نظر منتشر شده
۳۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 238003
پاسخ درگاهی به انتقادات از ترکیب کارگروه اقتصادی؛
اعضا تصمیم‌گیر هستند و باید نظراتشان یکسان باشد
بخش داخلی الف، 25 مرداد 93
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۰
یکی از اعضای گروه تصمیم ساز اقتصادی دولت به انتقادات در مورد دلیل بسته بودن نظری ترکیب طیف تصمیم گیر در این کارگروه پاسخ داد.

به گزارش "الف"، در روزهای گذشته اعضای گروه تصمیم ساز اقتصادی دولت منصوب شدند و تعلق خاطر اکثر کارشناسان اقتصاد کلان این گروه به یک حلقه خاص با انتقادهایی مواجه شد.

بنابر این انتقادها،‌در ستاد تشکیل شده،‌محمدی،‌ پورمحمدی،‌ کمیجانی و قربانی به خاطر مسئولیت دولتی عضویت پیدا کرده اند و برادران نیلی،‌ درگاهی،‌ برکچیان و نجفی نیز از یک حلقه خاص انتخاب شده اند.

حالا پس از چند روز،‌ دنیای اقتصاد نوشته است: این گروه به هسته اصلی تصمیم‌های اقتصاد کلان دولت تبدیل شده و سیاست‌های لازم را تدوین خواهد کرد. به گفته یکی از اعضای این کارگروه قرار است کارهای کارشناسی و موضوعات ستاد اقتصاد کلان دولت در این کارگروه بررسی‌ شود و تصمیم‌‌های لازم صورت گیرد.

بنا بر این گذاشته شده تا محتوای جلسات این گروه رسانه‌ای نشود. دلیل این سیاست نیز این گونه گزارش شده که اعضای کارگروه در فضایی آرام‌تر برنامه‌های خود را برای توسعه اقتصادی کشور تدوین کنند.

بنابراین گزارش، این کارگروه قبل از اینکه شکل رسمی به خود بگیرد بسته خروج از رکود را آماده کرده و از این پس به رصد نحوه اجرایی شدن آن می‌پردازد و مسیر برنامه ششم توسعه را تعیین خواهد کرد.

حسن درگاهی درباره ماهیت و تشکیل این کارگروه گفته است: اعضای کارگروه به لحاظ فکری یکدست هستند؛ چراکه این اتاق فکر وظیفه تصمیم‌گیری درخصوص مسائل کلان اقتصادی کشور را دارد و طبعا اعضای آن باید هماهنگی لازم را داشته باشند.

او اضافه کرده است: در روزهای اخیر انتقادهایی بر سر ترکیب این کارگروه صورت گرفته و عنوان شده که سایر جریان‌های فکری در حوزه اقتصاد به کار گرفته نشده‌اند که در این خصوص دولت باید با برگزاری جلسات هم‌اندیشی با سایر اقتصاددانان این نقیصه را برطرف کند تا نظر بقیه جریان‌های فکری اقتصاد نیز لحاظ شود؛ اما اینکه در کارگروه طیف‌های مختلف عضویت داشته باشند، منطقی به نظر نمی‌رسد؛ چون همان‌طور که گفتم اعضای این کارگروه تصمیم‌گیر هستند و باید نظراتشان با هم یکسان باشد.
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۰:۴۱:۳۳
دولت عملا پشیزی هم برای منتقدان خود ارزش قائل نیست. فقط ادعا (2314534) (alef-17)
 
میرشمس
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۴۰:۵۰
در این 35 سال یاد نگرفتیم که اقتصاد را از جامعه جدا نکنیم و بر اساس "اقتصادی - اجتماعی " فکر کنیم.اقتصاد دانان ما جامعه شناس و روانشناس نیستند و عکس العمل مردم ( اجتماع) در قبال تصمیمات "اقتصادی" را نادیده می گیرند و فردا شورای جدید تاسیس می کنند که چرا شورای عالی اقتصاد شکست خورد. (2315182) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۴۵:۱۳
نه بابا

مگه احمدی نژاد قایل بود (2315196) (alef-17)
 
سلام
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۶:۵۳:۵۲
حالا چه ربطی به احمدی نژاد داشت؟ عزیزم به جای توجیه بد نیست کمی فکر کنیم.

