نظر منتشر شده
۶۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 451113
مالیات بر ارزش افزوده باز هم حاشیه ساز شد/ سازمان مالیاتی: دریافت ارزش افزوده از حلقه آخر مصرف کننده جای نگرانی دارد
بخش اقتصادی الف، 15 اسفند 95
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۳
قانون مالیات بر ارزش‌افزوده با توجه به ماده ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم، در ۵۳ ماده برای اجرای آزمایشی به مدت پنج سال تصویب و از ابتدای مهرماه سال 87 به اجرایی شد.
 
به گزارش الف، بر اساس بند «ب» تبصره «۶» ماده‌واحده لایحه بودجه سال آینده، مدت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش‌افزوده مصوب 17/2/1387 و اصلاحات بعدی آن تا پایان سال ۱۳۹۶ تمدید می‌شود و ماخذ مالیات بر ارزش‌افزوده، ارزش محصول برای مصرف نهایی است که این موضوع دارای ابهام است.
 
قانون مالیات بر ارزش‌افزوده امروزه در 150 کشور دنیا اجرا می‌شود و 50 درصد درآمد مالیاتی کشور ما از محل دریافت مالیات ارزش‌افزوده حاصل می‌شود. اصل دریافت مالیات بر ارزش‌افزوده این است که هر فردی به‌اندازه مصرف خود مالیات پرداخت کند و هدف نهایی این نوع مالیات مدیریت مصرف در کشور است.
 
در کشور ما، مالیات بر ارزش‌افزوده را در مبدأ محاسبه و واحدهای تولید آن را پرداخت می‌کنند، دلیل این امر این است که تعداد اصناف در کشور ما بسیار زیاد است و حدوداً تمامی آن‌ها به روش سنتی اداره می‌شوند درحالی‌که محاسبه ارزش‌افزوده نیاز به حسابداری مجرب و دقیقی دارد که به همین دلیل تا حدودی اعمال آن با معضلات احتمالی مواجه می‌کند.
 
هرچند در قانون پیش‌بینی‌شده بود که اصناف به صندوق فروش مجهز شوند؛ اما این اقدام با توجه به مشکلاتی و همچنین برخی مقاومت‌ها، اجرایی نشد و به همین دلیل اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده از مبدأ اجرایی می‌شود.
 
یکی دیگر از مشکلات اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، دریافت مالیات به‌صورت مضاعف است که در مراحل مختلف از تولید تا محل عرضه در چند نوبت اخذ می‌شود که این مسئله فضای کسب‌وکار را با مشکل همراه می‌کند. درصورتی‌که اگر در حلقه مالیاتی به شکل صحیحی همه اجزای تولید تا مصرف گنجانده شوند و مالیات به‌صورت کارآمد و بدون ابهام گرفته شود اعتبار مالیاتی به تولیدکنندگان بازمی‌گردد.
 
در جریان بررسی لایحه بودجه سال 96 در کمیسیون تلفیق، عبارت ماخذ مالیات بر ارزش‌افزوده مصرف نهایی است، به انتهای مفاد بند «ب» تبصره «6» لایحه بودجه الحاق شده است. این عبارت ازآنجاکه هنوز تااندازه‌ای مبهم به نظر می‌رسد باعث شد تا واکنش‌های متفاوتی از سوی افراد مختلف به‌ویژه در دولت نسبت به این تصمیم دیده شود که مصوبات مجلس یا آنچه مدنظر قانون مالیات بر ارزش‌افزوده بوده، مغایرت دارد؛ که این موضوع فعلاً مورد اختلاف مجلس و دولت قرارگرفته است.
 
پیشنهاددهندگان این عبارت معتقدند که می‌خواهند تولیدکنندگان را از رنج حسابرسی برهانند، درحالی‌که نه‌تنها این رهایی حاصل نمی‌شود، بلکه مشکلات دیگری را نیز ایجاد می‌کند. عده‌ای تأکیددارند افزوده شدن این عبارت می‌تواند تا حدودی تولیدکنندگان را از فشار مالیات بر ارزش‌افزوده نجات دهد و در مقابل نیز این عقیده نیز مطرح شد که این عبارت می‌تواند، منجر به افزایش قیمت کالا شود.
 
بند الحاقی کمیسیون تلفیق، دو تفسیر دارد؛ تفسیر نخست این است که قیمت نهایی محصول در هر بخش از زنجیره اعمال شود که در این صورت، علاوه بر اینکه درآمدهای مالیاتی دولت را افزایش می‌دهد، تورم‌زا هم خواهد بود.
 
تفسیر دوم نیز این است که حلقه‌های تولید و بنکداری از دایره شمول پرداخت مالیات خارج شوند و این نوع مالیات، صرفاً در مراکز فروش ستانده شود که باوجوداین تعداد فعال صنفی بدون شناسنامه، تنش دریافت مالیات بر ارزش‌افزوده از اصناف شناسنامه‌دار باعث ایجاد مشکلات اجتماعی می‌شود. برخی پیشنهاد می‌دهند که این عبارت از لایحه بودجه حذف شود و مدت آزمایشی اجرا قانون مالیات بر ارزش‌افزوده یک سال دیگر تمدید شود.
 
به اعتقاد برخی برای رهایی تولیدکنندگان از این فشار، مالیات بر ارزش‌افزوده باید از مصرف‌کننده نهایی دریافت شود و پرداخت آن از نقدی به تعهدی تغییر پیدا کند. فشارهای وارده بر بخش تولید موجب شده که تولیدکنندگان به دنبال جدا کردن خود از بدنه تولید باشند، مالیات بر ارزش‌افزوده از ابتدا به‌صورت جامع اجرا نشد و تبعات آن اکنون بر همگان روشن است. افزایش این فشارها، سبب می‌شود که تولیدکنندگان شناسنامه‌دار وارد چرخه زیرپوستی بازرگانی شوند و به‌تدریج از فعالیت‌های مولد دست بشویند. درحالی‌که اگر این مالیات، برابر ماهیت وجودی‌اش، از مصرف‌کننده نهایی دریافت شود، مشکلی ایجاد نمی‌کند.
 
البته اینکه در قانون بودجه سال 1396 ماخذ دریافت مالیات، مصرف‌کننده نهایی باشد با روح قانون در تضاد است. اجرای این بند بدان معناست که از گام نخست تولید تا توزیع کالا، قیمت برای مصرف‌کننده را لحاظ کنند و این منجر به افزایش قیمت کالاها می‌شود.
 
