نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 267470
گوشت بوفالوی هندی سر سفره ایرانی‌ها
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۳
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ما از سازمان دامپزشکی این سؤال را داریم که اگر گوشت بوفالوی هندی مورد تأیید است، چرا فقط باید در سوسیس و کالباس مصرف شود.

به گزارش فارس، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در مورد واردات اخیر گوشت بوفالو از هندوستان به کشور گفت: سازمان دامپزشکی مسئول این کار است و اگر تأیید کند که گوشت وارد کشور شود، ما به آن اطمینان داریم که همه مسائل سلامتی را رعایت کرده است.

وی ادامه داد: اما اگر این طور که گفته شده، فقط گوشت بوفالو انحصاراً در صنعت غذا باید مصرف شود، سؤالی که داریم این است؛‌ اگر گوشتی سلامتش مورد تأیید است و فقط باید در جای خاصی مصرف شود، چرا باید وارد شود و حتماً باید توجیه شود. صنعت غذا همان تولید سوسیس و کالباس است، البته ارزش غذای گوشت بوفالو که همان گاومیش است و در هند بسیار مصرف شده و مشکلی ندارد، شبیه گوشت گاو است، با این تفاوت که مقداری چرب‌تر است و درصد چربی شیر آن بالاتر است.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کشور ما واردکننده گوشت نیست چرا که بیش از ۹۰ درصد گوشت مصرفی را خودمان تولید می‌کنیم، در زمینه گوشت سفید تقریباً وارداتی نداریم، چرا که حتی صادرکننده گوشت مرغ هم هستیم.

دیناروند افزود: در مورد هر میزان گوشتی که وارد کشور می‌شود، مسئولیت نظارتش برعهده سازمان دامپزشکی است و هرگاه وارد صنعت غذایی شود، نظارت ما آغاز می‌شود.
 
آریابان
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۱۶:۵۹:۴۶
"الف" درخبر ساعت ۱۹:۱۶- سه شنبه ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ اعلام کرد :
"هند تحت فشار آمریکا واردات نفت ایران را متوقف کرد"؛
حالا مقامات کشورما ، بعنوان پاداشی به این رفتار کاملا دوستانۀ هندیها ، گوشت گاو بوفالوی هندی باب صنعت !!!! غذائی رو وارد کشورمی کنند تا بعنوان گوشت قابل پخت ، توسط مردم خریده بشه (البته اونهائی که پولش رو دارند !!!!) ، به قابلمه رفته و سپس به سر سفره نزول اجلال بکنه ؛ (2831196) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۹ ۲۳:۲۶:۰۸
تحریم ها برداشته شود فکر می کنید تولید بهتر میشه؟؟ (2831933) (alef-10)