اما یک نکته مهم این که حتی در زمان آقای احمدی نژاد هم همین تفکر بر اقتصاد کشور حاکم بود.
آقایان دانش جعفری و حسینی، شیبانی و بهمنی تفاوت فکری چندانی با این افراد نداشتند. این وسط تنها یک دوره کوتاه آقای صمصامی سرپرست وزارت اقتصاد شد که با فشار بر احمدی نژاد به مجلس معرفی نشد.

برای همین امروز اقایان مومنی، رزاقی، توکلی، درخشان، نادران، ادیب و ... با وجود تفاوتهایی که در مشی سیاسی دارند اما به شدت به بخش مهمی از سیاستهای این دولت نقد دارند. (2315772) (alef-17)
 
مزدک
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۴۵:۴۲
این همه کشور هستند که الگوی اقتصادی صحیح دارند برید الگوهای آنها را بخرید بیارید این همه شلوغش نکنید.چن سال دیگه مگه از عمرمون مونده سی و شش سالش رفت. (2315198) (alef-17)
 
محیط
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۰:۵۷:۴۱
همون که بهتر به کار گرفته نشدن، 8 سال سر این مملکت رو به باد دادن بسه، برای خروج از رکود فقط باید نظریات نئوکلاسیکی و طرف بازار اجرا بشه، چون نظریات نئوکینزی و شدیدتر از آن نهادگرایی(مانند: توکلی، نادران، مومنی و خوش چهره) فقط به بزرگ شدن دولت می انجامه که خودش بیشتر به اقتصاد ضربه می زنه و با شوک های مالی که ایجاد می کنه بیشتر سبب رکود می شه (2314608) (alef-17)
 
ایمان پناه
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۲۰:۲۰
اقای محیط از اجرای نظریات مگاتب اقتصادی تقلیدی وارداتی دم زدن در شرایطی که نهادهای قدرتمند برای بالا کشیدن درامد نفت ان هم در 100سال گذشته شکل گرفته فایده ای ندارد چرا که اگر به جز این بود نتایج انرا تاکنون دیده بودیم بنابراین بازار و بخش خصوصی هم در این فضا همان بخش خصوصی است که برای بهره مندی از رانت درامد نفت شکل داده شده و حتی اگر افسانه ای بنام بازار ازاد هم وجود داشته باشد در این وضعیت در بهترین حالت تفسیم بازار انحصارگونه گروههای قدرتمند خصوصی و نیمه خصوصی و دولتی خواهد بود اتفاقا 8 سال گذشته عرصه پیاده کردن افسار گسیخته ترین الگوهای نئوکلاسیکی در لفافه دشنام به لیبرالیسم اقتصادی بوده برای اگاهی به اجرای یکسان نمایشنامه ای بنام هدفمندی توصیه شده بازوهای فکری و عملی نظام سرمایه داری مانند بانک جهانی و.. در کشورهای مختلف و اثار ان رجوع کنید نهایتا اینکه بازار ازاد مبانی فلسفی قابل دفاعی نیز ندارد و مدعیان ان از هایک و فریدمن و قبل و بعد انها بخصوص طرفدارن مکتب نئوکلاسیک عموما در این زمینه فقط لفاظی کرده اند و تناقضات را با بند بازیهای محاسباتی و پناه بردن به الگوهای ومدلسازیهای بظاهر پیچیده و اثبات فرضیات با اقتصاد سنجی کتمان کرده اند که مثالهای فراوانی را نیز میتوان در این زمینه برشمرد اما گرفتاری ما این است که اساتید اقتصاد ایرانی در اموزش دانشگاهی مکتب نئوکلاسیک را بعنوان علم اقتصاد برای مسئولین اقتصادی جا انداخته و نطریات لیبرالیستی دیگر مانند نهاد گرایی و غیره را نیز به ان سنجاق کرده اند که راه گریزی برای مخالفین نظام خانمان برانداز بازار ازاد وجود نداشته باشد بعبارتی اکنون مخالفت با نظام بازار ازاد به معنی مارکسیسم و حتی ضدیت با خدا نیز نعبیر میشود (2315097) (alef-17)
 
