نظر منتشر شده
۳۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 236221
با تشریح روند درمان در بیمارستانهای دولتی؛
هاشمی: دریافت های غیر قانونی از چهره نظام پزشکی کشور برطرف می شود
بخش داخلی الف، 10 مرداد 93
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۳
دکتر سید حسن هاشمی به تشریح روند درمان در بیمارستانهای دولتی بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت که از ۱۵ اردیبهشت در سراسر کشور آغاز شده است، پرداخت و گفت: پرداختی مردم در مدت دو و نیم ماه گذشته با احتساب سهم ۱۰ درصدی بیماران شهری و سهم ۵ درصدی روستاییان، در بیمارستانهای دولتی سراسر کشور به متوسط ۷ و نیم درصد رسیده است.

وی همچنین به افزایش ۹ درصدی مراجعه به بیمارستانهای دولتی برای بستری در این مدت، اشاره کرد و گفت: علت این افزایش، مراجعه بیمارانی است که پیش از طرح، از درمان صرف نظر می کردند و می تواند در مواردی نیز علت آن، تغییر نظر گروهی از بیمارانی باشد که قبلا به بیمارستان های خصوصی می رفتند .در حدود یک میلیون و۴۰۰ هزار نفر از زمان آغاز طرح تحول نظام سلامت تاکنون در بیمارستانهای دولتی بستری شده اند

وزیر بهداشت درباره تغییر آمار زایمان طبیعی و سزارین در پی رایگان شدن زایمان طبیعی از زمان آغاز این طرح در بیمارستانهای دولتی گفت: شیوع سزارین در کشور در این مدت تا حدودی کم شده اما هنوز با میزان علمی و استاندارد آن فاصله زیادی داریم.

وی گفت: با اجرای طرح زایمان طبیعی بدون هزینه در بیمارستانهای دولتی، در این مدت انتظار داشتیم برخی از پزشکان برای سزارین، بیماران خود را به بیمارستانهای خصوصی ارجاع دهند و به این منظور به همه بیمارستانهای خصوصی نیز دستور داده ایم تا پایان سال باید ۱۰ درصد از میزان سزارین شان را کم کنند و این موضوع در اعتبار بخشی و امتیازدهی به بیمارستان و تمدید پروانه های آنها دخالت خواهد داشت.

هاشمی در ادامه تشریح دستاوردها و برخی مشکلات طرح تحول سلامت به برنامه مقیم شدن پزشکان متخصص در بیمارستانهای دولتی که یکی دیگر از بخشهای طرح تحول سلامت است، اشاره کرد و گفت: در دو ماه گذشته ۷۹۰ متخصص در رشته هایی که موارد اورژانسی دارند، شبها نیز در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی در سراسر کشور مقیم شده اند و این ماندن از بعدازظهر تا صبح روز بعد، داوطلبانه بوده و دولت هزینه این اقامت اضافه را به متخصصان داوطلب می پردازد.

وی گفت: در این بخش در برخی استانها هنوز کمبودهایی وجود دارد به این صورت که یا تعداد متخصصان در بعضی استانها کم است یا متخصصان راضی به ماندن شبها در بیمارستان نیستند.

بخش دیگری از طرح تحول سلامت که از اول خرداد اجرایی شد، تضمین ماندگاری پزشکان و متخصصان در مناطق محروم کشور بود که وزیر بهداشت در این باره نیز گفت: تاکنون همکاری ۳۰۰۰ متخصص برای ماندگاری در مناطق کم برخوردار جلب شده اند که ۱۴۰۰ نفر از این گروه در دو ماه آینده به این مناطق اعزام می شوند.

وی در ادامه گفت: نیاز کشور در مناطق محروم اکنون ۵۰۰۰ متخصص است.

هاشمی همچنین به کمبود ۲۰۰۰ پزشک عمومی در مناطق کم برخوردار کشور اشاره کرد و گفت: در دو ماه گذشته ۷۰۰ پزشک عمومی نیز در کشور توزیع شده اند.

وی یادآوری کرد: بخش مهم دیگر برنامه تحول که از نیمه خرداد به اجرا در آمد کاهش ویزیت در درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی دولتی و دانشگاهی است که در این برنامه ویزیت ها در این درمانگاه ها که متخصصان و فوق تخصص ها داوطلبانه در آن شرکت می کنند، ۳۰۰۰ تومان است که مابه التفاوت آن را دولت می پردازد.