دولت: 40 هزار میلیارد تومان در سال آینده کسری بودجه پیدا میکنیم
علی طیب نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی، اجرای قانون مالیات بر ارزش‌افزوده را از مهم‌ترین اقدامات برای اصلاح ساختار نظام مالیاتی کشور عنوان و بیان کرده بود: اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده به شیوه فعلی که از حلقه‌ها و زنجیره‌های مختلف گرفته می‌شود تا به مصرف‌کننده نهایی منتقل شود، روشی است که در اکثر کشورهای توسعه‌یافته اجرا می‌شود؛ چراکه اقتصاد را شفاف می‌کند، آثار آبشاری تورمی ندارد و اجرای آن به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم در کشور، ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر است.
 
وی افزود: در شرایط فعلی، مالیات بر ارزش‌افزوده از حلقه‌های بزرگ اولیه و مبادی ورود کالا به کشور اخذ می‌شود و ما با حدود 500 هزار مؤدی بزرگ روبه‌رو هستیم، اما اگر بخواهیم به سمتی برویم که مالیات را از حلقه‌های آخر و مصرف‌کننده نهایی بگیریم، به دلیل آنکه این گروه از مؤدیان که تعداد آن‌ها به سه میلیون می‌رسد با شیوه‌های حسابداری ناآشنا و همچنین به صندوق مکانیزه فروش مجهز نیستند، لذا قطعاً با مشکلات عمده‌ای ازجمله بروز تنش‌های اجتماعی و نهایتاً کاهش درآمدهای مالیاتی و کسری بودجه‌ای به میزان 40 هزار میلیارد تومان در سال آینده روبه‌رو خواهیم شد.
 
طیب نیا گفت: قانون مالیات بر ارزش‌افزوده برآمده از ارزیابی نظام مالیاتی ایران و اصلاحات ساختار اقتصادی کشور است و در چارچوب سیاست‌های کلی نظام اقتصادی کشور تبلوریافته است و چگونه عده‌ای در مجلس با بیان یک جمله کوتاه، این زحمات را نادیده گرفته و این تلاش‌ها را به باد می‌دهند؟!
 
این نحوه اجرای مالیات بر ارزش‌افزوده جای بسیار نگرانی دارد
سید کامل تقوی نژاد، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به تصمیم اخیر مجلس مبنی بر اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده از حلقه آخر و مصرف‌کننده نهایی گفت: این نحوه اجرای مالیات بر ارزش‌افزوده جای بسیار نگرانی دارد و به جامعه شوک وارد می‏کند. این شیوه عمدتاً در کشورهایی که اجرای نظام مالیات بر ارزش‌افزوده به شکست انجامیده، اجرا می‌شود و این درحالی‌که است که ما هم در حوزه درآمدی و هم در حوزه شفاف‌سازی اقتصاد موفق عمل کرده‌ایم.
 
وی با بیان اینکه مالیات بر ارزش‌افزوده در طول زنجیره و از حلقه‌های مختلف اخذ می‌شود و به شفاف‌سازی اقتصاد کمک می‌کند، افزود: این نوع مالیات، اصلاً مالیات مضاعف نیست اما اگر قرار باشد از حلقه آخر اخذ شود، نه‌تنها یک نوع مالیات مضاعف خواهد بود، بلکه به شفاف‌سازی اقتصاد هم نخواهد انجامید.
 
مصوبه‌ای مبهم...

همچنین محمد مسیحی معاون مالیات بر ارزش‌افزوده سازمان امور مالیاتی می‌گوید: مصوبه اخیر مجلس درباره مالیات بر ارزش‌افزوده مصوبه‌ای مبهم است که از آن برداشت‌های مختلفی می‌شود. اخذ مالیات در حلقه آخر مصرف یکی از برداشت‌های این مصوبه است که در صورت اجرایی شدن می‌تواند اعتصابات و اعتراضات گسترده‌ای به همراه داشته باشد.
 
مسیحی توضیح داد: این مصوبه دارای ابهام است. به‌این‌ترتیب که در بند «الف» تبصره «6» لایحه بودجه سال ١٣٩۶ قانون مالیات بر ارزش‌افزوده تمدیدشده است، ولی در بند «ب» تأکید شده مأخذ مالیات بر ارزش‌افزوده، ارزش محصول برای مصرف نهایی باشد.
 
وی افزود: در حالی بند «ب» تصویب‌شده است که سازوکار مالیات بر ارزش‌افزوده در قالب بیش از ۵۰ ماده قانون مالیات بر ارزش‌افزوده تبیین شده و همانطورکه از نام آن پیداست اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده باید در طول زنجیره عملیاتی و اجرا شود. اگر موارد استثنایی هم وجود داشته باشد که قرار بر این باشد که مالیات از آن در حلقه آخر دریافت شود باید این موارد به‌صورت مشخص تبیین شوند.
 
معاون مالیات بر ارزش‌افزوده سازمان امور مالیاتی گفت: البته نکته اینجاست که از این مصوبه جدید برداشت‌های متعددی می‌شود و هر کس ازجمله کارشناسان و مقامات اجرایی برداشت متنوعی از آن دارند. برخی برداشت‌ها ممکن است به این‌سو هدایت شود که مالیات باید در حلقه آخر اخذ شود که اساساً این شیوه ایرادات جدی دارد و برای سازمان نیز گرفتن مالیات در حلقه آخر امکان‌پذیر نیست و اگر بخواهیم آن را عملیاتی کنیم به یک‌زمان پنج‌ساله نیاز داریم.
 
مسیحی ادامه داد: بااین‌حال چنین برداشتی از مصوبه مجلس ندارم. تأکید می‌کنم که از این مصوبه برداشت‌های متعددی می‌شود. معتقدم مصوبه مجلس تأکید دارد که مالیات مضاعف در طول زنجیره از فعالان اقتصادی گرفته نشود و فکر نمی‌کنم بنابراین باشد که مالیات بر ارزش‌افزوده به سمت مالیات بر فروش هدایت شود. هرچند اگر به‌صراحت هم مصوبه در این زمینه داده شود اخذ مالیات در حلقه آخر قابلیت اجرایی شدن هم ندارد.
 