محیط
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۶:۴۰:۳۲
همین اقتصادانان بازار که شما آن را یک مکتب افسانه ای می دانید، در 8 سال زمان دولت های هفتم و هشتم سد محمد خاتمی با اجرای نظریات نئوکلاسیکی توانستند کشور به رشد در خور توجهی رسانده و تورم را کاهش دهند. اما زمان دولت های نهم و دهم آقای احمدی نژاد، کجا از نظریات اقتصادانان طرف بازار استفاده شد؟ می دانید هدفمندی یارانه ها چرا به شکست انجامید؟ اولا این که با افزایش یکباره قیمت حامل های انرژی مشکلات عدیده ای ایجاد می شود درست است، بعد از انقلاب و زمان دولت سوم و چهارم اقتصادانان نهادگرا با ادعای فقرزدایی و عدالت گشتری بخش خصوصی را به مرز نابودی کشانده و فقط حجم دولت را افزایش داده و بر هزینه های جاری آن افزودند و به شدت با افزایش قیمت های انرژی مخالفت کردند تا در طول 35 سال با دادن سوبسیدهای بی رویه، کارخانه جات و صنعت هیچ وقت به سمت نوسازی و به روز کردن تکنولوژی حرکت نکردند و همین طور چشم به دست دولت ماندند. در 8 سال احمدی نژاد فقط پژویان یک اقتصاددان نئو کلاسیک بود که تئوریسن هدفمندی یارانه هابود اما آیا آن گونه که در طرح مصوب بود دولت طرح هدفمندی یارانه ها را اجرا نمود؟ یا با دهها تخلف این طرح اجرا شد. در ضمن ایالات متحده که قطب اقتصادی جهان است اقتصادش بر اساس نظریات کسانی شکل گرفته که شما نظریاتشان را لفاظی می خوانید. یا کشورهای اروپایی نیز همین طور. در ضمن نظریات هر مکتبی باید پایه نظری داشته باشد و می دانیم پایه مکاتب کلان باید خردی باشد. مکتب نهدگرا چطور با پایه خردی نئو کلاسیکی و تعادل بازار نظر مخالف نئوکلاسیکی می دهد؟ قابل توجه شما بهتر است به سایت nber.org سری بزنید که به روز ترین مقالات اقتصادانان برتر دنیا قابل مشاهده است . نهادگرایان جدید که رفتارگرایان نام دارند خود نظریه سنتی بازار و انتظارات عقلایی را پذیرفته اند. در ضمن نگویید اقتصاد آمریکا ورشکسته شده که همه می دانیم علت رکود در اقتصاد آمریکا چه بود؟ والسلام (2315722) (alef-17)
 
ایمان پناه
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۸:۰۴:۳۲
اقای محیط تمامی این فرمایشات پاسخ داره منتهی هم سایت الف بدلیل منطقی حذف میکنه و هم این بحث از حوصله کامنت خارج است در ضمن اگر دولت اقای خاتمی نتیجه میگرفت پدیده احمدی نژاد ظهور نمیکرد اقتصاد امریکا هم یک اقتصاد نئومرکانتلیستی امپریالیستی است که فقط با غارت دنیا میتواند به حیات و رونق ادامه دهد دلیل انهم خروج حجم انبوهی کاغذ رنگ شده بنام دلار و واردات سرمایه های مادی و معنوی به امریکا و رونق ان سرزمین است در ضمن عرضم این بود که پایه خردی مکاتب کلان خودش دارای مبانی فلسفی عینی نیست و الی اخر (2315944) (alef-10)
 
عدالت
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۴۹:۰۸
این کشور هرچه میکشد از همان اقتصاد بازار دوران سازندگی میکشد که عملا کشور را به ورطه نابودی برده و باعث ایجاد اختلاف طبقاتی شدید و بوجود آمدن یک قشر نوکیسه و تازه به دوران رسیده از طریق اقتصاد رانتی و تولیدات تقلبی شده. بازار شده دلال بازی و گران فروشی و احتکار و صنعت شده تقلب و کپی کاری و انحصار. (2315213) (alef-17)
 
