نظر منتشر شده
۱۱۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 213578
توکلی: افزایش 2 برابری قیمت‌ حامل‌های انرژی از توان مردم خارج است+ فیلم
بخش داخلی الف، 8 بهمن 92
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۵۹
عضو کمیسیون تلفیق گفت: کسب درآمد ۵۲ هزار میلیاردی هدفمندی به معنای افزایش دو برابری قیمت‌هاست که این موضوع از توان مردم خارج است.

احمد توکلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در برنامه صبحگاهی «روز از نو» شبکه دو، درباره افزایش قیمت‌ حامل‌های انرژی، گفت: همیشه اصلاح قیمت حامل‌های انرژی همه چیز را اصلاح نمی‌کند، اگرچه قیمت پایین انرژی باعث مصرف بی‌رویه آن می شود، اما من همواره با اصلاح یکباره قیمت‌ها موافق نبوده‌ام.

وی افزود: قرار بود که اجرای قانون هدفمندی طی پنج سال انجام شود، اما رییس جمهور وقت نقض قانون کرد و نتیجه‌اش این شد که از محل اختلاف قیمت‌ها پول نقد جمع آوری شد و دوباره رقم بیشتری از آن به شکل سرانه به مردم پس داده شد. این عضو کمیسیون تلفیق اظهار داشت: با این اوضاع هم مردم آسیب دیدند و هم تولیدکنندگان که با افزایش شدید هزینه‌ها حتی برخی واحدهای تولیدی مجبور به تعطیلی شدند.

احمد توکلی افزود: به این دلایل در اصلاح قیمت‌ حامل‌های انرژی ما اصرار به اجرای تدریجی قانون در طی پنج سال و سالی ۲۰ درصد افزایش قیمت سوخت داشتیم. وی گفت: در حالی که دیدیم به یکباره حدود ۶۷ درصد قیمت سوخت افزایش یافت و نتیجه‌ آن تورم و رکود بود. در عین حال از افزایش قیمت‌ها، سهم هر فرد از یارانه ۱۸۵۰۰ تومان بود در حالی که دولت با پرداخت ۴۴۵۰۰ تومان مجبور به چاپ اسکناس و بدهی به نهادهای دیگر شد و در نتیجه شرایط فعلی رقم خورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: امیدوار بودیم، دولت یازدهیم در خصوص اجرای طرح هدفمندی تصمیمات عاقلانه‌تری بگیرد، اما متاسفانه طرحی که دولت در مجلس ارائه کرد، چندان با قبل تفاوت ندارد و من شدیدا با اجرای سریع مرحله دوم هدفمندی مخالفم. این نماینده مجلس گفت: در سال ۸۹ و شروع طرح هدفمندی نرخ تورم حدود ۱۰ درصد بود، اکنون نرخ تورم ۳۵ درصد درصد است. نرخ رشد تولید ملی ۶/۶ درصد بود که این نرخ اکنون منفی شش دهم درصد است.

نرخ ارز آزاد ۱۰۷۳ تومان بود که الان حدود ۳۰۰۰ تومان است، بنابراین با شرایط فعلی مشخص است که شروع مرحله دوم هدفمندی نسبت به سال ۸۹ متفاوت و شرایط سخت‌تر است. توکلی تصریح کرد: معتقدم طرح هدفمندی یارانه‌‌ها را به مدت چند ماه به شکل فعلی ادامه دهیم و در این فرصت با بررسی همه جانبه، کار بهتری انجام شود.

وی افزود: دولت می خواهد از اصلاح قیمت‌ها ۵۲ هزار میلیارد تومان به دست آورد که در حال حاضر از اصلاح قیمت‌های انرژی ماهانه ۲۵۰۰ میلیارد تومان به دست می‌آید، اگر سه ماهه سال جدید را همین طور ادامه دهیم، یعنی ۷۵۰۰ میلیارد تومان به دست می‌آید و معنی آن این است که در ۹ ماه باید ۴۵ هزار میلیارد تومان به دست آید، یعنی ماهانه ۵۰۰۰ میلیارد تومان است.

عضو کمیسیون تلفیق تصریح کرد: این یعنی افزایش ۲ برابری قیمت سوخت که بنده شدیدا مخالف بودم و معتقدم مردم به یکباره توان افزایش ۲ برابری قیمت‌ها را ندارند، ولی متاسفانه در کمیسیون تلفیق رای آورد و امیدوارم در صحن مجلس بتوانیم طرح پیشنهادی را اعلام کنیم.

توکلی افزود: یکی از مصوبات خوب کمیسیون تلفیق این بود که در طرح هدفمندی دوباره افراد مورد نظر شناسایی شود به این شکل که دوباره همه می توانند فرم پر کنند و اعلام تقاضا شود و دولت این اجازه را دارد که گردش مالی افراد را کنترل کند و اگر فردی خلاف واقعیت رفتار کرده بود سه برابر یارانه‌ای را دریافت کرده ، پس دهد.

وی در پاسخ به این سوال که گردش مالی افراد آیا ورود به حریم شخصی افراد است؛ گفت: من اعتقادی به این موضوع که انجام این کار ورود به حریم شخصی افراد است ندارم. همانطور که در همه جای دنیا این کار انجام می شود و اگر پولی غیر عادی منتقل شود، بررسی دقیق در مورد آن انجام می‌شود.

احمد توکلی در پاسخ به این سوال که آیا در طرح جدید به نسبت افزایش قیمت‌ها یارانه به مردم تعلق می‌گیرد، گفت: خیر، البته طرح‌های حمایتی برای اقشار آسیب پذیر انجام می‌شود، اما به همین دلیل ما اصرار داریم تا آسیب شناسی بیشتری انجام شود و امیدواریم در شرایط جدید که تعامل دولت و مجلس بیشتر شده عاقلانه‌تر تصمیم گرفته شود و شرایط بهتر شود.

دریافت
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۰۷:۵۳
آفرین بر توکلی که به فکر مردم است اصلا نباید گران شود با شعارهای روحانی و رای به ایشان داده شده مغایر است همه چیز را گران میکند اسمش را هم تدبیر وامید گذاشته است چه تدبیری چه امیدی با پنبه سر مردم را میبرد (1937452) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۸:۴۸:۱۹
تدبیر و امید و کلید هم کاری نمی تواند بکند الا بالا بردن قیمتها!

آیا سیاست اقتصادی روحانی با احمدی نژاد فرق دارد یا ادامه همان راه است؟
ما که فرقی نمی بینیم. تنها روحانی امید به کاهش تحریم ها دارد که بعید به نظر می رسد. فقط مردم یک چند ماهی سرگرم انتخابات شدند. آش همان آش و کاسه همان کاسه. (1937896) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۰۲:۳۵
شما کاهش بیش از 13 درصدیتورم نقطه به نقطه و نزولی شدن تورم میانگین را نمیبینی؟
کشور نه تنها در این 5 ماه نرخ ارز در ان رشد نکرده بلکه به زیر 3000 تومن رسیده است.
تا همین 10 ماه پیش زدن قیمت ارز ازاد در روزنامه و سایت جرم بود الان تلویزیون اعلام میکند....
شما بخشنامه های یکشبه اون دوران رو فراموش کردی؟ الان بنزین دارد قاچاق میشود و مصرف انرژی فوق العاده بالاست در حالیکه کالری روزانه مصرف ایرانیان از میانگین دنیا پایین تر است که نشان میدهد قیمت نسبی انرژی باید بالا برود و عین هر درمان دیگری کلی عوارض جانبی دارد ولی اگر سود ان از ضررش بیشتر بود ولو به قیمت و هزینه زیا د میبایست این طرح اجرایی گردد (1938349) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۱۰:۵۴
با خواندن این کامنت ها واقعا ادم می فهمه ملت ایران ملت رویا پردازی است !
کسانی که فکر می کردند مثلا روحانی بیاید فردا صبح دلار 1000 تومن ، گوشت کیلویی 2000 تومن و ... می شود !
عزیزان برادران اندیشمندان ! درست کردن زیر ساخت های اقتصادی این مملکت در بهترین حالت با بهترین مدیریت 10 سال حد اقل طول می کشد ! فکر می کنید درست کردن زیر ساخت های مملکتی به بزرگی ایران کمتر از ساختن برج میلاد طول می کشد ؟
10 سال سختی که باید بکشیم تاوان 8 سال سکوت مجلس است !
من نمی گم دولت روحانی 100% درست کار می کند خطا و اشتباهی ندارد ولی اگر به فرض محال ( که پتانسیل فساد ، رانت و پارتی بازی ایران اجازه انرا نمی دهد ) دولتی سر کار بیاید که 100% بازده داشته باشد خیلی با شرایط الان متفاوت نبودیم. (1938722) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۲:۰۳:۲۲
اون هم با زمين سوخته ائي كه از دوران احمدي منژاد به جا مونده ! واقعا خداوكيلي تا همينجا هم كه كمر دولت و ملت نشكسته خودش شاهكاره ! (1939249) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۵۴:۰۷
داداش ما معتاد به انرژی ارزان شده ایم، باید از متخصصین ترک اعتیاد برای حل این مشکل هم کمک بگیریم. آنها قطع دفعی را آسانترین راه چاره میدانند.
بهتر است با اطلاع رسانی زیاد مردم را قانع کنیم که در یک مرحله مصرف مسرفانه انرژی را ترک کنند. (1938794) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۱۰:۱۶
با این آلودگی هوا بنزین رو گرون کنید ولی به بقیه ی حامل های انرژی دست نزنید. (1938363) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۲۳:۴۳
عزیز من چی چی رو گرون نکنید؟ سوخت کشور به خاطر ارزونی همش داره به پاکستان و ترکیه قاچاق میشه (1938397) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۳:۲۱:۰۴
تدبیر شود ،سوخت با ساز کار درست در این مناطق توزیع شود.راهکار گرانی نیست (1946507) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۳:۰۳:۴۵
من خودم به دولت رای ندادم اما با این کار آقای روحانی موافقم چرا ؟
چونکه وقتی که قیمت بنزین رو گرون کنن . مردم از حالت تک سرنشین بیرون میان
و هوا آلوده رو نداریم ای کاش این مردم نادان بجای فکر کردن به جیب خودشون یک کم از لحاظ اقتصادی فکر میکردن
این حرفهای آقای توکلی فقط مصرف انتخاباتی دارد
قیمت فعلی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست چرا؟
چون مصرف بی رویه داریم. (1938632) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۷:۳۶:۲۰
بنظرم کلیدشون رو اینجا هم بندازن ... (1938678) (alef-10)
 
