نظر منتشر شده
۱۱۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 247318
دکتر، مهندس، سرهنگ، مدیر، قهرمان، هنرمند و...
وقتی عده ای می خواهند همه چی باشند
مهدی یاراحمدی خراسانی، 9 آبان 93
تاریخ انتشار : جمعه ۹ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۷
عشق به مدارج و مدارک تحصیلی بالا و عناوین و مراتب پرطمطراقی نظیر؛ دکتر، مهندس، خلبان، مدیر، سرهنگ، هنرمند و ... از گذشته ها وجود داشته است! در واقع برعکس آن چه برخی اغراق کرده و می گویند در گذشته همه فقط برای کسب علم و دانش درس می خواندند نه مدرک تحصیلی حرف درستی نیست. اما مسلماً چند تفاوت اساسی با شیوه ای از مدرک گرایی که امروزه رواج یافته وجود دارد؛

اول اینکه؛ در قدیم ترهایی که زیاد هم دور نیست وضعیت نظام آموزشی به گونه ای بود که عشق به تنهایی کافی نبود و افراد برای کسب حتی یک مدرک لیسانس ساده هم می بایست کلی زحمت کشیده، پشت کنکور می ماندند، دود چراغ می خوردند و تلاش می کردند.

دوم؛ به دلیل سختی مسیر معمولاً هر کس تنها در یک زمینه و یا رشته می توانست تلاش کند و به موفقیت دست یابد. در غیر این صورت یا فرد مزبور در هیچ کاری موفق نمی شد و یا در همه ی آنها توفیقات محدودی داشت. مگر موارد استثنایی که آنها جز نخبگان جامعه محسوب می شدند! از این رو در آن زمان ها اگر از هر فردی سوال می کردید؛ «دوست دارید در آینده چه کاره شوید؟» نهایتاً یکی از همان عناوین دهان پرکن را که به عنوان آرزویی در دوردست قرار داشت ذکر می کرد. مثلاً؛ می گفت مهندس، دکتر، خلبان و یا ...

الغرض! امروز اوضاع و احوال به کلی فرق کرده است. دیگر کسی تنها به یکی از این عناوین و مدارج راضی نیست. حتی یک مدرک دکترا هم کفایت نمی کند. آدم هایی را می شناسم (که اگر بگویم شما هم می شناسید!) که هم مدیر و مدبرند!، هم هنرمند، هم سردار و سرهنگ و هم چندین مدرک دکترا در رشته های غیر مرتبط دارند. باور بفرمایید بسیاری از آن ها حتی مدارکشان را از دانشگاه های معتبر اخذ کرده اند! نمی دانم چه اتفاقی افتاده است؟ یا آدم ها باهوش تر و توانمندتر شده اند یا این که کسب علوم تحصیلی، هنر و مدارج مختلف بسیار ساده شده است؟

کافیست سری به وزراتخانه ها، ادارات دولتی و سایر نهادهای از این دست بزنید. در اکثر آن ها مدیران ارشدی وجود دارند که در عین مدیریت مهمی که در اختیار دارند دانشجوی مقاطع تحصیلی تکمیلی بوده و استاد دانشگاه نیز هستند؛ شاید ورزشکار و سردار هم باشند!

البته خدا به آن هایی که به هنگام حضور در کلاس مرخصی می گیرند و از جیب خود هزینه می کنند و بدون رانت وارد مراکز آموزشی شده اند خیر بدهد. چه بسا تعداد قابل توجهی از همین افراد بر اساس رانت های مدیریتی کرسی های مهم دانشگاهی را نیز در اختیار گرفته اند که شاید جوان مستعد بیکار استحقاق بیشتری برای آن داشته باشد!

به یاد دارم چند سال پیش در مسابقات المپیک که به صورت مستقیم توسط صدا و سیما پوشش داده می شد یکی از ورزشکاران که قهرمان المپیک شد بلافاصله بعد از کسب مدال زمانی که در برابر دوربین قرار گرفت درخواست کرد به عنوان پاداش امکان ادامه ی تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر تهران بدون کنکور را داشته باشد. در ذهن خودم حدس می زدم چه اتفاق خوبی است که این ورزشکار در رشته ی تربیت بدنی فرصت ادامه تحصیل پیدا کند و بعد با علم و تجربه ی مناسب در عرصه ورزش بتواند برای این عرصه در کشور منشأخدمات بسیاری باشد. اما در کمال تعجب مشاهده شد امکان ادامه تحصیل وی در رشته ای غیر از تربیت بدنی فراهم شد و وی بعداً (نمی دانم از چه طریقی) موفق به ورود به مقطع دکترا نیز گردید. و اکنون به لطف خدا و ایضاً دعای خیر پدر و مادر! نامبرده؛ دکتر، استاد دانشگاه، قهرمان المپیک، سیاستمدار، صاحب رسانه و دارای مسئولیت مهم سیاسی و اجتماعی نیز هست!

این اتفاق در جامعه بسیار نامطلوب است که عده ای از افراد اقیانوس هایی می شوند به عمق چند سانتی متر و همه چیز را یک جانبه برای خود قبضه می کنند و عده ی زیادی از جوانانِ مستعد این مرز و بوم از حداقل ها محروم می مانند. "همه کاره هایی که همه چیز می شوند و هیچ کاره هایی که هیچ می مانند" روایت تلخی از یک نوع بی عدالتی است که خلق انسان را تنگ می کند؛
آقای بازیگر! لطفاً خواننده نشوید،
آقای مدیر! استاد دانشگاه به اندازه کافی داریم،
ورزشکار قهرمان! لطفاً هنرمند نشوید،
خواننده ی محبوب مردم! شما را چه به سیاست؟ و...

اگر هر کسی در عرصه ی تخصصی خود تلاش کرده و در همان زمینه اقیانوس بیکرانی از علم، دانش، تعهد و تخصص باشد قطعاً بسیاری از مشکلات اجتماعی حل می شود. و « عدالت » در معنای واقعی خود همه ی چیزها و همه ی افراد را در جای مخصوص خود می نشاند!
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۲۴:۵۲
به اندازه کافی دکتر و مهندس و وزیر و وکیل و نماینده و فوتبالیست و وزنه بردار داریم !
نیاز مبرم به رفتگر داریم . شهر آلوده است !!! (2460376) (alef-13)
 
sina
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۲۱:۲۹
فوتبالیست > خواننده > بازیگر > تاجر > نماینده شورای شهر > سیاستمدار > ... (2460490) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۲۸:۴۷
از قدیم گفته اند : یک ده آباد ، بهتر از صد شهر ویران ؛
ولی از این گذشته ، تا حال شده که به علت ، فلسفۀ وجودی و رمز و راز فروش آشکار اینهمه پایان-نامۀ ریز و درشت ، برای تمامی مقاطع فکر کرده باشید؟!؟!؟!؟!؟!؟
.....و بعدش هم تا حالا فکر کرده اید که چرا جلوی اینها گرفته نمیشه و هر روز بیش از دیروز، قارچ-گونه در مقابل دانشگاه سبز میشن و بی پروا و کاملا آشکار به ارتکاب این جرم فرهنگی ، علمی و....می پردازند ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
.....و بعدش هم تا حالا فکر کرده اید که اگر جلوی اینها گرفته بشه ، بیش و پیش از همه ، کی ها ارتقاء نام و مقام نمی یابند و..........؟!؟!؟!؟!؟!؟ ؛ (2461152) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۴۲:۴۸
من فکر می کنم پرداختن به این قبیل موضوعات مفید است اما واجب نیست.

مثل آنست که سقف خانه در حال ریزش باشد و ما درفکر نقش قالی باشیم.

ریشه همه این موضوعات مضر به منافع ملی، تبعیض قبیله ای و باند بازی ، فساد اداری مالی، رانت و نبود نظارت و بازرسی است.