محیط
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۶:۴۳:۱۲
یعنی 8 سال گذشته هیچ تاثیری در وضعیت اقتصادی کنونی ندارد؟ یاد یک سخن از حضرت آقا امام صادق علیه السلام افتادم که فرمودند: یکی از شاخص های مومن انصاف در حق دشمن خویش است (2315732) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۵۸:۵۵
اگه قرار باشه تصمیمات گروه از پیش یکسان شده باشه پس چرا گروه تشکیل دادن ؟ ؟
البته شکی نیست سیاست های 8 ساله دولت گذشته غلط بوده و اکثر نمایندگان مجلس نسبتا محترم هم در خواب عمیقی بودن ، اما دلیل نمیشه الان جلوی کار اشتباه گرفته نشه
الف ، انتشار بده (2315234) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۷:۱۰:۴۵
میدونی محیط ، نگران نسل بعد هستم نسل 70 نه ، 80 و 90 ..... این ها با این سازو کار باید جواب خدا رو بدن چرا یک کارگر بعد از 20 سال کار کردن سرمایه ای نداره ؟؟؟ چرا دکتر کورتن میگه:خلق پول ،خلق ثروت نیست.... چرا علمای بزرگ اقتصاد توبه کردن ........ دولت ها از رفسنجانی تا روحانی به فکر مردم نیستند بی برو برگشت ... (2315825) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۱:۰۵:۵۷
فکر می کنم برای برنامه ریزی اقتصادی همین دولت و چگونگی اداره اقتصاد کشور ، تشکیل این ستاد با ترکیب دلخواه این دولت، امر صحیحی است.
اما برنامه نویسی برنامه ششم توسعه، فقط به این دولت مربوط نیست و آینده کلان اقتصادی کشور در برنامه ششم توسعه باید با تر کیبی از 3 قوه و بخشهای مختلف اقتصادی و صاحبنظران اجتماعی اقتصادی فرهنگی تشکیل شود.
این دو مقوله متفاوت است.
یکی از دلایل ورشکستگی و بحران و فساد در بازارهای بانکی، بیمه ای و بورسی کشور ، همین برنامه ریزی های کلان درون اتاقهای بسته است. (2314636) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۱:۲۹:۰۸
چنان میگی اتاق فکر که انگاری 35 سال گذشته از این اتاق های فکر نبوده بابا جان اگر ابدارچی همان اداره را میگذاشتند مملکت را اداره کند وضع مردم بهتر از تصمیم های این اتاق های فکر بود (2314715) (alef-14)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۲:۳۳:۰۰
زنده باد دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف

همون دانشکده ای که احمدی نژاد و دارودسته اش تا لحظه آخر میخواستن منحل کنن

حالا تصمیمگیر اقتصادی کشور همین دانشکده است

زنده باد مشایخی
زنده باد برادران نیلی
زنده باد درگاهی
زنده باد قربانی (2314941) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۲۰:۴۷
یک تحقیق پر هزینه در زمان آقای خاتمی دراین دانشگاه شدتوسط یکی از همین بزرگوارانی که نام بردی شد ولی معلوم نشد نتایجش بدرد دنیای مردم می خورد یا برای آخرتشان. (2315104) (alef-17)
 
reza
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۴:۱۲:۰۲
آقاي عليرضا

شما رو نمي دونم
ولي من شاگرد اين بزرگواران تو دانشكده ي اقتصاد و مديريت بودم

از لحاظ علمي و اخلاقي واقعا انسان هاي بزرگ و شريفي هستند

ولي به هر حال اين آقايان، به جز دكتر قرباني جوان، در دوره ي آقاي هاشمي در سازمان مديريت و بانك مركزي نقش داشتند

كارنامه و عملكرد دارند

بهتره اونها هم بررسي بشود (2315262) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۴:۳۵:۳۶
درگاهی مرد بزرگیه. (2315338) (alef-17)
 