وزیر بهداشت پیش از اینکه به بیان مشکلات در اجرای طرح تحول نظام سلامت که اکنون دو و نیم ماه از آن می گذرد، بپردازد از استقرار ۱۶ پایگاه امداد هوایی با کمک هوانیروز در مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت: این پایگاه ها قبلا موجود نبود و البته معتقدیم در این بخش می توانیم با استفاده از تجربیات کشورهای دیگر و همچنین همکاری بخش خصوصی، اقدامات بیشتری انجام دهیم و در مواردی که روستایی در بخشی دورافتاده مثلا نیاز به درمان های قلبی پیدا می کند، به سرعت وی را به یکی از مراکز درمانی تخصصی برسانیم.

هاشمی پس از بیان دستاوردها و برخی مسایل طرح تحول به بیان مشکلات عمده این طرح پرداخت و گفت: نیاز به آموزش کارکنان پزشکی جدی ترین مشکل ماست و معتقدیم که این آموزش زمان می برد بنابراین از مردم می خواهیم که تا پایان سال صبوری کنند و به ما وقت بدهند تا کارکنان بیمارستان ها را با نیازهای طرح بیشتر آشنا کنیم.

وی در عین حال به کارکنان بیمارستانها به ویژه پرستاران و بهیاران ابراز شرمندگی کرد که با وجود رساندن عقب ماندگی پرداخت کارانه هایشان از ۱۸ ماه به ۸ ماه ، اما هنوز دیون آنها باقیست و آنان با وجود اضافه شدن کار و زحمتشان در بیمارستان ها از زمان آغاز اجرای طرح تحول، همچنان به مردم خدمت می کنند.

وزیر بهداشت گفت: یکی از مشکلات جدی ما در اجرای طرح تحول، کمبود نیروی انسانی به خصوص در بخش پرستاری، آزمایشگاه و رادیولوژی است و می دانیم که با افزایش فعالیت آنها از زمان شروع طرح در شرایطی که تعداد آنها از قبل نیز کافی نبود، چه فشار سختی بر آنها وارد می آورد.

وی با بیان اینکه از دولت می خواهیم گشایشی در بکارگیری کارکنان پزشکی ایجاد کند افزود: ما در حال حاضر ۵۰۰۰ بهورز کم داریم، تعداد زیادی پرستار و بهیار کم داریم و ماندن همراه بیماران بر بالین آنها در بیمارستان به جز کودکان که ما علاقمندیم مادر همواره در کنار آنها باشد، به علت کمبود نیروی پرستار و بهیار است.

هاشمی همچنین در ادامه بیان مشکلات به برخی موارد تخلف در بیمه ها اشاره کرد و گفت: برای تداوم و موفقیت در اجرای طرح تحول سلامت لازم است بیمه ها به ویژه بیمه مرکزی مصوبات دولت و دستگاه های نظارتی را در این بخش رعایت کنند.

وی گفت: در این مدت در برخی موارد بیمه ها سطح خدمات خود را پایین آوردند و در مواردی، اگر دارویی را قبلا از نوع اروپایی تحت پوشش قرار می دادند، آن را به نوع مثلا هندی تنزل دادند یعنی گران ترین را با ارزان ترین جابجا کردند که این کار تخلف محسوب می شود و امیدواریم بیمه ها و بیمه های تکمیلی، برای پیشگیری از سودجویی در تهیه داروها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران، با وزارت بهداشت بیشتر همکاری کنند.

وزیر بهداشت در ادامه به ناکام ماندن برخی از طرح های کشوری سلامت در گذشته همچون پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: مردم خاطره خوبی از برخی از این طرح ها ندارند زیرا با وجود تبلیغات زیاد، برخی از آنها با گذشت زمان از کمیت و کیفیت شان کاسته و این اکنون به نگرانی برخی از اعضای جامعه پزشکی نیز تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: نمی خواهیم کاری را شروع کنیم که قادر به ادامه آن نباشیم به این علت بخش های مختلف طرح تحول نظام سلامت را به آرامی جلو می بریم ضمن این که امیدوارم شرایط خزانه کشور روز به روز بهتر شود اما برای اجرای این طرح که بسیار نیز هزینه بر است، تا پایان سال مشکلی نداریم.

هاشمی گفت: ورود طرح تحول به برنامه های بهداشتی کشور و همچنین اجرای برنامه های آموزشی کارکنان پزشکی چالش هایی هستند که وزارت بهداشت در ادامه اجرای طرح بیش از همه با آنها روبروست و یک نکته دیگر که لازم می دانم به آن اشاره کنم اقدام های نامناسب برخی از دستگاه ها در صدور احکام یا برخورد با پزشکان و جامعه پزشکی است که ناخواسته می تواند به طرح تحول صدمه بزند.