لازمه تا تحلیلگران و خوشفکران جامعه بر روی این بیماری جدی و خطرناک بخصوص در سازمانهای اقتصادی کشور مقاله دهند تا به امید خدا، از لیست کشورهای پرفساد دنیا خارج شویم. (2460534) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۱۳:۴۹
خیلی هم واجبه جانم,شما در عین حال نمیتونی پشت فرمان 2تا ماشین بشینی قطعا" از مدیریت یکی از این 2خودرو وا میمانید و اگر اصرار داشته باشید سرانجام هر دو خودرو ته دره است و ممکنه مسافران و همراهان هم متضرر شوند.وای به روزی که 5 6 تا خودرو باشه! (2460999) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۲:۱۰:۰۹
یا علی.
شما می تونی سریعا مشغول شی تا برای دیگران الگو شی (2460564) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۵:۲۸:۵۵
رئیس اداره ما دانشجوی ارشد، روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه دانشگاه!!!
متاسفم از این فضا و جوی که ایجاد شده.
بابا حداقل مسئولیت قبول نکن! (2460826) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۲۷:۲۸
باز خوبه میره دانشگاه
بعضی ها هیچوقت کلاس هم نمیروند (2461026) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۱:۲۲:۲۶
بدون مسوولیت که نمی تواند دانشگاه قبول شود و از اساتید نمره بگیرد! (2461979) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۰ ۲۱:۵۳:۱۱
این که ریسس اداره هست معلم های اول ودوم ابتدایی!!!هم به علت دانشجریی یه روز در هفته
سر کلاس حاضر نمی شن,حالا شما فکرشو بکنید از هفت روز هفته سه روز تعطیلی !بعلاوه ی ساعاتی که به بهانه ی ورزش وهنر تلف میشه(چون عملن نه زنگ ورزشبرنامه ریزی درستی داره,ونه زنگ هنر به بچه ها اموزشی داده میشه) حالا اگر کاری به مفید بودن ساعاتی که صرف تربیت دیتی بچه ها میشه نداشته باشیم,ساعات مفیدی که صرف اموزش بچه ها میشه شاید از دوروز در هفته تجاوز نکنه ,با این حساب ببینید در اینده اموزش وپرورش چه دانشمندانی رو تحویل جامعه خواهد داد (2464931) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۰۱:۳۲:۳۳
پس هالیدی شما از سه شنبه شروع میشه. برای ما وسط هفته افتاده (2467023) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۰۱:۴۴
آمکان ندارد یک نفر در چند کار مشغول باشد و در همه متخصص شود . تخصص در یک کار لزوم تمرکز در آن حرفه است . به همین علت است که مملکت پیشرفت نمی کند و داریم در جا میزنیم . در واقع اتفاقی که می افتد که افرادی که تخصص پیدا میکنند بعد مدتی کم محلی چمدان هجرت را می بندند و عرصه جامعه را به همه کاره های هیچ کاره می سپرانند. (2461104) (alef-10)
 
انصاری
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۰:۵۷:۱۶
اینجا همه ژنرالن... کسی سرباز نیست. (2461351) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۲:۳۵:۳۶
میشود کامنت شماره ۲۴۶۰۴۱۴ را به عنوان کامنت اول بگذارید؟ فکر میکنم بهترین کامنت بود و حیف است مردم نخوانند. (2461507) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۱۲:۴۱:۱۳
کوتاه ومفید ،پرمعنا
سپاس (2467268) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۲۶:۵۱
همه دنبال این اند که دیده شوند و کسی باشد که آنها را تحویل بگیرد .
بر خلاف مردم کشورهای توسعه یافته ، عقده بزرگ دیده شدن ، در بین ما رواج یافته است . (2460381) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۳۰:۴۰
نه از این حرفها خیلی بیشتره وقتی مدیرهای باشگاهای ورزشی که سالی چندین میلیارد خرج می کنن باید یه خبری انجا باشه (2460667) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۲۸:۳۵
ورزشکار رفته شده شورای شهر !!!
ورزشکار رفته شده نماینده !!!!
بازیگر شده سیاستمدار !!!
ما حیفِ نون هستیم . (2460385) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۲۷:۵۳
بعد سردار می شه ریس یه باشگاه ورزشی (2460662) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۳۹:۰۹
اتفاقا ورزش و مخصوصا فوتبال از همه سرنوشت بدتری گرفته مثلا علی دایی که یه فوتبالیه تحصیل کرده است بهتر می تونه از فوتبال ما تو جوامع بین المللی دفاع کنه یا کفاشیان (2460681) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۰۱:۳۵:۰۴
خودمون فرستادیمشون. چرا به این قسمت ماجرا فکر نمی کنیم! (2467024) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۲۹:۵۳
خوب بود ، ولی روی "سردار" زیادتر از بقیه و بیش از حد مانور دادی!


اینقدر مدیران حوزه های مختلفی که اینجوری باشند، زیاد هستن..

تازه نظامی ها عمدتا تحصیلات مرتبط و در دانشگاه های نظامی دارن که شرایط خاصی در مورد حداقل تجربه مرتبط هم دارن!

مثلا بین لیسانس و ارشد، باید حداقل 7 سال سابقه کاری باشه؛ و حتی اگه کسی مخفیانه ادامه تحصیل هم بده، سازمانش مدرکش رو در ارتقاء اعمال نمیکنه!
(بگذریم از یکی دو مورد عملکرد خلاف قانون...)


راستی: من سردار نیستم.
من سرهنگ هم نیستم.
من حقوقدان هم نیستم! (2460389) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۳۳:۱۱
"نظامی ها عمدتا تحصیلات مرتبط و در دانشگاه های نظامی دارن" ...!!!
تحصیلات نظامی چه ربطی به سیاست داره!؟
(اونجایی هم که ربط پیدا می کنه اتاق فکر مشترک تشکیل میدن و با سمت مستدام بسیار تفاوت داره.)
آخه آدم یه کم نباید فکر کنه بعد حرف بزنه!؟
نه خداوکیلی؛ تحصیلات نظامی چه ربطی به مدیرعامل باشگاه فوتبال شدن داره!؟
چه ربطی به سینما داره؟!
چرا واسطه پیمانکار پروژه های کلان اقتصادی باید یک گروه نظامی باشد!؟
آیا تحصیلات نظامی این مجوز رو به اونها میده!؟ (2460671) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۶:۳۰:۴۷
"سردار" رو فقط دو جا بكار برده ولي برخي عناوين رو حداقل سه بار. حرف راست هم خوب چيزيه. (2460926) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۱۲:۴۷:۳۲
همسر من از سرهنگه ارتشه که ،فردی تحصیل کرده در دانشکده افسری بسیار مودب ،کاردان و منضبط و باهوش
کاش همه مثل ارتشی ها بودن من که خودم در زمینه مهندسی تحصیلات تکمیلی دارم و کار هم می کنم همیشه ایشون مشاور والگومه اونوقت شما به چه حقی به خودتو ن اجازه میدید در مورد اونها اینطور صحبت کنید .دانشکده افسری از دانشکده های بسیار سختگیره که کارش رو درست انجام میده و قابل مقایسه با دانشگاه نما هایی که در حد یک سوپر مارکت سر هر کوچه سبز شدن ارزش داره (2467272) (alef-13)
 
زاکانی
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۱:۰۲
همه اینکه ما به جایی نمیرسیم و در جا میزنیم و تورم در کشورمون به 55 % رسیده ، اینه که هیچکدوممون سر جای خودمون نیستیم .
آخه وزنه بردار رو چه به سیاست ؟ !!! (2460391) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۳۱:۰۴
کشتی گیر ، کاراته کار ، فوتبالیست ، خواننده رو هم بگو (2461035) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۱:۵۳
متاسفانه ما شیفتگان قدرتیم نه تشنه گان خدمت . (2460392) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۱۷:۰۸
اگر غیر از این بود دنبال بورسیه غیر قانونی نمی رفتیم. (2461386) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۲:۳۰
نمره اجرای عدالت در کشور ما " صفر " است . (2460393) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۲:۳۵:۳۹
اغراق بسه. (2460596) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۲:۳۸:۳۹
بعضی هم عرضه دارند و واقعا در بیش از یک مورد متخصصند، این را هم باید دید که برخی از ما با استعداد ترند. (2460603) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۵۹:۱۶
فكر نمي كنيد اين بعضي ها خيلي بيش از بعضي هستند؟ (2461100) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۱۲:۵۰:۱۰
ضمت اطلاع جنابعالی در حال حاضر علوم بقدری تخصصی شده که هیچ فردی نمی تونه حتی تو رشته خودش هم به کمال برسه (2467274) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۳:۴۹
ارزش ها کمرنگ که نه بیرنگ شده و جای آنرا عقده چیزهای نداشته گرفته (2460396) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۵:۵۳
خصلت قدرت طلبی در وجودمان موج میزند .
طرف نظامی است سر از ریاست فدراسیون های ورزشی در آورده !
طرف نظامی است سر از بزرگترین پروژه های اقتصادی در آورده !!
مگر کشور پادگان است که آقایون نظامی در راس همه امور هستند !؟؟؟؟ (2460400) (alef-13)
 
صمصام
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۹:۰۰
ريشه و علل وعوامل اين موضوع بر ميگردد به مديريت غلط ونابسامان و اوضاع فرهنگي غلطي كه از رانتخواري ناشي ميشود... كدام يك از قهرمانان ورزشي المپيك و جهان در كشورهاي ديگر شده اند سياستمدار ؟؟متاسفانه در كشور ما هيچ كس سر جاي خود نيست كه اسف بارتر اينكه در كشور ما بعضي ها جاي افراد ديگر را اشغال كرده اند !!!!! (2460404) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۲۶:۵۳
اتفاقا" تعدادی از ورزشکارها در دنیا رفتند سراغ سیاست اما قسمت مهمی که جنابعالی بدرستی به آن اشاره کردید اینه که نه با رانت خواری و نه برای رانت خواری. (2461023) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۹:۰۹
مشکل موقعی پیش می آید که شخصی می خواهد چندین عنوان را همزمان با هم داشته باشد. مانند: امیر سرتیپ دکتر... یا حجت الاسلام دکتر... .
مردمان هیچ کشوری در دنیا مانند ایران، اینقدر مشتاق به داشتن لقب وعنوان نیستند.

