نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 267481
بایدن: اگر ایران به دنبال برداشته شدن تحریم‌ها در همان ابتدا باشد، توافق نخواهد شد
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۲
جو بایدن معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه گفت درخواست ایران برای برداشته شدن تمام یا بخش زیادی از تحریم‌ها در ابتدای اجرای توافق جامع هسته‌ای، رسیدن به توافق را ناممکن می‌کند.

به گزارش فارس، بایدن هرچند هنوز برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ اعلام نامزدی نکرده، اما یکی از گزینه‌های احتمالی به شمار می‌آید. وی دیروز در جمع گروهی از حامیان حزب دموکرات سخنرانی کرده و به تشریح مواضع خود پرداخت.

به نوشته پایگاه خبری «پالیتیکو»، او در بخشی از سخنرانی خود در خصوص توافق هسته‌ای با ایران و مصوبه اخیر کمیته روابط خارجی سنا برای نظارت بر توافق، گفت جای نگرانی چندانی وجود ندارد، چراکه اولا دولت باراک اوباما «توافقی را که شامل سرزده‌ترین بازرسی‌های تاریخ هر توافقی نباشد، امضا نمی‌کند» و ثانیا بر خلاف آنچه تهران می‌گوید، تنها بخش کوچکی از تحریم‌ها در ابتدا برداشته می‌شوند.

وی افزود: «اگر آن‌ها انتظار داشته باشند که در همان ابتدای کار تمام یا بخش اعظم تحریم‌ها کاسته شود، توافقی در کار نخواهد بود. بلکه (توافق) باید این طور باشد که "شما باید (با اقدامات خود) به این (کاهش تحریم‌ها) دست پیدا کنید".»

بایدن در بخش دیگری از این سخنرانی، بار دیگر از کنگره خواست در مسیر مذاکرات ایجاد مانع نکند. وی گفت در صورتی که اقدامات نمایندگان مذاکرات را به شکست بکشاند، «تضمین می‌کنم که رژیم تحریم‌ها دوام نمی‌آورد.»

اظهارات بایدن در حالی مطرح می‌شود که روز جمعه باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر ایتالیا در واشنگتن، اظهاراتی در تناقض با موضع معاون خود مطرح کرد. وی گفت واشنگتن آماده «مذاکره خلاقانه» در مورد تحریم‌هاست.

وی افزود: «اینکه تحریم‌ها چطور کم می‌شوند و اینکه اگر مورد نقضی اتفاق افتاد، چطور فورا بازمی‌گردند، ساز و کارهای مختلفی و راه‌های متفاوتی برای آن وجود دارد... (مذاکره‌کنندگان) باید فرمول‌هایی بیابند که نگرانی‌های اصلی ما را برطرف کرده و در عین حال به طرف دیگر هم اجازه دهد چیزی را به بدنه سیاسی خود ارائه دهد که قابل قبول‌تر باشد.»
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۳:۵۴:۱۴
بذار با همین تحریمها بسوزیم و بسازیم ولی تن به خفت ندیم (2830702) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۴:۳۸:۲۴
حالا دیگه منم دارم دلواپس میشم / نکنه واقعا آمریکایی ها میخاند سرکارمون بزارند (2830843) (alef-3)
 
یاس
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۵:۰۸:۲۳
اصل دلواپسی بد نیست. همه دلواپسیم. ولی باید مثبت نگر بود. البته حساب ما با اون دلواپسان جداست. (2830915) (alef-3)
 
اریا
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۶:۱۱:۰۲
ما با روباهانی چون آمریکا و انگلیس و فرانسه و چین و روسیه طرف هستیم. همشون هم عهدشکن و سست پیمان هستند .هیچ کدومشون شایستگی اعتماد کردن رو ندارند.بهترین کار توافق نکردن با این شرایط و یا توافق کردن با شرایط عادلانه است.مگه زمانی که این کشورها بمب اتمی ساختن از ما اجازه گرفتن؟ مگه اونها پلوتونیم ندارند؟مگه تاسیسات غنی سازی ندارند؟ مگه بمب های نوترونی ندارند؟ این چه حرفیه که می گن ما همه چی داشته باشیم و شما هیچی نداشته باشین؟ چطور پاکستان سلاح اتمی داره؟کنار گوش ما هم هست. ما هیچ کدوم از تاسیساتمون رو نباید تعطیل کنیم.هر وقت اونها تعطیل کردند ما هم تعطیل می کنیم. بهترین کار ایجاد همبستگی ملی است.همبستگی ملی چگونه ایجاد می شود؟؟ با برقراری عدالت اجتماعی. با محاکمه ی مفسدان اقتصادی ،هر کسی که باشند،به هر کجا که وصل باشند.با توزیع عادلانه ی ثروت.با جلوگیری از هزینه های اضافی توسط دولت.با جلوگیری از واردات کالاهای غیر ضروری و به جای آن ایجاد صنایع زیر بنایی و ایجاد اشتغال و تولید ،تولید،تولید. با اصلاح سیستم مالیاتی. اگر اینگونه شود دیگر دو دسته افراد را در جامعه نخواهیم دید. مازراتی سوار ها و تهیدستانی که در سطل های زباله به دنبال تکه نانی می گردند تا بر گرسنگی خود غلبه کنند. (2831099) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۸:۳۶:۰۱
امریکا در قصیه هسته ای جدی است واز امکانات تبلیغاتی برای مرعوب کردن ایران حداکثر استفاده را میکند. در قضیه 444 روز گروگان گیری ایران لطف بزرگی در حق جمهوری خواهان وبه زیان دموکراتها انجام داد.ملت ایران بخاطر کینه از کاتر شاید متوجه قضیه در آن تاریخ نشدن ولی پس از آزادی گروگانها میلیاردها دلار پول این ملت را بالاکشیدن وماهم افتخار کردیم که در دهان امریکا زدیم.هر مشت چند میلیارد دلار هزینه برداشت؟ (2831431) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۲۱:۰۰:۴۳
واقعا آمریکاییها اینقدر بزدل هستن و از پس اسراییل بر نمیان؟؟ خاک بر سرتون با اون عظمت توخالی... (2831699) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.