از کشته شدن یک کودک دفاع نمی کند. باید مراقب انسان باشیم.