نظر منتشر شده
۵۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 264410
عماد افروغ مطرح کرد:
دولت مدیون نامگذاری سال 94 است/ شرط ایجاد همدلی، وجود اعتماد است
بخش داخلی الف، 3 فروردین 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۰
​استاد جامعه‌شناسی دانشگاه با اشاره به زمینه‌های نامگذاری امسال با عنوان «دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی» تاکید کرد: با این نامگذاری حمایت پررنگی از دولت صورت گرفته و دولت مدیون این نامگذاری است.

عماد افروغ در گفتگو با مهر با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی» و با اشاره به زمینه‌های این نامگذاری، اظهار داشت: این نامگذاری بسیار مناسب و خوب و با دیدگاه متقابلی صورت گرفته و یکطرفه نیست.

وی افزود: به نظر می‌رسد با این نامگذاری، در وهله اول یک حمایت پررنگ از دولت صورت گرفته و دولت مرهون و مدیون این نامگذاری است؛ این را هم می‌توان از فهوای نامگذاری و هم از زمینه‌های موجود، برداشت کرد. درواقع این نامگذاری تداعی‌کننده یک نوع مسامحه و رابطه دوسویه همدلی بین دولت و ملت است.

افروغ تصریح کرد: این نامگذاری از یکسو دولت را فرا می‌خواند تا بستر همدلی را فراهم کند و از طرف دیگر اقشار مختلف جامعه را نیز دعوت می‌کند تا با حٌسن نیت و نقدهای مٌستدل، به مسائل دولت بپردازند.

تاثیر شرایط نرم‌افزاری و سخت‌افزاری جهان در نامگذاری سال ۹۴
این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به شرایط منطقه، اظهار داشت: به نظر من یکی از شرایط موجود که منجر به نامگذاری سال جدید با این عنوان شده، شرایط منطقه‌ای است؛ امروز شرایط منطقه‌ای ما امن نیست و همه این را می‌دانیم و چرایی آن نیز بحث مفصلی بوده که قابل بررسی است.

وی ادامه داد: نکته دیگری که منجر به این نامگذاری شده، مسائل فرا منطقه‌ای است که در دو بٌعد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری (خاص و عام) قابل بررسی است.

افروغ تصریح کرد: آنکه خاص است، مسائل مربوط به فناوری هسته‌ای و مذاکرات هسته‌ای است و همه می‌دانیم که هر چه تیم مذاکره‌کننده کشورمان از حمایت یکدست و یکپارچه‌ای برخوردار باشد، قدرت چانه‌زنی آنها بیشتر می‌شود و در طرف مقابل نیز قدرت مانور غیرگفتگویی آنها کمتر می‌شود و دیگر نمی‌توانند از چیزی به عنوان «شر سرکوب» یا «شر قطع مذاکره» استفاده کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم در ادامه با اشاره به جنبه عام شرایط جهان و ارتباط آن با نامگذاری امسال، گفت: شاید در ظاهر امر خیلی چیزها در جهان امروز به نفع انقلاب اسلامی نباشد، اما یک واقعیت دیالکتیک نیز وجود دارد؛ وقتی قرار است یک اتفاق بزرگ جهانی بیافتد، هر تحولی با یک نوع سختی همراه است، این همان چیزی است که در قرآن کریم با آیه «ان مع العسر یسری» تعریف شده است.

وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی اهداف بزرگ و نرم‌افزاری دارد که ای کاش همه آن را بفهمیم؛ این اهداف غایی در مسائل هسته‌ای، ماهواره و امثال آنها تعریف نشده است؛ اینها ابزار است. تکیه این انقلاب بر توده‌ها و نیز بر اخلاق و معنویت است که اگر این نکته را خوب درک کنیم و متوجه شویم که وحدت و همدلی یک مقوله از جنس اخلاق و فرهنگ است، آن وقت وجه نرم‌افزاری انقلاب اسلامی بهتر درک می‌شود.

وجه ممیزه انقلاب اسلامی، فرهنگ است، نه سیاست و اقتصاد
افروغ بر توضیح ماهیت نرم‌افزاری انقلاب اسلامی تاکید کرد: متاسفانه فراموش می‌شود که وجه ممیزه انقلاب اسلامی نه بر اهداف سیاسی و اقتصادی که در اهداف فرهنگی و معنوی تعریف شده است؛ البته این به معنای بی‌توجهی به سیاست و اقتصاد نیست، اما باید توجه کنیم که امروز کشوری مانند آمریکا در اوج قدرت سیاسی و اقتصادی قرار دارد، اما اخلاق آن بالا نیامده و در همان حالت زورمدارانه باقی مانده است.

این استاد جامعه‌شناسی گفت: اهداف غایی انقلاب اسلامی که همه مسائل باید بر اساس آن تعریف شود، مسائل نرم‌افزاری انقلاب، یعنی اخلاق، همدلی و وفاق است؛ این مساله که در واقع جوهره انقلاب اسلامی است، امروز در بین جریان‌های سیاسی و رسانه‌های بی‌اخلاق مظلوم واقع شده است.

