توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 262178
آمریکا روسیه را به کارشکنی متهم کرد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۲
سخنگوی کاخ‌سفید، استقلال‌طلبان در اوکراین را به جلوگیری از دسترسی ناظران سازمان امنیت و همکاری اروپا به مناطقی که سلاح‌ها از آنها خارج می‌شوند، متهم کرد.

به گزارش فارس، «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه، روسیه و مقامات مناطقی شرقی اوکراین را متهم کرد که به ناظران سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) اجازه دسترسی کامل به همه مناطق درگیری در اوکراین را نمی‌دهند. وی گفت که این مناطق به طور ویژه شامل نقاطی می‌شود که سلاح‌های خارج شده از مناطق جنگی در آنها نگهداری می‌شوند.

پایگاه خبری اسپوتنیک به نقل از ارنست نوشت: «مهم است که به همه از جمله آنهایی که توافق مینسک را امضا کرده‌اند یادآوری کنیم که باید به ناظران سازمان ملل متحد اجازه دسترسی کامل به مناطق درگیری را بدهند.»

وی همچنین گفت که نیروهای دونباس با جلوگیری از دسترسی کامل ناظران سازمان امنیت و همکاری اروپا به تمامی مناطق، توافق مینسک را نقض کرده‌اند.ارنست همچنین گفت: «ما اوضاع را زیرنظر داریم تا ببینیم که آیا تسلیحات از منطقه خارج شده‌اند یا خیر.»

در جریان مذاکرات مینسک و توافق ۱۲ فوریه، ۲ طرف در زمینه خروج تسلیحات سنگین از منطقه به توافق رسیدند. آمریکا در حالی به طور یک جانیه روس‌گرایان را به مانع‌تراشی برای این سازمان متهم می‌کند که بخش نظارت ویژه (SMM) سازمان امنیت و همکاری اروپا روز گذشته اعلام کرد که نمی‌تواند به طور کامل خروج تسلیحات سنگین از مناطق شرقی اوکراین را زیر نظر داشته باشد. «میخائیل بوسیرکیف» سخنگوی این بخش با اعلام این مطلب گفت که از آنجایی که ۲ طرف اطلاعات لازم را برای نظارت در اختیار قرار نمی‌دهند، وی و همکارانش نمی‌توانند به طور کامل بر روند خروج تسلیحات نظارت داشته باشند.

آمریکا برای آموزش نظامیان اوکراینی نیرو اعزام می‌کند
پایگاه اسپوتنیک در خبری دیگر، نوشته است که آمریکا قصد دارد، در هفته جاری شماری نیرو برای آموزش گارد ملی اوکراین اعزام کند. «مایکل فوستر» فرمانده تیپ ۱۷۳هوابرد آمریکا با اعلام این خبر به مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی واشنگتن گفت: «پیش از اینکه این هفته تمام شود، ما گردانی را به اوکراین می‌فرستیم تا نیروهای این کشور را برای جنگی که در جریان است آموزش دهند... طرح ما این است که ۶ شرکت آمریکایی، در طول تابستان ۶ شرکت اوکراینی را آموزش دهند.»

فوستر گفت که این آموزش‌ها در سطح نیروهای گارد ملی اوکراین و آمریکا و شرکت‌های ۲ طرف خواهد بود. مدت زمان برنامه کنونی ۶ ماه اعلام شده و بحث‌هایی هم درباره اینکه چگونه می‌توان این دوره‌ را افزایش داد، مطرح است. این نظامی آمریکایی همچنین گفت که در صورتی که آمریکا تصمیم بگیرد تا به اوکراین سلاح انتقال دهد، از راه آموزش نظامیان اوکراینی استفاده نخواهد کرد.

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرده است که از سال ۲۰۱۴، آمریکا و این سازمان در زمینه آموزش نظامیان اوکراینی فعالیت دارند. «دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس دیگر مقام غربی است که هفته گذشته اعلام کرد که مشاوران نظامی به اوکراین اعزام خواهد کرد.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.