ایثار
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۲۸:۴۱
اولا فقط صحبت گران شدن انرژی است نه همه چیز پس شلوغش نکنین .بعدش اگر انرژی قیمت واقعی خودش رو داشته باشه اینقدر آلودگی هوا ومرگ ومیر ناشی از آن بالا نمیره چون مردم به جا مصرف می کنن .نه برای خرید یک عدد نان یک ماشین راه بندازن توی خیابان. (1938747) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۰:۴۳:۰۳
عزیزم حقوق هم اگر میزان واقعی خودش باشد حرفی شما راباید طلا گرفت... (1939066) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۰۰:۵۶:۴۸
ایثار جان شلوغش نکنید نیست چرا بیراهه میری !!! می دانی فقط بنزین گران شود تمامی مایحتاج روز مره ی مردم بدبخت گران می شود ؟؟؟!!! (1941958) (alef-1)
 
امیراسد
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۱۰:۱۵
یک نکته بسیار مهم در افزایش قیمت حاملهای انرژی که قبلا هم توضیح داده ام این است که ، مسئولین با راه کار و تمهیداتی که می اندیشند و اعمال بجای قدرت حاکمیتی نشات گرفته از مردم میباست از "ایجاد تسلسل" در این قیمت ها حتما جلو گیری کنند. زیرا اگر این امر مهم انجام نشود ، هر افزایش قیمتی به دلیل اینکه بخش اعظم قیمت تمام شده یک حامل انرژی ، مواد و خدماتی است که در یک سیکل از همان حامل انرژی استفاده می کنند، بسادگی یک تسلسل بی پایان پیش خواهند آورد. (1937454) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۱۱:۵۳
اقای توکلی متشکرم اما موارد زیر هم از تاب تحمل مردم خارج است :
1- تحقییر مردم به وسیله سبد کالا
2- برهم خوردن تمام ازمون های استخدامی دولت قبل
3- تثبیت نرخ ارز 2650 تومانی
4- پارتی بازی ها و رانت ها و توصیه شده ها در مصاحبه های استخدامی و تجارت و ....
5- سیل خیل کارجویان لیسانسه و ارشد و دکتری


اقای توکلی کاری بکن یک ملت به امید خدا دعاگوی توست. (1937460) (alef-13)
 
فضول
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۴:۳۷:۴۹
سبد کالا چرا در دولتهای قبلی تحقیر محسوب نمیشد و الان میشه؟! (1939614) (alef-1)
 
بهزاد
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۱۸:۰۰
فاز اول طرح هدفمندی پدر مردم را درآورده و خود طرح هم با شکست کامل روبرو شده بطوری که قیمت بنزین در حال حاضر بسیار با صرفه تر برای قاچاقچیان بنزین و گازوئیل شده است چرا که الان سود بیشتری دارند پس بهترین کار توقف طرح هدفمندی و برگشت تمام قیمتها به قبل هست و برای کمک به صنایع باید تعرفه های کالاهای خارجی را بالا برد و برای کمک به صادارات باید طرح های تشویقی گذاشت مانند نگرفتن مالیات از این واحدها و مجانی بودن خدمات گمرکی این واحدها و حتی تخفیف ویژه برای قیمت آب و برق و گاز آنها و هر چه بیشتر صادر کنند بیشتر تخفیف خواهند گرفت نه اینکه ارزش پول ملی یک کشور را مصنوعابه بیش از یک سوم تا یک چهارم پایین آورند تورم مصنوعی ایجاد کنند وقدرت خرید مردم را شدیدا کاهش دهند و مردم را مجبور به دلال بازی ارز و طلاوخودرو کنند تا سرمایه عمرشان نابود نشود ! بجای اینکه با روش سرمایه گذاری سالم در بانکها یا بورس ادامه دهند!

اجرای طرح هدفمندی فقط و فقط با دلار 800 تا 1000تومانی می تواند موفق باشد نه با دلار 1500 یا 2000 یا 3000 تومانی به بالا

تنها با این قیمت دلار می تواند قیمت سوخت و انرژی را جهانی حساب کرد قدرت خرید مردم را کاهش نداد به صنایع کمک کرد تا با سرمایه کمتر خطوط تولید خود و انرژی را بهینه سازی کنند و سرمایه آنها زودتر و راحتر با فروش محصول خود برگردد
سرمایه ها فقط با این قیمت دلار به سوی تولید بجای دلال بازی حرکت خواهد کرد
البته تعرفه بالا بر تولیدات خارجی را نباید فراموش کرد و همچنین جلوگیری از کالاهای مشابه خارجی هم کیفیت و همینطور مبارزه سخت با کالاهای قاچاق را.

با کاهش ارزش پول ملی فقط ما تورم و کاهش قدرت خرید مردم و کاهش فروش کارخانه ها و بسته شدن کارخانه ها و هرج و مرج اقتصادی نصیب مان خواهد شد

ایحاد تورم منفی و دست کشیدن از مصنوعی بالا بردن قیمت ارزها تنها چاره کار هست بهترین کار در پله اول رساندن قیمت دلار به قیمت دوسال پیش در همین زمان یعنی 1000 تومان هست تا شاهد روان شدن سرمایه ها بسوی تولید باشیم و جلوی تورم بیشتر را زودتر بگیریم.هرکاری غیر ازاین بسیار برای اقتصاد کشور ومردم خطرناک است. (1937471) (alef-13)
 
احمد مقدم
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۱:۱۶:۰۸
ادامه بحث بهزاد:

به نظر من باید هدفمندی مالیات ها بیشتر مد نظر قرار گیرد در کشور ما جامعه آماری دقیقی نمی توان تشکیل داد تا افراد و سطح درآمد آنها مشخص شود برخی افراد درآمدی مقطعی دارند و ممکن است در سال بعد زیان ببینند.
تنها با کنترل عملیات بانکی دانه درشت ها می توان بخش قابل توجهی از مالیات ها را گرفت و تعادل اقتصادی را برقرار نمود.
کسانی که تاب وتوان اقتصادی بیشتری دارند بر قیمت فراورده های خود می افزایند و حتی اگر سهم یارانه هم به آنها تعلق نگیرد چندین برابر سود می برند.

به هر صورت سواره نظام همیشه رنج کمتری نسبت به پیاده نظام داشته اند و البته بیشتر قربانیان هم در میان پیاده نظام بوده اند. (1938578) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۷:۳۶:۱۴
شما که هر منطق و استدلالی رو زیر سوال بردید، اگر با طرح های شما که همان برگشت به زمان قبل از هدفمندی است، مشکلات حل میشدکه سالها صحبت بر سر حذف این رایانه ها نبود.
برای مثال، دادن برق و گاز ارزانتر برای صادرات مثل دادن یارانه به بقیه کشورهاست، برای افزایش صادرات باید از نیروی کار ارزان ایران و تخصص و بهره وری استفاده کرد، نه هدیه دادن منابع ملی به باقی کشورها به نام صادرات!! (1938677) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۲۳:۳۶
افزایش 10 درصدی اش همین الان از توان ما خارج است . (1937487) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۳:۲۳:۴۴
بخدا مردم از گرانی خسته شدند.اگر هنر است از افراد پر درامد مالیات بگیرید (1946519) (alef-1)
 
فريده
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۲۵:۵۱
چه فكري مي كنند كه مي خواهند قيمت ها را دو برابر كنند. ديگه گراني بسه (1937494) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۲۶:۱۱
مجلسی های عزیز به فکر ملت مستضعف باشند هم خدا از انها راضی می شود هم نزد ملت سربلند (1937495) (alef-13)
 
عدالت
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۰:۰۴:۳۹
برای ثروتمندان و مسئولین و مجلسیان که مشکلی پیش نمیاد.سنگ برای پای لنگ است. (1938470) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۰:۰۵:۲۴
مجلسی های عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مطمینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (1938471) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۱:۳۹:۴۲
مجلس خودش این گرانی ها را تصویب کرده بود وحالا احمدی نژاد برخلاف قانون اجرا نکرده بودوملت باید دوباره شاهد گرانی بیشتر باشد چرا آقای توکلی آن زمان ایشان را تحت فشار نگذاشتید وحالا باید دولت وملت این شرایط را ببینند (1939197) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۲۶:۵۷
فکرکنم اینبار دیگه به رحمت خدا خواهیم رفت برای همه خصوصا اسیب پذیران عزیزو
گرامی طلب مغفرت دارم . (1937498) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۲۷:۵۵
پس شما تو مجلس چكار ميكردين كه رئيس جمهور وقت اين كارارو كرد (1937502) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۳۰:۰۴
گردش مالي افراد فقط براي حذف يارانه است يا ادماي دست کج به بیت المال هم گردش ماليشون رصد ميشه و بازخواست ميشن كه از كجا اوردن. يا ماليات ميدن مطابق مقدار رانت ودزديي كه كرده. (1937509) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۵۹:۱۲
هنوز تو گذشته ای؟ زمان حال رو بچسب که از گذشته بدتره. (1938466) (alef-10)
 
نکته
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۳۶:۴۷
جناب دکتر توکلی عزیز
ضمن قدردانی از جنابعالی به عنوان یکی از معدود نمایندگان مردم که در چند موضوع خطیر اخیر مثل مبارزه با ویژه خواران و فساد اداری گامهای بزرگی حداقل برای روشنگری ذهن مسئولین برداشته اید.

