توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 144837
ردصلاحیت600 نامزد جریان انحرافی
تاریخ انتشار : شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۲۳:۲۷
دبیر کل جمعیت ایثارگران با اشاره به برنامه جریان انحرافی درانتخابات گفت: جریان انحرافی بیش از ۶۰۰ نفر کاندیدا را که همگی رد صلاحیت شده بودند برای انتخابات آماده کرده بود .

به گزارش مهر، ظهر امروز نشست سیاسی با موضوع بررسی نقش مجلس در پیشبرد عدالت اجتماعی در دانشگاه علم و صنعت با حضور حسین فدایی ومهرداد بذرپاش برگزار شد.

در این نشست فدایی اظهار داشت: آسیب شناسی کلی از فرایند کشور می تواند در انتخاب راهبردها و راه حل ها موثر باشد.

وی در ادامه افزود:یکی از آسیب هایی که در این خصوص وجوددارد این است که مسئولین نظام برداشت واحد و مشترکی از سیاست های کلی نظام و رهبری ندارند که طبعا در بیان ارائه راه حل هم اختلاف نظر خواهند داشت.

فدایی خاطرنشان کرد: قبل از انتخابات سال ۸۸ و فتنه با چالش گفتمانی مواجه بودیم و برخی می خواستند گفتمان انقلاب را از ریل خارج کنند.

دبیرکل جمعیت ایثارگران افزود: اگر بتوانیم مجلسی تشکیل دهیم که دارای روحیه عقلانیت و معنویت و دارای روحیه شجاعت باشد در بسیاری از مشکلات فائق خواهیم آمد.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: دولت برای طرح تحول اقتصادی شروع خوبی را آغاز کرد و امید زیادی را برای حل مشکلات داشتیم که این طرح ابتر ماند و از هفت بند آن بیشتر بر روی طرح هدفمندی یارانه ها تمرکز شد که آن هم به طور ناقص اجرا شد.

عضو شورای مرکزی جبهه متحد همچنین تصریح کرد: با توجه به شرایط بین المللی و اوضاع منطقه و بیداری اسلامی انتظار مسلمانان از ما این است که گام موثری برای تشکیل مجلسی توانمند برداریم.

۶۰۰کاندیدای جریان انحرافی رد صلاحیت شدند

وی در پاسخ به این سئوال که آیا جبهه متحد برنامه هدفمندی دارد تا مشکلات ناشی در طول این چند سال را مرتفع کند گفت: در حوزه های فرهنگی، هنری، بین الملل ، اقتصادی و سایر حوزه ها جبهه متحد رویکرد ها و برنامه هایی دارد و برای تحقق این برنامه ها نیازمند مجلسی هستیم که افراد آن متعهد ، معتقد و کارشناس باشند.

در این جلسه یکی از دانشجویان از فدای یپرسید برخی اعضای جبهه متحد به اعضای جبهه پایداری اعلام کرده اند که اگر وحدت صورت نگیردجریان انحرافی و جریان فتنه پیروز انتخابات خواهد بود در حال حاضر که جریان انحرافی نیست چه توجیهی برای این حرفهایتان دارید؟

این دانشجو هچنین دومین سئوال خود را این طور مطرح کرد که آیا جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین که افرادی مانند حسن روحانی، نواب، ناطق نوری عضو آن هستند می توانند محور وحدت باشند؟ فدایی در پاسخ به سئوالات این دانشجو اظهار داشت در خصوص وحدت و لزوم آن باید بگویم آیا ما یعنی جریان اصولگرا و نیروهای انقلاب دشمنی داریم یا نه، دشمن یک توهم است یا واقعیت. ما هم نظام سلطه را داریم هم انحراف و هم فتنه. آیا می توان گفت انحراف نیست؟ و یا جریان انحرافی هست اما برنامه ای برای انتخابات ندارد.

دبیرکل جمعیت ایثارگران در ادامه افزود: ما حق نداریم رفتار و برنامه دشمن را بی اثر بدانیم و دشمن را بدون برنامه فرض کنیم.یک دیدگاه می گوید دشمنی وجود ندارد و بدون حضور دشمن باید انتخابات را برگزار کنیم اما یک دیدگاه نیز وجود دارد که می گوید دشمن با برنامه در صحنه است و ما این دیدگاه را داریم.

عضو شورای مرکزی جبهه متحد عنوان داشت: اتفاقا ما می گوییم اگر دیگران در این وحدت به ما کمک می کردند دیگر حتی بقایای فتنه و انحراف هم باقی نمی ماند.

وی اظهار داشت: جریان انحرافی بیش از ۶۰۰ نفر کاندیدا را که همگی رد صلاحیت شده بودند برای انتخابات آماده کرده بود پس در اینکه آنها برنامه داشتند شکی نیست.

