نظر منتشر شده
۹۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 211228
روحانی: کارت زرد برای این دولت نگرانی نیست/ هنر بدون آزادی معنا ندارد
بخش داخلی الف، 19 دی 92
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۲۷
حسن روحانی، رییس‌جمهور دیشب، به تالار وحدت رفت تا با هنرمندان و نویسندگان دیدار کند و سخن بگوید.

به گزارش الف به نقل از خبرگزاری ها، رییس‌جمهوری دیداری صمیمانه با جمعی از هنرمندان و اعضای تشکل‌های فرهنگی و هنری داشت. شبی به گفته او به یادماندنی و ماندگار. او گفت که از هنر گفتن با هنرمندان کار سختی است و اشاره کرد که معمولا سیاستمداران و دولتمردان چنان با هنرمندان سخن گفته‌اند که انگار قصد تعیین تکلیف برای آنان دارند.

اما حسن روحانی، قصد تعیین تکلیف با هنرمندان نداشت، او هر چه گفت از عدم مداخله دولت در کار هنرمند بود و اعتمادسازی و از بین بردن فضای امنیتی در هنر. هنری که از نظر او نه دستوردادنی بود نه سفارش‌کردنی. «هنر قالب و معناست، هنر خلاقیت است. این نوع جلسات هم برای هم‌اندیشی و همفکری اهالی اقلیم‌های متنوع فکری است تا از همدیگر درک نزدیکتر و متقابلی داشته باشیم.»

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ذات هنر را با مفهوم خیر و نیکی یکی دانست و گفت که قبل از عصر جدید هنر بسیار فراتر از هنرهای زیبا تفسیر می‌شد، هنر گفت‌وگو، هنر معاشرت، هنر دیپلماسی، هنر زندگی مسالمت‌آمیز، هنر زندگی بی‌کینه: «هر کار بی عیبی هنر است؛ هنر هر کار بدون عیب است و همه ما باید تلاش کنیم هنرمندانه حرف بزنیم؛ هنرمندانه عمل کنیم، هنرمندانه با هم تعامل داشته باشیم.»

هنر مرده را زنده می‌کند
رییس‌جمهور گفت که هنر یعنی عروج فکر از سطح عادی به سطح متعالی، همان که در عرفان و فلسفه اسلامی به عالم اعلا تعبیر می‌شود و اضافه کرد: «این هنرمند است که رودخانه را، کوه‌ها را، بلبل را، شمع را و پروانه را به سخن وا می‌دارد و اگر بگوییم که هنر مرده را زنده می‌کند سخنی به گزاف نگفته‌ایم.»

تقسیم هنرمندان به ارزشی و غیرارزشی بی‌معناست
حسن روحانی به یکی از بحث‌برانگیزترین مباحث در جامعه هنرمندان هم اشاره کرد. تقسیم هنرمندان به ارزشی و غیر ارزشی و آن را کار بی معنایی دانست: «خلقت بزرگترین مظهر قدرت خدای لایزال است که فقط در این زمینه است که فتبارک الله احسن الخالقین.

هنرمند جهان را بازآفرینی می کند و کار او در مسیر ارزش های الهی است؛ هنرمند البته در مسیر هنر باید با مردم ذوق مردم، خواست مردم خود را نزدیک کند.



»

رییس‌جمهور منتخب خلاقیت را تنها در سایه حریت امکان‌پذیر دانست و گفت: «اما اعمال محدود کننده ای نیز برای هنر وجود دارد قبل از آن که شما به نام سانسور و ممیزی و دولت نام ببرید، خود جوامع بشری و اجتماع اولین قدم برای قرار دادن چارچوب برای هنر است.» او همه هنر را همان چیزی دانست که فردوسی گفته است، مردمی بودن و صداقت و گفت این همه هنر است.

حافظ رند روشنفکر زمان خود بود
صحبت از فردوسی، حرف را به حافظ هم کشاند که از نظر حسن روحانی حافظه تاریخی، ادبی و هنری ملت ایران است: «من گاهی اوج هنر ایرانی را در حافظ می بینم، حافظ شیرازی،هنرمند ایرانی می تواند مقتدایش حافظ باشد، حافظ حافظه تاریخی ادبی و هنری ملت ایران است. حافظ با همه نقد و انتقادی که بر حکومت و جامعه داشت در طول تاریخ کتابش قدر دیده و بر صدر نشسته و گاهی آن چنان تعالی یافته که جایکاهش در کنار کتاب حق و قرآن مجید قرار گرفته است.

هنرمند نه زینت‌المجالس است و نه اپوزیسیون
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد که هنرمند نه قرار است زینت‌المجالس باشد و نه قرار است در نقش اپوزیسیون قرار بگیرد: «هنرمند نه قرار است نوک پیکان تحولات سیاسی باشد و نه قرار است گوشه نشین خرابات و خانه. او اهل دل، اهل فکر و فن است و قرار نیست هر چه دولت یا جامعه یا حتی روشنفکران می‌گویند را به تصویر بکشد. او برداشت خود را دارد و قرار هم نیست که با دولت یا جامعه در ستیز باشد و بجنگد.»

شاهنامه سفارش یک ملت و یک تاریخ بود
رییس قوه مجریه یادی هم از روزهایی کرد که با علی جنتی در سال ۱۳۵۹ به صدا و سیما رفتند: «جزو اولین آثاری که قرار شد ببینیم و برای تکمیل آن تصمیم بگیریم کار مرحوم علی حاتمی بود، آن کار آن زمان با بودجه عمومی انجام می گرفت و کار هنوز تکمیل نبود و فیلم مونتاژ هم نشده بود و قطعه قطعه فیلم را می دیدیم.»

روحانی گفت که کار سفارشی معنایش این نیست که اگر هنرمند صاحب‌نامی سفارشی را دریافت کرد ذوق هنری او تسلیم آن سفارش باشد. او همچنان باید از خلاقیتش استفاده کند و برای اثبات سخن خود از شاهنامه مثال زد که نظر او سفارش یک ملت و تاریخ بود: «این چنین مشهود است که شاهنامه نیز به سفارش سلطان محمود سروده شد اما در واقع این شاهنامه سفارش یک ملت و یک تاریخ بود.»

همین موضوع سفارشی بودن باعث شد تا رییس‌جمهور بگوید که نمی‌توان با دستور هنر را خلق کنیم: « آثار عظیم معماری از قبیل تخت جمشید و آثار اسلامی در اصفهان با حمایت حکومت بود، اما امروز به عنوان نماد یک ملت است. و از فضای امنیتی هم سخن گفت که جوانه هنر را می‌خشکاند و به تعبیر اقبال لاهوری اظهار داشت: «هرگاه خشک مغزی کوته نظر زمام امور را در دست گرفت هنر مجال بروز نیافت.»