وی تصریح کرد: اقتصاد و سیاست بسیار مهم است، اما ابزار است و اگر قرار است انقلاب سه شعار «آزادی، عدالت و معنویت» را به طور همزمان دنبال کند، چیزی که آزادی و عدالت را به هم پیوند می‌زند و میان آن دو تعادل برقرار می‌کند، معنویت و اخلاق است؛ در غیر این صورت ممکن نخواهد بود آزادی و عدالت به طور واقعی فراهم شود.

افروغ در توضیح این مقوله عنوان کرد: انقلاب فرانسه به دلیل توجه به آزادی، یک انقلاب فردگرا و انقلاب روسیه به دلیل توجه به عدالت، یک انقلاب جمع‌گرا بوده است؛ هیچ‌گاه نمی‌توان این دو را با هم جمع کرد، مگر با انقلاب اسلامی که جمع‌کننده دو عنصر آزادی و عدالت به وسیله عنصر سومی به اسم «اخلاق» و «معنویت» بوده است.

عضو سابق هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: اگر بفهمیم که شعار «همدلی و هم‌زبانی» صرف‌نظر از مؤلفه‌ها و ملزومات آن یک شعار فرهنگی است، آن وقت به این نکته می‌رسیم که می‌توانیم تحقق‌دهنده اهداف عالی انقلاب اسلامی باشیم. این در شرایطی است که می‌بینیم حتی بسیاری ماتریالیست‌های بزرگ نیز کم‌کم متوجه اهداف غایی انقلاب اسلامی شده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: اخیرا کتابی از یک مارکسیست می‌خواندم که می‌گفت وارد هزاره‌ جدیدی شده‌ایم که هزاره خداگرایی است؛ آیا انقلاب اسلامی ما هیچ تاثیری در این جریان فکری نداشته است؟! قطعا ً تاثیر داشته است.

افزوغ اظهار داشت: انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن کار خود را می‌کند هر چند ما غافل باشیم، اما اگر بخواهیم شعارها و اهداف غایی انقلاب را به دست خودمان تحقق ببخشیم، باید در مرکز انقلاب اسلامی که ایران است، یک نوع همدلی واقعی و نه از سر فریب در بین خود ایجاد کنیم.

این استاد دانشگاه با اشاره به لازمه ایجاد این همدلی و هم‌زبانی، تصریح کرد: اگر همدلی ایجاد شود، هم دولت برای ملت پر می‌کشد و هم ملت برای دولت بال‌بال می‌زند؛ شرط ایجاد این همدلی، وجود اعتماد است و اعتماد نیز در شرایطی ایجاد می‌شود که دولت، مردم را باور کند و دست نیاز به سوی آنها دراز کند و در مواجهه با آن نه از فریب و زور که از اقناع استفاده کند و ملت نیز از تمام ظرفیت‌های خود برای پیوند با دولت و الگوسازی برای دیگر ملت‌ها استفاده کند.

افروغ در پایان تاکید کرد: مساله همدلی و هم‌زبانی که برگرفته از اخلاق و معنویت به عنوان رکن اصلی انقلاب اسلامی است، قطعا محدود به امروز و فردا نیست و باید در همه دوران به عنوان گفتمان اصلی مورد توجه مردم و مسئولان باشد.
 
amir
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۱:۱۲:۵۹
د شرط نذار دیگه. حالا هی شرط بذارین. (2763629) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۸:۰۴:۴۱
متاسفانه هر سخنی مقام رهبری میگوید این دوستان دنبال این هستند یه جوری یه چیزی پیدا کنن و دولت را باهاش بکوبن
عزیز کمن واضح بود سخنان حمایت از دولت
حالا طرف ناراحت شده میگه دولت مدیونه!!!
اقا عزیز من اقای استاد دانشگاه شما که تفکرت این باشه وای به حال مردم (2764075) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۱:۱۰:۰۷
کی گفته لزوما استاد دانشگاه باید اگاه تر از مردم باشه؟؟
مگر نظام طبقاتیه؟
هرکسی هر شغلی دوست داشت انتخاب ممیکنه (2764257) (alef-13)
 
سید محمد حسین
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۰:۴۰:۰۷
عزیز سخن رهبری دوسویه بود یک سوی آن وظایف دولت است که با ید به اوگوشزد شوند زیرا دولت آنچه از سخنان رهبری به نفعش هست را یزرگ ویکند وآنچه تذکر واصلاح رفتار دولتمردان است را یا کم رنگ میکنند یا فراموش شما به نامه رئیس جمهور به رهبری ناه کنید این معنا را خوب خواهید فهمید (2764690) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۲:۲۵:۲۸
چرا وقتی کسی حرف حق را میزند الکی فرا فکنی میکنی خیلی هم مطالبش خوب وقابل قبوله (2764820) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۲:۰۱:۰۸
این اقایان فقط دنبال این موضوع هستند که هر طوری هست دولت را مقصر ومتهم نشان دهند یعنی حتی اگر اقا می فرمودند اطاعت از این دولت واجب است باز هم امثال این اقا شروع می کردند به فلسفه بافی مبنی بر اینکه اطاعت از دولت واجب است اما وقتی دولت حرف ویا کار درستی انجام دهد اطاعت واجب می شود و هزار جور بهانه دیگر
اقایان بیایید یک بار هم شده از امر رهبری که خلاف منافعتان است اطاعت کنید (2764313) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۰۱:۵۹:۵۱
موافقم
انتظار هم میرفت و میرود که بیان هی بهانه بیارن که بتونن دولت رو تخریب کنن
این دوستان رو ما میشناسیم که چه هستند. (2764518) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۲:۲۸:۳۷
چرا الکی فرا فکنی میکنی مگر بعد از ان همه تمجید از طرف اقا اخرش اقا نفرمودند این مطالب به منزله چک سفید امضا نمی باشد حرفها خیلی روشن هست اگر شما اتش به معرکه نیاورید (2764830) (alef-13)
 
