توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 247149
۲میلیون بشکه نفت بریتیش پترولیوم در دریا مانده است
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۲
بررسی‌ها حاکی از این است که حدود دو میلیون بشکه نفت بریتیش پترولیوم که در جریان نشت نفتی سال ۲۰۱۰ در سواحل خلیج مکزیک رها شد، در اقیانوس باقی مانده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، آکادمی ملی علوم آمریکا اعلام کرد: سرنوشت دو میلیون بشکه از پنج میلیون بشکه نفت شرکت بریتیش پترلیوم که در سال ۲۰۱۰ به دریا نشت کرد، هنوز مشخص نشده است.

محققان نمونه‌هایی را از بیش از ۵۰۰ نقطه حوالی چاه نفتی ماکوندو(محل بروز نشت نفتی) جمع آوری کرده و متوجه شده اند که این نشت بسیار گسترده بوده است. براساس این تحقیق مشخص شده که نفت در منطقه ای به وسعت ۳۲۰۰ کیلومتر مربع و حتی شاید بیشتر نشت کرده است.

از سوی دیگر بررسی‌های دانشگاه کالیفورنیا و موسسه اقیانوس شناسی ماساچوست نشان می‌دهد نفت ابتدا به آب‌های عمیق نشت کرده و سپس به لایه زیرین کف دریا رفته است.

محققان با بررسی رسوبات کف دریا و پیدا کردن ماده هوپان که یک نوع هیدروکربن حاصل از نفت خام است، به این نتیجه رسیده اند.

فدراسیون ملی حیات وحش آمریکا پیشتر اعلام کرده که مطالعات علمی روی ۱۴ گونه جانوری تحت تاثیر نشت نفتی نشان می‌دهد، آسیب‌های طولانی مدت به دلفین‌ها، لاکپشت‌های دریایی، ماهیهای تن، پنگوئن‌ها و دیگر جانوران منطقه وارد شده است. شرکت بریتیش پترولیوم ضمن اذعان به این نشت نفتی با پرداخت چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به دولت برای حل اتهامات پرونده موافقت کرده است.

بریتیش پترولیوم به علاوه در سال ۲۰۱۲ با پرداخت هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار خسارت به مشاغل و افراد محلی تحت تاثیر نشت نفتی موافقت کرد.

قاضی یک دادگاه فدرال در نیو اورلآن ماه گذشته اعلام کرد: بریتیش پترولیوم قبل از نشت نفتی سال ۲۰۱۰ "اشتباه فاحشی" مرتکب شده است. این به معنی اینست که امکان دارد این شرکت مجبور به پرداخت چند میلیارد دلار دیگر جریمه شود. در ۲۰ آوریل ۲۰۱۰ ترکیدگی سکوی حفاری عمیق بریتیش پترولیوم بر اثر فشار ۱۱ کشته برجای گذاشت.

در پی این حادثه دادگاه اعلام کرد، این نشت نفتی به دلیل عدم احتیاط کافی شرکت تابعه زیرمجموعه بریتیش پترولیوم، شرکت خدمات نفتی هالیبرتون و ترانس اوشن(مالک سکو) در حفاری چاه پرخطر رخ داده است.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.