هنر فرمایشی در دستور کار ما نیست
رییس دولت، تاکید کرد که باید برای هنر فضای مناسب فراهم کرد و ادامه داد: «دولت برای خود رسالت ترویج را بر عهده می گیرد نه این که هنر فرمایشی را در دستور کار خود قرار دهد.

در این میان البته او گفت که دولت وظیفه دارد از برخی موضوعات ملی مثل فرهنگ ایران و اسلام یعنی آنچه که هویت اسلامی و ایرانی ما را نگه می‌دارد و تعالی می‌بخشد حمایت بیشتری کند: «ای کاش می شد افتخارات هنری ما به نمایش در می آمد؛ ای کاش می شد بر داستان های شاهنامه فردوسی و مثنوی مولوی که هر دوی اینها آکنده از قصه های دینی و ایرانی است به صورت آثار نمایشی، سینمایی، تلویزیونی و حتی رمان های خواندنی سرمایه گذاری می شد.»

امام تنها فقیهی بود که از یک روشنفکر به نیکی یاد کرد
در این میان، روحانی به نقش انقلاب اسلامی در شکوفایی هنر هم اشاره کرد و یکی از خدمات امام خمینی (ره) را به عنوان احیاگر قرن که آزادی را به این سرزمین به ارمغان آورد آشتی برقرار کردن بین مردم متدین و هنر دانست: «در دوران او بود که به عنوان یک فقیه و مرجع عالی قدر، حلیت هنر موسیقی با سرودهای انقلابی و میهنی فراهم شد و در عصر او بود که بسیاری از آثار ادبی و هنری اجازه نشر یافتند.

»

او گفت که در تاریخ روحانیت شیعه امام (ره) تنها فقیهی بود که از یک فیلم و فیلمساز روشنفکر به نیکی یاد کرد. اشاره او به سخنان تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی به فیلم «گاو» اثر داریوش مهرجویی بود.

رییس‌جمهور به موسیقی هم پرداخت: « انقلاب موسیقی سنتی و یا به بیانی بهتر موسیقی ملی ایران را احیا کرد. قبل از انقلاب موج موسیقی های غربی و پاپ به گونه ای بود که در حال ویران کردن موسیقی سنتی بود اما انقلاب شرایطی فراهم کرد که هنرمندان بزرگی که قبل از انقلاب هم شناخته شده بودند، در فضای امن و سالم بعد از انقلاب رشد کردند و بالیدند و تیراژ موسیقی سنتی ما بالا رفت و بازار پر رونقی پیدا کرد.



»

بعد از موسیقی نوبت به سینما رسید که رییس‌جمهور درباره آن گفت: «در حوزه سینما و هنر نمایشی نیز انقلاب اسلامی برکات زیادی داشت؛ همه منتقدان فیلم اذعان دارند که دهه ۷۰ دهه اوج سینمای ایران بود و آثار بزرگ، بحث انگیز، متفکرانه و هنرمندانه به جامعه ما عرضه شد تا جایی که امروز ایران یکی از مدعیان جوایز جهانی مانند اسکار است.

»

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی دیگر از برکات انقلاب را حضور زنان در سینما دانست و اضافه کرد: «جالبتر آنکه در فضای بعد از انقلاب، زنان و بانوان هنرمند بسیاری در بخش های مختلف هنر از جمله در سینما رشد کردند تا جایی که نه تنها بازیگری را بر عهده گرفتند بلکه در عرصه کارگردانی و نویسندگی نیز توانستند نقش خود را ایفا کنند در حالی که قبل از انقلاب خانواده های متدین و مذهبی این کشور اجازه نمی دادند فرزندان آنها و اعضای خانواده آنها در این زمینه ورود کند و این یکی دیگر از خدمات انقلاب اسلامی بود.

کار ارشاد باید کار اداری باشد
«این دولت قصد ندارد ممیزی را در فرهنگ و هنر به صورت راه و مسیری که مانع کار هنرمندان باشد ادامه دهد.» رییس‌جمهور با این جمله وارد بحث ممیزی شد و گفت: «این دولت قصد ندارد ممیزی را در فرهنگ و هنر به صورت راه و مسیری که مانع کار هنرمندان باشد، ادامه دهد.

ممیزی باید در چارچوب قانون و هدفمند باشد؛ اگر قانون ابهام دارد باید قانون شفافی و چارچوب شفافی را در اختیار همه قرار دهیم تا تکلیف همه روشن شود.

»

او گفت که کار وزارت ارشاد باید تقریبا یک کار اداری باشد و اگر می‌خواهیم کار ممیزی را انجام دهیم باید گروهی از فرهیختگان، اندیشمندان، هنرمندان، عالمان حتی عالمان دینی در کنار یکدیگر بنشینند و آنها باشند که بر هنر نظارت کنند.

به همین دلیل از نظر حسن روحانی کارمند دولتی نمی‌تواند ناظر خوبی برای هنر باشد و پرسید چرا نظارت بر سینما، کتاب و موسیقی را به اهلش واگذار نکنیم؟: « چه اشکالی دارد که انجمن های صنفی بخشی از بار مسوولیت وزارت ارشاد را بر دوش گیرند؟» او به حاضران گفت: «به هم اعتماد کنیم زیرا دوران، دوران اعتماد است.»

او وظیفه دولت را تامین مسائل ملی همانند امنیت و سیاست خارجی دانست نه مداخله در هنر. وی افزود: «سیاست خارجی و دیپلماسی صرفا از طریق دولت انجام می گیرد و نهاد دیگری حق مداخله ندارد؛ البته خطوط کلی سیاست خارجی طبق قانون اساسی توسط رهبر معظم انقلاب تایید می شود.

»

رییس دولت یازدهم تاکید کرد که دولت در شرایطی نیست که بتواند آثار هنری خلق کند و گفت که هیچ دولتی نتوانسته آثار هنری فاخر را به وجود آورد: «دولت کتاب نمی نویسند، فیلم نمی سازد، شعر نمی سراید و موزیک نمی نوازد بلکه دولت باید تسهیل کننده راه برای اصحاب فکر و هنر باشد.


»

نگاه امنیتی به هنر بزرگترین اشتباه است
«همه باید بدانیم که هنر خط نیست و هنرمند امنیت کشور را به مخاطره نمی‌اندازد. به هنر و هنرمند اعتماد کنیم.» این جملات روحانی با استقبال حاضران مواجه شد. او تاکید کرد که نگاه امنیتی به هنر بزرگترین اشتباه امنیتی است و گفت: «در امنیت اولین قدم، تشخیص منابع تهدید است. در جامعه امروز، منابع تهدید ما آسیب های اجتماعی همچون فقر و فحشا، رواج بی اعتمادی اجتماعی و فساد اقتصادی است.