محرمی
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۳:۰۸:۲۲
آقای دکتر شما که درآمدتان خوب است و نیاز به حرفها نداری برادر پس چرا مانند کارمندان سایت الف رفتار می کنید که برای لقمه ای نان مجبور هستند طبق فرمایشات آقای توکلی عمل کنند و حرف حق مردم را سانسور کنند راستی این جماعت چگونه می اندیشند آیا با وجدان آسوده سر بر بالین می گذارند نه دین دارند و نه آزاده اند (2764914) (alef-13)
 
میهن مهر
۱۳۹۴-۰۱-۰۵ ۰۲:۲۳:۱۸
شرط تحقق شعار سال ۹۴ چیست؟
ما هم از ملتیم و هم زبانیم، ای دولت؟! تو با ما همدلی کن؟
معلولان کشور اولین قشر نا امید از دولت تدبیر و امید؟!!!!!
شما مسئول گفتار و کردارتان در مقابل خدا و ملت هستید؟!!!!!
سالهاست ما معلولان ایران تحریم شده ایم؟!!!!
در سال ۹۴ همدلی و همزبانی، شرط عملیاتی شدن حقوق معلولان قابل حصول است اگر دولت بخواهد؟!!!
معلولان کشور امیدوارند که آقا رئیس جمهور، درتحقق شعار سال پیگیر اجرای قانون جامع حمایت از حقوق معلولان، الحاق به کنوانسیون جهانی و تشکیل شورای عالی معلولان باشند، که بررسی و اقدام آن عین عدالت است.
دسترسی به "کنوانسيون جهانی حقوق معلولين" سنگ محک اجرای عدالت در جمهوری اسلامی است؟!!! (2765692) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۱:۲۰:۵۹
باید تاسف خورد برای استاد دانشگاهی که اسم ها و رسم ها مبنای نظر پردازی او میباشد.
یک نامگذاری به تنهایی نمیتواند به تنهایی مبنای مدیون شدن دولت باشد ...
آیا اقتصاد مقاومتی چیزی جدای از حمایت دولت هست...
در ثانی آیا به صرف نامگذاری ما به آن مرحله رسیدیم...
من در عجبم از اساتیدی همچون افروغ که عامیانه به مسایل نگاه میکند. (2763641) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۰۲:۰۴:۱۲
اقایون تعیین تکلیف کنید
میخواهید با دولت همدلی کنید یا میخواهید رویه قبل را ادامه دهید؟
از همین اول تکلیفتون رو مشخص کنید که دنبال بهانه هستید یا واقعا پیام نوروزی را دقیق شنتیده و درک کرده اید؟
نمیدونم ما میخواهیم همدلی کنیم اما انتقاد هم جای خود داره و..این حرفا نشان دهنده اینه که دنبال تخریب هستید
موضع گیری کنید ببینیم برنامه تون چیه
هر کلکی هم بزنید برای ما واضحه
تفسیر و تعبیر هم نداره سخنان رهبری واضح فرمودن پشتیبانی از دولت
به شرطها و شروطها و..نداریم (2764522) (alef-13)
 
