نظر منتشر شده
۶۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 215440
برگزیدگان سی و دومین جشنواره فیلم فجر؛
«چ » و «رستاخیز» بیشترین جوایز را درو کردند/ «شیار 143»و «خط ویژه» بهترین فیلمهای مردمی
بخش داخلی الف، 22 بهمن 92
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۱۴
اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر امشب ۲۲ بهمن ماه در حالی برگزار شد که در کنار حضور هنرمندان و فیلمسازان، مخاطبان بیشماری از علاقه مندان به سینما در مقابل درب ورودی برج میلاد تجمع کرده بودند و وقتی از کنار هر کدام از آنها می گذشتی درخواست کارت اضافه برای ورود به مراسم داشتند.

به گزارش مهر، در ابتدای مراسم به مناسبت ۲۲ بهمن سرود انقلابی پخش شد و احسان کرمی با عبور هر هنرمند از فرش قرمز با آنها گفتگو می کرد. بهرام رادان، رویا نونهالی، غلامرضا موسوی، امیرحسین شریفی، داریوش فرهنگ، کارن همایونفر، جهانگیر میرشکاری، بهروز افخمی، نرگس آبیار، سهراب پورناظری، آزیتا حاجیان، رضا عطاران، حمید نعمت الله، مهدی فخیم زاده، ابوالحسن داوودی، مجید مظفری و دخترش نیکی مظفری، یدالله صمدی، لوریس چکنواریان و ... اولین مهمانانی بودند که از فرش قرمز عبور کردند.

عباس آخوندی وزیر مسکن و شهرسازی از دیگر مهمانان این مراسم است که از کابینه دولت به اختتامیه مهم ترین رویداد سینمای کشور پیوسته است. همچنین مدیران سینمایی کشور همچون حبیب ایل بیگی مدیر انجمن سینمای جوانان نیز به اختتامیه آمده است. البته داوران بخش های رقابتی جشنواره نیز در برج میلاد حاضر شده اند.

همچنین کرمی هنگام ورود عومل فیلم «شیار ۱۴۳» عنوان کرد: گروهی از عوامل فیلمی وارد شدند که بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته است. حامد بهداد هم در بدو ورود گفت: من نمی دانم اگر سیمرغ ببرم چه چیزی روی سن می گویم چون من این لحظه را قبلا تجربه کرده ام و خیلی شیرین و لذت بخش است. می دانم کسانی این لحظه را تجربه نکرده اند که امیدوارم امشب تجربه کنند.

هنرمندان در هنگام ورود یک عکس یادگاری در کنار پوستر جشنواره فیلم فجر می گیرند. از دیگر نکات قابل توجه این است که خیلی از هنرمندان با خانواده های خود حضور یافته اند. احسان کرمی همچنین در روی فرش قرمز گفت: امشب جانبازان دفاع مقدس این مراسم را با حضور خود مزین می کنند.

بابک حمیدیان در هنگام ورود عنوان کرد: من امشب با دستبند متبرک شهید اصغر وصالی که نقش ایشان را در فیلم «چ» بازی کرده ام به این مراسم آمده ام. وی در مقابل دوربین این دستبند را بوسید. بابک حمیدیان از نامزدهای سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد است.

شبکه نمایش که قرار بود این مراسم را زنده پخش کند تنها چند ثانیه صحنه هایی از ورود هنرمندان روی فرش قرمز را نمایش داد و سپس برنامه قطع شد.

محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی، حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهوری، علیرضا رضاداد دبیر سی و دومین جشنواره فیلم فجر، محمدرضا جعفری جلوه مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به جمع مهمانان مراسم پیوستند.

مراسم رسمی اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر ساعت ۱۹:۱۵ و با ۴۵ دقیقه تاخیر با نوای سرود ملی و قرائت قرآن آغاز شد. با حضور شهیدی‌فرد پشت تریبون و خوشامدگویی وی به مهمانان اختتامیه این مراسم ادامه پیدا کرد. وی تاکید کرد این جشنواره هم به خوبی و خوشی گذشت و سینماگران از دیدن فیلم‌ها و دید و بازدید با یکدیگر لذت بردند. وی به رضاداد دبیر جشنواره پیشنهاد داد جشنواره فیلم فجر را ماهی یکبار برگزار کنند و اگر مشکل مالی دارند دیگر مساله خودشان است.

در حالی که قرار بود اختتامیه هم همچون افتتاحیه از سخنرانی‌های طولانی و خسته‌کننده عاری باشد ولی شهیدی‌فرد به عنوان مجری این قاعده را شکسته و در حال ارائه سخنانی بی ارتباط به مراسم است. علیرضا رضاداد دبیر جشنواره به عنوان اولین سخنران روی سن حاضر شد و حماسه ۲۲ بهمن را تبریک گفت. وی به پیام حسن روحانی رییس دولت یازدهم در افتتاحیه مراسم اشاره کرد و آن را نویدبخش تدبیر و امید در سینما دانست. اشاره رضاداد به وعده روحانی برای اختصاص جایزه ملی از سوی نهاد ریاست جمهوری برای هنرمندان بود.

دبیر جشنواره فیلم فجر به کوتاهی سخن گفت و ادامه مراسم با پخش سرودهای انقلابی با تصاویر خاطره انگیز از ۳۵ سال گذشته انقلاب دنبال شد.

اعلام جوایز این دوره از جشنواره فیلم فجر با بخش مستندها آغاز شد. با پخش تصاویر داوران این بخش معرفی شدند. مرتضی پورصمدی، مجید شیخ انصاری، رامین فاروقی، مهرانفر، فرهاد ورهرام داوران این بخش هستند. فاروقی اعلام کرد برای مدیریت زمان بیانیه هیات داوران را نمی خواند.

مهدی نورمحمدی برای فیلم «در پناه بلوط» سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی- هنری را دریافت کرد. سیدغلامرضا نعمت‌پور و لاله روزگرد برای فیلم «برای گونگادین بهشت نیست» سیمرغ بلورین بهترین پژوهش و تحقیق را دریافت کرد. محسن استادعلی برای فیلم «جایی برای زندگی» سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را دریافت کرد. همچنین جایزه ویژه اهدا شد به مجتبی میرطهماسب برای فیلم «شش قرن و شش سال». «خاطراتی برای تمام فصول» به تهیه‌کنندگی مرتضی رزاق‌کریمی سیمرغ بلورین بهترین فیلم را دریافت کرد.