معاون مالیات بر ارزش‌افزوده سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: اخذ مالیات بر مصرف نهایی چالش‌های گسترده‌ای را به همراه خواهد داشت که فکر نمی‌کنم نمایندگان مجلس به دنبال ایجاد چالش و هزینه‌های اجتماعی باشند به‌ویژه که اکنون در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری هستیم.
 
وی تأکید کرد: در همین شرایط کنونی هم که برخی از صنوف در حلقه آخر مالیات پرداخت می‌کنند مثل آهن‌فروش‌ها و سنگ فروش‌ها مشکلات بسیاری دارند و با اعتراضات و اعتصابات آن‌ها روبه‌رو هستیم و اگر برفرض محال قرار بر این باشد که در کلیه صنوف اجرا شود ما با بحران‌های جدی روبه‌رو می‌شویم که رفتن به چنین سمت و سویی برای مصالح کشور مناسب نیست. ضمن اینکه در نظر داشته باشید اینکه مأخذ مالیات بر ارزش‌افزوده، ارزش محصول برای مصرف نهایی باشد به‌منزله از دست دادن ۸۰ درصد درآمد مالیاتی بخش مالیات بر ارزش‌افزوده دولت است که جایگزینی هم برای آن پیش‌بینی‌نشده است.
 
بر اساس این گزارش، اجرای دقیق قانون مالیات بر ارزش‌افزوده نیازمند سازوکار و زیر‌ساخت‌های لازم است و بر این اساس باید تمام معاملات شناسنامه‌دار شوند تا با صدور فاکتور، نوع، مقدار، قیمت، تاریخ و محل فروش کالا مشخص شود، اما هم‌اکنون در کشور، تنها فرش و طلا با صدور شناسنامه یا همان فاکتور معامله می‌شوند که برای اجرای مالیات بر ارزش‌افزوده، این موضوع باید به سایر کالاها تعمیم داده شود.
 
اما بندی که اخیراً به قانون مالیات بر ارزش‌افزوده در کمیسیون تلفیق مجلس اضافه‌شده، مبنی بر اینکه ماخذ مالیات بر ارزش‌افزوده، ارزش محصول برای مصرف نهایی است برای برخی صنوف مشکل‌ساز خواهد بود و برای برخی دیگر آثار نامناسب و زیان‌باری برجای خواهد گذاشت.
 
یک مشکل عمده این طرح نبود زیرساخت مناسب و روند طولانی و هزینه‌بر تجهیز واحد‌های صنفی به کامپیوتر و دفاتر رایانه‌ای و آموزش‌های لازم برای آن‌هاست که نیازند بازه‌ای سه تا پنج‌ساله خواهد بود.
 
مشکل بزرگ دیگر در این بند این است که با توجه به ابهامی که در این موضوع وجود دارد تفسیر‌های مختلفی از آن می‌شود و در یک سناریو مالیات در حلقه‌های مختلف قیمت اولیه درمی‌آید و برداشت دیگر از آن به این صورت است که مالیات بر ارزش‌افزوده در حلقه آخر از مصرف‌کننده دریافت شود.
 
 
کلمات کلیدی : مالیات+مالیات بر ارزش افزوده+مجلس+بودجه96
 
غازیان زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۴ ۱۸:۱۳:۰۹
میری پیتزا بخوری پامیشی صورتحساب رو بهت میده ، آخرش خورده 9 % مالیات بر ارزش افزوده !!!! (4186391) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۸:۵۱
1- واحد تولیدی پنیر پیتزا و بقیه تولیدی ها یه مالیات میدن
2-وانت حمل کننده اجناس از کارخانه تا مغازه یه مالیات میده
3مغازه یه مالیات مشاغل میده
4 صاحب مغازه یه مالیات املاک میده
5 اتحادیه پیتزا فروشان جدا مالیات میده
6نهایتا یه افزوده هم می گیرند
بعد توقع دارن تولید و اشتغال رونق بگیره و رقابتی بشه (4187516) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۰۰:۵۵
مصیبت این جاست که تازه آخرش معلوم میشه فقط از تولید کننده ها و مشاغل خرده پا این مالیات ها به طور دقیق و تا ریال آخر گرفته شده و درآمدهای حیرت انگیز دلالی و تجاری و ..... معمولا این قانون رو مثل آب خوردن دور میزنند..... (4187666) (alef-3)
 
کارشناس ارشد دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۳۶:۴۲
آنها که گفتید در لیست بالا مالیات میدن، هیچ کدومشون از جیب خودشون مالیات نمیدن بلکه تمامی این مالیات ها جمع شده و در نهایت روی کالای مصرفی اضافه می شود. یعنی مصرف کننده 100 جور مالیات میده و یه مالیات بر ارزش افزوده هم میده. این یعنی ظلم به همه مردم.

این نوع مالیات یعنی خالی کردن جیب مردم و جمع کردن آن و ریختن آن به جیب پزشکان برای کارانه های نجومی.

تازه وزیر بهداشت میاد میگه هزینه درمان کم شده. این همه پول از همه می گیرید رو حساب نمی کنید؟ مردم رو چی فرض کردید؟ (4187744) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۴:۳۵:۴۱
شما کلا همه چیز رو ربط بده به پزشکان ! (4188068) (alef-11)
 
amir
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۳۱:۴۰
گرفتن مالیات مضاعف باعث نابودی تولید در کشور می گردد. از من که تولید کننده هستم مالیات ارزش افزوده می گیرند. از بنگاهی که محصول من را می فروشد ارزش افزوده می گیرند. از کلی زنجیره ارزش افزوده می گیرند.

این باعث شده است تولید من با قیمت زیادی به دست مصرف کنننده برسد. در حالی که کالاهای قاچاق به نوعی از همه اینها در امان هستند.

این باعث می شود آن بنگاه هایی که قانونی عمل می کنند از فعالیت باز مانده و تولید نابود گردند.

