نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 300483
یک مرجع تقلید: اختلاس کمر نظام را شکست
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۵۰
 آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید به موضوع اختلاس ها در کشور اشاره کرد و گفت: مشکلاتی به مملکت ما ضربه وارد کرده که نخست اختلاس است و دیگری سوء مدیریت که اینها کمر نظام را شکسته اند.

به گزارش مهر، این مرجع تقلید در دیدار شهردار و رییس شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: بیت المال حسابش در قیامت معلوم است اما در این دنیا بنا به فرموده حضرت علی(ع) بیت المال یک مرتع سرسبز است که اگر در جایی غیر از خودش و خدمت به مردم مصرف شود بیماری وبا می شود که آبروریز خواهد بود و همه از آن مطلع خواهند شد.

وی بیان کرد: مسوولان باید در مصرف بیت المال دقت کنند و همین دادگاه اختلاس نفتی بیماری شده است که آبروی نظام را خدشه دار کرده و اگر به این جمله گهربار حضرت علی(ع) گوش داده بودیم امروز آبروی ما در دنیا حفظ می شد و من از خداوند می خواهم که به ما آبرو عطا کند.

آیت الله جوادی آملی ادامه داد: ما در این کشور همه چیز داریم و خداوند نعمت خودش را برای ما قرار داده و این در حالی است که یک صدم جمعیت دنیا را داریم، ۱۰ درصد از منابع دنیا در کشور ما قرار دارد ولی متاسفانه این اختلاس ها ضربه زیادی را به مردم و کشور وارد کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن انتقاد از عملکرد حکومت عربستان در حج امسال که منجر به کشته شدن تعداد زیادی از حاجیان در فاجعه منا شد اظهار داشت: اسلام در قرآن سه حوزه را برای زندگی انسان تعریف کرده است که حوزه سوم از همه مهمتر و اساسی تر است.

در فاجعه منا که روزپنجشنبه، دوم مهر به علت بی کفایتی مسوولان سعودی در رمی جمرات در منا رخ داد، ۴۶۴ نفر از حجاج ایرانی جان باختند.

وی افزود:اسلام بر انسان های با همت تاکید دارد که به فرموده امام حسین(ع) همت های بلند و اندیشه های بلند را خداوند دوست دارد و افکار پست مشمول رحمت خدواند نیستند.

این مرجع تقلید بیان کرد: سه حوزه ای که گفته شد شامل حوزه محدود که مربوط به همه مسلمان ها می شود که چگونه زندگی کنند، حوزه میانی مربوط به موحدان است و همه انسان هایی که خدا را قبول دارند شامل می شود و حوزه آخر که بسیار مهم است انسانیت بوده و همه انسان ها چه مسلمان و چه غیر مسلمان را در بر می گیرد که چگونه زندگی کنند و به این سه حوزه در قرآن اشاره شده است.

وی گفت: امروزه به دلیل پیشرفت های به دست آمده در جهان و ارتباط آسان مردم در هر نقطه از جهان با یکدیگر به تعبیری دهکده جهانی بوجود آمده و ارتباط با همه کشورها میسر شده است و خداوند در حوزه سوم به این موضوع اشاره دارد که کفاری که به شما آسیبی نرسانده اند و با شما مشکلی ندارند و یا جنگی نمی کنند مثل بعضی از کشورهایی که با ما ارتباط دارند با آنها رفتار خوبی داشته باشید زیرا انسان های بلند همت همیشه کج اندیش نیستند.

آیت الله جوادی آملی تاکید کرد: فکر نکنید در شهر قم هستید و کوچک فکر کنید باید تاثیر گذار عمل کنید، فرض کنید الان در سازمان ملل نشسته اید و تصمیم گیری می کنید و باید بسیار بزرگ فکر کنید زیرا خدمت کردن همت بلند می خواهد و تنها پول در آن دخیل نیست و شما باید در مسائل کلان بلند نظر باشید تا به هدف خود برسید.

وی خطاب به شهردار قم تاکید کرد: شهرداری باید بنا به بودجه ای که دارد کار کند و خروجی ها را مشخص کند که از این طرح چه هدفی دارد و نکند این پول ها در جاهایی که لازم نیست خرج شود که متاسفانه قبلا بعضی از ساخت و سازها در این شهر توجیه نداشته است و الان کارایی ندارد و کم کم متروکه می شود.
 
کلمات کلیدی : اختلاس‌
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۷ ۱۴:۴۷:۱۵
حاج اق كسي گوشش بدهكار اين حرفا نيست و همچنان و چهار نعله بطرف همان مسير مس تازند
چه كسي است كه مسئولين اين همه اختلاسه و رانت ها را بدهد ؟
همه در وحله اول فكر مي كنيم كه بانك مركزي يا وزير اقتصاد بايد چنين وظيفه را انجام مي داد ولي وقتي پاي جواب دادن مي رسد طور آنها صحبت مي كنند انسان گمان مي كند كه دو نفر در اين بين مقصرند
يكي فقط اوباما كه در كاخ سفيد نشسته و ديگري فقط شخص ايراني مجهولي كه هيچ جاي كشور نمي توان ديدش
مي بينيد وقاحت را؟
به راستي اگر وزير اقتصاد و رئيس بانك مركزي مسئول دزدي هائي كه طرف اصليش خود بانكهاي عامل و واگذار دهنده اين دزدي ها و رانتها نيستند پس چه كسي هست
و براستي كه اگر گيرم كه اينها و هر كسي در حوزه اقتصاد و نقديگي و بانكداري نخواهد به وظيفه اش عمل كند يا خيانت كرده باشد در كشور چه كسي هست كه بايد جلوي اينها را بگيرد و آنها راتنبيه كند و يا كساني امين را به اين كار مهم بگمارد ؟من ؟ شما ؟ (3248373) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۷-۱۷ ۱۷:۴۲:۲۶
ظاهرا بیشتر اختلاسها ناشی از سوء مدیریت ناظرین و سیستمهای نظارتی است. (3248618) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.