پس از اعلام برگزیدگان این بخش وزیر ارشاد سخنرانی خود را آغاز کرد. سخنان وزیر ارشاد که بیش از ۱۰ دقیقه به طول انجامید در حالی به پایان رسید که در میان صحبت های وی حاضران در سالن بارها او را تشویق کردند. در ادامه این مراسم داوران بخش نگاه نو مخصوص فیلم‌اولی‌ها معرفی شدند. محمدعلی باشه آهنگر، عزیز الله حمیدنژاد، ابوالحسن داوودی، پیمان قاسم خانی، اکبر نبوی داوران این بخش هستند.

دیپلم افتخار بازیگری به امیر جدیدی برای فیلم «پایان خدمت» و «سیزده» اهدا شد. دیپلم افتخار بازیگری به پانته آ پناهی ها برای فیلم «خانوم» اهدا شد. تینا پاکروان کارگردان فیلم روی صحنه حاضر شد و جایزه همکارش را گرفت. وی گفت فیلمی درباره خانم ها ساختم که به مذاق داوران خوش نیامد. قول نمی دهم سال بعد «آقا» را بسازم.

دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری به مسعود سلامی برای فیلم «ناخواسته» اهدا شد. او از عوامل فیلم تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد کسی امشب از دست کسی عصبانی نشود.
«حقِ سکوت» نوشته هادی نائیجی سیمرغ بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.
سیمرغ بهترین کارگردانی به جمشید محمودی برای «چند مترمکعب عشق» رسید.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم به نوید محمودی برای «چند مترمکعب عشق» رسید.
دیپلم افتخار بهترین فیلم به هومن سیدی برای فیلم «سیزده» رسید.
با پایان این بخش، پخش زنده موسیقی با آواز علیرضا قربانی زینت‌بخش مراسم شد.
با اتمام بخش موسیقی که با استقبال روبه رو شد، مجری مراسم از حضار خواست برای همه درگذشتگان سینما فاتحه بخوانند.

رضاداد دبیر جشنواره فیلم فجر بار دیگر روی سن حاضر شد و گفت: در پیام رییس جمهوری در افتتاحیه اعلام شد فیلمی به عنوان فیلم برگزیده از سوی رییس جمهوری مورد تقدیر قرار گیرد ولی علیرغم کوششی که انجام شد تا فیلمی مدنظر ایشان انتخاب شود ولی در این دوره فیلمی که جامعیت این نظرات را داشته باشد، نداشتیم.

وی همچنین از نهاوندیان دعوت کرد که در این مراسم به ایراد سخنرانی بپردازد.
پس از صحبت های نهاوندیان مجری مراسم اعلام کرد که تعدادی از جانبازان قطع نخاعی از آسایشگاه ثارالله و خانواده شهدا و جانبازان در سالن حضور دارند. حضار به احترام آنها از جا برخاسته و آنها را تشویق کردند.
همچنین شهیدی‌فرد اعلام کرد نتیجه آرای مردمی اعلام شده که عسگرپور مدیرعامل خانه سینما آن را اعلام می کند.

حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی در سخنانی گفت: ۵ ماه است که در خدمت شما هستم.
وی با اشاره به شعر حافظ که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها، بیان کرد: تدبیر و اعتدال کار بسیار سختی است. اعتدال نیاز به گذشت دارد و بسیار پروژه سنگینی است معتدل بودن و امید هم یک فرآیند است که همه باید دست به دست هم دهند تا امید خلق شود. امید تنها از سازمان سینمایی برنمی‌آید.

ایوبی افزود: فیلم های پرافتخار در یک سال گذشته در سینمای ایران ساخته شده و باید با واژگان زیبا از آنها یاد کرد. ما امسال در طرح سینما سلام صف کشیدن جلوی سینماها را به چشم دیدیم کو این آرزو به دلمان نماند.
رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: البته کار سخت تر را رضاداد دبیر جشنواره انجام داد و من هدیه ناقابلی را برای او در نظر گرفته ام. او اصلا خبر ندارد. این خط استاد حیدری است که تقدیم حضور وی می کنم.

رضاداد با حضور روی سن این هدیه را دریافت کرد. ایوبی با تشکر از اینکه یک نفر یکبار دبیری جشنواره را می پذیرد و از رضاداد هم تشکر می کنم که باز هم می پذیرد که دبیر جشنواره بماند. با اعلا م این خبر مشخص شد که علیرضا رضاداد دبیر سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر خواهد بود. وی گفت: من با خانواده ام عهد کردم که همین یک دوره دبیر هستم اگر خانواده بپذیرند در خدمت شما خواهم بود. در ادامه مراسم اعلام شد که تهیه‌کننده فیلم «عصبانی نیستم!» برای حفظ آرامش در سینما خواسته است که فیلمش مورد ارزیابی داوران قرار نگیرد.

با معرفی داوران بخش سودای سیمرغ برگزیدگان این بخش اعلام شد. فرهاد توحیدی با همراهی هومن سیدی برای اهدای جوایز یک بخش روی سن آمد. سیدی گفت: لطفا بهتر تشویق کنید زیرا اولین بار است که دو رشتی با هم روی صحنه می آیند.

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری به سیدهادی اسلامی برای فیلم «چ» اهدا شد. وی از ابراهیم حاتمی کیا تشکر کرد.

در بخش بعدی سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی به حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «رستاخیز» و «چ» و اهدا شد.

دیپلم افتخار بهترین چهره‌پردازی به محسن دارسنج برای فیلم «همه چیز برای فروش» اهدا شد. جایزه این بخش را رامبد جوان اعلام کرد. او جایزه اش را به محسن امیریوسفی و امیرحسین ثقفی اهدا کرد.

شبکه نمایش ناگهان در این بخش پخش زنده را قطع کرد.

سیمرغ بلورین هم به فیلم محسن موسوی برای فیلم «رستاخیز» را گرفت.

سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس به مجید میرفخرایی برای فیلم «رستاخیز» رسید. شراره سروش هم برای فیلم «همه چیز برای فروش» سیمرغ گرفت.

در این بخش هم وقتی میرفخرایی جایزه اش را به همسرش تقدیم کرد پخش زنده قطع شد.