دبیرکل جمعیت ایثارگران افزود: بر این اساس تحلیل فتنه گران این بود که اگر مردم بیش از ۳۰ درصد در انتخابات شرکت کنند به ضرر ما خواهد شد لذا قرار شد نیروهای دست چندم خود را به صحنه بیاورند که اگر آنها رای آوردند بگویند نیروهای دست چندم ما پیروز شدند و اگر هم رای نیاوردند اعلام کنند این افراد نیروهای دست چندم ما بودند.

بارها اعلام کردیم حاضریم کناربرویم تا زارعی و آقاتهرانی بیایند

فدایی در پاسخ به سئوال دیگر دانشجوی پرسش کننده گفت: ما چطور می توانیم بگوییم آیت الله مهدوی کنی در فتنه موضع نگرفت کاری که ایشان در مجلس خبرگان کرد دستاورد بزرگی بود و لذانباید ایشان را در کنار سایر افرادی که نام بردید قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: جامعه مدرسین مگر در ایام فتنه موضع گیری نکرد جامعه مدرسینی که امام فرمودند جوانها برای اینکه منحرف نشوند خودشان را با افراد جامعه مدرسین هماهنگ کنند.

نماینده مردم تهران گفت: شخصیت عمومی جامعه روحانیت و جامعه مدرسین برای ما ملاک است و ما با کسانی وحدت کردیم که بازوان امام و یاوران انقلاب بودند و تشکیلاتی که مورد تایید امام و رهبری است.

فدایی در ادامه افزود: برخی از این افرادی که شما نام بردید اصلا در جلسه جامعه روحانیت شرکت نمی کنند چون نمی توانند مواضع خود را در اینجا پیش ببرند.

جوان دانشجوی دیگری به عنوان فرد پرسش کننده از فدایی سئوال کرد تقریبا همین سامانه وحدت بود که در مجلس هشتم نیز توسط اعضای اصولگرا تشکیل شد که منجر به تشکیل مجلس هشتم شد آیا شما از عملکرد مجلس هشتم راضی هستید؟ گفته می شود لیست جبهه متحد با توجه به شاخص ها بسته شده است چرا افرادی مثل آقاتهرانی در این لیست وجود ندارد.

فدایی در پاسخ به این سئوال گفت: من هم از مجلس هشتم در برخی موارد راضی نیستم اما در پاسخ به سئوال دوم باید بگویم که وقتی لیست مورد حمایت جمعیت ایثارگران و رهپویان منتشر شد برخی از افرادی که در قهرست جبهه متحد بودند در لیست جمعیت ایثارگران و رهپویان نبود و بالعکس آن.

وی در ادامه افزود: در فرایند انتخاب افراد در جبهه متحد بنده و آقای زاکانی بارها اعلام کردیم که حاضر هستیم بدون هیچ گونه ناراحتی کنار برویم تا افرادی مانند زارعی و آقاتهرانی در لیست جبهه متحد باشند اما در نهایت اعضای شورای مرکزی جبهه متحد قبول نکردند.

سند سازی و ایجاد ابهام برخی گروه ها بر علیه جبهه متحد کاملا مشخص است

دانشجوی دیگری از مهرداد بذرپاش یکی یگر از میهمانان این نشست سیاسی سئوال کرد چه می شود که جبهه متحد از اموال بیت المال استفاده می کند و چرا آقای باهنر که هنوز موضع گیری شفافی در خصوص فتنه انجام نداده است در لیست جبهه متحد قرار می گیرد. بذرپاش در پاسخ به این سئوال اظهار داشت: بنده خبر ندارم و بعید می دانم که از اموال بیت المال در جبهه متحد استفاده شده باشد اما هر کدام از مجموعه ها چه جبهه پایداری و چه جبهه متحد باید در این خصوص دقت بیشتری را لحاظ کنند.

وی در پاسخ به این شبهه که گفته می شود شهرداری تهران نیز در خدمت جبهه متحد اصولگرایان است، گفت: این شبهات و این حرفها صحیح نیست چرا که آیا می توان گفت مثلا دولت نیز با فلان جبهه است و یا مرکز اسناد انقلاب امکاناتش را در اختیار جبهه پایداری قرار داده است. برای متهم کردن افراد و گروهها نباید مستمسک به هر چیزی شویم.

فدایی نیز همچنین در پاسخ به شبهه ایجاد شده در خصوص مسائل مالی جبهه متحد اصولگرایان افزود: سیاستی که در جبهه متحد تصویب کردیم این بود که قرار شد هیچ اقدام خلاف قانونی از سمت گروهها انجام نشود.

وی عنوان داشت: سندسازی ، جعل و ایجاد ابهام توسط برخی گروهها برای انتساب برخی موارد به جبهه متحد کاملا مشخص است.

عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان تصریح کرد: هزینه های این جهبه بین اضلاع تقسیم شده است. همانطور که در دور گذشته یعنی در گروه ۶+۵ بین نامزدها تقسیم شد و باید بگویم که جبهه متحد در مقایسه با سایر گروهها هزینه های کمتری را انجام داده است.

تمام فهرست جبهه پایداری مورد تایید آیت الله مصباح نیست

بذرپاش همچنین در ادامه این نشست در خصوص شایعات مطرح شده مبنی بر سهمیه بندی در جبهه متحد اصولگرایان گفت: نمی شود گفت در یک لیست تمام افراد صالح هستند بلکه افراد اصلح نیز وجود دارند اما در یک فرایند و در یک تصمیم جمعی وقتی یک فهرست بیرون می آید همه باید از آن حمایت کنند.

وی در ادامه افزود: در جبهه پایداری نیز برخی افراد مورد اعتراض بدنه این جبهه هستند و طرفداران جبهه پایداری از حضور برخی افراد در این فهرست ناراضی هستند.

بذرپاش گفت: مگر تک تک افراد حاضر در فهرست جبهه پایداری به تایید آیت الله مصباح رسیده است؟ حتما اینطور نیست.

در ادامه این نشست فدایی افزود: نگاه رهبری این نیست که خط کش بگذاریم و افراد را جدا کنیم بلکه نگاه ایشان در جذب حداکثری و دفع حداقلی در راستای پیشبرد اهداف جامعه است افزود: نباید با آرمانخواهی محض خط و نشان سیاسی بکشیم چرا که با این کار با مشکلاتی مواجه خواهیم بود.

فدایی خاطرنشان کرد: چرا باید بگذاریم فضایی درست شود که نیروهای انقلاب مقابل هم قرار بگیرند تا دعوای بین ما ظرفیت و توان نظام سلطه ، جریان فتنه و انحرافی بالا می رود.

وی تصریح کرد: اگر مسئله اصلی را درگیری بین نیروهای انقلاب بدانیم نه تنها موفق نبوده بلکه از بین خواهیم رفت.

بذرپاش:اگر بنا به اشکال تراشی باشد؛ بهتر از هرکسی اعضای جبهه پایداری را می شناسم

بذرپاش در بخش دیگری از این نشست سیاسی با اشاره به اینکه موضوع ما کوتاه آمدن از آرمانها نیست، گفت: چه کسی از جبهه پایداری خواسته از آرمانهایش کوتاه بیاید؟ اگر بخواهیم مصداقی فرض کنیم اشکال به همه وارد است.

وی خاطرنشان کرد: مدلی که در حال حاضر با آن مواجه ایم یعنی تقابل نیروهای انقلاب با یکدیگر و نوع مواجهه ما با دشمن، اصلا مناسب نیست.

بذرپاش گفت: اگر بخواهیم وارد مصداق ها شویم و اشکال تراشی کنیم بنده بهتر و بیشتر از همه برخی از اعضای جبهه پایداری را می شناسم و تا به حال سعی کرده ام که در خصوص این افراد هیچ حرفی نزنم.

وی در ادامه عنوان داشت: نباید کار را به جایی برسانیم که به زد و خورد بچه های انقلاب تبدیل شود. اگر برخی محکم بایستند و بگویند فلان فرد در لیست نباشد خوب، عده ای همه در مقابل آنها ایستاده و می گویند فلانی هم نباید در لیست باشد.

باید امثال آیت الله مهدوی و مصباح را برای شرایط سخت ترحفظ کنیم

معاون سابق رئیس جمهور با اشاره به اینکه اگر جبهه پایداری و یا جبهه متحد رای نیاورند برای آیت الله مصباح و آیت الله مهدوی بد می شود گفت: ما نباید بگذاریم که در این شرایط خدشه ای به انقلاب وارد شودو باید چهره های انقلابی را حفظ کنیم چرا که شرایط سخت تری را در پیش داریم.

وی همچنین در پاسخ به کسانی که رقیبی را برای جریان اصولگرا متصور نیستند، افزود: در صحنه عملیات فرمانده ای موفق است که بدترین شرایط را برای خود پیش بینی کند. همه گمانها را در نظر بگیرد تا در مواجهه با سختی ها شکست نخورد اما اگر به حالت خوشبنانه و با دست کم گرفتن رقیب بخواهیم وارد صحنه شویم حتما شکست خواهیم خورد و شاهد این مثال هم شورای شهر دوم می باشد که با تعدد لیست اصلاح طلبان، اصولگرایان توانستند با یک لیست پیروز انقلاب شوند.

بذرپاش تصریح کرد: اگر معایب تعدد لیست از سوی اصولگرایان شکستن آراء و به مرحله دوم کشیده شدن انتخابات است و رقابت در میان خانواده اصولگرایان بازی دو سر باخت و ضربه به جبهه انقلاب است.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.