توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 246121
وزارت خارجه آمریکا خواستار آزادی نبیل رجب شد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۴
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا طی سخنانی مدعی شد که کشورش از بازداشت نبیل رجب فعال حقوق بشری بحرینی به دست نیروهای امنیتی بحرین ناراضی است.

به گزارش تسنیم، "ماری هارف" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا طی سخنانی مدعی شد که کشورش از بازداشت نبیل رجب فعال حقوق بشری بحرینی به دست نیروهای امنیتی بحرین ناراضی است. وی از مقامات بحرینی خواسته است هرچه سریعتر کلیه زندانیان سیاسی را آزاد کنند.

این در حالی است که نیروهای آمریکایی مستقر در بحرین، در اولین روزهای آغاز انقلاب مردمی این کشور اقدام به آموزش نظامیان بحرینی برای سرکوب مردم کردند و تصاویر این آموزها توسط معارضان منتشر شد.

همچنین آمریکا همواره سعی کرده است تا برای محافظت از ناوگان پنجم ارتش خود که در بحرین مستقر شده است اوضاع سیاسی بحرین را آرام نگه داشته و بر جنایت‌های آل‌خلیفه تا حد امکان سرپوش بگذارد.

در اول ماه جاری میلادی (۹ مهر) نبیل رجب توسط اداره کل مبارزه با فساد اداری و اقتصادی و امنیت الکترونیکی از اداره تحقیقات جنایی به اتهام "توهین به یک نهاد دولتی" از طریق توییتر احضار شد و در ۲ اکتبر ۲۰۱۴ دادستان عمومی در بحرین دستور زندانی کردن مدافع برجسته حقوق بشر را به مدت هفت روز برای انجام تحقیقات صادر کرد.

در تاریخ ۱ اکتبر ۲۰۱۴ (۹ مهر)، نبیل رجب برای پاسخگویی در مورد "توئیت ارسال شده در حساب کاربری وی که در آن نهادهای دولتی با وجهه نامناسبی جلوه داده شده بودند" احضار شد.

این وزارتخانه اظهار داشت که "آقای رجب اتهامات را پذیرفته است و پرونده به دادستان عمومی ارجاع شده است." مدافع حقوق بشر به همراه وکیل خود به اداره تحقیقات جنایی رفت و به اتهام "توهین به یک نهاد عمومی" از طریق توییتر مورد بازجویی قرار گرفت. نبیل رجب پس از آن دستگیر شد تا در جلسه محاکمه صبح روز بعد شرکت کند.

وی هم اکنون در ایستگاه پلیس حورا در منامه در بازداشت است. بازداشت نبیل رجب مدت کوتاهی پس از پایان سفر دو ماهه وی به اروپا برای حمایت از حقوق بشر در بحرین رخ داد. این مدافع حقوق بشر به دلیل فعالیت های مسالمت آمیز خود در ترویج حقوق بشر برای مدت طولانی مورد آزار و اذیت و تهدید و ارعاب و بازداشت قرار داشته است.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.