محسن شاه ابراهیمی با همراهی رضا عطاران جایزه این بخش را اهدا کرد. سیمرغ بلورین بهترین صدای فیلم هم برای فیلم «چ» به صدابردار: بهمن اردلان و صداگذار: سیدعلیرضا علویان رسید. جایزه این بخش را جهانگیر میرشکاری و مجتبی راعی دادند.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به میلاد کیمرام برای فیلم «خط ویژه» اهدا شد. سیمرغ بلورین این بخش به بابک حمیدیان برای «چ» و «رستاخیز» رسید.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل زن به هنگامه حمیدزاده برای فیلم «اشباح» و ملیکا شریفی‌نیا برای فیلم «اشباح» رسید. سیمرغ بلورین این بخش به شبنم مقدمی برای فیلم «امروز» اهدا شد.

هنگامه قاضیانی برترین های بخش سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن را اعلام کرد که در این بخش دیپلم افتخار به کارن همایونفر برای فیلم «همه چیز برای فروش» رسید. استفان واربک برای فیلم «رستاخیز» سیمرغ بلورین گرفت. جوایز این بخش را هانیه توسلی اعلام کرد.

سیمرغ بلورین بهترین تدوین به مهدی حسینی‌وند برای فیلم «چ» رسید. مهدی فخیم زاده و فرامرز قریبیان برندگان این بخش را اعلام کردند.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌برداری به حسین جعفریان برای فیلم «رستاخیز» اهدا شد. جایزه این بخش را هوشنگ گلمکانی و محمود کلاری اهدا کردند.

در این بخش مراسم پخش کلیپی با صدای محسن چاوشی در برنامه گنجانده شده بود که با مضامین مذهبی پخش شد.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد به رضا عطاران برای فیلم «طبقه حساس» رسید.

مریلا زارعی برای فیلم «شیار ۱۴۳» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کرد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه به بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» تقدیم شد.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی هم به نام احمدرضا درویش برای فیلم «رستاخیز» ثبت شد. درویش در این مراسم حضور نداشت.

جایزه ویژه هیات داوران به نرگس آبیار برای «شیار ۱۴۳» تقدیم شد. وی جایزه خود را به همه مادران رزمندگان تقدیم کرد و از ابراهیم حاتمی کیا تشکر صمیمانه کرد.

دیگر جایزه ویژه هیات داوران برای حمید نعمت‌الله کارگردان «آرایش غلیظ» در نظر گرفته شد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم به تهیه‌کنندگان فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» (به تهیه‌کنندگی بهروز افخمی و سیدجمال ساداتیان) تقدیم شد. سیمرغ دوم این بخش به «رستاخیز» به تهیه‌کنندگی تقی علیقلی‌زاده رسید.

با حضور رییس دفتر رییس جمهوری، وزیر ارشاد، رییس سازمان سینمایی و مدیر عامل خانه سینما روی سن دو جایزه دیگر این دوره از جشنواره هم اهدا شد. بنیاد سینمایی فارابی برای تهیه‌کنندگی فیلم «چ» جایزه ویژه نگاه ملی را گرفت.

نتیجه آرای مردمی برای انتخاب سیمرغ مردمی توسط عسگرپور مدیرعامل خانه سینما قرائت شد. فیلم‌های سینمایی «خط ویژه» و «شیار ۱۴۳» به طور مشترک سیمرغ این بخش را گرفتند.

مصططفی کیایی کارگردان «خط ویژه» برای دریافت هدیه تولدش روی صحنه آمد. وی از خانه سینما تشکر کرد که با وجود فشارها جایزه سیمرغ مردمی را مدیریت کرد. وی تاکید کرد خوشحالم فیلمی می سازم که مردم برای دیدن آن پول می دهند.

در پخش مستقیم و زنده اختتامیه فیلم فجر از تلویزیون هرگاه سخنانی انتقادی از سوی حضار مطرح می شد، پخش زنده قطع می شد.

پس از پایان مراسم و ترک سالن از سوی هنرمندان بازار عکاسی و گپ و گفت داغ بود و سینماگران باز هم از روی فرش قرمز گذشته و به سوی مقصدهایشان راهی شدند تا سال آینده در سی و سومین جشنواره فیلم فجر گرد هم آیند.

نکته قابل توجه در این مراسم این بود که احمدرضا درویش و ابراهیم حاتمی کیا دو کارگردانی که فیلمشان رکوردار درافت سیمرغ بود هر دو در سالن حضور نداشتند.
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۲ ۲۳:۵۳:۴۷
هر سال از کیفیت فیلمها کاسته می شود. هیچکدام از این فیلمها لایق دریافت جایزه نبودند. (1969965) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۷:۲۰:۴۰
پُز عالی / جیب خالی

ادا و اصول اهل سینما چنان هست که تماشاچی تصور میکنه در فستیوال کن حضور د اره! (1970064) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۱:۳۵:۴۵
این جور که شما میگی نبود من چند تا فیلم دیدم که در سه سال گذشته اینجور فیلم هایی کم بودند مثل شیار 143 و قصه ها و رستاخیز و چ (1970543) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۲ ۲۳:۵۷:۱۳
چرا وزارت ارشاد استقلال ندارد؟ چرا صدا و سیما باید برای مراسم اختتام مجری انتخاب کند؟

اینکه دیگر مصاحبه با رییس جمهور که نبود. (1969968) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۱۲:۳۷
مجری منتخب خود جشنواره بود. (1969987) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۳۴:۱۰
همیشه حق با شهروندان درجه یک جامعه بوده و هست ... خیلی وقت هست که این شهروندان درجه یک حقوق اولیه مردم را برای رسیدن به منافع مالی نامشروع خود قربانی می‌کنند.
بیچاره اسلام که اینچنین در این کشور مظلوم واقع شده است. (1970231) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۸ ۱۱:۴۸:۳۸
عجب! مگه ما شهروند درجه 2 هم داریم؟ پس داریم. (1978644) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۲۹:۵۸
چه ربطی به جشنواره فجر داشت؟ (1970354) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۴ ۱۲:۰۴:۵۱
اشتباه به عرضتون رسوندن (1972177) (alef-10)
 
حبیب
۱۳۹۲-۱۱-۲۲ ۲۳:۵۹:۰۹
فقط مردم، پس همگان به یاد داشته باشند که بهترین داوران مردم هستند وبس. (1969973) (alef-15)
 