قوانین مالیاتی و کار تولید را نابود کرده است. ... (4187605) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۵۸:۲۴
ماليات بر ارزش افزوده وماجراي يارانه دقيقا شبيه به هم اجرا مي شوند وبدون رسيدگي وقاعده در حاليكه بايد يارانه به نيازمند پرداخت شود وماليات بايد از ارزش افزوده گرفته شود نه از هر بده بستان اقتصادي چه بسا يك فعاليت اقتصادي به جاي ايجاد ارزش افزوده متحمل ضرر شده باشد
ولي ماليات ارزش افزوده اش(ماليات بركل عمل اقتصادي ضررده)دريافت ميشود اين نه كارشناسيست نه عادلانه (4187662) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۲۵:۳۳
مشکل اصلی این هست که مالیات بر ارزش افزوده اسمش با نحوه اخذش جابجا شده در کشور ما. چیزی که در حال حاضر داره اجرا میشه مالیات بر مصرف هست نه مالیات بر ارزش افزوده.
در حالت کلی مالیات بر مصرف از چرخه اخر باید گرفته بشه که به نظر هم معقولتر میاد چون تا اونجا که امکان داره باید دولت موانع تولید رو برداره تا برای تولید کننده فرایند ساده تری وجود داشته باشه امروز در اکثر فروشگاه ها دستگاه های کارت خوان وجود داره و به راحتی میشه برای حسابهای مرتبط به این دستگاه برنامه ریزی کرد که مالیات که در دل قیمت کالا دیده شده رو به صورت انلاین از حساب دارنده کارتخوان کسر و به حساب سازمان امور مالیاتی کشور واریز کرد بنابراین بر خلاف نظر سازمان مالیات نیاز به سخت افزار خاصی هم نیست. در خیلی از کشورها این کار انجام میشه و حتی برای عدالت بیشتر میزان مالیات بر مصرف در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته نسبت به شهرهای بزرگ کمتر هست و به این صورت مردم تشویق میشن که در شهرهای کوچکتر زندگی کنن (4187721) (alef-11)
 
امیری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۴ ۱۸:۱۴:۵۵
مالیات بر ارزش افزوده ، مالیاتی است من در آوردی جهت در آمد زایی سازمان که در هیچ جای دنیا هم مرسوم نیست به این شکل (4186393) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۹:۵۷
آخه هیچ جای دنیا حقوقهای نجومی پرداخت نمیشه
پس جیب آقایان با چی پر بشه؟؟؟؟؟ (4187518) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۲۱:۲۰
تو کشورای دیگه اگه ارزش افزوده میگیرند خدمات بسیارعالی دراختیارشهروندان اون کشورقرارمیدن ازجمله مقرری بازنشستگی برای افرادیکه بیمه کاملی نداشته اند مقرری ازکارافتادگی مناسب,درمان رایگان افراد باحداقل درآمد بابهترین خدمات رسانی,آبادانی شهر و محله درجای جای شهرشون نه فقط شمال شهرشون,اینجا علاوه بر مالیات,عوارض تبصره و بند درتمامی قبوض خانکی فیش حقوقی,مالیات برارزش افزوده هم میگیرند چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (4187583) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۴ ۱۸:۱۶:۵۲
من موندم این دولت با این همه درآمدهای رنگارنگ مالیاتی ؛ درب چاههای نفت رو چرا تخته نمیکنه ؟!!! (4186397) (alef-11)
 
رحیم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۴ ۱۸:۲۶:۰۲
این مدل مالیات سبب شده که بنگاه ها به سمت ثبت نکردن کعاملات خودشون برن.
اول باید نظام مالیاتی اجرا بشه و همه مالیات بدن بعد دنبال ارزش افزوده برن.
الان همه مشتری های خصوصی ما ارزش افزوده نمی دن و اگه اصرار کنیم از یکی دیگه خرید می کنن. همه هم میگن فاکتور غیر رسمی بدین!!
(کالا های صنعتی) (4186416) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۲۴:۱۰
اصولا تا درآمدها وهزینه کردهای دولتها در بودجه ها شفاف نشه و تزریق منابع بسیار بهینه و در جهت رشد و رفاه مردم نباشه گرفتن مالیات محلی از اعراب نداره..درآمد دولت از هدفمندی سازی یارانه معلوم نیست..بدهی دولت به بانکها و پیمانکاران معلوم نیست،قوانینی که منجر به پرداخت حقوقهای نجومی میشه،پرداخت نقدی یارانه به هفتادمیلیون ایرانی که میلیونها نفرشون به آن احتیاج ندارند و نمود عینی اتلاف وحشتناک منابع است،خدمات عمومی ضعیف و....مالیات مستقیما روی درآمد عمومی مردم و کیفیت زندگی آنها تاثیر گذار هست.آیا با این وضعیت گرفتن مالیات از مردم اخلاقا وشرعا مجاز هست؟ (4187476) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۱:۵۲
وقتی من کارگر،قبل از دریافت حقوقم مالیات اون رو پرداخت کردم،پرداخت مالیات از هزینه ها،دیگه واقعا مسخره و حراااااااااااااااااااااااااااام است. (4187491) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۳:۵۴
مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که به ازای کار برروی موام خام اولیه و تبدیل به یک محصول و تنها یکبار اخذ میشود. تقریبا مانند اجرت ساختی که طلافروشان میگیرند
برروی قبوض آب و برق چرا باید این مالیات اخذ شود؟ مگر برق وقتی بدست مصرف کننده میرسد چه کار ویژه ای روی آن انجام شده است؟
درست است که برق تولید شده ولی این شامل پرداخت هزینه تولید برق میشود و اخذ مالیات بر ارزش افزوده امری است بی مورد
چرا باید برای شارژ اعتباری تلفن همراه مالیات بر ارزش افزوده پرداخت؟!!! ماده خام و اولیه شارژ چه بوده؟ چه کاری بر روی آن انجام شده که شایسته دریافت این مالیات باشد؟
و هزارویک چرا و اما واگر دیگر (4187492) (alef-11)
 