وی همچنین گفت: متخلف و زیاده خواه در همه صنوف وجود دارد و ما هم قبول داریم با وجود اجرای برنامه هایی برای آرامش و آسایش مردم در درمان ، برخی از پزشکان هستند که زیاده خواهی می کنند.

هاشمی گفت: ما برای آنها نیز برنامه هایی داریم که اگر به تصویب هیئت وزیران برسد، دریافت های غیر قانونی از چهره نظام پزشکی کشور برطرف می شود.

وی در پاسخ به سئوال مربوط به تفاوت موفقیت اجرای طرح تحول نظام سلامت در استانهای مختلف کشور گفت: بخشهای اصلی طرح مثل کاهش پرداختی مردم در هزینه ای بستری به ۱۰ درصد و تهیه داروها و تجهیزات مورد نیاز بیماران بستری از طریق بیمارستان و رایگان شدن زایمان طبیعی مشکلی نداشته ایم و تقریبا همه جا بخوبی در حال اجراست البته در برخی استانها امکان برخی آزمایش ها یا تصویر برداری ها در بیمارستان دولتی موجود نیست که به آن بیمارستان اجازه داده شده با بخش خصوصی قرارداد منعقد و نمونه های بیماران را به آنها با تعرفه دولتی ارسال کنند.

هاشمی گفت: بیشترین مشکل ما در اجرای طرح تحول در برخی استانها مربوط به مقیم شدن شبانه متخصصان در بیمارستانها، ماندگاری متخصصان در مناطق محروم و مربوط به کاهش ویزیت ها در درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی است که سعی می کنیم به مرور آنها را نیز برطرف کنیم.

وزیر بهداشت در پایان گفت: اشکالات زیاد است اما باور داریم با همتی که در روسای دانشگاه های علوم پزشکی، معاونان و روسای بیمارستانها بوجود آمده است، موفقیت ها را حفظ و اشکالات را نیز به تدریج برطرف کنیم.
 
جواد
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۰۵:۱۸
اگر پزشکان هم تمامشان هم قسم شوند که زیر میزی نگیرند خیلی از افراد پولدار دست از سرشان بر نمیدارند و روال سابق را ادامه میدهند . (2280291) (alef-13)
 
یک پزشک
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۵:۳۳:۰۰
من به سیاستهای وزیر جدید و اینکه حاصل آنها چه باشد خوشبین نیستم مثلا ایشان امسال تعرفه بخش دولتی رادیولوژی و سو نوگرایی را 45 درصد اضافه کرد که آشکارا خلاف سیاستهای دولت برای کنترل تورم است و این میزان افزایش در 30_40 سال اخیر سابقه نداشته دوما اینکه ایشان بودجه هنگفتی را صرف طرح مقیم کردن پزشکان متخصص در بیمارستان ها کرده که ضمن آنکه مزایای طرح حتی در صورت اجرای صحیح زیر سوال است قطعا در اینده اجرای آن نمایشی و به صورت انکالی خواهد بود و فقط اتلاف بودجه است ، بعید نمی دانم این وزیر با خط و نشان کشیدن برای پزشکان که اکثریت انها قشر درستکاری هستند ( البته مثل هر قشری افراد خلافکار هم دارند )ز سوی دیگر وابستگی های سیاسی ایشان به طیف پایداری این ظن را تقویت میکند که وی بزودی عرصه درمان کشور را دچار بحران خواهند کرد (2280553) (alef-10)
 
م.حسنی
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۱:۲۱:۵۴
آقای یک پزشک
سیاست ایشان واقعی کردن قیمتها در درجه اول و همزمان پرواخت حداکثر 10 درصد ان توسط بیمار بوده که در نتیجه میزان پرداختی بیمار بسیار کمتر از قبل میشود ضمن اینکه رغبت مراکز خمات دهنده هم انگیزه کافی برای ارایه خدمات دارند.
طرح مقیم کردن هم در همین راستا ست.
اصولا ما بهتر است وقتی علم و سواد کافی در مورد چیزی نداریم اظهار نظر نکنیم واز آن بدتر انتظار نداشته باشیم افاضات ما را مو به مو اجرا کنند!!! (2281699) (alef-10)
 