 اگر آسیب ها چاره نشود رابطه بین دولت و ملت را می خشکاند.»

او آسیب‌ها را تهدید دانست نه هنرمندی را که می‌تواند مظهر نشاط، امید، اتحاد و همبستگی ملی شود: «صدا و نوا و توانایی در نمایش و ساخت یک اثر تجسمی گاهی می تواند دردها را کاهش دهد و آرزوهای یک ملت را محقق کند. هنرمند است که می تواند با خلق آثارش آینده را نقد کند و با تخیل و هوشمندی، راه آینده را بهتر مشخص کند.ما اگر به هنر و هنرمند با نگاه امنیتی نگاه کردیم، اولا تهدیدات اصلی را فراموش کرده ایم و ثانیا هنرمندی که می تواند ما را متوجه تهدیدات واقعی کند، از وظیفه اش بازداشته ایم.»

روحانی گفت که بستن پر و بال هنرمند آماده کردن باند فرود برای هواپیماهای دشمن است: « اگر بحث تهاجم فرهنگی داریم و می گوییم دیگران برای یکسان سازی فرهنگی تلاش می کنند، وقتی پر و بال هنر وهنرمند را بستیم در حقیقت باند فرود را برای هواپیماهای دشمن آماده کرده ایم.»

نمی‌توان مجموعه‌ای فرهیخته را زیر سئوال برد
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد که وقتی فرزندان این سرزمین نتوانند قهرمانان خود را در میان محصولات فرهنگی وطنی و خودی ببیند ناچار به دنبال قهرمانان آن سوی آب خواهند رفت و گفت: «خطر اینجاست. حتی اگر کشوری بخواهد در برابر دشمن بایستد، این هنرمند است که می تواند روحیه مقاومت و ایستادگی را در میان مردم زنده نگاه دارد، همان کاری که هنرمندان متعهد ما در دوران دفاع مقدس انجام دادند.



»

او با بیان این مطلب که اگر فضای هنری در عراق و افغانستان فعال بود، اشغال آنها امکان پذیر نبود، گفت: «برخی هنرمندان ما را به غرب زدگی متهم می کنند، استدلال آنها این است که بدنه هنری جامعه ما را فساد فرا گرفته است؛ باید این بنا را ویران کرد و از نو ساخت. یکی از تفکرات غلط و اشتباهی بود که در ذهن بعضی آمد و متاسفانه در این زمینه قدم هایی برداشته شد.»

رییس‌جمهور به تفکر بعضی‌ها هم اشاره کرد که: «بعضی می گویند اگر ما آنچه گفتیم انجام دادند، می شود هنر خوب و آنچه ما دلمان نخواست، می شود هنر بد.



 در هر جامعه ای ممکن است خطا و فساد باشد، اما نمی توان یک مجموعه فرهیخته، بزرگ و تاثیرگذار را در این کشور زیر سوال قرار داد؛ این قضاوتی نابحق، نابجا و ظالمانه است.







»

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش در جمع هنرمندان و اعضای تشکل های فرهنگی و هنری اظهار داشت: اصحاب هنر مشکلات فراوانی دارند؛ برخی از آنها امشب در اینجا بیان شد؛ شاید نخستین جلسه ای بود که خداوند توفیق داد بیشتر شنیدم و کمتر سخن بگویم؛ چه این که گفت خدا دو گوش به ما داده است و یک زبان که بیشتر بشنویم و کمتر بگوییم.

روحانی افزود: «می دانم درد دل های شما در فرصت کوتاه امشب بخش کوچکی بود از آنچه در دل داشتید؛ دولت وظایف خود را در چارچوب قانون اساسی انجام خواهد داد؛ دولت در حد توان وامکاناتش از هنر حمایت خواهد کرد؛ شاید عمدتا دولت لازم باشد در زیرساخت ها بیشتر وارد عمل شود و کمک کند؛ اما در حد توان، دولت این قدم ها را برخواهد داشت.»

ارکستر سمفونی و موسیقی ملی احیا می شوند
روحانی با بیان این مطلب که من از این که ارکستر سمفونی و ارکستر موسیقی ملی به تعطیلی کشیده شده است، بسیار متاسفم و حتما این دولت در همین ماه های آینده اینها را احیا خواهد کرد؛ اگر چه ممکن است وزیر ارشاد باز هم کارت زرد بگیرد. او با بیان این مطلب که این دولت به تمام تعهداتی که در دوران انتخابات و قول هایی که به مردم داده است، عمل خواهد کرد، افزود:«کارت زرد برای این دولت نگرانی نیست.»

روحانی گفت:« ما به امثال آقای جنتی ها به عنوان مدافع حقوق هنرمندان و آزادی افتخار می کنیم؛ در هر مسیری مشکلات وجود دارد، سوختن و هیچ نگفتن هنر است.» رییس دولت تدبیر و امید تاکید کرد که اینها پیش پای دولت مشکلاتی نیست، دولت انشاء الله به وعده های خود در زمینه هنر و اصحاب هنر عمل خواهد کرد.

واگذاری نظارت به اصناف
روحانی با بیان این مطلب که هر نظامی خطوط قرمزی دارد اما باید این خطوط شفاف و روشن باشد تا اعمال سلیقه ای در این مسیر وجود نداشته باشد. رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: اگر ما مقررات شفاف و روشنی داشته باشیم، می توانیم کار را به اصناف و تشکل ها واگذار کنیم چون آنها عاشق ایران و نظام هستند. رییس جمهوری اظهار داشت: ما باید شرایط مناسبی را برای فعالیت هنرمندان آماده کنیم تا آنها بتوانند به رشد و بالندگی برسند.

روحانی با تاکید بر اینکه دولت باید اقتصاد فرهنگ را احیا کند، اظهار داشت: دولت این را جزو وظایف خود می داند؛ البته روشن است که در تولید باید اول تقاضا را تحریک کرد؛ مردم ما باید کالای فرهنگی را ارج بنهند؛ در این زمینه باید کار فراوانی انجام داد. وی افزود: اینکه تیراژ کتاب معمولا ۲ هزار و ۳ هزار است، اینکه شما می بینید بقیه آثار هنری ما در بازار مشتری ندارد، این که گیشه های سینمای ما خلوت است یعنی باید تقاضا را تحریک کنیم و باید کالاهای متنوع فرهنگی عرضه کنیم.