مهندس، دکتر، حاجی، امیر، پاسدار و..... عناوینی هستند که ذکر آنها ایرادی ندارد و گاها" به علت تلفظ سخت نام فرد مورد نظر کار را ساده می کنند.

شخصی که این عناوین را با نام خود یدک می کشد باید توجه داشته باشد که رفتار و اعمالش با عنوانش همخوانی داشته باشد. دکتر..... باید رفتار و منشش در حدی باشد که از او انتظار می رود . شخصی که به خانه خدا مشرف شده و حاجی نامیده می شود باید رفتارش مناسب با لقبش باشد. (2460405) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۳:۳۰:۵۱
یک مقدار هم عشق مردم در لقب و عنوان بخشیدن هم در این مسئله دخیل است. من نه دکترم نه مهندس نه تا بحال مستطیع شده ام، یعنی متاسفانه حاجی هم نشده ام. ولی دائم باید به این و آن و آن یکی تذکر بدم: اقا من دکتر نیستم، آقا من به حج مشرف نشده ام، آقا بنده رشته ام اصلا مهندسی نیست. ولی امان از این عشق پیشوند گذاشتن برای اسامی و اعطای القاب رایگان. من یکی که دیگر خسته شده ام و از خیر اعتراض کردن و تذکر دادن گذشته ام، ولی تو رو خدا مردم رو به اسمشون صدا کنین. القاب شخصیت نمی آورند. بگو آقای ایکس یا اگه خواستی خیلی احترام هم بذاری یک جناب هم بهش اضافه کن، ولی تیتر و عنوان برای مخاطبت اختراع نکن. (2461595) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۴۲:۱۲
متشکرم از این تیتری که زدید ولی آیا واقعا چه تاثیری دارد؟؟؟؟؟؟؟
با این عمل فقط سبب تولید اسید در معده بدلیل یاد آوری ظلم هایی میشوید که قوانین تصویب شده توسط پزشکان و هیئت مثلا علمی آنرا نوشته و تصویب کرده اند !!!!!!! در دانشگاه علوم پزشکی به مانند بقیه دانشگاهها و پررنگتر این مسائل بیداد میکند از سهمیه مدیران دو روز مانده به بازنشستگی مقطع pHD وارد شده و ماموریت آموزشی با حقوق حداقل 5-6 میلیون تومان گرفته و حق دستیاری ماهی 900000 هزار تومان هم میگیرن به صرف اینکه عنوان هیئت علمی دارند!!!!!!! این در حالی است که اگر یک کارمند زحمتکش با تلاش در مقطع بالاتر پذیرفته شود تا زمانی که مذخصی بدون حقوق نگیر نمیتواند مشغول به تحصیل باشد!!!!!!!! تا زمانیکه تمامی قوانین اموزشی را هیئت علمی از خدا بی خبر و پزشک متکبری که خدا را بنده نیست بدلیل لطف بی اندازه وزیر به مهین منوال است. و........... لطفا مرقوم بفرمایید (2460411) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۴۳:۱۲
این استادان دانشگاه و هزاران دانشجوی دکترا در مهندسی و پزشکی، کدام خروجی؟
کو صفوف خریداران محصولات تکنولوژیک؟
یادمه دانشجوی ممتاز دکتری تهران در رشته متالورژی فرق استنلس استیل و آبکاری کروم را نمی دانست، استاد دانشگاه تگزاس در مصاحبه به من گفت زبان انگلیسی اش خوب نیست، کمک کن بهش. وقتی به فارسی ازش پرسیدم فهمیدم واقعا فکرمیکنه استنلس استیل یک نوع پوششه برای آبکاری.
در مورد دیگری یکی از فارغ التحصیلان ممتاز شریف در دانشگاه مواد پروژه ای تعریف کرده بود که استاد امریکایی به من معترض شد که اصلا شما ایرانیها برای چی اینقدر دنبال ادامه تحصیلید وقتی از نزدیک در یک کارخانه محلی هم تجربی عملی ندارید؟

بنده خدا دلش خون بود که چرا اینقدر ما دنبال مدرکیم؟!
شاهد بیگاری دوازده تا شانزده ساعتی از بچه های خوب ایرانی در امریکا بودم که چون شهریه نمیدادند تحت نام تیچر اسیستن ، انواع خفت و خواری سرشان میاید.
دخترخانمی بچه استادش را نگه میداشت، خانم دیگر سرراهش استادش را میاورد دانشگاه از سر خودشیرینی و اون یکی هرروز کیک و شکلات میخرید یا اوراق امتحانی استاد را مفت و مجانی تصحیح میکرد و دایم دنبال کارهای آزمایشگاه بود حتی از یک پادو هم بدتر!!!
اینجا هم ورزشکاری که مدرک گرفته، فرق علم حقوق و علوم اجتماعی را نمیدونه، دایم همراه شهردار در نماز جمعه و مناسبتها خودش را نشان میده، خودش میدونه هیچی نمیدونه!
متاسفانه مردم فکر میکنن چیزی میدونه! میرن رای میدن!
آقایبا فلان سمت اجرایی با مدرک دکترا، فقط و فقط یک پرونده عملی قضایی یا حقوقی موفق از ایشان نشان دهید!
عنلا وجود ندارد، ولی ایشان پایان نامه درباره چه موضوعی نوشته؟ نباید یک مورد عملی کار کرده باشه؟!!!
همه عین هم، همه دکتریم، مهندسیم، سرداریم!
سقف خونه چکه کنه، یه بنای کاربلد پیدا نمیشه!
یا سردار و سرهنگیم ولی زیر گوشمون میان مرزبانمون را میدزدند و میبرند پاکستان،کلی باج میدیم! (2460414) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۳۹:۵۴
عزیزجان دلت خونه، اما میشه بگی شما از کجا رفته بودی اونجا که اینهمه تاج سرشون بودی و ابهت ایرانیها بودی تو اون کشور؟ ما هم نخورده ایم نان گندم دیده ایم دست مردم. اینجوریهام نیست . چند نفر دانشگاه دولتی و آزادی و پیام نوری با اسم دانشگاه محل تو تحصیل تو همون آمریکاتون بهت نشون بدم که همه نخبه های دانشگاهشونن؟ دیگه خودمون تو سرخودمون نزنیم. (2460525) (alef-13)
 
کرباسچی
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۵۲:۲۴
در جواب شما، اکثر دانشگاههای خوب آمریکا دانشگاه پیام نور ایران را به رسمیت نمیشناسند. همینطور دانشگاههای آزاد در شهرهای کوچک و متوسط را نمی پذیرند.
بعید میدانم کسی نخبه باشه واز پیام نور مدرک گرفته باشه. مطالب ایشان درسته. خانم کرباسچی هستم و در رشته مهندسی پزشکی در آمریکا تحصیل کردم.
متاسفانه موضوع کار بدون رعایت ضوابط از دانشجوهای ایرانی و هندی و اینجور کشورها صدق میکند و باید قبل از اظهار نظر تحقیق کنید. (2461184) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۲:۳۱:۲۸
با نظر شما موافق به هیچ وجه موافق نیستم تحصیل در دانشگاه پیام نور نسبت به همه دانشگاههای کشور مشکل تر است سئوالات سراسری و همرمان ودر سراسر کشور یکسان است بنده هم در دانشگاه نظامی و هم اندکی در دانشگاه آزاد و هم در پیام نور تحصیل کرده ام و پیام نور به نهایت دشوار تر است ؟ لطفا" نادانسته اینهمه به این دانشگاه موثر بی احترامی نکنید؟ (2461500) (alef-10)
 
