نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 235096
وام ۵ میلیونی برای تولید برق در منازل
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۴۵
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی جزئیات سیاست‌های تشویقی برای مشترکان خودتامین اعم از دارندگان مولدهای دیزلی و یا استفاده‌کنندگان از پنل‌های خورشیدی را تشریح کرد و گفت:۵ میلیون تومان کمک بلاعوض برای مشترکانی که از پنل‌های خورشیدی استفاده کنند در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)،هوشنگ فلاحتیان گفت: تعدادی از اماکن کشور مانند بیمارستان‌ها ، ساختمان‌های اداری و کارخانه‌ها به مولدهای دیزلی مجهز هستند که این مولدها در طراحی اولیه ساختمان‌ها ایجاد شده است و مسئولیت تامین برق آنها را در مواردی که شبکه سراسری برق دچار وقفه می‌شود، برای تامین انرژی موردنیاز آن اماکن برعهده می‌گیرد.

وی افزود: وزارت نیرو برای استفاده از این مولدها به‌منظور کمک به شبکه سراسری برق برنامه‌ریزی انجام داده است که براساس آن تمام هزینه گاز دیزل ژنراتورهای گازسوز به‌ازای هر کیلووات ساعت ۰.۲۵ مترمکعب به‌صورت کامل پرداخت می‌شود و مولدهایی که با سوخت گازوئیل به تولید برق اقدام می‌کنند، وزارت نیرو به‌ازای هر کیلووات ساعت ۰.۴ لیتر هزینه سوخت را تقبل می‌کند.

وی ادامه داد: چنانچه صاحبان مولدهای دیزلی از این مولدها برای تولید برق در تابستان با هماهنگی مرکز کنترل شرکت‌های توزیع برق استفاده کنند، هزینه سوخت با هر نرخی که در اختیار آنها قرار بگیرد، ما آن هزینه‌ها را پرداخت می‌کنیم.

وی تصریح کرد: این بدین معنی است که بهای سوخت مصرفی این مولدها برعهده وزارت نیرو است و در عین حال تولید برقی که توسط این مولدها صورت می‌گیرد، بهای آن با بهای انرژی مصرفی آنها تهاتر می‌شود.

فلاحتیان با بیان اینکه صاحبان مولدهای دیزلی با به‌کارگیری مولدهای خود از دو بخش منتفع می‌شوند، اظهار داشت: پول سوخت مولدها به‌صورت کامل پرداخت می‌شود و برق تولیدی توسط این مولدها از آنها نیز خریداری می‌شود و هزینه برق مصرفی آنها را با بهای تولید برق تهاتر می‌کنیم.

وی تاکید کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای مولدهای دیزلی هستند، در فصل تابستان با به‌کارگیری مولدهای خود افزون‌بر ایجاد درآمد، می‌توانند هزینه‌های برق مصرفی خود را به‌شدت کاهش دهند.

وی خاطرنشان کرد: همه مشترکانی که از پنل‌های خورشیدی برای تولید برق خود استفاده کنند، به‌ازای هر کیلووات ساعت ایجاد ظرفیت تولید حدود ۴.۵ تا پنج میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کنند و اگر برق تولیدی ازطریق پنل را به شبکه سراسری بفروشند، به‌ازای هر کیلووات ساعت حدود ۴۴۴ تومان به آنان پرداخت می‌شود.
 
م ح
۱۳۹۳-۰۴-۳۰ ۰۰:۰۶:۴۲
لطفا محل پرداخت وام را اعلام فرمایید (2264218) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۳۰ ۰۵:۰۳:۱۶
خیر به صرفه نیست، دولت نصف هزینه را تا حداکثر 5 میلیون می دهد.  شما برای هر کیلووات سلول خورشیدی باید 10 میلیون هزینه کنید که 5 میلیون آن توسط دولت پرداخت می شود. این 1 کیلووات به طور متوسط 10 متر مربع نیز از شما فضا می گیرد و می تواند روزانه 4 کیلووات ساعت انرژی تولید کند. دولت امسال این انرژی را کیلووات ساعتی 443 تومان از شما می خرد یعنی شما روزانه 1772 تومان برق تولید می کنید و سالانه 646 هزار تومان! در حالیکه 5 میلیون شما سالانه فقط سود بانکی معادل1.1 میلیون تومان به همراه خواهد داشت. ضمن اینکه طبق بخشنامه 92/37534/20/100 1392/08/28، دولت فقط 5 سال می تواند از شما برق را تضمینی بخرد! و بقیه را باید با توافق بفروشید.  ضمنا دولت با این کار و با استفاده از فضای پشت بام شما هزینه سرمایه گذاری  تولید برق هم نمی دهد و نفت کمتری برای تولید برق می سوزاند یعنی شما برای دولت و بیشتر از آنکه پولش را بگیرید نفت ذخیره کرده اید!حساب کنید نیروگاه کوچک شما سالانه حداقل 2.5 بشکه نفت 110 دلاری برای دولت ذخیره می کند(با احتساب بازدهی نیروگاهها)! یعنی شما فقط  در نفت ذخیره شده  275 دلار به نفع دولت شده اید! و دولت حتی هزینه نفت صرفه جویی شده را هم به شما نمی دهد چه برسد به هزینه دستمزد! هزینه سرمایه گذاری استخراج و پالایش نفت را هم اضافه کنید. هزینه عدم انتشار گاز دی اکسید کربن و صرفه جویی ناشی از سلامت آن را برای دولت هم حساب کنید.بنابراین قرار داد فوق فقط به نفع دولت تست. (2264349) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۳۰ ۰۵:۳۶:۵۶
آخه مگه زیرساختش آماده هستش؟ چرا هر کاری رو کشورهای پیشرفته میکنند ما چشم بسته انجام باید بدیم....
اول پنل های خورشیدی به وفور به دست مردم میرسانند سپس محاسباتش رو نشون می دن و اثبات عملی میکنند که کار آمد هستش بعدش میان 5 میلیون وام بلاعوض میدن!
آخه این وام که معلومه که کجا خواهد رفت؟! وام اشتغالزایی و بنگاههای زودبازده کجا رفت؟
من تو اصفهان از کجا می تونم پنل بخرم اونهم با 5 میلیون تومن؟!.... (2264358) (alef-10)