رییس جمهوری ادامه داد: مشکل دستوری شدن هنر همین است که نمی تواند خلاق باشد و نمی گذارد آنچه خواست جامعه است به صورت متنوع در جامعه عرضه شود و بنابراین دولت تلاش خواهد کرد تا اینکه اقتصاد فرهنگی و بویژه هنری ما پویا و فعال شود و حتی باید بتوانیم بازارهای منطقه ای و جهانی را نیز به تصور خود در آوریم.

عده ای صدای ملت را نشنیده‌اند
رییس جمهوری خطاب به هنرمندان گفت: دولت برای اهداف خود به سوی شما دست نیاز دراز می کند؛ دولت تداوم امید در میان مردم می خواهد؛ از شما می خواهم آثار امیدبخش و نشاط آفرین تولید کنید، آثار یاس آور کافی است.

روحانی تاکید کرد: دولت در فکر ایجاد آشتی ملی است؛ در فکر وحدت ملی است؛ دولت می خواهد کینه ها از سینه ها برداشته شود؛ شمایید که می توانید زمینه را آماده کنید؛ دولت می خواهد اعتدال در جامعه برقرار شود، دولت می خواهد بین حقوق و وظایف تعادل باشد؛ دولت می خواهد میانه روی را ترویج کند و دولت با خشونت و افراط مخالف است ما با همه توان می خواهیم افراطیون را به انزوا برانیم. رییس جمهوری تصریح کرد: برخی هنوز صدای ملت را در ۲۴ خرداد نشنیده اند، پنبه ها را از گوش در آوردند.

روحانی با اشاره به تصویب پیشنهاد ایران مبنی بر نفی خشونت و افراطی گری در جهان اظهار داشت: ایران منادی مقابله با خشونت و افراطی گری در جهان است؛ اینکه طرح ایران در سازمان ملل در ظرف چند ماه با اتفاق آرا به تصویب رسید، نشان عظمت ملت ایران است. رییس جمهوری تاکید کرد: برای مبارزه با خشونت، برای دیپلماسی عمومی، برای یاری دولت، دست دولت به سوی هنرمندان به عنوان یاران نزدیک دولت و مورد اعتماد دولت دراز است.

روحانی در پایان تصریح کرد: و سخن آخر، هنر همیشه خوب است چون هنر همان خوبی است.
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۰:۴۳:۲۶
این کارت زرد ها در 8 سال قبل کجا بود؟!
این نمایندگان محترم دغدغه مند زمانی که در 8 سال قبل پایه های اصلی اقتصاد، سیاست خارجه و فرهنگ ایران در حال شخم زدن بود چرا ساکت بودند!
الان چه اتفاقی رخ داده که در کمتر از 9 ماه از عمر یک دولت اینطوری آقایون به صرافت افتادن (1897266) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۴۶:۲۷
دکتر روحانی ,حرفهای قشنگی‌ است!! (1897396) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۴۶:۴۸
جناب روحانی توهین به جایگاه مجلس به هیچ وجه روا نیست.

مجلس در راس امور است.

تاریخ یک امر را به خوبی اثبات کرده است هر آن کس که در مقابل مجلس و نمایندگان مردم ایستاده است به فراموشی سپرده شده است.

تقسیم هنرمند به ارزشی و غیر ازرشی و متعهد و غیر متعهد از کارهای حضرت امام و مقام معظم رهبری است.

عجیب است که در گفتار و رفتار این قدر تناقض دیده شده می شود (1897525) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۷:۴۵
طرف داره میگه با تمام توان افراط گری رو منزوی میکنیم،حالا یه سوال:این خودش افراط گری محسوب نمیشه؟ درسته نماینده ها دارن شورشو در میارن ولی این دلیل نمیشه که افراط گری کنه! (1897560) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۵۴:۱۹
یعنی چه؟! کی گفته منزوی کردن افراطی گری،خودش افراطی گریه؟! پس طرحی که تو سازمان ملل بنام جهان علیه خشونت و افراطی گری تصویب شد،خودش عین افراطی گریه،بله؟! اونچه که مسلمه اینه که افراطی گری،معضلیه که نمیشه به حال خودش رهاش کرد! خوبه قبل از حرف زدن کمی فکرکنیم! (1897845) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۶:۱۰:۵۹
نظرشما مثل این می مونه که بگی منزوی کردن خشونت،ناراستی و از این قبیل اعمال زشت،اونم با تمام توان،یعنی افراطی گری!!!!! (1897862) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۴۳:۵۴
مجلس بی غرض در راس امور است (1897667) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۱۴:۳۵
نه این مجلس که شورش را در آورده ضمن آنکه هدیه گرفته اند میدانید رشوه با هر توجیهی در اسلام بد است (1897719) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۶:۲۷:۰۴
میگه اثار یاس اور کافیه واقعا حرف قشنگیه اگه گوش شنوا باشه واینقدر سنگ اندازی نکنند (1897879) (alef-13)
 
asad
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۸:۲۶:۱۶
حرمت امامزاده به متولیست برادر! (1898019) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۲۰:۳۵:۲۶
یه سوال فقط جان من تایید کن
اگه این حرفها رو احمدی نژاد میزد مجلسیان و رسانه ها ساکت میماندند (1898204) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۰۰:۲۸:۳۰
ابن مجلس در راس نیست (1899854) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۸:۵۳
روز نامه قانون ارث قران را زیر سوال برده
کنسرت با خواننده زن در جمهوری اسلامی به پا شد
خاک بر سر آن آزادی که ضد دین باشه
.... (1897569) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۵۴:۲۷
کاملا صحیح می باشدمتاسفانه آقای روحانی مثل آقای خاتمی دم از آزادی بدون تعریف مشخص می زنند.متاسفم واقا برای این نوع آزادی. (1907320) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۲۶:۵۳
انشاالله در دور جدید مجلس ته مونده های احمدی نژادیا میرن و مجلس یک دست میشه (1897736) (alef-13)
 
فرید
۱۳۹۲-۱۰-۲۰ ۱۵:۴۴:۲۷
مگه مجلس الان دودست داره در ضمن هیچی معلوم نیست (1899031) (alef-15)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۰۴:۴۲
آره خیلی حرفهای قشنگی زده مثل دهن کجی به مجلس و دهن کجی به دموکراسی . اینجا این سوال پیش میاد که فرض کنیم تمام حرفهای مجلس غلط ، ولی این دولت حتی نتونست مقابل حرفهای غلط شش ماه تحمل کنه آخه دولت اعتداله دیگه (1897787) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۲۲:۴۰:۰۹
خودت فهمیدی چه گفتی (1898393) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۲۵:۵۹
ایدئولوژی انسان نشان دهنده تمدن و فرهنگ و آداب و خردگرایی و نخبگان یک ملت است.هر اندازه ما ایدئولوژی تشیع را مترقی تر کنیم و با توجه به عرفان ایرانی و فرهنگ ایرانی را ناب تر و به روز تر بکنیم میتوانیم جای عربستان را در دنیای اسلام بگیریم و به قطب و ابرقدرتی فرهنگی مبدل شویم و هر اندازه در دین به دنبال خشونت طلبی و دیکته کردن و اعمال کردن قوانین سخت گیرانه باشیم به تضعیف و نابودی جامعه خود کمک کردیم.تندروها در ایران هیچ جایگاهی ندارند.نه در ایران حتی در سوریه و عراق و لبنان و افغانستان و... هم جایگاهی ندارند.تنها میتوانند به عربستان سعودی یا سومالی مهاجرت کرده و تفکرات ناب خود را در این کشورها پیاده کنند. (1897816) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۵۶:۵۴
خواهشا تعریفتان را از تندروی و اعتدال را بیان کنید؟لطفا با کلمات بازی نکنید! (1907329) (alef-10)
 