رحمتی
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۰۳:۱۷
از جایزه گرفتن بابک حمیدیان خوشحالم،روح شهید وصالی کمکش کرد.از جایزه گرفتن مریلا زارعی خوشحال نیستم چون آنطور که ادعا میکند قدر محبت مردم را نمیداند.صداوسیما مثل همیشه هرکاری دلش میخواست کرد از سانسور صحبتها ودرد دلهای هنرمندان آنهم بصورن علنی وبی ادبانه تا سانسور خانمهایی که برای گرفتن یا دادن جایزه بر روی صحنه آمدندوصدا وسیما تشخیص داد حجاب یا آرایششان مناسب نیست وفقط از فاصله دور نشانشان میداد!!!تورو خدا عاجزانه خواهشمندیم فکری برای صدا وسیما بکنید.حتی مجری مراسم هم که آقای پاکدل بوده قبول نکرده وگفته ایشان نباید مجری باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1969976) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۸:۱۴:۰۰
لابد دلت مي خواسته صحنه هاي فساد پخش كنه
چه پرو شدين؟
دولت عوض شده پهلوي كه بر نگشته؟ (1970085) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۱۲:۰۸
پررو تویی که نظرت رو به همه ی مردم میخوای تحمیل کنی (1970315) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۲:۵۰:۲۴
آیه قرآن امر میکنه حجاب واجبه. و پیغمبر جامعه را با تمام احکام جاری شده (اکملت لکم دینکم=از جمله، حجاب واجب) تحویل داد و رفت.
لابد شما هم به قول مشایی باورمندید که اسلام دیگه جوابگو نیست.
و لابد اگر کسی خواست از این برهنه تر و وقیح تر بیاد روی سن باید نشونش بدن و این تبلیغ فحشا نیست...

راست میگه پر رو شدین. پررویی یعنی همین که فساد و فحشا رو حق طبیعی و حریم خصوصی آدمها بدونین و بخواین پخش زنده بشه و اگر کسی طبق آیین و احکام فطری اعتراض کرد، بهش ب
ین داره نظر شخصیشو تحمیل میکنه! (1970786) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۸ ۱۱:۴۹:۳۲
عزیزم حرف شما درست ولی هکون قرآن فرموده: لا إکراه فی الدین (1978650) (alef-13)
 
یک بیننده
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۱:۰۲:۲۷
محترم عزیز وقتی نظر ثبت می کنی لااقل جانب انصافو نگه دار . امسال که در قیاس با چند سال اخیر پوشش خانم ها مناسب تر بود دست کم افرادی که روی سن حاضر شدند مناسب بود . (1970440) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۱:۰۴:۱۸
من مطمئنم بسیاری از این کامنتهای تندروانه را ایرانیانی میگذارند که یا کارمند شبکه های ماهواره ایه خارج از کشور هستند ویا دستشان از وطنشان دور است چون هر چی در کشور این صحبتهای تندروانه وعجیب وغریب بیشتر باشد ویا آزادی کمتر باشد این دوگروه خوشحال تر هستند چون بازار به سخره کشیدن کشور ومردم برایشان داغ تر میشود.اولین مخالفان آزادی وگشایش در کشور آنها هستند. (1970447) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۴ ۱۲:۰۶:۱۵
جهت اطلاع شما:
رسول گرامی اسلام (ص) فرمودند:
"زنانی پیدا می شوندکه در عین پوشیدگی برهنه اند هوسباز و دلفریب می باشند،موهای خود را طوری آرایش می کنندکه مانند کوهان شتر جلوه می کند. اینان داخل بهشت نمی شوند و حتی بوی آن را استشمام نمی کنند، با این که بوی بهشت از راه بسیار دور شنیده می شود." (1972180) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۰۶:۳۰
"تمشک طلایی" رو هم باید بدیم به صدا و سیما !!!
پخش نکنید سنگین تره !!! (1969981) (alef-9)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۰۸:۲۶
سانسورای شبکه نمایش خیلی خنده دار بود (1969983) (alef-9)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۰۵:۲۱
اصلا هم خنده دار نبود! توهین به شعور مردم خنده دار نیست و روزی صد مرتبه هم که اتفاق بیفته از زشتیش کم نمیشه (1970173) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۰۹:۰۳
انتقادی با ضد انقلابی خیلی فرق دارد

این بازیگران از جنس مردم ما نیستند
حداقل از لباس ها و سر و وضعشان معلوم است که از جنس قشر خاصی از مردم ایران هستند . حرف هایشان هم همان حرف های قشر خاص است که همه می دانیم!

واقعا الان چند درصد مردم طرفدار فتنه 88 هستند که هربار اسم فیلم عصبانی نیستم آمد جیغ برایش می کشیدند؟؟؟

به اندازه کافی حرفهایشان را در فیلم های خودشان می زنند شما نگران نباشید! (1969984) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۵۴:۳۰
جیغ نمیکشیدند ؟

عصبانی نیستم!عصبانی نیستم (1970273) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۱۳:۴۰
این مردم مد نظر شما دقیقا کی هستند؟ خسته شدیم انقدر که ما رو مردم به حساب نیاوردید. (1970320) (alef-13)
 
نوید
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۱۱:۵۵
واقعا معنی اعتدال را هم فهمیدیم، اوج بی عدالتی و رفیق بازی بود، حاتمی کیا را سر بریدند و به فیلم ضعیفی چون رستاخیز جایزه دادند. هر طور شده بود یک فیلم دیگر را در کنار فیلم ارزشمند شیار 143 گنجاندند تا ارزش های آن را کمرنگ کنند، واقعا این مراسم با آن کلیپ های متملقانه در شان دولت اعتدال نبود. آقایان داور پیش خودشان و خدا خلوت کنند و بگویند چگونه جایزه ی بهترین فیلم را به شیار 143 و یا چ ندادند؟ خدا وکیلی آذر شهدخت و رستاخیز بهتر از این دو فیلم بودند؟ سیاست کاری و رفیق نوازی تا کجا ؟؟؟؟؟ (1969985) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۱۷:۵۶
تقريبا تمام مراسم را ديدم ، اما قطعي به دليل انتقاد واعتراض را متوجه نشدم (1969989) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۵۱:۱۴
شما باید خود آقای ضرغامی باشی! (1970258) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۰۸:۳۹
دوزاریت کجه پس! (1970308) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۱۸:۲۸
سانسور برنامه وزارت ارشاد جمهوری اسلامی از سیمای جمهوری اسلامی؟!؟!؟! (1969991) (alef-10)
 