یاری
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۱۹:۲۲
درود خدا بر آقای هاشمی وزیر بی ریا وراستگو و متعهدو متخصص و عملگرا به کار خود که اگر آقای روحانی چند وزیر دیگر مثل آقای هاشمی می داشت مشکلات کشور بخصوص مشکلات اقتصادی هم بر طرف می شد البته تلاشهای آقای ظریف هم قابل تفدیر است (2280310) (alef-13)
 
یک کارمند بیمارستان
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۳۹:۲۹
هزینه فوق العاده بالا و فایده کم ماحصل این طرحه هزینه هایی که به جیب بزشکان متخصص میره.اینکه برداختی مردم برای صرفا بستری شده 10 درصد با توجه به بودجه بسیار عظیم این طرح100000میلیارد تومن میشه گفت هیچه. اینطوری بیش برن کل بودجه مملکتو باید بدن وزارت بهداشت ولقعیت اینه که اینا چون طرح بزشک خانواده و نظام ارجاع را به سود منافع بزشکان متخصص نمیدیدن اونو که با بودجه کمتر راهگشاتر بود نیمه کاره رها کردن اومدن این طرح بر هزینه را اجرا کرئن که فقط ماحصلش بول بیشتر از جیب دولت به جیب بزشکان بره (2280333) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۶:۱۲:۴۳
نه به اینکه در برنامه 5 ساله پنجم قرار بود سهم مردم از هزینه های درمان به 30% برسد ولی 70% مونده بود و نه به اینکه یه هو! به 7.5% رسوندن!!!!رایگان کردن هزینه های درمانی اصولا نادرست است و هزینه های بسیاری را هم تلف خواهد نمود و مثل طرح هدفمندی یارانه ها که با هزار بوق و کرنا راه افتاد بعد از 3 سال همه حتی مستضعفین هم می نالیدن که تو رو خدا وضع رو به قبل برگردونید ما این 45 تومان رو نمی خواهیم! عمده این طرح مثل همون هدفمندی ، تبلیغات سیاسی است که منابع عظیمی رو به جهتی سوق داده که عوامفریبی شود. اگر هزینه درمان را به 30% می رسوندن و با بودجه عظیم باقیمانده، بهداشت را بهبود می دادند چه می شد؟! یک دهم این پول را برای بهبود دسترسی مردم به خدمات پیشگیرانه مثل آب آشامیدنی سالم یا واکسیناسیون هزینه می کردند نتیجه بهتر و پایدارتری حاصل می شد. آیا "پیشگیری مقدم بر درمان است" فقط یک شعار است؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2280615) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۷:۴۰:۴۱
میشه بفرمائید که چرا رایگان کردن هزینه های درمان طرح نادرستیه؟در حالیکه در انگلستان(بقیه کشورهای پیشرفته رو نمیدونم) که از نظر پزشکی در رده های بالای دنبا قرار داره همه هزینه ها برای هر بیماری حتی صعب العلاجی رایگانه؟
واقعیت اینه که پزشکان ایران(اکثرشون) از معنویت این رشته دور شده اند و طبابت رو تبدیل به دلالی پرسودی کرده اند که رمقی برای بیماران نیازمند نگذاشته.بیهوده نیست که در بین تحصیلکردگان ، کمترین نرخ مهاجرت به اروپا و آمریکا متعلق به پزشکانه. (2282613) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۶:۴۴:۵۲
حرف شما درست است اما اگر مثل اروپا استخدام پزشک متخصص و افزایش بیمارستان دولتی باشد دیگر دکتر هایی که در روز عمل های چند ده میلونی میگیرند پایان خواهد یافت و پزشک حقوقی جای ان را خواهد گرفت مثل اروپا و صد در صد پزشکان مخالفت خواهند نمود برای منافعشان دست به هر اقدامی خواهند زد تا جلوی چنین طرحی گرفته شود چون در تضاد با منافع اقایان خواهد بود و همان ده درصد هم کفاف حقوق دکتر و دارو را خواهد نمود (2280669) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۴۶:۵۳
اولاً ابراز شرمندگي را به پزسكان هم اعلام بداريد، ثانياً پرستار و بهيار و پزشك هم جزو اين مردم هستند، از ان طرف بام نيفتيد، ابراز شرمندگي براي پرسنل زحمتكش نان و اب نميشود (2280342) (alef-13)
 