کیان
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۱:۲۴:۳۵
جناب افروغ بهترین عملکرد دولت جهت جلب اعتماد مردم شفاف سازی اموال مدیران کشور بر اساس اصل از کجا اورده ای است (2763644) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۰۰:۵۵:۰۷
بدرود که جمله طلاییی گفته ای (2764488) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۱:۴۲:۲۹
اشتباه گذشتگان را تکرار نکنین. مشکل مردم دولت و رئیس جمهور و نخست وزیر و ... نیست. مردم به هم دلی با حاکمیت احتیاج دارن که از قضا تنها بخش نسبتا دموکراتیک ترش دولته. یکبار جرات کنید و بگید ما صدای نارضایتی شما از نظام رو شنیدیم. (2763658) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۲:۲۴:۳۶
مگر دولت خارج از نظام است ؟ . اگر دولت مشکلات را می داند ومردم را دراداراتش تحقیر وتکذیب می کند، ، اگر می دانسته نمی تواند کاری کند چرا کاندید شده ؟ واگر نمی دانسته چرا از دولت نا آگاه دفاع می کنید ؟ دولت سه میلیون کارمندی ضد پیشرفت مردم خسارتش بسیار بیشتر از نفعش می باشد وبرای حل معضلات مردم چه اقتصادی وچه فرهنگی واجتماعی نیاز به برنامه متحول کننده دارد ، که متاسفانه ندارد وهمچون دولت های گذشته گرفتار روزمرگی است واصلاح را به همان عواملی واگذاشته که الگویشان همین سیستم اداری فاسدیکصد ساله است . (2764332) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۲:۴۲:۱۷
خیر، جدا از نظام نیست!
ولی فقط سلامت و پویایی یک نظام میتونه تضمین کننده یک دولت کارآمد باشه. دولتی (منتخب مردم) که با عدم همکاری ارکان دیگر(منتصبان) نظامش روبروست، هیچ کارایی نخواهد داشت! تازه اگر جلویش نایستند و کارشکنی نکنند. (2764859) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۱:۴۳:۳۵
همه باید بدونند ما وقتی با دولت همدلی می کنیم که هوای مستضعفین رو داشته باشه وگرنه نه از همدلی خبری است نه از همزبانی (2763660) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۲:۲۲:۲۲
شرط گذاری شروع شد
اگر فلان کارو بکنی باهاتیم
و..
تفسیر شرط هم با خودشه میگه من تشخیص میدم با مستضعفینی یا نه
مقام رهبری سخنانشون واضح بود فکر کنم نگرفتی (2764330) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۰:۴۶:۰۰
اگر رئیس جمهور و کارگزارانش زبا توهین به مردم را کنار بگذارند و آنان را بیسواد و تازه به دوران رسیده خطاب نکنند وبه جهنم حواله ندهند بخشی از اعتماد عمومی حاصل میشود (2764697) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۱:۴۴:۵۶
دولت مدیون نام ها نیست آقای افروغ !
دولت مدیون جوان تحصیلکرده ی بیکاره که با فضا سازی ها هم حتی یک قدم از رایش بر نمیگرده!
دولت مدیون معلم هاییاست که مطالبه ی خود را کاملا دموکراتیک بیان میکنند تا نشان دهند در این دولت آزادی بیان و تجمع غیر مسلحانه وجود دارد!
دولت مدیون کار گری هست که با دستان پینه بسته هزاران مشکلات دیگه باز هم اعتماد میکنه و میگه انشالله اوضاع بهتر میشه !
آقای افروغ این دولت با حملات شدید و وحشیانه مسببان وضع موجود یک قدم از وعده هاش عقب ننشسته با درآمد سالیانه 27میلیارد دلار نفتی هم تورم را مهار کرده وهم کشور را از رکود خارج کرده !
آقای افروغ 27 میلیارد دلار کجا 150 میلیارد دلار کجا؟ تورم 45درصد کجا 15درصد کجا ؟نرخ رشد 6- کجا و 3+کجا؟
خزانه ی خالی کجا 175میلیارد خزانه کجا
بی شک امسال بهترین سال اقتصادی کشور خواهد بود انشالله چون دولت به پاس صبر و استقامت مردم تمام تلاشش را انجام خواهد داد و جهان را وادار به تعظیم خواهد نمود !

((( هزاران درود بر مردمان اهورایی ))) (2763662) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۳:۲۲:۵۳
کافیست در مقطعی این حمایت کم شود شاید شما بفهمید مدیون است یا نیست.
البته شاید بعضی این را نفهمند اما دولت در وسط میدان با وجود فشارهای موجود بخوبی قدر این حمایت را می داند و البته می فهمد که مدیون است. (2764372) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۱:۵۱:۱۸
وجه ممیزه انقلاب اسلامی، فرهنگ است، نه سیاست و اقتصاد به نظر بنده رشداخلاق و معنویت بعد از انقلاب کمتر شده است . و سیاست پایش را از گلیمش درازتر کرده . فساد و رکود و نا برابری در اقتصاد بیشتر شده . ولی فرهنگ ریا و ماست مالی رشد کرده است (2763672) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۰۸:۵۸
بسیاری از موانع از همدلی مردم با حاکمیت و نه صرفا دولت خارج از ید دولت است . (2763695) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۲۴:۴۸
باید بدانیم که دولت، فقط اعضای ارشد محسوب نمی شوند.

اگر دولت بخواهد با ملت همزبانی کند، اولین و اساسی ترین شرطش اینست که بدنه کارگزاران دولت از عناصر فاسد پاکسازی شود.
لذا لازمه تا با اقدام جهادی و قاطع، از هرگونه گزارش مردمی در مورد فساد توسط کارکنان دولت استقبال شود نه اینکه سعی در لاپوشانی خطاها شوند.

