نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 250081
نحوه ارائه پنل‌‎خورشیدی به مشترکان خانگی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۶
مجری طرح‌های عوارض برق توانیر جزئیات نحوه واگذاری پنل‌های خورشیدی به مشترکان خانگی را تشریح کرد.

به گزارش پاون، مسعود خانی گفت: در راستای اجرای بند ز تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۳ و همچنین اجرای دستور وزیر نیرو، ثبت‌نام از مشترکان برق خانگی برای نصب سامانه‌های خورشیدی یک هفته آغاز شده و تا پایان هفته جاری ادامه دارد.

وی تاکید کرد: این اختیار به شرکت‌های توزیع داده شده است که این زمان را یک هفته دیگر تمدید کنند.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند با حضور در شرکت‌های توزیع نیروی برق منطقه خود، اقدام به ثبت نام و اخذ اطلاعات تکمیلی در خصوص نصب سامانه‌های خورشیدی کنند.

وی با بیان این که ۵۰ درصد از هزینه نصب سامانه فتوولتاییک به صورت بلاعوض از محل منابع عوارض برق پرداخت می‌شود، گفت: دراین طرح پیمانکارانی که صلاحیت آنها به تایید رسیده باشند ، برای نصب سامانه های خورشیدی برای مشترکان ثبت نام شده، از سوی شرکت برق معرفی و نیمی ازهزینه سامانه نصب شده توسط صنعت برق پرداخت می شود.

وی از نصب پنل های فتوولتاییک یک کیلوواتی برای ۱۰ هزار نفر از مشترکان برق خبر داد و اظهار داشت: در طول یک هفته‌ای که از ثبت نام گذشته است استقبال از این طرح در کلان شهرها بیش از شهرهای کوچک بوده است.

مجری طرح‌های عوارض برق توانیر یادآور شد:بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، نیروگاه‌های خورشیدی تا ظرفیت یک کیلووات برای مشترکان خانگی نصب می‌شود و تا سقف ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان از محل عوارض برق به عنوان وام بلاعوض به مشترکان پرداخت می‌شود که در مجموع ۴۷۰ میلیارد ریال به این دوره از اجرای این طرح اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: مشترکان علاوه بر تامین میزان برق اضافه مورد نیاز از طریق شبکه سراسری، برق مازاد خود را می‌توانند به شرکت توزیع بفروشند.

وی با تاکید بر این که خانوارهایی که کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت در ماه برق مصرف کنند، هزینه برق آنها با استفاده از این سامانه به طور کامل رایگان می‌شود، گفت: هزینه برق خانوارهایی که تا ۲۰۰ کیلووات ساعت برق در ماه مصرف می‌کنند ، ۷۰ درصد کاهش می‌یابد.

وی حداکثر هزینه نصب این سامانه را ۹.۵ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: طبق قانون ۵۰ درصد این رقم یعنی حداکثر ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان توسط توانیر به عنوان وام بلاعوض پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به محدودیت منابع و زمانی در اجرای این طرح گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پس از تکمیل ثبت‌نام و ارزیابی فنی و مکانی متقاضیان حداکثر تا پایان امسال این پنل‌ها نصب می شود.

وی خاطرنشان کرد: ادامه اجرای این طرح در سال آینده منوط به تصویب و در نظر گرفتن منابع مالی در قانون بودجه است.
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۲:۵۸:۱۸
بهتر است مشترکان 5 میلیون را در بانک بگذارند و سودش را بگیرند از تولید برق به صرفه تر است. (2506730) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۸:۴۱:۳۰
با سلام
دوست عزیز شاید بهتر باشد عمقی تر به این مسئله نگاه کنیم
1-در حال حاضر با توجه به اینکه تعرفه های برق آزاد نشده و یارانه ای می باشد ،شاید توجیه اقتصادی نداشته باشد ولی بعد از گران شدن برق قطعاً به نفع مشترکان خواهد بود
2-وجود پنل های خورشیدی در پشت بام منازل سبب خواهد شد تا در واقع نیروگاههای متعدد کوچک و پراکنده داشته باشیم و در موقع بروز بحران بتوانیم به درستی عمل کنیم و برق مراکز حساس را تامین نماییم .
3-متاسفانه دیدگاهی که در چند سال اخیر در کشور باب شده و شاید هم مردم زیاد در آن مقصر نباشند ،همان دیدگاه جنابعالی است که پول در بانک بگذاریم و سودش را بخوریم ،و این یعنی ربا یعنی مرگ اقتصاد سالم و مرگ کارآفرینی و توسعه پایدار (2507926) (alef-10)
 
یاسر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۰ ۰۰:۵۲:۲۳
اینکه شما و و همکاران شما به اسم تولید صفحات داخلی و از فریمان یا یزد از خارج وارد میکنید و نه جنس المانی بلکه چینی و مشتری ک هیچ اطلاعاتی درمورده پنل نداره و حتی نمیدونه دارین چیکار میکنین دزدی محسوب میشه البته با نهایت احترام (3635064) (alef-13)
 
kafalah
۱۳۹۳-۱۲-۲۳ ۲۲:۱۲:۲۵
پنلهای فتو ولتاییک استهلاک ندارد و می توان گفت که خرید آنها نوعی سرمایه گزاری است که در دراز مدت مقرون به صرفه است . البته این را هم در نظر بگیرید که انسان نباید فقط سود شخصی خودش را در نظر بگیرد . شاید از نظر سود شخصی این کار زیاد مقرون به صرفه نباشد ولی از نظر اجتماعی این کار مفید است .
یک پنل یک کیلووات در سال حدود 1400 کیلووات ساعت انرژی الکتریکی پاک تولید می کند که تا حد زیادی از تولید گازهای گلخانه ای جلوگیری می کند .
نکته دیگری که در فواید پنلهای خورشیدی خانگی کمتر به آن توجه می شود تاثیر این پنلها بر کم کردن تلفات شبکه و افت ولتاژ آن است. چون سیتمهای انرژی خورشیدی خانگی برق را مستقیما به مصرف کننده می رسانند بنابر این و با توجه به تلفات حدود 30 درصدی برق در ایران، می توان گفت که به ازای هر یک کیلوات برق خورشیدی حدود 1.3 کیلوات در برق تولیدی از نیروگاها صرفه جویی می شود . (2744844) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.