عليجاني
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۵۰:۴۵
واقعا افرين بر ايشان خدا اجرش دهد صداقت از كلامش و صورتش ديده مي شود
مانند ايشان خيلي داريم لازم نيست چراغ به دست بگيريم كافي است دور و بر خود را خوب نگاه كنيم (2280344) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۳:۰۷:۰۷
تا این وزارت بهداشت دست پزشکان باشد هنمین آش هست و همین کاسه. هر چی پول است رو مستقیم سرازیر می کنند تو جیب پزشکان (2280363) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۶:۳۰:۰۳
پس وزارت بهداشت رو دست کی بدن؟ مهندسین راه سازی؟ (2280642) (alef-13)
 
پزشکی از اصفهان
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۸:۵۵:۵۱
البته دست پزشکان متخصص و فوق تخصص و خصوصا عضو هیئت علمی (2280889) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۴:۳۴:۱۰
سلام
من بعد از مصرف دارو دچار عوارض شدم و اصلا پزشک پاسخگو نبود و اصلا جواب آدم رو درست نمیدهند
انشالله سیستم پزشکی متحول بشود
دست مردم به جایی بند نیست و در این سیتسم پزشکی بیمار مظلوم هست (2280456) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۰۱:۴۸:۰۵
من بعد از مصرف دارو دچار عوارض شدم و اصلا پزشک پاسخگو نبود.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2281328) (alef-10)
 
بیمارستانی
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۴:۵۰:۲۶
اقا این طرح که با به به وچه چه خیلی از مردم ومسولان همراهه بنا به چند دلیل طرح موفقی نخواهد بود1-پزشک جماعت در هر رده ومقامی در فکر پر کردن جیب خود وهمکاران است.ودر عوض به بقیه کارکنان بیمارستانی به چشم یه حمال و پیش خدمت نگاه میکند.سوالم این است چرا یه پزشک باید در ماه حداقل 50 میلیون درامد داشته باشد اما یه پرستار بهیار رادیولوژی وازمایشگاه 1تا 1.5 میلیون. این درحالی است که با تبلیغات شبانه روزی حجم مراجعات به بیمارستان گاها تا دو برابر هم افزایش داشته است. و کارکنان زیر بار مراجعات در حال له شدن هستند .2-نابسامانی وعدم حضور پزشکان خصوصا در شیفت های عصر و شب همچنان ادامه دارد3-با افزایش سالانه 50 درصدی تعرفه ها چندی نخواهد گذشت که کسی قادر به پرداخت همین ده درصد تعرفه هم نخواهد بود میگید نه منتظر بمانید. (2280478) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۶:۳۵:۳۹
دقیقا درست گفتی.هیچ جای دنیا این همه تفاوت حقوق بین کادر درمان هیچ کشوری نیست هیچ جا.براحتی میشه اگهی های استخدام کادر درمان از دکتر تا...تو کشور هایی مثل امریکا وکانادا و... دید حداکثر تفاوت حقوق بین یه متخصص مثلا قلب با یه کارشناس دیگه بخش در مان دو سه برابره نه 50برابر (2280652) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۰۱:۵۱:۳۰
اخه تا کی امارای الکی....
توکدوم ایالت امریکا حداکثر تفاوت حقوق بین یه متخصص مثلا قلب با یه کارشناس دیگه بخش در ماه دو سه برابره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2281330) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۱:۳۹:۵۸
قرار داد های سالیانه با متخصصین قلب در امریکا بین 300 تا 500 هزار دلار هست. ویزیت بسته به خدمات انجام شده متفاوت است و حدود 700 تا 2000 دلار متفاوت است. (2281746) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۴:۵۲:۲۲
سلام
درد دل تمام پرسنل بيمارستان هاي دولتي
متاسفانه هر طرحي در اين وزارت خانه تصويب و اجرا ميشود فقط و فقط به نفع پزشكان متخصص ميباشد و اگر در پايان اين چند ماه جرئت آمار دادن داشته باشند و مجلس موظف به آمار دادن شفاف بكند ميبينيم كه حداقل 70 درصد منابع به جيب پزشكان سرريز ميشود ( البته اين همان راهي است كه وزير محترم ميخواهد از زير ميزي گرفتن پزشكان جلوگيري به عمل آورد ولي بايد دانست همين پولي كه در اين طرح به پزشكان ميرسد باز هم حق الناس و مال مردم است البته به علاوه زير ميزي كه همچنان دريافت ميشود ) مثلا طرح پزشك مقيم به هر پزشك در يك شبانه روز 500 هزار تومان نقدا و در پاكت تحويل ميشود در صورتي كه در بيمارستان ما اكثر پزشكان از قبل هم مقيم و در پانسيون هاي بيمارستان زندگي ميكردند و الان هم در همان پانسيون با زن و فرزندانشان ميخوابند و فردا صبح 500 هزار تومان دريافت ميكنند و يا در طرح زايمان طبيعي ، به ازاي هر زايمان طبيعي كه انجام شود 250 هزار تومان به متخصص بيهوشي كه از كار و زندگي افتاده است ! پرداخت ميشود و به همان ميزان به متخصص زنان و زايمان ! و دريغ از يك بسته حداقل تشويقي براي مادر و نوزادش كه حاظر به تحمل درد زايمان طبيعي شده است و طرح هاي عجيب و غريبي كه به مرور آشكار خواهد شد و دريغ از 1000 تومان افزايش حقوق يا كارانه براي پرسنل بيمارستان كه بار اصلي طرح به دوش آنها ست و وزير محترم از 8 ماهه شدن معوقات پرستاران با افتخار صحبت ميكند در صورتي كه كارانه يك پرستار در ماه به زور به 80 هزار تومان ميرسد ولي كارانه يك متخصص كه گاهي اوقات تا 15 ميليون تومان هم ميرسد به روز پرداخت ميگردد ؛ تنها راه برچيده شدن مافياي وزارت خانه بهداشت ( وزارت پزشكان ) اين است كه اين وزارت خانه از دست پزشكان خارج شود
الف جان با عرض خسته نباشيد لطفا چاپ كنيد تا حداقل مرحمي بر دل خسته اين پرسنل باشد (2280480) (alef-13)
 