با تجربه شخصی خودم میگویم که با وضع موجود رسیدگی به شکایات و بازرسی و نظارت، پاکسازی دولت غیرممکن است. (2763709) (alef-13)
 
محمد حسین دیانی
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۲۷:۴۸
بهتر است آقای دکتر افروغ در یک سایت که مخاطبانی عام نیز دارد مطلب را شفاف ارائه کند. برداشت عمومی این است که دولت جزیی از نظام ایران است و شواهد بسیاری وجود دارد که دولت به تنهایی نمیتواند منشاء همه تحولات باشد، دیگر نیروهای نظام نیز باید با دولت همیاری داشته باشند که مردمم شاهد رفتارها و گفتارهای یکسان باشند. تا این یکسانی در عمل همه دخیلان اصلی نظام رخ نننماید، مردم که سوی دیگر کارهستند، اگر هم تمایل داشته باشند - که دارند - همدلی و همزبانی بوجود نمی آید. همه شواهد طی سی سال گدشته نشان می دهند که اخلاقی که در سطوح بالای نظام جاری است بر اخلاق رده های پائین نظام تا مردم نقوذ می کند. در کل ادبیات ایران نیز شواهد بسیاری از ضرورت تغییر مثبت نظام مقدم بر تغییر مثبت مردم وجود دارد. ما هنوز در شرایطی هستیم که رفتارمان منبعث از رفتار دولتها و عناصر اصلی نظام است، آشکار تر اینکه آنچه مردم می شوند، ساخت نظام است، حال آنکه فضایی که برای تغییر مثبت لازم است این است که دولتها و نظام را مردم بسازند. ما درکجای این دو طیف هستیم و برنامه راهبردی از کدام سوی طیف به طرف دیگر هدایت می شود. آنچه که مناسب است جامعه شناسان و متفکران ایران دنبال آن باشند این است که هدایت از کدام سوی باید به سوی دیگر باشد و یا اینکه حرکت از هر دو سوی تا رسیدن به کدام نقطه مناسب است؟ و الا وارد کردن متغییری مانند اخلاق و یا فرهنگ که معنایی متفاوتی دارد و هرکس برایش تعریف متفاوت ارائه می کند، برگمراهی می افزاید. مگر در همه این سی و پنج سال مدعی حرکت در این سوی نبوده ایم، آیاکسی هست که شواهدی اخلاقی و فرهنگی برای پیشرفت در این دو متغیر ارائه کند؟ آیا وقتی از پیشرفت مملکت صحبت می کنیم، معیارهای اخلاقی را بر می شماریم یا معیارها مادی را؟ جالب است که معیارهای مادی مورد ادعا، در بطن خود معیارهای غیر اخلاقی را دارد. ساخت بمب اتم توسط انیشتن و همکارانش، یک پیشرفت مادی بود که نتیجه ای غیراخلاقی و عیر فرهنگی درپی داشت... (2763713) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۳۷:۰۸
خب مثل اینکه خیلی ناراحت هستید نظرتون چیه برای اینکه دولت خیلی هم حال نکنه شروع کنیم رویه قبل رو ادامه بدیم و تخریبش کنیم؟ (2763722) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۴۲:۲۸
اقا رو باش دست پیش رو گرفته عقب نیفته!!....منظور رهبری کاملا واضح بوده اقای محترم!!....درود بر دولت اعتدال و سلام بر هاشمی کبیر. (2763726) (alef-13)
 
آقامعلم
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۴۴:۱۶
استاد عزیزم شما باید غصه پر زدن و بال گشودن را در دولت قبل می خوردید دولت خفیه احمدی نژاد سرمایه های اجتماعی سی ساله انقلاب را از بین برد و اعتماد را نابود کرد این دولت در حال باسازی آسیب های زیان بار دولت عدالت محور و پاک دست است
الف وجدان داشته باش منتشر کن (2763729) (alef-13)
 
امير حامد
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۴۴:۴۵
ملت تاجايي اين دولت و بقيه را قبول دارد كه در مسير منافع ملي حركت كنند. مردم حتي از حقايقي كه سانسور ميشود نيز از مسير هاي مختلف آگاه ميشوند. شما انتخابات را توصيه به واقعي تر شدن كنيد و قضاوت و خواست مردم را در مراحل بعدي، در صندوق هاي راي مشاهده كنيد. اين خيلي نياز به تخصص جامعه شناختي ندارد. (2763730) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۵۳:۴۹
تیتر شما و این ادعای جناب افروغ، زیر پا گذاشتن همدلی و همزبانی دولت و ملت است!!! (2763750) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۵۷:۰۳
دولتها گذرا هستند این حکومت است که باید اعتماد مردم را جلب کند که ما باور کنیم که حکومت دلسوز ، ایران را فدای دیگر اقوام نمیکند تا ما جان فدای حکومت وایران عزیز گنیم واین همدلی واقعی حکومت با مردم را میطلبد (2763757) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۳:۲۵:۴۱
دولت به نظرات اکثریت عمل کند تا از این افتراق بین مردم و دولت نجات پیدا کنیم. تا دولت گوش به فرمان اقلیت تندرو هست آشتی در کار نیست. (2763790) (alef-13)
 