موضوع افزایش قیمت حامل های انرژی موضوعی است که مستقیما با معیشت کلیه مردم و نه تنها دارندگان اتومبیل و یا صاحبان صنایع ارتباط دارد.
لذا به نظر من برای جلوگیری از عوارض منفی بعدی این اقدام ملزوماتی به شرح ذیل لازم است که به نظر شما و خوانندگان میرسانم

1- طراحی شبکه جدید بازرسی قوی و فعال برای نظارت بر عدم تخلف دستگاه ها، کارخانجات و تولیدکنندگان در نرخ گذاری کالاها و خدماتشان در نتیجه گرانی سوخت

2- تغییر سریع سیستم سوخت خودروهای داخلی برای کاهش میزان سوخت در هر کیلومتر (مطابق با استانداردهای جهانی)

3- طرح فوری گسترش حمل و نقل عمومی در کلان شهرها

4- طراحی میزان حداقل مصرف برای هر نفر در خانوار و محاسبه آن با قیمت فعلی

5- افزایش دستمزدها مطابق با میزان تاثیر گرانی سوخت بر گرانی کالاها و خدمات

6- محاسبه و جبران بخشی از قیمت سوخت موردنظر در قالب مالیات بر خودروهای شخصی بنابر میزان ارزش ریالی خودرو

7- مدیریت صحیح در سیاستهای شرکت بورس برای طراحی ابزار مالی لازم جهت جلوگیری از افت قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس

8- انجام موج فراگیر تبلیغات رسانه ای همسو برای مسائل زیست محیطی

9- اعلان ماهانه میزان صرفه جویی دستگاههای دولتی (ماهیانه) برای الگوسازی و تشویق مردم در صرفه جویی

10- ایجاد ستاد متمرکز در وزارت کشور برای موارد خاصی که بدلایل پزشکی/ فرهنگی/ خدمات ضروری اجتماعی، توان پرداخت هزینه های جدید را ندارند.

امید که این طرح به سرنوشت هدفمندی مرحله اول دچار نشود که بعدها هیج مسئولی حتی طراحان آن زیر بار مسئولیت آن نروند. (1937520) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۵۶:۴۷
از دهه 50 با این طرحهای من درآوردی مملکت اداره شده است، دیگه بسه. اطلاع رسانی، اطلاع رسانی، اطلاع رسانی در خصوص ضرر میلیاردها یورویی که از انرژی ارزان میبینیم، قدم اول هر برنامه است. بعدش هم گران کردن یکباره، با همکاری همه مردم. (1938799) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۳ ۱۳:۲۸:۳۹
گرانی مشکل رو حل نمی کنه،پولدار مشکل نداره،گرانی بهانه میده همه چیز گران بشه،هیچ راهکاری هم جواب نمی ده.تجربه شده.بفکر مردم باشید (1946540) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۴۴:۲۷
اقای توکلی اگر تورم صفر باشد سالانه 20 درصد به حامل های انرژی اضافه شود به قیمت واقعی می رسیم اما باتورم 40 درصدی وبیشتر افزایش 18 یا 20 درصدی حقوق و قیمت سوخت چه معنایی دارد واقعا این چه اقتصاد واقتصاد دان هایی است در این کشور (1937530) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۴۶:۱۸
انشاالله که طرح تثبیت قیمتها از یادشان نرفته باشد!
در زمان آقای خاتمی که طرح افزایش تدریجی قیمت حاملهای انرژی مطرح شد، نمایندگان عزیز مجلس چه فریادهای وا اسفا ودفاع از مستضعفین سر دادند و طرح تثبیت قیمتها تصویب شد.
و اکنون پس از 10 سال به همان طرح بازگشتید. چه نیکوست که نمایندگان موافق آن طرح که برخی از آنان کماکان در مجلس در صدر می نشینند نام برده شده و نظرات فعلی ایشان در مورد این موضوع خوانده شود. در پایان به جمله ای از "سوته دلان" ، ساخته شاعرسینمای ایران بسنده می کنم:
"همه عمر دیر رسیدیم" (1937533) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۵۶:۳۹
من نمیدونم اینا چه فکری می کنن که اینقدر راحت از دو یا چند برابر شدن قیمتها صحبت می کنن مگه تو این مملکت نیستن یا نمیدونن چه خبره؟!!!!!!!!! یا شاید هم جیبای خودشون اونقدر پر پوله که خبر از حال مرد م عاد ی ندارن؟!!!!!!!!!!!! (1937547) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۵:۵۶:۵۰
زماني بنزين ١٠٠تومان بود وترافيک خيابانها قابل تحمل , قيمت شد ٧٠٠ تومان , ترافيک وآلودگي ناشي از تردد اتومبيلها غيرقابل تحمل شده و شهردار عزيزهم هرچه اتوبان و پل و تونل وغيره ميسازد , پس بر نميآيد. مطمئن باشيد سه برابرهم بشود همين آش است و همين کاسه . يک سري به خيابانها بزنيد ببينيد چقدر ماشين ٢٠٠ ميليون ببالا ريخته توي خيابانها و هي ميگويند مردم ندارند . پس اينها کي هستند. فقط مسيله اينستکه بايد دولت اعلام کند نرخ بنزين درايران تابع نوسانات بازار جهاني يا مثلا فوب خليج فارس است تا هربار باافزايش نرخ بنزين بهانه اي براي افزايش قيمت و تورم نباشد. (1937548) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۰:۱۸:۲۳
حسن آقا اینکه گفتید:
"یک سري به خيابانها بزنيد ببينيد چقدر ماشين ٢٠٠ ميليون ببالا ريخته توي خيابانها و هي ميگويند مردم ندارند"

عزیز دلم اینها که گفتی متمولین و ثروتمندان جامعه هستند نه عامه مردم.

با این گرانی های کمر شکن اجاره و ارزاق و ... مردم عادی توی همین تهران آه ندارند که با ناله سودا کنند. چه برسه به دیگر شهرها و روستاها (1938491) (alef-10)
 
ديوانه
۱۳۹۲-۱۱-۱۰ ۰۱:۴۳:۳۶
آقاي عزيز بفرمائيد يكسري هم به داخل اتوبوس‌ها و مترو بروند تا ببينيد كه مردم چگونه براي سوار شدن هجوم مي‌برند. شما فقط متمولين و به ثروت رسيده‌ها را كه ماشينهاي مدل بالا استفاده مي‌كنند نگاه مي‌كنيد.
متاسفانه اكثر مسئولين و نمايندگان چون خودشان در رديف متمولين و ثروتمندان قرار گرفته‌اند در موقع تنظيم و تصويب لوايح يا طرحها همه را مثل خودشان مي‌پندارند آنها به دليل ثروتمند و كاخ نشين شدن فراموش كرده‌اند روزگاري در رديف پابرهنه ها و مستضعفين بوده‌اند،بنابراين طعم تلخ پا برهنگي گذشته خود را به ياد نمي‌آورند، و به همين دليل حق دارند كه درد فقر و سختي زندگي تعداد كثيري از آحاد جامعه را حس نكنند. (1940736) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۶:۰۴:۲۰
اقای توکلی - مصوبه کمیسیون تلفیق قانونی نیست . چرا؟

بنحویکه خودتان هم تذکر دادهاید , لایحه با امضای رئیس دولت به مجلس داده نشده است . اقدام آقای رئیس مجلس در پذیرش آن خلاف مقررات و بدعتی ناپسند در دور زدن و توجیه عمل خلاف مقررات است

این لایحه در کمیسیون تلفیق نصاب لازم را برای تصویب حائز نشده و بسار کمتر از دو سوم ارا تحصیل نموده است ولکن این بار هم رئیس کمیسیون تلفیق به تبعی از رئیس مجلس بمصداق اگر زباغ رعیت ملک برد سیبی غلامان زبیخ بر خواهند کند, دچار خلاف شده و به رای خویش ( انگار حق وتو دارد ) نظر کمیسیون تلفیق را مصوب اغلام داشته است.

لذا بر اساس این روند خلاف مقررات هنوز نمی توان جیزی را در خصوص هدفمندی مصوب دانست . می ماند صحن مجلس

البته بازهم یک تخلف است چون بون مصوبه کمیسیون تلفیق و بدون امضای رئیس دولت موضوع در صحن طرح و به نظر گذاشته می شود

به بهمن می ماند اگر جلوی خطای اول گرفته نشود . می بینیم که چگنه تا ثریا کج می رود (1937562) (alef-13)
 
حمید صحرایی
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۶:۰۸:۱۹
جناب اقای توکلی، دولت قبل با افزایش 67% حامل های انرزی تورم را به شدت افزایش داد ،این افزایش در کنار مشکلاتی که تحریم به وجود اورد و بدتر از همه اتخاذ سیاست ها و سو مدیریت ارزی باعث افزایش شدید نرخ ارز شد و رشد 300% نرخ ارز کل سیاست های پیش بینی شده را به هم ریخت و پایه قیمتی چون بر اساس پلات خلیج فارس و با پایه دلار میباشد لذا اگر دولت بجای 67% 300% قیمت حاملهای را بالا میبرد باز هم نسبت به دلار 1000 تومان قیمت برابری میکرد. لذا تصمیم گیری تک بعدی در اقتصاد کارایی ندارد مثال اگر دولت حاملهای انرزی را به یک باره با نرخ پلات(دلار 3000 تومان) محاسبه و اعمال نماید
ولی کنترل بر عرضه و تقاضای ارز نداشته باشد به یکباره نرخ ارز 5000 تومان شود عملا ازدیاد قیمت حاملهای انرزی تاثیر خود را از دست میدهد. زیرا مواد اولیه مصرفی غالبا وارداتی و هزینه ها و کارمزد با نرخ تورم افزایش می یابد و اضافه شدن نرخها مازاد درامد دولت را مستهلک میکند و باز سال اینده کسر بودجه و صحبت از تفاوت قیمت سوخت با کشورهای همسایه بوجود میاید و لزوم برابری قیمت و دوباره افزایش. دولت و مجلس 30سال است در دور باطل است.اشکال عمده در این است که کلیه صاحبنطران اقتصادی دولت با پذیرش شیوه اقتصادی فعلی پیوسته در فکر دادن راه کار برای اصلاح این شیوه غلت است و کسی نیست تا طور دیگری بیاندیشد و متاسفانه از سر غرور حاضر به قبول اشتباه نیستند. هرگز کسی را در این طیف بزرگ مسئولین گذشته و حال پیدا نخواهید کرد که با شجاعت به اشتباهات خود اعتراف کند. (1937576) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۶:۱۵:۴۸
هدفمندی یارانه ها طرح ناپخته و کودک نارسی بود که دولت قبل با همدستی همین مجلس به اجرا درآورد و اکنون همه تقصیر را به گردن آن دولت می اندازند. هدفمندی مانند یک کشتی آبکش شده است که از هر جا جلوی آب را میگیرند از جای دیگر وارد می شود و نه روی کنار گذاشتن آن را دارند نه می توانند پیشرفتی داشته باشند. این وسط چوب تر گرانی های سالانه و ماهانه و هفتگی مال مردم است. دلیلش هم خیلی ساده این است که هم خدا را می خواهند هم خرما.
در مورد بنزین به عنوان مهمترین کالا قضیه از این قرار است که ماشین های پر مصرف را گران به مردم می فروشند (پراید 16 میلیونی در سوریه سه میلیون بیشتر به فروش نمی رود) و می خواهند سوخت را هم به قیمت اروپا آمریکا بفروشند.
مرد حسابی تو اول فناوری اتومبیل را اصلاح کن و بعد از اصلاح قیمت سوخت حرف بزن (1937587) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۱:۱۳:۳۵
احسنت . ای کاش مسئولین هم مانند شما درایت این موضوع را داشتند . (1938576) (alef-10)
 
