نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 281782
دروغ بزرگ جاسوسی مذاکرات هسته ای
بخش تعاملی الف - علیرضا محدثی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۳
چند روزی است که بحثی تحت عنوان "جاسوسی رژیم اسرائیل از مذاکرات هسته ای " بر سر زبان ها افتاده و انعکاس وسیعی در رسانه ها یافته است.

سوال این است که:

آیا واقعا باور کردنی است که رژیم اسرائیل به عنوان ملیجک آمریکا و لوس ترین و البته بلند جایگاه ترین متحد آمریکا در مقایسه با هر کشوری ، نیاز به جاسوسی از مذاکرات داشته باشد ؟!

آیا باور کردنی است که با وجود نفوذ بهت آور صهیونیسم در همه ی عرصه های سیاسی، امنیتی، هنری، اقتصادی و نرم افزاری آمریکا ، هیچ دولتی در آمریکا قادر باشد و یا حتی جرئت کند اسرائیل را دور بزند و مذاکراتی را که جزئیات آن برای اسرائیلی ها مهم باشد، از آن ها مخفی نگاه دارد؟!

آیا باور کردنی است که با وجود نفوذ انکار نشدنی اسرائیل در سازمان های امنیتی آمریکا و اروپا، بتوان مذاکرات هسته ای را از صهیونیست ها مخفی نگاه داشت؟!

آیا باور کردنی است که در حالی که کشورهایی مثل آمریکا، فرانسه و انگلیس بر ملاحظه ی بی چون چرای منافع و امنیت اسرائیل در مذاکرات تاکید می کنند، روند و جزئیات مذاکرات را به منظور تطبیق با منافع اسرائیل، با صهیونیست ها در جریان نگذارند و بخواهند سر خود برای اسرائیل تصمیم بگیرند؟!

آیا باور کردنی است که آن همه سفرهای عیان نمایندگان آمریکا و فرانسه در مذاکرات هسته ای به اسرائیل پس از هر جلسه مذاکره صرفا برای بازی دادن اسرائیل باشد ؟!

و بالاخره آیا اسرائیل اصلا نیازی به جاسوسی از مذاکرات دارد؟!

در مواجهه با این سوالات و امثال آن که قابل انکار هم نیست، تنها پاسخ کلی که به ذهن می رسد، این است که با توجه به نفوذ بی حد و اندازه ی اسرائیل در همه ی شئون سیاسی و اقتصادی و امنیتی آمریکا و حتی در خود کاخ سفید، قطعا و حتما اسرائیل به صورت مرتب و به روز، در جریان همه ی جزئیات مذاکرات قرار می گیرد و روند سیاست گذاری های غربی ها با صهیونیست ها چک می شود تا کم و کسری در جهت پیشبرد و تثبیت منافع حداکثری آن ها وجود نداشته باشد؛ زیرا اصولا اکثر تحریم ها و سخت گیری های غربی ها در ایجاد محدودیت های هسته ای برای ایران، دقیقا به خاطر حفظ منافع و برتری اسرائیل در منطقه ی غرب آسیا است و لاغیر!

از سوی دیگر یک مطالعه ی اجمالی در سیاست های اسرائیل به خوبی نشان می دهد که اسرائیل، به اندازه ای در بحث منافع خود حساسیت دارد که اجازه نمی دهد، کسی بدون اطلاع صهیونیست ها در باره ی چگونگی حفظ منافع آن ها، بدون اطلاع کامل و دخالت رژیم اسرائیل، تصمیمی بگیرد.

بنابراین، بحث جاسوسی اسرائیل از مذاکرات هسته ای، کاملا نمایشی و یک دروغ بزرگ است که قطعا هدف خاصی را دنبال می کند که در آینده مشخص خواهد شد.

اما جنبه ی محرمانه کردن مذاکرات که متاسفانه علیرغم توصیه ی موکد رهبری هنوز هم بر حالت محرمانه ی خود باقی است، ظاهرا صرفا به نفع غربی ها و به ضرر ما تمام شد، زیرا غربی ها ضمن دور کردن دولت ما از منایع عظیم مشورتی و فکری متخصصان دلسوز و بی طرف، عملا گروه مذاکره کننده ی ما را محدود به توانایی های خود این گروه کردند و طبیعی است که چنین گروهی با این شاکله ی بسته و محدود، هرگز نمی تواند در حد و اندازه ی اقتضائات ملی و حیاتی کشور به صورت جامع، منفعت مطمئنی را برای ما تامین کند. از آن طرف غربی ها بیشترین سود را از این حالت برده اند و در حالی که ما بی جهت خودمان را محدود کردیم، آن ها اسرائیل را در جریان کامل مذاکرات قرار دادند همان گونه که مسئولین آن ها بارها در مصاحبه های خود بر این نکته اذعان کرده اند . و قابل تامل اینجاست که مسئولین مذاکره کننده ی کشورمان حتی یک بار در این باب موضع ولو رسانه ای نگرفتند و اعتراضی نکردند!

در هر حال در پشت این ترفند رسانه ای خنده دار جاسوسی اسرائیل از مذاکرات هسته ای حتما یک نقشه و تصمیم بزرگ نهفته است که از آن جمله می تواند یک اطلاع رسانی پیشدستانه ی رسانه ای نمایشی برای توجیه عدم تقصر غربی ها در مورد عملیاتی اسرائیلی بر علیه منافع هسته ای ما باشد، که مسئولین نظام ما باید هشیاری و تیزبینی مضاعفی به خرج دهند و مراقب اوضاع باشند.
 
کلمات کلیدی : علیرضا محدثی
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۱۹ ۱۷:۴۸:۳۹
به نظرم منطق سوالات کامل نیست
در هر حال احتیاط شرط عقله و دور خوردن نتیجه بی احتیاطی طبیعیه که اسرائیل در رابطه با متحدترین کشور ها هم احتیاط رو لحاظ کنه (3028632) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۴-۱۹ ۱۸:۳۰:۰۳
مثلا شما در داخل می خواهید چه مشورتی به تیم مذاکره بدهید مطمین باشید الان تیم غنی است و در مواقع لزوم مشورت هم می گیرد و دست خالی به مذاکره نرفته (3028730) (alef-3)
 
جلیلی
۱۳۹۴-۰۴-۲۳ ۱۱:۰۵:۱۰
منایع عظیم مشورتی و فکری متخصصان ؟؟؟؟؟؟؟؟ (3038951) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.