نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241820
ورود جدی وزارت بهداشت به تولید سوسیس و کالباس
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۳۸
رییس سازمان غذا و دارو از ممنوع شدن ورود "خمیرمرغ" به چرخه تولید سوسیس و کالباس خبر داد و گفت: این موضوع از نیمه دوم امسال اجرایی می‌شود.

دکتر رسول دیناروند در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تامین سلامت فرآورده‌های پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس، گفت: در سوسیس و کالباس قدم اول حذف خمیر مرغ در تهیه این محصولات است. بخشنامه مربوطه ابلاغ شده و در شش ماه دوم امسال عملیاتی می‌شود.

وی گفت: حذف خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس قدم بسیار بزرگی است چراکه از سلامت خمیر مرغ اطمینان نداریم. بنابراین ورود آن به چرخه تولید سوسیس و کالباس ممنوع شد. رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: شرکت‌های تولید کننده سوسیس و کالباس از یک دوره زمانی برخوردار خواهند بود تا بتوانند خود را با ضوابط تطبیق داده و خمیر مرغ را حذف کنند.

به گفته وی، خمیر مرغ، گوشت‌های مازادی است که پس از تمیز کردن مرغ، توسط دستگاهی جدا شده و به چرخه مصرف وارد می‌شود. دیناروند تاکید کرد: نمی‌توانیم سلامت خمیر مرغ را تضمین کنیم چراکه مشخص نیست ماده اولیه آن از سلامت برخوردار است یا خیر و ممکن است از چربی زیادی برخوردار باشد.

وی در عین حال نسبت به مصرف افراطی و روزانه سوسیس و کالباس هشدار داد و گفت: مشکل اصلی آن است که مصرف این چنین محصولاتی، تغذیه جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان را برهم می زند. بر این اساس مصرف افراطی و روزانه این فرآورده‌ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و از نظر تغذیه‌ای کاری خطرناک است. توصیه به مردم آن است که سوسیس و کالباس نباید به عنوان مصرف روزانه و دائمی در عادات غذایی جای گیرد.
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۵:۵۲:۰۹
دم وزارت بهداشت گرم. داره یکی یکی مواد ناسالم رو از غذای ایرانی ها خارج میکنه. شاید بیماری ها و سرطان ها کاهش یابد. (2378273) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۶:۱۴:۰۰
اولا اگرمصرف خمير مرغ ناسالم است ازهمين الان بايد مصرف آنرا ممنوع کنيد ثانيا قرار نيست آقاي ديناروند با چشيدن و يا نگاه کردن به خمير مرغ تشخيص دهند که ماده اوليه آن سالم و يا ناسالم است و چربي آن کم يا زياد است . اينها بعهده آزمايشگاه است که دقيقا مقدار چربي و پروتئين و ميکربها و و و تمام خصوصيات موجود در خميرمرغ يا هر ماده غذائي ديگر را تعيين ميکند . ضمنا تمام کارخانجات مواد غذائي داراي يک واحد آزمايشگاه شيميائي و ميکروبيولوژي هستند . (2378329) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۹:۰۲:۱۴
معلومه خودت ازون کارخونه داری هستی که تو این چند سال آشغالاتونو در قال سوسیس کالباس به مردم دادین و پولای هنگفت به جیب زدین/ حالا که یکی اومده جلوی کارتونو میگیره شاکی شدین (2378639) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۲۰:۵۴:۱۱
اونوقت آزمایشگاه کارخانه که پولش را کارخانه می دهد اگر کارخانه تخلف کرد به کی گزارش می ده ؟!
شما لازم نیست این چیزها را یاد مردم دهید اولا" سوسیس و کالباس تکنولوژی خاصی ندارد و به لطف نبوغ و نو آوری صاحبان صنایع غذایی ! به همان روش 50 سال پیش داره تولید میشه در ضمن مردم فرق آدم دلسوز و غیر دلسوز را راحت تشخیص می دهند .
شما هم برو یک کم کارخانه ات رو اصلاح کن ! (2378798) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۶:۲۴:۰۳
يعنى تا حالا ورود جدى نداشتند !! معلوم است ملت چه خورده اند !!؟؟ امار بيماريها براى همين است كه بالا است انهم سرطان !!! (2378349) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۲۱:۵۶:۳۰
این وظیفه سازمان دامپزشکی است چرا وزارت بهداشت دخالت بی مورد دارد و چرا سازمان دامپزشکی کوتاه می آید (2378882) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۲:۳۷:۵۳
با تشكر از وزير محترم بهداشت و همكاران ايشان ،با توجه به اينكه مسئولين فني از مديران كارخانجات حقوق ميگيرند در خيلي از موارد اگر به تقلبات كمك نكنند قدرت برخورد يا اعلام ندارند بهترين شكل نظارت اين مي باشد كه رابطه مالي بين مسئول فني و مدير واحد توليدي بصورت غير مستقيم باشد (2379502) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.