اشنا
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۲۰:۵۰:۰۴
با سلام

بر فرض که از 8 سال گذشته فقط شخم زدن پایه های اقتصاد و سیاست خارجه و فرهنگ ایران برداشت شود (که قطعا اینگونه نیست و ظلم است که فقط سیاه نمایی کنیم ) ایا مجلس نباید از ابتدای کار دولت وظایف قانونی خود را با صلابت انجام دهد تا پس از پایان دوره چهار ساله ریاست جمهوری روحانی عده دیگری هم پیدا نشوند که بگویند مجلس در این بازه زمانی چکار می کرد؟ (1898221) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۰ ۱۰:۱۵:۱۳
خطایی صورت نگرفته فقط به مزاج آقایان ومنافعشان خوش نیامده .در جهت منافع ملت بوده. نه انحصار گران (1898730) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۲:۵۰:۴۱
خودت رو کنترل کن عزیزم.خود آقای روحانی گفتن دولت تدبیر و امید ظرفیت زیادی برای اینجور چیز ها دارد (1907316) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۰:۴۵:۴۶
این حرف ها حتی شنیدنش هم انسان را به وجد می آورد.
خوشحالم که بعد از مدت ها در سرزمینم چنین نغمه هایی شنیده می شود (1897268) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۴۳:۰۷
متاسفم برای امثال تو (1901202) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۰:۵۵:۰۵
امیدوارم بالاخره این کارا های مجلس تمام بشه اما اگر هم ادامه بدن مشکلی نیست چون در دوره بعدی مجلس 80% این نماینده ها رای نمیارن (1897286) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۰۱:۴۳
متاسفانه عده ای برای به دست آوردن منافع خود بقیه جامعه را به بهانه های مختلف امنیتی، مذهبی، سیاسی حذف می کنند و شکافی را بین مردم جامعه و بین مردم و حکومت به وجود می آورند که به سختی می توان آن را پر کرد. شاید فعلا زور مردم به اینها نرسد اما انزجار عمومی نسبت به ایشان ایجاد می شود و در آینده قطعا به ضرر خودشان و مردم می شود. (1897296) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۸:۰۵
منظور از افراطیون معلومه کیا رو میگه بچه حزب اللهی ها ودلسوزان نظام که سانت به سانت این خاک رو با خونشون نگه داشتند وگرنه این مثلا افراطیون از مریخ که نیامده اند جناب روحانی شما که سرهنگنبودید پس چی شد حالا اونور خاکریز ایستاده ایدوقصد عقب راندن دارید خدائیش کی افراطیه شریعتمداری که انصافا هر چی گفته وپیش بینی کرده مو به مو عملی شده یا اون بچه شهیدی که نمی تونه ببینه هسته ای اون وضعیت را پیدا میکنه یا با سلام صلوات جک استراو جانی مهمان عزیزمان میشه یا .....این رسمش نبود اقای روحانی تو جبهه دیده ای لااقل سر سفره بچه های جنگ نشسته ای ایا این افراطه که ما تمی تونیم ببینیم هنر منده مون با اون وضع حجاب که جای خودشو داره بیاد حمله کنه به هنر مند متعهد دیگه ای که در راستای واقعیتها نقش بازی میکنه ایا این افراطه که معترض به این بی بند وباری از طرف عده قلیلی که ثروتهای نامشروعشان برایشان دایره امنیت برای هر هرزگی ایجاد کرده نه اقای روحانی این رسمش نیست شما بزرگ ما بودید ولی فقط رفتن به دیدار خانواده های شهدا و دلجوئی از جانباز که .... (1897562) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۲۹:۳۵
مو به مو رو خوب اومدی (1897743) (alef-13)
 
خانواده شهید
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۵۵:۰۰
من نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن همه خونواده شهدا و حزب الهی ها مثل خودشون فکر میکنن، عزیز من اسلام فقط چیزی که تو میگی نیست و مسلمون فقط تو نیستی، کاش میشد یه آمار بگیریم ببینیم خونواده شهدا و جانبازها و ایثارگران چقدر نظرشون مثل جناب کیهان است (1897771) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۱۴:۱۱
دوست عزیز ، فقط یک سوال، ۷۱ درصد مردم که از ماهواره استفاده میکنند ،آیا از مریخ آمده اند؟! (1897799) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۳۴:۵۱
اخوی! بدجور توهم زدی!..کمی چشماتو باز کن...این تحلیلهای غیر واقع بینانه چیه؟ آقای شریعتمداری اعوذ بالله معصومه که هر چی پیش بینی کرده مو به مو (عملی) شده؟
خیلی از اون بچه شهیدی (که بهتر بگیم فرزند معظم شهدا) که شما هم میفرمایید از این که پرونده هسته ای باعث گرفتاریهای بی حد و حصر شده نگرانند و از حل مسالمت آمیز اون استقبال میکنند.
افراطیها هم الزاما بچه حزب اللهی ها نیستند. خیلی از اونها اتفاقا بویی از جنگ و جبهه نبردند...اما منافع اقتضاء میکنه که خودشون را حزب اللهی جا بزنند.

