نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 253113
امید به زندگی ۶ سال افزایش یافت
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۴۵
براساس نتایج مطالعه گسترده آماری که در مجله پزشکی لانست انگلیس منتشر شد، امید به زندگی مردم جهان از سال ۱۹۹۰ به طور متوسط شش سال افزایش پیدا کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این مطالعه نشان می دهد، امید به زندگی به طور متوسط از ۶۵.۳ سال در سال ۱۹۹۰ به ۷۱.۵ سال در سال ۲۰۱۳ رسیده است. در مورد مردان، این رشد در فاصله سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ به طور متوسط ۵.۸ سال و در مورد زنان به طور متوسط ۶.۶ سال بوده است. دکتر کریستوف مورای استاد دانشگاه واشنگتن و مسئول اصلی این مطالعه اعلام کرد:‌«پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان بسیاری از بیماری‌ها و جراحت‌ها، خوب و حتی چشمگیر هستند اما ما می توانیم و باید بازهم بیشتر تلاش کنیم».

پیشرفت های پزشکی،عامل افزایش امید به زندگی
این محققان اعلام کردند در کشورهای ثروتمند، کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان و بیمارهای قلبی-عروقی امکان افزایش امید به زندگی را فراهم کرده است. در کشورهای فقیر پیشرفت‌ها به ویژه ناشی از کاهش مرگ و میر نوزدان و کودکان از اسهال یا بیماری‌های تنفسی بوده است. با این حال، در بین کودکان کمتر از پنج سال، عفونت‌های تنفسی، مالاریا و اسهال علل اصلی مرگ و میر است و همچنان سالانه جان نزدیک به دو میلیون کودک یک ماهه تا پنج ساله را می گیرد.

با وجود افزایش امید به زندگی، برخی بیماری‌ها یا اختلالات که باعث مرگ می شوند، شدت گرفته‌اند به ویژه سرطان‌های کبد ناشی از هپاتیت سی ، اختلالات جدی‌ ضربان قلب یا آریتمی مزمن، بیماری‌های مرتبط با مصرف مواد مخدر، نارسایی کلیوی مزمن و دیابت .

دکتر مورای استاد دانشگاه واشنگتن ،خاطر نشان کرد: «افزایش قابل توجه اقدام جمعی و اختصاص کمک مالی به بیماری‌های عفونی واگیر مانند اسهال، سرخک، سل، اچ آی وی/ ایدز و مالاریا تأثیر واقعی در افزایش امید به زندگی داشتند».

وی افزود اما این مطالعه نشان می دهد که تا حد زیادی از برخی بیماری‌های مزمن بزرگ غلفت شده است و رو به افزایش هستند به ویژه مشکلات سلامتی مرتبط با مواد مخدر، سیروز کبدی، دیابت و نارسایی کلیوی.
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۲۲:۲۲:۰۸
دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟
یکی از سونامی سرطان میگه دیگری از بیشتر شدن عمر. ما هم مانده ایم در برزخ این دو (2554807) (alef-3)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۹-۲۷ ۲۳:۳۸:۵۷
در مورد ما صدق نمیکند (2554860) (alef-3)
 
هموطن
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۰۹:۱۶:۰۴
پس شاید به همین دلیل است که در قوانین خلق الساعه نظام وظیفه سن پدر برای معافیت تک پسر خانواده را از ۶۰ به ۶۵ و بسرعت به ۷۰ سال تغییر دادند.
آقایان به این واقعیت توجه نکرده اند که امید به زندگی در ایران بر عکس همه دنیا نزولی است و کاهش یافته است.
آمار سکته های مغزی و قلبی و تصادفات و بیماریهای صعب العلاج و ....که در اثر تغذیه نامناسب و نا کافی و آلودکی های مختلف و فقر واقعی و سوء مدیریت های اقتصادی بر ملت ما تحمیل شده است بیسار بالاتر از متوسط جهانی است و روند سلامت و امید در جامعه ما از استاندارد جهانی پیروی نمیکند و با آن فاصله دارد.
اینگونه اخبار بدلیل بیگانه بودن با واقعیت های کشور ما؛ بجز ایجاد دستاویزی برای سوء استفاده عده ای یرای فرار از پاسخگویی به ناتوانی های خود؛ هیچ نفعی به حال ما ندارد. (2555035) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.