ابی
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۸:۰۶:۳۵
در بیسوادی پرسوادهامان شکی نیست. ولی دلیل نمی شود که سیاه نمایی کنیم. اخیرا یکی از دوستان پس از فراقت از تحصیل دوره دکترا در شیکاگو که به ایران آمده بود، تعبیر زیبایی از بیماری مشترک در میان بسیاری ازایرانیها نام برد به نام ، خود سگ بینی مزمن. (2462523) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۴۲:۱۰
آقای استاد چرا خلاف میگی؟
یه کتاب علم مواد 3 واحدی تو مقطع لیسانس مهندسی صنایع اونهم دانشگاه آزاد ما خوندیم همه اینها رو میشناسیم. مگه میشه دکترای رشته مواد که سالها تو این حوزه است اینها رو ندونه. عزیز یا شلاق نخوردی یا پیاز. اما هرچی هست شرط میبندم که شاید آرزوت باشه اما نه آمریکا بودی و نه ایرانیها رو اونجا دیدی. (2460531) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۰۹:۵۰
بله می شه که ندونه . الان یک نفر برای چی دکترای متالوژی می گیره ؟ برای اینکه علاقه داره ؟ همه می دانند که علت آن پیدا کردن شغل به عنوان هیات علمی است و بدیهی است که برای چنین فردی فقط تست زدن و فرمول حل کردن مهم است . (2461116) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۲۶:۰۱
شما این همه مطلب را از کامنت این بنده خدا فهمیدی؟
یک نسبتی با پوارو نداری؟
دیگه اینکه، از این جمله یک کتاب سه واحدی در دانشگاه آزاد خواندی، «همه اینها» را میشناسی، معلومه کامنت این آقا درسته. کتاب سه واحدی؟ همه اینها توشه؟
یعنی کار عملی؟ یعنی شناخت عملی مواد؟ معلومه که میشناسی!!!
وقتی کتابت سه واحدیه، عقلت و قوه قضاوتت چند واحدیه؟؟ (2461147) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۳۲:۲۹
شما انقدر کارآگاه شدی که شرط میبندین این نویسنده آمریکا نبوده، از کجای این مطالب فهمیدین که نویسنده آقا بوده اند؟ فکر میکنم اگر دقیق بخوانید و درباره خانمها بیشتر گفتند معلوم هست که نویسنده به احتمال زیاد خانم بودند. شخصا میپرسم کجای مطلبشان بد بود؟ همه آنهایی که پذیرش گرفته اند میدانند که به دلیل عدم پرداخت شهریه در دانشگاههای آنجا از دانشجوها خیلی بیگاری میکشند. (2461156) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۴۴:۳۱
مسلما تو از همان طیفی هستی که تجربه کار عملی نداری.
بعد کتاب سه واحدی ات کجا تجربه اندوزی کردی؟
روپوش کار پوشیدی رفتی تو خط تولید از نوع مونتاژ دوتا گزارش کار نوشتی شد تجربه عملی؟
اصلا میدونی تجربه کار که واحدی نیست باید سالها در محیط کار باشی تا نیازهای تکنولوژی را بفهمی بعد بری پروپوزال بدی.
وقتی اونقدر سواد نداری که همه اینها را در سه واحد خواندی و حتما هم ۲۰ شدی ، برای چی میای نظری مینویسی که آبروی خودت را ببری؟
به دفعات در رشته درسی خودم استادانی را دیدم که مطالب اولیه رشته خودشون را فراموش کردند و علت اون هم صرفا عملی نبودن آموزشهای ماست.
این همه تبلت به دست داریم چند تا اپلیکیشن فارسی موفق داریم؟ در مقایشه با پلانصدهزار اپلیکیشن اندروید؟ اونقدر که اصلا نمیرسه کسی چک کنه.
متاسفانه به جای اعتراض بیمورد، یادبگیریم گوش کنیم. (2461170) (alef-13)
 
ه
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۹:۱۱:۰۴
تو ایرانیها اونجا را دیدی؟ از این بچه هایی هستی که لیسانس میگیرن دایم فکر میکنن فرش قرمز انداختن تو دانشگاهشون منتظر اومدن یک ایرانی فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هستند؟
نه آقا کمی از کامپیوترت دور شو و چهارتا ایرانی موفق را نبین. دانشجو داریم در امریکا که برای ساعتی یک و نیم دلار در محیط دانشگاه در سلف کارمیکند یا برای دو دلار در ساعت پای دستگاه کپی می ایستد.
اون خبرایی که شما خواندی نیست.آمریکا باید همه کار بکنن. البته اگر آدم باشی و خوب کار کنی بعد جز اقلیت موفق قرار میگیری که ماشین خوب و خونه هم میخری ولی اگر بنا بود هرکی میرود آمریکا موفق شود تمام هندیها که خیلی از شما باسوادترند حاضرند اونجا بردگی کنند ولی بروند و بمانند. هندی داریم که متاسفانه روسپی شده، هندی داریم که جای بیل گیتز نشسته. شما که چند واحد پاس کردی و دانشمند شدی، جز کدوم دسته ای؟ (2461213) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۲:۰۵:۴۷
من میلیاردها مثبت به این نظر میدم.خیلی خوب نوشته شده.ایها الناس خوب بخونید این نظر رو و فکر کنید. (2460559) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۰۱:۳۷
دوست خوب مطالب خوبی گفتید ولی ذهن مشوشی دارید چرا!!! (2460632) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۳۵:۳۴
اصلا موضوع مطلب مقاله را خواندی؟ نوشته سردار و سرهنگ و دکتر و... مطالب ایشان هم تاکید بر حبابی بودن بخش عمده ای از مدیریت افرادی است که صرفا دنبال لقب هستند.
کلا ایرانی هستیم. حرف درست هم کسی بزند باید یک ناخنی به رنگش بکشیم. کلا همه اینجوری هستیم. (2461161) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۲۹:۴۲
میشه بگید شما چکاره اید؟ (2460757) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۶:۳۲:۲۵
اگر گفتید این جمله مربوط به کدام رئیس است؟
"وایتکس از شیر گران تر است فکر نمیکنم به شیر اضافه شود.امیدوارم مردم شیر های خوب از گاوهای خوب بنوشند!!!!!!!!"
یعنی ایشان تصور میکند وایتکس را برای افزایش حجم به شیر اضافه میکنند؟؟؟ (2462428) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۴۴:۳۶
متاسفانه باید بساط دانشگاههای پولی در ایران رو جمع کرد ار علمی کاربردی و آزاد تا غیر انتفاعی و... اگه میبینید تو کشورهای مطرح دانشجوی پولی میگیرند اونا دانشجوی بین المللی جذب می کنند برای درامد زایی و مثلا هیچوقت فارغ التحصیل هاروارد خانه نشین نمیشه تا فلان کس که مدرکی از دانشگاه پولی گرفته مدیر باشه کاری که ما به راحتی و فراوانی میبینیم ما فارغ التحصیل دانشگاهی مثل شریف رو میگیم برو حق التدریس اونوقت رییسش تو همون دانشگاه مدرکی پایینتر از یک دانشگاه ازاد شهرستان و مهمتر فامیل فلان کس تو دانشگاه ازاده نمونش خودمن خواستید بیشتر توضیح بدم واقعا برای 10 سال تحصیلات دانشگاهیم متاسفم خودمو نخبه نمیدونم ولی دوس دارم از این کشور فرار کنم بخام صحبت کنم کلی درد دل هست که اینجا جاش نیس (2460417) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۳۸:۰۳
کاملا" درسته ,پسر و دختر خاله ها و عمو ها و دائی ها و عمه های بنده همه مدرک دارند اما فقط یدونه از پسر خاله ها با درس خوندن مدرک گرفت و الباقی همگی پول دادند و مدرک گرفتند و اون پولیها به عالم و آدم فخر میفروشند اما فرق ساعت مچی و سطل آب را نمیدونند. (2461053) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۱۱:۳۲
پولی و غیر پولی ندارد . بسیاری از افرادی که در دانشگاههای پولی درس خواندند بهتر جذب بازار کار شدند و الان افراد با تجربه ای هستند . (2461119) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۹:۰۴:۱۵
عزيز
تو همه جاى دنيا دانشگاه پولى هست مگر اينكه اسكولارشيپ بگيرى.
واسه خارجى ها هم گرونتره. ( غير ازكشورايى مثل المان كه اونم به سرى از دانشگاهاش تقريبان رايگانِ).
تو همه جا هم اگه كار پيدا نكنى خونه نشين ميشى. هيچ كس حلوا حلوات نمى كنه.

دوست امريكا يى من با فوق ليسانس تاريخ از دانشگاه ايالتى ماساچوست داره تو مالزى زبان درس مى ده.

به جاى اينكه هى بگيم همه بدن و ما حيف شديم تو اين آدما بايد ببينيم اشكالمون چيه.
نه اينكه از ايران عزيز و مردمش هى بد بگيم (2461208) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۴۷:۰۵
همینکه عنوان هیئت علمی را میگیرند و به آنها میدهند کافی است تا روزی نیم ساعت در دفتر کارشان حضور ان هم به جهت استفاده از منشی و امکانات و تلفن و غیره و بقیه اوقات روز و ماه و سال را مشغول خرید و فروس مسکن و زمین و........... بوده و از سهمیه مدیران و از رانت ادامه تحصیل بدهند (2460424) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۹:۳۹
توانا بود هر که (دارا) بود. (2461420) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۴۷:۱۴
همینکه عنوان هیئت علمی را میگیرند و به آنها میدهند کافی است تا روزی نیم ساعت در دفتر کارشان حضور ان هم به جهت استفاده از منشی و امکانات و تلفن و غیره و بقیه اوقات روز و ماه و سال را مشغول خرید و فروس مسکن و زمین و........... بوده و از سهمیه مدیران و از رانت ادامه تحصیل بدهند (2460425) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۰۱:۴۲
من نمی دانم یک نفر چطور می تواند هم رئیسس باشد هم مدیر هم میات علمی تمام وقت هم در چندین شرکت عضو ارشد باشد این فرد کی می تواند به این کارها می رسد من نمی دانم چون من یک دانشگاه می رم درس می خونم یک کلاس زبان کل هفتم پر و (2460451) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۰۳:۳۸
واقعا خدایا تو کجایی که حق کارمندان و پرسنل زحمتکش را از این هیئت مثلا علمی بگیری ؟؟؟؟؟؟؟ مدیران و وزرا و .....که خودشون هیئت علمی چند شغله هستند و معتقدند که هیئت علمی خدای این سیستم است حال سوال این است این از ما بهترون که آخر ماه میرن خدا تومن پول عنوانشون را میگیرن چه گلی سر ملت زدن یا چه گره ای از مشکلات مردم باز کردند خداوندا تو شاهدی که با این عنوانشون چه ظلمی کرده و چقدر از امکانات و بیت المال استفاده میکنند خدایا ما حامی جز تو نداریم تو نگذر از حق مظلوم (2460458) (alef-13)
 