خدا به همه چشم بینا و گوش شنوا و عقلی سلیم عطا کند تا سره را از ناسره به خوبی تشخیص دهیم تا خدای ناکرده به سرنوشت خوارج دچار نشیم...آمین (1897827) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۷:۰۸:۱۹
من فرزند شهیدم، شماها چی از جون ما می خواین که همیشه برای عقده های افراطی تان از ما مایه می گذارید، نه خیر شما نه جانباخته و شهید داده و دغدغه دین داری داشتن هستید، شما در این انتخابات مالباخته شدید و رییس جمهور روحانی عزنم جزم کرده که ریشه افراط را بخشکاند. (1897923) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۸:۴۱
وقتي ملاك موسيقي طرب انگيز (نه غنايي)از غير آن مطابق فتواي موجود خود انسان است ومعيار سنجش يكسان واستانداردي دراين رابطه نيست چگونه ميخواهيد مرزبندي دراين زمينه خاص ايجادكنيد. (1897568) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۰ ۰۶:۰۹:۲۵
شما از کجا می‌گویید که ملاک موسیقی طرب انگیز خود انسان است؟ شما به استفتائاتی که از مراجع شده است، مراجعه کن موسیقی‌ای شنیدنش حرام است که یکی از این دو شرط داشته را باشد:
1- مناسب مجالس لهو و لعب باشد (هر چند برای شخص شنونده طرب‌انگیز نباشد).
2- برای شخص شنونده طرب‌انگیز باشد. (هر چند در عرف جامعه، آن را جزء موسیقی‌های لهوی به حساب نیاورند)
لطفا بیشتر دقت کنید و مسائل شرعی‌تان از افراد آگاه صالح بپرسید تا دچار اشتباه نشوید زمانی باید برای همه این اظهار نظرها و تمام اعمال و رفتارمان جوبگو باشیم. (1898653) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۰۶:۵۶
آقای دکتر روحانی این لحن و آهنگ صدا را کاش ۳ ماه پیش داشتید. اما ممنون از این نظرتان (1897304) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۸:۱۹
حتی این کارت زرد را مراجع تقلید به شما بدهند؟ (1897564) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۳۴:۴۷
مگر 3 ماه پیش چه حرفی زده بودند که با این سخنان در تناقض بود؟ (1897653) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۱۱:۰۵
میبایست محکم مقابل این مجلس پر مدعا ایستاد مجلسی که در دولت های احمدی نژاد بیکار بود (1897310) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۱۴:۰۰
کارت زرد از این مجلس نه تنها نگرانی ندارد بلکه عین عزت و مایه افتخار است. وقتی که به طیب نیا بابت سوالی که اساسا ربطی به ایشان ندارد کارت میدهند چون رییس بانک مرکزی از دسترس شان دور است !!! و به جناب فرجی هم بعد از راضی شدن همه اعضا کمیسیون البته بجز خانم طبیب زاده و نیز با استناد به نامه های بدون شماره و امضا وزارت کارت میدهد !!!!!!!

جناب توکلی در این موارد احساس تکلیف نمیکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (1897316) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۱۶:۳۳
آقای رئیس جمهور نمایندگان عصاره ملتند به آنها توهین و بی ادبی روا نیست (1897320) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۴۶:۲۲
در انتخابات بعدی مجلس نشانتان می دهیم که عصاره ملت یعنی چه. (1897395) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۰۰:۵۴
یکی از انتقادات امثال روحانی به دولت قبل هم همین نگاه امروز روحانی و دولت به مجلس است! (1897430) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۰۸:۴۶
اقای جنتی هم کارت زرد داد و گفت خیال ان را با خود ببرید (1897449) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۴۷:۵۴
روحانی اولین دولت چهار ساله! (1897527) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۲۷:۵۲
تا چشت دربیاد شاید مادام العمر بشه :-) (1897740) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۱۴:۴۵
با چه حرصی این رو گفتی
اشکال نداره ما هم ببینیم خوب عمل نشد از دولت قبل بدتر شد به دیگری رای میدیم
اصلا دیگه رای نمیدیم چطوره خوبه ؟ (1897800) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۰۵:۵۸
کاملا مشخصه که طرفدار دولت اعتدالی (1897791) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۰۷:۰۹
از همه کاربران عذرخواهی می کنم اشتباهی مثبت زدم (1897444) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۱۲:۲۷
آقای روحانی رییس جمهوری است که می تواند همه اقشار مردم را پشت نظام جمع کند و قدرت ملی و سرمایه اجتماعی ایجاد کند. مردم و مجلس بر ایشان درست نظارت کنند اما آزارش ندهند و بهانه جویی الکی نکنند. ایشان قرار نیست گوش به فرمان کسی غیر از قانون و رهبری باشد! (1897456) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۲۳:۰۳
نماینده های که حاضرند برای منافع خودشان و جناح شان دست به هر کاری بزنند. و چشمانشان بر روی مفاسد و دزدی های امثال مرتضوی ببندند نماینده مردم نیستند. (1897481) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۶:۰۹:۱۵
احسنت جانا سخن از دل ما می گویی (1897859) (alef-13)
 
هدی
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۵:۲۰:۰۷
در صحبت ایشان توهینی به چشم نمیاد ولی فکر کردید این عصاره خودش گاهی از هیچ توهینی ابایی نداره؟ (1897808) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۱۷:۱۲
روحانی در مقابل کارت زرد مراجع سخن گفت یا کارت زرد نمایندگان یا کارت زرد مردم (1897322) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۸:۳۱
اینکه ما می خواهیم افراطیون را به انزوا بکشیم یک حرف چندپهلو ست چقدر خوب است اعتدال ، افراطی و ... معنی شود، ایشان تعریفشان از افراطی چیست ؟ اگر کسی برای اجرای قانون پافشاری کند این افراطی است ؟ بکار گیری فتنه گران در بدنه دولت ، این اعتدال است ؟ آقای روحانی و دولت راستگویان این نوع سخن گفتن یک نوع عوام فریبی است (1897567) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۲۶:۴۸
روحانی در مورد کارت زرد امثال جبهه پایداری و امثال رسائی ها سخن گفت. اونها همه ملت نیستند. (1897735) (alef-13)
 
دایی سعید
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۴:۲۷
نمایندگان لجوج بدانند که عمر وکالتشان به سر رسیده ودیگر هرگز رنگ مجلس را نخواهند دید.... (1897339) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۴:۴۵
زنده باد هنر و هنر مند غیر مزدور (1897341) (alef-13)
 
یاسین
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۶:۳۴
من به خواطر این کارش بهش علاقه مند شدم. (1897348) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۷:۲۴
مطمئن باشید ملت در انتخابات آینده این مشکل را از جلوی پای دولت منتخب بر خواهد داشت .دیگر دوران گروه ها و افراد به ظاهر ارزشی وبه ظاهر طرفدار انقلاب و رهبری که در عمل هیچ اعتقادی به آنها ندارند از صحنه مجلس حذف خواهند شد (1897351) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۹:۵۵
به امید ارتقای جایگاه هنر و هنرمندی و هنرمندان در دوران دولت تدبیر و امید و ریاست جمهوری جناب آقای دکتر حسن روحانی. (1897359) (alef-13)
 
