نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 269785
هشدار نسبت به عملکرد موسسه های مالی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۲۵
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موسسات مالی با تبدیل نقدینگی از جمله زمین و سکه به سرمایه تلاش می کنند سود خود را تامین کنند، گفت: بر این اساس رکود موجب می شود این موسسات قادر به کسب سود مجازی و واگذاری آن به سرمایه گذاران نباشند بنابراین فاقد نقدینگی شده و امکان بازگرداندن اصل پول مردم را ندارند.

به گزارش ایرنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به رکود موجود در اقتصاد، طولانی شدن این وضعیت موجب سقوط سایر موسسات مالی و اعتباری و بروز مشکلاتی مانند آنچه برای موسسه میزان رخ داده می شود.

این نماینده مجلس گفت: در برخی موارد شاهدیم حتی تورم ایجاد شده در کشور از سوی همین موسسات ایجاد و دامن زده می شود تا به این ترتیب قادر به تامین سود سپرده گذاران خود باشند.

وی با اشاره به وضعیت ایجاد شده برای موسسه مالی و اعتباری میزان نیز اظهارداشت: تاکنون تلاش شده تعیین تکلیف این موسسه وارد فرآیند قضایی نشود.

قاضی زاده افزود: علت آن است که در فرآیند قضایی در ابتدا کل اموال بلوکه می شود و ارزش آنها از دست می رود و مردم یا سپرده گذاران متحمل ضرر شده و نه تنها سود پولشان را دریافت نمی کنند بلکه پرداخت اصل پولشان هم با مشکل مواجه می شود.

وی گفت: تاکنون تلاش شده از طریق مذاکره این مساله حل و فصل و مدیریت شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به عملکرد ضعیف بانکها در واگذاری تسهیلات اظهارداشت: طرح اصلاح نظام بانکی که از سوی یکی از نمایندگان مشهد تهیه شده هم اکنون با هدف اصلاح ساختار بانکی در کمیسیون اقتصادی در حال بررسی است.

وی افزود: رییس جمهورس قبلی و فعلی هر دو بر نقش مخرب بانکها در اقتصاد تاکید داشته اند اما همچنان شاهد عملکرد ضعیف بانکها در حوزه های کاری آنها هستیم.

قاضی زاده ادامه داد: نظام بانکی ما دارای عقود اسلامی است اما به دلیل آنکه ساختار این نظام مبتنی بر ربا(تضمین سود) است به هر ترتیبی عقود اسلامی تغییر شکل می یابند.

وی گفت: در این شرایط باید حداقل با جداسازی نیازهای ضروری مردم همچون ازدواج و مسکن آنها را به سمت سودهای پایین سوق داد و تشکیل صندوقهای سرمایه گذاری برای انجام فعالیت های اقتصادی می تواند بخشی از مشکل را حل کند.
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۶ ۰۶:۲۵:۲۳
بانک ها باید با فروش اوراق مشارکت با سود بیست وچهار درصد طرح های موسسات را از جذب سرمایه خارج کنند ویا در ذورس تدبیری اندیشه که مردم بدون ریسک سود بالاتر از بست وچهار درصد دریافت کنند در این حالت بورس رونق بیشتر میگیرد ومردم به سمت سکه ومسکن نمی روند دولت ومجلس باید شرایط بدون ریسک را برای بورس فراهم کنند (2870837) (alef-10)
 
جانباز گمنام
۱۳۹۴-۰۲-۱۶ ۰۷:۳۶:۵۶
من نمیدانم این نظر مرا یکی از مسولین یا یکی از سپردگذاران موسسات در خراسان رضوی رویت خواهند کرد . به هر حال صبر مردم از پرداخت نشدن سپرده هاشان به بهانه نبود نقدینگی ، تمام شده. حال که بانک مرکزی هم به حمایت مردم بیچاره نمیاید و نه تکلیف این موسسات را مشخص میکند ونه کاری برای مردم میکند ،تکلیف این مردم چیست ؛ آیا خودشان اقدام کنند ؛ چه راهکاری هست ؛ یا امیدواربمانیم تا فرجی حاصل شود؟ آیا امید به فردایی هست؟ در خراسان بیشتر افراد بازنشسته و از کار افتاده و ضعیف از نظر مالی دار و ندارشان را به این موسسات سپرده اندو تاسه ماه پیش مشکلی نبود آما با یک تصمیم احساسی و عجولانه بانک مرکزی به جای اینکه به مقابله با موسسات غیر مجاز بپردازد ؛ این مردم بیچاره را در چنگال این موسسات به دام انداخت و امروز هم دست روی دست گذاشته و کاری نمیکند. آیا بانک مرکزی به جای تحریم موسسات ، مردم را تحریم مالی کرده یا نه صورت دیگری دارد. (2870872) (alef-10)