rrza
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۷:۰۱:۴۰
وزارت بهداشت باید در دست پزشکان باشد چون لایقترین افراد برای این کارند و پزشکان زیر بار وزارت غیر پزشک نمیروند.
دوما کارانه ی پزشکان در بخش دولتی کم است.
سوما نباید یک بهیار دیپلمه یا پرستار لیسانس خودش رو با پزشک متخصص که 12 سال درس ميخونه مقایسه کنه (2280699) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۰۱:۵۳:۴۳
حرفه پزشکی کاری تیمی متشکل از پزشک و پرستار و... است و هر کجای این زنجیره که وظیفه اش رو درست انجام ندهد نتیجه و بازده مناسبی برای بیمار در پی نخواهد داشت.
دو ست عزیزی که میفرمایید پرستاران نباید خودشان را با پزشکان مقایسه کنند ،کجای دنیا اینقدر اختلاف درآمد و تبعیض بین درآمد پزشکان و پرستاران وجود دارد؟ (2281333) (alef-10)
 
پرسنل بیمارستان ها
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۰۱:۲۴:۰۴
خدمت شما پرسنل بیمارستانی عرض کنم که در بلاد کفر هم حقوق پزشکان اختلاف فاحشی با سایر مشاغل دارد و تمام دریافتی پزشک از سیستم بیمه ای می باشد و ریالی ارتباط مالی مستقیم بین بیمار و پزشک وجود ندارد.دکتر هاشمی قطعا از نظر مدیریتی و آشنایی با سیستم های بهداشت درمان دنیا از من وشمای پرسنل بیمارستانی بیشتر می داند!
،جالب است که ما حق داریم خودمون رو با پزشک مقایسه کنیم مثلا مقایسه پزشک متخصص با بهیار با پرستاریا سایر پرسنل بیمارستانی که سطح تحصیلات از سیکل تا لیسانس در این گروه و تخصص و فوق تخصص در گروه مقابل می باشد!!
بماند که استرس و بار مسؤلیت و شکایات و دیه و سایر مسایل حقوقی صرفا برای گروه پزشکان است و سایر پرسنل فقط در زمینه مقایسه درآمد با گروه پزشکان می خواهند شریک شوند در سایر آیتم های ذکر شه پرسنل تمایلی به شراکت با پزشکان ندارند!
ناراحتم برای جامعه ای که همه حق دارند خودشان را با هرکسی که خواستند مقایسه کنند...
الف کاملا با بخش نظرات مشخص است که در این زمینه بی طرفی!!! (2281311) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۳ ۱۵:۱۵:۰۰
تا كي حسادت؟ (2286176) (alef-14)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۶:۳۷:۵۴
هرچه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بکندد نمک. اینو توکتاب ابتدایی پنجاه سال قبل می خواندیم (2280655) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۶:۴۰:۰۰
برای لیزیک چشم دو میلیون و صد هزار تومان پول می خواهند -کارمند و کارگر از کجا بیاوردبرای دو چشم 4200000 توان بدهد ؟ (2280659) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۸:۱۸:۳۷
لیزیک یک عمل زیباییه خوب نداری عینک بزن (2280838) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۷:۱۱:۵۴
لطفا فکر کادر درمان در رشته های دیگر هم مثل رادیولوژی هم باشید،فعلا همه فکر شده پزشک و پرستار.یا علی (2280721) (alef-13)
 