حسنجانی
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۶:۱۸:۰۸
بالاخره حذف یارانه ها کجا تموم میشه؟ ساده تر از این سوال سراغ دارید؟
هی قیمتها رو میبرید بالا تازه باز میگید یارانه ها حذف نشده!!! (1937596) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۶:۳۶:۴۶
جناب توکلی به عنوان یک ایرانی شما مجلس هفتمی ها را به دلیل طرح غیر کارشناسی و صرفا سیاسی تثبیت قیمت ها هرگز نمی بخشم گرچه همیشه از آن طرح دفاع نموده اید ولی باور بفرمایید شروع انحراف اقتصاد کشور از همان نقطه آغاز شد.
الف جان میدانم که در اصل بعلت تعلق خاطر به اصولگرایان و در ظاهر به دلیل تکرار ی بودن این کامنت را سانسور خواهید کرد ولی بعضی اوقات نمی شود حرف دل را فرو خورد همینکه سانسورچی محترم می خواند جای شکرش باقیست. (1937637) (alef-13)
 
غلامی
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۶:۳۷:۵۵
اولا درقانون هدفمندی نگفته که سالانه حامل های انرژی 20 درصدافزایش قیمت داشته باشندبلکه بایدسالانه 20 درصدازیارانه حامل های انرژی آزادسازی شوداین یعنی اینکه باقیمت های فعلی انرژی اگرسالانه 100درصدهم افزایش قیمت داشته باشیم تامهلت تعیین شده که 3 سال آن گذشته است به قیمت موردنظرنمیرسیم ثانیاجنابتوکلی شمابفرماییدراهکارچیست آیاقبول داریدقانون مصوب شماایرادداردوآینده نگری لازم رانداشت وفکرنمیکردیدارزش دلارسه برابرشودثالثا شمابه آقای احمدی نژادگیرمیدادیدکه چراقیمتها راافزایش نمیدهدوبه آقای روحانی گیرمیدهیدچراافزایش میدهد (1937642) (alef-13)
 
بیژن
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۶:۴۴:۲۴
جناب آقای توکلی شما هم دارید ما یارانه بگیران را ناامید می کنید. متأسفانه تعداد نمایندگان اقتصاد دان مجلس به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد و همین پدیده موجب شده است -با کمال عذرخواهی- مجلس به جمعی بی تخصص تبدیل شود که فقط سیاسی کاری بلدند. طوری رفتار می کنند که گویی در این مملکت زندگی نمی کنند و از وضعیت مردمشان خبر ندارند. البته از قدیم هم گگفته اند که سیر از گرسنه خبر نداره و سواره از پیاده. آخه با چه محاسبه ای می خواهید سوخت را دو برابر کنید. شماها که می دانید شاهرگ حساس اقتصاد ایران قیمت سوخت است و دستکاری در آن موجب گرانی شدید و تورم زایی می شود. چرا آزموده را چندین بار می آزمایید؟ (1937650) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۷:۰۹:۳۴
نه 10 درصد نه 20 ذزصد بلکه 100 درصد افزایش . دولت خوب بلد است چگونه دست در جیب ملت کند . افزایش حقوق 20 درصد و افزایش کالا 100 درصد ؟ (1937684) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۰:۳۴:۴۴
افزایش حقوق 18 درصد نه 20 درصد اونم با تورم بالای 45 درصدی که آمار داده اند والا بالای این مقدار هم هست (1939035) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۷:۱۰:۵۰
لطفا از آقای مطهری (به قول دوستان مدرس زمان)بپرسید چرا ایشان داخل این بحث هایی که با زندگی مردم سر و کار داره وارد نمیشن؟؟؟؟ (1937688) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۹:۲۸:۰۸
برادر گرامی اتفاقا بهترین کار ممکن را ایشان می کنند که در مواردی که تخصص شان نیست دخالتی نمی کنند این موضوع مختص اقتصاد دانان است ورود سایر نمایندگان (به غیر از زمان رای گیری) نه تنها کمکی نمی کند بلکه مثل بسیاری از موارد مشابه گذشته موجب تصمیمات غیر کارشناسی می گردد (1937974) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۸:۰۴:۲۶
هر سال دریغ از پارسال (1937805) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۷:۳۵:۲۲
توی دولت تدبیر وامید بعیده...!
مگه نه؟ (1938675) (alef-10)
 
حسين
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۸:۰۸:۵۸
با هدفمندي يارانه ها فاصله طبقاتي زياد شد خيلي از مردم با نزديكان خود رفت و آمد ندارند و هيچ خبري از همديگر ندارند پدر و مادرهاي پير و سالخورده فراموش شده اند بي توجهي به همنوعان افزايش يافته مردم بي خيال همه چيز شده اند و مثل مردم كشورهاي اروپايي مهر و محبت را فراموش كرده اند دولت با هدفمندي يارانه ها چقدر درآمد كسب خواهد كرد كه اين بي اعتمادي و بي مهري ملت به خود را درمان كند ؟
من دولتمردان را به شعور و تدبير دعوت مي كنم در طول سالهای اخیر فقط فشار بر مردم وارد شده ديگر بيش از اين جايز نيست . (1937813) (alef-1)
 
مريم
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۸:۱۶:۴۵
اقاي دكتر توكلي نازنين ضمن تقديم عرض سلام و ادب واقعا افزايش نرخ انرژي كمك به خالي شدن سفره مردم و شرمندگي نان اور خانواده است مردم به ريال حقوق ميگيرند ايا اين افزايش هماهنگ با افزايش حقوق است مردم در زحمت هستند زحمت انها را چند برابر نكنيد ممنون (1937833) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۸:۱۹:۱۰
جالبه، هم از گران شدن حامل های انرژِی که مساوی با گران شدن همه محصولات هست حرف می زنند و هم صحبت از انصراف از یارانه.
برخی از نمایندگان چون حقوق بالادریافت می کنند فکر می کنند بقیه ی مردم هم حقوق بالا مثل خودشون دارند.
یک چیزی هم که بسیار زشت هست از طرف دولت اینه که مردم رو به دو گروه بدبخت بیچاره و فقیر و گروه ثروتمندان تقسیم کرده. میگه هر کس فقیر هست بیاد یارانه بگیره، و بقیه مردم رو در یک گروه ثروتمند قرار داده. قشر متوسط قشر متوسط به پایین، شاید خانه ای هم داشته باشند و اجاره ندهند اما آنها نیز نه قابل مقایسه با میلیاردها هستند و نه درآمد آن چنانی دارند (1937838) (alef-1)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۰:۵۹:۰۹
واقعاً حرف درست و منطقي رو زديد ما اقشار متوسط جامعه در شرايط كنوني مملكت وضعمون داره بدجوري خراب و داغون ميشه هيچكي به فكر ما نيست و داريم زير اينگونه فشارها له ميشيم ، در معادلات و حساب كتاب دولت و مجلس و... هميشه اين طبقه ي متوسط به پايين جامعه است كه هر روز داره وضعيتش نسبت به روز قبل بدتر ميشه !! (1939097) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۸:۲۷:۳۹
اقای توکلی شما تقصرکارید اگر اون طرح کذایی تثبیت را راه نمیانداختی الان مشکلات ماکمتر بود خدایش تاکی ماباید هرسال افزایش قیمت داشته باشیم این چوب ندام کاریهای شما مجلسیهات که مردم را فقط موقع رای حساب میکنید وبعد دیگر هیچ چراچندبار خطارا دوباره تکرار می کنید (1937859) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۹:۳۸:۰۷
بنزین باید بشه لیتری 6 هزار تومن تا مردم بیخودی هی سوار ماشین نشن یه کم پیاده راه برت براشون خوبه (1937998) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۰:۳۹:۵۶
آره عزیز من شما راست میگی .حمل و نقل عمومی درست بشه خود من به هیچ وجه ماشین استفاده نمیکنم.قبلا خانه ام نزدیک مترو بود برای سرکار رفتن اصلا از ماشین استفاده نمیکردم...
دوست من ظاهرا خودت یا دولتی هستی ویا اصلا تا سر کوچه هم باماشین میری...
بقول قدیمی ها سواره از پیاده خبر نداره... (1939052) (alef-1)
 
ali
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۱۹:۴۳:۵۴
فرياد ها همه جا بلند است به اينکه افزايش قيمت انرژي تورم آوار است و فرداست که تصويب هم شود و فرداهاي ديگرست که همين مصوب کنندگان فرياد ميزنند ما گفتيم و بر غم واندوه مردم اشک ميريزند لذا تا اين روحيه فرا فکني بر نمايندگان مردم حاکم است آب خوش بر گلوي کسي فرو نخواهد رفت .

آقاي توکلي فردا فارغ از نتيجه يک تنه مدرس شويد و فرياد بر آوريد و به تکليف عمل کنيد .

