نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 278361
زير پوست شهر چه خبر است؟
بخش تعاملی الف - حمید نجف
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۸
در حالي كه كشور به دليل وجود شرايط ناجوانمردانه ناشي از تحريم ها، سو مديريت و فساد مالي سال هاي اخير در شرايط ويژه اي به سر مي برد و مردم به خصوص طبقات كم درآمد مجبورند فشار مضاعفي را تحمل كنند، در گوشه ديگري از شهر شاهد مسابقه به رخ كشيدن ثروت تجمل پرستان بي درد هستيم.

از مانور اتوموبيل هاي چند ميلياردي و جولان آن در خيابان هاي پايتخت گرفته تا برگزاري چهارمین حراج بزرگ تهران كه تقريبا كاريكاتوري از نوع فروش حراج كريستي لندن را به نمايش مي گذارد، حراجي كه تا پاسی از شب جمعه در هتل آزادی تهران با حضور جمعي از سرمايه داران و بعضي از نو كيسه ها ومرفهين بي درد وطني برگزارشد و با رقم فروش ۲۱۰,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریالی به کار خود پایان داد.

اين حراج كه در ظاهر با هدف حمايت از قشر هنرمند و فرهنگي كشور و ممانعت از خروج ارز از كشور مجوز گرفته بود در نهايت به مكاني براي طنازي برخي پول پرستان تبديل شد، كساني كه بعضا از قبل سياست هاي غلط و وجود نابرابري هاي اجتماعي و اقتصادي و تبعيض هاي پيدا و پنهان يك شبه ره صد ساله پيموده بودند.

كساني كه بعضا براي عقده گشايي و به رخ كشيدن دارائي هاي خود حاضرند مبالغ هنگفتي را براي چيزي كه اساسا نمي دانند چيست، هزينه كنند.

برگزار كنندگان اين حراج بايد بدانند كه در همان لندن هم كه اكنون الگوي شما قرار گرفته، در اوج نابرابري پس از جنگ و رياضت اقتصادي، انجام اينگونه نمايش هاي سخيف مردود شمرده مي شد، نمايش هاي كه جز تشديد اختلاف بين طبقات مختلف مردم دستاورد ديگري در بر نداشته و نخواهد داشت.

اين ضيافت اشرافي و خريد هاي ميلياردي در زماني در حال انجام است كه در گوشه ديگر شهر شاهد افزايش آمار زنان باردار و كودكان به خيل كارتن خوابهاي تهران هستيم، رئيس كميته اجتماعي شوراي شهر از شيوع حضور زنان باردار و کودکان در شرایط حاد در میان کارتن خواب ها خبر مي دهد، فاطمه دانشور اعتقاد دارد كه حاشیه تهران به مامنی برای کودکان کارتن خواب تبدیل شده است.

به راستي كداميك از ما حاضريم كه زنان و كودكان خود را در معرض اين تهديد خطرناك قرار دهيم، آيا ما به عنوان يك انسان در برابر اين افراد مسئوليتي نداريم؟

آيا اين زنان و كودكان در عرف اسلامي و ايراني ما جز خواهر، مادر و كودك ما قرار نمي گيرند؟

برگزاري اين نمايش ها با هر توجيهي هم كه باشد ، قطعا در اين شرايط زماني فعلي كشور جايز نبوده و نيست اين اقدام جز افزودن بر ديوار بلند بي اعتمادي بين اقشار ضعيف و غني جامعه دستاورد ديگري در پي نخواهد داشت.

در كشورهاي ديگر قبح اينگونه اقدامات با وجود رفاه نسبي اكثريت مردم تا حدودي ريخته، اما در كشور ما چه؟

مردم ما به دقت اينگونه اعمال و رفتار را رصد مي كنند و از كنار آن بي تفاوت رد نخواهند شد، نمي شود اكثريتي صبح تا شب كار كنند و عاجز از سير كردن شكم فرزندان خود باشند و همواره شاهد مشتي آدم نوكيسه با جولان اتومبيل هاي لوكس در خيابان و نمايش هاي مضحك باشند، حداقل اين كارها را در خفا انجام دهيد و از نمايش عمومي آن پرهيز كنيد.

قطعا دامن زدن به اين گونه نمايش هاي اشرافي و انعكاس آن در سطح جامعه مي تواند، ضمن افزايش نارضايتي شديد مردم، ناهنجاي هاي اجتماعي را در پي آورد، ناهنجاري هايي كه دود آن قبل از همه به چشم همين مرفهين بي درد خواهد رفت.
 
کلمات کلیدی : حمید نجف
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۸:۳۱:۱۱
من نه پولدارم نه حامی این افراد،،،،اما نویسنده عزیز بدون که رریخت و پاشهای ادارات دولتیو حقوقهای بالای مسئولان و ناعدالتی در برخورد با مردم ،خیلی بیشتر فشار میاره تا یه عده نو کیسه خریدای عجیب و غریب بکنن،،،،،درد مردم وقتیه که افرادی وابسته به نهاد های دولتی تا به اندازه هفت نسل ایندشون ثروت جمع کردن ولی در ظاهر کتمان میکنن،،، (2994703) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۵:۵۸:۱۷
درود بر نویسنده الف (2996167) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۱۱:۴۰:۰۶
من خودم ی دانشجوی دکتری بی پولم که سی رو رد کردم و هنوز درآمدی برا زندگی کردن ندارم ولی این نوع نگاه تنگ نظرانه به ثروتمندان درست نیست این ثروت است که باعث رونق اقتصاد می شود هرچقدر ثروتمندان فضا را امنتر ببینند ثروتشان باعث رونق و اشتغال بیشتری در جامعه می شود! ضمنا اینکه حراج آنچنانی برگزار شود عیب نیست عیب اینجاست که تولید با مصرف هماهنگی ندارد اگر خودمان تولید کنیم مصرف باعث رونق تولید هم می شود ولی متاسفانه ما فقط از پول نفت مصرف می کنیم (2997524) (alef-11)
 
آرام
۱۳۹۴-۰۴-۲۷ ۱۷:۱۱:۱۹
ببخشيد ميشه بفرماييد خريداري ماشين هاي لوكس يا اون تابلويي كه در متن آورده شده كجاش باعث رونق اقتصاد ميشود؟نويسنده ي متن به اين موارد اشاره كرده و نگفته ثروت بده.شما كلا متن رو اشتباه فهميدين. (3052304) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.