یک انسان
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۲۰:۱۲
واقعاً برای صدا و سیما متاسفم به خاطر سانسور ناشیانه ای که داشت.
یعنی ملت حق کوچکترین اعتراض و انتقاد رو ندارن؟
واقعاً برای خودم متاسفم. (1969992) (alef-10)
 
aaaa
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۲۰:۲۲
انصافتون رو شکر حداقل از عصبانی نیستم یه اسمی می اوردین

با تمام احترامی که واسه رضا عطاران قائلم ولی سیمرغ حق نوید محمدزاده بود

چقد ازادی!بیچاره درمیشیان که واسه بر هم نخوردن آرامش انصراف داد.... (1969993) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۲۳:۰۱
درود بر اعتدال

آقای درویش مزد حمایت از روحانی و خاتمی را گرفت

مردم قضاوت خواهند کرد رستاخیز در برابر شیار 143 و چ چقدر ضعیف تر بود!!! (1969995) (alef-10)
 
امید
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۲۴:۰۵
چرا جایزه ی بهترین کارگردانی به حاتمی کیا داده نشد؟ نکنه حرف های ایشون رو رای داوران اثر گذاشته؟ (1969997) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۱:۱۳:۰۹
اعتدال همینه برادر من!!!
هرکی علیه اینا حرف بزنه باید بایکوت بشه.
مردم فهمیدن که بهرین فیلم چی بوده و توی اکران عمومی همه میفهمند.
ایراد جشنواره فجر اینه که قبل اکران عمومی جایزه میدن نه بعد اکران. (1970474) (alef-6)
 
سانسوووورررررررر
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۲۴:۳۳
خیلی ببخشید چرا اینقدر تصاویری که از شبکه نمایش پخش می شد و قتی به صحبت های خاصی میرسید سانسور میشد ؟؟؟؟؟

چرا اینقدر سانسور ؟؟؟ جالبیش اینه که خوده مجری شبکه نمایش هم شوکه شده بود که چرا بی وقفه تصاویر قطع میشه و دقیقا جایی که جوایز داره اعلام میشه و خود مجری داره تصاویرو میبینه تصاویر میرفت !!!

چرا وقتی محمد مهدی عسگر پور آمد تصاویر فطع شد ؟؟!!!!

چرا وقتی هنرمند دیگری که جایزه برد و خواست درخواستی از دولت داشته باشد تصاویر قطع شد ؟؟؟

آقای ضرغامی این همه توهین به مخاطب و خودرایی تا کی ؟
آقای ضرغامی خود را گول می زنید ؟!!!! (1969998) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۱۷:۰۴
ما چطور میتونیم خواهش کنیم آقای ضرغامی ازین مقام کنار گذاشته شن؟ چند درصد مخاطبان صدا وسیما باید برای همیشه قید رسانه ی ملی رو بزنن و به شبکه های برون مرزی رو بیارن؟ کسی راه حلی سراغ داره؟ (1970331) (alef-13)
 
سانسووووووور
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۰:۲۴:۴۹
خیلی ببخشید چرا اینقدر تصاویری که از شبکه نمایش پخش می شد و قتی به صحبت های خاصی میرسید سانسور میشد ؟؟؟؟؟

چرا اینقدر سانسور ؟؟؟ جالبیش اینه که خوده مجری شبکه نمایش هم شوکه شده بود که چرا بی وقفه تصاویر قطع میشه و دقیقا جایی که جوایز داره اعلام میشه و خود مجری داره تصاویرو میبینه تصاویر میرفت !!!

چرا وقتی محمد مهدی عسگر پور آمد تصاویر فطع شد ؟؟!!!!

چرا وقتی هنرمند دیگری که جایزه برد و خواست درخواستی از دولت داشته باشد تصاویر قطع شد ؟؟؟

آقای ضرغامی این همه توهین به مخاطب و خودرایی تا کی ؟
آقای ضرغامی خود را گول می زنید ؟!!!! (1969999) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۱:۱۰:۵۳
چرا صدا و سیما اینقدر غیرحرفه‏ای عمل می‏کند. من تعجب نمی‏کنم از فردا روی وب قطعه فیلمی پیدا شود با عنوان بخش هایی از جشنواره که صدا و سیما سانسور کرد. بعد همه صدها هزار بار این قطعه فیلم دیده شود!!! برای اینکه صدا و سیما انگار نمی داند که روزگار سانسور کردن آرام ارام سرمی‏آید. (1970013) (alef-10)
 
رهی
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۱:۴۷:۳۶
خیلی از بازیگر ها دارن همون راه فوتبالیستارو پیش میرن به جای اینکه به فکر هنر باشن بیشتر به فکر حواشیو فرش قرمزو مدل لباسو ... هستند بعد چند وقتم حتما دنبال دستمزد میلیاردی (1970026) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۲:۰۲:۰۷
هیچ کدوم از بازیگرا حجاب درستی نداشتند !!! (1970028) (alef-10)
 
خسته
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۲:۰۵:۳۶
مجری خیلی بد بود. جایزه ها هم معلوم بود به چه فیلمایی میخوان بدن. صداوسیما هم شاهکار بود هنرمندان خانوم رو نشون نمیداد موقع اجرای علیرضا قربانی هم گروه نوازندگان رو نشون نمیداد !!! (1970029) (alef-10)
 