توحید
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۴۲:۰۸
برخی هنوز صدای ملت را در ۲۴ خرداد نشنیده اند، پنبه ها را از گوش در آوردند.
این همون حرفیه که خیلی ها رو داره زجر میده...مچکریم روحانی... (1897387) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۲۱:۵۴
برادر عزيز يعني ٤٨ درصد از مردمي كه به دكتر روحاني راي ندادند بايد حتما تفكر خودشون رو عوض كنند. انحصارطلبانه سخن مي گوييد. (1897623) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۷:۴۶:۰۷
تفکری که خسارات هنگفتی را نصیب کشور و ملت نماید چنانچه قابل تعویض باشد در عوض کردنش لحظه ای تامل جایز نیست و اگر تعویض پذیر هم نباشد باید آن تفکر را بکلی نادیده گرفت.حتما انتظار دارید تجربه نابهنگام هشت سال گذشته همچنان مبنای تفکری اکثریت به ستوه آمده از رویکرد و عملکرد هشت سال گذشته قرار گیرد؟! انحصار طلبانه آنانی سخن می گویند که به قول معروف مصداق عینی:"مرغ است و یک پا دارد." هستند و همچنان با لجاجت و عناد و رفتاری ستیزه گونه در پی اثبات تفکری هستند که متاسفانه در هشت سال گذشته به بوته آزمایش و امتحان گذاشته شده است و حتی به مرحله عمل و عینیت کامل هم درآمده است و خوشبختانه یا(متاسفانه شاید بزعم صاحبان تفکر مورد نظر شما)نتوانست رای اکثریت ملت را در انتخابات 24 خرداد 1392 کسب نماید.البته تمامی آن 48 درصد هم تابعیت الزاما یک و فقط یک تفکر دیگر را نارند و یقینا در میان همان جمعیت 48 درصدی مد نظر شما هموطن گرامی اگر بنا بر انتخاب یکی از دو گزینه( تفکر پیروز در انتخابات اخیر و یا تفکر متعلق به پیروز انتخابات دو دوره پیش از آن) منحصر گردد مطمئن باشید باز هم بخش اعظمی از همان جمعیت 48 درصدی به برگزیده و دوستداران انتخابات 24 خرداد 1392 اقبال نشان می دهند و لاغیر. و من الله التوفیق. (1897967) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۴۶:۰۵
اقای روحانی , باید ابهامات کلی از این دست , یک بار و برای همیشه تعیین تکلیف گردند. یعنی بالاخره یکی باید بگوید و حرفش هم ملاک و تعیین کننده باشد که آیا مملکت ارکستر سمفونی و ارکستر ملی و .... می خواهد یا نه. دو گوشه حرف زدن و اقای شریعتمداری یک چیز بفهمد و شما هم چیز دیگر, یعنی چه؟ مجلس کارت زرد بدهد و شما هم اینها را دایر کنید!!! چقدر اتلاف وقت و انرژی می شود؟ این که مصداق استقلال قوا نیست! این مصداق روشن نبودن تعاریف اولیه متفاهم نبودن مسئولین طراز اول نظام و هر دم بیل بودن اوضاع است. آن روزی که آقای حجاریان پیشنهادی مبنی بر تغییراتی در قانون اساسی و اعطای حق انحلال مجلس توسط رییس جمهور را طرح کرد, راستش من هم یکه خوردم و از آن خوشم نیامد و یک جورهایی بوی استبداد به مشامم رسید اما با بازیهایی که امروزه از مجلس نشینان شاهد هستیم, به آقای حجاریان در طرح چنین موضوعی, آفرین می گویم. مجلسی ها دچار توهم شده اند و قصد دارند تمام بی احترامی هایی را که در دور گذشته با آنها روا شد, یک شبه جبران کنند.. و دست آخر هم واقعا بیایید برای تصمیم گیری در این مورد و موارد مشابه که خیلی هم زیاد است, یک نظرخواهی عمومی کنید. این که نمی شود هر کسی خواست اکثریت را به زعم خود گمانه زنی کند. دزد حاضر, بز حاضر- چرا برای آگاهی از نظر و خواست مردم, مستقیما به خود مردم مراجعه نمی کنید؟ایا ممکن است که نظام ما از دانستن خواست واقعی مردم ناخرسند شود؟ آیا ممکن است کسی قائل به حق تعیین سرنوشت توسط مردم نباشد؟؟؟!!!تصور نمی کنم. به هر حال نظام ما با تمام کاستی هایی که دارد, یک نظام مردمی است (1897394) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۴۲:۱۱
اول و آخر حرف حساب . (1897666) (alef-13)
 
کیان
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۱:۵۶:۱۵
درود بر روحانی

انشالله بزودی در انتخابات بعدی مجلس این نمایندگان.......... را از مجلس بر می داریم تا دولت مردم با نمایندگان روشنفکرش یکدل به نفع مردم حرکت کنند و نه بابک زنجانی ها و مرتضوی ها... درود بر دولت روحانی، ما همه حامی شما هستیم. (1897420) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۶:۴۰:۳۶
آره جون عمت!
كه يه مجلس ششم را بندازين دوباره !
اين يكي را ديگه كور خوندين (1897898) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۰۰:۲۳
خخخخخخخ
چه بامزه!
شبیه این حرفا رو مشائی زد شد انحرافی و فراماسونر!
ولی شیخ حسن میگه میشه مبارزه با افراطی گری!!! (1897427) (alef-13)
 
انسان
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۱۰:۰۸
افرین بر اقای روحا نی .ملت فهیم ایران پشت شما هستند>مجلس تا می توان کارت زرد بدهد واین مجلس منتظر کارت قرمز ملت باشند (1897452) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۲۳:۲۴
آفرین این یعنی صبر و تحمل شایسته یک انسان ایرانی و سیاستمدار و با فرهنگ.
فقط مشکل اینجاست که که جناح تمامیت خواه و صدا و سیما از این نجابت سوء استفاده میکند. پس بزرگان باید برای اشاعه این فرهنگ به کمک روحانی بیایند تا فضا برای هوچی های بی فرهنگ تنگ شود.
روحانی ملت حماییت خواهند کرد تا آزادی خدادادی زیر زبانشان مزه کند. آزادی فکر کردن و نوشتن و حرف زدن مثل حضرت ابراهیم که آزادانه به سراغ خداهای مختلف رفت و بعد خودش به این نتیجه رسید که کدام را باید انتخاب کند. هرکسی باید بتواند این مسیر را طی کند بدون اینکه کسی اورا متهم کند. (1897482) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۲۳:۳۶
این یه اشتباه تاریخی هست که محمود شخصا سفارش شاهنامه رو داده و از رئیس جمهور و تیم مشاور نباید یه همچنین اشتباهی سر بزنه..البته ما بدتر از اینها رو هم دیدیم مثل انگلیس جزیره کوجک در شمال افریقاست (1897484) (alef-13)
 
زیبا
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۲۹:۰۰
زنده باد اعتدال (1897497) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۳۸:۴۹
برخي از مقامات پيام مردم در 24 خرداد 92 نشنيدند اما مردم صبورند و در انتخابات مجلس چنان فرياد خواهيم كشيد كه سنگين ترين گوش ها هم بشنوند . (1897507) (alef-13)
 
ممل
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۲:۴۴:۰۴
دست نظاميها رو هم از ارشاد كوتاه كن متشكر (1897518) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۲:۱۹
رئیس جمهور به این میگن. (1897553) (alef-13)
 
kako
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۰۸:۲۳
«سیاست خارجی و دیپلماسی صرفا از طریق دولت انجام می گیرد و نهاد دیگری حق مداخله ندارد؛ البته خطوط کلی سیاست خارجی طبق قانون اساسی توسط رهبر معظم انقلاب تایید می شود.