حمید زاده
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۴:۱۸:۱۸
نام گذاری سال دولت یازدهم را فرا می خواند که بستر همدلی را فراهم کند ونیز مردم را که با حسن نیت و مستدل به مسائل بپر دازند ونیز در این مقطع بنظر میرسد افراد متنفذ که از شانیت بیشتر فرهنگی برخوردار هستند در مناصب وجایگاه قوی تری از بعد نظارتی قرار گیرند (2763859) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۴:۲۹:۴۷
آقای افروغ نمی دونم چرا همه سعی دارند بگند وای انقلاب اسلمی یکزی از بهترین انقلاب ها در عالم و نمونه است و درجه یک و هزاران حرف دیگه... این چه تحلیلیه که توش تعصب. بله انقلاب شده ولی دیگه انقدر هم غیر عادی برخورد کردن دور از واقعیت. این که به انقلاب یه وجه مقدس و معنوی و روحانی دادن آیا یه جور تعریف الکی نیست. این حرف شما یه حاله مقدس مصنوعی به انقلاب نمیده؟ (2763873) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۴:۳۹:۴۴
چقدر اندوهگین هستند امثال افروغ ازاین نامگذاری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2763884) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۴:۴۶:۳۸
دولت اگر بخواهد اعتماد شما را جلب کند که کلا بی خاصیت می شود!! (2763891) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۵:۴۹:۲۵
همدلی واقعی زمانی ایجاد میشه که معلوم بشه اون 700 میلیارد دلاری که زمان دولت احمدی نژاد وارد کشور شد کجا رفت؟ چرا با اینهمه فسادهای گوناگون مثل دادن وام های کلان به بعضی افراد، زمین خواری ، رانت و بخشیدن اموال بیت المال به قیمت ناچیز به بعضی ها برخورد جدی صورت نمیگیره؟ چرا شفاف سازی اقتصادی صورت نمیگیره؟و.... (2763958) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۶:۰۰:۴۱
باورم نمي شد كساني به صورت عمقي روي مفاهيم مرتبط كار كنند
گرچه در اين اينجا به صورت سطحي و خبري. بيان شده
آقاي افروغ فرد سليم النفس و عاقلي است اميد انكه قادر به كاستن از معضلات گردند (2763969) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۱۶:۳۳:۲۸
شما اون 8 سال احمدی نژاد که اسم هر سال برای تقویت دولت بود کجا بودی و این را نگفتید حاجی؟
یاداوری:
۱۳۸۴: تحت عنوان سال همبستگی ملی و مشارکت عمومی نامگذاری شد
۱۳۸۵: سال پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نامیده شد.
۱۳۸۶: سال اتحاد ملی، انسجام اسلامی.
۱۳۸۷: نوآوری و شکوفایی.
۱۳۸۸: حركت به سمت اصلاح الگوی مصرف.
۱۳۸۹: همت مضاعف، کار مضاعف.
۱۳۹۰: جهاد اقتصادی. ب
۱۳۹۱: تولید ملى و حمایت از کار و سرمایه‌ ایرانى.
1392: حماسه‌ی سیاسی و حماسه‌ی اقتصادی (2763997) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۷:۱۹:۰۸
حتی در خیلی از اون سالها کاملا بر خلاف شعار اقتصادی اون سال عمل شد.! خیلی از سالها تنها کار نهادهای اجرایی و وزارتخانه ها و ... نصب بنر و پخش کتابچه های رنگی و بروشور از جیب بیت المال بود بدون اینکه در عمل کاری انجام شود. (2765213) (alef-13)
 
حمید زاده /همدان
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۰:۲۹:۰۵
بنظر میرسد لازم باشد عرض کنم که روش خوبی است که اقای دکتر افروغ مسایل را همواره از بعد فرهنگی بیشتر از سایر ابعاد ان مورد بررسی وقضا وت قرار میدهند واین رویه را تاحدودی که اطلاع دارم در بیشتر اوقات ومقاطع در طول سالیان با افت وخیز های قابل قبولی بکار برده اند بطو ریکه سایر موضوعات اقتصادی وسیاسی وغیره را نیز در بر میگیرد و بی ار تبا ط هم نیست و صحبت های ایشان بنظر بر اساس همین محور می چرخد مانند دیگر سنخهای صاحبنظر که بر مبنای ابعاد دیکر ی نیز مسائل را موردبررسی قرار میدهند ودر مورد دولت قبل نیز بنظر بنده بر همین منوال رفتار کرده اند مخصوصا در دوره دوم دولت قبل که چشمگیر تر مینمود (2764203) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۲:۲۶:۳۰
مشکل اینجاست که فهم و درک مردم از فرهنگ بسیار واقعگراتر و غالب تر از تعریف فرهنگ در میان آقایان است!! (2764824) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۱:۲۵:۴۰
حکومت باید با مردم همدل و همزبان گردد. که متاسفانه اینطور نیست. (2764271) (alef-13)
 