کوروش
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۳:۳۰:۰۵
حذف فیلم عصبانی نیستم , امتنا صدا سیما از پخش مراسم بر روی شبکه های همه گیر , سانسور صدا سیما بر روی کوچکترین حرف انتقادی یعنی خفقان . خفقانی که حتی دولت روحانی قادر به از بین بردن آن نیست . متاسفم (1970041) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۴:۰۳:۵۰
و اينجاست كه دفاع صدا و سيما از ازادي بيان و انتقاد مرغ پخته رو به خنده مي سازه (1970045) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۴:۲۹:۲۳
متاسفم برای حاتمی کیا که بجای هنرمند نقش داروغه و پلیس امنیت اخلاقی سینما رو بازی کرد و جو چماق و دستور و سانسور رو بالا سر سینما همون روز دوم راه انداخت. آقای حاتمی کیای به اصطلاح هنرمند قبلا هم همکار و هم حرفه اش رو بخاطر اینکه اسکار گرفته مورد طعنه و توهین و تهمت قرار داد و امسال هم با چماق کردن فیلم شیار143 علیه "عصبانی نیستم" و "قصه ها" جوسازی و جنگ روانی ای راه انداخت که جرات نکردن یه جایزه به فیلم های غیرمذهبی بدن. (1970049) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۰۳:۳۹
شما که یه فرد عادی هستی به عنوانه منتقدبه حرفهای حاتمی کیا هرچی دلت خواسته ازراست تادروغ ، به حاتمی کیا گفتی
اونوقت حاتمی کیابه عنوانه یه کارگردان که تاحالا چندین فیلم موفق تو کارنامش داشته چندین ساله که داره فیلم میسازه ،نمیتونه انتقادکنه ؟
اگرحاتمی کیا انتقاداتشو نگه پس کی انتقادکنه ؟حتما شما !! (1970296) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۱:۱۷:۲۶
اره نباید بدن..چون این جشنواره انقلابه نه ضد انقلاب..این جشنواره حامی فتنه نیست.
و متاسفم از افکار شماها که خودتون خدای نقد و ........هستین ولی طاقت کوچکترین انتقاد و حرفی رو ندارید که علیهتون زده میشه و سریع میگید که این ادم یا از روی کینه حرف زده یا جو سازی کرده یا ......لابد هرکی انتقاد کنه نادانه دیگه!!!
رای مردم به فیلم شیار و چ مشخص کرد که چقد هوادار داره. (1970487) (alef-6)
 
کویر
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۶:۳۷:۴۶
پرا رشته ها را پنبه می کنیم.
مراسم قرعه کشی جام جهانی را نمی توانیم نشان دهیم. قبول مدیریت آن مراسم با ما نیست. چرا در ام القرای جهان اسلام نمی توانیم مراسم جشنواره فیلم فجر را به طور کامل پخش کنیم. واقعا برای وزرات ارشاد متاسفم که امسال کاری کرد که پخش مراسم جشنواره مثل پخش مراسم بلاد کفر موجب دردسر رسانه ملی شود. متاسفم که وزارت ارشاد که مسئول مدیریت سینما به سمت خیر و نیکی و امیدواری است امسال طوری مدیریت کرد که آرامش چند ساله در سینما متزلزل شود. عده ای مدعی اند که چرا صدا و سیما چنین و چنان اما من فکر میکنم انکه این چنین منتقد است بین هوای نفس و شرعیات دچار پارادوکس قوی است. و کلام اخر اینکه اگر نبود فیلم های فاخر و ارزشمندی مثل چ شیار و ... به قطع و یقین می گفتم امسال سال قهر مردم با سینما می شد و هرچه در این چند سال رشته بودیم پنبه. (1970055) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۶:۵۴:۳۹
چه صدا و سیمایی داریم!! (1970058) (alef-10)
 
حسین م
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۷:۰۶:۲۹
اینکه صدا و سیما مردم رو صاحب فهم و شعور نمیدونه و اینقدر انتقادات و حرفهای مخالف یه طیف جامعه رو سانسور میکنه و صد البته روزی صد بار همون جناح از طرف صدا و سیما و بدون سانسور مورد نقد قرار میگیره، همین بیانگر فضای کاملا باز سیاسی در جامعه است!!!!!!!!!!!!!!!!
تاسف ما از این موضوع به درد کسی نمیخوره. انتقادات ما هم قطع و یقین به گوش اونایی که باید برسه نمیرسه. کسیکه به تعبیر قرآن انگشتاش رو توی گوشش فرو کرده تا نشنوه، چه حاجت به هدایت؟؟؟؟؟؟ (1970060) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۷:۳۴:۳۰
تلویزیون مجموعه ای از توهین ها به شعور مخاطب رو به نمایش گذاشت. تبریک میگم به آقای ضرغامی به خاطر تکرار دستاورد بزرگ (1970068) (alef-10)
 
امین
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۸:۰۶:۰۴
واقعا متاسفم برا رسانه ملی !!!
که خودشون مراسم خودشون رو سانسور میکنن !!!
هم توهین یه شعور مخاطب بود هم هنرمندان !
اونوقت آقای ضرغامی مصاحبه رئیس جمهور رو نمایشی میدونه اما سانسور مراسم فجر رو درست !
این که دیگه نه مراسم قرعه کشی جام جهانی بود نه مراسم اسکار !!! (1970076) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۸:۱۰:۳۱
این اختتامیه بیشتر شبیه یک متینگ سیاسی بود هی شعارهای سیاسی دولت را سر میدادند بهر بهانه ای میگفتند امید یا تدبیر ...در حالی که این شعارها باید در عمل تحقق پیدا کند نه اینکه با آن چماق درست کنند (1970080) (alef-10)
 
عرفان
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۸:۱۲:۴۳
بعد فقط نشینین و بگین "اسکار" سیاسی هست و معیار و ملاکشان مباحث غیر هنری است!

با ادای کامل و تمام قد احترام، به پیشوای سید و سالار شهیدان، و همین طور شهید چمران بزرگ،

اصلا این دو فیلم لایق اینکه این همه سیمرغ بگیرند، نبودند!

مطمئن هستم اگر فیلمی هم در مورد مثلا فلسطین داشتیم، فارغ از اینکه چقدر خوب یا بد بود، چند تا سیمرغ باقیمانده را هم به آن فیلم اعطا میکردند.

و بازنده بزرگ بعدی هم صدا و سیما!
جالبه که داخل مملکت خودمون هم این همه سانسور حجاب داریم!
بابا،
ما هم داریم تو همین مملکت زندگی میکنیم!
سانسور صحبت های انتقادی هم که حرفش مفصل و تکراری است!
چیزی که برای آقایان عادی و تکراری شده، و برای مردم نخواهد شد! (1970083) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۸:۴۶:۴۷
جدا برای صدا وسیما باید تاسف خورد .بیخود نیست 70درصد مردم گرایش به ماهواره دارند .وقتی هیبچکس تحمل انتقاد را نداردوضعیت این می شود که داریم می بینیم. (1970120) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۸:۵۸:۵۲
سيما با بدترين كيفيت صدا مراسم را پخش كرد واصلا هم به تلفنها پاسخي نداد وحتي يك عذر خواهي كوچك زير نويس نكرد،واقعا عجيبه كه سيما با پول مردم اداره ميشود وبه مردم بي احترامي ميكند (1970153) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۸:۵۹:۵۲
سيما نميخواهد با منتخب مردم همراه شود؟؟؟اين چه نوع پخش مراسم وبا صداي نامفهوم بود؟؟؟ (1970154) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۱۰:۰۴
فیلم عصبانی نیستم یک فیلم خوب اجتماعی بود که با مردم هم ارتباط خوبی برقرار کرده بود. اتفاقل یکصدم فیلمهایی مثل قلاده های طلا و پایان نامه هم سیاسی نبود. ما تحمل کردیم کاش آقایون هم یک صدم تحمل ما رو داشتند و این فیلم رو ناجوانمردانه حذف نمی کردند! (1970182) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۱۱:۴۵
صدا و سیما باید به خاطر سانسورهای بی ادبانه خودش از مردم عذرخواهی کنه. درسالگرد انقلاب، آقایون کارهایی رو که 35 سال پیش بهش اعتراض میکردند رو دارن خودشون تکرار میکنن.
ننگ به این صدا و سیما ضد مردمی که حتی اجازه یک انتقاد ساده رو هم نمیده! ننگ!!! (1970183) (alef-10)
 
