نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 242027
در درج اطلاعات گواهی استراحت پزشکی دقت کنید
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۵
بیمه شدگان تامین اجتماعی باید در زمان دریافت استراحت پزشکی از پزشک معالج بخواهند مدت و نوع بیماری را با دقت ذکر کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، سیروس نصیری؛ مدیرکل امور فنی بیمه شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی با اعلام این مطلب گفت: در پی اعلام نارضایتی برخی از بیمه شدگان در خصوص عدم پذیرش گواهی استراحت پزشکی آنها از سوی شعب تأمین اجتماعی ، مشخص شد در برخی موارد استراحت های پزشکی صادر شده فاقد اطلاعات کامل است.

وی گفت: بیمه شدگان باید توجه کنند که در تمامی گواهی‌های استراحت پزشکی، باید نوع بیماری و مدت آن، بستری در بیمارستان یا استراحت در منزل به تفکیک و صراحت مشخص شده باشد. مدیرکل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی همچنین گفت: گواهی‌های استراحت پزشکی که در هر نوبت ۷ روز یا کمتر باشد (و جمع آنها در طول سال از ۱۵ روز بیشتر نشود) براساس گواهی پزشک معالج قابل‌قبول است.

نصیری همچنین در خصوص استراحت های بیش از ۷ روز گفت: اگر مدت گواهی استراحت پزشکی در یک نوبت بیشتر از ۷ روز و حداکثر تا ۶۰ روز باشد، مدت استراحت باید به تأیید پزشک معتمد و استراحت‌های بیش از ۶۰ روز در طول سال باید به تأیید شورای پزشکی برسد.

مدیرکل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدگان خواست تا به منظور اطمینان از تایید گواهی استراحت پزشکی، در اسرع وقت گواهی های مربوطه را به شعبه تامین اجتماعی ذیربط ارائه نمایند.
 
دکتر شاملو
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۸:۴۴
متاسفانه اقایان توجه ندارند که بزشک مجاز به افشا بیماری بیمارش نمیباشد مثلا اکر بیماری با بواسیر مراجعه نمود ایا لازم است همه اطلاع داشته باشند که وی بواسیر دارد؟ ایا خود این مدیر کل محترم حاضرند اکر خدای نخواسته یک بیماری داشته باشند همه کارمندان تامین اجتماعی از بیماری ایشان مطلع شوند این است حفظ کرامت انسانها؟ این رفتار هها نشانه بی اعتمادی به بزشکان محترم نیست؟ (2379567) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۹:۴۴:۵۱
قوانین کار و تامین اجتماعی در ایر ان در واقع یک نوع برده داری مدرن است . (2379941) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۷ ۰۱:۵۴:۱۶
آقای دکتر چرا حفظ سر حرفه ای را وسیله قرار داده ای تا هر گواهی که توسط هر پزشکی صادر شد لاجرم تأیید شود. دوست عزیز تأیید گواهی توسط پزشک معتمد وقتی اتفاق افتاد که همکاران پزشک ارزش مهر و امضاء خود را در حد وسیله برای تنبلی و فرار از مسئولیت آشنایان و دوستان و بیماران خود پایین اوردند. و الا قانون صراحتاً مشخص کرده که اگر پزشکی گواهی خلاف واقع صادر کند حداقل شش ماه آن همکار پزشک باید تشریف ببرند زندان و بنابراین اصل بر صحت است و گواهی پزشک نیاز به تأیید ندارد و اگر وقوع جرم صدور گواهی خلاف واقع در دادگاه به اثبات رسید باید حکم لازم صادر شود.اگر چنین رویه ای در پیش گرفته شود می دانی هر روز چند پزشک عمومی و متخصص و فوق تخصص باید به دادگاه بیایند و چند نفر آنان باید به زندان مشرف شوند.
سر حرفه ای اسراری است که فرد به مناسبت شغل و حرفه خود به آن آگاه می شود و اگر افشاء کند, مرتکب جرم شده است و چون آن کارمند کارگزینی و امثالهم به مناسبت شغل خود از اسرار بیماری کارمند آگاه می شوند , باید به مانند پزشک آن اسرار را حفظ کنند و افشاء نکنند و لذا شما نگران افشاء سر بیمار در این خصوص نباشد, همانگونه که وقتی بیماری ایدز یا هپاتیت ویروسی و سوزاک و ... دارد و به کارمند مرکز بهداشت اطلاع می دهی و نگران افشاء راز بیمار نمی باشید. (2380233) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.