عضو هئیت علمی دانشگاه
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۱۵:۲۸
البته اگر افرادی با هزینه شخصی و با تلاش خود سعی کنند در حیطه های مختلف مهارتهائی را بیاموزند بسیار مطلوب خواهد بود ولی مشکل اینجاست از رانت دولتی برای رسیدن به این مدارک استفاده می کنند. از طرفی دیگر چه اصراری است که فرد دکتر ، مهندس ویا استاد دانشگاه صدا شود. مگر غیر از این است که این القاب عوامفریبی است و شاید مقصر به نوعی مردم و برخی قوانین غیر اصولی در کشور باشد که به مدرک بها میدهند به به توانمندی. اگر در همین ایام در حیطه سیاستمداران نظری بیندازیم می بینیم که این تفکرات عمدتا در کشورهای در حال توسعه رواج دارد. بعنوان مثال بسیاری از سیاستمداران جهان سوم از دانشگاه هاروارد فارغ التحصیل شده اند ولی رئیس جمهور آمریکا مدرک فوق لیسانس دارد یا خانم اشتون لیسانس علوم اجتماعی دارد. تا زمانیکه افراد در کشور بر اساس توانمندی در موقعیت ها قرار نمیگیرند و صرفا بر اساس پشتوانه سیاسی در پست های مدیریتی انتساب می شوند و حتی به عنوان هیئت علمی دانشگاه جذب می شوند همین خواهد شد. این مشکل در نگاه اول شاید خیلی قابل تامل نباشد ولی شما تصور کنید اگر در یک دانشگاه گروهی با این شیوه بعنوان هیئت علمی جذب شوند مطمنا گروهی که برای تحصیل علم سختی های زیادی را متحمل شده اند رغبتی برای آموزش و پژوهش نشان نخواهند داد . (2460477) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۶:۱۰:۴۹
درسته ، من کاملا با شما موافقم. اگر در همین دانشگاه آزاد ، اساتید اندکی سخت گیری کنند نیمی از دانشجویان از تحصیل فرار خواهند و دوباره دانشگاه مثل یک ینگاه اقتصادی طبل ورشکستگی خواهد زد. (2460903) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۹:۱۵:۵۹
عزیزم، فدات بشم، آخه چرا فقط برای دیگران نسخه می پیچید!!!
شما خودت برای جلب توجه بجای اسمت (علی، امین، فاطمه، آزاده ...) نوشتی "عضو هئیت علمی دانشگاه". بعد نوشتی

"..طرفی دیگر چه اصراری است که فرد دکتر ، مهندس ویا استاد دانشگاه صدا شود. مگر غیر از این است که این القاب عوامفریبی است و شاید مقصر به نوعی مردم و برخی قوانین غیر اصولی در کشور باشد که به مدرک بها میدهند..."

مرگ خوبه، ولی برای همسایه!! (2461220) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۰۰:۴۵:۰۷
عزیز من ، عضو هیئت علمی دانشگاه با استاد دانشگاه خیلی فرق دارد. (2461720) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۳۰:۰۹
متاسفانه فقط در ایران مدرک برای همه مردم مهمه، حالا طرف هیچی ندونه برای کسی مهم نیست.
اوباما، رئیس جمهور آمریکا دارای مدرک دکترا در رشته حقوق و درجه پروفسوری در حقوق اساسی هست ولی شما هیچ جا ندیدید که بگویند دکتر اوباما.
در ایران یکی نیت میکنه که ادامه تحصیل بده همه بهش میگن دکتر و مهندس و ... (2460507) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۹:۱۴:۵۹
اوباما فوق لیسانسه. هیلاری دکتره یا خیلیهای دیگه.
نه اونا دکترا را لقب نمیدونن بلکه نوعی ارتباط با دانشگاه میدونن برای انتقال تجربه. ما هستیم که دکترا برامون شده عنوان دهان پرکن ولی نمیدونیم اصلا چکارش کنیم! (2461218) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۳۳:۴۹
واقعا بیشتر جاها در ادارات به جای اداره توی کلاس داتشگاه هستند و هم حقوق میگیرند و هم اضافه کاری ساعاتی که در دانشگاه هستند بخدا دور از انصاف است که کسی پشت میز کارش باشه تازه برابر و یا کمتر از اونی که در اداره حضور نداره حقوق و اضافه کار میگیره

یا جدیداً کسانی که هم اداره کار میکنند و هم استاد دانشگاه و یا در جاهای دیگر تدریس هم میکنند بگذارید کسانی که کار ندارند سر کار بروند حداقل همان تدریس را داشته باشند. (2460512) (alef-10)
 
اشرف سبزواری
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۳۹:۱۳
این ها که نوشتید و کامنت هائی که داده شد و مثال ها و استدلال ها درست.
برای تصحیح مسیر و ارتقای کیفی و سالم سازی محل دادن مدرک (دانشگاه ها)
یکی از راه ها سیاست گذاری صحیح است. امری که به مدیران مربوط میشود.
حالا برگردیم به دیروز و سخنان گفته شده و رفتار ها و کردار ها. آنچه که در مورد وزیر
علوم گفته نشد و خواسته نشد و بحث نشد وضع "علوم" در کشور بود. آنچه که اشاره نشد مقایسه علمی ما بود با کشور های پیشرفته و یا مقایسه با کشور های
آسیائی (منظورم مقایسه علمی است). مقایسه با کره جنوبی یا سنگاپور یا ...
آنچه که خواسته نشد احاطه و اشراف وزیر پیشنهادی به دانش و پژوهش و نو آوری
علمی بود. تسلط در مدیریت علمی بود که خواسته نشد. پذیرش از طرف بدنه
علمی دانشگاه ها بود که خواسته نشد. قیمت بین المللی وزیر بود که پرسیده
نشد. به نظر من این سوآلات مهم و حیاتی هستند و از آن حیاتی تر اینکه شاید
اصلا پرسش این قبیل سوالات به ذهن سوآل کننده ها نمیرسد. (2460523) (alef-13)
 
سید صادق
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۵۰:۱۸
مدرک اینقدر زیاد شده که تورم مدرک ایجاد شده. دیگر اهمیتی ندارد که همه ما دکتر هستیم. اکنون که همه دکتر هستیم، بیایید ببینیم چه کسی علاوه بر مدرک، توانمندی و مهارت نیز دارد. (2460544) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۹:۳۴:۰۰
دوست عزیز متاسفانه در جامعه ما نمی‌دانند که مدرک تحصیلی، در هر مقطعی، فقط نشانگر دانستن پایه‌های نظری آن مقطع است و نه چیز بیشتری (بر فرض که واقعا معلومات با مدرک همخوانی داشته باشد).

مشکل دولتی و رانتی بودن علم و صنعت و اقتصاد کشور است، که مدیریت جامعه حرفه‌ای و فنی را به مدارک دانشگا‌هی گره زده.

