توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 291897
ابراهیم قیصری در بخش مراقبت‌های ویژه
دکتر ابراهیم قیصری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری است.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۸
به گزارش ایسنا، ابراهیم قیصری نویسنده و پژوهشگر ادبیات که در سن ۷۹ سالگی است در یکی از خیابان‌های تهران زمانی که در حال عبور از خط عابر پیاده بود با یک دستگاه سواری تصادف کرد و آسیب دید.

حافظ قیصری، فرزند دکتر ابراهیم قیصری، در این‌باره به ایسنا گفت: سه روز پیش حادثه تصادف پدر در خیابان و روی خط عابر پیاده اتفاق افتاد که از آن‌جا به بیمارستان شریعتی اعزام شد و سپس از بیمارستان شریعتی به بیمارستان آتیه منتقل شد. پدرم به خاطر شدت آسیب‌دیدگی از ناحیه دست چپ مورد عمل جراحی قرار گرفت و هم‌اکنون در حال حاضر در آی ‌سی ‌یو بستری و حال او رو به بهبود است.

دکتر قیصری از حافظ‌پژوهان،‌ ادیبان و محققان ادبی است که در سال ۱۳۱۵ شمسی در ماهشهر متولد شده است. از او تاکنون آثاری مانند «قند مکرر» (تکرار مضمون در آثار سعدی)، «پرده گلریز» (تکرار مضمون در کلام حافظ)، «ابیات بحث‌انگیز دیوان حافظ، از همیشه تا جاویدان» (گزیده متون عرفانی)، «از تصویر تا اسطوره»،‌ «ایران در ادبیات و اندیشه‌ فرانسوی قرن هجدهم»، «مثل‌های ماهشهری » و... منتشر شده است.

این ادیب در مشهد با شادروان دکتر احمدعلی رجائی در بنیاد فرهنگ‌نامه قرآنی آستان قدس رضوی همکاری داشت.‌ در تهران وقتی بنیاد شاهنامه فردوسی تاسیس شد از جمله پژوهشگرانی بود که زیر نظر مرحوم مجتبی مینوی به کار تصحیح و تدوین شاهنامه فردوسی پرداخت.

در سال ۱۳۳۶ معلم شد و در کنار تدریس به تحصیلات دانشگاهی پرداخت و از دانشگاه‌های فردوسی مشهد و تهران به اخذ درجات کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در زبان و ادبیات فارسی نایل آمد. قیصری سال ۱۳۵۳ به دانشگاه اهواز منتقل شد و به تربیت دانشجویانی پرداخت که برخی خود از استادان دانشگاه‌های کشور شدند.

او در یکی از مصاحبه‌هایش گفته است: «از آن جایی که به زادگاه‌ام ماهشهر بسیار علاقه‌مندم حاضرم کتابخانه شخصی خود را که ماحصل ۶۰ سال مطالعه و شامل بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب است به این شهر اهدا کنم و اگر یک موسسه و بنیاد به نام دکتر قیصری ایجاد کنند علاوه بر اهدای کتابخانه مسؤولیت تشکیل یک موزه جامعه‌شناسی را با هزینه خودم در ماهشهر برعهده می‌گیرم.»
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.