پرسنل بیمارستان
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۸:۰۴:۴۱
پزشک متخصص داخل بیمارستان میخوابد وحتی برای بیمارانی که میخواهد به صورت اورژانسی بستری شود هم زحمت نمی کشد بیاد بیماران راویزیت کند وبیماران را فقط رزیدنتها (دانشجویان تخصص)می بینند وبستری میکنند وحتی جرات نمیکنند بهشون زنگ بزنند روز بعد هم حق الزحمه را میگیرند.کی این سیستم درست خواهد شد ؟
فقط زحمت پرسنل به علت افزایش بیماران چند برابر میشود (2280819) (alef-13)
 
ملکی
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۹:۰۴:۰۳
فقط امیدوارم آمار بستریها از جمعیت کشور بیشتر اعلام نشود وگرنه معلوم میشود (2280898) (alef-13)
 
دکتر رسول
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۲۳:۱۱:۵۶
با سلام،بنده به عنوان یک پزشک جوان خدمت شما عارضم،اولا که مقیم بودن در بیمارستان و مناطق محروم داوطلبانه نبوده بلکه جزء خدمت طرح اجباری فارغ التحصیلان رشته های پزشکی است که بر خلاف سایر رشته ها که بعد از فارغ التحصیلی میتوانند در هر نقطه ای مشغول بکار شوند،پزشکان مجبورند تا هشت سال در مناطق فوق محروم خدمت کنند،مگر دانشگاه مثلا تهران،چه چیز خاصی به دانشجوی پزشکیش میدهد که باید. بعد از اتمام درس چندین سال به مناطق محروم برود با کمترین حقوق و مزایا،دانشجوی فنیش به بهترین دانشگاههای دنیا؟!!!ا،ثانیا تمام این فشار ها بر جامعه پزشکی و کاهش انگیزه مالی در این حرفه،سبب میشود در طولانی مدت افراد با استعداد گرایش به این رشته را از دست بدهند و امروز اگر اگر پزشکان رو متهم به پولکی بودن میکنند،فردا انگ بیسوادی هم اضافه میشود خدا بداد بیمارانی برسد که قدیم سرکیسه میشدن،قبول، ولی خوب جراحی میشدن حداقل،وای به روزی که پزشکی بیسوادو پولکی شود،ثانیا به عنوان توصیه از طرف کسی که سالها در این حرفه است به خوانندگان عزیز الف عرض میکنم که نگزارید فرزندانتان وارد رشته پزشکی شوند که عمرشون هدر میره،پیر میشن تو این شغل،تو سن پنجاه سالگی پول به چه درد میخوره!!!؟؟؟ (2281194) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۰۴:۵۵:۰۰
وزارت بهداشت مانند یک شرکت اداره کننده بیمارستان عمل می کند پولی که از دولت می گیرد و از بیمه ها و از مردم و از مالیات معاف است هزینه آب و برق و گاز هم کمتر از یک درضد دیگران می دهند بازهم زیان ده هستند و همه ناراضی دلیلش مدیریت ضعیف است و بخشی نگری (2281366) (alef-10)
 
