توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 217998
اشتباه در برنامه ريزي و اجرا برابر است با ...
بخش تعاملی الف - سيد ابراهيم كراماتي
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۲۹
پس از ابلاغ سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي، واكنش هاي سريع سران قوا شاهد بوديم و يكباره تب حركت به سوي «اقتصاد مقاومتي» بالا گرفت و اين نكته نيز نمي توان از نظر دور داشت كه فضاي احساسي نيز تا حدودي پيرامون موضوع ايجاد شده و جو را فرا گرفته است.

به عنوان يك شهروند كه دورا دور شاهد و ناظر رفتار و گفتار كارگزاران ارشد و رده بالاي كشورم هستم و خواسته و ناخواسته ناگزير به رصد نمودن طرح ها و برنامه ها و مديريت تقنيني و اجرايي و قضايي ايشان مي باشم؛ بنا بر تجارب گذشته به خود اين حق را مي دهم كه از هر حركت و طرح جديد دلشوره بگيرم و نگران شوم.

براي نمونه به تعدادي از اقدامات سريع و عجولانه اي كه خيري براي ايرانيان بر آنها مترتب نبود اشاره مي گردد.

۱- بي حساب و كتاب گام گذاردن مجلس و دولت پيشين در راه ناهموار و سخت گذر «هدفمندي يارانه ها» و چشم و گوش بستن بر نقدها و ايرادات مشفقانه منتقدين و همراهي رسانه ملي با ايشان در عدم انعكاس متوازن صداي مخالفان و صرفا بلند نمودن صداي موافقان طرح و نتيجه اي كه امروز شاهديم!

۲- حذف عجولانه سيستم دادسرا در قوه قضاييه در دهه هفتاد و احياء آن در اوايل دهه ۸۰ بدليل بروز ايرادات عديده اي كه در غياب دادستان و سيستم دادسرا مشاهده گرديد.

۳- اجراي طرحهايي مانند مسكن مهر و تغيير سيستم آموزشي در آموزش و پرورش بدور از بررسي هاي جامع كارشناسي و وعده آني رييس جمهور محترم در مصاحبه تلوزيوني در خصوص سبد كالا و ابلاغ پس از اعلام به وزير محترم صنعت و معدن و تجارت و امر به ايشان براي تسريع در عملياتي كردن كار توزيع سبد كالا! و ...

قصد ناديده گرفتن خدمات و زحمات افراد نيست؛ بلكه غرض اين است مديران ارشد و بلند پايه انذار گردند تا دست از آزمايش و خطا برندارند و ذهن ايشان از اين باورغلط و خطرناك «چوفردا شود فكر فردا كنيم.» خالي گردد و راهي در پيش گيرند كه مردم شريف ايران يك گام به خوشبختي و بهروزي بيشتر نزديك شوند و خرسند از امروز و مصمم براي فردا باشند.

اگر مردم به اين باور برسند كه «هر روز ياد از ديروز» يعني اينكه خدمتگزاران ايشان در توليد و ارائه خدمت كاهلي كرده اند و اين آغاز گسست ميان خادم و مخدوم است و سوء تفاهم پيش مي اورد و كاري مي كند كه مردم و مسئولين همديگر را درك نكنند.

نگراني جدي و اساسي در حركت به سوي اقتصاد مقاومتي كه جاي تذكر و ياداوري دارد؛ اين است كه خداي نخواسته مديران برنامه ريز و مجري و سياست گذاران ارشد به اين اشتباه محاسبه دچار شوند و فكر كنند كه كوتاه ترين راه و آسان ترين راه برترين راه هم هست و بدون حساب و كتاب و توجه به دخل و خرج شهروندان، به رقم ماليات ايشان بيفزايند و به بهانه جبران درآمد نفتي و تجارت بين المللي طمع به جيب نزار شهروندان نمايند و بار سنگين «مقاومت» را بر گرده ايشان رها ساخته و به جاي خدمت؛ «مزاحمت» به ولي نعمتان خود ارزاني دارند!

كوتاه اينكه خيز نابجا و بدون توجه به ميزان درآمد و رونق اقتصادي جامعه و شهروندان به سوي افزايش ماليات براي تامين هزينه هاي سنگين سيستم فربه حاكميت براي ايرانيان كمر شكن و غير قابل تحمل است و اين پاشنه آشيل اقتصاد مقاومتي مي باشد.

بر مديران عالي و روساي قوا است كه با كار دقيق كارشناسي و ميدان دادن به مخالفين براي اظهار نظر و سنجيدن همه مصالح و منافع مردم ايران و دوري جستن از لج بازي هاي جناحي و وزن كشي هاي سياسي در مسير «اقتصاد مقاومتي » گام بردارند كه غفلت از اين مهم براي مردم ايجاد مزاحنت مي كند و گرده شهروندان براي پذيرش هرگونه بار سنگين خارج از طاقت مقاومت خواهد كرد.

والسلام خير الختام
 
کلمات کلیدی : سيد ابراهيم كراماتي
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.