حاج حبیب
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۲۶:۱۶
در بی حرمتی صدا و سیما به شعور مخاطبان:
صدا سیما در حین پخش مراسم به همه مخاطبان مستقیماً توحین کرد، پس چگونه می پندارد که ما باید به او احترام بگذاریم.
خداوند سبحان در آیه 85 سوره یونس از زبان قوم بنی اسرائیل می فرماید " فقالوا عل الله توکلنا ربنا لا تجعلنا فتنه للقوم الظالمین" پس گفتند: برخدا توکل کردیم. پروردگارا ! مارا برای قوم ستمگروسیله آزمایش قرار مده" چیزی که ستمگران را برظلم نسبت به ناتوانان می کند همان ضعف و ناتوانی ایشان است، پس منظور از اینکه مارا وسیله فتنه ظالمین قرارنده اینست که لباس ضعف و ذلت را از تن ما درآور.
من نمی خواهم بگویم که آقای ضرغامی عمله ظلم است و یا چنین و چنان ، اما براستی اگر جوان سرشار از حسرت دیده شدن و بزرگ شدن در صدا و سیما نبود که حاضر باشد شخصیت خودش را به هر قیمتی بفروشد و یا آن آقای باصطلاح منتقد اینقدر برای خودش شخصیت قائل می شد که زیر بار چنین فضاحتی نرود ، آیا چنین بی حرمتی به مخاطبان می توانست صورت پذیرد؟ آری برادر از ماست که برماست.َ (1970209) (alef-10)
 
امير110
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۲۷:۰۰
جشنواره اي كه بخاطر فشارهاي امنيتي آن باعث مي شود تهيه كننده يك فيلم خود را از رقابت بيرون بكشد بدرد لاي جرز مي خورد. همين امنيتي ها باعث شدند كه فيلم "چ" كه چنگي به دل نمي زند كلي جايزه ببرد. خدا بالاخره روزي انتقام اين ظلم ها را خواهد گرفت. (1970210) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۵۳:۰۹
البته فیلم چ هم به نظر من خوب بود و جای خودش رو داشت. عصبانی نیستم هم فیلم خیلی خوبی بود و حداقل حقش بود یک سیمرغ ببره. خدا میدونه نوید محمدزاده الآن چه حالی داره! (1970409) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۲۹:۰۰
بنظرم یک جایزه سیمرغ بلورین هم باید به صدا و سیما و سانسور مفتضحانه پخش زنده این مراسم می دادند که تحمل حتی شنیدن یک نکته انتقادی را هم ندارند. (1970214) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۴۷:۱۴
چرا نباید این فرهنگ جا بیفته که با تمام اشکالات اینجور مراسما مستقیم پخش بشه. مردم راهپیمایشون رو میرن، پشت انقلاب هم هستند ولی برخی از حرکات و سانسور های مسخره صدا و سیما توهین مستقیم به مردمه. از آقای ضرغامی عزیز خواهش می کنم مستقل تر تصمیم بگیرن و تحت فشار های تندرو ها قرار نگیرن. (1970250) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۵۳:۱۹
فقط بلدن بگن اسکار سیاسیه ؟