تعامل مجلس با دولت نبايد به قيمت ناديده گرفتن واقعيات شود . (1938008) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۰:۳۸:۲۴
ازاعضای کابینه ثروتمندجزاین چه انتظاری بوده چرانمایندگان خودرابه اتش دولتیان سوزاندندونمایندگی ملت رابه چه بهائی فروختند؟ملت ماتاکی بایدتاوان ندانم کاریهای مسئولین خودشیفته وبرخی نمایندگان ازخدابی خبررابدهندلطفاسانسورنکنید (1938116) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۱:۴۲:۴۶
مصوبه مجلس قبله نه دولت فعلی (1939203) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۱:۰۳:۳۹
اگه پولهای رانت ودزدیهای 8 سال گذشته واختلاسها ی دولتی وخصوصی وامهای انچنانی که حاضر به پس دادنش هم نیستند را جمع کنن تا 10 سال بدون فشار اوردن به مردم ...مملکت اداره می شه (1938162) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۱:۱۲:۰۲
هر ماه دولت 45 هزار تومان یارانه به اشخاص می دهد و در به در دنبال کم کردن مبلغ یارانه ، افزایش حامل های انرژی و افزایش مالیات و ... است
برای 4.2 میلیارد دلار توافق نامه ژنو را امضا می کند و ...
اما در کشور و مسئولین یک نفر دنبال دریافت هزار میلیارد دلار خسارت جنگ از عراق نیست که این پول معادل هزینه کشور به مدت حداقل 10 سال است . جهت تنویر افکار باید اعلام کنم که هزینه یارانه برای کل مردم ایران در ماه معادل 3 هزار میلیارد تومان (مساوی یک میلیارد دلار) است ،دریافت خسارت جنگ تحمیلی معادل چند ماه یارانه کل مردم ایران است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لازم بذکر است که کشور ثروتمند کویت کل خسارت وارده از بابت جنگ خلیج فارس را از کشور در بحران عراق دریافت کرد . (1939130) (alef-1)
 
ali
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۲:۴۴:۵۵
با نشکراز آقای توکلی چرا این بزرگوار هیچوقت 1-از واقعی کردن دستمزدها صحبت نمیکنند 2-آیا کشورهایی در حد ایران هم هر سال اینقدر با گرانی لجام گسیخته دست وپنجه نرم میکنند وروز به روز قدرت خریدمردم کمتر میشود (1938322) (alef-10)
 
قربان
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۰۵:۲۸
تا آنجایی که من متوجه شدم طرح هدفمندی یارانه ها فرمول دیکته شده بانک جهانیست واین طرح در کشورهایی موفق بوده است که قانون در آنجا واقعی بوده است پس ایران قبل از انجام هر طرحی باید ابتدا قوانین را بسمت اجرا شدن ببرد وزمانیکه کشوری قانونمند داشتیم میتوانیم این طرح ویا طرح های مشابه را با موفقیت انجام دهیم وتا آنزمان اجرای هر طرحی مضراتش بیشتر از منافعش خواهد بود در این مطلب شک نداشته باشیم (1938354) (alef-10)
 
رحمان
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۰۵:۴۵
این کار مجلسیان و دولت جز پیاده سازی نظام سرمایه داری نیست. آیا امام خمینی برای این انقلاب را هدایت کرد که دولت مردان با بی خردی کمر مردم را خرد کنند؟
مسئولین آیا فرمایشات حضرت امام را در بهشت زهرا را فراموش کرده اید؟ آیا برای این سیاست های نادرست مردم فرزندان رشید خود را فدا کردند؟ آیا اسلام اینها را به ما آموزش داده است؟ آیا ائمه اینها را به ما یاد داده اند.
اگر دولت می خواهد برنامه ای را پیاده کند باید ابتدا تبعات آن را مسئولین نیز بچشند. اگر صادق هستند و به فکر مردم، تصویب کنند که حقوق تمامی مجلسیان و دولت مردان برابر با حقوق حداقلی باشد که خود تعیین کرده اند.
ماشین های شخصی خود را کنار بگذارند با اتوبوس و تاکسی به امور خود رسیدگی کنند. آیا مسئولی تا به حال در زیر برف ماندن و ماشین پیدا نکردن را دیده یا لمس کرده است. آیا مسئولی را تا حالا به دلیل پرداخت نکردن اجاره بیرون کرده اند؟ بس است دیگر. کم شعار دهید. کم دروغ بگوئید. به مردم که رحم نمی کنید لا اقل به خودتان رحم کنید. آخرتی هست و قیامتی(البته اگر اعتقاد دارید) (1938355) (alef-1)
 
مجید
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۰۸:۳۰
درود جناب اقای توکلی لطفا مشاهده نمایند در این چند سال اخیر که مجلس محترم رفته بسمت افزایش در امدهای دولت در حل مسایل کشور برای کشور رفاه بیشتری رخ داده مطمئنا بر عکس است چرا این گونه است قربان فقط بدلیل این روشهای غیرخردمندانه به اجرا درامده حساسیت اجتماعی افراد را در برابر تغییرات تحمیلی در افراد از بین میبرد در فرایند این رخداد من معلم مجبور میشوم برای پاس کردن فشار تحمیل شده برمن دست به هر اقدامی بزنم چه منطقی وجامعه پذیر مثلا رفتن سر شغل دیگر حال اگر این روش جواب ندهد مجبورم برم به انواع فساد ، عامل زمینه ساز این مانور منفی من برای فرار از مشکلات معیشتی فقط فقط تصمیمات شما برای حل مشکل گروه خودتان است وشما چون اجازه به ثبات رسیدن را از من میگیریند ومنی که بعد از یک سال چالش با کلی مشکل در یک شغل کاذب چون شغل یک نفر دیگر بود ، به یک ثبات نسبی رسیده بودم مجبورم برای تصمیم جدیدتان در افزایش قیمتها شغل چند نفر دیگر را بدزدم قربان این روش به دروغ بردن اجتماع بوسیله مدیران تربیتی ان نیست؟ یک شخصیت توسعه یافته اگر نتواند ابتداء شرایط موجود را به ثبات برساند هیچ وقت به خود اجازه تغییر شرایط را بر محور خود نمیدهد ایا امثال من که در نرم طبیعی زیست کرذیم در این اجتماع تونستم با این ساختار تحمیل شده بر من با این عنوان دوپینگ ساز هدفمندی سازگار بشیم بر محور تلاش تعریف شده شغلی خویش و . . . اگر پاسخ شما منفی است و شما منو ببریند در یک تغییر ساختاری در نیازهای بدوی انوقت من چه بخواهم وچه نخواهم فشار حاصل از این ناکامی را باید یه جای در همین اجتماع خالی کنم من معلم رو شغلم ان مورد که دگر که پر هوشتراست با فرار از این نوع جامعه و . . . . قربان این روش شما در بهم زدن ثبات روانی بعداجتماعی روان افراد عامل زمینه ساز همه نا هنجاریهای اجتماعی است لطفا از این روشهای بدوی برای فرار از مشکلات استفاده نکنند > (1938361) (alef-1)
 
حامد
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۱۹:۴۴
طوری صحبت میکنید مثلیکه بنزین 700 تومانی در توان مردم است لاکن 1400 تومنی نیست!!!!
هیچ مشکل جدیدی پیش نمیآید حتی اگر قیمت بنزین دو برابر شود چون قبلا کمر مردم را شکسته اید!! (1938388) (alef-10)
 
کامران
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۳۳:۰۰
کاش همه ی ما ها میدانستیم که همه این داستان هدف مندی و اینا فقط بازی سیاسی بود واسه اینکه حکومت در وضعیت بحرانی قرار داشت و هیچ راهی نداشت که قیمت ها رو نجومی بالا ببره و جیب مردم رو خالی کنه تا اینکه ایده ی هدف مندی به ذهنش رسید. خدا وکیلی کدوم یکی از شما که قبلا زندگی نرمالی داشت با هدف مندی زندگیش بهتر شد؟؟ تمومه خواسته های دیروز من امروز به آرزو تبدیل شده با این وضع مملکت. قیمت همه چیز به این بهانه 10 برابر شد و الان هم که میخوان یارانه ی مردم رو قطع کنن قیمت ها به هیچ وجه بر نمیگرده چون دیگه الکی همه چی رو گرون کردن باب شده. به خاطر بیارین که قبل این طرح کدوم دولت مردی میتونست از بنزین مثلا 2000 تومانی حرف بزنه؟؟ ولی الان هر چی رو که دلشون میخواد 10 برابر میکنن به راحتی. مردم ایران که یکیش خودم باشم همیشه ساده بودیم و همین ساده لوحی بلای جونمون بوده و هست. اگه یادتون باشه هر چی که میخواست گرون بشه نهایت 10% اینا گرون میشد مخصوصا چیزای دولتی ولی الان راحت میان میگن آقا فردا قیمت فلان چیز 3 برابر میشه همه هم میپذیرن!!!! همه ی ما که تو شهر زندگی میکنیم میدونیم که کلا یارانه ی یک خانواده ی 5 نفری فقط و فقط برای 3 تا قبض گاز برق و تلفن بس میشه ( تازه اگه بشه) و نه چیز دیگه ولی باید هزینه ی همه ی چیزایی که گررون شده و روز به روز داره میشه رو مردم بدبخت بدن. وای بر ما (1938423) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۸ ۲۳:۵۸:۰۹
آقای توکلی ،
یک سیکل معیوب وجود دارد که به آن توجه نمی شود و تمام هنر اقتصاد دان نما های کشور ، کسب درآمد دولت از کوتاه ترین راه ممکن شده و برای جبران آن به گران کردن کالای دولتی (یعنی انرژی ) رو می آورند. غافل از آنکه بیشتر درآمد دولت در داخل کشور از بخش خصوصی است والا ما بخش مولد دولتی نداریم و دولت تبدیل شده به یک مصرف کننده بزرگ که فقط بفکر کارمندان و مدیران خود است.
حال اتفاقی که در این چند ساله افتاد ، مجددا تکرار میشود اما ایندفعه با عوارض بدتر ، زیرا قبلا مردم و بخشهای اندوخته ای داشتند و کج دار مریض خود را کشاندند، اما حالا حتی زخمهای قبلی بدنه اقتصاد خوب نشده ، دارید زخم کاری دیگری وارد میکنید ، که این باعث از بین رفتن الباقی بدنه خواهد شد و فکر میکنید صرفنظر از تحریم ها ( شروع مجدد و یا ادامه نیم بند کنونی ) و سایر مسائل بین المللی ، یک دولت بزرگ و غیر مولد و مصرفی آیا میتواند هزینه های خود را با صرفا با بالا بردن کالای خود تامین کند؟!!!!!!
تجربه نشان داده که این مسیر قطعا بشکست خواهد رسید و آنوقت نظریه پردازان اقتصادی میگویند سایر عوامل نگذاشت نسخه ما به سرانجام برسد و ...
ای کاش فرصتی برای بازسازی مردم و اقتصاد ، زمانی برای کوچک شدن دولت و کاهش هزینه های تحمیلی از جانب این بدنه بزرگ به کشور و زمانی برای افزایش بهره وری، داده میشد و پس از آن بسراغ رها سازی قیمت ها میرفتید. (1938461) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۰:۲۶:۲۸
بگذاریدبشودتاتکلیف مردم روشن گرددظلم هم حدی دارد (1938513) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۰:۴۲:۵۵
قربون ادم چیز فهم. این مسولین شبها توی ایران نمیخوابند ، نمیفهمند زندگی مردم کلا فلج شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1938542) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۱:۰۰:۵۴
توانی که نمانده هیج درحالموت هستند این فقیرفقرای بیجاره (1938562) (alef-10)
 
