نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 292734
مصرف نمک در ایران ۵۸ درصد، بیشتر از استاندارد جهانی
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۴۹
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به مصرف بی رویه نمک، گفت: مصرف نمک در ایران ۵۸ درصد، بیشتر از استانداردهای جهانی است.

به گزارش مهر، دکتر هدایت حسینی به مصرف شکر و چربی در کشور اشاره کرد و افزود: مصرف شکر ۳۰ درصد و چربی ۲۱/۵ درصد در کشور، بیشتر از استانداردهای جهانی است.

وی با اشاره به برنامه های سازمان جهانی بهداشت در حوزه ایمنی غذا، گفت: کاهش مصرف نمک چربی و شکر از فاکتورهای اساسی این برنامه هاست.

حسینی همچنین به موفقیت های کشور در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی اشاره کرد و افزود: در ۱۰ سال گذشته وزارت بهداشت توانسته مصرف اسیدهای چرب ترانس مصرفی خانوار را از ۲۵ درصد به ۵ درصد کاهش دهد و مقرر کرده مصرف آن را به ۲ درصد و پس از آن با شیبی ملایم به صفر برساند.
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۳ ۱۱:۰۳:۴۰
سلام خدايي اين همه استاندارد از كجا پيدا مي كنيد و ان هم استاندارد جهاني، اگر يك سازماني حرفي زد اين مي شه استاندارد جهاني؟ ملاك استاندارد جهاني يك بار از مسئوليني كه اين حرفها مي زنند بپرسيد قطعا مطلب جالبي خواهد بود، مثلا خوردن نمك در مناطق شرجي كه بدن نمك از دست مي دهد با أني كه در كوير است و أني كه منطقه كوهستان است يكي است و ايا كشور ها پراكندگي مناطق جغرافياييشان به لحاظ كوهستاني و كويري و شرجي يكي است؟ (3162116) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.