توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 238419
توهین پذیرفتنی نیست
بخش تعاملی الف - احمد شیرانی تک آبی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۳۰
بی اخلاقی سیاسی یکی از آفت های جدی فضای سیاسی ایران است. ارجح دانستن منافع حزبی بر منافع ملی تبعات منفی زیادی به همراه دارد که خارج شدن از دایره اخلاق در منازعات و اختلافات سیاسی از مصادیق آن است.

این ویروس فراگیر در دولت های مختلف ظهور و بروز یافته و متاسفانه از وجوه اشتراک دولت های مختلف بوده است. روز قدس امسال بواسطه حملات ددمنشانه رژیم صهیونستی به مردم بی دفاع غزه که قلب هر انسان آزاده ای را به درد می آورد با شکوه هر چه بیشتر برگزار گردید.

در این میان حضور دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با لباس سپاه دارای پیام روشنی بود. ایشان هدف از این اقدام را اینگونه تشریح می کند: کجا رفت اجابت فریادهای "یا للمسلمین"؟ کجا رفت آن شعارهای حمایت از مستضعفین و پابرهنه‌ها ؟ برگردیم به ارزش‌های انقلاب، برگردیم به صفا و صداقتِ روزهای آزادی خرمشهر، برگردیم به برادری­‌ها، برگردیم به فضای رفع محرومیت، برگردیم به سلامت اقتصادی روزهای اول انقلاب، برگردیم به وحدتِ روزهای بعد از شهادت شهید بهشتی. به راستی در کشور چه چیز کم داریم؟"

این اقدام و اظهارات پسندیده دکتر رضایی با واکنش عجیب و توهین آمیز روح الله جمعه ای رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور دولت یازدهم همراه شد. جمعه ای در صفحه فیسبوک خود محسن رضایی را متهم به سوء استفاده از علایم و درجات نظامی نمود و علت حضور متفاوت ایشان در مراسم روز جهانی قدس را تلاش برای بازگشت به سپاه پاسداران عنوان نمود و در ادامه نیز این اقدام را بنابر مواد ۵۵۵ و ۵۵۶ قانون مجازات اسلامی، استفادۀ غیرمجاز از لباس، علائم و درجات نظامی و انتظامی محکوم و مجرم دانست.

نقش ارزنده محسن رضایی در هشت سال دفاع مقدس برکسی پوشیده نیست جوان عشایر زاده ای که دین خود را به این کشور ادا کرده است. آقای جمعه ای باید بداند مجموعه سپاه مجموعه ای انقلابی، مخلص و شجاع است که روح حاکم بر آن نه سلسله مراتب نظامی و منیت ها بلکه روح حاکم اخلاص، ایمان و ولایتمداری بوده است و اینچنین بود که محسن رضایی ۲۹ ساله و سرداران شهیدان همت ،باکری، زین الدین، باقری، کاوه و... با میانگین سنی ۲۷ سال تحت فرماندهی حضرت امام به تکلیف تاریخی خود عمل کردند.

فارغ از مواضع سیاسی دکتر رضایی، فرماندهی ۱۶ ساله ایشان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منشا تحول، پویایی و تکمیل مسیر رو به رشد این نهاد انقلابی بوده است. آقای جمعه ای و امثال ایشان باید بدانند سرلشکر محسن رضایی برای بازگشت به سپاه نیازمند حرکت های نمایشی و ظاهر سازی سیاسی نیستند. شخصیت ایشان ریشه در سپاه و بسیج دارد.

در طول مدیریت ۸ ساله دولت آقای احمدی نژاد جریان رقیب همواره از آنچه که آنان خانه نشینی بزرگان و نادیده گرفتن تجربه سرمایه های انقلاب می نامیدند مرثیه سرایی می کردند. حال آیا آنان دکتر محسن رضایی را جز بزرگان قابل تکریم نمی دانند یا اینکه بزرگان نظام و سرمایه های انقلاب را تنها جمع محدود چند نفره خود و وابستگانشان می دانند که تا زمانی که در قدرت هستند اینگونه می پندارند که حکمرانی به اهلش سپرده شده است و در غیر اینصورت ...

حال منتظر می مانیم تا ببینیم نوع برخورد دولت اعتدال و شخص وزیر کشور با این اتفاق چگونه خواهد بود . آیا انتظار حفظ حرمت امثال محسن رضایی که حرکتی ارزشی انجام داده اند جز حرکت در مدار میانه روی است؟
 
کلمات کلیدی : احمد شیرانی تک آبی