نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241487
مشکل اصلی کشور از نگاه هاشمی رفسنجانی
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۰۰
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از کارفرمایی مطلق دولت در اقتصاد باید بخش تعاون توسعه یابد گفت: بیکاری و رکود اقتصادی مشکل اصلی جامعه است.

به گزارش مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف تعاون با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های تعاونی در کشور استفاده کرد، گفت: به دلایل مختلف از ظرفیت‌های این بخش استفاده نمی شود که توجه به آن ضرورت ملی برای کم کردن مشکلات است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان چشم اندازهای قانونی برای فعالیت‌های تعاونی و صراحت ۲۵ درصدی اقتصاد کشور در بخش تعاون و با یادآوری اوضاع تعاونی‌های کشور در مقطع پیروزی انقلاب و سال های پس از آن، به برنامه‌های شورای انقلاب و دولت موقت اشاره کرد و افزود: یک اصل اسلامی و صراحت قرآنی است که برای گسترش عدالت در همه سطوح جامعه باید به حضور مردم در بخش‌های مختلف جامعه بها بدهیم.

وی تعاونی‌ها را حد فاصل بین بخش‌های دولتی و خصوصی خواند و تاکید کرد: اگر بعضی‌ها به بخش خصوصی به بهانه حضور اغنیا خُرده می‌گیرند، بخش تعاونی ترکیبی از انسان هایی است که سرمایه‌های جزئی خود را می‌آورند و اهداف فردی و اجتماعی دارند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر استفاده کشور از خدمات توزیعی تعاونی‌ها در مقاطع مختلف پس از انقلاب تصریح کرد: در شرایطی که بیکاری و رکود اقتصادی مشکل اصلی جامعه است، می‌توان از ظرفیت‌های تعاونی‌ها در بخش‌های تولید، توزیع و مصرف استفاده کرد.

وی شناسایی مشاغل و سرمایه‌گذاری برای حضور بخش تعاونی‌ها را مهم خواند و گفت: باید برای رسیدن به اهداف ایجاد تعاون تلاش کنیم که قرار دادن وسایل کار در اختیار کسانی که سرمایه ندارند، جلوگیری از کارفرمایی مطلق شدن دولت، قرار گرفتن مدیریت، سرمایه و منافع در اختیار نیروی کار، پیشگیری از انحصار و تورم، کمک به تأمین عدالت اجتماعی و توانمندسازی اقشار متوسط از جمله آنها بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان نمونه‌هایی از مصرحات و مصوبات قانونی گفت: بخش تعاونی باید افتخار کند که نظام برای این بخش قوانین به روزی دارد و مطمئن باشید روزی موانع اجرایی هم برطرف می‌شود، چون توجه به تعاونی نیاز امروز و آینده است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به مطالبه یکی از حاضران مبنی بر اینکه مجمع بر نحوه اجرای سیاست‌ها و مصوبات قانونی نظارت نماید، اظهارداشت: نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌ها از وظایف رهبری است که ایشان به مجمع تشخیص تفویض کردند و اخیرا در حال تدوین آئین‌نامه‌ هستیم.
 
سادات
۱۳۹۳-۰۶-۲۲ ۱۷:۵۰:۳۴
حرف زدن آسونه اول باید در سیستم اداری پارتی بازیها و رشوه گرفتنها رو برداشت بعد به فکر این مسائل بود من خودم ملک پدری داشتم از نظر مالی هم مشکلی نداشتم همه جا هم نامه دادم برای مجوز یک مدرسه که یک ریال وام از آموزش و پرورش نمیخوام و همه چیز دارم شما فقط مجوز بدید خدا شاهده 3سال من رو چرخوندند آخرش هیچ منم بی خیالش شدم در عوض در این 3سال به کسانی مجوز دادند که هیچی نداشتند و خود آموزش و پرورش ملک در اختیارشون قرار داد از نوع اجاره به شرط تملیک با 200میلیون وام چرا چون این افراد خاص از خود اداره آموزش و پرورش بودند ولی من هیچ کسی رو در اداره نداشتم و هدفشون هم گرفتن پول و ملک از اداره بود نه ایجاد مدرسه حالا در یک چنین سیستمی امکان کار وجود داره؟ (2372621) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۲۲ ۱۸:۲۷:۰۱
همين الان دولت به جوانان هر ٥ زوج جوان بگويد بصورت تعاونى به شما زمين ميدهيم و كمكتان هم ميكنيم با هم خانه هاى معقول و متوسط بسازيد پول زمين را هم بصورت زمان بندى طولانى از انها بگيريد . (2372678) (alef-10)