و
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۱:۱۸:۲۹
آقاي توكلي از همان اولش كه شما و بعصي از كارشناسان اقتصادي كشور كه با روح اقتصاد اسلامي آشنا و موافق اقتصاد ي بوديد كه منافع مردم در آن باشد ولي مورد وتو و غضب سياستمداران بالا دست قرار گرفتيد ما مردم پي برديم كه افرادي با گفتار و پيشنهادات شما و امثال شما و دكتر خوشچهره مخافند كه وضه ماليشان كاملا با مردم عادي فرق داره و چند سر و گردن از مردم عادي تفاوت دارند وآنه با دنبال كردن سياست خاص اقتصادي خود مي خواهند به بلوك غرب عمدتا و بعضي ها به اميال ديگر غير الهي وغيرمردمي خود برسند و غرضشان خدمت به مردم نيست چنانكه در برنامه هايشان منافع و وضعيت مردم ديده نمي شد وگرنه ما كه يك ديپلم ادبيات داريم تا بقال سر كوچه مان هم ميدانستيم با دستكاري كردن قيمت حاملهاي انرژي بخصوص بنزين بازار آتش خواهد گرفت آنهم آتشي كه به هيچ وسيله اي ديگر هرگز قابل اطفاء نخواهد بود و دود عظيمش به چشم قشر مستضعفي خواهد رفت كه با تحمل سختي هاي دوران ستم شاهي و گذران دوران سخت دفاع مقدس اميد وار بود پس از آن سختي ها با توجه دلسوزان نظام اسلامي كمرشان از زير بار چندين هزار سال بي عدالتي و فشار و نداشتنها و فقر بيرون آمده به يمن توجهات نظام عدل گستر اسلامي نفس راحتي بكشند ولي با تاسف به محض اتمام شرايط جنگي كشور، اين مفتخوران و راهزنان و بي دردان و عافيت نشينان مرموز و قطاع طريقان زمان سختي بودند كه دستشان با آزادي كامل و با حمايت دولتمردان كشور به ثروت ملي مان در هر نوعش باز شد و خوردند و بردند و نابود كردند و دريغ از اندك توجهي به اقشار صاحب انقلاب
باز هم ما مردم فرو دست مثل زمان شاهان بايد فرو دست بمانيم تا كارهاي خدماتي و كشاورزي و بيگاري و شخم زني و جارو كشي و.. انجام بدهيم ولي آقا زاده هاي جديد براي تحصيل از پولهايي كه بابا هايشان از بيت المال برداشته و حق خود ميدانند بهره مند باشند و فرزندان خيلي از ما روستائيان باز بي سواد و كم سواد بوده واگر تحصيل كرده داخل كشور باشنذ هر هزار تا يكي شان كارمند ساده بله قربان گوي آن آقايان و آقازادگان بوده وباز آقازاده هاي در انگليس تحصيل كرده به سبك قاجار و پهلوي بشوند وزير ووكيل ما
و شما ها چند نفر هم آخرين باز ماندگان نسل ما چند روز ديگر بيش نيستيد و بعدش الفاتحه همان خواهد شد كه آنها مي خواهند
اين موضوع يارانه بازي و گران كردن سوخت هم بهترين وسيله براي پيشبرد سريع اين برنامه از پيش تدوين شده هست باور نداريد از مردم نظر سنجي كنيد ولي نه توسط سايت چون خيلي از مردم امكان دسترسي و آشنائي استفاده از آن را ندارند
ظلم ظالم جور صياد، آشيانم داده بر باد، اي خدا اي فلك اي طبيعت ، شام تاريك ما را سحر كن (1938582) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۲:۰۵:۳۰
جناب توکلی از شما واقعا تقاضا می‌کنم این نوشته‌ی بنده را بخوانید: آخر، جناب توکلی، چرا به این افسانه دامن می‌زنید که افزایش قیمت بنزین، تورم را افزایش خواهد داد؟ لطفا به این نکات توجه کنید:
1- در سال‌های اخیر، قیمت نفت در جهان و به تبع آن قیمت بنزین چندین و چند برابر شد، حال چگونه است که تورم در کشورهای فاقد اقتصاد سوبسیدی چند برابر نشد و در حد زیر 5درصد باقی ماند؟ قلب واقعیت است که فکر کنیم آن‌ها به کنترل زورمدارانه‌ی قیمت‌ها روی آوردند. آن‌ها فقط میزان نقدینگی را کنترل کردند و تا وقتی که نقدینگی بی‌پشتوانه به بازار تزریق نشود، تورم هم افزایش نخواهد یافت.
2- در حال حاضر، قیمت نیم لیتر آب معدنی در ایران 500 تومان است و قیمت یک لیتر بنزین در بالاترین حالتش 700 تومان است که نشان می‌دهد در ایران، آب از بنزین گران تر است. این فاجعه را در مقایسه‌ی قیمت یک لیتر شیر با یک لیتر بنزین ادامه نمی‌دهیم.
3- اگر قیمت بنزین به طور کامل آزادسازی شود و صنایع مجبور به اصلاح خود شوند، آن وقت پول آزادشده از منابعی که صرف تهیه‌ی سوخت و آلوده‌کردن هوا می‌شد، صرف تنظیم بازار و کمک به اقشار آسیب‌پذیر خواهد شد. ضمن این‌که با توجه به روند کاهشی شدید تورم در ایران در طول چند ماه گذشته، پیش‌بینی این است که افزایش قیمت بنزین باعث رکود بیشتر خواهد شد نه تورم. علاوه بر این یادمان باشد که رقابت است که باعث کاهش تورم در میان‌مدت می‌شود و تا وقتی که قیمت انرژی در ایران این قدر ارزان است هیچ رقابت واقعی در اقتصاد شکل نخواهد گرفت و صنایع دولتی و خصولتی به فاجعه‌ی نابهره‌وری ادامه خواهند داد.
4- یک بار در حدود 10سال پیش با طرح تثبیت قیمت‌ها خواستیم به تورم فرمان ایست دهیم؛ حال آن‌که از فرمان انجماد قیمت انرژی‌ها جز افزودن بر مصرف بی‌رویه و ناکارآمدی صنایع، نتیجه‌ای عاید نشد و نابهره‌وری در اقتصاد ایران به حد اعلای خود رسید درست مثل تورم که به فاجعه رسید. حال چگونه است که همچنان سودای افکار ناکارآمد 10 سال پیش پرورانده می‌شود. به قول هگل: «از تاریخ می‌آموزیم که از تاریخ نمی‌آموزیم.» (1938615) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۲۳:۰۴:۱۳
آفای محترم
هز چند به شما مثبت دادم ولی میخواهم نکته ای را هم در ادامه بحث جنابعالی بیفزایم. ما این همه در مورد نرخ پائین انرژی و قاچاق سوخت حرف میزنیم ولی در برابر ارزان بودن نیروی کار و بی منزلتی نیروی کار و فرار مغزها از کشور بی تفاوت میباشیم. برادر من حوبست یک نگاه تحلیلی در خصوص قدرت خرید حداقل دستمزد در کشورهای مختلف داشت باشیم.
در کشور هلند حداقل دستمزد 1800 یورو با بسیاری از امکانات و خدمات اجتماعی نظیر خدمات درمانی است. با این حقوق و قیمت 1.7 یورو به ازائ هر لیتر بنزین تقریباً 1060 لیتر توان خرید بنزین دارد. همین مقایسه در ایران نشان میدهد که بنزین در ایران ارزان نیست یعنی در همین قیمت قدرت خرید تقریبآً یکسان است.
راهکار اصلی این است که حداقل دستمزد را در ایران افزایش دهیم. دولت نبایستی کمک خرجی ، یارانه و سبد کالا پرداخت کند. با افزایش یک میلیون تومان دستمزد به همه سطوح حقوقی برای نخستین بار سهم دستمزد در ایجاد تورم تعیین کننده خواهد بود ولی این افزایش برای کارگران حداقل دستمزد 200 در صد افزایش و برای افزایش سقف بیمه یعنی 3میلیون و هفتصد هزار تومان حدود 28 در صد افزایش خواهد بود.
مزایای این راهکار:
سوبسید را کاملآً بردارید یعنی اجازه دهید نه تنها سئخت بلکه قیمت هر کالایی بر اساس عرضه و تقاضا شکل پذیرد.
بهره وری نیروی کار تضمین خواهد شد.
قوانین کار را در جهت افزایش بهره وری نیروی کار تغییر دهید.
مالیات بیشتری از شاغلین دریافت نمایید
سیستم مالیاتی کشور از مشاغل آزاد را ترمیم و تقویت کنید
عوارض راه از تمامی خودروها بر حسب حجم موتور دریافت نمایید.
نرخ بهره بانکی را کاهش دهید.
پس از این کاذها سه صفر از واحد پول کشور بردارید میبنید که بسیاری ازقیمت ها به قبل از انقلاب برمیگردد و از خواب عمیق مصرف گرایی بیدار شویم.

دولت با اتکا به در آمدهای غیر نفتی میتواند مشاغل بسیاری را ایحاد نماید. باور (1973757) (alef-13)
 
غلام حسین
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۲:۲۴:۴۷
عدالت اسلام امروزی هیچ وقت اجازه نمی دهد یارانه ی پروتمندان ، و چند شغله ها و اختلاس کننده ها و آقا زاده ها و . . . قطع شود . البته قطع شده یارانه ی کارگر نانوایی که روزی دوازده هزار تومان درآمد دارد و کارگر ساختمانی هیچ اشکال شرعی ندارد . (1938623) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۳:۴۴:۰۶
آقای رییس جمهور!!!! در طرح مشترک مجلس و دولت ظاهرا قراره قیمت سو خت و انرزی به قیمت جهانی برسه ولی ایا قیمت خودروهای عرضه شده در داخل کشور هم جهانی میشه!!!!؟

آخه ظلم از این فاحش تر!!!! حقوق گرفتن یک دهم حقوق جهانی، قیمت خودرو چند برابر قیمت جهانی!!! قیمت انرژی به قیمت جهانی!!!!