» (1897565) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۴۴:۳۹
به هنر ربطی نداشت مجید جان دلبندم (1897669) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۱۵:۲۰
حقیقت اینه که مجلس در راس امور است و باید به وظیفش عمل کنه ولی این مجلسی که در طول 8 سال عملکرد ضعیف دولت قبل که الان همین نماینده ها به نابود کردن اقتصاد توسط دولت سابق اذعان دارند چند کارت زرد به وزرای دولت قبلی دادتد؟؟؟؟؟من به عنوان یه ایرانی از این حرف رئیس جمهور حمایت میکنم چون این رفتار نمایندگان یه حرکت جناحی و نه در راستای تامین منافع ملت است ......این حرکت نمایندگان در دادن کارت زرد به دلایل عجیب و غریب باعث میشه اگر احیانا کسی از نمایندگان حرف حقی بزنند مردم به انها اعتماد نکنند (1897596) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۱۵:۵۰
ارزشها ، حیا ، حجاب و نماز بر تمام هنرها مقدم است... (1897597) (alef-13)
 
بردیا
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۴۰:۴۴
درود بر روحانی
کارت زرد مجلس مثل کارت قرمز قهرمانی به بازیکن پرسپولیسه
که دایی گفت داور غش کرده
نمایندگان مجلس مردم پاسخ شما را میدهن
درود بر مطهری (1897663) (alef-13)
 
حميد
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۳:۴۷:۳۲
آقاي روحاني اين حرفها نان شب براي مردم نميشه!!! وارد حاشيه شدن خيانت بزرگ به ملت است ... با اين لحن صحبت كردن و مخالف را متهم به افراطي كردن تشويش اذهان عمومي است !!! روايت قدسي است كه راستگويي باعث آرامش و دروغگويي باعث تشويش ميگردد... براي كسي كه ادعاي حقوقداني ميكند و سرهنگ نيست نبايد اينگونه از كوره در برود ... (1897673) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۶:۲۰:۱۲
شما «حمید» رسایی نیستید؟ (1897868) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۰۶:۴۱
اقای روحانی این دلسوزی برای ارکستر و موسقی را که به فتوای تمام علمای عظام و بدون هیچ شبه ای خلاف دین خداست از حوزه علمیه یاد گرفته است یا از دانشگاه انگلستان. شیخنا شما جواب امام زمان را چطور میخواهی بدهی (1897706) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۲۰:۴۱
انشالله با کارت قرمزحساب کار دستت میاد (1897726) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۴:۴۱:۲۵
کدام مجلس در راس امور است ؟
مجلسی که نماینده اش هدیه!!! شیتیل و رانت می گیره
وکارت سبزس برای م ر ر و س م و ب ز و م خ هست ؟!

فریدونی (1897758) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۶:۴۱:۵۰
بهتر از مجلسي است كه نماينده هاش جاسوس از آب در مي آند! (1897899) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۶:۴۶:۵۹
کدام پنبه؟؟؟؟
یعنی اگه ما به بعضی از حرفهایی شما ایراد بگیریم پنبه توگوشمون کردیم واگه حرفهایی شما را تصدیق کنیم پنبه تو گوشمون نیست
معیار حق سخنه شما؟؟؟؟منتقدین (ولو یه نفر) باید لال باشن (1897907) (alef-13)
 
محمد الیاسی
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۸:۲۲:۰۰
کدام مجلس در راس امور است مجلسی که در این سه ماه 9 وزیر را سوال کرده همان مجلسی که در دوره قبلی احمدی نژاد فقط سکوت کرد تا این همه مشکلات برسر مردم بیچاره بیاید (1898010) (alef-13)
 
معتمدی
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۱۸:۴۶:۱۳
بعضیها پنبه ها را درنیاورده اندکه هیچ چشمها رانیز بر همه واقعیت های اطراف بسته اند وهنوز فکر میکنند مردم احتیاج به قیم دارند وباید انها تعیین تکلیف کنند نه خیر برادر کیهان وشریعتمداری و..... خیلیهای دیگر طیف کوچکی ازجامعه را تشکیل میدهند نود درصد ازمردم از خشونت وافراط گرایی فراری ومنزجر میباشند (1898045) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۲۱:۲۹:۰۴
من خودم به روحانی رای دادم!
ولی شعار کافی! لطفا عمل کنید! (1898270) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۹ ۲۲:۵۷:۰۵
خب خدا رو شکر آقای روحانی نشون دادن که چه جایگاهی برای مجلس قائل هستند!!!!!!!!!!!!!!!!! (1898418) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۰ ۱۰:۱۲:۰۳
با سلام خواهشمند است
به نمایندگان مجلس در استانها بگوئید با توجه به کاهش 18 درصدی دستمزدکارگران وبازنشستگان تامین اجتماعی طی 4سال گذشته نسبت به تورم به وزیر کار تذکر دهند،،،تا امسال لااقل افزایش حقوق کارگران وبازنشستگان تامین اجتماعی کمتر از تورم نباشد
به مصداق پیشگری بهتر از درمان به وزیر و دونماینده دیگر منتخب وزیر در شورای عالی کارقبل از تصمیم گیری تذکر دهند (((علاج واقه قبل از وقوع )))
یا هوالقادر مددی (1898726) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۰ ۲۰:۱۸:۵۰
آفرین بر روحانی . خوشنامی بهتر از قدرت وثروت است . تاریخ آینده نام خاتمی را بیشتر از نام ثروتمندان وقدر تمندان یاد اوری خواهد کرد . فهم این مسیله هم یک توفیق الهی است . انشا الله مثل خاتمی خوشنام باقی بمانی (1899415) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۰ ۲۱:۰۲:۰۶
نه اینکه کابینه آقای روحانی حد اقل سه عنصر امنیتی را در خود جا نداده!! (1899494) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.