علي
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۶:۱۴:۱۸
آقا جان، دكتر قرباني اصلا دانشگاه شريف تحصيل نكرده، دانشگاه تهرانيه و دانشجوي دكتر كميجاني بوده. چرا جو ميدي برادر. (2315645) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۶:۳۷:۲۰
باید در پایان دوران ریاست جمهوری کیفیت ان سنجیده شود والا هرکس هرکار میکنه دم از تخصص و اگاهی و تجربه و درست شدن و ... میزنه
بعد اگر این سیاستها غلط بود و اخرو عاقبت نداشت باید اون تصمیم گیرندگان همگی محاکمه و مجازات شوند نه اینکه به پستهای بالاتر برند مثل دولت گذشته که هر چه بدبختی برای مردم درست کرد الان راحت زندگی میکنند
پس تا زمانیکه ترسی از عاقبت و مسئولیت نیست هر کس هر کاری دلش بخواد انجام میده به خدا منم یه چیزایی بلدم بذارین منم چند سال که چه عرض کنم چند لحظه سیاستگذار باشم هر کار دلم خواست میکنم بهد هم میگم نذاشتن !!!!
نفر بعدی هم میاد میگه قبلیا خوردن و بردن و ......
نظارت مجلس و قوه قضائیه شرط اصلی درست شدن است تا هیچکس چه دولتی و ... جرات اشتباه نداشته باشد و تاوان انرا ببیند. (2315712) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۲:۳۳:۱۷
هر چه در دانشگاه های خارچ شنیده ام نواوری. خلاقیت.و...در تضاد وبرخورد عقاید بدست میاید. این کار به این مشکلی که من حتی 1٪ شانس موفقیت به ان نمیدهم با یک سری ادم از دم یک فکر چه از اب در میاید. وااقعا چرا دولت انقدر هزینه مکند فکر یکی از شما مثل بقیه تیم است. (2314942) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۲:۳۳:۳۲
الف بی زجمت یک تحلیل در ارتباط با سریال ستایش بنویس ببینیم این صداو سیما با این پول ما داره چیکار میکنه و این چرتو پرتا چیه که میسازه (2314943) (alef-14)
 
افشين - اورميه
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۲:۴۸:۵۵
با عرض ادب واحترام

به عجايب دنيا در ايران هر روز افزوده ميگردد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

مبلغ تائيده كدپستي از اداره پست در سال 92 كه يك پرينت ميدادند 1500 تومان بود ولي در سال 93 به مبلغ 11500 تومان
افزايش يافته است.
چه كسي پاسخگوست آيا پاسخگوي هست.

شيب ملايم افزايش خدمات دولتي يعني همين

چند صد درصد افزايش در آن اعمال شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پيروز وموفق باشيد. (2314987) (alef-14)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۲:۵۶:۱۴
اگر نظراتشان یکسان است، یکی از این آقایان کفایت نمی کند !؟ (2315015) (alef-14)
 
محمد رضا - شیراز
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۵۱:۵۲
گل گفتی
زمانی که نظراتشان " یکسان " است . . .
پس مردم را سر کار گذاشته اند . . . (2315219) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۰۱:۵۵
سیاسی کاری بیداد می کنند در زمانی_ به قول رئیس لرزان ها_به جهنم فرستاده می شوند که این مسئله موضوعیت نداشت.همایش این افراد مدت ها از زمانش گذشته بود ولی به ناگاه نوبوق شد.واین زمانی بود که بسته اقتصادی به صورت لایحه تقدیم مجلس شده ونیاز یه کار کارشناسی داشت در محیطی آرام وبدون تنش رونمایی شد وبا تبلیغات فراوان در محل اجلاس وبا شرکت دست اندرکاران از طریق تلویزیون پخش شد.حواس ها برای چند روز پرت شد.
بنا به مطالب ذکر شده فوق، گروهی برای انجام تصمیم گیری اموراقتصادی مهم برگزیده شدند برای انجام وظایف مهمی به شرح زیر:

-یررسی‌کارهای کارشناسی و موضوعات ستاد اقتصاد کلان دولت
تهیه شدن بسته خروج از رکودتوسط این گروه
- رصد نحوه اجرایی شدن آن
تعیین مسیر برنامه ششم توسعه
واین در حالی است که جلسات این گروه نباید رسانه ای شود