میشه بگید کجای دنیا چنین سیاستی رو اجرا می کنند که ایران دومیش بوده و هست؟؟؟؟ (1938647) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۳:۴۵:۳۸
اقای روحانی!!! بذار لااقل یک سال بگذره بعد مردم به جای روحانی مچکریم بگن روحانی اشتباه کردیم!!!

تو با شعارهای دیگری روی کار آمدی، این گرانی ها چیست؟ با آمریکا هم که مذاکره کردید، تحریم ها هم که ظاهرا حذف شد پس چرا گره ای از ملت گشوده نمی شود؟ (1938648) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۳:۴۷:۵۷
روحانی اعتراض داریم ....( روحانی مچکریم تمام شد....)
این بود جواب تشکر های مردم ؟!؟! جواب روحانی مچکریم ها ؟؟!؟!؟!؟
آقای رئیس جمهور این بود دولت تدبیر و امید ؟!
100 روز شما نزدیک به 200 روز شده است ولی ما تغییری ندیدیم ...
مذاکرات دولت شما برای رفع تحریم ها چیزی را تغییر نداد..
گرانی های داخلی روز به روز بیشتر شده است ..
آمار فقیران و قشر متوسط و ضعیف روز به روز بیشتر شده است ...
‌آمار چک های برگشتی و ورشکستگی ها روز به روز بیشتر می شود..
چرا انرژی ها آب و برق و گاز و بنزین را 33 ٪‌ افزایش دهید ؟ ( مگر کشور ما غنی از نفت و گاز و آب نیست )
چرا در برابر این همه گرانی حقوق بازنشستگان و کارمندان را افزایش نمی دهید .؟؟
چرا برای ازدواج جوانان و مسکن آنان و خرج و مخارج زوج های جوان چاره ای نمی اندیشید؟
آقای رئیس جمهور من هم جوانی هستم مانند بقیه جوانان ما به دولت تدبیر و امید شما امیدوار هستیم ... لطفاً امیدمان را نا امید نکنید ..... وتدبیری نو باندیشید... (1938649) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۱:۴۳:۴۶
اگر مجلس تصویب نمی کرد دولت الزامی به اجرا ندارد (1939207) (alef-1)
 
مهرداد
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۲۳:۲۳:۵۶
قصد پاسخگویی به شما جوان محترم را ندارم ولی میخواهم نظر خود را به عنوان یک میانسال که پس از انقلاب فرهنگی سال 62 به دانشگاه رفتم برایت بازگو کنم.

آفت اصلی ما امروزه تورم نیست چرا که الحق و الانصاف تورم بسیاری از نمادهای حساس غیر مصرفی نظیر سکه، ارز و مسکن حتی به صورت منفی عمل کرد یعنی اگر شما قیمت های آغاز سال را در نظر بگیرید از قیمت های فعلی بسی بیشتر است.
افزایش قیمت کالاهای مصرفی نیز بدان جهت است که آنها با تاخیر زمانی از افزایش ناگهانی نرخ ارز تاثیر پذیرفته اند.

اما در حال حاضر نگرانی اصلی رکود است من بر این باورم که حتی مهار تورم به رکودی وحشتناک منجر میشود. این بدان علت است که نرخ بهره بانکی بالاست و به طبع آن سود مورد انتظار در فعالیتهای اقتصادی قابل حصول نیست. از ظرفی توده اجتماعی فقیر شده و با بحث یارانه ها و سبد باید قبول کنیم که اینرسی جامعه برای به حساب آمدن در قشرهای آسیب پذیر یک مشکل اساسی در فرهنگ کار و بهره وری ایحاد مینماید. راه حل افزایش سطح دستمزد حداقل و جاری شدن قیمت های آزاد بر اساس عرضه و تقاضا میباشد. این راهکار رکود را ریشه کن میکند. (1973789) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۷:۱۹:۳۹
يك بار دولت قبل اىن بازى را با ملت به بهانه جلوگيرى از قاچاق كرد چه شد با سه برابر شدن نرخ دلار بدتر از پيش حالا باز دولت مى خواهد اىن بازى را ا مردم تكرار كند و بار كرانى را افزايش اىنجا همه فكر جيب خودشان هستند (1938669) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۱۳:۲۶
سلام
دوستان من هم یک سئوال دارم این درآمد سالی 12میلیون تومان چطوری توسط دولت به این سرعت محاسبه شد که یارانه این اقشارحذف بشود نمی دونم دولت می خواهد یارانه 3 دهک رو حذف کنه یا 7 یا8 دهک؟؟؟؟؟ میانگین اجاره خانه ها را باید بگیرند ببینند مردم چند ازحقوقشان رو میدهند اجاره که بقیش برای خوردن بمونه؟!!! (1938726) (alef-10)
 
علی زاده
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۱۳:۴۴
نمایندگان مجلس بانند یکسال دیگر نوبت ما مردم است تا در پای صندوق رای جواب ظلمی که به مردم می کنند را بدهیم . بهار نزدیک است (1938727) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۱۸:۰۶
نمي دونم اين مجلسي ها نماينده مردم هستند يا دولت (1938735) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۴۵:۳۳
١- متاسفانه در محاسبه آقاي توكلي ايراد وجود دارد. مثلا اگر قيمت سوخت خيلي افزايش يابد مصرف كمتر مي شود لذا با محاسبات ايشان قيمت بايد بيش از ٢برابر افزايش پيدا كند تا بتواند اين رقم را تامين كند.
از سوي ديگر مبناي محاسبه ٢٥٠٠ ميليارد هم معلوم نيست. آيااين رقم كل مبلغ دريافتي از مصرف كنندگان انرژي است يا محاسبات ديگري دارد.
٢- ايشان به خاطر بياورند كه در زمان مجلس پنجم هم دولت وقت سالانه ٢٠ درصد قيمت سوخت را افزايش مي داد كه همين آقايان با توجيهات ديگري به بهانه دفاع از مردم جلوي اينكار را گرفتند هرچند آنزمان هم معلوم بود اين يك حركت سياسي براي جذب آرا و شكست دادن رقباست. در ظاهر مردم خوشحال شدند و به جناح ايشان راي دادند ولي اين گرفتاري هاي امروز مسئوليت شرعي سنگيني را به عهده آن تصميم گيرندگان گذاشت كه بايد در روز قيامت پاسخگوي آن باشند. (1938775) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۹:۱۰:۳۸
چنی حقوق می گیری ؟یارانه هم حتما می گیری (1940112) (alef-1)
 
مهرداد
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۲۳:۲۸:۴۷
ایراد اول شما وارد نیست به این علت که چنانچه مردم کمتر مصرف کنند باز هم صرفه جویی شاید هم بیشتر صورت گرفته است و دولت کاهش هزینه داشته است که به بیان دیگر در آمد حاصله از افزایش قیمت سوخت محسوب خواهد شد. (1973794) (alef-13)
 
سادات
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۴۹:۴۰
اقای توکلی سلام مجلسی که بازاری فکر کند انهم بازاری بی منطق همین است معمولا عرف عدالت درصد 10 میباشد اقای توکلی به نمایند کان که خودرا نماینده مردم می دانند بگویید نکنید بامردم افرادی هستند که شیعه وار باشما برخورد خواهند کرد ازنجابت مردم سو استفاده نکنید سعی کنید درمقابل حقوقی که از مجلس می گیرید فکرکرده رای بدهید باید تمام جوانب و گرفتاری جامعه ومردم را درنظر بگیرید بعد تصمیم بگیرید کارمندی که درسا ل 15 درصد به حقوقش اضافه میشود چه شده هرکاری دولت و مجلس می کند 33 درصد است تازه این یک مورد است 33 درصد های دیگر هم است ازشما خواهش میکنم این حرف های بنده بعنوان امانت نزد شما که به همکاران اعلام کنید بااحترام سادات (1938784) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۵۱:۱۱
خدا آخر عاقبت اقشار ضعیف و زیر خط فقر را بخیر کنه که بخیر کنه (1938789) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۸:۵۳:۲۳
آنهایی که از افزایش قیمت و اجرای فاز دوم صحبت می کنند آیا وضعیت فلاکت بار زندگی مردم را نمی بینند و از این وضعیت و اوضاع بدتری که در آینده ایجاد خواهد شد خجالت نمی کشند؟
مملکت و ملت را به فلاکت و فساد و بدبختی کشانده اید با این برنامه های مسخره و جیب ها و حساب های خود را سرشار از میلیاردها نمو ده اید و هنوز هم سیری ندارید؟
مردم کاسه چکنم در دست دارند و نمی دانند چطور از دست سیاست های حماقت آمیز و خانه خراب کن شما نجات پیدا کنند و شما شعار مدیریت جهان و پیشرفت و توسعه و عدالت مضحک خود را سر می دهید. واقعاً که خجالت آور است. (1938792) (alef-10)
 
مجید
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۰۹:۰۵:۳۰
دولت به جای کسب درامد از افزایش قیمت های حاملهای انرژی جلوی قاچاق اونها را بگیره ما اسما" عضو سازمان اقتصاد جهانی نیستیم ولی عملا" به دلیل عدم کنترل مرزها ورود و خروج کالای قاچاق داریم و گمرک خیلی از اقلام گرفته نمی شود (1938806) (alef-10)
 
مملگ
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۰:۲۳:۴۸
با تشکر از آقای توکلی و همه مسئولین که همیشه به فکر مردم هستند و شب تا به صبح پشت چشمان باز است و لقمه درست توی گلویشان پایین نمی رود و موارد دیگر تا حلق مسلم وجود دارد مردم پرتوان هستند (1939012) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۰:۳۳:۰۶
حقوق یک کارمند خوش اقبال حدود 300 دلار است و این برا اساس تعریف جهانی یعنی زیر خط فقر................................. (1939028) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۰:۵۸:۰۱
اگر حامل های انرژی زیاد نشود دولت از کجا پول بیاورد تا خواص ان ها را بدزدند . ضمنا چه معنی دارد ملت با پراید و پژو خیابان های شهر ها را پر کنند وحرکت خودرو ها ی مانند بنز وپورشه و0000 دچار مشکل نمایند . برای رفاه حال اشراف دزد وابله خوب است دلار را هم 5000 تومان نماید (1939093) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۲:۰۰:۳۷
از كي شما دلتون به حال مردم ميسوزه ؟ باز مشكلات مردم رو علم كردين كه پنبه دولت تدبير آقاي روحاني رو بزنين ؟! (1939243) (alef-1)
 