پزشک
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۰۷:۰۶:۵۹
یک پزشک.این طرح هیچ انگیزه ای برای ماندن در مناطق محروم ندارد ندارد .مناطق محروم هیچ زیرساختی برای اجرای طرح ندارند به بهانه گران کردن ویزیت حق مطب را نیز داران از پزشکان میگیرن.ای کار ظلم بر جامعه پزشکی است وزیر نباید فشار بر جامعه پزشکی وارد کند ورود به طرح باید داوطلبانه باشد .نه اینکه به بهانه ظریب کا بودن ما را از مطب محروم کند (2281378) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۱:۰۴:۴۸
طرح تحول محکوم به شکست است. این خط و این نشان. پنج سال دیگه به هم می رسیم، بهت می گم دیدی بهت گفتم، باور نمی کردی.
اخر با یک حساب دو دو تا چهار تا معلوم است که با هیچ بودجه ای نمی توان آن را ادامه داد.
نباید فراموش کنیم که انسان موجودی است هوشمند ، حسابگر ، منفعت طلب و خودخواه و توجیه کننده اعمال و رفتار خود که پیچیده عمل می کند. مگر آنکه آن فرد عاشق یا مجنون باشد. بخصوص انسان از نوع قرن بیست و یکمی ، بویژه اگر از نوع پزشکش که هوشمندی و حسابگری بالاتر از متوسط جامعه دارد. بدیهی است اگر این انسان عاشق علم پزشکی و مردم و خدا باشد، شریف ترین و خدوم ترین انسان ها است. چیزی که کم کم می رود که در سریال هایی مانند سریال دکتر قریب باید ببینیم.
با این طرح تحول، حقوق پزشک مقیم را می گیرد و ....... و زیر میزی هم می گیرد و هیچ اتفاق خاصی هم نخواهد افتاد ، جز اینکه خون به دل پزشکان عاشق و مردم عاجز می شود و پول مفت سرازیر جیب پزشک منفعت طلب و خودخواه و نارضایتی بیشتر همه.
آقا اگر می خواهید از این دور باطل خارج شوید باید در همه سطوح مدیریتی کشور، از سیستم نظارت و ارزیابی و نمره دهی به خود از طرف خود ، به سیستم نظارت و ارزیابی و نمره دهی از طرف ناظر بیرونی باشد که بتواند بدون هرگونه رودربایستی و احساس فشار و اجبار و اغماضی به یک ارزیابی صحیح بپردازد و یک سیستم حقوقی کارآمد که به موارد تخلف بدون هرگونه حب و بغضی رأی عادلانه و یک سیستم اجرا که بتواند احکام با درست اجرا کند.
آنچه الان دارد اتفاق می افتد این است که تخلف سیستم درمان توسط نظام پزشکی و پزشکی قانونی رسیدگی می شود که یا خود پزشک متخلف در آن سیستم ارزیابی است یا دوست یا همکار اوست . در بیمه تأمین اجتماعی خود کارگر را معاینه می کنند و خود می گویند که از کار افتاده هستی یا نه و خود ارزیابی می کنند که کار ما درست بوده است یا نه، کارگر هم فریادش به هیچ جا نمی رسید. تخلف مهندس توسط نظام مهندسی و کارشناسان دادگستری که عضو نظام مهندسی هستند رسیدگی می شود که همان داستان رسیدگی به تخلف پزشکان است و در شهرداری و.... به همین منوال است. (2281660) (alef-10)
 
کارمند بیمارستان
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۴:۴۷:۵۰
مشکل کشور ما اینه که همیشه فکر میکنیم چاره همه چیز پوله. اولا باید مقایسه کنیم ببینیم درآمد متخصص های پزشکی در ایران در مقایسه با بقیه کشور ها چطوره؟
دوما هیچ دلیل منطقی وجود نداره که حتما همه مسئولین وزرات بهداشت پزشک باشند اونم متخصص، ما تو این مجموعه مدیر میخوایم، معاون درمان و بهداشت و معاون پژوهش و آموزش همه و همه قبول. ولی معاون توسعه؛ معاون فناوری ای تی، معاون پشتیبانی، اداره تجهسزات پزشکی و هزارتا بخش دیگه اینا چرا باید پزشک باشند. تا وقتی اینجوری هست هیچ معاون توسعه ای که خودش کارمند نبوده و همیشه به عنوان هیات علمی جا پاش محکم بوده کارمند جماعت رو درک نمیکنه. سوم این طرح جدای از تبلیغاتی بودنش خیلی ناعادلانه اجرا شده، هیچ کس نمیگه پزشک متخصص رو با کارمند بیمارستان یا پرستار و غیره مقایسه کنید ولی باید همه با هم دیده بشن. اینها همه باید باشند. امتحانش ساده است یک ساعت تو هر بیمارستانی خواستید امتحان کنید خدمات کار نکنه، پرستار کار نکنه، پذیرش صندوق رادیولوژی آزمایشگاه انبار آشپزخانه و ... کار نکنه ببینیم کدوم جراح زبردستی میتونه یه مریض عمل کنه، مسلما نمی تونه اینها همه بهم متصل و وابسته هستند. حالا یه طرح اومده از اول تا آخرش گفته پزشک اینو میگیره اونو میگیره و در انتها گفته کارمندا اگر تخطی کنن مجازات میشن. خنده دار و مضحک اینه وگرنه هرکس متناسب با کارش بگیره البته نه یک به هزار اونم نو بیمارستان دولتی (2282155) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.