ومردم تنها روزنه کسب اطلاعاتشان مسدود می شود.آنها باید بدون هیچ گونه اطلاعی فقط با اعتماد کامل به این افرادسرنوشت خودوزندگی شان را به این افراد بسپارند، در حالی که این افراد امتحان خوبی پس نداده اند.
نتیجه وکاربست تحقیق پر هزینه دانشگاه شریف چه شد؟
یکی از آقایان وزرای محترم همین کابینه مدعی شد،دوره بخور بخور تمام شده واین ادعا درحالی است که موضوع قرارداد کرسنت در هاله ای از ابهام قرار گرفته وبعضی دست پیش گرفته اند که پس نیفتند.
جاده یک طرفه است.که دولت می خواهد در آن براند وبرای حرکت مردم راهی باز نکند (2315037) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۳:۰۵:۴۳
بابا دولت که در اختیار پدر بزرگاست. افراد این گروها هم که یک موی سیاه در سر ندارند.
جوانها چی می شن.
بگذارید نفس گرم و با طراوتشان به فضای کابینه روح بدمد. (2315054) (alef-17)
 
ملکی
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۴:۳۲:۳۹
اینها دراوج فعالیت شان نتوانستند کاری انجام دهند حالا سرپیری معرکه گیری آنهم باریاست جمهوری که سابقه مدیریت
دهداری ندارد (2315329) (alef-17)
 
محیط
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۶:۴۸:۴۹
سوابق رئیس جمهور:
نماینده دوره اول و دوم مجلس
8 سال معون جانشین فرمانده کل قوا در جنگ تحمیلی
16 سال دبیر شورای امنیت ملی
8 سال نایب رئیس مجلس
16 سال عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
فکر کنم سوابق رئیس جمهور خیلی بیشتر از مدیریت دهداری باشه، لااقل روحانی بااین همه سابقه فقط ادعای ریاست جمهوری داره نا اینکه یکی با چند سال شهردار بودن و یه شبه رئیس جمهور شدن ادعای مدیریت جهانی داشته باشه (2315753) (alef-17)
 
ببوگلابی
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۴:۵۰:۱۹
خب فردا دولت هم بهانه نداره بگه اگه با انتخاب اعضای این گروه با من بود کشور هزار رقمه پیشرفت میکرد خب الان این گوی و اینم میدان.. (2315381) (alef-17)
 
محمود آجرلو
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۵:۱۹:۲۶
یا سلام
بفرمایید کارگروه ایمیلی را جهت ارسال مطالب به عموم اعلام فرمایند (2315478) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۵:۲۵:۰۴
نمیدانم مسولین ویاچند نفراین مطالب رامیخوانند ویاتوجه میکنند . فکرمیکنم مشکلات راهمه میدانند ولی ادمهای اجرایی باجربزه ونترس که سیاسی کاری نکنه نداریم بابا یک باربرای کوچک سازی دولت تصمیم بگیرید تمام شه بره . هرکسی امده اتوبوسی امده ویکنفر رفته وبقیه رسوب کردند وهرروزیک موسسه مالی تشکیل شده وهرمسولی یک شرکت سرمایه گذاری تشکیل داده وهمه دوروبریهای خودرابه این شرکتها وموسسات مالی چپاندند تاازهمه طرف برای خوددرآمدایجادکنند وتورمهای چندرقمی ایجاد بشه هیچ مهم نیست گوربابای ملت . هرروزتولیدضربه خورده ودلالی رشدکرده والان هم همان سیستم ادامه دارد ؟ ای بابا یه کی میگی ؟ (2315496) (alef-17)
 
محمود آجرلو
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۵:۴۵:۰۷
با سلام
قربان اعلام بفرمایید تا کارگردوه اقتصادی دولت ایمیلی را برای دسترسی مردم جهت ارسال مطالب اعلام بفرمایند. (2315555) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۵:۴۸:۱۲
گفتند از با تجربه ها استفاده می کنند تا در 100روز مسائل اقتصادی حل بشه.

دولت واقعا سعی کرد وتدبیرش را به کار بست .

ولی نشد.

امیدش که هنوز هست.

درجشن رونمایی از دولت مردان با میانگین 100سال حل می شه. (2315561) (alef-17)
 
کاردان
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۶:۵۰:۲۰
همین آقای قربانی مسایل را حل می کنه زیاد جوش نزنید. (2315759) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۵ ۱۷:۲۱:۳۹
دلالی و واسطه های زیاد در اقتصاد ایران بیداد میکنه و باعث شده کالای که 100 قیمت تولید شده است با قیمت 1000 به دست مصرف کننده برسه دولت باید سیستم توزیع کالا و خدمات بازنگری کنه چه خوراکی ها چه صنعتی ها (2315846) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.