شهرام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۵۹:۰۹
ده گیگ ترافیک اینترنت خریدم 2500 تومن مالیات افزوده دادم واقعا خجالت داره (4187663) (alef-11)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۱۱:۳۴
جناب ۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۳:۵۴
دقیقا همین طور است و مالیات بر ارزش افزوده که باید برآن بخش از تولید که باعث ایجاد ارزش افزوده شده (نه خام فروشی !!!!) تعلق بگیره در این وضعیت اقتصادی ما به همه چیز !!!!! تعلق میگیره :
- به فروش قبر!!!!!در قبرستان بهشت زهرا (همراه بااعتراض نمایندگان مجلس)؛
- از پارک ماشین در پارکینگ فرودگاه امام ، حتی شماره 3 ، واقع در وسط بیابون !!!! بدون سقف و حتی شماره-بندی محل پارک
- به انجام کار های محضری
-......
بر مبنای چه نوع افزایشی ، در چه نوع تولیدی ؟!؟!؟!؟!؟!؟
پیدا کنید پرتغال فروش را (4187685) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۴:۲۲
اگه مثل کشورهای اروپایی و آمریکایی مالیات پلکانی 50 تا 90 درصدی از پزشکان گرفته شود بودجه وسیعی برای صنعت و اشتغال ایجاد میشود. اگر اون پزشکی که به گفته دکتر طریقت منفرد روزی 100 میلیون درامد داره، 90 میلیونش رو مالیات بده میشه کلی جوون رو برد خونه بخت. (4187494) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۲۶:۲۸
فقط پزشکان؟؟؟ (4187595) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۴:۴۷:۳۳
کل بودجه وزارت بهداشت سالانه 6هزار میلیارد تومنه که کمتر از 10درصد اون برای حقوق پزشکان هزینه میشه که به فرض 90درصد هم مالیات ازش بگیریم میشه حدود 500 میلیارد تومن که یک درصد کل بودجه کشور میشه. با اون 99 درصد هیچکاری واسه مردم نمی کنن شما فقط چشمت دنبال کارانه پزشکاست.
تازه پزشکانی که درآمد های بالا دارن اکثرا جراح هان و فوق تخصص های خاصی هستند که کمتر از 10 درصد جامعه پزشکان رو تشکیل میدن. (4188102) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۹:۲۳:۲۲
تو کشور 50000 پزشک متخصص داریم که حداقل روزی یک میلیون درامد داشته باشن سالی میشه 18000 میلیارد تومن خالص شما چجوری حساب کردی شد 500 میلیارد تومن ؟ (4188477) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۷:۴۳
یک درصد مالیات بر ارزش افزوده میره برای طرح تحول به اصطلاح سلامت پزشکان. (4187497) (alef-11)
 
علی رضایی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۸:۵۱
بنده خدا کارگر و کارمند که هم باید مالیات حقوق (درآمد ) قبل از هزینه ها را به پردازد و هم مالیات ارزش افزوده اجناس رو این یعنی عین عدالت (زورت به هر کی که رسید از اون بگیر بقیه که ............. ) (4187499) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۱:۴۲
ببینید بابت نفس کشیدن مردم هم می تونید مالیات بگیرید؟ (4187504) (alef-11)
 
Mahdy
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۸:۵۸
تو قانون هست ... فعلا نمی گیرند.
تو قانون اومده دولت می تونه از هوا هم مالیات بگیره (4187771) (alef-3)
 
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۸:۲۳
اجراي فعلي قانون ارزش افزوده باعث تعطيلي خيلي از فروشگاه ها شده وقطعا روال فعلي به زيان مردم ، توليد كننده وفروشنده است علت آن هم نگراني مسولان
از درآمد كمتر در اين بخش است (4187514) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۱:۱۳
مالیلت را میگیرند در عوض برخی از امکانان مثل بیمارستان و ... را برای مردم آن کشور رایگانه نه اینکه مالیات بگیره و بخواهی یه کارت انجام بدب باید بری سراغ کارگزار علاوه بر مبلغ خدمات حق الزحمه کارگزار را هم باید پرداخت کنی آموزش و پروش رایگان که خداخیرشان بدهد برای 4 برگ کپی از بچه ها 8 هزارتومن پول میگیرند و یا برای تجهیز مدارس از مردم پول میگیرند (4187521) (alef-11)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۲:۲۰
من کارمندم اول ازم مالیات کم می کنن بعد حقوق بهم میدن دوباره هم درقالب مالیات برارزش افزوده ازم مالیات میگیرن . عنداله این پولها حلال است. لطفا علما نظر بدهند . (4187525) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۲:۲۹
خیلی جالب است، هر چیزی از دنیای لیبرال بیاید با بدبینی و شک و وسواس می پذیرند، اما چون مالیات بر ارزش افزاوده به نفع دولت است راحت پذیرفتند، مثل همان توصیه های نهادهای لیبرال در انقباض اقتصادی، که اقتصاد کشور را به رکود کشاند! خدمات عمومی-رفاهی کم کرد، بیماری و فقر گسترش می یباد!
مالیات بر ارزش افزوده در اگر نوع مصرف کننده، تفکیک نشود، تضاد با عدالت دارد./
مثلا مصرف کننده ای که کارگر است!
مصرف کننده ای ای بیمار و نیازمند است!
مصرف کننده ای که بیکار و نایزمند و فقیر است!
مصرف کننده یتیم و زن سرپرست خانواده !
مصرف کنندهع تحت پوشش سازمان های حمایتی مثل کمیته یا بهزیستی
همگی اینها دارند مالیات بر ارزش افزوده می دهند!
هیچ راهکاری هم برای دادن ما بع تفاوت این مالیات به فقرا و نیازمندان تمهید ندیده/
آن وقت می گویند چرا قدرت خرید مردم کم شده؟ /
چرا مردم مثل سابق نمیتوانند پس اندازد کنند یا زا پس اقساط وام مسکن و کالاهای بادوام بر بیاند؟
عملا یارانه ای که به مردم می دهند به صورت مالیات ارزش افزوده پس می یگرند!
شاید در ظاهر به نفع دولت باشد که یارنه به صورت مالیات بر ارزش افزوده پس بگیرد، ولی در نهایت اقتصاد ورشکست می شود/
بماند مسائل بحران اقتصادی بی عدالتی و معضلات اجتماعی و سیاسی و شکاف دولت و نظام و خطرات امنیتی اش! (4187526) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۵۷:۴۶
توجه کنید که مالیات بر ارزش افزوده در دوران غیر لیبرال ها تصویب شد ولی لیبرال ها هم از آن استقبال کردند (4187885) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۴:۲۵:۲۹
برچسب لیبرال برای بعضی ها به انها هویت میدهد
ایا در این حد هستند؟ (4188053) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۵:۳۴:۰۸
... اقتصاد لیبرال بهترین و موفق ترین نظام سیاسی و اجتماعی و اقتصادی در جهان است و خواهد بود و نمونه های موفق تر اقتاصد لیبرال، سویال دمکراسی شمال اروپاست... (4188173) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۳:۳۳
بلای جان کاسبی شده الان شما پاساژ ها را نگاه کنید همه خلوت شده است حتی طلا فروشها هم جمع کرده اند چرا وقتی بانک 22 درصد سود تمیز و مرتب می دهد مغازه داری کرد. ظرایف محاسبه اش هم در حد 10 سال تجربه است کلا موجب فراری دادن حتی ساکنان کشور می شود چه برسد به جذب سرمایه گذار خارجی. (4187528) (alef-11)
 