بقول دوستی برای برنامه نویسی نرم‌افزار، احتیاج نیست لیسانس و فوق‌لیسانس نرم‌افزار داشته باشی؛ با شش ماه دوره و کار عملی بهترین برنام نویس میشی. (2461249) (alef-13)
 
سجاد
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۲:۱۸:۰۰
باسلام-جانا سخن از دل ما میگویی-الف جان تمام حرف اونایی که به طریقی این حرفها رازدند کنارگذاشته شده اند-همین است که حق به حقدار برسد-هرکسی با توجه به شایستگی وبایستگی درجای خودش قرار بگیرد -نگاهی به مجلسی که اتفاقا اقای توکلی هم در ان است بیندازید-خداوکیلی چنددرصد نماینده ها لیاقت نمایندگی رادارند-نه فقط مجلس هرجا دست بگذارید وضع به همین منوال است- اگر این حرفها را مابزنیم که مردم عادی هستیم/باید برویم اب خنک بخوریم -شماها پشتتان به جایی گرم است که کاری تان ندارند-ایاهدف انقلاب این بود که هست؟. (2460572) (alef-10)
 
مودی
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۲:۱۹:۲۰
آقای یاراحمدی خراسانی الحق که گل گفتی .... وقتی متوجه میشوی که وضع چقدر خراب شده است که حتی در میان روحانیون هم بسیار علاقمندند که با عنوان دکتر خطاب شوند و انگار روحانی که بعد از عنوان حجه الاسلام و المسلمین و یا ایت ا... دکتر خوانده نشود چیزی از شئوناتش کم میشود....!!!! (2460573) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۲۳:۴۴
برای مجلات وروزنامه هامقاله می نویسند!!!البته کارمندبدبختی می نویسدکه بلد است ودرخانه نشسته پای لب تاب وکارهایشان رارله می کند.خدابده برکت ساعتی خدادتومان ازادارات مربوطه شان می گیرندماهی 800هزارمی دهندبه اونی که کارراانجام می دهدوشب جنازه ی خسته اش به خانه می رسدبیمه هم نمیکنندتااگرحرف زدبندازنش بیرون وهیچکس قبول نکنه که این کارمندساعتی کارهای آن جناب آقایاخانم راانجام می داده است.باجوانان اینکار رانکنندخداراخوش نمی آید. (2460654) (alef-13)
 
صیاد
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۲۵:۲۳
شاید تازه متوجه شدی یک نگاه شرانگشتی به بعضی مشاغل داشته باشید می بینید که یک نفر چند شغل دارد معلم مهندس نقشه برادری هم هست کارمند شهرداری منهدس نقشه کش ساختمان انجام میدهد کارمند اداره ثبت و اسناد دربیرون دفتر مهندی دارد و........ در بیشتر دانشگاهها ی ازاد و غیر انتفاعی و حتی پیام نو بیشتر استاتید شاغل هستند اگر دولت مردان ما فقط همین چند شغله ها را از گردونه حذف کنند برای جوانان تحصیل کرده کلی شغل پیدا می شود ولی امکانش نیست چون بعضی از مسئولین خودشان هم جز همین دسته ها هستند (2460659) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۱:۳۴
ابوالمشاغل یعنی همین که شما میگی. (2461396) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۲۷:۱۸
تمام اینها که سرما اومده نقشه استعمار است.
و موفق هم شدند.
برنامه ریزی شده بود.
افزایش بیش از حد دانشگاهها (با کیفیت پایین )بدترین صدمه به یک کشور است.
الان دیگر دکتر ومهندس واستاد ارزش اجتماعیش را از دست داده ونمی تواند در جامعه پیشرو یا الگو باشد. (2460661) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۱۱:۵۶
استعمار؟ یعنی خودمون بی تقصیریم؟ (2461376) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۲:۱۵
استعمار الان دقیقا یعنی کی ؟ (2461399) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۳:۳۱
برای دروغ و فساد و رانت و فقر و فحشا و .............کی برنامه ریزی کرده؟ (2461400) (alef-11)
 
دیوانه
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۴۱:۰۸
با سلام ، علی‌الظاهر همین آقایان موفقتر هستند و می‌توانند از همه این ثروتها و عنوانها که بدست آورده‌اند ، برای تبلیغات انتخاباتی و فریب مردم برای وکیل شدن و مدیر شدن بهره برداری نمایند، و به راحتی با سیاست بازی و نیرنگ مسیر اصلی انقلاب را به بیراهه هدایت کنند، و الحق و الانصاف تا کنون موفق بوده‌اند، و مشاهده می‌شود که چگونه پا برهنگان دیروز به کاخ نشینان امروز تبدیل و فقرا فقیر تر شده‌اند و عالمان حقیقی را از میدان کار و عمل خارج نموده‌اند، مهمتر از همه فرهنگ و اخلاق جامعه را همین آقایان تغییر داده‌اند، پس می‌توان گفت " چو دزدی با چراغ آید / گزیده تر برد کالا . (2461435) (alef-13)
 
امیر حامد
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۵۰:۰۱
همه چی بودن ممکن نیست و آنانی که در پی اش هستند هرگز فرصتی برای "چیزی" بودن پیدا نخواهند کرد و عاقبت میشوند مثال طبل تهی. مدرک گرایی نیز به همین موضوع مربوط میشود. تولید این همه مدرک دانشگاهی چه نفعی برای دارندگانش و مردم داشته است؟ (2460689) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۵:۱۷
برای دارندگانش که خیلی نفع دارد مردم چه کاره اند ؟اصلابه مردم مربوط است؟ (2461405) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۰۸:۳۰
با عرض تاسف این موضوع در حوزه های علمیه ما که می توانست الگوی شرقی از تحصیل را ارایه دهد نیز فراگیرشده و صد تاسف که القاب دکتر بیش از حجت اسلام و آیت الله خریدار داره و این مصیبتی است که الگو برداری صرف از غرب گریبان ملت ایران شده است. مقاله ملاک ارزشیابی و ارتقا است نه ارایه خدمت ،مدرک باعث کسب پست و مقام شده و دلالان مدرک فروش چه در دانشگاه های دولتی و آزاد و .... سود های هنگفتی به جیب زده اند و مدیرانی که تنها با پرداخت پول شدند دکتر و فوق دکترو بخش های اجرایی کشور.موضوعی که کسی کاری براش نمی کند چون همه ما بنحوی در آن سهیم هستیم و بد مان نیز نمی آید. (2460721) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۱۳:۳۶
اگر غرب و استعمار و .........نبود چه خوب می شد!!! (2461380) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۱۰:۰۸
حیف شد
اگر روزی میرسید که ما در همه زمینه ها متخصص داشتیم چقدر خوب بود دیگر نیازی به کالای وارداتی و خودرو خارجی نبود . جناب آقای ورزشکار هم بیشتر به ورزش خودش میرسید ورزش ما هم چنگی به دل می زد . (2460722) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۶:۰۶
تقصیر امریکا می باشد. (2461407) (alef-11)
 
محمدحسین
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۲۷:۴۷
این مسئله ای که در زیر اعلام میکنم متعلق به دوران ریاست آقای احمدی نژاد نیست بلکه در همین ماه اخیر اتفاق افتاده. متاسفانه نمایش و دروغ در خیلی از مدیران و حتی افراد دانشگاهی و تحصیل کرده که بایستی فرهیختگان مملکت باشند، رسوخ کرده و هر کسی می خواهد یک صباحی که رابطه ای برقرار کرده ، منفعت و سودی نصیب کند و مابقی عمر راحت زندگی کند.
توی یکی از دانشگاه علوم پزشکی شهر تهران یک نفر را بعنوان رئیس یک دانشکده جدید التاسیس انتخاب کردند که اولا استخدامش به صورت طرحی بوده (یعنی حتی پیمانی هم نیست)، دوما ایشان علی القاعده استادیار هستند. سوما، با یکسری مقاله فارسی چاپ شده در مجله های علمی پژوهشی شهرستانها نظیر مجله علوم پزشکی سبزوار، زنجان، قم، ارومیه و ... برای خودش سابقه علمی و تحقیقاتی درست کرده! با واسطه خبر دارم که غالب مقالاتش هم داده سازی بوده. نکته زیبا عدم وجود یک رزومه متعلق به ایشان حتی در سایت دانشکده یا سایت شخصی وی است.
جالبه که اصلا بطور فیزیکی این دانشکده وجود خارجی به معنای واقعی نداره. یک سالن کنفرانس 20 نفری به همراه سه اتاق کارمندان. به جای آزمایشگاه و تجهیزات لازم که یک دانشکده با عنوان فناوری نوین احتیاج داره رفتند یک تابلو کنار تابلو یک مرکز تحقیقات قدیمی قرار دادند و بعد از صدا و سیما دعوت کردند که جزء دستاوردهای مدیریتی رئیس دانشگاه در اخبار سراسری اعلام شود که همین طور هم شد!
نکته خنده دارتر اینکه: یک هیئت علمی تمام وقت برای این دانشکده متعلق به یک دانشگاه پزشکی مادر هم وجود ندارد و کلا همه چیز عاریتی است. و جالب تر اینکه شروع به جذب دانشچو تحصیلات تکمیلی هم کرده!!
مطمئنا چنین انتصابی یعنی مرگ زودهنگام پژوهش در یک دانشکده جدید. یعنی سرخوردگی اساتید مبرز و علمی حقیقی (نه جعلی و دروغ پرداز). یعنی پرورش دانشجویان برپایه علم نداشته استاد. یعنی فارغ التحصیل پرادعا و توخالی. یعنی ... (2460755) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۴۰:۳۷
این دانشکده فناوری های نوین هم شده میانبر افراد نالایق برای حضور در هیئت علمی دانشگاهها (2461058) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۵۳:۲۴
راه حل:
حذف عناوین افرادی که در مشاغل غیر مرتبط با آن مدرک تحصیلی کار میکنند
مثلا اگر کسی دکترای رشته آبیاری گیاهان دریایی دارد ولی مدیر بخش آبیاری جلبکهای دریایی است نباید از عنوان دکتر برای او استفاده شود