علی علی اوغلو
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۱:۲۵:۵۲
سایت محترم الف باسلام
فرا رسیدن بهارطبیعت وتقارن ان با ایام فاطمی نشان ازعنایت ان بانوی عالم امکان نسبت به شیعیان خاندان خود درایام نوروز ایرانی است ازانجائیکه این دودمان جود وسخاوت وکرم وحکمت حزن وکدر امت خودرا برنمیتابند لذا از شادی فرزندان خود درایام نورز چیزی بدل نخواهند گرفت لذا فرارسیدن این ایام خسته را به مدیریت وگردانندگان محترم ان سایت وزین تبریک گفته وارزوی سلامتی وبهروزی درسالهای پیشروبرای انها داشته وچشم انتظار مطالب جالب وخبرهای خوش ازپیروزیها وخوش روزیهای ملت عزیز ایران ازان سایت محترم هستیم - کاربر- علی علی اوغلو (2764272) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۲:۲۰:۱۷
١-دو صد گفته ،چو نيم كردار نيست.
اول مقامات كينه ها را كنار نهند و وارد گفتگو و رفع سوتفاهمها شوند و حصرها وحبس ها را بر دارند تا مردم الگو بگيرند
٢-كمترين مشكل را مردم با نهادهاي انتخابي دارند و اگر مشكلي ببينند بعد از ٤ سال راي ديگري مي دهند ،مشكل مردم با نهادهاي انتصابي است كه با راي مردم هم راهي نمي كنند اين نهادها بايد همدل و همزبان مردم شوند.
اگر راي و نظر مردم برايتان مهم است منشر كنيد تا ببينند چند راي مي أورد اين نظر (2764327) (alef-13)
 
مهدی یزدی
۱۳۹۴-۰۱-۰۳ ۲۳:۴۷:۱۵
دولت مدیون مردم است نه یک اسم . چون مردم به دولت رای می دهند. (2764422) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۰۱:۲۴:۱۹
دوستان اصلاح طلب با وب گردی و سخن پراکنی و لایک زدن نمی شود نردم را به دولت حداقلی خود امیدوار کنید.هر چه دارید از صدقه سر رهبری است که در سال 88 خون به دلش کردید. (2764509) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۰۲:۲۰:۴۰
اگر دولت توانست جلوی رانت خواری، ویژه خواری، پارتی بازی و فساد را بگیرد، مردم جانشون را هم برای دولت مید هند. افسوس زهی خیال باطل (2764534) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۵ ۰۵:۳۸:۲۷
اين كار قوه قضاييه است (2765722) (alef-13)
 