عب نداره! بازم یادم اومد که دارم کجا زندگی میکنم! (1970265) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۵۳:۲۳
من ازاول برنامه رو ندیدم ، ازجایی که هانیه توسلی اومد جوایزو بده دیدم ولی بعدش هرجابرنامه قطع شد زیادم بد نبود یه جا یی تهیه کننده فیلم پرویز وشهدخت و.. یهرصحبتهایی کرد که فقط اولش درباره این بود به همه سلایق باید فرصت بدیم که قطعش کردن ویه جاهم قراربودعسگرپوراسامی بهترین فیلمهارو ازنگاه مردمی بخونن ایشون هم قبل ازمعرفی اسامی دوفیلم صحبتهایی کرد که نمیدونم چی بود. هرجاهم برنامه قطع شد ،مجری دوم با کارشناسشون درباره کدوم فیلم جایزه رو میگیره چند ثانیه صحبت کرد. البته اینجا یه اشتباهی صورت گرفت دوربین دیر به سالن جشنواره برگشت .واقای عسگرپور فیلم اولو خونده بود.
ولی بدم نبود من فردعادی ننشستم جلوی تلویزیون که اقای xبیاد از اینکه بذارید همه هرجوردلشون میخواد فیلم بسازن حرف بزنه ! اونم فیلمهایی ازجشنواره که حتی خوده هنرمندان ازساخت این فیلمها وبی محتوابودنش و خوب پرداخته نشدن گله داشتن .
یا اینکه من منتظرم زودتر اسامی فیلمهاازنگاه مردمی رو بخونن اونوقت اقای عسگرپور ازفرصت استفاده کردن سخنرانی میکنن.
صداوسیما عملکردش بهترازسالهای قبل بود تصاویرخانمهارونشون داد تصاویر مریلا زارعی ونرگس ابیار وهنگامه قاضیانی وملیکاشریفی نیا ومادرش وهمسره بهروزافخمی ونیم تنه هانیه توسلی
پارسال حتی تصاویر خانمهای که حجابشونم تقریباخوب بود نشون نمیداد وازصد کیلومتری وازپشتشون میداد.
امسال بهتراز پارسال بود .
ولی قبولم کنیم بعضی ها دیگه خیلی شورشو دراوردن ،خانمیرودعوت کردن برای اهدای جوایز بقیه بالای سن کفشش یه پاشنه بیست وسی سانتی خیلی باریک داشت ! من یکی که همش میترسیدم تو راه رفتن بنده خدا بخوره زمین !!!!!!! (1970268) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۰۹:۵۳:۵۴
این مملکت هیچ کس شعور نداره جز اقای ضرغامی و همکاراش ...آقای ضرغامی کافر همه را به کیش خوذ پندارد اگر صدا و سیما فکر می کند مردم شعور ندارند...واقعا چقدر بدبختیم که یه عده اقلیت تنگ نظر جای ما تصمیم می گیرند که این را خوب است تو ببینی و این خوب نیست تو ببینی ... (1970270) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۰:۵۹:۵۶
1- باور کنیم برگزاری مراسم فاتحه خوانی می توانست به مراتب شاد و هیجان انگیزتر از اختتامیه دیشب باشد.
2- ایجاد هیجان ، طراوت ، شادابی و شوق حضور نیازمند هرزه گری و گناه آلودگی نیست بلکه اجرای برنامه هایی است که دلیل بر پویایی و احترام به میهامان و مخاطب است مواردی که متأسفانه در اختتامیه بارها مورد هجو قرار گرفت همانطور که بارها شعور مردم مورد بشکلی توهین آمیز به سخره گرفته می شد.
3- جشنواره های بزرگ سینمای جهان اصولا بر اساس احترام به خواست و شعور مخاطبین سینما در جهان پایه ریزی می شوند در واقع تلاش می شود با انتقال درست و تأیید شده انتخاب مخاطبین به سینماگران پیامهایی درست برای انتخابهای آینده داده شود به همین دلیل فیلمها پس از اکران عمومی در جهان و جذب مخاطب می توانند در جشنواره ها شرکت و در معرض قضاوت تخصصی قرار گیرند اما جشنواره فجر از ابتدا در تلاش است که حق دیدن و ندیدن فیلم طی سال بعد را برای مردم تعیین نماید یعنی میرایی جذابیت و علاقه برای حضوری شاداب و فعال در جشنواره جنانکه هر ساله تعدادی از منتخبین برای اخذ جایزه در سالن حضور ندارند این نکته را مقایسه کنیم با امکان و شور حضور در سایر جشنواره های بزرگ جهانی را که افراد از ماهها قبل برای تمامی ثانیه های حضور در این مراسم برنامه ریزی داشته و لحظه شماری می کنند.
4- هنوز هم خانمهای حاضر و برگزیده شده در جشنواره فجر و البته سایر مراسم مشابه ممنوع التصویر محسوب می شوند چرا که احتمالا ابتلاء به شئونات غیر اخلاقی پوشش مناسب در میان بانوان کشورمان عمومیت دارد و علی الظاهر هیچ راهکاری برای تنظیم این امر مهم و کلیدی وجود ندارد که اگر داشت قطعا ظرف سی و پنج سال گذشته باید کشف و مورد بهره برداری قرار می گرفت تا ناچار نباشند همچنان تصاویر لحظات حرکت به سمت سن ، گرفتن جایزه ، نطق کوتاه جشنواره ای ، ابراز احساسات بانوان نسبت به یکدیگر و حتی در دست گرفتن تندیس رو به حاضرین را سانسور و به انواع ممکن حذف نمایند اما می توان در این سوال تأمل کرد آیا واقعا ناکارآمد و توهین آمیزتر از شیوه های مرسوم راهی برای این مهم وجود ندارد؟
5- جشنواره های مهم و شناخته شده غالبا برای برگزاری مراسم از لحظه برنامه ریزی تا آخرین لحظات پایانی بر اساس پروتکل های مصوب رفتار کرده و هیچ شخص و سازمانی مجاز به خروج از مواد مندرج در پروتکل نیست چنانکه حضور مسی با کت و شلواری با رنگ غیر مشکی در مراسم توپ طلایی سالجاری به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. چرا مدیران برای رهایی کشور در این بخش از اثرگذاری سلایق به شدت متغییر به سمت قانونمند سازی ضوابطی روشن حرکت نمی کنند تا حاضرین و هنرمندان و منتخبین و عوامل اجرایی و مدیریتی مجاز به استفاده از هر شیوه رفتاری و پوششی نباشند و پخش نیز جدای از درستی و غلطی ملاکها با قطع مکرر و غیر حرفه ای تصاویر زنده نباشد.
6- قطع تصاویر مربوط به بانوان در اختتامیه دیشب دامنگیر سخنرانیهای کوتاه هنرمندان و هیات های داوری که باید بیانیه های خود را قبل از اعطای جوایز قرات می کردند را نیز گرفت بطوریکه تلویزیون به صلاحدید خود سخنرانیها را با فرض احتمال بیان جمله یا کلمه ای مغایر با صلاحدید آنها قطع و مجری بی مناسبتی را به خورد مردم می دادند یعنی اینکه مردم نمی فهمند چه اتفاقی می افتد آقایان لحظه ای فکر کنید که نباید شعور عمومی را تحقیر و به تمسخر گرفت شعور انسانی آنهم از جنس مردم یک کشور شایسته به سخره گرفتن توسط دستگاه تصویری همان کشور نیست.
7- مدیران فرهنگی کشور باید باور کنند که بخشی از دلایل بی توجهی عجیب مردم به شبکه های ملی و گرایش افراطی به شبکه های ماهواره ای ریشه در توهین های روزانه و مستمر صدا و سیما نسبت به شعور مردم و مخاطبین می باشد لذا یکی از راهکارهای جدی دعوت مردم به کاهش تماشای ماهواره و توجه به شبکه های پر مشکل و مسئله شبکه های پر تکرار رسانه ملی احترام به مردم و شعور انسانهایی است که فرصت و سلامت خود را در اختیار شما قرار داده اند تا با صرف بودجه ملی بسیار کلان ارائه کننده حداقل ها باشید.
8- ضروری است مدیران عالی کشور با جدیت به این موضوع بپردازند که ایا با انحاصر تولید و پخش صدا و تصویر می توان امیدی به پویایی و جذب اعتماد داشت می توان امید داشت که مردم نیازهای خود را در شبکه های داخلی جستجو کرده و به شبکه های ماهواره ای بی اعتنا باشند؟ (1970433) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۳ ۱۵:۵۶:۴۵
فيلم رستاخيز بايد اصلاح وچهره هاي افرادي كه نقش حضرت ابوالفضل عليه السلام و فرزندان گرانقدر حضرت امام حسين عليه السلام را بازي مي كنند پوشيده باشد. (1971238) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.