اعلام رزومه تحصیلی تمامی مسئولان با ذکر نحوه پذیرش در دانشگاه و اینکه در چه سالی و با چه رتبه ای وارد دانشگاه شده اند با چه معدلی و در چه سالی فارغ التحصیل شده اند و ....
تشکیل کمیته ای مرکب از بهترین اساتید دانشگاهها که وابسته به هیچ جناه و قدرتی نباشند تا دانشگاه های نا لایق را از گرفتن دانشجوی بیشتر منع کنند

جلوگیری از عضویت همزمان در دو شغل ودریافت دو حقوق برای همه

ارایه قانونی مبنی بر اینکه اگر کسی در طول دوره کارشناسی عملکرد ضعیفی داشته است به هیچ وجه و با هیچ تبصره ای حق ادامه تحصیل در دانشگاههای تراز اول را نداشته باشد

ایجاد بستری برای رقابت حرفه ای برای افزایش مهارتها به جای سیاسی کاری و سیاست بازی (2461087) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۷:۱۹:۰۰
اگر چنین ماجرایی درست باشه باید ایشان را گرفت و فورا" تو روز روشن دار زد .
جنایتکاران یقه سفید ضرری که به کشور می زنند بسیار بدتر است چون هم آگاهانه این کار را می کنند هم اثر کارشان از یک نفر فراتر می رود . (2462468) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۴۵:۳۱
از نماینده های مجلس یادتون رفت که بعضی هاشون وقتی میرن مجلس
یک شغل عادی دارن وقتی میان می شن استاد و دکتر و نخبه و ...... (2460777) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۱۵:۱۱
لابد بورسیه می گیرن. (2461383) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۵:۱۵:۲۹
باید جلو استخدام بی رویه در اداره های دولتی گرفت از جیب بیت المال که نباید برای حسابدار و تک تک کارمندان و معاونان اداره و شرکتهای دولتی یا شبه دولتی راننده شخصی استخدام کرد (2460810) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۵:۲۱:۵۷
بعضی ها هم زرنگ تشریف دارند. وارد گروههای قدرت و سیاست موثر میشن و از اون طریق هم مدیر میشن ( مدیر کارخانه بزرگ دولتی 28 ساله داشتیم!) هم با فراغ بال تحصیل میکننن. مگه کسی جرات داره مانع مدیریت و تحصیل این آقایون بشه ؟! (2460817) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۶:۱۰:۴۷
باید تحصیل برای کارمندان دولت ممنوع شود.
اینقدر افزایش مدرک دادند که فقط سربار مالی برای دولت به همراه داشته . بدون بازدهی (2460901) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۸:۵۰
زگهواره تا گور مدرک بجوی . (2461418) (alef-11)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۶:۴۵:۵۰
دولت داره مدارس رو به بخش خصوصی واگذار می کنه فانی که معلمها بهش ضد بشریت می گند گفته در کجای قانون اساسی اومده دولت باید مدرسه بسازه و معلم استخدام کنه
آیا ظلمی بزرگتر از این میتونه باشه تاسف ما از نمایندگان مجلسه که دربرابر این ظلم بزرگ سکوت کردند و با این سکوت در این خیانت بزرگ سهیمند (2460948) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۴۱:۵۵
تکنولوژی با تمام مزایای که برای پیشرفت و آسایش زندگی بشر دارد هزینه‌ای را از ما گرفته و آن چیزی نیست جز «آرامش». تکنولوژی برای رفاه و آسایش ابزاری را در اختیار ما قرار می‌دهد که ناآگاهی از شیوه صحیح آن و دوری از فرهنگ استفاده از تکنولوژی هزینه‌های دیگری را بر ما متحمل می‌کند. تنبلی، تکبر، غرور، حسادت و بسیاری موارد دیگر و در نهایت «خود متخصص انگاری»!

متاسفانه و شاید کلمه مناسب‌تر آن بدبختانه در ایران کنونی ما هستند تعداد بیشماری که به واسطه ابزار؛ متخصص آن رشته هستند و به یمن بمباران اطلاعاتی رسانه‌ها و تعداد بیشمار رشته‌های گوناگون این تخصص روزانه و بلکه در مدت چند ساعت شما را به یکی از متخصصین و شاید صاحب‌نظران تبدیل کند.

افرادی که (به صورت پیش‌فرض The default) روزنامه‌نگار هستند، چرا که دارای وبلاگی بوده و این وبلاگ سند روزنامه‌نگاری آنهاست و در دوران راهنمایی هم خوب انشاء می‌نوشتند!

با خواندن کتاب «دانشنامه سیاسی» داریوش آشوری خود را صاحب‌نظر در حوزه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل می‌دانند و با چند بار تماشای برنامه «معرفت» دکتر دینانی یکی از فیلسوفان شرق می‌شوند! البته دانستن چند نام فیلسوف غربی نیز کم شایانی می‌کند که اهمیت جایگاه خود را بالاتر ببرند.

فردای تماشای برنامه 90 بدون استثنا همگی منتقد فوتبال و ورزش می‌شوند. در حوزه سلامت نیز چون از کودکی به آنها «دکتر» گفته‌اند در ذات پزشکان متخصصی هستند که تفاوتشان با پزشکان تحصیلکرده در نداشتن مطب است.

سیاست که جزئی از خون و پوست ماست، در اقتصاد کلان، خرد و بین‌الملل صاحب نظر نباشیم، کارشناس هستیم. و با خواندن چند سایت خبری منبع اخبار ایران و جهانیم.

با خواندن کتابی از صادق هدایت یک روزه روشنفکر می‌شویم و اگر هم وقت ندارید و یا حوصله؛ اگر گذرتان به پاریس و قبرستان پر-لاشز افتاد تنها یک عکس کنار قبر صادق هدایت بگیرید کافی است که در زمره روشنفکران قرار داشته باشید.

با خرید یک لپ‌تاپ؛ اینترنت و سیستم عامل خوارکمان است و با نرم افزار «هویج» یه هکر جهانی هستیم! و امنیت سایبری را اصلا ما به جهان ارائه کردیم.

در حوزه عکاسی و فیلم‌برداری هم که دوربین‌های خوبی وجود دارد که همه ما را تشویق به شرکت در مسابقات نشنال جئوگرافیک می‌کند اما وقتمان پر است.( خدا شاهده.....)

با نصب نرم افزار Endnote متخصص مقاله های ISI می‌شویم و با SPSS حرفی در آمار داریم. با فتوشاپ هم یک طراح حرفه‌ای هستیم. البته با نرم‌افزارهای طراحی سایت هم سایت خودمان و دوستانمان را طراحی می‌کنیم.

مشکلات نرم‌فزاری و سخت افزاری موبایل و کامپیوتر و سایر وسایل الکترونیک را در کمتر از ساعتی حل و فصل می‌کنیم.

در حوزه مسایل هسته‌ای گفته‌ها و سخنان ما در و گهری است که باید بیاند و تند تند جمع کنند که خدای نکرده حرفهایمان شهید نشود.

در مسایل: فرهنگ، هنر، آلودگی هوا، ترافیک، خودرو، مبارزه با مواد مخدر، هوا فضا، فیزیک، شیمی، ادبیات، تاریخ، جامعه‌شناسی، روانشناسی، علوم ارتباطات و رسانه، حقوق، معارف، سد سازی، علوم غریبه، تحولات جهان، کلیه مسایل تئوریک، احزاب، خانه‌داری، آشپزی، کیهان‌شناسی و تمام حوزه‌هایی که انسان نیازمند به متخصصین است همه را یکجا ما داریم.


اما اینکه چرا وضعیت اقتصاد، فرهنگ، سیاست، احزاب، جرم و فساد در جامعه، آمار ازدواج و طلاق، رشد بیکاری، کاهش آستانه تحمل افراد، وضعیت سلامت، افسردگی، مهاجرت از ایران و غیره و غیره در این سطح نابسامان است و اینکه حوصله خواندن یک مطلب بلند را نداریم و عادتمان شده «توئیت» کردن، بیشترین کشته را در حوادث رانندگی جهان دارا هستیم، مقاله‌های علمی ما شده کپی پیست و رتبه اول مصرف تریاک جهان داریم حتما و حتما کار، کار دشمن است و بس. و کار، کار جاسوسان آمریکا و مزدوران آفریقا است.