تا چا
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۲:۰۸:۳۷
این حرفها برای دولتها روی کار امده ایران رسم شده تازه مجلس قانون را تصویب دولت اجرا میکند اول اینکار مجلسیهاست اگر تورم نباشد صبر حوصله سردمداران در میرود تا زمانی که این نظام هست این قوانین هست مگر اینکه حال وهوا عوض شود واللا هر که هر حرفی میزنی شعار است والسلام (1939264) (alef-1)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۲:۲۷:۵۳
با سلام
اگر در وضعيت فعلي بازنگري شود و يارانه آن 5 ميليون نفري كه نامعلوم هستند و يارانه خارج نشينان حذف شود بخش عمده اي از هزينه هاي دولت كاهش مي يابد بهتر است به جاي افزايش هزينه هاي جاري ،‌ عوامل افزايش اين هزينه ها مانند مصارف غير متعارف خودروها ،‌ بهينه سازي مصارف كارخانه ها و ... كه مستقيما بر افزايش حاملهاي انرزي تاثير گذار هستند در برنامه دولت قرار گيرد . افزايش حاملهاي انرزي فقط به تعطيلي اقتصاد مي انجامد . (1939308) (alef-1)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۳:۳۶:۰۸
جناب آقای توکلی سلام
اطفا اکر امکان دارد جلوی این بی انصافی ها را بگیرید خداوند به شما قوت بدهد انشاالله (1939495) (alef-1)
 
منصور
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۳:۴۷:۰۳
به نظر من نیازی به گران کردن بنزین نیست .بلکه مانند کشورهای اروپایی باید مالیات بر مصرف نه تنها بر سوخت بلکه بر تمام اقلام مصرفی گرفته شود .به طوری که هرکس مصرف بیشتری داشت مالیات بالالتری پرداخت نماید .به این ترتیب عدالت بهتر رعایت خواهد شد .تا کی باید سهمیه وسهمیه بندی وجودداشته باشد وجمع خاصی از این رانت ها استفاده نمایند. (1939515) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۴:۱۵:۴۷
دولت جلوی اینهمه دزدی را بگیره نیازی به بقیه کارها نیست (1939585) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۰۹ ۱۹:۰۸:۲۲
لامصب کلید چرخوند کیلید هم شکست وای چه کنم وای چه کنم (1940105) (alef-1)
 
بی پناه
۱۳۹۲-۱۱-۱۰ ۱۴:۳۰:۲۶
برای چی گران بشه نکنه درآمد مردم زیاد شده و همه کار پیدا کردند همین جوریش همه بیچاره شدیم
تورو خدا دست از سرمان بردارید
نمی دانم هر کی تو این مملکت کاره ای می شه بر علیه مردم عمل می کنه
یکدفه ما را بکشید تا خیالتان راهت بشه تا همه پول نفت و مالیات و عوارض
و معادن وگمرگ و ... تنها مال خودتان بشه .
چرا از هزینه هایتان کم نمی کنید
چرا از کارهای موازی و تکراری و بی ثمر کم نمی کنید
همه اش مردم .
پس تدبیر و امید برای خودتان بود ؟... (1941184) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۱-۱۰ ۱۵:۰۴:۰۸
همه دولتها مثل همند مردم براشون مهم نیست اقای روحانی کاری می کنه که مردم میگن خدا پدرماور احمدی نزاد وبیامرزه حلا میبینید (1941222) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۲۲:۳۰:۵۲
نه عزیز جان مردم نخواهند گفت (1945208) (alef-1)
 
س
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۰۰:۳۰:۰۶
تا ديروز كه همه مشكلات رو بر گردن تحريم ها ومديريت غلط مي انداختيم امروز چه بهانه اي براي مردم داريد گفتيد يارانه بنزين رو حذف ميكنيم ترافيك كم ميشود قاچاق سوخت از بين ميرود چنين نشد . الان كه سدهاي تحريم شكسته شده است مديران نالايق هم كه رفته اند . از قديم گفته اند در ديزي باز است حياي گربه كجاست . من فكر نكنم از عزيزان كسي دور وبرش كارگري كارمندي باشد ماشالله همه از ما بهتران هستند و بر ابرها سير ميكنند والا ميفهميدند يك كارگر يك كارمند در اين سه سال اخير چه كشيده اند .
براي جبران كسري بودجه راهايي هم به غير از كسب درامد از طريق مردم هم هست . اگر حق خود ومردم رو از كساني مانند اقاي زنجاني بگيريد نيازي به چنين برنامه هايي نيست . (1941936) (alef-1)
 
عدالتخواه
۱۳۹۲-۱۱-۱۱ ۰۱:۰۱:۳۷
روحانی دارد بر خلاف قول وقرارهای انتخاباتی یعنی حفظ ارزش پول ملی وبر گرداندن قیمتها به قبل از شوک افزایش قیمتها عمل می کند . آقا مردم توان تحمل گرانی فعلی را ندارند وحتی بعضی ها دیگر نان وپنیر گیرشان نمی آید نمی بیند فروشگاهها خلوت شده خیابانها پر شده از آدمهایی که سر به زیر استمداد کمک می کنند واقعا خبر وضعیت زندگی مردم را ندارندچونکه درآمد های بالا دارند واز ماشینهای مدل بالای خود پیاده نمی شوند ببینند چه فقر و فسادی وجود دارد آخه ظلم و ستم هم حدی دارد؟؟؟ (1941962) (alef-1)
 
فریدون مصدق
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۳:۲۴:۴۰
اقای دکتر توکلی ای کاش فقط قیمت حامل انرژی باشد قبوض مختلف بجز بهای مصرفی به نسبت حدود سی و پنج تا چهل در صد بخصوص در مورد گاز (بیمه ) (عوارض ) ( مالیات ) ( ابونمان ) ( مانده بدهی به مبلغ 12750ریال که در تمام قبوض استان درج شده که بعداز بررسی مشخص گردید این مبلغ مصوبه قانونی دارد و معوقه عوارض بوده در چهار قسط شرکت گاز میبایست از ابتدای سال انرا
کسر نماید وچهار ماه اخر سال در حال کسر ان هستند ) (مانده هزار ریال ) کسرهزار ریال )
دربررسی ده نمونه قبوض این درصد اضافه شده ؟ بعنوان مثال یک مورد که مصرف کمتر داشته است در ستون عناوین از تاریخ 92/2/9 لغایت 92/10/15 بهای گاز مصرفی 178317ریال بوده و جمع هفت عنوان فوق مبلغ 80972ریال درج شده است اقای دکتر جنابعالی و سایر نمایندگان در این ایامی که متعلق به امام راحل است درهدفمند کردن یارانه ها این موضوع را به عزیزان دولت بخصوص برای قشر ضعیف جا معه یاد اوری نما یید زیرا مقام معظم رهبری بارها در خصوص معیشت این قشر و کلیه مردم مومن نجیب وشریف ایران اسلامی رهنمود ها و تاکیدات فراوان نموده اند / موفق باشید (1943649) (alef-1)
 
علی از کرج
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۲۲:۲۸:۰۳
سلام جناب توکلی 1-اگربتوانید لایحه ای درمجلس مصوب کنیدکه بجز ادارات امنیتی -کلیه ی شرکتها وادارات دولتی دخل وخرج خودرا درسایتهای عمومی جهت بازدیدارباب رجوع قراردهند -انقلاب بزرگی جهت مبارزه بااختلاص انجام داده اید- (1945200) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۲۲:۳۰:۰۸
آقای توکلی شما در سال گذشته گفته بودید که مردم توان خوردن اشکنه را ندارند برای سال دیگر که قیمت ها 40 درصدی می شوند چه باید کرد (1945207) (alef-1)
 
مهرداد
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۱۲:۲۶:۱۰
آقای دکتر توکلی عزیز

امیدوارم نظر خود را در خصوص راهکاری که به اختصار بیان میکنم به نحوی با اینجانب در میان بگذارید. به شما اطمینان خاطر میدهم که این راهکار تنها راهی است که گره کور مشکلات اقتصادی را میگشاید و حاضرم دلایل متقنی در این خصوص ارائه دهم که در این اختصار نمی گنجد. چنانچه راهکار برایتان جذاب و قابل تعمق بود از طریق ایمیل میتوانیم بحث را ادامه دهیم. و اما راهکار:
با روند تورمی که تا به حال تجربه نموده ایم دستمزد نیروی انسانی در همه سطوح ارزش ذاتی خود را از دست داده است. نیروهای کار در سطوح پائین محتاج کمک های دولتی شده و بهره وری نیروی کار نیز شدیداً افت کرده است. در سطوح بالا نیز مسئولین به استفاده از رانت و سوء استفاده از موقعیت خود روی آورده اند و صادقانه نگاه کنیم میبینیم که بخش قابل توجهی از نیروی کار متکی به درآمدهای جانبی مشاغل میباشد.
اصلی ترین کلید برای حل مشکلات اقتصادی افزایش حداقل دستمزد به سطح در آمدی قابل قبول و بایسته برای کشوری نظیر ایران است چیزی در حدود یک و نیم میلیون تومان در ماه. ما در سند چشم انداز به نرخ رشد ، حذف یارنه ها و ... به روشنی اشاراتی داشتیم سوال این است که چرا اصلی ترین عنصر بهره وری یعنی ارتقاء ارزش نیروی کار و بهره وری آن را فراموش کرده ایم.
آقای دکتر توکلی در کشوری که با خواباندن قیمت یک دستگاه خودرو سمند شما میتوانید حقوق حداقل دستمزد را بی دردسر از بانک دریافت نمایید مطمئناً بهره وری نیروی کار به قهقرا خواهد رفت. این به معنی اصالت سرمایه (کاپیتالیسم) است و اگر مقایسه ای در کشورهای مختلف صورت پذیرد بد نیست. اگر این معضل حل نشود مابقی کارها آب در هاون کوبیدن است.
این عمل ممکن است به تورم 100 در صدی نیز منجر شود که حداکثر رقمی است که میبایستی انتظار داشت و دولت بایستی آن راکنترل نماید. دولت بایستی نقش توزیع کنندگی خود را به دیار فراموشی بسپارد و بیشتر متکی به وصول مالیات بر در آمد و عوارض باشد. واضح است که در آن صورت دو برابر شدن نرخ سوخت و وضع عوارض راه و کاهش نرخ بهره بانکی و .... کشور را از حالت رکود و تورم خارج خواهد کرد. (1973181) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.