حقیقت جو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۵:۲۷
مالیات بر ارزش افزوده بسیار اشتباه و عامل دامن زدن به رکود است و بنابراین ضد اشتغال است

وقتی شما از مصرف کننده نهایی میخواهید مالیاتی سنگینی را اضافه بر نرخ گران کالا و خدمات پرداخت کند مصرف کننده تمایلی به خرید بیشتر اجناس و خدمات نشان نمی دهد
و این یعنی رکود و بیکاری بیشتر (4187531) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۰۳:۲۲
تقصیر سازمان مالیاتی که فقط می خواد بودجه دولت را تامین کند (4187550) (alef-11)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۰۷:۰۲
در همه جای دنیا مالیات در جهت کاهش اختلاف طبقاتی است. در ایران برعکس!
طلافروشان محترم روزانه میلیون ها و بعضا ده ها میلیون به نام ارزش افزوده نقدا از مشتری اخذ و به جیب مبارک میریزند. بعدا هر سه ماه یکبار مبلغی را بصورت توافقی به عنوان ارزش افزوده می پردازند. یعنی بعد از قانون ارزش افزوده درآمد این صنف محترم دو برابر شده است!! (4187560) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۳۴:۵۰
پس لطف بفرمایید برگه های ارزش افزوده قطعی طلافروشهارو جنابعالی یک بازدید بفرمایید فقط مواظب باشید سکته نکنید. (4187612) (alef-11)
 
م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۱:۴۷:۰۹
حقیقته 600 تومن طلای خالص به من دادن 1100پول گرفتن گفت ساخت و اجرت و ارزش افزوده و.... (4189326) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۱۴:۳۵
مگه مال حلقه آخر مصرف کننده نیست؟
ما روی آب خوردن هم داریم مالیات میدیم. (4187573) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۲۳:۰۷
کلاسیستم مالیات ما درست اجرا نمی شه و تا زمانی که این سیستم درست نشه اقتصاد کشور سرو سامان نمی گیره. الان فعلا کسانی مالیات می دهند که هیچ را فرار نداشته باشند و کسی جز اقشار کارمند و ضعیف جامعه اینطور نیستند (4187588) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۰:۱۵
قرار بود تولید کننده این مالیات رو پرداخت کنه اما جالبه که از حقوق ما اول مالیات کسر میشه و بعد با الباقی حقوق باز باید مالیات بر ارزش افزوده و..روهم پرداخت کنیم!! و جالبتر هم اینه که روی برخی کالاها زده شده:" ارزش افزوده" . از درچ کلمه مالیات هم دوستان خودداری میفرمایند! هر طرحی دولتها تا حالا اجرا کردن به ضرر مردم بوده و شکست خورده از همین مالیات گرفتن بگیر تا هدفمندی یارانه ها و... سوال من اینه ایا با اجرای این طرح رفاه مردم بیشتر شده یا کمتر؟ اگر کمتر شده این طرح چرا اصلا اجرا شده؟ (4187625) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۵:۲۲
مگر مملکت قانون ندارد؟! خوب جلوی رستوران ها و دیگر اصنافی که این کار رو می کنند بگیرید؟ این شیوه جدید دزدی برای این اصناف است (4187635) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۵۰:۵۵
قانون داریم اما قانون بیشتر برا ادم ضعیف و بدبخت اجرا میشه کسی که نفوذ و زور داره قانون براش کند میشه و عمل نمیکنه (4187776) (alef-3)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۰:۵۵:۰۲
باید مالیات مستقیم به مرور کاهش یابد، مالیات بر حقوق و مشاغل حذف شود و مالیات نیز توسط مصرف کننده و از طریق صندوق مکانیزه فروش دریافت شود. اجرای این طرح ضروریست که ابندا در یک استان و به صورت پایلوت فراهم شود و پس از دریافت نکات اجرایی مناسب در کل کشور اجرایی شود.
ضمنا اجرای آن اگر با کاهش مالیات مستقیم و مالیات بر حقوق و حذف مالیات مشاغل همراه شود دارای هیچ تبعات اجتماعی نیست. برای دریافت مالیات عادلانه و جامع گریزی از اجرای این قانون نیست.
ضمنا این روش دریافت مالیات در اغلب کشورهای دنیا اجرایی شده اما نه به روشی که در ایران اجراء شده است. (4187657) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۵۱:۳۲
( ادامه مطلب ارسالی قبلی) در اخذ مالیات بر ارت ودرآمد مشکل دارد زود وصرفا راهی برای کسب درآمد است که تبعات اقتصادی خود را از نظر تولید وتوزیع دارد