جان کلام این نوشته در شعری از مولانا:


هر اندیشه که می پوشی درون خلوت سینه
نشان رنگ اندیشه ز دل پیداست بر سیما (2461062) (alef-10)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۵۰:۳۷
ما ها عاشق این عناوین هستیم حتی وقتی میمیریم در اعلامیه فوتمان از عنوان های مذهبی همچون کربلایی مشهدی و یا حاجی استفاده می شود. (2461082) (alef-13)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۰۲:۱۴
ما ها عاشق این عناوین هستیم حتی وقتی میمیریم در اعلامیه فوتمان از عنوان های مذهبی همچون کربلایی مشهدی و یا حاجی استفاده می شود. (2461105) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۸:۳۶:۵۱
از سیستم ویژه خواری بیش از این نمی شود انتظار داشت. جناب آقای توکلی از بس از فساد و ویژه خواری نوشتید ، خسته شده ام. لطفا دیگر از فساد ننویسید. (2461163) (alef-10)
 
توتازهی
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۰:۱۲:۰۴
کاش در جامعه ما همانطور ک هر سال دارن به صندلی های دانشگاههای مختلف اضافه می کنند به ارزش مدارک دانشگاهی هم اضافه میکردند
به امید آن روز . . . (2461300) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۰:۴۸:۳۳
با سلام ، گزارش جالبی است .در همه سازمانها ، نهادها ، ... طرف خدا می داند لیسانس باشد یا نه ولی در کمترین زمان عنوان دکتر به وی اضافه می شود.دکتر باشد یا نباشد مهم نیست ، مهم امتیازاتی است که تا الی الابد به وی و وارثانش می رسد. آقا مدیر و/یا معاون سازمان بوده پس از مدتی با درجه دکترا از یکی از کشورهای شوروی سابق ظاهر می شود .کی توانسته درس بخواند و کی توانسته کار اجرایی را درست انجام دهد؟! (2461339) (alef-13)
 
حسین شاکر
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۳:۲۸:۲۵
لذت میبرم وقتی تو کار مهندسای لیسانسه ای را میبینم که هم عاشق کارشونن هم اینکه مثل یه دریای عمیق میمانند که تو رشته و کار خودشون بی نظیرند و دلم برای دانشجوهای دکترایی می سوزه که در نیمه چهارم عمرشان هیچ گره ای از مشکلات این مملکت باز نکرده اند و همش دنبال هییت علمی شدن و حقوق میلیونی هستند ولی نه فرصت تجربه کردن داشته اند نه اینکه هیچ مطالعه ای در زمینه ی کاربردی داشته اند. (2461589) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۳:۵۹:۱۹
راستي مدرك فوق از دانشگاه ازاد الان چند اب میخوره (2461644) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۸:۴۹:۳۱
با سلام واقعا از خودم متاسفم که استاد هستم. دانشگاه آزاد علم را خراب کرد. (2462569) (alef-13)
 
سامان
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۹:۲۹:۱۵
وقتي حقوق يك فوق ليسانس آموزش وپرورش تقريبا يك سوم حقوق عضو هيات علمي دانشگاه باشد طبيعي است كه خيلي ها بخواهند مدرك دكتري بگيرند وچون همه استعداد كافي براي قبولي در ازمون دكتري ندارند متوسل به بعضي كارهاي سخيف از جمله ريا كاري وچاپلوسي وبده وبستان بشوند .و. اينهاخودشان هم نميفهمند با اينكارهايشان خودشان شخصيت خودشان را ذليل وتجزيه كرده وبعد دچار انواع واقسام بيماري هاي روحي رواني خواهند شد. .انچه در جامعه ما بي ارزش شده شخصيت است وآن چيزي نيست كه با مدرك وعنوان بشود درستش كرد .همه مقصرند هم سيستم اداري وهم نظام ارزشهاي خانوادگي وهم خود مردم كه دلشان ميخواهد همه انها را دكتر ومهندس صدا بزنند وخودشان هم ديگران را با همين القاب صدا بزنند .بجاي اينكه اسم يكديگر را كه معرف هويتي انهاست صدا كنند دكتر جان /مهندس جان/ صدا ميكنند . در مسكو اكثر كارگران شهرداري ورانندگان وسايط نقليه عمومي داراي مدرك دكترا وارشد هستند اما شخصيت خودشان بسيار قوي تر ومستحكم تر از مدركي است كه دارند در امريكا اگر شما كسي را با عنوان دكتر ويا مهندس خطاب بكنيد انرا نشانه عدم صميميت شما تلقي ميكند وهمه يكديگر را با اسم كوچك بدون هيچ عنوان صدا ميكنند .ما غافل هستيم كه اسمي را كه با اذان واقامه در گوش ما خوانده ويا در اديان ديگر با آيين خاصي نام گذاري كرده اند چقدر با ذات ما عجين شده ومسمي يافته است . اخلاق را بايد در خودمان تقويت كنيم .اخلاق اخلاق اخلاق والبته يادمان نرود اخلاق با آداب تفاوت ماهوي دارد متخاصم ومتعارض هم نيستندولي حوزه كاركرد هركدام متفاوت است .قانون ميخواهد كه ما اخلاقي بنماييم حتا اگر به ان اعتقاد نداريم ولي دين ميكوشد كه ما اخلاقي بشويم .مثل احترام به چراغ قرمز كه قانون ميگويد حتا اگر قبول نداري مجبوري انرا رعايت كني اما دين ميگويد بايد احترام به حقوق ديگران در وجودت ذاتي بشود واگر پليس هم نباشد وهمه جا هم خلوت باشد با ديدن چراغ قرمز خرسندانه توقف كني .روحانيون بجاي اينكه همه سخنراني هاي خودرا به مسايل سياسي خلاصه كنند با مخاطبين خود از اخلاق سخن بگويند وفضايل ورذايل اخلاقي را موشكافانه برايشان بيان كنند شايد موثر تر از بيانات سياسي بشود (2462615) (alef-13)
 
م ل اراکی سوئد
۱۳۹۳-۰۸-۱۰ ۱۵:۴۰:۲۹
وقتی در یک مملکت برای انتخابات مجلس شرط حداقل فوق لیسانس میگذارند آخرش همین میشه. در کجای دنیا این شرط وجود داره؟ من که ۳۰ سال در ۵ کشور غربی زندگی و کار کرده ام این را ندیدم . کسی دیده یا شنیده؟ (2464368) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۰ ۱۷:۳۸:۵۴
یک نیم نگاهی به بیوگرافی افراد، مدیران و برخی مسئولین داشته باشید. خواهید دید که ایشان غالباً در ابتدا مدیر و مدبر بوده اند (مادرزادی) و بعداً وارد دانشگاه شده و تخصص لازم (مدرک) را دریافت کرده اند. استعداد بسیار زیاد ایشان بعضاً حتی منجر به اخذ مدرک در کوتاه ترین زمان ممکن در تاریخ انجامیده است. ایشان بزرگترین نخبگان عرصه تاریخ و علم هستند و ما به وجود ایشان مفتخریم!!!! (2464572) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۰ ۲۱:۰۳:۳۵
یکی از اشکالات بیشتر مدیران دولتی در ایران این است که احساس می کنند افراد خیلی خاصی هستند و حس برتر و جدا بودن از سایر مردم به آنها دست می دهد. (2464865) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۸-۱۱ ۱۶:۵۳:۱۰
سلام دوستان
من هم مثل خیلی های دیگه برای عقب نموندن از قافله، در یکی از مراکز پولی در دوره دکترا شرکت کردم. خودم هم بخوبی میدونم نه بلحاظ علمی ارزش داره و نه از نظر مادی ارزش اون همه وقتی که میزارم. از نظر کاری هم در بخش خصوصی شاغلم و احتیاجی به آن ندارم سن و سالم هم داره به 50 میرسه. اما در رشته خودم دارای تجربه و توانایی لازم هستم و برای ادامه کار هم مدرک دکتری بدردم نمیخوره. بعد از دو یا سه جلسه تشکیل کلاس در ترم اول یه روز گوشیم زنگ خورد اتفاقا پشت فرمون بودم یکی گفت سلام دکتر خوبی، خدایی نشناختم بعد که پرسیدم فهمیدم یکی از دوستان همکلاسی است که اتفاقا پست دولتی هم دارد.
خدایی ما ایرانیها دچار کمبود شخصیتی شدیم علتش چیه نمیدونم ولی گرفتن این مدارک ناشی عدم خودباوری و اعتماد به نفس است. البته شامل خودم هم می تونه باشه.
اما نکته ای که خواستم بگم اینه که خدایی استاد های دوره دکتری را با اساتید دوره لیسانس خودم در دانشگاههای دولتی سابق مقایسه می کنم مقایسه مس با طلا است.
اتفاقا خیلی هاشون هم آدمای سرشناس و معروف دانش گاههای دولتی کشور هستند متا سفانه.
من درد مشترکم مرا فریاد کن (2466394) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۳ ۱۳:۰۱:۲۲
چند سال پیش یه آلمانی جهت نصب دستگاه اومده بود کارخونه ما ، وقتی اطلاعاتش در زمینه الکترونیک را مشاهده کردم ، پرسیدم مدرک تحصیلیش چیه؟ ، گفت : تکنسین (معادل فوق دیپلم ) ، ولی گفت که تمام زندگیش در خصوص کارش مطالعه کرده ولی در خصوص مکانیک و غیره اظهار نظر نمی کرد ، میگفت زمینه تخصصی من نیست ، براحتی می گفت صلاحیت اظهار نظر ندارد
شده بود چاهی به عمق 100 کیلومتر ، برخلاف ما که اقیانوسیم به عمق چند میلی متر
اونا باید پیشرفت کنند (2468045) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.