علی وارنا
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۰۴:۰۳:۱۳
خب ما تابع رهبرعزیزمان هستیم و بس در این موضوع جای هیچ شکی نیسنت که ملت حامی و گوش بفرمان رهبرند. اما دولت هم باید مثل ملت گوش نماید و عمل کند به راهنمایهای رهبر فرزانه مان.همانطور که رهبری در فرمایشاتشان فرمودند به هیچ دولتی چک سفید امضا ندادند و دولت کوتاهی کند تذکر میدهند. ما ملت اثبات کردیم حماین و همدلیمان را با دولت تدبیر و دولتهای گذشته.اما چرا این جاده یکطرفه شده و فقط مردم عمل میکنند به حرفهای رهبری و دولت عمل نمیکند؟ رهبری چقدر خواستند از دولتها و همین دولت که با ملت صادق باشند. به قکر رفاه و معیشت مردم باشید. خب دولتها و دولت تدبیر ایا گوش کردند؟؟؟ تدبیر امده و بیان میدارد تورم صفر است در بهمن و یا رشد 4/6 و یا 3/4 را بیان میکنند!؟ هزاران فردی که شغل داشتند الان در دولت تدبیر بیکار شدند و به جمع بیکاران اضافه شدند!!!!در شرایط بد اقتصادی و رکود تورمی حاکم شده توسط دولت بر اقتصاد و تولید کشور ؟؟؟؟؟ دولت امده مالیاتها را افزایش داده است!!!!؟؟؟ بجای کاهش هزینه های جاری دولت عکس ان عمل کرده و در بودجه انرا افزایش داده است؟؟!!چون دولتهای قبل تدبیر هم توسط وزیر اقتصادیش و رییس بانک مرکزی باز دستوری بانکها را وادار به اجرا دستورات دولت میکند حتی خصوصی ها رو؟؟؟!!!تدبید باز از افرادی در کابینه استفاده کرده که کارنامه موفقی نداشته اند؟! امروز مجددا امدیم با وزیری که نا موفق بوده در گذشته نقطه سرخط شدیم؟؟؟؟!!! خب توان تمام این اشتباهات را رییس دولت تدبیر نمیدهد که بلکه این مردم هستند که دارند هزینه اشتباهات دولت را میپردازند!!!!!؟؟؟؟خب اینچنین میشود که امتیاز واردات خوراک دام و طیور به یک شرکت خاص و ان هم فردی که جز بدهکاران بانکیست میدهند منظور مسله ای که دکتر توکلی 650 میلیون یورویی مطرح کردند؟؟!!!! خب سوال اصلی از مجلس هم است که چرا افرادی که در گذشته نمره و کارنامه موفقی نداشتند به انان رای اعتماد دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! خب چرا دولت با ملت همدل نیست و بفکر خودش است و مجلس اینده؟ چرا هزینه های جاری خودش رو کاهش نمیدهد و برای تامین سمینارها و سفرهای غیر ضرور و غیره در شرایط بد اقتصادی مالیات ها را افزایش داده است؟؟؟؟ چرا میلیاردها تومان از درامدی که باید صرف تحصیل و درمان و غیره شود توسط 2 باشگاه ابی و قرمز از بین میبرد؟؟؟؟ چرا سوال نمیشود از فدراسیوان فوتبال و وزیر ورزش که این چند میلیون دلاری که توسط تیمهای ابی و قرمز به بازیکنان خارجی دادن و اصلا هم برای تتتاین تیمها بازی نکردند؟؟؟؟؟؟ هزاران چرای دیگر است که نشان میدهد دولت تدبیر هم با مردم همدل نیست.رشد نزدیک به 7- داشته ایم و با توجه به رشد 3/6+ که دولت میدهد؟!!!!!!!!!! یعنی دولت نزدیک 11 درصد ظرف 2 سال رشد اقتصادی داشته است!!!!!!؟؟ اصلا با عقل جور در میاید؟ کدام سرمایه گذاری صورت پذیرفته که توانسته رشد منفی را متوقف نماید و تازه به رشد مثبت هم برسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! خب از این دست امار دادن معلوم میشود که تورم هم کاهش نداشته و فقط چون قدرت خرید برای مردم وجود ندارد تولیدکنندگان مجبورند فعلا بدون سود و گاهی هم پاین تر از قیمت تمام شده کالای خود را بفروشند این رو کاهش تورم در هیچ جای دنیا تلقی نمیکنند بلکه نابودی صنعت و تولید می نامند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2764578) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۸:۵۰:۵۴
یکم استراحت برات خوبه . (2765320) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۵ ۰۰:۴۹:۵۷
جالبه
هنوز یه هفته نشده سال حمایت از دولت اعلام شده دوستان میدوزند و میبافند
رشد اقتصادی سال 92 که چیزی نبود پارسال یعنی 93 حدود 2 درصد رشد داشته ایم اونم بعد از اون -6 درصدی که دوستان به جا گذاشتند یه کم انصاف داشته باشیم
چند سال پشت سر هم رکود بود زمان میبره درست بشه (2765663) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۴-۰۱-۰۵ ۱۹:۵۳:۲۳
آفرین علی آقا عالی بود (2766367) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۳:۲۸:۴۰
اینکه اخلاق آمریکا رشد نکرده اجحاف است! در همه زمینه ها از اخلاق پزشکی گرفته عدالت و قضا، سیاست و دانشگاه ها پلیس تمامی سازمانها آیین نامه ی اخلاقی دارن و بهش پایبندند تمامی حرفه ها code of ethics دارند ینی آیین نامه ی اخلاقی! اما اینجا چی؟ اسمشه ک مسلمونیم و اخلاق اسلامی ولی درعمل همه به دنبال دودر کردن و کلاه برداری هستن از پزشکامون گرفته تا کارگر ! آیا دستگاه قضا مستقل عمل میکنه و عدالت محوره؟ مجلس و دولت چی؟ (2764940) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۵ ۱۵:۵۵:۲۲
همدلی وهماهنگی بین دولت وامت ازدوم خرداد76 تاتیر80 وجوددااورداشت ولی متاسفانه شکستخوردگان ازامت تاب نیاوردند وباحمایت ازامثال احمدی نژادومفاسداقتصادی گسترده انجام گرفته کشورواکثریت امت رابه وخامت فعلی کشاندند وازشکست مجدددر22خرداد92 نیزعبرت نگرفتند (2766187) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۶ ۰۷:۰۳:۱۸
برای آن دسته از خوانندگانی که تنها به تیتر توجه می کنند و وقتی برای مطالعه اصل مصاحبه نمی گذارند، به سهم خود متأسفم. تصور کنید به جای این تیتر از تیتر «حمایت پر رنگ از دولت» استفاده می کرد که اتفاقا قبل از تیتر فعلی در مصاحبه آمده است، ظاهراً همه کامنت ها تغییر می کرد. این چه رسمی در قضاوت است؟ ظاهراً عده ای باید به نحوی اظهار نظر بکنند و به گونه ای خود را تخلیه کنند و دیگر به وارد بودن و نبودنش کاری نداشته باشند. برادر من اول مصاحبه را بخوان بعد نظر بده. (2766748) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۰۶ ۱۱:۲۲:۲۰
همدلي مردم با دولت كافي نيست چرا كه اين اتفاق در انتخابات حاصل شد و مي توان گفت ادامه دارد ولي برخي از شرايط لازم و البته كافي براي پيشرفت كشور عبارتند از:
1- حذف قدرت هاي پنهاني مانند نيروهاي خودسر و ....كه در داخل كشور براي خودشان كشوري درست كرده اند و معلوم نيست از كجا دستور مي گيرند و به چه كسي پاسخ مي دهند
2- مبارزه ريشه ايي با فساد توسط دستگاههاي نظارتي مقتدر و پاكدست
3- اجراي دقيق قانون و مقررات براي همه ملت و همه دستگاهها بدون استثنا
4- حذف دستگاههاي موازي دولت در قالب نهادهاي فرهنگي و اجتماعي
5-بررسي اثربخشي فعاليت هاي فرهنگي- اجتماعي نهادهايي كه عادت به پاسخگويي ندارند
و....... (2766903) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.