نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 299951
اجباری کردن استفاده از آرد سبوس دار ممکن نیست
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۷
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ما تنها می توانیم توصیه کنیم که مردم از نان هایی که با آرد سبوس دار تهیه می شوند استفاده کنند اما اجباری کردن آن امکان ندارد.

به گزارش خبرآنلاین، یکی از کاربران از وزارت بهداشت درخواستی داشته است. او نوشته است: با توجه به تجربه خوبی که وزارت بهداشت در غنی کردن آردها داشت، آیا بهتر نیست استفاده از آردهای سبوس دار را در نانوایی ها اجباری کنند تا سلامت مردم تامین شود؟ چرا این اجبار برداشته شده؟

دکتر ایرج حریرچی در پاسخ این کاربر گفت: استفاده کردن آرد سبوس دار برای نان بسیار توصیه شده است و توصیه وزارت بهداشت هم بر استفاده از آن است اما اجباری کردن آن ممکن نیست. او ادامه می دهد: این چنین تصمیمات بسته به ذائقه و پذیرش مردم است و نمی توان در آن اجباری ایجاد کرد.

سخنگوی وزیر بهداشت گفت: علاوه بر ذائقه ی مردم، باید به امکانات و زیرساخت هایمان هم توجه کنیم و ببینیم که آیا این زیرساخت ها توانایی فراوری نان سبوس دار را دارند یا خیر. او در پایان با اشاره به تجربه های موفق در زمینه اضافه کردن ید به نان می گوید: ما توصیه هایی در این زمینه داریم اما در مورد اجباری بودنش باید زمینه هایی آماده شود که قابل بحث و بررسی است.

به گفته متخصصان تغذیه وجود سبوس در نان مصرفی از بیماری یبوست، چاقی، فشار خون بالا و سرطان کولون جلوگیری می کند و به شهروندان توصیه می شود تا از نان های سبوس دار بیشتر استفاده کنند.
 
کلمات کلیدی : نان، سبوس
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۲۱:۲۷:۲۵
چرا؟ (3243283) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.