یک اقتصاددان بدون رانت وپارتی (4187778) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۵۸:۴۶
اگر در یک استان بخاد اجرا بشه همه میرن خارج اون استان برخی از خریداشون رو انجام میدن و به تعطیلی برخی کسب وکارها می انجامد. در پیشنهاد دادن دقت کنید همین کامنتها میره قانون میشه (4187789) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۴:۲۸:۳۴
بنده خدا این یعنی گرفتن مالیات از ضعیفترین طبقات جامعه
مالیات تصاعدی بر درامد کجای این پیشنهاد قرار دارد؟ یا اساسا درامد هرچه بیشتر مالیات کمتر؟؟؟؟ (4188058) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۰۱:۲۹
جهت اطلاع دوستان: از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده 3 درصد میره به جیب شهرداری همون شهری که دریافت شده، 1 درصد طرح به وزارت بهداشت، 27 صدم درصد وزارت ورزش و باقیمانده (تقریبا نصفش میره خزانه) واسه حقوق کارمندان و طرح های عمرانی (4187667) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۱۰:۵۴
روش فعلی گرفتن مالیات بر برارزش افزوده فقط جیب دولت را پر پول و خریدار را بیچاره میکند چون اگر یک محصول را چندین فروشنده دست بدست نمایند هر دفعه
9% به قیمت محصول اضافه میشود یعنی اگر 5 دست بچرخد خریدار 45% بایستی
گرانتر بخرد. این مسئله باعث میشود که تولید کننده داخلی با توجه به افزایش قیمت
توان رقابت را نداشته باشد درنتیجه ظرف چند سال فاتحه تولید داخلی خوانده شده
و واردات افزایش می یابد. (4187683) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۱۱:۱۵
من یه مدت پیمانکار دولت بودم. مالیات بر ارزش افزوده به کار ما تعلق نمی گرفت اما اداره ارزش افزوده نقدا از من مالیات می گرفت بعد می گفت بهت نامه میدیم برو از کارفرمات بگیر در شرایطی که من اصل پولمو بعد از 1.5 سال بزور می تونستم بگیرم. الان خیلی شیک و تمیز پولارو گذاشتم بانک سودشو می گیرم. به نظرم در شرایط فعلی بهترین کار، کار نکردنه. اگه کسی بخواد کار کنه واقعا گرفتار می شه. (4187684) (alef-3)
 
علی مدنی
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۲۲:۱۱
اتفاقا در یک نظام جامع مالیاتی برای پیدا شدن آن دست هایی که صاحب پول میشود مناسب ترین ودرسترین وشفاف ترین راه ، همین است به این ترتیب مصرف کننده ای که با اعلام هزینه های خود می تواند نشان دهد که درآمد مشمول مالیاتی ندارد ، کمک شایانی خواهد نمود که معلوم شود درنهایت درآمدها در دست هز کس که جمع شد باید مالیات عادانه آن را بپردازد واین مبارک ترین اتفاق اقتصادی است که ممکن است پیش آید. همه تشویق خواهند شد که هزینه های خود رادر محل هایی انجام دهند که فاکتوری معتبر صادر شود که بتواند هزینه انجام شده را تایید نماید وکسی که می خواهد صاحب درآّمد شود باید آنرا شفاف نشان دهد در این صورت بسیاری از مفاسد ازجامعه رخت بر می بنددودرآمدهای مالیاتی جامعه رااداره خواهد کرد.
بنا براین هر چه این کار بادقت بیشتری انجام شود باید تشویق وتایید شود ونقایص آن بر طرف شده وتقویت شود وبا شعارهای عوام فریبانه نباید در پیشبرداین کار کوتاهی ومانع تراشی کرد . (4187711) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۰:۳۹
مثالی برای گرفتن ارزش افزوده :
خرید طلا :
1- طلای خام توسط طلاساز از بنکدار خریداری میشود قیمت خام +9% ارزش افزوده
2 - عمده خر بازار از طلا ساز میخرد . قیمت خام +اجرت ساخت +9% ارزش افزوده
3- مغاره طلا فروش از بازار میخرد. قیمت خام +اجرت ساخت +سود فروشنده بازار+
9% ارزش افزوده
4- خریدار از معازه طلافروشی میخرد و هزینه ای که پرداخت میشود .
قیمت خام + اجرت ساخت + سود عمده فروش + درصد سود مغازه +9 % ارزش
افزوده
طبق حساب کتاب اداره مالیات کلیه ارزش افزوده ها ی پرداخت شده تا یکی مانده به آخرین فروش میبایستی به پرداخت کننده ها عودت داده شود و در نهایت خریدار نهایی 9% آخرین مرحله را پرداخت نماید .اما چنین نیست و عملا در این 4 مرحله
خریدار نهایی حدود 36 % مالیات بر ارزش افزوده میپردازد . این روند برای همه محصولات صادق است.
این افزایش بی حساب به نفع دولت و به ضرر خریدار و تولید کننده میباشد.

متاسفانه مسئولین اداره مالیات فقط به فکر پر کردن خزانه دولت هستند آن هم
به آسان ترین روش و برایشان مهم نیست که چه بر سر تولید کننده و فروشنده می آورند. (4187751) (alef-11)
 
ن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۱:۴۹:۲۸
حق هم دارن با همینها بهشون پاداش آخر سال 6 میلیونی میدن (4189335) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۸:۴۰
آنچه از مصرف کننده نهائی گرفته می شود مالیات بر فروش است که با مالیات بر ارزش افزوده متفاوت است. مالیات بر ارزش افزوده مالیات بر ارزش اضافه شده به هر مرحله از فرایند تولید است که فقط هم باید ازهمان اضافه ارزش گرفته شود نه قیمت کل کالا .چون توزیع کننده کالا ارزش جدیدی ایجاد نمی کند مالیات بر ارزش افزوده در این مرحله معنی ندارد.ظاهرا اساتید محترم نویسنده قانون مالیات بر ارزش افزوده این دو نوع مالیات را باهم ترکیب ومفهوم جدیدی ساخته اند که در حال اجرا است .هر دو توع این مالیات ها برای کشوری که در اخذ سایر مالیاتها مانند مالیات بر درآمد و ار (4187769) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۸:۵۷
توی قم ماشین ماشین را ازکنار حرم به سه شماره میبرند توی پارکینگ زمان خارج کردن 9 درصد مالیات ارزش افزوده می خوره یه نفر برامون ارزش افزوده را توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (4187770) (alef-3)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۲:۵۸:۵۷
متاسفانه در ايران مردم نسبت به پرداخت ماليات بدبين هستند در صورتي كه در جوامع پيشرفته سيستم پرداخت ماليات به مراتب سخت تر و سنگين تره ، به خاطر اينه كه كشورهاي پيشرفته داراي اقتصاد سالم و كمترين شكاف طبقاتي بين مردم هستند .
فرق بين كشورهاي پيشرفته و ايران در پرداخت ماليات شامل موارد زيره كه باعث بدبيني مردم شده :
1- در جوامع پيشرفته تمام درامد ماليات صرف رفاه و بيمه و درمان و اشتغال مردم ميشه ولي درايران معلوم نيست قسمت زيادي از اين پول كجا ميره ؟؟
2- در جوامع پيشرفته بيشترين ماليات رو از تجار و دلالان و كاسبان كلان و ثروتمندان دريافت مي كنند و تاجايي كه برخي تجار و ثروتمندان تا 70 درصد درامدوشون رو بايد ماليات بدهند حتي براي خانه هاي گران قيمت و خودروهاي گران قيمتشون هم بايد ماليات بپردازند ولي در ايران بشترين ماليات رو كارمندان و كاركنان دولت و شركت ها كه درامدشون اندك و معلومه و همچنين كاسبان جزء و ضعيف كه درامد چنداني ندارند و زورشون به دولت نميرسه پرداخت مي كنند .
و اين عوامل باعث تبعيض و اختلاف طبقاتي بسيار شديد بين مردم شده برخي خيلي پولدار شدند كه نميدونند پولها چيكار كنند و برخي مردم روز به روز فقير تر مي شوند . (4187889) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۴:۰۱:۱۰
بخشی از این مالیات بر ارزش افزیوده به طرح جیب پزشکان اختصاص یافته است که مب توانست موتور محرکه تولید ملی و اضتغال باشد. ماهیانه 5000 میلیارد اختصاصی به این طرح است و چراغ خاموش صندوقهای بیمه را به سمت نابودی می کشاند.
و اما تیم رسانمه ای وزارت بهداشت محکم با لابی های قدرت و سرمایه به دنبال منافع این صنف گردن کلفت از جامعه است (4188000) (alef-11)
 
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۴:۰۶:۰۲
قانون مالیات برا ارزش افزوده نیاز به اصلاحات زیادی دارد تا ابهامات موجود ان رفع شود . حالا اگر ابهامات جدیدی هم به آن افزوده شود واقانونا . کارشناسان امور مالیاتی هم دارای مشکلات عدیده ای در اجرا هستند وای به حال فعال اقتصادی که هزارو یک گرفتاری دیگر هم دارد . اگر مجلس محترم درصدد رفع موانع کسب و کار است یک فراخوان در مورد اشکالات موجود نظام مالیات بر ارزش افزوده بدهند تا ابتدا صورت مسئله مشخص شود بعد راه حل مناسب اتخاذ شود . (4188009) (alef-11)
 
ممدخان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۶:۱۹:۱۹
( مالیات تولیدکنندگان را مردم می پردازند نه تولید کننده )

آقای رازقی جهرمی گفته : (قرار نیست همه هزینه‌ها را در کشور، تولید کننده پرداخت کند ویا به عبارتی ۸۵ درصد مالیات کشور را بخش تولید پرداخت کند ودولت باید از کارگر وکارفرما حمایت کند.)
آقای جهرمی از آدامس گرفته تا قطعات خودرو مالیات کنار قیمت تمام شده کالا آورده توسط تولیدکننده درج می شود و ( مردم جامعه هستند که با خرید کالا مستقیما مالیات تولیدکنندگان را پرداخت می کنندنه تولید کننده )!
مثال شما یک کمپوت یا یک بیسکوئیت بخرید مالیات و ارزش افزوده به قیمت تمام شده کالا افزوده شده که من با خریدن آن کالا در واقع مالیات آقای کارخانه دار کمپوت و بیسکویئت را مستقیما پرداخت می کنم ...
مالیات گریزی در ایران متاسفانه رنگ های مختلف دارند و کمتر به این موضوع از رسانه ها توجه شده است .
شایسته است رسانه ها هم پای مردم از قشر کارگر دفاع کنند زیرا به جای اینکه مظلوم نمایی کارگر دیده شود به مظلوم نمایی تولید کنندگان از طیف گسترده رسانه ای اهمییت داده می شود . (4188245) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۷:۵۸:۳۶
مصرف کننده حقوق بگیر چند بابایست مالییات بدهد مالیات حقوق برق اب وگاز تلفن وشما جیب طبقه حقوق بگیر راخالی میکنید درخارج حقوق بگیران ازپرداخت اینگون مللات هامعاف هستند حتی مسافرین درهنگام خروج مالییاتشا ن برگش میشود (4188378) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۱۸:۱۰:۵۲
وقتی به الگو برداری مالیات می رسه همه دنیا کارش عالی می شه.یک مالیات قدیم بود مالیات بر درآمد که می شد به نوعی این ارزش افزوده کذایی هم در آن دید.
می ری نمایندگی صافکاری ماشین باز هم مالیات بر ارزش افزوده. برای خدمات دیگه ارزش افزوده معنی نداره.تازه درصدی بودن باعث می شه قیمت تمام شده و سود بصورت تصاعدی بالا بره (4188398) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۲۰:۴۸:۳۵
راستی، اون فقیری که بچه اش میاتوی نانوایی و میگه بابام گفت 5 تا نون بده بعدا میام حساب می کنم!! باید مالیات بر ارزش افزوده برای مصرف نان بده؟ (4188608) (alef-11)
 
شایان
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۱۵ ۲۱:۰۶:۴۳
این شیوه دریافت مالیات بر ارزش افزوده نه تنها کمکی به شفافیت فعالیتهای اقتصادی نمیکنه بلوه باعث فعالیت زیر زمینی و غیر شفاف میشه.کمر شرکتها رو شکسته و فقط جیب مبارکه دولت را پر می کند .دولت روی یک کالا چندین بار نه درصد رو میگیره شک نکنید. (4188629) (alef-13)
 
پژمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۰۷:۵۷:۳۱
چندین بار در این مورد کامنت گذاشتم . کامنتهای امروز رو هم نگاه کنین که همه میدونن حکومت در چندین مرحله بر روی یک جنس داره مالیات میگیره . اگثر کشورهای پیشرفته بفکر ایجاد رفاه برای مردمشونن ولی متاسفانه مملکت ما هر روز بفکر این هست که چگونه خزانشو بیشتر پر کنه . موقع خرج کردن دولت که میرسه میگن پول نداریم . از کشور بی دین و ایمان چین نهایت تشکر را داریم که جنس با نرخ پایین تولید میکنه و میتونیم خرید کنیم . وگرنه اگر همه چیز دست خودمون بود برای ابتدایی ترین جنس مورد نیازمون باید کل حقوق ماهیانمونو پرداخت میکردیم . (4188977) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۷ ۲۰:۳۰:۲۸
ضمنا نفهمیدیم اجاره کردن منزل مسکونی چه ارزش افزوده ای برای ما دارد که باید علاوه بر کمیسیون بنگاه بپردازیم؟ (4191790) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.